A coconut tan part two

Annonse i samarbeid med MineTan

Hei mandag og dere ♥ Om få timer kommer mammaen min på besøk – det skal bli så koselig med kvalitetstid. Alltid kos med familietid!

Jeg har blitt så utrolig glad i den nye Coconut Water Self Tan som jeg skrev om for noen uker tilbake.
Dette er en mousse med farge, som gjør at du ser hvor du smører på. Og om du skulle være uheldig og våkne opp med skiller du ikke vil ha, eller at fargen begynner å fade bort og du vil fjerne den. Kan du bruke Micellar Water Cleanser (som er en tan eraser) til å hjelpe deg.

Coconut her og coconut der, dusjsåpe, kremer og parfymer i kokosduft, kaffe, og til og med kokosyoghurt kjøpte jeg inn i dag, skulle bare mangle at jeg har blitt hekta på selvbruning som lukter kokosnøtt også, he he. Nei – men fra spør til alvor så er dette faktisk en av de beste selvbruningene jeg har hatt. Påføringen er enkel, man ser hvor man smører slik man har kontroll. Det lukter deilig kokos under påføring, og man kan selv bestemme hvor brun man ønsker å bli. Man blir brun med én gang man smører seg så det er jo ganske ok om man vil ha brune ben før man løper til jentemiddag eller party og har glemt å smøre seg. Brun på et par minutter der altså. Man kan velge å dusje etter én time, eller to timer – spørs helt hvilken farge man ønsker å oppnå. Idag har jeg tatt bilder til dere rett etter at jeg har smurt meg inn, slik dere kan se hvor stor effekt den gir. Så venter jeg til i kveld med å dusje. Fargen blir naturlig, jevn og veldig mørk. Jeg elsker den! Flere av jentene som har spurt meg i det siste hva jeg anbefaler og ja, jeg anbefaler denne. Også til dere ♥ Har ikke opplevd å få noe skjolder – og heller ikke skille noe sted, den blendes helt naturlig inn i huden.

Her kommer før og etter bilder.

Til kroppen bruker jeg påføringshanske som gjør at påføringen går ganske så smooth – og i tillegg hjelper på at resultatet blir så naturlig og fint som mulig. Til ansiktet bruker jeg ikke hansken da den blir litt stor. En liten dæsj med mousse blandet inn i fuktighetskremen er helt perfekt mengde. Jeg bruker derimot hansken rundt halsen og kjevepartiet slik det ikke skal bli skiller.

Hele MineTan sitt sortiment kan du titte på her, de har masse forskjellig! Og om du vil vinne giewaway med masse herlige produkter kan du klikke deg inn her. 

Imorgen kommer det innlegg med noen lette treningstips til dere – mine favorittøvelser som kan gjøres både hjemme og på treningssenteret! Jey ♥ Ha en nydelig kveld! LOVE

Mine favoritt fletter!

♥ Hei jenter! God søndag fra solfylte og deilige Oslo. Tenkte jeg skulle titte innom dere før jeg skal spise pizza med gode venner i solen. På fredag var Espen, Maria og jeg på “Coachella party” og da kjente jeg at det var på tide med litt fletter igjen. De flettene som jeg sverget til da jeg hadde langt hår – jeg elsker de! Det blir jo liksom ikke helt det samme uten extensions – så jeg kjøpte en pakke med extensions på Bobby’s som bestis Malene flettet inn for meg. Hun eier jo Meraki Studio så hun hjelper meg med sånt innimellom, heldige meg! ♥

Jeg skal ha disse på 17 mai også tenkte jeg – fletter og bunad er jo utrolig fint sammen. Enig?

Til Coachella festen valgte jeg en gul kjole jeg hadde hengende i skapet, den er så fin. Var litt vågal da siden jeg kjørte bikini & highwaist-truse under – men man må jo tørre i blant! Øredobbene og smykket er fra Accessoriez – Skoene fra Nelly – veske fra Gucci og belte fra Zara som jeg byttet ut med skinnbeltet som egentlig hører til. Flettene elsker jeg! Skulle egentlig beholde de ut dagen i går – men jeg så ut som et bustetroll når jeg våknet og jeg vet ikke hvordan jeg fletter disse, så da måtte de dessverre ryke. Men 17 mai, da skjer det!

Håper dere har en herlig søndag og har hatt en fin helg så langt, nå skal jeg løpe avgårde til lunsj. I morgen kommer mamma på besøk – gleder meg ♥

Let’s just talk about it

Annonse

Jenter er jenter, og vi går alle gjennom det samme. Dette er kanskje ikke et tema som leses så ofte på min blogg, faktisk aldri tror jeg? Men herregud – den mest vanlige tingen i verden. Nemlig, mensen! Jadda – vi har den alle sammen!

Jeg glemmer aldri i ungdomsårene, på videregående. ALLE hadde fått den! Bortsett FRA MEG! Jeg var den første som begynte å sminke meg, så fulgte de andre etter.. Jeg var den første som ble kastet ut av gjengen – ja.. Det var hver sin gang. På runde! Glemmer aldri når jentene unngikk meg og jeg følte meg helt lost, men bestevenninnen min sa de planlagte bursdagen min. Noen timer senere var jeg vippet ut av gjengen. Ordnet seg dagen etter da, haha! Jenter….

Anyways, jeg var først på noen ting. Men når det kom til mensen – var jeg ikke det. Og det plaget meg noe innmari. Jeg følte meg rett og slett utenfor! Er det rart og si?! Jeg ventet og ventet og ventet. Og vi alle vet jo at når vi venter på “den” så kommer den IHVERTFALL IKKE. Det visste jeg jo ikke den gang. Så jeg måtte bare smøre meg med tålmodighet. Ene etter andre fikk det, igjen og igjen. Eneste jeg fikk var komplekser! Hehe, neida – så ille var det ikke. Men jeg ville også være en del av gjengen. Skjønner ikke hvorfor jeg lå så langt etter, jeg var jo “utviklet” på andre områder om man kan si det sånn, haha. Uansett – dette plaget meg.

Det viste seg omsider at det skulle snu! Det var håp for meg også! Den dag i dag skjønner jeg ikke hva jeg stresset for…

Jeg og min bestevenninne Helen hadde fått oss ekstrajobb som vaskedamer på et fiskeri. Dette gjorde vi noen dager i uken. Og hver gang var et eneste gnål fra meg om når mensen endelig skulle komme på besøk. Jeg husker det som om det var i går! Når jeg gifter meg en gang så er jeg sikker på Helen tar det med i forlover-talen. For så ille var det faktisk.

EN vakker vaskedag på fiskeriet dere, DA KOM DEN. Jeg hylte fra toalettet og Helen måtte jo lure på hva i alle dager jeg hadde støtt på der inne med vaskekost og bøtte. Gleden var stor for oss begge da mensen ENDELIG kom til meg! Jeg ler bare jeg skriver dette.. Hadde neste glemt hvor tragikomisk det var.

Ja, mensen er vi vant til å ha. Det jeg derimot ikke venner meg til er x antall uhell på veien, både for meg og jentene. Heldigvis tar vi det alltid med et smil! Vil vel si at jeg siste årene har hatt ganske god kontroll – og for meg handler det om og ha et LAGER av hjelp på lur. OG i vesken! Man vet jo sånn ca når den kommer, men andre ganger kan den være forsinket av flere grunner. Det jeg opplever ofte er at folk i panikk ofte spør etter tamponger når vi er på sosiale ting, og da er det alltid fint å være den som drar opp hjelpen fra vesken. Vi jenter må hjelpe hverandre der vi kan. Selv om det er med så lite som en tampong!

I vår tid er det minst like viktig å dra meg seg en eske tamponger som å dra med seg husnøklene. Nesten..
Jeg skal med hånden på hjertet si at jeg ikke er så glad i «den berømte uka» Men det er jo helt naturlig og må jo til! Så da er det greit å ha ordentlige tamponger, de som er behagelige etc. 


Det står ikke på tampong-hjelp her i hus! Det skal du ikke lure på. Alltid beredt!

Et lager av gode tamponger dere, i alle farger og størrelser. o.b.® ProComfort™ Ja – det er tingen! o.b.® har faktisk kommet med en nyhet også! Og hva er så bra med denne tampongen, sier du? Nye o.b.® ProComfort™ er den mest komfortable tampongen innen o.b.®  produktporteføljen. En fantastisk nyhet for oss “uke’re” hehe .. TAKK igjen sier jeg bare.

Disse har 1. DynamicFit™- teknologi med 3D-utfolding som tilpasser seg kroppen din når tampongen kommer på plass 2. Unike sammenhengende kanaler 3. SilkTouch™ trekk for enkel innsetting og fjerning. 3 egenskaper som gir oss girlsa et fantastisk produkt.

En annen god nyhet: Du har nå muligheten til å vinne billetter til Palmesus!! Jeg var der i fjor, jeg skal dit i år – det er så gøy! Hvordan kan du vinne? Enkelt.

Kjøp 2 pakker o.b.®, ta vare på kvitteringen, og send «ob» til 2242, så er du med i trekningen om billetter til Palmesus! Du må være over 18 år. Konkurransen varer frem til 4 juni. 

Drømmekjøkkenet del 2

Annonse – jeg har fått rabatter på kjøkkenet

God morgen – og hei helg! ♥

Tenkte det var på tide med et kjøkkeninnlegg igjen – siden det er mange som er nyskjerrige på det. Det er som sagt fra Drømmekjøkkenet, og jeg er så fornøyd! Skuffer og skap på kjøkkenet mitt er et “System 10” kjøkken. Et minimalistisk stykke kjøkken, med rene linjer – akkurat sånn jeg liker det. Ingen “mellomrom” mellom skuffer og skap, bare helt tett og helt rent. Det er push-open funksjon og håndtak der det trenger å være håndtak. I forhold til oppvaskmaskin, kjøleskuffer og fryseskap.

I skuffene hvor jeg har bestikket mitt, har jeg også fått lagt ned litt tre-detaljer. Det falt jeg pladask for i butikken. Det gjør liksom det lille ekstra og setter prikken over i’en. Gjør det mye lunere.

Til kjøkkenøya, spisebordet og benkeplaten har jeg valgt noe som heter Silestone, som er komposittstein. Grunnen til at jeg valgte dette foran ekte marmor, er enkelt fordi marmor trekker til seg alt. Og man skal slippe og gå på tå-hev for et kjøkken tenker jeg. Det er jo umulig å lage mat uten å søle noe som kan ødelegge materialet. Derfor gikk jeg for kompositt – som etter min mening er akkurat like fint (om ikke finere) enn marmor. Og det har ingen slitasje, trekker ikke til seg noe som helst – og det er lett å holde rent.

Kjøleskuffen har dere jo allerede sett. I tillegg har jeg valgt vinskap som holder en kaldere temperatur til hvitvin og en litt bedre temperatur for å få den perfekte rødvinen. Mellom har jeg gått for fryseskap. Jeg ser jo nå i ettertid at jeg aldri hadde trengt hele 3 skuffer til frys, men jeg hadde kanskje ikke så mye valg akkurat der.

Under spisebordet, har jeg laget det slik at jeg har oppbevaring, så der har jeg masse ekstra plass! Er så utrolig glad for at jeg valgte løsningen jeg gjorde i forhold til kjøkkenet mitt, både på ene og andre måten – og det er ingenting jeg angrer på. Her har jeg alt jeg trenger. Stekeplater med innebygd vifte, skuffer og skap til mat, og service, + litt ekstra plass til andre ting. I tillegg har jeg jo kjøpt det skapet som jeg fyller med glass, karafler og vaser.

Kjøkkenet for meg er knytepunktet i leiligheten – mitt favorittsted. For meg er det viktig å skape et sosialt kjøkken ♥ Derfor har jeg valgt kjøkkenøy, og spisebord som er knyttet til den.

God helg!

Reise : Château De Berne

Annonse – noen av klærne er sponset og linkene er adlinks

Herlighet for noen deilige dager vi hadde i Frankrike. Så spontant, og så utrolig riktig! Det gir så mye å reise på sånne turer, til sånne steder. Tar meg rett tilbake til i fjor når jeg og min bestis Helen dro til St-Tropez. Vi bodde litt på “landet” da også, som nå. Kan nesten ikke tenke meg noe mer sjarmerende enn å bo på sånne steder, helt utrolig deilig. Anbefales på det varmeste ♥ Ofte velger man kanskje å bo i sentrum når man drar til Frankrike, men jeg synes dette her slår alt! Magisk. Rett og slett! Hotellet vi bodde på heter Château De Berne.

Fantastisk mat, deilig vær, nydelig hotell, nydelig vin, tennis for første gang (såå gøy!!) Trening, avslapping og bare ja – herlige dager. Avsluttet med en tur til Cannes før vi reiste hjem. To netter høres kanskje ikke så mye ut, men hjelpes så mye vi rakk på den tiden. Denne turen ville jeg ikke vært foruten!

Jeg skal spille mer tennis altså! GJETT da. Tights hertopp her

Virker på meg som flere av dere har vært på akkurat dette hotellet, og som skryter av verdens beste rosévin, og JA det skal jeg være helt enige med dere i. Vi var på vinsmaking og jeg elsker jo god vin, så det var supergøy! Da fikk vi se både hvor de høster vinen, vi fikk se hvor det oppbevares, og ikke minst smake på vin (som vi ikke spyttet ut, he he he) Mmm ♥ Kosi kosi!

Her kommer bilder og antrekk fra turen ♥ Ønsker dere en herlig dag, håper livet smiler i kapp med vårsolen!
Skjorte & briller fra You & I – Hatt HM

Topp her – Skjørt Ganni

Topp her – Skjørt You & I

Bikini her

Topp her

Nå skal jeg ut å spise deilig indisk på Jewel Of India med venner, er så god mat der! Nyt kvelden!

Interiør-elsk!

Hoho! Nå er jeg skikkelig giret, så da passer det perfekt å dele det med dere ♥ For dere er jo interiør-elskere som meg!

Jeg bor meg fortsatt inn her hjemme, og må føle litt på hva jeg ønsker i forhold til hva jeg vil ha på veggene. Jeg ombestemmer meg jo hele tiden. Husker dere posterne med de hotte mannfolkene som jeg skulle ramme inn å ha på den svarte veggen? Ja, de skal jeg ikke ha mer – så om noen er interessert i de så er det bare å skrike ut. Det er altså disse tre hotte her. 

Jeg vet ikke helt 100% hva jeg ender opp med på veggene til slutt – men nå skal jeg i hvertfall begynne ett sted. Så ser jeg hvor det tar meg videre.

Til kjøkkenet, har jeg nå bestilt to minimalistiske, svarte hyller som jeg skal ha ved siden av det svarte skapet mitt.

Disse tenker jeg å ha krydder i, bøker og diverse dill. Jeg har funnet en ny favoritt i forhold til hyller, Meert heter de. Så kule! Jeg så de først på instagrammen til en jeg kjenner i Ålesund, og falt pladask! De finnes i flere størrelser, jeg gikk for 100cm.

Til den svarte veggen i stuen, må jeg skape litt liv – og det første møbelet som skal få gjøre det – er en superkul og minimalistisk hylle-reol i svart som jeg skal stille ved siden av sofaen i høyre hjørne.

Denne tenker jeg å fylle opp med masse gøy som lager liv på den svarte veggen. Og etterhvert tenker jeg å bygge på med fritthengende hyller slik det blir en slags hylle vegg. Mulig jeg tar inn lamper, eller en eller annen form for kunst også. Jeg må rett og slett bare se. Hva tror dere? Kan det bli bra?? Jeg så at denne hyllen finnes i større også, men det har ikke jeg plass til. Et tips til dere som leter etter kule hylle-reoler, finnes i to størrelser så jeg.

Til den hvite veggen bak sengen på soverommet, skal jeg foreløpig ha to hvite hyller som blender litt inn i veggen og gjør det litt delikat og lett.
Jeg vil ikke tynge den veggen så voldsomt. Ser for meg fine vaser med stilker av blomster i, og ellers noen bøker. Så får jeg se om jeg bygger på med mer etterhvert. Eventuelt flere hyller, speil .. Jeg vurderte en stund å male denne veggen også svart men jeg ombestemte meg. Det skjer så mye inne på det sommet her ellers ift badet, så jeg vil roe det litt ned med enkle, fine hvite hyller.

I tillegg har jeg lett og lett og lett etter typ noe å henge såpene mine i. Jeg så det i dusjen når jeg var i Barcelona i fjor sommer og har ikke funnet det siden. Før nå! De selger både enkle og doble sånne, og jeg bestilte en dobbel en for å ha i dusjen. Tror det blir superkult til den svarte matte dusjen, og dusjdøren. Så får jeg se om jeg kjøper to “single” til å ha ved siden av vaskene mine på toalett og bad. Var de ikke kule? Ikke dyre i det hele tatt heller!

Her kommer tingene i en kollasj – gleder meg til å få de hjem, opp på veggen og få satt friske grønne planter og annet gøy i de!

Hvit hylleSvart hylleBottle tripod – Teun hylle-reol

De hyllene er ikke veldig dype, men det finnes en str større enn de jeg valgte og da får man satt større ting i de også. Likevel så synes jeg at det kan være fint med hyller som er litt nette – enig?? ♥ Håper dette var et innlegg til inspirasjon for de som sliter litt med veggene som meg!

Reise : Le French Monday

God morgen og god mandag! ♥ Man vet aldri hvilke muligheter man får – og det gjelder å gripe de når man kan! Livet er NÅ! Jeg våknet i en stor, deilig seng idag – men ikke min seng. Jeg er i Frankrike! Så her går det unna! Fra Geilo, snø og avlyst Skarverenn til et fantastisk og veldig unikt hotell i Provence ♥ Fuglene kvitrer og utsikten gjennom vinduet er bare helt breathtaking. Her skal jeg være til i morgen kveld. Såååå deilig!

På fredag når vi kjørte til fjells – snakket vi jentene om at Gabrielle skulle videre til Frankrike på søndagskveld – så derfor måtte vi kjøre tidlig hjem fra fjellet søndag slik hun rakk flyet sitt til Nice. Og nå er plutselig jeg her også, ble med jeg!! Spontaniteten lenge leve. Så vi kom frem her i går kveld, og spiste et fortreffelig måltid på en restaurant med Michelin stjerne –  helt suverent! Nå har jeg trent en time, og gått morgentur rundt på området her- og det er altså helt stunning.

Hotellet vi bor på heter Château de Berne ♥

Her er utsikten fra rommet mitt idag tidlig. Herlighet! Vakkert altså.

Hotellområdet ♥

Helgen på Geilo var helt nydelig! Vi var 5 jenter – super stemning, til tross for at Skarverennet ble avlyst. Vi våknet rundt 05 og gjorde oss klare. Jeg hadde en magefølelse på at det ble avlyst pga været – og det rev i vinduene utenfor når vi våknet. 0555, 15 minutter før vi skulle gå til toget som skulle få oss til Finse, fikk vi beskjeden. Vi ble jo selvsagt skuffet – men været kan man ikke gjøre noe med. Så i stedet ble vi sittende i 3 timer ved frokostbordet og skravle. Så kos! Vi kjente en del andre folk der oppe, så vi tok oss en fantastisk tur på 18km sammen med 20 andre. God stemning med anlegg på pulk og pitstop på toppen med noe godt i glasset – ble en gøy tur nedover til Geilo igjen hihi!

Men nå er det Frankrike som skal nytes med fransk, deilig frokost. Vi skal nyte hotellet og området til det fulle og blant annet spille tennis! Dette blir en gøy dag ♥ Håper dere får en flott start på dagen!

En sniktitt i garderoben

Jeg har tatt en skikkelig vårrengjøring i garderoben min, og tenkte jeg endelig skulle vise dere litt bilder ♥


Garderoben er akkurat passe stor og er bygd slik at den unytter takhøyden maksimalt – så deilig med littt ekstra plass i høyden til litt praktiske ting! Laget en blanding av garderobe-stenger, hyller og skuffer som jeg er veldig happy med!

Nå er den dog noe tom i og med at jeg skal selge en del.

Garderoben er fra merket Rival. Gikk for svart matt skyvedør og sotet speil. Superfornøyd!

God fredag forresten! I skrivende stund er jeg på vei til Geilo og Skarverennet, jeg og 4 ande jenter! I kveld blir det tacos og oppladning til en lang og morro dag. Dette blir en så herlig helg. Ønsker dere en fin en ♥

Acai Bowl

Jeg er en av de som absolutt ELSKER Acai Bowls! Og det er jeg vel ikke alene om tenker jeg … ♥ Det er uansett veldig digg å lage bowls hjemme. Man kan leke seg med alt av toppinger og bare nyte! Jeg har kjøpt acai puré hos Røtter her på Frogner. Sånt finner man sikkert litt overalt bare man leter litt. Jeg fikk tips av en her inne at jeg faktisk hadde det som skulle til et par meter borti gata, så takk!

Idag våknet jeg av meg selv klokken 06! Synes det er så deilig å starte dagen med jobb da, i stedet for å sove litt til. Startet deretter dagen ved å ta meg en tur til grønnsaksforhandleren,  og kjøpte helt ferske bær. De holdt på å pakke bærene ut da jeg kom, så de var superfreshe! Jordbær, blåbær og bringebær.

Himmel av deiligheter. Å gå på sånne ute i gatene må være noe av det koseligste jeg vet ♥

En favoritt ♥

Det er så enkelt å lage Acai hjemme når når man først har puréen, da kan man bare bestemme seg for hvilken topping man vil ha. Og kombinasjonene er jo utallige!  Idag ble det altså de bærene kombinert med kokosflak, og en utrolig god cacao-crunch (som også er fra Røtter) ♥ Denne er veldig god, og et godt alternativ om du vil lage deg bowl hjemme. Ellers så har jeg jo en del andre toppinger jeg skal kose meg med fremover. Om det er noen som har en utover det vanlige GOD oppskrift, del i vei ♥

Ønsker dere en fin torsdag. Herlighet – i morgen drar jeg til Geilo for Skarverennet!! Det er litt sykt kjenner jeg, ha ha.. Men jeg gleder meg VERRE! Wiii! Håper å se noen av dere i sporet!

Kjole tips til bryllups- og sommerfester

Annonse

Veldig mange er allerede på hugget etter å finne kjoler til bryllup de skal i, samt at man kanskje også vil ligge litt i forveien på sommerkjoler til diverse anledninger. Både hva gjelder selskap, fester eller barnedåp. Jeg har plukket ut noen forskjellige varianter fra Bubbleroom som jeg liker og som jeg håper kan være til inspirasjon for dere ♥

Sommerkjole-elsk og en av mine favoritter – den kan brukes til så mangt!
Kjole her 

Kaftan/sommerkjole i herlige farger er en favoritt hos meg – den er så fin og dus i fargene. Kan brukes som kjole med noe under eller som kaftan til stranden over en bikini. Kaftan’en får du her

En perfekt kjole til bryllup om du spør meg, jeg elsker fargen og passformen ikke minst! Denne til et par svarte klassiske pumps og en svart veske så er du i mål!
Denne grønne kjolen får du her

Grønt er skjønt! ELSK! Denne passer både til spesielle anledninger og til en kveld med jentene. Spørs om man pynter den opp eller dresser den litt ned.
Kjolen finner du her ♥

Og om du vil se på resten av utvalget så kan du se det her. Ønsker dere en finfin vårkveld. Landet akkurat i Oslo etter en lang, effektiv og inspirerende dag i Gøteborg. Hjem til middag og tidlig i seng! SUSS