Red

Linken til solbrillene er adlink

God morgen ♥ Våknet opp til strålende sol nå, DIGG! I går hadde vi nemlig overskyet hele dagen, det gjorde absolutt ingenting for vi koste oss med nydelig (!) frokost, shopping, og vi leide EL-sykkel (fy søren så gøy,) spiste lunsj på Barceloneta og koste oss med Sangria! Mer om det i et annet innlegg.

På kvelden var vi og spiste / delte en flaske vin på takterrassen til Mandarin Oriental Hotel, HELT magisk! Deretter møtte vi en kompis og en gjeng med venner av han, og tok turen på Opium før vi kom oss i seng i ok tid. Nå er det tid for kos på stranda, gledes ♥

Kjøpte meg ny, og supersøt hatt i går, liker at det skiller seg litt ut. Red it is!

P7300367lenemorP7300369P7300382Uten navn-2Kjole Brandy Melville | Briller her (Husk at dere får -30% ved å bruke kode “leneorvik”) Hatt H&M | Sandaler Birkenstock | Bikini VS

Smil Lene

Hey, Barcelona

I går koste vi oss så ufattelig mye, for en nydelig dag vi hadde ♥ Dillet litt med og komme oss ut, sover så lenge for tiden at det er vanskelig å stå opp 08-09 (HVA har skjedd med meg) .. Uansett så fant vi ut at den Le Pain vi skulle på var stengt, og den andre lå langt borti gokk så det ble til at vi hev i oss noe mat på hjørnet her. Etter det vandret vi rundt i gatene, elsker å bare se oss i rundt, smette innom noen butikker, kjøpe is.. Bare slappe av og nyte.

Uten navn-6Uten navn-3Uten navn-8Uten navn-7Senere på dagen tok vi turen nedover mot W Hotel og Salt Beach Club, elsket det. Rolig, fint, utsikt, deilig vann, restauranter, bar, garderober – yes, alt vi trengte. Så der ble vi liggende i maange timer. Koste oss med Sangria i solen, nam ♥

Uten navn-4Uten navn-9Uten navn-10Uten navn-2Etter stranden tok vi oss en afterbeach på et utrolig skjønt og bra sted rett ved Barceloneta, Makamaka heter det. DIT MÅ DERE. Råbra service, kult konsept og god mat. Hit skal vi tilbake! Ble sittende til klokken var over 20 vi, koste oss. På kvelden spiste vi middag på Umo, veldig kul og ny japansk restaurant men maten var ….. Ikke bra. Desverre, hadde forventet så mye mer, vi bestilte masse mat i håp om at det ble bedre, men neii. Menmen, vi koste oss likevel vi!

Makamaka – her spiste vi Hummus med tre forskjellige smaker, hjemmelaget knekkebrød og gulrøtter! NAM
Uten navn-11Uten navn-12Nå skal vi ut å utforske, aner ikke hva dagen bringer enda. Vi skrives imorgen! Ellers får dere bare følge med på snap og insta.

LOVE !

Good morning Barcelona

Hei dere ♥ Vi kom trygt frem til herlige Barcelona i går kveld. Vi sjekket inn på et hotell som ligger ganske sentralt i forhold til alt, litt oppe i byen. Perfekt location! Vi booket et ganske stort rom med egen balkong, så vi ser rett ned på bakgården her med basseng, og utsikten har vi til bakgårder – utrolig sjarmerende og annerledes. Hotellet er utrolig fint, helt nye, perfekte rom, med digg dusj, stor plass og bare så fint – vi er superhappy! Vueling heter det.

Uten navn-5Uten navn-6Jeg er av typen som må ha balkong/terrasse når jeg er i utlandet. Ingenting er bedre enn å våkne om morgenen, trekke fra gardinene,  ut på terrassen og kjenne varmen og luktene! Og dette møtte oss i dag tidlig. Synes det er så sjarmerende jeg!

Uten navn-1Uten navn-2Og bassenget da, ikke så stort, men veldig fint ♥

Uten navn-3 Nå skal vi straks hive på oss klærne og komme oss ut til frokost. Fant nemlig ut at Le Pain (et av mine fav. spisested i NYC) også ligger rett borti gaten her, hurra! Planen er å tusle litt rundt i byen, og deretter dra på stranden og bare nyte. Tror det blir en del bading her idag, da det er ganske varmt og høy luftfuktighet. DIGG!

Packing our suitcases

GOD tirsdag alle sammen ♥ Nå har vi endelig funnet ut hvor vi skal dra, og spontane som vi er bestilte vi oss tur til BARCELONA i går kveld! Wææ, gleeeedes! Vi har vært innom tanken på Kragerø, Midsund, Geilo, Bergen, telttur, Kr.Sand, you name it – men vi ønsker oss sol og varme, så da setter vi oss rett og slett på flyet til Barca om få timer! Vi blir til søndag, og deretter kjører vi direkte til Bergen for noen dager før vi setter kursen mot Romsdalen og hjemover. Siste innspurt av ferien før vi begge begynner ordentlig på jobb igjen. Vi gleder oss så mye til alt vi skal oppleve de to neste ukene! Og gleder meg i hvertfall til å få tilbake blogge gleden og ha litt mer motiverte innlegg for dere. Vært litt sånn halveis i det siste, I know. Men jeg tar selvkritikk altså!

Anyways, nå ha jeg pakket fine kvelds antrekk, bikinier, solbriller, og alt man trenger til en sånn type ferie, jeg ELSKER Barcelona. Alt på et sted!

P7280123P7280126P7280127P7280128Ready, set, GO! Vi skrives fra herlige Barca i morgen, ok? Forresten, var det ikke hyggelig at Gard svarte dere på spm runden i går? 

SMIL Lene

 

Gard svarer | del 1

1. Har Lene noen søte/rare uvaner?

Lene har, som de fleste, mange rare, søte og til dels ganske irriterende uvaner…

En rar uvane er hvordan hun må planlegge absolutt alt! Feks så liker jeg å ta ferien litt som den kommer. Er det dårlig vær en dag så er jeg fornøyd med det og kan være inne å se film og serier/spille playstation og slappe av med det. Lene klarer ikke tanken på slikt engang. Alt må være nøye planlagt (selv om hun har sagt at i sommer skal vi ta ting som det kommer….). Akkurat nå sitter hun og planlegger at vi skal til Barcelona, imorgen!!! Det må skje noe hele tiden i livet til Lene… Som oftest er det bare gøy heldigvis 😉

En søt uvane er når hun får sauestirr og faller helt vekk. Jeg fikk kjeft en gang da jeg avbrøt henne midt i, og da mente hun at det var fryktelig slitsomt å bryte ut av sauestirret! Hehe 😀 jeg er egentlig litt enig så jeg lovet og ikke gjøre det igjen.

En irriterende uvane er når hun skal ta på seg et fint antrekk/riktig antrekk til dagens antrekksbilde. Leiligheten vår kunne vært større med tanke på hvor mye klær hun har liggende, og når hun begynner med denne febrilske av og på-skiftingen sin så ligger det klær strødd utover hele soverommet + i gangen. Her mener jeg hun kunne tenke seg om hva som passer FØR man drar det ut av skapet. Passer det ikke til stilen så legger man det inn igjen i skapet der det lå.

2. Hva mener du Lene kunne vært bedre på? Hva blir du mest irritert på ang henne?

Kortsint er ikke et ord Lene kjenner til når hun blir sur på meg for noe. Om det er en enkel og liten diskusjon som eskalerer litt og ender i krangel ender det som oftest med at hun plutselig ikke sier mer. Det er en veldig effektiv måte å få meg til å bli enda mer irritert og frustrert over at vi ikke klarer og ende krangelen å bli ferdig med det. Jeg er nemlig veldig kortsint og blåser fra meg ganske kjapt. Gutter er sånn.

3. Jeg lurer på om du kan fortelle om du har et “hemmelig” triks du bruker mot Lene hvis du vil ha viljen din/ overtale henne til noe =)

Hmmm, hemmelig kan jeg ikke avsløre om jeg har eller ikke. Da ville jeg måtte finne på et nytt et og det er IKKE lett å lure Lene så jeg tror ikke jeg tør å risikere det 😉 Jeg kan derimot si at jeg pleier egentlig ikke å få viljen min, men er som oftest fornøyd med alt det rare hun finner på, og drar meg med på (note to self: jeg må bli bedre på å si nei!)

4. Fortell om en flau ting Lene har gjort når du har vært tilstede 😀

Lene liker ikke å drite seg ut, men hun er allikevel ikke noe høytidelig. Dvs at hun bryr seg ingenting om å tulle og være seg selv 100% med venner, noe som kan føre til at hun sier noen småting innimellom som gjør at vi ler av henne – men jeg er ikke noe bedre selv der akkurat. Jeg kommer faktisk ikke på noe som har gjort at jeg har blitt flau over henne i samvær med andre, men motsatt er det noe nesten hver dag 😉

5. Hva syntes du om at Lene til tider kan kle seg veldig “nakent”/lettkledd?

Lene spør meg veldig ofte hvilke bilder som ser best ut og hvilket jeg ville valgt. Om det er bikinier eller andre typer plagg som gjør at hun er lettkledd så er jeg ganske klar på at det er ikke tøyet som er utfordrende, det er mer posituren det kommer an på. Alt Lene legger ut innenfor “lettkledd” sjangeren er jeg 100% enig i. Jeg er dessuten sykt stolt over å være sammen med en så naturlig flott jente! Om jeg hadde vært sjalu eller blitt irritert over de bildene hun legger ut nå så hadde det først og fremst vært et tegn på dårlig selvtillit.

– Er Lene sjalu av seg?

Hun sier at hun ikke er det, men alle er litt sjalu. Det er bare bra å være litt sjalu. Det betyr i bunn og grunn at man bryr seg om den personen man er sammen med. Hun vet hun kan stole på meg 🙂

– Man ser ekstremt forskjell på kroppen til Lene fra før og etter hun la om kostholdet og trening, hva slags jentekropp liker du? Og du får ikke lov å skrive: Lene sin!

Jeg er jo vant til kroppshysteri ettersom jeg har vært svømmer i 25 år. Hver dag, 4 timer om dagen, har man en liten Speedo på seg. Det er klart at man blir opptatt av kroppen sin da. Jeg er fortsatt det og trener en del i hverdagen slik at jeg trener meg ned fra det nivået jeg en gang var på + prøver å holde meg i ok form. At Lene tok tak med kostholdet var først og fremst ikke fordi hun skulle ha sommerkroppen, men fordi matvanene hennes var skikkelig dårlig og hun hadde store problemer med magesmerter. Jeg vil alltid synes Lene er den flotteste jenten jeg vet om, men jeg merker at Lene har blitt bedre trent enn hun var. Jeg liker at jenter er trente, de som sier noe annet lyver. Man trenger ikke ha markerte muskler, men for meg er det viktig at en jente tar vare på kroppen sin.

6. Hva foretrekker du; Lene usminket med håret i en dott iført truse/shorts og din t-skjorte, eller “dollet opp” i en kanskje litt for avslørende kjole med høye hæler og masse sminke? Med litt for avslørende mener jeg ikke at Lene kler seg sånn altså, det var bare rent hypotetisk:)

Definitivt usminket i kosebuksen/shorts/min t-skjorte. Jeg syns at hun kunne droppet sminken 100% av gangene før vi går ut av huset… Men det er vel for mye å be dere jenter om. Heldigvis bruker hun ikke mye og det går max 5 min for henne å bli klar med sminken.

7. Du sa at vi ikke skulle være så alvorlige Lene; Gard, har Lene prompet foran deg før? Og i så fall, blir hun flau? Haha:) (Lool, dette har aldri skjedd, Gard DRØMTE det hehehe – hilsen Lene 😀 )

Haha, nei Lene har aldri gjort det. Mulig en gang i søvne, men det nektet hun for (?!) 😀

8. Hva skjer først, bryllup eller barn?

Ingen anelse. Vi er begge enige om at det venter vi med en lang stund. Nå er det kun oss to som gjelder.

Desktop189. Lurer på om hva du syns er det fineste ved Lene? En fin egenskap som hun har.

Det fineste med Lene er når hun er ekstra skjønn og søt. Det er som oftest når vi har hatt en diskusjon/krangel og hun endelig blir fornøyd igjen. Da er hun litt flau og gir meg et lurt lite smil med de fineste store hundeøynene som betyr mye for meg. Mulig er det kombinasjonen av å være veldig søt + at jeg endelig vet at vi er venner igjen som gjør dette øyeblikket veldig bra!

10. Gard! Lene er jo strålende vakker! Men er hun alltid så pen å pyntelig? Tenker på når hun har jobbet lange dager med lite søvn! Er hun like smashing om morgenen da? 😀 forresten! Dere kler hverandre veldig godt! Stå på!

Jeg står opp 0450 i hverdagen pga jobben og da ligger Lene i koma. Som oftest hører hun ikke vekkerklokken, men jeg har fått streng beskjed om å si “ha det” til henne før jeg går. Nå som det er lyst ute tidlig på morgenen så ser jeg henne godt i det jeg kysser henne og hun er alltid like vakker. Det er nesten sånn at jeg kunne ønske hun var slik hele tiden og droppet sminken senere på dagen.

Jeg kler meg som oftest selv, men veldig ofte har Lene en, to og tre ting hun skulle sagt 😉 Jeg blir av og til hjulpet litt med andre ord, men jeg begynner å få litt mer peiling selv nå føler jeg!

11. Hva gjør Lene når hun vil ha viljen sin eller når hun prøver å overtale deg til noe – som å svare på disse spørsmålene? 🙂

Jeg føler jeg er litt i overkant snill med henne noen ganger og sier “ja” til det meste. Ofte angrer jeg litt… Men dette går helt fint 😉

– Har du og Lene mange dype/seriøse samtaler? 

Klart at vi har dype og seriøse samtaler. Vi snakker om alt mellom himmel og jord men vi har heldigvis ikke de samme interessene innenfor alt. Tror det er greit at vi bryr oss om litt forskjellige ting og har ulike interesser,

– Hvilke komplimenter får du oftes fra Lene? Og hva gir du henne mest komplimenter for?

Komplimenter jeg får:

At jeg er verdens snilleste (spesielt når jeg kommer med mat til henne når blodsukkeret er veldig lavt.)

Kjekk (hun elsker når jeg har 3-6 dagers skjegg feks)

Søt (når jeg sier noe som hun mener er søtt/dumsøtt)

Komplimenter jeg gir:

Sexy, flott, nydelig, snill og ikke minst skjønn. Lene er den skjønneste jenten jeg har møtt 😀

– Hvis du kunne ha spilt et spesielt øyeblikk/en spesiell situasjon med Lene i reprise, hvilket ville det ha vært?

De få gangen hun innrømmer at jeg har rett/sier unnskyld for noe!

– Har du noen konkrete gullkorn eller dumme spørsmål Lene har stilt deg som du fremdeles må le av når du tenker på?

Hun spør meg av og til om engelske ord og uttrykk. En gang hadde hun kjøpt en topp hvor det stod “Sophomore” som betyr en 2. klassing på universitet i USA. Dette visste hun ikke og spurte meg om hvor denne byen lå. Det mest morsomme med det var måten hun sa Sophomore på, ikke det at hun trodde det var en by 😀

– Har du noen gang blitt flau over noe som Lene har gjort? (Fylla, bilder til bloggen, snakke før hun tenker etc).

Nei ikke egentlig. Hun gjør en veldig god jobb med å vise sitt sanne seg gjennom tekst og bilde og det er ikke noe for meg å være flau over.

– Kan du poste noen “behind the scenes” eller bilder du har tatt av Lene med mobilen når hun ikke har fulgt med/ikke har visst om det? 😀

Dette gjør jeg av og til på instagram, her – og har fått høre av venner at det er ganske morsomt. Kanskje jeg burde starte en egen blogg hvor jeg filmer/tar bilder av henne uten at hun vet det 😉

12. Hvordan er det å være samboer med Lene?

Det er utrolig kjekt. Hun jobber mye hjemmefra så vi ser mye til hverandre når jeg kommer hjem fra jobb. Vi lager veldig ofte maten sammen, men hun kommer alltid opp med ideene og hva vi skal prøve ut. Det er noe jeg setter veldig pris på ved henne. Høydepunktet er når maten er ferdig og vi setter oss ned ved spisebordet og spiser uten distraksjoner. Det hender at vi lager noe enkelt og ser en film/serie, men det er ganske sjeldent. Dagene ender som oftest med henne i armkroken min i sofaen. Det er herlig å slappe av med henne på sofaen når vi begge er slitne.

– Er Lene alltid like glad og lykkelig som hun framstår på bloggen sin, eller har hun også sine “dager”?

Lene har helt klart sine dager. Men dette er det kun jeg som får kjenne på… Dere lesere har det godt! Hehe neida, men Lene sin blogg er helt klart en positiv blogg. Den skal få fram smilet og godfølelsen hos dere der ute. Den er ikke laget for at Lene skal syte og klage når hun har en skikkelig kjip dag og gjøre at dere lesere skal sitte der ute og lese om noe som ikke er kjekt for noen.

13. Spiser virkelig Lene ikke noe godis lengre???? (Brus, chips, smågodt, sjokolade) Ikke på kino heller??

Lene er den staeste jeg vet, og det kommer fra en bergenser som alltid har fått høre at han er sta. Når hun har satt seg et mål så gjennomføres det. Hun spiser 70% og opp til 86% sjokolade nå på sommeren og det er ikke akkurat sunt, men det er lite karbohydrater og da føler vi det er greit nå som vi skal kose oss litt ekstra.

14. Hvordan ser du for deg deg dere to om fem år? Gift? Barn? Jorden rundt?

Om fem år så er det ikke umulig at vi nærmer oss tanken om familie eller giftemål. Jorden rundt skjer allerede hele tiden… Spesielt for Lene sin del 😉 Jeg har vært veldig mye på reisefot når jeg svømte selv og var med på landslaget. Det var noen år vi var vekkreist på treningsleirer, stevner og samlinger hele 200 døgn i året. Jeg er veldig glad i å være hjemme skal jeg ærlig innrømme!

Del 2 kommer etterhvert, ønsker alle leserene til Lene en fin mandagskveld!

Rosegold

Produktene i dette innlegget er sponset

Jeg elsker rose gull! Synes det er noe av det fineste på accessories for tiden. Nydelig til brun hud også ♥ Har det nydeligste settet fra Cecilie Melli med øredobber og ring, og synes det er så fint! Jeg var jo innom henne for en stund siden husker dere? Hun har så mye fine accessories, både til hverdags og til fest! Virkelig verdt å sjekke ut, både i butikk eller på nettsiden her.

Her er noen av mine favoritter!

Uten navn-9
Stor ring m/perler | Liten ring m/perler | Kube øredobber | Ring m/diamant | Øredobber m sølv | Smykke

P6241729P6241730P6241725Ringen og øredobbene er fra Cecilie Melli, love it ♥ Antrekk fra da vi var i Ibiza. Kjolen er fra Samsøe Samsøe.

Nå er vi faktisk på deilige Nesodden! Foreldrene til Erik, som er forlovet med Mariami har hus der, så vi skal kose oss her i kveld og imorgen med mat, vin og boblebad! Sommerkos (i dårlig vær, hehe) Men det gjør ingenting!

Love them sunnies

Annonse / egen kolleksjon
Nylig oppdatert1
Ikke glem at dere fortsatt kan kjøpe brillene å få hele -30% rabatt med rabattkoden “leneorvik” ♥ Brillene finner dere her.

P7260090 Retro finner du her. Elsker disse, de er så delikate og fine. Så har de en litt annerledes shape, og det digger jeg.

P7260091 Round finner dere her. Både disse og Retro har leveringstid ca 15 August, men de kan forhåndsbestilles, og du får også – 30 % på disse nå. Disse er superfine og skiller seg litt ut fra alt annet siden de ikke har ramme rundt, love it!

 Nude er inne på lager nå, og du kan få de levert ila 1-3 dager, hurra ♥ Elsker disse, fargen, glasset, speilet – alt! Nude finner dere her.

Hva med dere som allerede har bestilt, er dere happy? Hadde vært så gøy om dere sendte et bilde av dere med brillene på til meg, så kan jeg lage en kollasj av dere! ♥ Alltid stas å se de på andre! Send gjerne bilde til [email protected]

SMIL og goood søndag til alle!

Red dress

Adlink
Desktop15kjoleKjole herfra | Sko Adidas Superstar | Briller RayBan | Jakke Weekday

Endelig skulle jeg ta noen fine antrekksbilder til dere igår, tok opp kameraet og da var batteriet selvfølgelig tomt, hehe. Så da ble det med mobilen altså, sorry ♥ Elsker denne kjolen her, så chill og behagelig.. Kan fint brukes både til hverdags og til fest. Idag er det lørdag, woho! Og idag skal vi ut på sprell med vennene våre, gleder meg! Og imorgen har jeg lyst å dra et sted, men aner ikke hvor! Forslag? I følge værmeldingene her i Norge er det desverre ikke stort fint vær å vente seg, så jeg har veldig lyst å dra utenlands.. Må bare få overtalt Gard først, hehe.. Vil være i Norge han. Egentlig jeg og, men vil jo ha fint vær og samtidig. Får se hva vi finner på!

686A17DA-87A8-4564-9A65-B85BDB2B41DFSå fin han da vet du, matchet vi.. Hehe, det var IKKE med vilje ♥

Lørdagssmil!

This summers first

Deler av innlegget er annonse / min egen kolleksjon for Shades of Norway
Uten navn-54
I går var vi på sykkeltur, så deilig! Fikk se deler av Oslo jeg aldri har sett før, som oftest fyker jeg fordi disse stedene med bilen og enser ikke noe annet enn veien foran meg 😀 Men i går syklet vi fra Aker Brygge til Fornebu, eeelsker Fornebu. Har litt lyst å flytte dit, men samtidig ikke siden jeg elsker å bo så sentralt som vi gjør. Men Fornebu er noe for seg selv, så rolig og stille.

Uten navn-56Uten navn-58Uten navn-57Uten navn-55Syklet til stranden der, spiste lunsj og koste oss ♥ Så syklet vi hjem igjen, dro på Ikea og fikset litt ute på terrassen. Avsluttet kvelden med hvitvin og varmelampe, kos!

Uten navn-59Husk at dere fortsatt kan kjøpe disse + de to andre parene å få – 30 % med kode “leneorvik” solbrillene får dere her.

Summer so far

Tiden går så fort i ferien, men heldigvis har vi kost oss ufattelig mye til tross for litt dårlig norsk sommer hittil! I Oslo har det vært greit vær heldigvis, men værutsiktene ser ikke helt lovende ut. Gard har ferie til 10 august, så frem til det kan vi gjøre hva vi vil! Tenker å være hjemme til søndag, og deretter sette oss ned å planlegge hvor vi skal dra! Wii, elsker å være litt spontan ♥

Her er det vi har vært så heldige og opplevd hittil i sommer, har absolutt ingenting å klage over ihvertfall! Det er sikkert. Takknemlig for alt!

Stockholm og Summerburst!
Desktop10Riga og utdrikkingslag for min bestis Henriette ♥
Desktop11Ibiza med jentene ♥
Desktop12Bergen med kjærleiken!
Desktop13Geilo ♥
Desktop14Og til slutt Tønsberg, før noen dager til på Geilo og hjem til Osloby!Nylig oppdatertEr sååå kjekt å se tilbake på bilder og mimre for en fantastisk sommer det har vært hittil, med så mange gode venner, Gard, hans familie – veldig heldige er vi ♥

Håper dere har det fantastisk! Nå skal vi på sykkeltur i sommerværet, lunsj og strand here we come!