I AM BACK !!!

Annonse – deler av innlegget inneholder egenreklame.


Hei! ♥ For det første – så må jeg starte med å beklage mitt fravær. Det har skjedd så mye i det siste – at bloggen dessverre har falt litt ned på prioriteringslisten. Og det er jo ikke greit! Men med en helt ny kommunikasjons plattform som podcasten – så har fokuset ligget litt der. Håper dere forstår! Tusen takk for at dere lytter til podcasten, den har nådd over 300.000 lyttinger på 6 episoder – det er helt vilt! Gøy å se at podcasten får oppmerksomhet i media også, både VG, VG-TV (Panelet med Harm og Hegseth) samt Dagbladet har vist interesse. Wow – må jeg bare få sagt da. Er så takknemlig og glad! Gleder meg til fortsettelsen. 

For det første så kan jeg fortelle at jeg i april valgte å avslutte mitt samarbeid med United Influencers – etter 5 (eller er det 6 år) med de som samarbeidspartner. Jeg kjente at jeg trengte litt forandring – og ville være min egen “salgssjef” og stå på egne ben. Det har vært veldig veldig gøy! Skal sies at jeg savner vennene mine / kollegaene mine hos UI – også! Men veldig godt å kjenne på at man klarer seg selv også. Nå har jeg håndtert alt som UI har håndtert, helt selv siden 1 mai, og det har vært en ekstremt BUSY måned, om jeg kan si det sånn! Hoho og hei hvor det går – men gud så gøy det er! Det var på tide å gjøre noe litt nytt for meg nå, og helt riktig tidspunkt å gjøre det på. Jeg har litt andre planer – som jeg skal dele med dere veldig snart. Spennende tider fremover!

Så har jeg jo flyttet! Men det vet dere jo. Herregud jeg trives så godt! Bjørvika er en helt annen greie, nytt, fresht, kult, jeg har skikkelig troen på dette området fremover. Elsker det!

Og så : Har jeg jo lekket litt news på instagram om at jeg OM TO DAGER skal lansere egen bikinikolleksjon! 28.05 kl 20.00 slippes altså kolleksjonen jeg har jobbet med siden tidlig høst! Dette er et samarbeid sammen med My Muse. Kolleksjonen består av bikinier : 3 styles, 6 farger og en beachbag! Dere kan shoppe kolleksjonen her 

Her kommer noen bilder av to av bikiniene – og bildene er tatt av min fantastiske fotografvenn Fred Jonny.

Håper alt er fint med dere. Gleder meg til å vise frem bilder av leiligheten snart – mer av bikinikolleksjonen og livet generelt. Takk for at dere fortsatt følger ♥ Dere er best!

Try on haul med vårfavoritter

Advertisement in collaboration with NA-KD – code ORVIK15 gives you 15% on everything even on Sunday ♥


It is such a nice and nice weather during the day, no doubt that spring is in full bloom! Looking forward to the time ahead – and not least to summer, and all the nice outfits you can dress up. Here are some spring favorites in a small haul where I show how I styled them too!

Links to the garments from NA-KD in the correct order:

Jeans & croppet gray top

Croppet shirt

Long shirt

White PU dress

PU skirt + white college sweater 

PU shorts

Green silk shirt

White basic thin sweater 

Remember to use code Orvik15 when you shop then you get 15% off. ♥ Hope you like the haul!

Clamps

Fra Frogner til Bjørvika

God søndagskveld ♥ Først : Jeg er så rørt og takknemlig for all støtte, kommentarer og kjærleik fra dere i forhold til podcasten. Det er rett og slett helt utrolig! Er så glad for at jeg turte å ta steget og faktisk gjøre det, åpne opp og gå i dybden. Spesielt nå som jeg ser at det betyr mye for dere også! Så, tusen tusen takk! Dere er fantastiske! ♥

Så over til noe helt annet … Jeg har nemlig gjort noe litt sprøtt som jeg vil fortelle dere. Jeg har bestemt meg for å gjøre situasjonen vi står ovenfor om til noe skikkelig positivt for meg selv! Norsk sommer kommer til å bli fabelaktig (!) og jeg har tenkt å gjøre det beste ut av det. I tillegg til roadtrips, fjell- og teltturer så ønsker jeg å bo et sted hvor jeg har terrasse med sol, slik jeg kan grille masse, ha sjøen helt nært – prøve noe nytt i egen by! Derfor bestemte jeg meg for en måneds tid siden for å se om jeg fikk leie ut min egen leilighet, slik at jeg kunne leie en i fantastiske Bjørvika!

Fredag hadde jeg min siste dag i leiligheten min på Frogner på 4 måneder! Wæææ … 😀

Jeg gleder meg SÅNN til å ta dere med på innflyttnings- og innredningsprosessen i den nye leiligheten i Bjørvika, og vise dere my new hood den kommende uken ! ♥ Litt sprøtt – men, det føles bra! Gleder meg så mye til tiden fremover nå! Bjørvika er virkelig magisk, nytt og fresht – jeg elsker det!

Hadet leiligheten, sees 1 september ♥

♥ Det jeg gleder meg MEST til er å vise dere hva jeg skal gjøre med terrassen her. Det skal bli TULUM-style deluxe! Jeg skal ha grill (endelig!! Jeg elsker å grille!) og tenkte å lage “utekjøkken” så om noen har sett en fin “arbeidsbenk” (kun en benk, kanskje med hylle under) som kan brukes til utekjøkken – skrik ut! Jeg leter og leter.

Ha en nydelig kveld!