Lene Orvik Collection / The pictures

Annonse/ egen kolleksjon

GOOD mandag! ♥ Yes! Nå er det endelig på tide å vise frem kampanje-bildene vi tok på Hemsedal for den nye Lene Orvik kolleksjonen. Denne kommer til salgs på byleneorvik.com, i utvalgte Bik Bok butikker og på bikbok.com torsdag i uke 42. Altså, torsdag den 15 oktober. Gleder meg! Her får dere se mye av det som kommer, men det er fortsatt mer som vi ikke tok bilde av. Så more to come, altså! Bildene av de andre produktene kommer etterhvert.

Hope you like it.

2015.08.10-bikbok-lene-aw15-292232015.08.10-bikbok-lene-aw15-295682015.08.10-bikbok-lene-aw15-300642015.08.10-bikbok-lene-aw15-291952015.08.10-bikbok-lene-aw15-296542015.08.10-bikbok-lene-aw15-287142015.08.10-bikbok-lene-aw15-303342015.08.10-bikbok-lene-aw15-28635Fotograf : Thomas Qvale Hair and makeup : Birgit Flønes

Jeg kan nevne at det som kommer i tillegg til disse plaggene, er : Basic, ribbestrikkede topper og kjoler, dødsfine! Ullsett med skjørt og genser i beige og grått. Hvitt sett med skjørt og blazer (samme som det røde settet) veske, en caps, smykke, armbånd, belte, og en ullgenser i off-white samme som den røde genseren. Suede-settet som dere ser i brunt (bukse, topp, skjorte) kommer også i grått! Gleder meg så utrolig mye til og begynne å bruke disse plaggene nå! Hurra.

Ser dere noen favoritter? PS : Både jakken og vesten kan brukes på begge sider. Suede på ene, og teddy på andre! Så DIGG!

SMIL Lene

Den sniken..

.. Det var en gang en venn ved navn Espen Hilton, som tok seg til rette og STJAL et par solbriller fra Lene’s solbrille-kolleksjon når de var på Kick-off sammen på Vestlia. Den sniken! Dette fikk jeg vite om på Espen sin snapchat nå nylig og både jeg og Gard fikk oss en ganske god latter, han der altså! Han er en liten luring ♥ Jeg kan jo selvfølgelig ikke bli annet en glad når jeg får vite at han stjal disse brillene med gode intensjoner. Nemlig fordi han så gjerne vil gi disse brillene til en av dere! “Så slipper dere å betale da vettu” sa han med hånlig latter på snapvideoen sin, hehe.

Såååå, om du vil vinne et par Retro-briller fra kolleksjonen min, kan du klikke deg inn på tyvenHilton sin blogg her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOg så MÅ dere følge han på snapchat. Dagens høydepunkt er å åpne snaps fra Espen. @Espenhilton

En annen ting! Jeg har åpnet min snapchat slik dere kan sende snapper tilbake til meg, dette har jeg ikke gjort før nå, og det KOKER! SÅ koselig, jeg blir så innmari glad. Prøver å svare hver og en av dere, men det tar litt tid, hehe. Veldig takknemlig! ♥ Kjekt å kommunisere med dere, å se hvem dere er! Søtinger alle sammen. Jeg har fått snaps av både hunder, katter, bebiser og andre søte basser! Gleder hjertet mitt.

LOVE til dere på en søndagskveld!

Snaps from Kick-off

Hei fine dere ♥ Nå sitter vi i resepsjonen på Vestlia her på Geilo og venter på at Espen (den trege) Hilton skal bli ferdig å pakke kofferten sin, straks kjører vi hjemover igjen etter et supert opphold her! Det har vært kick-off med United Bloggers og vi har vært 70-80 stykker samlet her, så gøy! Gard har vært med og kost seg han også! Kjekt når alle er samlet.

I går var det forskjellige aktiviteter, og vi var en stor gjeng på nesten 20 stk som valgte Powerturn Buggy aktiviteten. Meg, Gard, Espen og hans kjæreste, John Arne og Louise A, Sandra (Fra UB) og en gjeng til – så det var veldig gøy, og anbefales virkelig! Slenger inn noen snaps fra telefonen siden minnekortet mitt er i stykker og jeg ikke får lagt inn bildene fra kameraet før jeg kommer hjem til Oslo igjen.

In the meantime //Desktop1Gleder meg allerede til neste kick-off! Nå skal det bli godt å komme hjem til sofaen og Frikjent-maraton!

Red dress

Hei fininger ♥ Riktig god helg til dere alle sammen! Håper den blir nydelig for alle og enhver.

20150822_173742Her i Oslo skinner solen, så deilig! Hittil idag har jeg vært i møte, og nå venter litt jobb før middag og bursdag i kveld. Denne helgen er det kick-off med United Bloggers på Vestlia, Geilo – jeg får ikke dratt opp før imorgen tidlig pga bursdagen i kveld, men gud som jeg gleder meg! Gleder meg til å møte alle blogg-kollegaer igjen, til aktiviteter, middag, fest og kos. Gard skal også være med! Kan være det blir litt stille fra meg her inne imorgen, men da hører dere fra meg på søndag igjen med full oppdatering fra helgen. Tiden strekker ikke helt til idag kjenner jeg, og i morgen går det i ett bankende kjør! Følg med på snapchat og instagram i mellomtiden da : @leneorvik begge stedene!

Elsker denne røde favoritten, perfekt til sommerdager. I tillegg er den supercomfy på ♥

Uten navn-3 20150822_17370420150822_173743 20150822_173659Kjole fra Envii | Sandaler Birkenstock | Veske Chanel | Solbriller Céline

Soon weekend

Adlinks
Uten navn-2
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

WOOP, la oss feire at helgen snart er her? YES! Det er nemlig -30% på partykjoler hos Nelly ut lørdag 29/8. Her er det mye snadder å velge i, perfekt for å fylle opp party-garderoben til høsten! Alle partykjoler finner du her.

SMIL Lene, og god helg når den kommer ♥

Friends for life

Uten navn-1Yes, dere leser riktig! Jeg og Espen mangler begge litt inspirasjon disse dager, så vi har bestemt oss for å kjøre en fast spalte én gang i uken. Vi har ikke lagt noen slagplan for dette enda, men her vil vi ta for oss både det ene og det andre!

Starting with “10 komiske ting med Lene” og “10 komiske ting med Espen” Hope you like it ♥

Lene om Espen :
Først og fremst vil jeg si at Espen Hilton er en av de mest energirike og gira personene jeg vet om. Man er ALLTID i godt humør med Espen, og det er sjeldent jeg ler så mye som når jeg er sammen med han.

1. Espen ler ALLTID av sine egne vitser, altså – virkelig. (Bra du synes at du selv er morsom da Espen. Når vi andre IKKE synes det…. Heh, neiiiiida)

2. Man må alltid passe litt ekstra på når man er sammen med Espen, for han finner på å filme deg i ALLE mulige situasjoner, og i minst mulig flatterende vinkel, helst. Mens man spiser, drikker, snakker, ler, er engasjert, uansett så kommer han snikende med kameraet sitt på snapchat for å dumme deg ut på best mulig måte.. Dette går da ALLTID veldig mye utover meg. Flaks for han at jeg ikke tar meg selv høytidelig i det hele tatt. Følg han på snapchat for å få med deg morroa : @espenhilton

3. I annenhver setning sier Espen ordet, yyyååååå. Det har han forsåvidt fått fra meg, men det får jo være greeeenser da Espen, på tide å finne deg ett nytt ord nå. Ditt eget, kanskje? Jaaa.

4. Espen sier alltid noe morsomt, og da mener jeg alltid. Vi har alvorsprater også, og merkelig nok holder han seg alvorlig. Det skulle man ikke trodd. Joda! Men ellers kommer det gullkorn flere ganger i minuttet, så rundt Mr.Hilton får man seg alltid en god latter.

5. Gjerne etter en litt “på-kanten” fleip / eller når han gjør narr av noen (les : meg,) ler han alltid høyt av seg selv og sier – “næædda” på slutten, også lager han dette ansiktet.

IMG_6998Her har han mest sannsynlig kjørt på med en fleip for å sette MEG i dårlig lys. Like always. Eller han prøver å vis at … “Do I know you?” Thanks.. Such a good friend.

IMG_00176. Espen HAR så mye energi, sa jeg det? Altså jeg tror ikke jeg noen gang har møtt noen som har mer energi eller er mer hyper enn meg selv, nå har jeg møtt min overmann! Han er alltid på, med en fleip, med en historie, med en latter, med en utdriting (av andre såklart) eller … Med en dans, hvor alle ler seg skakk! Så morsom vettu..

7. Espen klarer aldri å la være å sette meg i dårlig lys, erte eller kødde meg med. Det beste han vet er å få meg til å se meget lite velskapt ut på bilder. Takk

IMG_6921IMG_0022Se her ja. Here we go again…. So much love.

8. Han er alltid ironisk. Så her må man passe på! Kommer alltid med “hyggelige” kommentarer som er langt fra hyggelige. Heldigvis mener han det positivt da, hans måte å vise at han liker deg på det. Haha, Espen du Espen. Det kan være feks : “Kledd på deg selv idag du? Yaaaa” “Hvor mange gangee ska du bruuuke det skjørtet?” “Så slutty ho da..” *Ler*

9. Når noen er morsom, eller (tror de er morsom?) ler Espen HØYT av deg (slik du faktisk TROR du får litt creds for å være morsom) og avslutter med et ansiktsutrykk der du skulle ønske du kunne synke ned i jorda. Var ikke så morsomt likevel det da Espen? Neivel.. Prøver i hvertfall da.

10. Av og til kan Espen være en liten dramaqueen, men heldigvis (for oss andre) så er det selvfølgelig BARE tull. Sist vi var ute skulle vi gå å kjøpe nattmat, i et nanosekund fikk han ikke nok oppmerksomhet. Dette resulterte i at han bare protesterte avgårde, nektet å snu seg og høre på oss andre som fortvilet ropte etter han. Da vi andre kom frem etter en GOD stund (bruker litt tid på å komme oss avgårde da…) Satt han der blid som en SOL med munnen stappfull av burger, som om ingenting hadde skjedd. Haha, got to love it. En meget ukomplisert venn.

Espen om Lene :

1. Mange av dere kjenner til Lene som toppblogger og designer. Hun er faktisk en av de flinkeste bloggerene jeg kjenner. Dere vet jo at Lene kan synge, sant? Personlig så er jeg glad i mennesker som synger, men det som er veldig morsomt med Lene er at når hun først kaster ut en liten vokal, så er det selvsagt på det høyeste verset i sangen og når det virkleig ikke passer. Jeg skjønner du synes sangen er fin, men jeg sitter nå faktisk i telefonen. Lene bare, Yaaaa! Mannen i telefonen bare, den sangen er så fin. Hvordan tror du Espen & Lene har det når dem er ute å kjører bil? Legger ved denne filmen så forstår dere kanskje MEG! 😀

2. Lene har blitt min sidekick, eller kanskje jeg er hennes? Uansett så er det slik at Lene og jeg gjør veldig mange prosjekter sammen og er det en happening på gang så stiller vi som regel opp sammen. Der snakker vi gode kompiser. si at vi skal møtes si klokken 19:00 for da begynner eventen, hva skjer klokken 18:00? Lene ringer. Hun har ingenting å ha på seg. Etter jeg har mottatt 10 mms av forskjellig antrekk er Lene endelig klar. Da er klokken blitt 19:30 kommer Lene kjørende i en taxi. Lene går aldri, hun tar bare taxi, ellers så kjører Gard henne. Gard er kjæresten til Lene og det vet jeg veldig godt for å si det sånn. Lene bare, Gard ditt, Gard that. Jeg bare, Gard it out! Neida…. Joda.

FotorCreated123.Lene sin bil heter Walther, joda hun har eget navn på EL-bilen sin. Lene elsker denne bilen, men ikke så mye at hun gir han liv så ofte. Når vi er ute og kjører Walther, er det ikke alltid Lene kan kjøre Espen helt hjem fordi Lene har glemt å lade bilen sin (Igjen).

Lene sine ord ( Eg hatje tid, eg skal møyte Maria, ho ska gifa sei) Jeg bare okay, jeg skjønner faktisk ikke dialekten din Lene! Bare kjør meg hjem du, og det ender selvsagt opp med at Lene kjører meg helt hjem, og må stoppe for å lade batteriet en annen plass. Er Lene så snill hun da 😀

4. Nå som vi snakker om Walther og dette med bil. Visste dere at Lene kjører som et svin? Lene har alltid dårlig tid. Kanskje det er bra at Walther er så liten. Er fartgrensen på 50, så kjører nok Lene i 65km. Er det rødt lys, så kjører Lene bare på. Jeg bare Lene, det er rødt lys. Hun bare Å? Jaja. Jeg har så dårlig tid og dette gikk jo veldig greit da Espen.

5. Lene er lett å like, og veldig lett og ha som en kompis. Hun ser ut som den modellen, men er faktisk litt tomboy. Jeg har mange rare og fine venner, Lene er ikke en av dem. Joda det er hun faktisk. Lene er høy på energi, energisk og når Lene kommer inn i rommet så vet faktisk alle at Orvik er tilstedet. Viste dere at Lene faktisk er ekstrem høylytt? Når andre sier hallo, sier Lene HAAAALLLOOO! Litt for mye kaffe på hun da?

FotorCreated116. Lene elsker faktisk kaffen sin, det har seg slik at uansett hvor vi går så er det litt sånn, Espen, skal vi gå inn her å ta oss en kaffe? Men Lene, du drakk nettopp en kaffe. Hun bare, nok en gang, Yaaaaa! 10 minutter og en mocca etterpå må Lene løpe fordi hun har så ekstremt dårlig tid. Hun skal gjøre et intervju for et magasin, (igjen) Jeg tror faktisk Lene gjør et intervju en gang i uken jeg. Hvor mange magasiner finnes det igrunnen i Norge a?

7. Lene kan brukes til mye som foreksempel en fin kasteball. Joda, jeg bruker ofte Lene som min egen kasteball. Hun tar seg ekstremt lite høytidlig så dette er et perfekt vennskap spør du meg. Når jeg trenger noen å kødde med blir Lene den jeg bruker. Hun bare, AUUU. Jeg bare hysj nå på deg.

FotorCreated10-18. Lene bruker kanskje 80% av tiden sin på Snapchat, og bruker kanskje disse ordene litt for mye. “Er du så velskapt du da? Yaaaa! Er du så fin du da? Eller så er hun veldig glad i speilet hun har stående i stuen hjemme. Dere har sikkert sett det på både Snap & Instagram og bloggen hennes. Jeg bare Lene, du skulle kanskje funnet deg en annen plass du kunne tatt bildet enn foran dette trespeilet i stuen? Etterpå kommer det 18 snaps av bare det speilet. Er Lene en liten en liten komiker hun da?FotorCreatedOk, helt ærlig så fikk hun meg til å kjøpe et helt egent speil. Nå skjønner jeg hva tingen er med dette speilet.FotorCreated

9. Jeg elsker å utfordre Lene på ting. Jeg sa at jeg gjør gjerne denne spalten med deg, men hadde det ikke vært kult om vi etterhvert hadde filmet dette også? Hun bare ??????????? Jeg bare, Lene, hallo? Er du der? Filme, sier Lene? Ja, du tar opp et kamera, trykker record (Den røde knappen) og action. Lene bare, dust, jeg vet jo hva du mener. Det som er moro med Lene og film, er at hun blir helt stiv og klarer ikke helt å være seg selv. Ha ha. I love it. Tenk om Lene og Espen hadde et talkshow da. Jeg bare bla, bla, bla og Lene bare æææææ, yaaaææææ,, hmm? Ha ha. Jeg tenker at talkshow er det neste.

10 . Lene og jeg tar veldig mye bilder sammen. Det som er så sykt morsomt når vi er ute og tar bilder er at Lene faktisk snakker til seg selv. Hun bare Yaaaa, var jeg så flink til å stå rett opp og ned jeg da? Skulle jeg kanskje bare sette meg litt ned og se i bakken? Hva om jeg tar på vesken min, tror du det blir fint Espen? Jeg følger ikke alltid med når hun snakker med seg selv, ofte synger jeg på sangen ” Sarajevo, en dag vil du bli fri” av Kine Lunvigsen når hun holder på, ha ha. ( Jeg har hatt denne sangen på hodet siden jeg var liten, helt sant. )

Nei, Lene er virkelig ei super sexy rotte jeg er glad jeg har som venn.

Basic and white sneakers

OLYMPUS DIGITAL CAMERA– Love, love, loving my new and soft sneakers from Ecco

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJeans Levis | Sko Ecco – her | Jakke Bik Bok | Genser Cos | Briller her | Veske A. Wang

Jeg har ikke få hvite sneakers i sko-garderoben min, men er det noe jeg aldri får nok av er det nettopp hvite sko. Elsker det, og det passer til ALT! Disse supermyke soft 7-skoene fra Ecco er ikke bare fine å se på, men de er så utrolig myke i skinnet, veldig lette på foten og gode å gå i. Jeg har blitt mer enn joggesko-jente i det siste, viktig at føttene har det komfortabelt når man går mye ila en dag. Ingenting er verre enn vonde bein, så derfor velger jeg heller comfy sko i hverdagen. Disse er til å anbefale ♥ De finnes også i svart, og sneakersene finner dere her.

Ellers idag har det gått i ett bankende kjør, godt å finne macen igjen etter en dag på farten! Nettopp kommet hjem etter intervju med Det Nye, hvor jeg og Annette ble intervjuet sammen. Saken kommer ut i oktober ♥

Før idag  har jeg vært i møte med Bik Bok, og sammen med min kjære Espen for å ta litt freshe bilder til dere! Idag var vi oppe på Sagene hvor Espen bor, er så fint og sjarmerende der oppe! Love it.

Nå er det straks middagstid her! Kos dere.

Inspiration

Nå som det begynner å gå mot nyere tider, er jeg alltid åpen for litt forandringer. Føler jeg vil gjøre noe nytt! Noe annerledes. Sommer-garderoben vil bli byttet ut mot høstgarderoben, men jeg vil noe mer! Jeg har nemlig lyst å gjøre noe nytt i leiligheten, freshe den litt opp. Nå har vi hatt det ganske likt i 2 år, med litt små justeringer innimellom selvfølgelig, men jeg er en person som trenger ofte forandring. Det gir meg mer inspirasjon og motivasjon! Er dere ikke enige? Jeg tenker ikke at forandringen nødvendigvis trenger å være så veldig dyr, men bare gjøre noe som gjør at det føles litt nytt igjen. Mulig vi vil selge bort noen av møblene for å kjøpe nye, men det får vi ta etterhvert. Først og fremst har jeg lyst å ta malings kosten fatt! Vi har hvite vegger overalt i leiligheten, bortsett fra i gangen, hvor jeg malte med grå kalkmaling da vi pusset opp for 2 år siden, nå har jeg lyst å våge meg på noe nytt og spennende i stuen!

Fikk idéen om å male da vi var i Barcelona, vi var på en utrolig kul coffee-shop hvor de hadde en malt vegg som jeg synes var så innmari fin! Siden har det gått og kvernet litt i hodet, og nå føler jeg meg SÅ klar til å male litt. Gard er enig, men vet ikke helt om han kommer til å godkjenne den ene fargen jeg har sett meg ut.. Hehe.

Har funnet en del inspo på pinterest, og fant jo ut når jeg hadde plukket ut en del bilder at det rett og slett står mellom to farger, aner ikke helt hvilken nyanse enda, men her er de fargene jeg bare ELSKER ♥

CC0226F6-9F46-4AAD-B352-C407821B1131En slags mintgrønn farge, og en rust/peach/rosa farge. Synes begge to er helt nydelige, og begge passer til møblene vi har. En av disse mikset med grått, tre og hvitt blir ganske så fint altså, men aner jo ikke helt hva jeg vil ha. Hele stuen skal ikke males altså, bare en liten del av den, borte ved sofaen. Resten skal være hvitt, slik det ikke blir for mye. Fant to farger fra Jotun som jeg likte, Minty Breeze og Bliss.

Flere her som er litt malings-lysten som meg? Hvilken farge ville dere gått for? Åh, gleder meg som et barn til litt forandring jeg nå, også er jeg jo ganske glad i å male!

Fall news

Klærne er sponset
OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har ikke vært særlig fristet til å shoppe noe særlig høstklær i og med at været har vært så fint, men hjelpes så mye digge plagg som finnes i butikk nå! Deilige tykke gensere, store jakker, skinnbukser, suede, you name it. Man begynner jo å glede seg litt smått til høsten, eller? ♥

Jeg gleder meg litt til å pakke vekk sommerklærne og erstatte de med nye, og i den anledning har jeg noen få digge plagg som skal inn i høstgarderoben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA P8251878Uten navn-1Alle disse plaggene er fra en av mine favorittbutikker, Envii. Envii ligger i 4 etg på Steen & Strøm for de som ikke vet det ♥

My weekend

Hei mandag, og ny uke ♥ Våknet til strålende sol, men nå virker det som at sommerværet tar en litt annen vending for nå er det blitt overskyet ute, i tillegg er det meldt regn store deler av uken her. Skal IKKE klage, for hjelpes så fint vi har hatt det de to siste ukene. Kanskje man blir litt mindre rastløs når det ikke er så fint vær ute? Uansett, idag har jeg vært veldig effektiv med jobbing her hjemme, og straks skal jeg være med Henriette å se brudekjolen hennes helt ferdig. Etter det skal jeg avgårde å feire bursdagen til min kjære, kjære Helen. Blir kos!

Henriette og Egil gifter seg om 12 dager (!) Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Disse to er mitt aller beste vennepar, og så er jeg jo så heldig å få være fadder på lille Noah, så dette bryllupet betyr mye for meg også! Jeg klarer nesten ikke vente med å feire den store dagen sammen med de.

Startet helgen med å innlosjere meg og Henriette på The Thief, måtte jo lade litt opp til den store dagen. Koste oss på hotellrommet, før vi spiste middag og dro ut sammen med Maria og Ana og en hel gjeng! Lørdag spiste vi hotellfrokost, og gikk en liten tur på The Thief SPA. Skikkelig jente og kvalitetstid altså, og The Thief er jo bare helt magisk ♥

Lørdagskveld var vi invitert i surprise-party til fineste Louise Angelica! John Arne hadde virkelig lagt mye arbeid i en fantastisk feiring, vi var 30 stk til bords på BAR Tjuvholmen. Der var det duket for 8 retters middag og kos før vi tok turen til Nox. Utrolig morsom kveld, kjekt å bli kjent med litt nye folk også. Finfin helg, det er det ingen tvil om. Ellers har vi kost oss med god mat, sol, Redbull Flugtag og bading. Nytt sommeren til det fulle!

Litt bildedryss fra helgen
Desktop23Kjolen til Henriette er fra Malene Birger, og min fra Mango. Den røde er fra Envii! Kost meg sånn med jentene mine i helgen, Maria og Henriette ♥

Desktop24Full fart lørdag og søndag med bursdag, flugtag og ellers bare kos ♥ Her ser dere også sengen fra The Thief. Er så fint hotell! Den orange kjolen ELSKER jeg, den er fra Kouture, og dere finner den her.  (Kjolen er sponset)

Ble mye tekst idag, gitt – mye på hjertet! Ellers håper jeg dere har det fint og at dere trives med å være tilbake i hverdagsrutinene igjen.

SMIL Lene