En kjapp og effektiv kardio økt!

Takket være min beste Espen Hilton så har jeg nå fått meg en favoritt kardio økt! Jeg trener mye på Barry’s om dagen – eeeelsker Barry’s. Utenom det er jeg på SATS og da liker jeg å trene med vennene, det er mye gøyere å motivere hverandre synes jeg. Så er det jo sosialt. Men de dagene hvor jeg bestemmer meg for å trene på treningssenter på morgenen er denne økten genial. Så tusen takk Espen for at du viste meg dette programmet.

Han kaller det pyramide intervaller. HEY HEY. Jeg var skeptisk i begynnelsen, men det skjer så mye at man ikke rekker å tenke før 20 minutter er gått.

LETS GOOOO!

Varm opp litt først. Så setter du i gang. 10 runder.

Du begynner på 10 i speed – 20 sek på. 10 sek av.
11 i speed – 20 sek på. 10 sek av.
12 i speed – 20 sek på. 10 sek av. Ja dere skjønner greia. Fra 10 skal du altså jobbe deg opp til 20. 

Når du endelig har kommet deg på toppen, kan du ta deg en velfortjent pause på 1 minutt, eller lengre om du trenger det. Du må ikke begynne på 10 heller. Jeg begynte på 8 første gangen og jobbet meg til 17. Farten bestemmer du helt selv, men gøy å utfordre seg selv litt.

Så er pausen over og du jobber deg fra 20 i speed – 20 sek på. 10 sek av.
19 i speed – 20 sek på. 10 sek av. 
Osv..

Denne runden gjør jeg to ganger. (Espen pleier å gjøre den fem… Jeg skal dit jeg også en vakker dag.) To runder opp og to runder ned. PUH. Og ja – man holder nesten på å kaste opp et sekund eller to der – men SÅ effektivt,  gøy og ikke minst.. Deilig følelse etterpå! Dette har blitt min nye favoritt. Glad for at jeg har venner som kan inspirere og og motivere på treningsfronten – så kan jeg dele det videre med dere.

Skal du prøve du og?! JAAA!
Toppen er fra Bare Philosophy på Steen & Strøm, tights fra H&M

Burn baby, burn! Og kan jeg bare få si at min favorittdrikk etter trening er YT sin restutisjonsdrikk med jordbær og banan.

Happy workout, ladies! Og riktig god helg ♥

En ny Oslo-favoritt

Reklame i samarbeid med Leon


Ved flere anledninger den siste tiden har jeg – både alene og med forskjellige venner tatt lunsjen hos den nye restauranten Leon i Frognerveien 1. Jeg går jo forbi der hver dag og har vært veldig spent på konseptet, og det har absolutt innfridd på alle måter. Jeg elsker det! Man kan både sitte der og jobbe, ta en deilig lunsj (som går superfort å få) for det er jo “Naturally Fast Food” og det er så innmari mye godt på menyen.

Jeg har allerede rukket å få ganske mange favoritter allerede. Anbefaler å prøve disse tingene ; Chicken Satay Hot Box (min absolutte favoritt) Leon Baked Fries (helloooo) Chargrilled Chicken Pot (proteiner må man ha, og kyllingen smaker så godt!) – og ellers synes jeg Chicken & Chorizo Club Hot Box var veldig god. OG Moroccan Meatballs Hot Box……. Ja. Jeg har vært der noen ganger kan man si! Ivrig! Men det er også derfor jeg kan gi min varmeste anbefaling. Sitte der eller TO GO, you choose. Maten har du på et par minutter. Og la meg si at Leon bruker naturlige råvarer som både er bra for helsen og for miljøet.

Veldig kult sted er det også! Elsker interiøret.

Konkurranse!
Heldigviiiiis – får jeg lov å spre denne matgleden videre til DERE! Èn heldig vinner får ta med 4 venner til et gratis måltid sammen hos Leon. Så kommenter under innlegget og si hvem du ønsker å ta med deg og hvorfor, så trekker v i en heldig vinner veldig snart. Og i tillegg til dette deler jeg også ut en rabattkode til dere hvor dere får 20 % i 10 dager hos Leon. Oppgi “LeneOrvik” i kassen å få 20% … WUHU ♥ Leon finnes også på Oslo S, forresten.

Jeg tror Espen kan gå god for burgerne også, siden har trykket i seg to stykker på rappen her forrige uke! ♥

Smakelig måltid girls ♥

Pasta with a twist

I går tok jeg meg et langt, deilig bad og tenkte godt over hva jeg ønsket meg til middag mens jeg lå der og kooooste meg. Jeg var ikke i tvil om at det var kamskjell som fristet! Så går ble det rett og slett pasta med kamskjell, sprøstekt spekeskinke og fløtesaus. Så godt! Derfor vil jeg gjerne dele den med dere ♥ Mange som etterspurte oppskriften på instagram også, så da er det ekstra gøy å dele.

Denne retten er superenkel å lage.

Du trenger tagliatelle, spekeskinke, kamskjell, sjalottløk, fløte, salt, pepper og smør. 

Kok opp pasta – mens du kutter opp sjalottløk som du steker i smør til løken blir myk. Ha i salt, pepper og fløte til du får en deilig fløtesaus. Smak til underveis.

Stek spekeskinken i smør til den blir sprø og legg den til siden. Ha på høy varme i stekepannen, ha i smør, og legg i kamskjellene. Disse kan du krydre med salt og pepper før du legger de i. Stek i to minutter på hver side. Pasta, saus, kamskjell, spekeskinke og deilig fersk persille på toppen! NYYYYT ♥

Køben-antrekk

Jeg elsker å pakke kofferten med ferdig sammensatte antrekk, da har jeg liksom alt på stell før jeg reiser. Skjønner likevel ikike hvordan jeg klarte å pakke 17 kg for en helg likevel! Ha ha … Everytime! Her kommer ihvertfall litt antrekk, det har dere etterlyst ♥

Min absolutte favorittjakke denne sesongen. Jeg simpelthen elsker den.
Jakken er fra Zara, og den kombinerte jeg med mine favorittbukser fra Maud. De er så fine! Og under hadde jeg en grønn “rysje” topp fra By Malina. Den er fin både til hverdags og fest. 

På fredag kjørte jeg rød kjole fra By Malina, jakke fra H&M Trend (kjøpte den forrige uke, så fortsatt i butikk) og mine nye skinnstøveletter fra Zara. De går akkurat til kneet og det synes jeg er veldig fint!

På lørdag kjørte jeg en hvit kjole fra By Malina, kombinert med strappy sandaler fra Asos. Det var ikke så kaldt i København som det er i Oslo heldigvis så det gikk bra ift kulden ♥

Fredagens reiseantrekk var skinnbukser og t-shirt fra Zara kombinert med dressjakke som også er fra Zara og hvite sneakers.

Håper dere har en fin tirsdag girls ♥

Et lite stykke Køben

God mandag fra en iskald men solriiiik hovedstad ♥

I helgen har jeg som dere vet vært i København med jentene, og jeg elsker virkelig både København og danskene! Jeg vil tilbake! Vi bodde på Scandic Kødbøyen som er et helt nytt og veldig kult hotell, superfint interiør og nydelig frokost. Det tar 10-15 minutter å gå inn til sentrum. Anbefales ♥

Marie, Gabrielle, Aida, Kim og Kine ♥

På fredag prøvde vi ut en ganske annerledes restaurant! Aldri vært på noe lignende og er veldig glad vi gjorde det. Punk Royale heter den. Der får man 20 småretter og vinpakke til rundt 1000-lappen, de serverer både kaviar, østers, fisk, mat med trøffel og alt annet som jeg ikke klarte helt å følge med på! Det gikk ganske fort underveis og på et tidspunkt så ble vi faktisk matet av servitørene! Helt sprøtt – men en veldig gøy opplevelse.

På lørdag ble det lang frokost på hotellet med jentene etterfulgt av coffee-to-go og en spasertur til fineste Tivoli. Noe så sjarmerende! Jeg har ikke vært der siden jeg og familien var på tur i Køben for 100 år siden. De hadde jo pyntet til jul så det var en helt magisk opplevelse. Vi spiste lunsj på Nimb som ligger inne på området til Tivoli og tok noen drinker oppe i 2 etasje på hotellet der, og det ELSKET vi. Så anbefaler Nimb også!

Utsikten fra restauranten på Nimb. Helt nydelig ♥

Glaade piger på tur i hvertfall!

Men over til favoritten! Café Victor. Jeg elsker alt ved den restauranten. Stemingen, interiøret, maten, og selvsagt selskapet! Dette er et sted hvor man spiser, og så blir det litt party utover kvelden. Utrolig gøy kveld med jentene ♥

Skulle ønske vi rakk mye mer på turen, for jeg hadde en lang liste med ting jeg fikk anbefalt på instagram, men det får bli neste gang. Mange fine minner fra en herlig tur med smukke piger! Danmark, altså. ELSK ♥

Innlegg med antrekkene fra turen, kommer ♥ I mellomtiden må dere ha en deilig mandag, så ser jeg jo noen av dere på kino i kveld! GØY, og jeg gleder meg!

Le Blonde

Reklame – hårbehandlingen er sponset og dressjakken er sponset.

God torsdag! I dag skinner solen og det er så DEILIG.  Jeg har startet morgenen med kaffe og deilige franske rytmer fra det jeg mener er den beste spillelisten om dagen. Nemlig Hotel Costes sin playlist. 

Med en hverdag som selvstending næringsdrivende er det viktig og kicke i gang morgenen og det liker jeg å gjøre ved og starte dagen ganske tidlig. Enten det er ved å gå på 6 og 7 timene på Barry´s  – eller det og bare komme seg opp tidlig for å få masse ut av dagen. Det gjelder å være strukturert, jobbe smart, og sosialisere seg, samt sørge for at man hele veien er et steg foran for å utvikle seg, vokse og tenke i nye baner. Jeg elsker det og kunne ikke hatt en bedre hverdag sånn sett. Noen dager jobber jeg hjemme, andre er jeg innom kontoret, mens mesteparten av tiden sitter jeg litt rundt omkring og jobber. Tar inn inntrykk og koser meg med musikk på ørene og jobb på macen. I går hadde jeg og Espen kontor på BA3 sammen – mitt favo sted!

Jeg var også en tur hos Lenita på Meraki Studio for å få frisket opp håret litt. Stripet det med foliestriper, satte i en minicolor som gjorde det ekstra kaldt og klippet det litt. Nå synes jeg det var begynt å bli litt langt! Deilig å freshe seg nå i førjulstiden!

Tror aldri jeg kommer til å gå tilbake til langt hår?? Nei. Trives så godt med det korte.

Hvor fin er denne dressjakken?! Den er fra You & I på Aker Brygge, merket er ByMalina. Alle smykker er fra min egen kolleksjon. I helgen skal jeg til København på jentetur og den skal med i kofferten for sure!

Ønsker dere en energirik og HERLIG torsdag!

The Solution

Reklame i samarbeid med Oslo Skin Lab / The Solution


For noen uker tilbake var jeg og tok en Skinskanning på huden min for å se hvordan hudtilstanden min er i dag. Da måler man blant annet rynkedybde, fuktighetsnivå, pigmentskader.

På nyåret skal jeg tilbake for å se hvilken effekt The Solution kollagenet har hatt på hudtilstanden min over et par måneder. Dette er veldig interessant nemlig!

Jeg har lært mye om kollagen og hvordan det både forebygger og reparerer rynker, i tillegg til å gjøre huden mer spenstig i ansiktet og på kroppen. Selv havner jeg nok mest i den første gruppen ettersom jeg ikke har så mange rynker enda. Akkurat dette kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab er laget av 100% hydrolysert kollagen, og har dessuten solide studier som beviser effekt, og det er jo veldig bra.

Nå går vi jo inn i en hektisk periode før jul, gjerne med en god del stress, som igjen fører til lite søvn, man spiser mye usunt og det er masse julebord og julefester. Sånne perioder kan ha innvirkning på hudens kvalitet. Det merker man jo fort selv om man har sovet lite og vært ute, spist dårlig etc. Man merker jo forskjell og føler seg ikke like fin og fresh i huden! Da er det fint å være ekstra flink til og passe på å ta kollagen-pulver hver dag for å forebygge og reparere linjer og rynker i denne perioden. I tillegg til å drikke masse vann, prøve å sove litt ekstra når man kan, og spise sunt når man kan det. Viktig å finne en balanse i tiden som kommer nå ♥

Man vil jo føle seg fresh til en hver tid! Det er en deilig følelse.
Nå har jo jeg tatt The Solution over en lengre periode og derfor blir det spennende å ta en ny skinskanning for å se nøyaktig hvor mye inntaket har påvirket huden min!

Jeg blander kollagen-pulveret i så og si alt! Det mest vanlige er kaffe – eller Acai Energy (smoothie) som jeg drikker hver eneste gang etter trening. Jeg får det alltid i meg på morgenen. Det smaker jo absolutt ingenting! The Solution kan blandes både i mat og drikke – det viktigste er bare å få inn rutinen på at man skal ta det hver dag.

Siden jeg selv bruker The Solution, er jeg så heldig og kunne dele et fantastisk tilbud med dere! Ved første bestilling via denne linken får dere hele 65 % på første pakke med The Solution, og deretter 30 % på de neste leveringene. Det er viktig å ta vare på huden sin, også innenfra ♥

Tirsdag

Kvelder som dette, hvor man kan tusle litt rundt i butikker og bare titte, deretter komme hjem til en varm og lun leilighet hvor man bare kan kose seg med lys og deilig interiør. ♥ Ute er det minusgrader og det kjennes på kroppen! Helst har jeg lyst til å ligge under en varm dyne dagen lang – men det får vente til juleferien! Idag var jeg på Barry’s i Bjørvika kl 07, hadde legs and butt time med en som heter Christian. Anbefaler absolutt de timene, så varierte og råbra!

Er det lov å si man ble inspirert av sitt eget “julegave-tips” innlegg i går? Jeg dro rett avgårde og sikret meg de glassene (og denne uken er de på 30% hoho) Så det ble 6 sånne nydelig fine champagne-glass. Og de skal jeg kose meg med og prøve å la være og knuse de.. Jeg knuser alt av vinglass!


Se så fine de er! Hjelpes meg så fornøyd jeg er ♥

Ellers er det så deilig stemning på soverommet / badet om dagen. Jeg bare elsker å ligge i sengen og pusle med litt jobb eller se på noe og kose meg i disse omgivelsene. Kaldt ute – deilig og varmt inne!

Favoritter ♥

Men etterhvert skal jeg prøve å rive meg selv ut fra sengen og tusle ned i gaten. Jeg skal spise indisk sammen med Ragnhild i kveld. Vi skal teste en ny restaurant som nettopp har åpnet. Og jeg elsker indisk! “Listen to Baljit” heter den – nå er jeg spent!

Vil du være med meg på kino?

Reklame i samarbeid med Vizeum / Nordisk Film


Edit : Gjestelisten er nå stengt – og de 50 som er med på kino på mandag har fått mail! 

JA! Endelig får jeg lov å invitere dere, som mine trofaste og herlige lesere til gratis kinokveld med meg! Så gøøøøy. Jeg elsker jo kino, og i tillegg til dette så elsker jeg jo å møte dere, slå av en prat og nå kan vi få en koselig kveld sammen ♥ Og denne filmen !! DEN VIL DU SE. Trust me!

Det er første mann til mølla å sende en mail som merkes med “Lene Orvik kino” .. Send fullt navn og telefon nummer i mailen – og det er lov å ta med en venn, så send også fullt navn og telefonnummer på vennen du vil ha med deg. De første 50 til å sende mail får bli med! Så IKKE NØL!! ♥ Mail : [email protected]

Vi skal på Vika kino mandag 26 november og filmstart er 1830 presis. Vi skal altså se kinopremieren av “A Simple Favor” som dere så over – med Blake Lively fra Gossip Girl. YAS! Den ordentlige premieren er ikke før 7 desember – så det er en glede å invitere dere med på eksklusiv førpremiere.

Filmen ser superkul ut synes jeg – samtidig som den er litt mystisk!! Hmmm. Anna Kendrick spiller en mamma-blogger som forsøker å finne ut hva som har skjedd med hennes venn (som spilles av Blake Lively..) Hun har forsvunnet fra den lille byen de bor i. Filmen er bygd opp av twister og svik, hemmeligheter, avsløringer, kjærlighet og lojalitet, mord og hevn. Så ei litta blanding her – og jeg gleder meg vilt til å se den sammen med mange av dere! Dere kan lese mer om filmen her.

GLEDER MEG VILT til popcorn, spenning og film! Håper vi sees der. Dette blir gøy!

Mine julegavetips i år

Deilige mandag! ♥ Idag har min elskling Maria bursdag – hurra for henne! Uten henne hadde det ikke vært noe meg, så enkelt! Håper helgen deres har vært fin!

Dere har etterspurt tips til hva man kan kjøpe i julegave i år – og hva mine ønsker er. Så jeg har laget en liten herlig blanding til dere. Når jeg kjøper – og ønsker meg julegaver, tenker jeg alltid forbruksvarer. Noe jeg vet man får bruk for, uansett. Da er man liksom safe! Til jentene mine kjøper jeg gjerne ting som jeg elsker selv, fordi jeg vet at de som regel liker det samme.

♥ Presskanne (dette står på årets ønskeliste i år) Jeg synes hele greia rundt det med presskanne bare er så utrolig hyggelig! Kaffe er jo hyggelig i seg selv, og presskanne er noe jeg ønsker meg til helge-frokoster fremover. Dette er også en veldig fin gave å gi til kaffe-elskere.

♥ Duftlys fra Byredo. Dufter som er helt nydelige er Bohemia og Bibliotheque, Safran er også god.

♥ De nye lysestakene fra Stoff / Nagel. De elsker jeg!

Disse kan man kjøpe separat, man kan kjøpe flere deler – og man kan bygge på i uendeligheten. Selv har jeg kjøpt meg en svart som jeg har bygget litt på, og en liten i messing hvor jeg har plass til tre lys. De kommer i messing, svart matt, og sølv. Dette tror jeg kommer opp som en favoritt-julegave i år, både å gi og ønske seg.

Ta en titt på de her. 

♥ Beauty – eller bodyblur fra Vita Liberata, latte er en nydelig farge. Evt Dark Mousse + en hanske. Alle elsker GLØD.

♥ Drinkglass. De har noen fine champagne glass i krystall fra Bolia. De er så kule og perfekt å gi til en venninne som er glad i å lage drinks! ♥  Se på de her.

♥ Produkter fra Aesop. Enten vanlig håndsåpe, håndsåpe med skrub eller en god ansiktsskrubb.

♥ Små gjestehåndklær fra Missoni. Det kan aldri gå feil.

♥ Verdens fineste leppestift fra Mac – Velvet Teddy.

… Så er jeg glad i å gi sånne kosete gaver også. Som for eksempel en god rødvin, Nespresso-kapsler, knekkebrød fra feks Samson bakeri – og blande litt godsaker sammen i en gavepose som er litt spennende. Eller – en fin opplevelse sammen. Enten en lunsj, en middag – eller konsert.

Hovedhensikten med å gi gaver synes jeg, er at mottageren skal få en god, koselig følelse rundt det og glede seg til å ta det i bruk. Og husk : det er tanken som teller. Ikke prislappen! Mitt siste tips er å lage personlige julekort. I år skal jeg lage kort med bilder av personen jeg skal gi gave til – og drysse på med hyggelige ord, komplimenter og hvorfor den personen er viktig for meg i livet mitt! Å gi skal være en glede, ikke stress! Jeg kjøpte HP sin Sprocket skriver som du kobler til telefonen og skriver ut små, skjønne bilder på 0 komma niks. Det gjorde jeg til Maria sin bursdag i helgen. Så koselig å gjøre det lille ekstra ♥

Hva er deres beste julegave-tips i år?