WEEK 48

God morgen hjerter ♥ Starter uken med hjemmekontor, da jeg har et regnskap som skal leveres idag før klokken 16. Litt godt med en sånn start på uken også, med macen, te og pepperkaker til frokost hehe.. Ops!

Ukens høydepunkt : Utleggelse og visning av leiligheten vår. Selv om dette også er litt trist og vemodig, så er det litt godt også. Nå er vi klare for nye eventyr, ny leilighet og oppussing! Vi gleder oss veldig til alt som skal skje videre fremover nå! Ikke så trist å forlate det man har, når man vet at man går til noe som er større på et vis ♥

65_354955494_xl65_469982724_xl65_1412459196_xl65_1561278258_xlFine leiligheten vår ♥

Viser dere den nye snart, men dere kan få en liten sniktitt nå. En liiiiten en!
collageExciting! Jeg kan avsløre at den ligger litt høyere opp, øverst i Vika opp mot Frogner, er 120 kvm og rålekker! Gleder meg til å vise resten.

Ukens kos øyeblikk : Mmm, det er mange! Fredagen da vi var hos Ragnhild og Axel på Thanksgiving middag, lørdagen da vi hadde Helen og Malene på besøk før vi dro i bursdag til Maria og Hanne. Vi spiste viltgryte, og spilte kort. Så kos! Deretter dro vi til VU for å feire bursdagen til godjentene. Så må jeg også adde på gårsdagen, hele dagen var en eneste kosedag hjemme i sofaen. Med serier, film, god frokost, middag, gløgg, pepperkaker og kosekosekos! 

Ukens sang : Tori Kelly – Should’ve Been Us, Dagny – Blackbeat, Shawn Mendes – I know what you did last summer

Ukens serie : Broen på Nrk nett-tv, og Bates Motel på Netflix. Fått helt hekta vi!

Ukens film : Inside out, så skjønn film ♥

Ukens kjøp : Jeg kjøpte ingenting forrige uke faktisk. Jeg jobbet mye, i tillegg så var vi så oppslukt i å gjøre klar leiligheten til visning.. Så ingen tid til å gå rundt i butikker! Penger spart!

Ukens snapchat : Jeg glemmer å lagre snapchats, og dette var den eneste jeg hadde fra forrige uke. Her er jeg i studio med Bik Bok og Plan Norge.

Ukens me-time aktivitet : Ikke vært så mye tid til dette i uken som gikk, men på lørdag hadde jeg meg en time i sofaen før jeg startet å lage viltgryte til gjestene våre. Pepperkaker, te, julemusikk, stearinlys og ordentlig avslapping. Var så koselig atmosfære, også var det jo ganske koselig å lage klar middagen til jentene også! Viltgryte er så godt, mm – perfekt til denne årstiden!

Ukens antrekk :
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_6141-2
Det var uken kort oppsummert! Kom gjerne med ønsker om dere vil at jeg skal adde på flere ting ♥ Nå har budrunden startet hos oss her, så da regner vi med at det blir et salg av leiligheten idag! Spennende.

Mandagssmil Lene

FOR CHRISTMAS …

Annonse
Uten navn-1
// alt dette får dere kjøpt hos Startshop.no – på Nelly.com å få penger tilbake for hvert kjøp ♥

Nå nærmer det seg snart desember og jul! Herlighet som jeg gleder meg, kan ikke få sagt det nok! Pysj, late dager med familien, sove lenge, gode frokoster, lange middager og bare kos fra ende til annen. Jeg har ikke fått begynt på hverken julegave-kalender eller julegaver, men jeg har allerede begynt å planlegge litt hva jeg skal kjøpe.. I år har jeg faktisk vært flink å sende julegaveønsker til søsknene mine, de har vært litt oppgitt over meg siden jeg er så dårlig å ønske meg ting… Men nå har jeg sendt over liste med ting de kan handle på nett, hehe.. Så vet jeg at de finner det jeg ønsker meg, hihi! Gleder meg til å begynne og handle til de snart!

I forbindelse med julegavehandelen, kan det jo faktisk være et tips og handle julegavene på nett? Ikke alltid tiden strekker til slik at man faktisk rekker å handle inn alt etter jobb, og i hektiske perioder.. Jeg har lyst å tipse dere om en smart måte dere kan gjøre julegavehandelen på, ikke bare ved å handle på nett, men dere kan faktisk få penger tilbake hver gang dere handler gjennom StartShop.no ♥ Det er smart! To i en, en julegave til noen du er glad i, og en liten bonus til deg selv.

Om Startshop : 
• Gratis å være medlem
• 250 butikker å handle i – som bla : Nelly, Zalando, Sas, Get Inspired etc..
• Opptjent bonus kan du overføre direkte til din bankkonto når du ønsker det
• I tillegg støtter Startshop Dyrevernalliansen, Flyktninghjelpen og Hjelpetelefonen. Og du kan få muligheten til å donere deler av din bonus til disse hjelpeorganisasjonene

Enkelt å komme i gang :
• Registrer deg her – (gratis, og tar 5 sekunder)
• Velg nettbutikk, handle på vanlig måte, og kjøpet blir automatisk registrert på din StartShop-konto
• Få penger tilbake for hvert kjøp. 1 cashback-poeng = 1 krone

I tillegg kan det også være lurt å nevne at det er Cyber Monday hos Startshop, og mange av nettbutikkene har gode kampanjer. Disse kan dere sjekke ut her.

Konkurranse :
Yes, julen kommer tidlig i år! Jeg har fått lov å dele ut en GHD rettetang til en heldig vinner!
• Registrer deg hos Startshop
• Skriv i kommentarfeltet at du har registret deg og hvilken rettetang du ønsker deg fra GHD. Utvalget ser du her.
• Vinneren trekkes neste søndag. Lykke til!

SMIL Lene

 

SKRU AV

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFør jeg skriver dette, vil jeg bare presisere at jeg elsker å blogge, oppdatere dere, dele ting som inspirerer meg, og som igjen kan inspirere dere. Jeg skriver ikke dette fordi jeg er utakknemlig på noen som helst måte, for jeg setter så umåtelig stor pris på hver og en av dere. Men meningen med dette innlegget, er vel heller å oppfordre til og ikke være så aktiv på sosiale medier, hele tiden. At man må være flinke til å ta pauser i blant.. Det er nok ikke alle som er like aktive, men dette er vel mer noen små tips til de som faktisk er det.. Jeg sier ikke at man skal slutte, men at man også må huske på hva som er rundt en! ♥

Det er ikke ofte jeg må ta meg selv i nakken, gjøre endringer å ta ett lite oppgjør med meg selv, men nå er det på høy tid. I flere år har jeg jobbet for fulle maskiner, hele tiden på, nye prosjekter og hodet hviler aldri.. Jeg må rekke over alt og alle, og om jeg ikke gjør det så går det utover samvittigheten, og det er noe jeg takler dårlig. Jeg føler jeg alltid må fullføre, jeg må gjøre, jeg må være med, jeg må på ditt, på datt, kan ikke gå glipp av noe.. Jeg er rastløs.

Sånn har det alltid vært, men har blitt mye verre de siste årene. Jeg hører stadig fra Gard, venninner og familien min at jeg må begynne å roe ned før jeg treffer veggen. Jeg, treffe veggen? Nei, det kan jeg aldri se for meg. Men i det siste så har jeg kjent mer og mer på stresset, blir tungpustet når jeg jobber for mye, og våkner om nettene med smålig panikk. Det blir for mye.

Jeg merker at jeg tar litt mer avstand, at jeg roer ned, at jeg ikke er like rastløs lengre. At jeg ønsker forandring. Jeg må gjøre noe, og jeg ser det selv. Gjøre noe med det før det er for sent. Jeg er fortsatt blid, glad, positiv og full i arbeidsglede, men likevel så sier kroppen ifra om at jeg må roe ned. Og det skal jeg. Det er en god følelse at jeg har bestemt meg for det.

For meg har det ikke lengre vært så viktig å scrolle nedover sosiale medier i timesvis lengre, det er ikke viktig å ta frem macen med én gang man har spist middag for å surfe videre på macen man allerede har brukt hele dagen til å sitte på. Jeg tok meg selv i og ikke titte opp en eneste gang fra mobilen, når jeg gikk fra bilen og hjem her for noen uker siden. Det var da det begynte å gå opp for meg at nok for være nok. Det er faktisk liv utenfor iPhonen og sosiale medier også. Jeg vil heller bruke tiden til å være, være tilstede med kjæreste, venner og familie. Jeg vil oppleve og gjøre andre ting enn å surfe, scrolle, like og poste. Misforstå meg rett, jeg elsker virkelig å inspirere, og poste både på blogg, instagram, snapchat og facebook – men jeg poster, også legger jeg telefonen bort, alt kan ikke lengre dreie seg om hva som skjer på sosiale medier.. Telefonen er ikke lengre det siste jeg ser på før jeg legger meg, eller det første jeg ser på når jeg våkner. Den har fått en annen rolle, og det føles så godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMerket det også spesielt etter at vi hadde Noah her på besøk, når fokuset var på noe annet enn sosiale medier, det var så godt og gjøre noe annet. Leke, se på barne-tv, kose i sengen med melk og fantorangen, legge vekk mobilen og fokusere på det som er viktig. Nemlig å være tilstede for de i rundt seg ♥

Jeg sier ikke at jeg ikke er på sosiale medier og på macen min for å surfe, men jeg sier at jeg er mer bevisst på å faktisk skru av når jeg kan og vil, og trenger det. Nå gleder jeg meg til desember måned, jeg har så mange hyggelige planer og aktiviteter på agendaen..

• Jeg har bestilt meg strikkekit – yes, frøken Orvik skal begynne å strikke – iiiiha!
• Jeg har ønsket meg bøker til jul – blant annet den nye “Grey” boken.
• Jeg har planer om å se filmer fremover, både julefilmer og SATC-filmene – er altså så koselig!!
• Jeg har planer om juleverksted, med baking og kos – og julemusikk ♥
• Jeg har bestemt meg for å være flinkere til å følge med på serier (Broen og Bates Motel feks)

I går feks, våknet vi tidlig, drakk te i sengen, hørte på julemusikk og planla den nye leiligheten.. På ettermiddagen satte jeg meg i sofaen med pleddet, tente lys, laget te og hørte på julemusikk. Koste meg så innmari i går, og kjente at jeg slappet godt av. Nå gleder jeg meg så mye til å få strikkekitet, slå av tv’en, legge vekk iPhonen og bare nyte, nyte og være tilstede ♥ Jeg synes alle kan bli flinkere til å skru av, legge vekk, se litt rundt seg, og faktisk oppleve det man er så heldig å få oppleve!

SMIL fra meg

THAT WEEKEND FEELING

sponsored chair
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Stol fra Hviit – Jeans Levi’s – Tshirt h&m – Sko


WEEKEND! ♥ Hva synes dere om den uberkule stolen? Vi har fått 3 stykker i hus som vi skal spare til den nye leiligheten. Har selvfølgelig lyst å bruke de NÅ, men må ha litt is i magen til den nye leiligheten er ferdig. Disse er fantastisk fine, og helt supergode å sitte i. Fåes som sagt hos Hviit.no ♥ De har så mye fint!

Hvordan har dere det? Håper inngangen til helgen har vært fin for dere. Vi var på Thanksgiving middag hos Ragnhild og Axel i går, maten var helt fantastisk og selskapet ligeså. Vi var rundt en 15 stykker til bords. Ble tidlig kveld på oss da vi stod opp klokken 08 idag for å vaske og gjøre klart til visningen som er veldig straks! Unnet oss litt morgen kos i sengen med julemusikk, te til meg, melk med honning og kanel til Gard og julemusikk før vi stod opp, og nå har vi brukt flere timer på å rengjøre her, vil jo gjerne at leiligheten skal skinne for de som kommer. Blir så spennende idag ♥

Vi skrives imorgen, og i mellomtiden ønsker jeg dere en fantastisk helg, dere er så gode!!

SMIL

FRIYAY WITH AN OFFER

Egenreklame
Uten navn-2
Booties – Skinn pumps – Suede pumps

Idag kjører vi – 20 % på alle svarte sko i min Limited Edition sko kolleksjon ♥ Klassiske booties og pumps som kan brukes til alt! For meg er det gull verdt å ha klassiske sko i garderoben som passer til alt. Jeans, skinnbukse, andre bukser, kjole, skjørt – ja det meste. Og svart er alltid en sikker vinner. Disse er super myke og gode på foten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pumps – Bukse Envii Steen & Strøm – Jakke Zara – Skjorte H&M – Veske Chanel Boy (Ps, ikke tro at jeg vandrer rundt med disse i gatene når det er kaldt, inneskoene mine på kontoret. Men fine å ha på bilder da, hihi)

Fredag på kontoret, og straks klar for en spennende helg! I kveld skal vi på Thanksgiving middag hos ett vennepar Ragnhild og Axel, imorgen er det visning av leiligheten vår, og på kvelden skal vi feire Mariabestis og Hannemor. Og innimellom slagene skal vi kose oss og slappe av også ♥ Håper dere får en nydelig helg! Make it a good one.

LOVE

BLACK WEEKEND

Annonse
PB264976
Hexashop (Vita Liberata & DMKC) har ikke bare Black Friday – men Black Weekend. Helt fra idag til og med søndag. Her har de mange digge produkter til enda diggere priser! Perfekte produkter til deg selv som passer rett inn i sesongen vi er inne i, i tillegg til veldig gode julegavetips til noen du er glad i ♥ Lover deg, disse produktene er en hit under treet i år! Som dere vet fra før er mange av disse produktene faste favoritter hos meg, både til hverdags og til fest. Se alle tilbudene her.

• Mine topp 3 tips til dere – både til eget bruk og til julegave •

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAGavepakke : pHenomenal mousse og rich face, samt påførings hanske – nedsatt fra 857,- til 649,-
– Beste selvbruneren til kropp som påføres med hansken for best resultat. Tørker med én gang, lukter mindre, man ser resultatet med én gang og det er lett å se om man har smurt farge feil sted. Resultatet blir naturlig og gir en fin glød. Selvbruneren til ansiktet påfører jeg med hendene, denne gir en nydelig glød og lukter lite. Påførings hansken er et must når man smører på moussen, så enkelt og hele kroppen er gjort på 5 minutter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERACapture The Light, Latte Light – 20 % rabatt
– Jeg har sagt det før og sier det igjen, denne er perfekt til ansiktet til hverdags og til fest. Jeg bruker den hver eneste dag før jeg legger resten av sminken over. Et nydelig grunnlag som gir glød gjennom hele dagen. I helgene bruker jeg den også på armer og bein for å få ekstra glød når jeg skal ut. Vet ikke hvor mange flasker jeg har brukt hittil i år jeg, men det er mange. Anbefales!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATrystal Mineral, Sunkissed – 20 % rabatt
– Ett helt supert solpudder som gir naturlig og brunt resultat (ikke orange i det hele tatt.) Påføres lett med den fantastiske kosten som kommer med. Finest når man legger den i pannen, på kinnbeina og litt på haka. Trenger ikke mer enn det, nydelig og naturlig resultat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI tillegg til disse tilbudene, så har Hexashop satt ned produkter fra – 10 % til – 60 % avslag ♥ Håper dere finner noe dere liker, og blir fornøyd med, og at dere likte disse tipsene. Naturlig brunfarge og glød er så fint til julebord sesongen, til jul og nyttår.

SMIL Lene

 

THIS SEASONS FAVOURITES

adlinks
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Tenkte at jeg endelig skulle dele noen fashion skatter med dere ♥ Det er jo så mye fint nå på høsten / vinteren. Fine stoffer og kvaliteter, mørke og lyse, digge farger, og fine snitt! Her er noen favoritter / favoritt kjøp fra garderoben min denne sesongen.

• Kjøp som både egner seg til hverdags og fest •

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA• Disse produktene finner du hos følgende merker / butikker •

Svarte pumps – Svarte booties – Svarte lave boots Acne – Blå boots Ganni – Veske Alexander Wang – Fake fur blå fra Gina Tricot – Grønn fake fur fra Envii – Frynsekjole fra H&M – Hvit langermet kjole Nelly – Sequin kjole H&M – Ullgenser Ganni – Hvit fake fur H&M – Sequin kjole i grønn fra HMxBalmain – Hvit skjorte H&M – Bluse Ganni – Blondekjole fra en butikk i Notting Hill


I tillegg til spissprodukter som jeg kaller det (som fine bluser, party kjoler, skjørt etc,) synes jeg det er veldig viktig å ha basic ting i garderoben, dette blir man ikke så fort lei av, og man kan kombinere det med alt. Mine tips til en fin basic garderobe kan feks være : En hvit skjorte, en grå/hvit eller beige ullgenser, en jeans, en skinnbukse eller tights, en hvit basic t-skjorte, et par svarte klassiske boots, en svart klassisk veske og en kåpe eller evt en fake fur i en farge man kan bruke både høst og vintersesong. Har du dette, har du alltid noe safe å kombinere antrekkene dine med. Når jeg er tvil på hva jeg vil ha på en dag, går jeg som alltid for jeans og en hvit skjorte – for det funker alltid!

• Kjøp som både egner seg til hverdags og fest •

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA• Disse produktene finner du hos følgende merker / butikker •

Jakke & Other Stories – Grønn v-genser Bik Bok – Grønn kjole Envii – Blå Jumpsuit NLYONE by Annette Haga – Veske YSL – Over the knee boots  – burgunder pumps – Bukse Envii


Andre ting jeg synes er viktig å ha, er en eller to enkle kjoler som du alltid føler deg vel i, og som du kan kombinere forskjellig fra gang til gang. Jeg har to litt løse favoritter med høy hals og lange armer. Disse smetter jeg alltid inn i om jeg er i tvil om hva jeg skal ha på meg. Ett eller flere par klassiske pumps er et must i garderoben, og med årene har jeg vel funnet ut at jeg alltid velger pumps fremover alt annet når jeg skal ut, eller bare pynte meg litt ekstra. Over the knee boots er også kjekt å ha, og disse kan man bruke både til jeans, tights, kjole og skjørt. I tillegg vil jeg også nevne en fin og god strikket jakke / cardigan, det går man aldri lei. Har man dette, kan man supplere med andre ting som man kan kombinere til nettopp disse produktene ♥

Håper dere fikk litt inspirasjon, og spør gjerne om dere lurer på noe! Dette var ihvertfall noen få tips til dere, flere har jo ønsket at jeg viser garderoben min, men det får vente til vi kommer oss på plass i den nye leiligheten. Der skal nemlig frøken Orvika kapre seg et helt klesrom, hurra!

BE CAREFUL

Annonse
Uten navn-3Refleks redder liv ♥

Jeg kan ikke få sagt nok hvor viktig det er at vi alle tenker over bruken av refleks! Spesielt nå når vi er ute i mørket, for det er nemlig ALT for mange idag som går / løper ut i veien i mørket, uten refleks og uten å ta forsiktighetsregler.Det er ikke alltid det er lett for en bilist å se, spesielt ikke når det er mørkt, regner og man har møtende billys mot seg. Det er så vanskelig å se!

For noen dager siden var det en far som braste ut i veien med barnevogn, uten refleks OG på rødt lys. Jeg så han heldigvis, men fikk meg en skikkelig støkk! Det gjorde han  også, men det gikk heldigvis bra! Tenk det, å kjøre på noen må være noe av det verste, i tillegg til å bli påkjørt selvfølgelig. Man MÅ ta forhåndsregler :
Bruke refleks – se seg om flere ganger – ikke gå på rødt lys og for guds skyld, passe på barnevognen, er ikke alltid man har refleks på den heller. Det er kanskje ikke alle fotgjengere som vet at det kan være vanskelig for bilister å se noen som har mørke klær og 0 refleks. Men tenk over alle disse tingene, og spre det videre til de dere er glade i, så har vi i hvertfall tatt forhåndsregler.

Det har også If i samarbeid med Mardou&Dean gjort. Sammen har de laget en Reflectif kolleksjon, som setter fokus nettopp på at man må bruke refleks. I tillegg til at de også viser at man lett kan være moteriktig selv om man har refleks på seg. Og dette er et viktig budskap.

På meg har jeg en unisex parkas som er lysgrå på dagtid, og som gir super-refleks på kveldstid!

Uten navn-1Ta vare på deg selv, og på andre ♥

Fluffy wednesday

adlink
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASko her – bukse Envii – Jakke h&m – Genser Ganni – Veske Proenza Schouler

Fluffy wednesday – yes it is! Denne jakken er bare så søt altså, kan bruke den til alt. I hvertfall nå før det blir for kaldt ute.. Jeg er på kontoret, heldigvis i bedre form! Pleier å gå over ganske raskt så lenge jeg tar det litt med ro, så det er herlig! Håper dere er friske og raske for tiden, er jo lett å bli litt småpjusk denne tiden av året. Men hei – som vi elsker denne tiden av året? Altså, 1 søndag i advent nå allerede? Gleder meg til å lete frem julepynten, og ikke minst – handle inn til julekalenderen. Flere som har planer om det, eller? Lurer på hva jeg skal finne på til Gard i år.. Hmm, time will show. Det skal i hvertfall bli en superkoselig julekalender ♥

Fluffy klem fra meg

FROM LAST WEEK

Egenreklame
ShIX7AhM2ul0-BHnmc6ln6aGrmxRu3J0rDx4hrgIGBM
PICTURES FROM LAST WEEK

♥ Hei fra en litt små-pjuskete Orvik. Ikke vært helt i form de siste dagene, men med noe varmt rundt meg, voluspa duftlys og en kopp te klarer jeg meg utmerket godt på kontoret. Har ikke tid til noe sykdom her i gården, nei! I går shinet vi og ryddet hele leiligheten til visning lørdag, vi har faktisk en privatvisning allerede idag. Skulle stå opp super tidlig for å vaske over og gjøre siste finish før jobb, og forsov (!) meg med 2 timer… IIK. Jeg forsover meg aldri altså, men trengte det nok siden jeg ikke er helt i slaget. Men på én time vasket jeg over, sminket og stelte meg selv, samt overleverte nøkkel til megler, skal si jeg fikk fart på meg etter at jeg oppdaget jeg hadde forsovet meg ja, hehe.. Så nå er det fint og strøkent til privatvisning. Godt og komme hjem senere også ♥

Har så veldig lyst å vise dere bilder fra forrige ukes prelaunch for sko kolleksjonen min, det var så hyggelig!
CBiH4TUIFT51wlmfeAlD7p7oVPajRUApGBOm6mC1P5gkt9s2dXwiVDro7nGOkqdZS9JrQs08GNI7L_KAhI6tDInCPfcgQAtcXZkPftwGcg1bl4gigE2cTD4Mu7ikhkPvwN19RO1bZOeZulbbojaTevtTLuFbVV29Tcp2-XrHTL5AkokgKBlg8P-o_V1fUmbYFyuBTCKCklmstBRs2-47hjMoSebRguXW-6dubUZ4G7PLmSrFvSXWGQPdK15pMqRB8MForrige onsdag hadde vi altså før lansering på fantastiske Vérité på Aker Brygge. Dette er et relativt nytt sted som ligger rett over veien for Latter. Jeg oppdaget det i fjor da det åpnet, og tenkte at et slikt sted er akkurat hva Oslo mangler. Et dødskult lounge- konsept med herlig atmosfære, og siden har dette blitt et favorittsted. Ønsket selvfølgelig å ha prelaunchen min her, det var det ikke noe tvil om. Torgeir som eier det er så hyggelig, og stelte i stand til oss slik vi fikk en ordentlig bra kveld! Takk Torgeir! Og takk til dere som kom på eventet, det var så kos at dere tok turen, og at jeg fikk snakket med hver og en av dere. Det betyr veldig mye for meg ♥

_TM4a0vx9Q8SU-mGRqlI15nE9UwhtEeM9qWNjiQY2wQ47KP6XmJWnh1BQX4I6H819z361Gwg4aZpyD423HVta0cPpM1qG6Dmq8X8rN8pVeztBm7ujVjB9P5vs327v9s-cd7DY7MFwGm4xZkaZ87peic0dkn3qNT8JAw9kNgpSYvsFevoduarUNdMQllVLysdDLQGJ-fnZhODYhLgtSYmibgGIRL02XUqaVmDL7ALHCR4rj-GvjDw-i1Dfbv0cIufQ8Of9mk3UO6wci4uqgcS9tlc46TC5P7jDbxXYRMz-u16YqlKb1ijmtRtPaLrR_gN1r25EbVZSXPfUtKyU0c1Vj0ERtPQzrASFWLs9ISquIEbnpqH_1RthExBV-Fo33y3i3ESI_GmVKICSHcal1qxwZXpN7G8cKSZEMm7nsnmR0qP6UEn utrolig hyggelig kveld med herlige blogglesere, tusen takk for at dere er dere. I etterkant av denne lanseringen inviterte jeg venner og kollegaer til en liten etterfest, og vi hadde det så gøy! Takk for en fin kveld alle sammen ♥
Hele sko kolleksjonen kan dere få kjøpt her – fortsatt godbiter igjen!

Love Lene