Julen2019

God jul, kjære dere! Roen har senket seg, og jeg er hjemme hos familien for julen. Kjørte hjemover på søndag med et pitstop litt over halvveis for å tilbringe tid sammen med Henriette, Egil, lille Noah og lille Elliot. De har hytte på et sted som heter Bjorli, så jeg stoppet der for å overnatte, overlevere pakker og generelt få litt kvalitetstid med gjengen min ♥ En så fin start på juleuken. På mandag kjørte jeg hjemover til øya. I år er det pappa, min stemor, Oda, min stesøster Anniken og lille Ollie som feirer jul sammen. Resten av gutta er spredt over Norges land – så i år er vi litt færre her hjemme, men likevel så harmonisk og koselig. Er så godt og endelig slappe av, kjenne at man ikke skal noe som helst, og på en måte slippe litt ansvar. Godt for kropp og sjel, og veldig etterlengtet – føler jeg har racet mot klokken siden jeg kom hjem fra NY. Vært veldig mye og gjøre – men herlighet det er jo BARE positivt. Og jeg skal ikke klage. Men godt med en liten pustepause med de nærmeste.

Jeg har lovt dere å dele oppskriften på hvordan jeg (vi) lager pinnekjøtt. Bestemor laget det sånn, pappa lager det sånn – og jeg. Og det er så NYDELIG godt. Bedre sent enn aldri – kanskje dere får lyst til å lage litt ekstra pinnekjøtt senere i uken?

Aller først setter dere selvsagt pinnekjøttet i vann over natten. Deretter skal det kokes, ikke dampes. Spørs helt hvilket type pinnekjøtt dere kjøper i forhold til koketiden. Men det må dere bare lese dere frem til. Sist kokte jeg pinnebogen (urøkt) i 3 timer og det ble sinnsykt mørt. Når det er ferdig kokt skiller dere kraften fra kjøttet og setter det til side.

Ha smør i stekepanna og legg kjøttet i, deretter drypper du godt med lys sirup over kjøttet på begge sider, og lar det steke litt før du heller over godt med kraft og lar det koke inn. Ha første runde over i en ildfast form og stek resten med sirup og kraft før du putter alt i ovnen så det holder seg varmt til du er klar til å servere. Serveres alltid med poteter, verdens beste kålrabistappe (har kraft fra pinnekjøttet, smør, sirup, salt og pepper i) og sur+rødkål.
Dette er det aller aller beste jeg vet! Elsker å drikke Cremant til, det er så frisk og sprudlete! ♥

Se så stor Ollie har blitt! Verdens beste og snilleste lille goss ♥ Skikkelig kosegutt!

Håper dere har en fin og fredelig jul! Nå skal jeg kommer meg opp av sofaen og ut av pleddet – vi skal nemlig ha gratinert sjøkreps til forrett idag og den skal jeg lage. Så skal vi ha kveite med mashes potatoes! Perfekt nå som vi har stappet i oss alt for mye godt pinnekjøtt 😀 <3

Kjærleik fra Midsund

Snacks i garderoben

Annonse i samarbeid med NA-KD / ORVIK15 gir 15 % på absolutt alt fra NA-KD


Jeg elsker å gjøre disse haulene! NA-KD har så sinnsykt mye fint, elsk! Her er mine favoritter denne gangen ♥ Elsk på ALT!! Håper det faller i smak hos dere også! Gleder meg så til å bruke dette fremover. Mine favoritter denne gangen er … ALT? Men spesielt settet med det hvite skinnskjørtet og blondetoppen. Ull-settet, og begge skoene. Og jakken, og …… Haha!

Blonde topp ♥ Skinnskjørt

Jumpsuit ♥ (Ps – sitter som et skudd i rumpa og er veldig behagelig på. Typ sånn stoff som holder seg og ikke utvider seg. Elsk!)

Rød topp ♥ ELSK, it´s so poppy!!

Joggesko-ELSK!! Disse er så fine! ♥ Du får de her.

Og denne jakken her er drømmen. Endelig fikk jeg tak i den igjen, den har vært utsolgt lenge! Stor og god, perfekt til iskalde dager.

Og skoene fra Mango er bare SUPERELSK!

Jakke ♥ Sko

Skinntopp med knytting og oversized armer ♥ Dere får den her.

Sist men ikke minst et helt fantastisk deilig “ull”sett, som jeg i tillegg til kimonoen i leopard (som jeg viste dere på torsdag) kommer til å bo i i jula! Er så behagelig på, og klør ikke.

Genser ♥ Bukse

Husk at Orvik15 gir dere 15% på alt dette + enda mer hos NA-KD! ♥ Senere idag reiser jeg til London, jeg skal på jobb der, veldig veldig spennende! Og etter det så tar jeg ferie, det blir godt! Hjem til jul!

Kjærleik!

NYE ♥

Annonse i samarbeid med Bubbleroom. Kode LENE gir dere 10%


Det var noen som etterlyste nyttårskjoler! Her kommer tre favoritter fra Bubbleroom. De har så mye fint å velge i, så kanskje dere kan finne noe som faller i smak der! ♥ 10% hjelper alltid litt på nå i julestria!

Denne her er helt PERFEKT til nyttår, sitter som et skudd, er classy og absolutt en kjole som passer til å gå inn i det nye året med.
Kjolen får dere her, hjerter ♥

Sparkle sparkle! DENNE ER RÅ. Og etter min mening kan den brukes ved andre anledninger også, ikke bare til nyttår. Men den er jo spot on til nyttårsaften, da – skal sies! ♥
Elsk på denne! Den får dere her ♥ Finnes i gammelrosa også så jeg!

Så har vi denne varianten, en litt kortere, og det synes jeg er fint, spesielt når den har lange armer. Fin med klassiske svarte pumps til og en svart veske. Glitter er alltid stas! Sitter så fint på!
Denne får dere her ♥

Husk å bruke kode LENE for å få 10 ekstra prosent på alt fra Bubbleroom. ♥ Ha en nydelig lørdag!

Undertøys-favoritter

Annonse i samarbeid med MyMuse – rabattkode LENE20 gir dere 20% på alt fra MyMuse frem til julaften. (De har så mye fint!)


Jeg er så fan av fint undertøy – dette er noe jeg alltid prioriterer å ha i skuffen. I svart, hvitt og rødt, litt nude og av og til litt grønt. Jeg liker å føle meg litt ekstra fresh – og undertøy får meg til å føle meg litt finere. Jeg handler mye undertøy fra utenlandske nettsider, men nesten aldri her hjemme i Norge. Da er det min redning at MyMuse har så mye fint, jeg har masse undertøy fra de fra tidligere ♥ Jeg liker undertøy som har det lille ekstra, samtidig som jeg også elsker å kjøre på med enkelt bomulls-undertøy som er litt mer sporty når jeg bare vil være komfortabel hjemme. Jeg har vært så heldig å få velge meg ut 5 favoritter fra MyMuse og det passer meg perfekt nå før jul, og til nyttår og – NYTT ÅR.

Denne kimonoen har blitt en MUST have siste dagene, og jeg kommer nok til å bo i denne i julen – så jeg advarer dere på forhånd at dere kommer til å se mye til denne.

Kiminoen får du her ♥

Rødt undertøy er bare superhot og ekstra fresht, elsker at det popper! Dette er nok en av favorittene, liker trusen veldig godt, og bh’en sitter som et skudd.

Bh hertruse her

Så har vi den varianten her – jeg elsker bh’er som skiller seg litt ut fra resten. Detaljene med blonder og perler er bare helt nydelig. Måtte faktisk ha det i både svart og hvitt. Trusen har SÅ fin passform, og bh’en er superkomfortabel på.

Hvit bh – Truse

Svart bhTruse

Får aldri nok av svart undertøy, og synes dette settet var supercoolt! Jeg liker alt som ikke er standard, og helst uten puter i. Jeg liker at det kun er blonder, og spile under – for jeg er ikke så glad i når det blir ekstra push-up.. Synes forsåvidt det er litt mer sexy når det kun er tynt stoff.

Bh får du her Truse her

Husk at dere får 20% på alt fra MyMuse til 24 desember. Jeg vil si at størrelsen er normale, og jeg gikk for det jeg normaltvis pleier å gå for. Alt passet! Dette kan jo være en fin julegave og snike under treet – både til en venninne (og om du er mann – til kjærleiken!) ♥

Snart klar for 2020

Hei, hvor det går unna om dagen – det er i perioden før jul man skulle ønske man hadde 48 timer i døgnet! Føler det knapt blir tid til å nyte førjulstiden, og julefølelsen er ikke tilstede helt enda. Likevel har jeg jo fått opp juletre, prøver å spille julemusikk hele tiden, har faktisk rukket å se The Holiday, og så har jeg også bakt pepperkaker også gitt, så flere julete-ting. Men den ordentlige julefølelsen kommer nok ikke før jeg kommer hjem til jul 23 desember ♥ Hvordan er det med dere? Jeg må snart få begynt på julegavene også kjenner jeg, typisk at det alltid tar det i siste liten.

Bare å begynne og glede seg til 2020! Jeg husker 2000 som det var i går, tenk at det har fått 20 år siden. Er jo helt vilt! Har ikke store planer for 2020 enda, bortsett fra at jeg ønsker å reise enda mer  jobbe enda mer, oppnå enda flere ting og være flink til å ta vare på meg selv og de rundt meg. Være enda flinkere til å sette grenser på hva jeg tolererer og ikke, ikke bruke energi på energityver og ting som ikke betyr så mye. Rett og slett sette energien der den hører hjemme. Være en enda tøffere business-Lene å si ifra når ting kanskje ikke er helt som jeg vil ha det. Jeg har lært så mye dette året både om meg selv privat, og i business – så nå gleder jeg meg bare til reisen videre!

Idag har jeg forresten skrevet under en kontrakt på et veldig gøy samarbeid! Og jeg gleder meg VILT til å dele det med dere. Jeg skal til London på onsdag for å sette det i gang, og det blir så bra!! Bare å glede seg til mai, dere ♥

Bilder fra en fin søndag! Lunsj på Girotondo (amazing pizza) og dart på Oche, det må dere teste. Veldig hyggelig sted! ♥

Masse love!

Makeup tutorial

Annonse- i samarbeid med Real Techniques (fantastiske sminkekoster) – Dere får 25 % på børstene ved å bruke kode Lene25 hos Coverbrands.no


For første gang på lenge, lenge har jeg endelig fått laget en sminke tutorial til dere. Hvor jeg viser hvordan jeg sminker hud, øyne og lepper med kostene fra Real Techniques som jeg er veldig fan av. Gode sminkekoster er viktige, og jeg synes ofte det kan være vanskelig å vite hvilke som er gode – pluss at jeg synes mange av sminkekostene (til feks Mac) er unødvendig dyre. Derfor nyter jeg godt av kostene til Real Techniques som alle har beskrivelse på hva de brukes til, og er rimelige, samt har supergod kvalitet. Tipp topp!

Nedenfor vlogen kan dere se hvilke koster som er brukt og hvilken sminke jeg har brukt.

De fleste kostene er fra “Artist Essentials” serien. Men som sagt, så skal jeg skrive alt til dere her nu :

Miracle Complexion Sponge og Sponge Shield. Spongen brukte jeg til å påføre Vita Liberata sin Beauty Blur, i fargen latte.

Kost 421, Soft Accent – brukte jeg til å legge foundation “Can´t stop, won´t stop” foundation i fargen natural

Kost 420, Spotlight Fan – brukte jeg til å legge highlighter fra Mac, “Oh Darling”

Kost 206, Contour Brush – for å legge blushen fra “Athena” farge Hero.

Kost 217, Expert Edge Large – brukte jeg til å legge solpudderet mitt fra Guerlain i farge 05, Moyen – Brunettes

Til øynene :

Kost 308, Medium Shadow Brush – brukte jeg til å legge burgunder øyenskygge fra NYX sin pallette “Perfect Filter” i farge Rustic Antique

Og kost 402, Setting Brush til å blende inn øyenskyggen.

Så brukte jeg kost 317, Smugde Liner til å legge den kremebaserte eyelineren fra Mac, som heter “Blacktrack Pro Longwear Fluidline”

Lepper :

Så til slutt brukte jeg kost 425, Lip Smudge til å smugde liplineren på overleppen. Den er fra Young Blood i fargen plum. Og leppestiften er Mac sin Velvet Teddy.

Husk at Lene25 gir dere 25% på kostene hos Coverbrands, de kan kjøpes her. De kan også kjøpes hos H&M, Cubus, Lindex og Kicks.

Noen dager på fjellet <3

DA har jeg vært så heldig å få kicket i gang skisesongen, med sesongens første langrennstur igår. I nydelig vær, og mange mange minus, snøen glitret og solen skinte. Helt fantastisk. Har vært i Etnedalen i Valdres siden søndag kveld og kom hjem rundt lunsjtider idag. Hyttelivet er noe for seg selv, god mat, peis, og hundre runder med maxi yatzy hvor jeg tapte hver gang …….. Men som jeg har kost meg! Godt med sånne dager i blant der man bare kan tusle rundt i joggisen og kose seg, men samtidig få seg ei litta treningsøkt i nydelig vær! SNØ ♥

Hvor fantastisk er ikke denne sesongen vi står ovenfor nå? Ahh. Og ingenting er som å komme inn i en varm hytte og fyre i peisen etter en lang tur.


Men nå er det back to work! Masse gøy på agendaen om dagen, veldig mye å gjøre. Og i morgen kommer mamma og lillebror på besøk. Det blir SÅ KOS. Vi skal ha førjulsfeiring da Andreas dessverre må jobbe i julen. Men da skal vi kose oss de neste dagene ihvertfall!

Hands down mine favoritt produkter of all times!

Annonse i samarbeid med Blivakker. Siden det er “Cyber Monday” så får dere 30-70% på nesten hele butikken, kun idag! Woop woop!


Disse (!) produktene MÅ dere ha til desember, jul. nyttår (og ellers!) Dere VET fra før at jeg sverger til disse produktene. Disse produktene har jeg sverget til i så mange år jeg kan huske. Om jeg får tom for det ene eller det andre, så er det faktisk litt krise. Så derfor har jeg nå funnet ut at jeg må bestille nye produkter hver tredje måned. Da rekker det akkurat til ny runde.

En gyllen brunfarge og glød er for meg et MUST. Ikke bare til fest men også i hverdagen. Men jeg bruker ikke nødvendigvis alle produktene hver eneste dag. Dette er sånn jeg bruker de : 

Hver eneste dag, hver eneste morgen :

Beauty Blur, i fargen latte. HA-LLE-LUJA ♥ Dette er mitt everyday produkt. Jeg er rett og slett avhengig. Denne gir farge, den gir pittelitt dekk (men man føles fortsatt at huden får puste) og den gir en fantastisk GLØD. Jeg våknet om morgenen, tar på fuktighetskrem, og deretter tar jeg på denne. Every.single.day. Den legger liksom grunnlaget. Dere MÅ prøve den. Det er så mange som har blitt helt hektet etter at jeg tipset de om den. Denne varer 3 måneder, så den er ganske drøy heldigvis. Men den er ikke dyr heller, det er det beste av alt!

Som dere ser, så kom nytt produkt akkurat i tide, haha! Aner ikke hvor mange sånne jeg har brukt opp ass. Men det er mange 😀

Produktet får du hos Blivakker – her

Hver eneste gang jeg ikke vil føle meg som ett hvitt laken, men ha en nydelig, naturlig og gyllen farge :

Tan Mousse, i fargen dark, samt tanning-hanske som man MÅ bruke for å påføre den, aldri brukt denne kun med hendene. Det blir så jevnt og fint når man bruker hanske. Dette er min go-to selvbruning for kroppen og det har den vært i alle, alle år. Det fine med denne er at moussen er brun fra før, så du ser hvor du smører, og du blir instant brun. Ofte smører jeg meg kvelden før jeg skal noe – men mest smører jeg meg rett før jeg skal gå. Den lukter selvsagt litt, men den er ikke sjenerende var jeg tenkt på å si. 0 problem å smøre seg med denne 30 minutter før man skal fyke i en middag, på en fest eller lignende. Trust me! Selvsagt blir den mørkere etterhvert som timene går, men det jeg liker med den er at jeg faktisk slipper å vente for og få den første, freshe brunfargen. Jeg har, med hånden på hjertet aldri fått skjolder av denne når den begynner å gå bort, den fader seg bort av seg selv. Superduper ELSK!

Produktet får du hos Blivakker – her / og påføringshanske her

And to top it of whenever you need it : 

Min andre favoritt etter Beauty Bluren : Body Blur, i fargen latte. Dette jenter – er et mirakelprodukt for kroppen som trenger litt ekstra glow. Jeg har ikke ord. Du bruker hansken her også, og du kan velge om du vil påføre kun denne, eller blande den ut i fuktighetskrem for at den skal være litt svakere i fargen. Jeg pleier å bytte litt på, spørs helt hva jeg skal. MEN! Dette er ikke en selvbruning, det er rett og slett en krem med farge, og shimmer, og MED dekk, som gjør at du ser helt vilt fresh ut. Du kan enten velge å bruke den direkte på din naturlige hudfarge, eller du kan top it of med å legge den over selvbruningen. Begge deler er superfresht, sistnevnte kombinasjon bruker jeg alltid når jeg skal ut. Men Body Blur’en kan jeg lett finne på å bruke på en hverdag også om jeg føler for å skinne litt ekstra.

Skal du ut og har bare ben, så skal jeg love deg at du føler at du aldri har hatt freshere ben før. Som nevnt lengre oppe så har den også dekkevne, så man ser nesten photoshoppet ut, for å sette det på spissen.

Produktet får du hos Blivakker – her

Jeg kan faktisk ikke få skrytt disse produktene godt nok i skyene. Hånda på hjertet : Mine beste favoritter over alle andre favoritter i alle alle år. Prøv de og dere vil bli SÅ overrasket (og hooked) ♥

I helgen hadde vi girls night out, Henriette (og mannen Egil har bodd hos meg i helgen) og siden han var på guttejulebord, kjørte vi jentejulebord. Og da ville jeg freshe meg litt ekstra. I helgen smurte jeg hele med mousse, samt at jeg har body blur på beina og brystet. Og selvsagt beauty blur i ansiktet. Glød, glød, glød for alle penga!

Dere får 30 % på alle disse produktene + nesten hele resten av Blivakker idag! Shop i vei! Thank me later, hihi! ♥