In the streets

Uten navn-49 Uten navn-50
Uten navn-53Uten navn-51  Uten navn-54
Antrekk Gina Tricot | Sko Cos | Solbriller Barton Perreira

Igår var jeg Henriette i byen, hadde litt jentetid for oss selv. Spiste frokost på Hotel Norge, gikk i butikker og fikk med oss noen skatter hjem igjen. Bergen er en så fin by, alltid like hyggelig å tusle rundt i byen her.

Bergenlife

Uten navn-58Uten navn-56Uten navn-55Uten navn-57Uten navn-60 Uten navn-62 Uten navn-64 Uten navn-65
Er så godt å være her ute. Selv om det blåser og er kaldt, så er det så friskt og deilig å være utendørs! Ganske stor kontrast ift å være hjemme i byen, godt når man har naturen rett utenfor døren. Gjør noe med en. Gleder meg til å tilbringe tid her i sommer ♥ Idag skal Henriette, Egil og lille Noah dra hjemover, men vi skal prøve å få oss en gåtur til Fløyen før jeg kjører de til flyplassen.

Vi drar ikke hjem før imorgen, og har planer om båttur, fiskestang og muligens fersk fisk til middag ikveld. Hadde vært så nydelig. Tvitvi!

 

God søndag!

Snapshots

collage2collage4collage
Noen snapshots fra de fine dagene våre så langt her i Bergen. Vi koser oss veldig ♥ Husk å følge på snap : leneorvik, og instagram : @leneorvik for litt hyppigere oppdateringer.

God lørdagskveld til dere alle!

Weekend

Uten navn-47
Jeg falt helt for disse culottene fra Gina Tricot, de er behagelige, fin i fargen og bare superkule. Kan lett brukes til hverdag, og til fest. Spørs helt hvordan man kombinerer de.

Uten navn-46  Uten navn-48

Culotter Gina Tricot | Sko Cos | Tshirt Gina Tricot | Veske Proenza Schouler

Igår hadde vi en superfin inngang til helgen, familien til Gard kom ut, og jeg serverte Indisk kyllingsuppe til hele gjengen, Henriette fikset focaccia og det var helt nydelig. Nå skal vi to til byen å ha litt jentetid, spise frokost og tusle i butikker. Blir hyggelig, Bergen er jo så fin ♥

God helg!

In Bergen

Uten navn-41 Uten navn-41Uten navn-44OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Uten navn-42
Sko Sandro | Bukse Gina Tricot | Trench COS | Caps Junkyard | Genser her | Veske Proenza Schouler

Hei fra Bergen ♥ Vi kom oss trygt frem igår, og har bare kost oss og slappet av siden. Henriette, Egil og lille Noah er også med, så det er jo ekstra stas. Her lager vi deilig mat, og bare nyter stillheten. Idag har vi vært innom alle årstidene også, sol, regn, vind og snø – men ser det er meldt finfint vær til imorgen, hurra! Ingen planer for dagen og det er så GODT! Trenger å lade batteriene nå.

God klem til dere!

Breakfast event

Kickstartet uken med digg frokostevent på Steen & Strøm Magasin denne uken. Kom til dekket bord, juice, sjokolade, frukt, te, kaffe, småkaker – alt det diggeste det du kan tenke deg. Utrolig koselig ♥ Anledningen var Stylemag sin lansering av den nye sommer utgaven deres.

Espen begynte selvfølgelig dagen med sine elleville rampestreker, se hvor han koser seg, hehe..
Uten navn-39 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her må jeg få skyte inn at min all time favorite juice fra Joe er den grønne! Med eple, ananas og spinat. Jeg har jo laget den hjemme også i ettertid. Anbefales ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_9267-2
En hyggelig frokost, med fine folk. Elsker også den nye utgaven av Stylemag, og anbefaler dere å ta en titt. Masse deilig inspirasjon. Gratulerer med en flott utgave jenter, dere er flinke ♥

Preparing for summer

Desktop1
I need this in my life right now ♥ HVEM andre gleder seg til sommer? Hallo, juni måned er kun få dager unna. Nå synes jeg vi skal legge en kald vår bak oss og håpe på at temperaturene kryper litt oppover. Det har faktisk vært den verste mai måneden jeg har opplevd i Oslo. Så til gjengjeld håper jeg vi får digg, digg sommervær. Kan nesten ikke vente!

Sommerens planer er i år ganske enkle. Jeg skal til Ibiza med jentene mine mens Gard drar på treningsleir. Deretter har vi 0 planer! Og det føles helt fantastisk. Vi skal bare gjøre akkurat det vi vil. Være i Norge, nyte fint vær (forhåpentligvis) føle på den norske sommeren, bade, dra ut i båt, sole oss, nyte god mat, bli brun, dra på festivaler, og bare NYTE. Om været skulle bli dårlig, hiver vi oss på første fly et sted! ♥ Hvilke planer har dere??

En liten sommer kollasj med digge essentials til den kommende sommeren. Jeg skal på posten og hente noen av disse tingene som jeg har bestilt. Blant annet de to turbanene, og de hvite chunksene. Blir perfekt til sommeren.

Uten navn-34
Svart turban | Beige turban | Hvite chunks | Svarte solbriller | Hvite sandaler | Hvite strappy heels | Svarte skinnsko med stråsåle | Svarte heels | Svart belte | Bikini | Strandhatt | Strandveske | Skinnslippers

Håper dere fant dette innlegget litt inspirerende ♥

LOVE!

DIY – Kitchenwall

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKjøkken fra Concept House | Gulv Berry Alloc (Grå rustikk Eik) Stol Hay

Jippi jaa! Endelig har vi makket oss til å få på plass plate bak vasken på kjøkkenet. Vi har jo kun hatt en hvit malt vegg (yes, not so smart – I know) og lenge tenkt at vi skulle få på plass en plate av noe slag. Først var vi inne på marmorfliser, men nå gikk vi for noe så enkelt som en kjøkken plate.

Jeg skal ikke skryte på meg så mye når det kommer til akkurat denne jobben her, for det er det Gard ene og alene som har styrt med. Valget falt på kjøkken plate fra Berry Alloc. Vi har jo både gulv og baderoms plater fra dette merket og er veldig fornøyde. Fargen heter Betong, og er veldig fin! En morsom tilfeldighet er faktisk at det er samme farge som baderoms platene våres, og det oppdaget vi ikke før Gard kom hjem med de. Passer så fint inn med resten av fargene på kjøkkenet, og så er det jo veldig hyggelig at man har en liten “rød tråd” også. Skal bli så deilig fremover nå og bare tørke kjapt over platen når det trengs, for med en hvit malt vegg har det ikke akkurat vært hallelujastemning å få bort flekker o.l ..

Slik så det ut før

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mens nå har kjøkkenet fått litt mer liv, hurra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA kjø OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Synes det ble rett så fint jeg ♥ Lampene er jo i betong, og veggen i gangen er grå kalk, så føler det henger veldig sammen. Fornøyd, tipp topp – og takk til min kjære som fikser og styrer mens jeg sitter på spisestue bordet og jobber! Hva synes dere om resultatet?

Nå skal vi lage hjemmelaget kjøttsuppe og bare kose oss. Imorgen drar vi til Bergen!

SMIL Lene

All white everything

Uten navn-32Uten navn-27Uten navn-31Uten navn-38Uten navn-341Uten navn-28Uten navn-37
Bukse Bik Bok | Genser Lene Orvik Collection her | Sko Zara | Jakke Zara | Veske Alexander Wang | Solbriller Barton Perreria | Klokke Triwa

Igår var jeg på Stylemag sin frokostlansering, digg å kicke i gang dagen med et sånt event. Etterpå tok jeg og min kjære venn Espen litt bilder sammen. Nå skal jeg komme meg på trening, deretter i møte, og klokken 12 skal jeg noe veldig spennende!! Sommerfugler i magen. Vi snakkes ♥

Smooth Summer

Uten navn-25I forrige uke postet jeg et innlegg om Veet & Scholl sin konkurranse, her kan dere altså stikke av med en finfin premie som passer perfekt til sommeren ♥ En liten reminder på at denne konkurransen fortsatt løper. Dere kan altså vinne et kit Veet Vax og et kit Scholl fotpleie.

Konkurranseregler 

Last opp et bilde av deg selv på instagram, hvor du forteller hva som får deg til å føle deg selvsikker. Bruk disse hashtaggene : #smoothsummerno #schollandveet .. Konkurransen varer til 30 Mai, så dere har fortsatt god tid til å delta.

Det er mange ting som får en til å føle seg selvsikker, og det er noe man bør være stolt av og fremme synes jeg. Man er ikke selvopptatt fordi man føler seg selvsikker, det er jo BARE positivt. En av de tingene jeg vet mine venner og familie setter pris på og føler seg selvsikker av, er jo rett og slett at man får positive tilbakemeldinger, og kompliment! Selv synes jeg det er SÅ viktig å være til å rose andre, gi komplimenter og få de til å føle seg vel. Jeg føler meg jo også selvsikker når jeg får fine tilbakemeldinger fra dere ♥ Dere er jo alltid så søte. Nå er det din tur til å trekke frem hva som som får nettopp deg til å føle deg selvsikker!

Andre ting jeg kan føle meg selvsikker av er når jeg er brun og fresh, når leggene er glattbarberte og silkemyke, når neglene er stelt og fine, når jeg har trent og føler meg full av energi.. Jeg føler meg også selvsikker fordi jeg er flink med kostholdet, og merker at kroppen forandrer seg. Dette er små og hverdagslige ting som bidrar til en bedre selvtillit, og jeg er nok ganske sikker på at de fleste av dere også er enig?

I dette innlegget vil jeg ta for meg de to kitene som dere kan vinne, og dette er produkter som lett bidrar til en bedre selvfølelse. Når man er nydusjet, har waxet leggene, stelt med beina og kost seg med hjemmespa… Ja, da føler man seg jo bra? Am I right?

Scholl fotpleie kit

Uten navn-17lenelene– Elektrisk fotfil
Et MUST nå som man skal gå mye uten sko, med sandaler og høye hæler med åpen tå. File vekk hard hud på beina er så digg, selv om jeg er sinnsykt kilen.. Denne er elektrisk så det blir noen latterkuler underveis, just saying. Hehe.. I tillegg blir beina babymyke etterpå. Filen er med diamantkrystaller, som er kjent for sine eksfolierende egenskaper av høy kvalitet. Har du prøvd elektrisk går du aldri tilbake til vanlig fotfil.

– Fotbad
Denne bruker du i et fotbad etter behandlingen med filen. Sitt med beina i varmt vann i ca 15 minutter. Denne beroliger og renser, i tillegg til at den luker supergodt og etterlater føttene friske og rolige.

– Serum
Ja, det er helt riktig. Serum for føttene, med masse fuktighet! En vidunderkur for sliten føtter som trenger en boost. Lukter så friskt, og holder på fuktigheten lenge.

– Dagkrem
Jeg lover dere etter noen behandlinger med disse produktene, er beina i himmelen. Og er det noe vi burde skjemme ekstra bort, ja så er det beina. Fin dagkrem til beina som inneholder både Vitamin A, E og Omega-6.

– Nattkrem
Smør inn beina med fetere nattkrem før du lar hodet treffe puta. Om du har på sokker etter påføring vil virkningen bli ekstra effektiv og virke heeele natten mens du sover.

Veet Spa Wax

Uten navn-18Uten navn-23Hjemmevoks som er en effektivt og veldig gunstig løsning istedet for å gjøre voksingen andre steder og betale for hver eneste behandling. Spa Wax har en elektronisk beholder som varmer opp hårfjerningsvoksen, og holder den på perfekt temperatur gjennom hele behandlingen. Voksen kommer i plater som du putter opp i beholderen. Når voksen er varmet opp, smører du den på ønsket område, og lar den tørke. Deretter drar du den av i hårets vekstretning. Husk å vent til voksen har tørket helt, det tar ikke mange sekundene, ooog – hold på huden slik den blir stram (gjør mindre vondt.. ) Her trenger man altså ikke strips, kun voks. Laget man smører på skal være litt tykt, slik det er lett å få tak i det når du skal dra det av.

Like this!


Uten navn-24Delta i konkurransen da vel, så er det kanskje du som kan kose deg hjemme med spa, et hyggelig blad og en digg kopp te før du tar sommerkvelden med storm ♥