| Favorite looks lately |Her er mine favoritt antrekk siste tiden. Elsker det nye kameraet mitt, det tar så fine, lyse og blurry bilder synes jeg ♥ Og antrekkene får kommet ordentlig godt frem, derav håper jeg dere er fornøyde også. Any favorites?  Jeg har pådratt meg en liten influensa, feber igår, og veldig slapp idag. Så idag blir det å slappe av mest mulig, slik jeg er frisk og klar til den nye uken. Håper dere er friske og raske alle sammen ♥ Fin dag!

D I Y

Gleder meg sånn til imorgen, da skal jeg vaske her hjemme, pynte til jul, lage egen julepynt- og lage ferdig julekalenderen ♥ Det blir en superhyggelig 1. søndag i advent.  Jeg vil jo gjerne at julepynten skal matche leiligheten og interiøret, så da tillater jeg meg selv til å ha svart, hvitt, tre og litt grønt. Har mange idéer til imorgen, og gleder meg til å dele med dere når alt er klart. 


Julepynt trenger ikke nødvendigvis være så dyrt ♥ Rød, lilla, nisser og kos får jeg heller få glede av hjemme hos familien i jula! Hvordan pynter dere til jul hjemme? Tradisjonelt, eller litt mer utradisjonelt som meg? Nyt lørdagskvelden!

Weekend is here

F R I D A Y ♥ En meget fin start på helgen igår, jeg og Gard koste oss hjemme med fyr i peisen, hvitt i glasset, kalvefilet med stekte poteter, soppsaus og selleripurré. Deretter fikk vi sett episoden av Farmen som gikk på onsdag, og det er altså så ergelig at Finn gikk ut. Vi heiet sånn på han, og synes han er den eneste verdige vinneren, så det var synd. Hehe, yes da, vi er Farmennørds, det kan jeg godt innrømme. Sett hver eneste episode, tenk.  Nå er jeg straks på vei ut døren for å møte Helen til frokost. Så skal vi en tur på i butikker for å kjøpe inn litt julepynt, og jeg skal kjøpe gaver til julekalenderen! Ah, mye å glede seg til fremover, si ♥ Her har jeg på meg verdens beste joggedress som ligger ute på byleneorvik – genser her | bukse her Nyt!!

In the streets of London

 


Wearing : Shoes Reebook | Coat Ganni | Pants and sweater Zara | Hat FWSS | Handbag Chanel Jeg ser kanskje happy ut på disse bildene (jeg er jo det) men dere aner ikke hva som skjedde i forkant av disse bildene. *Leer* Endelig unnet meg en ny, fin veske. Hva skjer? JO- en fugl som mente det var på sin plass å gjøre fra seg PÅ MIN VESKE, hehehehe. Tragikomisk. Aldri før har en fugl gjort fra seg på en av veskene mine, men igår- jajaja, da skjer det. Det gikk selvsagt bort med vann, men det var litt morsomt – så måtte bare fortelle dere ♥ Hadde en så trivelig dag i London igår. Gikk litt i Oxford Street, New Bond Street, Regent Street og litt i Soho. Ble noen godbiter med hjem fra turen, gleder meg til å ta i bruk!

Mm vanilla latte ♥


Nydelige dukka mi!! ♥

Åh, nå gleder jeg meg til jul! To dager til advent, koselig ♥

– My new boy –

What’s in the box?

Chanel Boy Bag ♥ Altså, det er som at jeg har forelsket meg på nytt! Denne vesken. Elsker den. Har siklet på den veldig lenge, så dette er en velfortjent (om jeg kan si det selv) julegave til meg selv. Fine Chanel’en min! Sykt at jeg eier en sånn? Uvant, og jeg er veldig takknemlig. Fikk luftet den i London’s gater igår ♥ Jeg har lenge lett etter denne, og tenkte at om jeg skulle være så heldig å finne den i en butikk i London- så skulle jeg slå til. Jeg stod mellom denne, medium eller lagre. Men jeg synes faktisk at lagre ble litt for stor. Den formet seg ikke like fint til kroppen som denne på en måte. Veldig happy med størrelsen. Denne kan jeg lett bruke både til hverdags og til fest. Var den ikke nydelig? Flere antrekksbilder kommer utover dagen. Vi kom hjem sent igår, og det var ubeskrivelig deilig og komme hjem til dusj, nyvasket sengetøy og kjæresten! Snille Gard hentet oss på flyplassen, OG hadde med mat til oss i bilen. #kjærestepoeng GOD HELG!!

London look

Jacket Ganni | Shoes Reebok | Pant Zara | Top BIK BOK BY LENE ORVIK | Handbag Alexander Wang | Caps BIK BOK Igår kveld var vi en tur på Hakkasan Hemway, jeg har vært der tidligere. Veldig hyggelig der, men igår var vi så slitne- at det ble en drink og litt mat før vi dro rett hjem og fant sengen. Når vi traff hodeputen i halv ett tiden, hadde vi vært våken i 21 timer, så det var ikke mye futt igjen i oss. 


– LONDON –

God morgen til dere hjemme i Norge ♥ Vi har det så fint her i vakre, London! Pulserende byliv, julegater, shopping og kos. Dagen igår startet overraskende fint, da vi kom ble vi oppgradert fra Marble Arch Hotel til Montcalm Hotel, begge er superfine hotell, men Montcalm er en del dyrere, pluss at det har spa. Så det var jo glade jenter som fikk sjekket inn her, superfint rom og nydelig hotell. Ble gående rundt på Oxford Street, samt New Bond Street i 7-8 timer igår, kjenner det i beina enda jeg hadde joggesko, så denne gåingen i storbyen tar på, hehe. Mye fint i butikkene, men jeg var ganske klar på hva jeg ville ha igår. Og endelig, endelig – unnet jeg meg noe veldig spesielt fra denne butikken ♥
One HAPPY girl ♥


Wææ, jeg er crazy! Men vet dere, dette synes jeg at jeg fortjente. Etter mye, og hardt arbeid siste året med både bb kolleksjon og nettbutikk. Så dette er en god følelse! Gleder meg ihjel til å vise dere hva som er oppi ♥ Jeg og Renate koser oss i London by ♥ Vi er veldig like når det gjelder shopping o.l – veldig effektive innom butikker, diller og daller ikke så mye. Synes det er kjedelig å bruke tid inne på butikker det ikke er verdt å bruke tid på, og hun er sånn som meg- så det er veldig fint for oss begge!
Fine julepyntede gater! Nå skal vi hive i oss frokost, få pakket sammen her, og begi oss ut på nok en dag i London’s gater. Flyet hjem går heldigvis ikke før 20.00 ikveld, så vi har nok av tid å kose oss på ♥ Fin dag til dere! 

M A S T

Annonse – Cosy morning routine, making curly hair with products from M A S T – Mast – Vol.1 Curler : Denne krølltangen er utrolig god og effektiv. Den varmes opp til 220 grader på én, to, tre. Og lager søte små, spretne krøller som blir superfine i seg selv, eller når man børster de ut, og sprayer de.  Alligator Hair Clips : Disse er perfekte å bruke til å få vekk håret, både når du skal krølle, føne eller rette håret. I én pakke får du 6 klemmer. Ricci Grande Hair Brush : En naturbørste som passer til alle hårtyper, samt til kort og langt hår. Denne løser floker bedre enn en vanlig hårbørste. Naturhårene beskytter håret mot skade og gjør håret anti-statisk og glatt.  GB Styling soft spray : En hårspray med godt hold, som passer perfekt til å holde krøllene på plass. I tillegg synes jeg ikke den er for stiv, og det er lett å style håret etter man har sprayet den i.  1 | Gre håret slik det ikke er noen floker.
2 | Bruk klemmene til å sette bort øverste del av håret, da er det mye lettere å få krøllet alt.
3 | Hold ca 5 sekunder på hver krøll for å få ordentlig resultat
4 | Når “første etg” er ferdig, kan du ta ned det øverste håret og krølle det til slutt.  
5 | Bruk børsten for å børste ut, slik krøllene blir naturlige.
6 | Spray over for å få krøllene til å sitte.  Ferdig resultat ♥

Jeg har fått lov å gi dere -10 % på alle produkter fra Makestyle, inkludert disse produktene. Den varer i 2 uker fra idag, og koden er : LENEORVIK. Jeg kan anbefale disse produktene, og krøllstaven VOL2, som gir større krøller, samt den fantastiske rettetangen til MAST.  Fin dag til alle ♥

Grey coat

VIKTIG MELDING : I natt / morgen tidlig- vil de aller siste produktene av BIK BOK BY LENE ORVIK kolleksjonen bli fylt på hos byleneorvik.com – så det er bare å følge med for de som fortsatt ikke har fått tak i det de vil ♥
Wearing : Coat Ganni | Shoes Stuart Weitzman | Skirt Zara | Sunglasses Bik Bok By Lene Orvik | Earrings here | Sweater Zara  Dagens antrekk i det nydelige været. Elsker den nye Ganni kåpen, den er så varm og god! Perfekt til kalde dager som idag. Nå skal kofferten pakkes, middagen lages, og så skal jeg kose meg med Gard før vi finner sengen. Tidlig opp imorgen. Vi skrives fra London ♥ 

Officetime


– Started my day home, with COFFEE – best there is –

Gooood mandag fra vår fantastiske kontor ♥ Jeg og Annette er godt i gang med dagen, og ute er det et helt fantastisk vær. ENDELIG! Tror ikke jeg har sett solen på 5-6 uker. Så det gir absolutt ny, deilig energi!

Andre koppen med kaffe idag vet dere, ikke rart jeg er blid. Hehe..
Nei, House of Business- heeer koser vi oss! Elsker å ha kontor jeg, rett og slett. Fantastisk!

Masse og gjøre idag, for imorgen drar jeg og Renate på spontantur til LONDON, hurra!! Savner London så fælt, og vil så gjerne vandre rundt i de julepyntede gatene. Vi skal bare være én natt, men får hele onsdag og torsdag til å shoppe på, som vi skal kose oss! Men da gjelder det å være effektiv på jobbfronten idag, slik jeg kan kose meg med god samvittighet i London’s gater. Ps, et lite spm : Vi tenker å spise middag på Hakkasan, men har dere et fancy drinksted hvor vi kan gå etterpå? Litt sånn loungeaktig? Takk på forhånd ♥ Nå skal jeg og Annettesnuppa ut å ta antrekksbilder i solen, godt å ha en som er i samme situasjon, kan man hjelpe hverandre. FIN DAG!