Lashes & browtalk

Annonse i samarbeid med Nutrilashes. Idag kjører vi på med BLACK FRIDAY tilbud og hele 70 % avslag på serumet ♥


Jeg kan ikke få sagt nok hvor GLAD jeg er for at jeg valgte å ta av vippeextensionsene rett etter sommeren. Hands down noe av det mest fornuftige jeg har gjort. Misforstå meg rett – det er jo veldig veldig fint, men nå føler jeg meg som et nytt menneske. For min del føles ALT bedre. Jeg føler jeg ser yngre ut, naturlig, føler meg så ren i ansiktet, både når jeg våkner, i hverdagen og når jeg vasker av meg sminken og legger meg om kvelden. Deilig, deilig følelse. Og ikke minst at jeg kan gni meg i øynene igjen. Fantastisk ♥

Lashes :

MEN – jeg ønsker jo fortsatt at vippene mine skal se sunne, tykke, og lange ut både med- og uten mascara. Derfor har jeg, som dere vet : Mitt must-have produkt som en rutine hver eneste dag. Nurtilashes sitt serum. Jeg har det på vasken slik det er umulig å glemme av det. Man sminker seg jo hver morgen uansett og det tar meg 10 sekunder og legge på serumet over vippene. Hver morgen- og også hver kveld når jeg vasker av sminken. Kveldsrutinen er enkel : Rense ansiktet, nattkrem, serum, tannpuss. Man har jo morgen- og kveldsrutiner fra før så å bake serumet inn er virkelig ikke noe problem bare man er bevisst på det. Og så er det jo gulroten langt der fremme, at man faktisk ser forskjell. Og det er jo det beste av alt.

Brows :

Jeg har også- som dere vet alltid slitt litt med brynene mine. Jeg forstår ikke hva jeg drev med når jeg var fjortiss. Noen andre enn meg som overplukket, barberte .. Jeg vet ikke alt? Skulle ønske noen kunne stoppet meg før det gikk for langt. Heldigvis så har det jo gått bra til slutt. Men – TTT. Ting tar tid. Bryn kommer ikke over natten. Jeg føler at bryn er et mye større tålmodighets-prosjekt enn det vippene er, nettopp fordi det er vanskelig å gro ut bryn. Men igjen – nå har jeg iherdig brukt serumet på brynene siden jeg startet å gå il BrowRehab for å fikse de. Og jeg får faktisk skryt av Anna fordi jeg er flink og ting skjer. Man ser det veldig godt etter man har farget de, altså hvor bra det blir fra gang til gang. Jeg går dit med 3-4 ukers mellomrom og føler at brynene mine blir finere og finere for hver måned. E-N-D-E-L-I-G har jeg knekt koden! Serum, serum, serum. Og deretter farge de.

På bildene ser dere først og fremst at vippene er tykke, tette, sunne og lange. Og sånn har jeg absolutt planer om å holde de. Fortsetter med serumet for å få de enda litt lengre. På det første bildet ser man at det begynner å vokse seg tett til, tidligere har jeg hatt flere områder hvor det ikke engang har vært hår. Så jeg er så latterlig glad for dette. På bilde to så er de nyfarget, så da ser de selvsagt mørkere og tykkere ut pga fargen, men i tillegg så kommer de ekstra ny-utgrodde hårene til syne med farge på. Er så fornøyd nå! Føler ansiktet mitt endelig har fått mer “form” ♥


Hva er erfaringene deres med Nutrilashes, har dere samme erfaring som meg? At dere ser at det faktisk fungerer. Mange tenker jo at ting skal skje over natten (meg selv inkludert) … Men nå har jeg endelig lært at man må være tålmodig.

Det eneste jeg ønsker meg til sommeren – er SUPERBUSHY bryn, som aldri trengs og sminkes. Det er det eneste jeg ønsker meg. Og dit skal jeg komme, så så enkelt er det.

Om du er en av de som vil hive deg på den ambisjonen, enten det gjelder tykke, sunne vipper eller bushy bryn – så er det bare å bestille seg serumet. Siden det er BLACK FRIDAY idag, så får du hele 70 % (!!) avslag, så serumet får du til kun 149,- / Tilbudet får du her ♥

Gjør det til en morgen- og kveldsrutine. Du har jo rutinene uansett, bare “add” på denne siste ene tingen ♥ Tenker også at dette kan være en fin julegave å legge under treet i år.

Ei litta update på livet

Hei ♥ Nå har jeg vært hjemme i snart 3 uker etter NY. Kontrasten mellom livet hjemme og livet i NY er så innmari stor. Hjemme går alt i sin vante “tralt” – det er trygt og godt, man får vært masse hjemme og kost seg, vært med venner, det er masse spennende jobb etc. Men. Jeg savner NY, ikke nødvendigvis bare byen NY. Men hvordan jeg føler meg som menneske der. Hvor mye “headspace” jeg får om dere skjønner hva jeg mener. Hjemme går dagene i ETT, med jobb, knapt tid til egen-tid og refleksjoner, trening, venner +++ Jeg rekker ikke stoppe opp å tenke. Dette er realiteten – og det er ingenting feil ved det. Jeg har bare forstått viktigheten av å komme seg vekk, få andre perspektiv, puste, legge ansvar litt på hold ift til sosiale ting og relasjoner, altså : Bruke mer tid på seg selv. Stoppe opp, reflektere. GUD jeg savner det!! Jeg kjenner jeg nesten kveles av egne tanker, fordi jeg ikke får jobbet gjennom de på samme måte som jeg gjør når jeg er alene i NY. Og det blir ikke til at jeg går fra sted til sted til sted gjennom hele dagen og tenker gjennom livet her i Oslo som jeg gjør i NY. Det stopper opp og det liker jeg ikke. Så nå vet jeg at jeg må være flink til å prioritere tid til MEG, også her hjemme – for det er så mye viktigere enn man tror! Jeg må gå mer turer, med musikk i ørene, jeg må gjøre andre ting alene, bruke byen min her hjemme. Spise lunsj alene, middag alene, gå å ta ett glass vin alene – men det føles bare så mye skumlere her hjemme.. I NY eller andre steder er det virkelig ikke noe problem. Så her har jeg en liten (eller faktisk to) utfordringer til meg selv. Mer Lene-tid til refleksjon, og å tørre og gjøre de “skumle” tingene også her hjemme.

Har dog hatt det så fint siden jeg kom hjem. Jeg er så heldig så har så fin leilighet og kose meg i og så mange fantastiske venner som jeg er sammen med så ofte jeg kan. Og DET veier opp for så mye ♥

Oh yes – har allerede rukket å spise årets første pinnekjøtt-middag også! Halleluja så godt det er altså.. ♥ Snille Maria som inviterte på middag!

Hva spiser dere til jul? Pinnekjøtt eller ribbe? Eller noe annet? Mange som spiser vilt hører jeg også? Jeg spiser KUN pinnekjøtt, utelukkende! Haha.. Og gleder meg til å lage Lene-style med sirup! MUMS

Mange klemmer fra en som veeeldig straks skal på BARRYS!

Abstrakt på veggene

Annonse i samarbeid med Desenio / ved å bruke kode ORVIK40 så får dere hele 40% rabatt på posters mellom 26-28 november. (Koden gjelder ikke handpicked, rammer eller personlige posters)


Nå har jeg endelig (!) makket meg til å få opp fine fine posters på veggene. Det gjorde så mye med stuen, og jeg elsker det. Jeg var litt usikker på hva slags utrykk og feeling jeg ønsket på veggen – men fant raskt ut at jeg synes abstrakte posters passer best inn her hos meg. Jeg gikk også for basic farger som går til leiligheten og synes det ble en lekker miks til sofaen, pampas-stråene og resten av møblementet. Veldig happy altså ♥

Her skal dere få se hvordan resultatet ble :

Jeg ønsket å bygge veggen litt tilfeldig, men likevel passe på at det er en slags symmetri likevel på ett vis. Det ble to store bilder, to mellomstore, ett litt mindre og et veldig lite. Holdt på lenge for å få det akkurat slik jeg ville, sånt krever tid – men jeg elsker å dille med sånt. Sånne type prosjekter er litt terapi for meg ♥

Om dere er usikker på hvordan dere ønsker å bygge veggen, har Desenio en egen byggevegg-side her. Den er superfin å bruke, så får man i hvertfall en liten pekepinn på hvordan det vil se ut sammen.

Her kommer link til alle mine bilder fra øverst til venstre først ♥ Og rammene jeg har er matt metal svart, elsker de!

Bilde nummer én

Bilde nummer to

Bilde nummer tre

Bilde nummer fire

Bilde nummer fem

Bilde nummer seks

 

Ikke glem at mellom 26-28 november får dere 40% på alle posters ved å bruke kode Orvik40. 

Hva synes dere om resultatet? ♥

40% på Safira By Lene Orvik

Annonse for egen smykkekolleksjon


HOHO, endelig kan jeg få lov å gi dere EN KNALL rabattkode på kolleksjonene mine, hele 40% (og den varer ut 28/11) Det er allerede 30% på kolleksjonen, men med LENEVIP så får dere 10 ekstra prosenter på toppen. Husk at det er fri frakt, og du betaler hverken toll eller moms. Kanskje du kan finne noen fine julegaver fra kolleksjonen? Eventuelt smykke deg selv til desembers mange morsomme happenings. Man blir jo alltid litt ekstra fin med smykker ♥ Jeg har laget en liten vlog, hvor jeg prøver på- og skravler om smykkene, så håper dere vil titte innom den.

Dere kan kjøpe pieces fra begge smykkekolleksjonene mine hos Safira, her.

Og her kommer noen deilige bilder, som forhåpentligvis kan være litt inspirerende også ♥
Link til begge kolleksjonene samlet får dere her, og husk at LENEVIP gir 10 ekstra % på toppen av de 30% som er der fra før.
Hoop earrings får dere her

Structure earrings her.


Vintage Gold er dessverre utsolgt, men mixed med sølv og gull får dere her, armbånd nummer to er dessverre også utsolgt, men neat bracelet (numer 3) får dere i sølv her.

Perleøredobberperlesmykke

Stone necklaceNeat necklace

Ønsker dere en fin mandags-kveld!

Jeg går rundt med en konstant frykt om at kjæresten min skal være utro (ja, vet det også går mye på egen selvfølelse). Han er noe dårlig på kommunikasjon og jeg har tatt han i å lyve før når det kommer til mindre ting. Hvordan ville du gått frem for å bekjempe frykten? Den er så klart irrelevant men klarer ikke å legge det helt på hyllen. Har du opplevd noe lignende selv?


Jeg fikk et spørsmål i spørsmålsrunden som jeg ønsker å svare på i plenum da jeg tror dette er noe vi alle kan kjenne oss litt igjen i, ikke nødvendigvis akkurat nå – men at vi alle har kjent på den frykten der fra tid til annen. Eller at den kan komme i fremtiden. Sånne tanker og følelser er menneskelig for oss alle. Jeg har forhold bak meg og jeg har opplevd både bra og veldig dårlige ting. Jeg kunne likevel aldri vært foruten det dårlige. Det dårlige har vært vanskelig å komme seg gjennom, tidkrevende og draining – men herregud så mye jeg har lært. Jeg har blitt så sterk, og rustet at jeg vet at jeg aldri kommer til å oppleve sånne type relasjoner igjen noensinne. Så prøv og tenk at uansett hvor dritt det kan føles, uansett hvilken situasjon man står i, så må man prøve å snu det til at man lærte såpass mye av det, at man slipper og oppleve det igjen. ♥

Så til svar på spørsmålet. Det er et vanskelig spørsmål å svare på, for alle relasjoner og følelser er så individuelle. Først og fremst så har jeg kommet til det punktet i livet at jeg har sluttet å tenke sånne tanker. Men det er fordi jeg har jobbet knallhardt med det, og vært bevisst på hva jeg vil eller ikke vil la meg selv føle på, det tar jo opp så utrolig mye energi når man går og tenker disse tankene. Men det er en lang vei å gå det også. Jeg har bestemt meg for at i relasjonen til en fremtidig kjæreste, så skal jeg vite at tilliten føles ekte fra dag én. Jeg skal vite at jeg føler meg trygg på han, og er det et snev av dårlig magefølelse på at jeg ikke er det – så kommer ikke jeg til å bruke mer tid på det. Det er ødeleggende både for en selv, partneren og forholdet. Jeg forstår veldig godt at du føler det sånn, om du tidligere har tatt han i å lyve for småting, så er det jo ikke rart at du får disse tankene. Er tingene han lyver om graverende, eller er det ting du kan se forbi? Nå sier ikke jeg at dette gjelder din kjæreste, men bare for å dele en erfaring ; Jeg har for eksempel brukt alt for lang tid av livet mitt til å date en lystløgner, og det er beintøft! Fordi han løy om ting som absolutt ikke var av betydning, men som var konstant, hele tiden, som et nett av løgner han aldri kom seg ut av. Da er det klart at lojaliteten hans og tryggheten min til han forsvant.

Du må kjenne langt inni magen din på om du stoler på han innerst inne, om du har en god magefølelse og føler deg trygg på han i det store bildet. Om disse småløgnene ikke har gjort – eller kan skade deg, så er det helt sikkert ikke noen grunn til å dra konklusjonen til at han kommer til å være utro. Jeg tror ALLE har en frykt for at partneren skal være utro. Men som jeg og jentene mine alltid sier ; er han utro så var det heller ikke meningen. Så enkelt. Det jeg tenker er at du først og fremst må fokusere på DEG selv her, er ikke sikkert frykten har noe med han og gjøre, men med deg selv. Så du må jobbe for at du selv skal overvinne den frykten, se din egen verdi, vite hvor bra DU er og bli trygg i deg selv -og på hvor heldig (du synes og som han sikkert) er 😉 Et annet eksempel, bare for å dra litt paraleller. Jeg kan kjenne på sjalusi, og det er kjipt, fordi man er glad i noen. Men i stedet for at jeg lar det gå utover en jeg dater (nå snakker jeg generelt sett) så jobber jeg beinhardt med meg selv for og ikke dytte dette over på han, for sjalusien sitter jo hos meg, og det er hos meg selv jeg må jobbe for å kunne takle disse følelsene. Skjønner du hva jeg mener?

Bottom line, om du har en sterk sterk magefølelse på at noe skurrer, så kan det være at du skal legge energien din i å komme til bunns i det. Men om du føler i magen at du faktisk stoler på han, men likevel sliter med frykten av at han skal såre deg – så må du jobbe beinhardt med deg selv for å få bort disse tankene. De er jo ikke farlige (heldigvis) ♥ Den viktigste følelsen jeg har inni meg er : Jeg vet hvor bra jeg er, og at jeg alltid klarer meg selv. Jeg er aldri bekymret for meg selv, og skulle jeg rote meg borti en situasjon hvor jeg ender opp med en kjæreste som er utro, så kunne jeg aldri stoppet det uansett. Men da har jeg også tryggheten i meg selv til at det GÅR BRA!!

Kanskje noe rotete svart – mange tanker som ville ut her på én gang, men jeg håper du skjønner essensen i hva jeg mener. Kjenn på magefølelsen din ♥ Communication is key, så ta en prat med han om hvor viktig det er at dere kan kommunisere litt bedre – så kanskje han er villig til å jobbe litt mer selv også!

LOVE!

Favoritter <3

Annonse i samarbeid med NA-KD / Kode Orvik30 gir hele 30% på ALT, i perioden 24 november – 2 desember.


Hi lovelies! Her kommer ei litta “shopping-haul” i samarbeid med NA-KD, er så glad for at jeg får samarbeide med det – jeg synes de har så mye edgy, kult og ting jeg digger, i tillegg til at de er veldig flinke på pris. Synes også at de leverer på kvalitet – og det setter jeg pris på! Jeg er opptatt av og hele tiden bygge meg en basis-garderobe med plagg som jeg kan mixe og matche sammen. Så her kommer mine favoritter ♥

Ingenting er bedre enn t-shirts, jeans, blazers og deilige strikkegensere. Trenger man noe mer?! (Jada litt spiss produkter innimellom) men til en basic-garderobe er disse plaggene helt perfekte.

Dette er det perfekte antrekket både til hverdags eller fest. Her kan man ha sneakers eller boots, eller et par høye boots. ELSKER blazeren. Og buksen er så latterlig behagelig og komfortabel. Sitter som et skudd over hoftene og rumpa. 😉

Jeg har blazeren i str 38 bare for å få den enda mer oversized.
Denne t-skjorten gjør at man får rocket opp antrekket enda litt ekstra, samtidig som man blir edgy og cool.

Blazer her
Jeans her
T-shirt her

Dette antrekket ELSKER jeg. Det er chill, jeansen sitter som et SKUDD og genseren er prikken over i’en. Ikke bare er den dødskul men den er også skikkelig varm og god!
 Den jeansen er så fin den! (litt vanskelig å ta bilde av en svart bukse) Men dere ser at den sitter så fint på. Den finnes i blå også. ELSK ELSK ELSK

Jeans her
Genser her

Så til den fineste beige genseren! Ahhh. Snittet, kvaliteten, fargen. Den er bare topp!

Genser her
Jeans her

Så har vi tidenes teddy jakke! Den er myk, varm, stor, og dekker ALT! Det er så deilig å pakke seg inn i den nå som det er freeeeezing ute. Bare forsvinne inn i den! Nå kan vinteren bare komme – I am ready!

Teddy-kåpe her

Og til slutt har vi en digg digg basic joggedress og en hvit basic t-shirt. Har tre av de! 😀 😀 😀 Får man noen sinne nok av hvite t-shirts? Det må bli nei!
Joggebukse her
Joggegenser her
T-shirt her (jeg har brettet den litt opp her da, men er normal lengde på den)

Håper dere finner noe dere liker! Og om ikke, så har dere ALT å velge i hos NA-KD, og til 30%.. Kode ORVIK30 ♥

Glitter & paljetter!

Annonse i samarbeid med Bubbleroom


Hohooo, god helg alle ♥ Vi er inne i en så gøy periode nå (minus været) – men det skjer så mye morro. Og til mye morro trenger vi noe sprekt å ha på oss, og det er ikke alltid lett å vite hvor man skal lete for å finne det man vil ha. Derfor har jeg valgt meg ut fire deilige kjole-favoritter med glitter og glam til julebordssesongen fremover, og håper kanskje det kan inspirere dere litt også!

Altså – denne her, HALLO! Ikke nok med at den har glitter all over, den sitter også som et skudd både her og der, og over baken 😀 Så fint å kombinere med en svart veske og svarte sko. Denne skal på i nærmeste fremtid, det kan jeg bare love dere.

Kjolen får dikkan her ♥

Man må alltid ha paljetter i november / desember, og jeg har funnet to favoritter her. Gull & sort. En som skiller seg litt mer ut, og en som er litt mer safe. Men begge er helt RÅ i mine øyne. Elsker ballong-formen på de, og at de begge har belte i livet, da føler man at man får vist frem midjen også. Fine både til pumps, og litt mer rocka / sexy boots – spørs helt hvilken look du vil gå for.

Link til gullkjolen får dere her ♥

Link til den svarte kjolen får dere her.

Og sist men ikke minst, den lille sorte (som ikke er så liten/kort, noe jeg elsker) .. Synes det er så classy og fint når kjolen dekker knærne, blir mye mer power over antrekket da synes jeg! Om en kjole først skal være kort, så føler jeg meg mest komfortabel i en som er løs. Kort og trang føler ikke jeg meg super vel i, men det er meg! Men når den går til leggene, gjør det ingenting om den er trang synes jeg. Veldig enkel og fin.

Svart kjole får dere her ♥ Og ellers kan dere finne masse andre fine party-antrekk hos Bubbleroom ♥ De har så mye fint å velge i!

Nyt helgen!

Surprisetur til London

På torsdag poppet jeg innom jobben til Maria, hun ble litt overrasket men jeg bare bablet om at jeg “skulle i banken og ville si hei på veien” … 5 minutter etterpå fikk hun beskjed om å ta tingene sine, og at jeg skulle kidnappe henne.. Jeg kjørte henne hjem, gav henne pakkeliste og en time på seg til å pakke. Så var det straka vegen til Gardermoen og LONDON. Hun har bursdag idag – så derfor ville jeg ta henne med til London for å overraske henne. Hipp hurra for min bedre halvdel ♥

Så tenkte jeg skulle dele litt tips med dere. Ikke vært i London på 4 år selv, men allerede rukket å oppdatere meg på noen rimelig digge steder! Det beste vi gjorde på hele turen var uten tvil THE IVY, Chelsea Garden (Kings Road) Herregud for et sted. En skikkelig favoritt. Atmosfæren er bare helt magisk. Drinkene, maten, service, bare det å være der. Så dit MÅ dere. Vi ble værende i hele 5 timer, så det sier litt om hvor mye vi koste oss.

Torsdag kveld hadde vi middag på Scalini. Vi er begge opptatt av italiensk mat, og dette var tipp topp! Cecconis er også en jeg vil anbefale, men jeg var litt sent ute å booke og der er det vanskelig å få bord. Men denne hadde vært mitt førstevalg. Le Petit Maison er en annen jeg fikk anbefalt også. Litt i samme gate de tre der ♥

Chiltern Firehouse, både for lunsj. middag, eller bare drinker i baren. Supercoolt!

Den kjolen her! Fra Zara.

Kan også anbefale lunsj på Wolseley – og drinker på Ritz rett ved siden av. Og Artesian Bar.

Hovarda er også et kult sted for middag og drinks.

Denne kjolen er også fra Zara

Og det var egentlig det vi rakk! Par dager i London går fort det. Men ahh så koselig. Minner meg litt om Paris faktisk.. Veldig mye folk i London da, det er det eneste negative. Du føler du går på folk i alle retninger, haha.. Men – overall, superelsk! ♥

Håper det var noen tips dere kunne ta med dere på en eventuell tur til London ♥ Masse kjærleik!

Svar på Q & A del to

Hvorfor blogger du? 🙂 sliter du fortsatt med motivasjon når det gjelder bloggingen?

Jeg blogger når jeg føler jeg har noe å dele. Enten noe personlig, tips og triks eller ting som gir meg en godfølelse. Instagrammen min har jo blitt min hovedkanal så er egentlig der jeg legger mest energi. Det kan kanskje ha noe med at man lettere får engasjement der også – men når jeg først legger litt i å oppdatere bloggen her så er jo dere så herlige og engasjerte dere også. Men jeg har vel egentlig bare funnet ut av bloggingen må komme når jeg føler for å dele noe ♥

– Hva skjer med leiligheten din hjemme i Oslo for tiden, skal den selges?
– Skal du kjøpe deg ny leilighet?

Den skal jeg bo i litt til, og så skal jeg legge den ut på nyåret igjen. Planen er å kjøpe ny leilighet på sikt, totalrenovere og selge med én gang. Alt til sin tid, og leiligheten ble ikke solgt i forrige runde, så da venter jeg litt. Koser meg jo fryktelig mye her så det gjør absolutt ingenting ♥ Jeg prøvde ikke å selge fordi jeg måtte selge, men fordi jeg vil slik at jeg kan starte så smått med litt flipping. Klem!

Har du tips til hva som kan være kult å få med seg i New York i romjulen? Og hvilke spisesteder som kan være ekstra hyggelige på denne tiden?

Hmmm – si det. I romjulen. Aldri vært der da faktisk, men det er jo sikkert en haug av koselige ting å gjøre. Konserter, steder å besøke som er ekstra pyntet etc. Her må jeg si at jeg kom litt til kort – men herlighet NY er jo fantastisk uansett når på året man drar.

Spisesteder.. Jeg ser for meg at L’Avenue på Saks Fifth Avenue kan være veldig koselig. Samt å ta en drink i baren på Beekman Hotel i Downtown. Ellers så tror jeg de fleste er koselige altså, Baltazhar og Pastis ville jeg besøk. Og! Tatt en tur på rooftopen til RH (Restoration Hardware) – ser for meg det er veldig hyggelig. GOD TUR, NY ER NYT ♥

Skal du skrive bok?
Kunne du blitt med i Bloggerne?

Jeg hadde faktisk en bok-kontrakt for en stund tilbake. Men tiden var ikke inne for å skrive den akkurat da. Jeg følte at jeg påtvang meg et prosjekt jeg ikke hadde motivasjon til å gjøre der og da. Skriving skal jo komme naturlig og man skal føle seg både åpen, inspirert og motivert. Derfor la jeg den på is. Men ja – jeg vet jeg kommer til å komme med bok når tiden er inne for det.

Jeg har alltid tenkt at jeg ikke hadde blitt med, mest fordi jeg er ganske privat av meg. Men samtidig så tror jeg det kunne vært en veldig morsom utfordring! Og jeg elsker jo utfordringer!

Hei 🙂 Så kult å få mye informasjon om New York gjennom bloggen din. Har du sett mye kjendiser der ? Jeg vurderer å fylle opp litt leppene mine og synes dine er så fine. Hva har du brukt ? Og må en etterfylle eller kan en prøve 1 gang uten at det vises på leppene ? Kos deg så mye på tur.

Ikke sett så mye kjendiser i NY. 🙂 Jeg har ikke noe i leppene mine. De er naturlige. Jeg prøvde det for ca 2 år siden, og tok såpass lite at man knapt så forskjell. Og egentlig så synes jeg det er best å ha naturlige <3 <3 Så dette tror jeg det er best å spørre noen som er profesjonelle om! Klem

Når starter flip eller flop Norge? Neida, joo! Men helt alvorlig. Hvordan går det med flippeplanene av leiligheter? Jeg er så gira. Hva gjør du hvis det ikke kommer inn et rimelig bud på leiligheten din? Har du noen tanker om hvorfor den ikke er solgt?

Haha, ja deeeet hadde vært en drøm! Kanskje på sikt?! Noe å tenke på i hvertfall. Tror jeg først skal begynne i en ende og se hvor det tar meg. Om jeg ikke får bud på leiligheten så blir jeg boende, jeg må absolutt ikke selge den. Jeg tror nok dessverre den er for høyt priset, vi gikk høyt ut. Jeg har lagt mye penger i gode materialer og leasson learned : Det lønner seg ikke på sånne type prosjekter som det her. Men da har man lært noe av det også. ♥ Og det tar jeg med meg inn i neste prosjekt!

Jeg lurer på følgende:
Føler du at du har en «sikker» inntekt som infuencer? Er det noen gang du er stresset over de neste mnd ? Jeg spør fordi jeg driver eget firma selv (ikke influencer) og akkurat nå går det bra; men vet jo at ting kan snu..

Hei! Ja, det er jo en stor del av risken når man har et eget firma dessverre. Jeg har gjort dette i 9 år og hatt stabil inntekt i alle årene. Men selvsagt kan det snu! Så det skal man aldri ta for gitt. Derfor er jeg veldig proaktiv, jeg jobber på hele tiden slik at jeg vet at neste måned, og måneden etter er sikret. Jeg har alltid flere ben å stå på (flere inntektskilder) slik at jeg alltid vet at jeg har noe å falle tilbake på om noe skulle gå dunken. Den eneste som kan påvirke inntekten her er jo meg, og den viktigste egenskapen jeg har er jo gjennomføringsvilje. Alltid planlegge, alltid se muligheter, løsninger, dra ting i gang. Ting kommer ikke av seg selv, og om det skulle “stoppe” opp så vet jeg at jeg alltid finner en løsning. Så med en sånn innstilling så tror jeg at ting skal gå bra fremover. ♥

Hei du! Dette er utenfor innlegget, men bare lurer på dine tanker rundt dette 🙂
Jeg har hatt spiseforstyrrelser over mange år, men begynner å føle veldig på at det hindrer meg i mye i livet. Jeg sliter med å skulle binde meg til noen, fordi jeg er redd for at en kjæreste ikke vil like meg lenger dersom jeg ikke klarer å opprettholde det strenge kostholds- og treningsprogrammet jeg har nå. Føler du på at du er redd for å legge på deg ovenfor kjæresten din og press til å trene hver dag, eller er du avslappet rundt dette? Føler heller ikke jeg kan spise noe usunt hvis jeg får kjæreste, for at han da skal tenke at jeg er ekkel eller hva han skal tenke hvis jeg legger på meg.
Jeg får profesjonell hjelp, men føler også nytte av å få svar fra andre om disse tingene 🙂

Hei Sofie! Takk for kommentar. Nå er ikke jeg profesjonell på dette området, men kan jo likevel dele noen tanker. Alle disse tankene du sitter med er jo kun i ditt eget hode – og sånn er det jo ofte. Man tenker og ser for seg ting og gjør det til en “sannhet” uten at det nødvendigvis stemmer i det hele tatt. Jeg tenker at det verste en kan gjøre mot seg selv er å begrense seg pga tanker man har, for tanker er ikke farlige! Du skal være deg selv, og om du finner en som ikke liker deg for den DU er så skal du heller ikke være med den personen. Man skal aldri måtte endre seg for noen, aldri begrense seg eller la noen andre bestemme eller definere hvem du skal være eller hva du skal gjøre i livet. Husk at av utfordringer så vokser man og blir sterkere, og om du skulle ta sjansen på å binde deg og det ikke ble som du så for deg, da er det faktisk ikke verre enn å trekke seg ut. Du lærer jo uansett noe av det. Masse lykke til fremover og håper du kan klare og jobbe deg bort fra disse litt negative tankene ♥ Jeg er alltid meg selv uansett hvem jeg møter, og jeg mener at man aldri skal late som man er noe annet enn man er, både på godt og vondt. Og man skal heller aldri prøve å forandre noen andre. Bare være positive tilskudd i hverandres liv! ♥

Du ser fantastisk ut om dagen. Hva er dine tips til å komme seg igjennom en vanskelig tid?

Takk Tonje. Så snill du er! Ohh vanskelige tider har jeg vært gjennom mange ganger. Det handler om hvor man vil legge fokuset, i hvertfall på sikt. Først så må man stå i sorgen og erkjenne følelsene. Snakke det ut, kjenne på det og bli ferdig med det. Når man har kommet så langt (så har man jo kommet ganske langt) .. Så handler det om å finne tilbake til seg selv. Og ingenting er så magisk som den følelsen. Det beste selskapet du kan være i, er ditt eget. Synes i hvertfall jeg! Da er det ingen som sårer eller skuffer deg. Så det handler om å finne styrken i seg selv, samtidig som man kan fokusere på de positive tingene, litt etter litt. Gjør ting som gjør deg glad, finn noe fint å fokusere på – kjenn sakte men sikkert på hvordan du føler deg bedre og bedre ♥ Til syvende og sist så handler det faktisk bare om å være bevisst på hvordan man ønsker å ha det i sitt eget liv! Du er sjefen. Og av den vanskelige tiden, så lærte du noe. Tenk på hva du lærte på, og så ser du på det som noe positivt. Da slipper du nemlig å gjøre samme feilen på nytt!

– Tips til hvordan bli trygg på seg selv, og tørre gjøre så mye alene? Hva er bedre med NY i forhold til Oslo/Norge, og er det noe du savner fra hjemme som NY ikke har? Hvordan blir man kjent med andre i en helt ny by?

Det handler først og fremst om å tørre. Gjøre ting du ikke har gjort før, alene. Ting som kanskje skremmer deg. Hoppe i det og gjøre det! Du kommer til å kjenne på en fantastisk mestringsfølelse. Det beste synes jeg er den “headspacen” man faktisk får når man er alene. For en frihet det er! Og alle tankene man får, det er så deilig befriende. Start med en liten ting, så utfordrer du deg selv mer og mer. Skal se du blir pro om en liten stund! Beste jeg vet er å være i mitt eget selskap, haha – det høres kanskje sprøtt ut, men er sant!

NY og Oslo kan ikke sammenlignes. Norge er trygt og stabilt, man har rutiner og det går i det samme. NY er spennende, gøy, inspirerende på en helt annen måte synes jeg. Man møter så mye mennesker, tar inn så mange inntrykk og lærer så innmari mye. Jeg pleier å si at man ikke vokser i komfortsonen. Jeg klarer ikke “vokse” og utvikle meg som menneske hjemme i Oslo – men i NY er det noe helt annet! Jeg kunne bodd i NY uten å blunke, men for meg handler livet om å ha de menneskene man elsker i samme by – og derfor vil jeg ha basen min i Norge og her i Oslo ♥

Hvordan bli kjent med andre i en ny by er jo veldig individuelt. Spørs jo hvilken type man er også. Går man på skole, eller skal inn i et nytt arbeidsmiljø er det jo enklere.. Mens jeg som er selvstendig – har måttet jobbe for det. Venners venner, skravle med alt og alle, være mye ute, sosial, kaste seg ut i ting, si JA, instagram er et godt verktøy .. Men man må jobbe knallhardt, for det er ikke enkelt. Men det er også også en fin utfordring å kaste seg ut i!

Kunne du delt hvordan du redigerer bildene dine på Instagram for tiden? Så fint lys og utrolig fine farger

Takk! Jeg bruker Tezza appen. Min favoritt app. Alltid “vintage” filter, gjør det kaldere, lysere og skarpere! ♥


I helgen har jeg overrasket Maria-bestis med tur til London, så neste innlegg kommer med bilder og tips derfra! Faktisk 4 år siden jeg var der sist. Så kos! Men hjelpes meg så mye mennesker, haha!

Nyt mandagen!

Svar på Q&A

Heiii! Så gøy med engasjement på spørsmåls-runden, og ikke minst at en av dere foreslo å ha en ♥

Idag startet jeg dagen supertidlig fordi jeg visste det skulle bli sol. Tok subwayen helt fra downtown og opp til uptown og 86 gate, superfint å gå i Central Park der, aldri vært så langt oppe faktisk tror jeg. Men så nydelig morgentur, sånt gir meg liv!

Setter i gang med å svare på spørsmålsrunden nuh ♥

Heisann 🙂 Kan du si noe om sånn ca budsjett for å leie leilighet når man er på ferie i NY? Evt hvilke booking sider du bruker for å finne leiligheter? Har skjønt det slik at hotell kan være relativt dyrt, vil du si at det lønner seg å leie leilighet siden man da for eksempel kan lage maten selv?

Hei! Det er SÅ DYRT I NY. Norge er ingenting i forhold, virkelig. Verdens dyreste by ved siden av San Fransisco. Helt insane. Tips er jo selvsagt å bestille i god tid i forveien. Om du vil ha leilighet anbefaler jeg uten tvil (!) The Assemblage John Street (I downtown) er så innmari fornøyd! Jeg er mest fan av Soho som område, men det er 2 stopp med subway’en rett utenfor leiligheten. Du kan også sjekke ut Sonder, de har også leiligheter (litt mindre..) Jeg bodde i 20 Broad Street i Wall Street. Du sparer jo mye på og ikke spise ute 3-4 ganger om dagen, så ja vil absolutt si det lønner seg med leilighet. Spørs helt hva man vil ha ut av oppholdet ♥ Plumguide er også veldig bra!

Dine beste NY tips? 😀

Oi oi oi where to start! For meg handler det om å gripe dagen hver eneste dag i NY.

Så tips nr 1 : Stå opp tidlig
2 : Ta subway så ofte du kan. NY-trafikken er rimelig seig. Kjøp deg metrokort! Viktig viktig. Og last ned “Citymapper” appen, den er helt genial. Skriv inn adressen på hvor du skal og den viser deg ALT du trenger å gjøre.
3 : Få med deg soloppganger – og solnedganger. Er helt spektakulært ♥
4 : Gå mye, i komfortable klær og sko, NY kan fort føles kavsomt om ikke synes jeg. I Central Park, over Brooklyn Bridge, med musikk på ørene, eller i godt selskap selvsagt. De gåturene har gitt meg så mye!
5 : Om du er keen på å trene, prøv Switch Playground i Soho! ELSK. Timene på ettermiddagene rundt 17-18 er gøyest, DJ og så god stemning.
6 : Ikke gå glipp av “Juice Press” i Prince Street. Blue Magic er det som gjelder! NAM. Perfekt etter en økt på Switch.
7 : Gå masse rundt i Soho. Beste området!
8 : Shop på Reformation (fav store!)
9 : Så er det jo den evig-lange listen med restauranter og rooftops, lounges etc som må oppleves. Men den må jeg komme tilbake til. Må summe meg litt!
10 : Og, ja! Lei deg sykkel! ♥ Citybike, er så kos å sykle rundt.

Du utstråler så mye god energi om dagen, blir glad av å se alt du publiserer! Og hvor er de skjønne solbrillene fra?

Men takk! Så koselig å høre at du synes det. De er fra Chanel. Elsker shapen på de ♥ Kjøpte de på Capri i sommer!

Har du kun bodd på hotell i New York? Har du noen tips til korttidsleie leiligheter? 🙂

Yes, som jeg skrev over. The Assemblage John Street, Sonder eller Plumguide. ♥

Dater du noen for tiden? Og: tips til hva man kan gjøre for å bli flinkere til å være alene?

Hehe … Tjaaaaaaa. Jeg er jo singel så dating blir det! Hihiiii.. Jeg var elendig på å være alene for snart 1,5 år siden, det var helt grusomt synes jeg til tider. Men, jeg visste at jeg måtte løse det, lære meg å være alene, trives alene – og nå ELSKER jeg det. Øvelse gjør mester sier bare jeg, husk at vi mennesker er vanedyr, vi venner oss til alt. Du må først prøve å starte med og gjøre ting alene som du VET gjør deg glad, som du kan kose deg med alene. Gjør det hver gang du føler på ensomhet, og mens du gjør det – ring noen! Det gjorde jeg, tente lys, kjøpte inn råvarer, lagde middag og ringte alle og enhver. Og ellers gjorde jeg bare ting som gjorde meg glad, men jeg gjorde de alene. If I can do it, you can do it! ♥

Hva slags type mat liker du å lage?

Ohhh. Vanskelig å velge, jeg elsker å lage mat. Risotto, viltgryte, supper, lasagne, forskjellige type pastaer, blåskjell, taco with a twist. ♥

Følger du med på en TV-serie for tiden?

Nei, siste jeg så var Exit! Jeg er ikke så god på å holde meg “rolig” nok til å se serier, haha.. Jeg liker å gjøre alt annet! Men Exit var jo helt rått!

Hvilken film så du sist?

Det var “Hustlers” på kino alene her i NY ♥

Hvilket nytt land ønsker du å besøke?

Australia. Så ønsker jeg også å reise et sted i Afrika.

Hei Lene ! 🙂 Er det viktig for deg å fremstå vellykket ? Er det viktig for deg å få det til å se ut som du har det dritkult døgnet rundt i NY eller ville du delt kjipe situasjoner også? Hva er dine tanker om utvikling innen karriere (spennende med podcast, men er det andre mål du har i tillegg)? Skulle du ønske at du kunne tilbringe mer tid med familien din face to face eller syns du det er greit nok med telefonsamtaler og videochatter o.l (spør fordi jeg selv ikke er så ofte med min familie, kun via snapchat) ? Føler du at du må gripe- og prioritere all tid du har på å reise “nå mens du kan” fordi du er redd for å ikke få dette til på et annet tidspunkt i livet? Kan du anbefale noen selvutviklingsbøker eller dokumentarer/filmer ? Hva er ditt ønske for, et enda bedre liv for deg selv, i 2020 ? Hva er det viktigste du har lært om deg selv dette året ?

Hei! ♥ Å fremstå vellykket, nei. Men å utstråle at man er et arbeidsjern, kreativ og har gjennomføringsvilje – det synes jeg er kult å vise frem. Så kan det kanskje være til inspirasjon for andre, jeg vet ikke? Jeg respekterer mennesker som står på og har ambisjoner og er stolt av det, det synes jeg er kult!

Det er vanskelig og ikke ha det dritkult døgnet rundt i NY, men jeg har hatt det kjipt også. Jeg er en person som har problemer med å vise at jeg er sårbar. Er jeg i en situasjon hvor jeg er det, så reagerer jeg med å være enda “tøffere” og enda mer selvstendig – jeg skal alltid klare meg selv på en måte. Kjempesynd at det er sånn og jeg jobber med å bli bedre. Derfor er det veldig vanskelig for meg å vise sårbarhet til offentligheten, til dere. Jeg klarer det til jentene, men har vanskeligheter for å vise det til andre.

Mål innenfor karriere er uten tvil og gjøre det som gjør meg lykkelig, som gjør at jeg føler at jeg alltid vil stå på, ha ambisjoner. Det er det aller viktigste. Hva det blir fremover aner jeg ikke, for alt kommer til sin tid pleier jeg å tenke. Men å flippe leiligheter, gjøre totalrenoverings-prosjekt og interiør-prosjekter står høyt på listen. Så vil jeg skrive bok.

Ift familie så er jeg veldig nær familien min, vi ringes, facetimes, meldes, har familiegruppe på facebook etc. Alle bor i forskellige deler av Norge og vi ser hverandre noen ganger i året. Sånn har det egentlig alltid vært siden jeg flyttet hjemmefra. Men JA, jeg skulle selvsagt ønske alle var en søndags-middag unna..

Jeg reiser fordi det er noe som er viktig for meg, jeg må komme meg ut og bort. Jeg må ha avstand å få pusterom. Det er ikke noe jeg stresser med, men et behov som melder seg. ♥

Ray Dalio sin bok elsker jeg!! Den er fantastisk og har lært meg mye.

Det viktigste jeg har lært om meg selv i år er veldig mye! Aldri lært så mye som i år jeg. Det aller viktigste er nok at jeg virkelig har lært meg å trives SÅ GODT i eget selskap at det nesten er helt latterlig. Og det er en enorm styrke synes jeg. Som “Harvey Specter” sier : Being alone has a power very few can handle. Jeg er veldig glad jeg har kommet dit. Men det har krevd mye på veien, det skal jeg ikke legge skjul på. Men nå føles det helt fantastisk! Og med det å trives og være alene, reise alene, gjøre alt mulig alene – så kommer det en drøss med andre gode lærdommer på “kjøpet” ♥

Hei Lene. Så gøy å se at du koser deg for tiden 🙂
– Dater du noen for tiden? Gjort det i nær fortid?
– Hvordan kom du i kontakt med de andre du henger med i NY?
– Hvor ofte trener du i uka? Delt på kondisjon/styrke. Noe program?
– Hvilke nettsider/butikker er det du handler på mest? Noen som du vanligvis alltid faller tilbake på?
– Hvor ofte tar du selvbruning? Hva er best her syntes du?
– Samme som over, men bare med tannbleking?

Det var noen ting jeg lurte på 🙂 Klem fra meg

Så hyggelig! Jeg koser meg veldig ♥

Jeg er inne i mitt første single år! Eller snart 1,5 nå da. Og for meg handler mye av det og være singel om å date. Så JA!! Det gjør jeg! Elsker det. Gutter er livet! Hehe… Neida. Jo?

Alle jeg har blitt kjent med i NY har vært gjennom instagram og venner av venner! Så fine folk. Føler meg veldig heldig! ♥

Det spørs litt, men jeg prøver på alt fra 3-5 ganger i uken. Jeg er ikke så god på rutiner, så en uke kan det være bare kardio, så bare styrke, så en kombinasjon, og så timer på Barrys / Switch etc. Men jeg elsker å holde meg aktiv, det føles så godt for kroppen. Så det å ha en aktiv livsstil generelt gjør meg veldig glad!

Jeg er elendig til å handle på nett. Faktisk. Jeg er glad i Zara, Reformation, & Other Stories, HM, Ganni ♥

Jeg vet ikke, jeg tar det når jeg føler for å være litt fresh! TanRevel, Vita Liberata er de jeg bruker.

Akkurat pr nå har jeg ingen tannbleking, men føler det snart er på tide med ei litta runde nå i disse rødvins-tider!

Har du planer om å flytte til USA for en lengre periode?

Jeg vet faktisk ikke. Jeg trives med å være litt sånn frem og tilbake. Elsker å ha base i Oslo hvor jeg kan være hjemme, lage mat, og kose meg med venner ♥ Så gir det meg så mye når jeg er ute og reiser. Men om jeg skal bo i USA for en lengre periode, må det bli med en venninne eller en fremtidig kjæreste!

Kunne du delt ting du var mindre flink på, evt situasjoner som gjorde deg forlegen?

Det kommer i podcasten. Men det som gjør meg mest forlegen av alt i hele verden er å snakke om følelser med gutter. Der er jeg helt elendig! 😀 😀 😀

Svarer på resten en annen dag! ♥ Må dele det opp i to så det ikke blir så langt, men dette var så gøy! Elsker spørsmålene dere spør meg – TAKK! Så må jeg si at jeg synes det er så herlig stemning her inne om dagen. Takk for det også! Nå skal jeg skrive på podcasten. Vi skrives!