BeA!part

Annonse

God morgen, i skrivende stund befinner jeg meg i sengen – mitt favorittsted i hele leiligheten her på Frogner House. Jeg ELSKER å oppholde meg her. Morgen som kveld. Det er mitt ultimate slappe-av-sted, i tillegg til at jeg sover som et barn. Hotellseng med magiske puter og dyner er jo noe av det beste vi vet om, sant? Deilig! Her om dagen var det skikkelig høst-feeling ute, så jeg lagde meg suppe, tok den med i sengen, tente stearinlys på nattbordet og så på GOT! Herlighet som jeg koste meg – fineste kvelden på lenge. Jeg gleder meg som et barn til den nye leiligheten, men om jeg skal være helt ærlig med dere, så har jeg allere begynt å grue meg til å flytte ut herfra.

Rart jeg liker meg her, eller? ♥

Derfor vil jeg gi Frogner House min varmeste anbefaling rett fra hjertet. Skal dere til Oslo på jobb, kjæreste tur, venninne tur eller lignende – book dere inn her. Jeg lover at dere kommer til å få en fantastisk helg her. Leiligheten jeg bor i ligger i Huitfeldts Gate, i Vika. Midt i smørøyet. 5 minutter å gå til Aker B, 15 minutter til Karl J, 5 minutter til Frogner og ca 20 minutter til Bogstadveien. Alt av trikker og busser finner man på Solli, og man har alt  man trenger av butikker, coffee shops og restauranter i umiddelbar nærhet. I tillegg får dere eget soverom, eller flere, balkong, eget kjøkken, bad med vaskemaskin – det føles nesten som hjemme ♥ Home When You´re Not er slagordet deres – og det synes jeg passer så fint.

Frogner House har nettopp lansert et nytt konsept som de kaller Be!Apart. Her kan dere bli medlem, og fordelene ved det er :

– dere får 15 % på standardpriser på Frognerhouse.no
– fleksibel kansellering, helt frem til kl 18 på ankomstdagen
– tilgang til kommende medlemstilbud og kampanjer

Bli medlem av Be!Apart her.

Fine leiligheten ♥

Ved 15 %, kan man spare penger og heller bruke pengene sine på den fantastiske byen vår! Og her er mine tips til en fin dag i Oslo ♥

– ta deg en kaffe på sengen når du våkner, og rusle deg en tur til Niels Juels Gate og til Juicery. Bestill deg en deilig Acai Bowl med mandelsmør på toppen.

– videre går du til Nationaltheateret og tar t-banen opp til Vettakollen, og gå turen der i deilig skog og mark

– senere på dagen, anbefaler jeg en rusle tur i Bogstadveien og butikkene der – etterfulgt av lunsj på FYR.

– på kveldstid hadde jeg ville startet med drinker på F6 på Frogner, etterfulgt av middag enten på Champagneria (tapas) eller Sawan (asiatisk) – alt i umiddelbar nærhet.

Nyt dagen deres! Nå skal jeg på lunsj med fineste Marie, en tur i leiligheten, etterfulgt av møte med en spennende samarbeidspartner. Ciao

Bathroom on my mind

Altså – nå begynner ting virkelig å rulle i leiligheten! Det er så fantastisk gøy. Jeg brenner sånn for dette at jeg snart ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.. Nå er rubbel og bit revet, vegger, gulv, og alt annet som rives kan. De har begynt å bygge opp igjen veggene til de nye rommene, underlaget til gulvet, gjort prepping til den nye kakkelovnen og veggene + tak sparkles og pusses as we speak.

Bestilte flisene til badet i går, og sammen med Ulfven har jeg spesialdesignet to vasker til begge badene. Batteri til vask, badekar og dusj er bestemt og bestilt. Kjøkken bestillingen fra Drømmekjøkken ble sendt avgårde i dag. Gulvet leveres om 4 uker, så da står mesteparten av alt ferdig! Kjøkkenet kommer om 5-6 uker og da er det bare for meg å flytte inn i mitt nye hjem. HOLA” – here I am. Gud som jeg gleder meg. En del ting må etter bestilles, som blant annet glassveggen og diverse speil jeg skal ha rundt om i leiligheten + en haug andre ting som jeg vil vente med. Men nå som alle de “store” tingene er under kontroll, kan jeg begynne å tenke på møbler. GØY!

Og sengen .. Den blir et morsomt prosjekt i seg selv – for den skal jeg få noen til å snekre for meg. En svær seng! Gleder meg til å finne materialer og lage tegninger, og ikke minst er det kjekt å lage noe som ingen andre har.

Inspo ♥ Og som dere ser blir materialene, svart og hvit marmor, tregulv, treseng, svarte matte batterier, svart matt dusj. Gleder meg til å dele mer fremover, håper dette kan være til inspirasjon.

Vi skrives ♥

Welcome to the jungle

Annonse
Home ♥

Jeg elsker å være hjemme igjen i leiligheten. Det er så godt å komme hjem når man har vært så mye ute og reist. Bare de små tingene gleder meg, som husarbeid, rydde, vaske og styre litt ekstra slik leiligheten er fresh, lun og koselig. Høst-følelsen begynner allerede å snike seg på, og da koser jeg meg sånn inne med god mat, stearinlys og kos. Høsten er absolutt ikke og forakte for min del, er så mye å glede seg over. Nå har jeg fått nye, freshe postere fra Desenio inn her også – så nå føles det enda mer Lene-style! Jeg elsker planter, blader, kaktuser – og følte disse gav mer liv her inne. Den delikate rosafargen sklir rett inn blant mørkeblå suede møbler, cognac skinnstolen og de bronsefargede lampene. Digger posterene, de er uberkule! Så beholder jeg følelsen av sommer og jungel litt til ♥

Svart, grønt og hvitt er en skikkelig ELSK kombo, og jeg synes det ble veldig fresht til kjøkkenet.

Koden “LENEORVIK” gir deg 25% rabatt på posters mellom 29-31 august. Det er ikke 25 % på rammer og “handpickede” postere.
Rammer til postere : Jeg har størrelsene 50×70 (de to største på veggen) 30×40 (de på kjøkkenbenken) og 21×30 (den på bildet med morgenkaffen)

Ønsker dere en strålende tirsdag ♥

Back to reality

♥ Oslo, rutiner, leiligheten, jobb, oppussingsprosjektet – så deilig og være tilbake. For en aldeles magisk sommer det har vært. Den har gitt meg utrolig mye av alt jeg har hatt behov for, og nå er jeg klar for alt det gøye som skjer i livet fremover. Jeg har så mange planer for fremtiden – og vet hvilken vei jeg skal gå og hva jeg vil. Og nå er det bare å jobbe for det man vil oppnå. Jeg elsker å skape, være kreativ, være selvstendig og gjøre det jeg selv vil. Alle flyturene og pusterommene har gitt meg tid til å planlegge hvor reisen skal gå neste, og da mener jeg ikke feriereisen. Men målene mine for videre karriere! Og jeg er så giret! Dette skal jeg gjøre for meg selv, og jeg skal lykkes! ♥ Gleder meg til å dele reisen med dere fremover.

Takk til dere som alltid er positive og støttende her på bloggen og i sosiale medier generelt. Og takk for at dere har hatt tålmodighet når jeg har trengt pusterom og være litt fri fra bloggen. Tallene er her fortsatt, så det er utrolig godt å se. I am back!!

Her kommer de siste bildene fra ferien med mine to bestiser. For en herlig tur vi har hatt. Den har gitt oss masse deilig kvalitetstid og hygge. Alle tre har fått ladet batteriene og er klare for høst og alt annet MORRO som venter.

Brunch på fantastiske Brunch & Cake anbefales, herregud for en god mat – og SÅ fine farger! Samt Hummus Threesome på Maka Maka på ♥ Hjemmelagede knekkebrød, gulrøtter og 3 forskjellige hummus dipper. Mums. Frokost på Bar Lobo anbefales også. Samt middag på Nuba, Gatsby, Ikabana.

Jeg elsker å være tilbake i Oslo. Gud jeg elsker denne byen her. Jeg føler meg så hjemme, og så på riktig sted! Fremover skal jeg nyte tiden på Frognerhouse før jeg endelig kan flytte inn i mitt nye “rede” i oktober ♥

Nå skal jeg fyke avgårde til Skøyen for å bestille de fantastiske flisene som jeg skal ha til badene mine i den nye leiligheten!

Hjertesukk

Min utsikt akkurat nå ♥

Ja, hjertesukk – men på en utrolig GOD måte! Nå sitter jeg på taket av det fantastisk fine hotellet vårt (som vi er så fornøyd med) – ser på utsikten av byen som allerede har vært våken i flere timer, med solen i ryggen. Så heldig jeg er, altså. Som får reise og oppleve så mye, men som også har så fantastisk flotte venner i livet mitt. Vennene mine er familien min, så enkelt. Jeg, Malene og Helen har vært bestevenner siden vi var små! Malene møtte jeg allerede da jeg var spebarn, hun ble født en måned etter meg – og skulle egentlig hete Lene. Men så kom jeg først, og da ble foreldrene våres enige om at hun skulle hete Ma-Lene slik at det ikke ble forvirring på skolen. Helen møtte hos fadderen min jeg da jeg var 4-5 år, hun hadde på seg en Minni Mus t-skjorte og var så søt. Så ba hun meg i bursdagen sin og siden har vi vært som erteris. Alle tre ♥ Derfor er det helt magisk at vi, for det første har behold vårt sterke vennskap så lenge, og enda mer herlig er det at vi fikk til denne turen. Vi koser oss så utrolig mye sammen, priviligert ♥ En helt rolig kosetur med avslapping, gode samtaler og god mat. I går feiret vi 30 års dagen til Helen, med frokost og kake etterfulgt av spa og massasje.

Idag skal vi leie oss elsykkel og sykle rundt over hele byen! Se forskjellige monumenter, spise god frokost og lunsj, shoppe litt og bare NYTE tiden sammen ♥

Hotellet vi bor på heter Yurbban Passage, og er helt nytt. Åpnet for 3 uker siden – og jeg ELSKER det. Just my kind of hotell. Sjekk det ut! Ligger midt i smørøyet også, supersentralt.

Takterrassen

Min nye frisyre som jeg er så  happy med! Kjolen er fra Zara,  brillene fra Prada, bikini fra TJ og øredobber HM♥

Meg og Helen på Arume første kvelden. En autentisk restaurant i ordentlig spansk stil.

Igår etter frokost og spa- dro vi på W hotell stranden, Salt Beach Club og koste oss der. Spise lunsj på mitt favorittsted Pez Vela. Hamburgeren med soppsaus er bare .. Ikke til å tro. SÅ god!

På kvelden booket vi bord på Nuba, veldig hyggelig avslutning på en fin bursdag for Helen ♥
Love my girls ♥

Nå gleder jeg meg til nye eventyr med de, dette skal bli en nydelig dag! Vi snakkes! GOD HELG!

New me

Sponset behandling

God morgen ♥ Her kommer en liten update med bilder av håret! I did it, klipte det rett av – og jeg angrer ikke et sekund. Stripet det i tillegg og satte i extensions for å få skikkelig fylde og volum. Mitt eget hår føles så latterlig sunt nå, som at det fikk en ny start. Nå føler jeg meg fresh og classy! Gleder meg til å leke med det fremover.


Veldig fornøyd, og nå gleder jeg meg masse til høsten med store ullgensere, skjerf, fuskepelser – for det er jo så fint når man har en sånn lengde på håret! Tusen takk til jentene mine Malene & Lenita på Meraki Studio for at dere gjorde meg NY til høsten ♥

Nå er jeg og Helen på flytoget, straks skal vi møte Malene også. “Trekløveret” fra barndommen skal på ordentlig kosetur sammen. Vi fyller alle 30 år (Helen i morgen) dette året – så da bestemte vi oss tidligere i år for at vi skulle feire det med en skikkelig kosetur! Klem

Favos on my bathroom shelf

Annonse

Toalettvesken min fra LV ♥ Perfekt størrelse, fin å ha i vesken også.

Verdens beste bodylotion fra Body shop, med kokoslukt! Jeg er avhengig. Har den i dusj såpe også! Mums

Parfyme fra Coach i midten, en helt ny en med en deilig blomsterduft! Blomstrete, samtidig som det er litt dybde i den, så den er like fin til sommeren som til høsten ♥ Tom Ford sin Soleil Blanc til høyre og Beach Walk fra Replica

Body fra HM, belte Gucci ♥ Fin søndagskveld!

Chop Chop

GOD SØNDAG og hei ♥ Håper dere har det bra! Jeg er hjemme igjen fra Ibiza og kose meg gløgg hjemme i leiligheten! I morgen er det full fart med jobb, leilighet og en aldri så liten tur til frisøren. Nå er jeg lei langt hår- og vil ha forandring! Så får vi se om jeg trives med det – OG hvor lenge det varer. Dere vet meg, jeg er litt håpløs på sånt. Men. Nå skjer det. Jeg (tror) jeg tør å klippe meg kort i morgen. Typ til kragebenet kort. Det tror jeg blir snertent, og litt mer “typete” – og elsker alle frisyrene jeg kan ha med det korte. Wetlook, rufsete kort hestehale, halfbun, og litt mer edgy look rett og slett. Kan jo ha alle disse frisyrene med det lange og – ja, dere skjønner hva jeg mener ♥

INSPO fra herlige Pinterest (blir aldri lei av å titte der inne)

Hva tror dere? YAY OR NAY? Skal jeg? Føler meg litt sprø – men få det av! Det er så HOT, edgy og kult. I mean – se på de lekkerbiskene over! Girlpower!

New favourite

Hei fra varme, deilige Ibiza! Her slapper vi av og koser oss, legger oss tidlig og lader opp ♥ Og ikke minst – så ler vi mye! Og sånn skal det være. I morgen er det hjemreise – og jeg gleder meg til å komme hjem igjen, det gjør jeg alltid ♥ Spesielt nå som jeg skal hjem å titte i den nye leiligheten!

I kofferten hit, pakket jeg med tre nye favoritter – to jumpsuiter og en bikini. Og disse har jeg funnet på Revolve, som nå har blitt en av mine favoritter når det kommer til nettshopping. ELSK. Viser dere den andre jumpsuiten og bikinien senere – men vil gjerne vise dere denne som jeg synes er så fin!


Den er fra et merke som heter NBD og heter Mila Romper ♥ Skoene er fra Asos og ørebobbene fra Mango (de finnes også i svart – og er så fine!)

Nå skal jeg vekke Ana med kaffe på sengen, så skal vi komme oss avgårde til dagens gjøremål, som er avslapping, soling og bading, hehe.. Vi klager ikke! Klemmer til dere hjemme ♥

Formentera

God morgen fra deilige Ibiza, nå begynner solen å titte sakte men sikkert frem fra skyene her- og varmen er helt nydelig ♥ Idag skal dagen nytes med avslapping på Cotton Beach Club. Ser så nydelig ut der, så det gleder vi oss veldig til! I går hadde vi en så fin dag! Formentera er virkelig et syn for øyet og jeg skal helt klart tilbake dit. Wow, altså – er så glad vi dro dit!

Badedrakten er fra Zara – og jeg ELSKER den!

Vi var en hel gjeng som leide båt, og hadde den hele dagen. Turen ut var interessant, hehe. Ganske svære bølger, så det gjaldt å se utover sjøen å feste blikket et bestemt sted så vi ikke kastet opp alle mann! Hehe, neida – joo. Det var nok jeg og Ana som hadde det verst! Men HALLO for et sted. Krystal klart vann så langt øyet kunne se, og man blir jo helt fascinert over hvor vakker verden er – jeg slutter aldri å bli overrasket.

Amazing! Musikk fra båten og bading, i en “bukt” før vi satte turen mot Juan Y Andrea for lunsj. En magisk strandrestaurant hvor man kunne grave beina ned i sanden mens man nøt den gode maten. Og utsikten – upåklagelig. Nei, om dere planlegger en tur til Ibiza, planlegg Formentera. Det vil dere ikke gå glipp av.

Ble hentet med gummibåt fra båten og kjørt inn til stranden, som var helt nydelig! Anbefaler en dag her – og for all del, ikke gå glipp av lunsjen ♥

På kvelden i går tok vi det helt piano og spiste middag i gamlebyen ♥ So cute! Ibiza er et supert sted, og nå skal vi ut å utforske mer! Håper dere har en finfin uke hjemme.

CIAO!