Årskavalkade : Del én

Året 2013 har gitt meg så utrolig mye. Jeg sitter igjen med en stor følelse av takknemlighet. Fordi jeg er frisk. Og det beste av alt i livet mitt : En kjæreste, en familie og venner som betyr alt i verden for meg ♥ Her kommer første del av mitt liv i 2013. Januar, februar, mars. ♥ Januar : Første måneden i det nye året : Motivert til å trene på SATS, spise sunt og jobbe hardt med Styleway. Alle disse tingene lykkes jeg med. I tillegg var jeg hjemme på Midsund, hvor vi laget i stand Stylewaylageret. Det ble også tid til en del skiturer, en hyttetur til Geilo og koselige kvelder sammen med gode venner. Tapaskvelder, kino og fester. En kjempefin start på det nye året.

♥ Februar : Her skjedde det ganske mye spennende. Jeg fikk være med på innspillingen av 4-stjerners middag, hvor jeg blant annet fikk bo på Farris Bad i Larvik- vi spilte inn programmet i en hel uke. FOR en opplevelse, det kommer jeg aldri til å glemme. Jeg feiret bursdagen min i Oslo, og fikk massevis av venninner på besøk. Jeg var på Hemsedal sammen medgjengen min fra Midsund. Jeg fikk møte mitt lille tantebarn for andre gang, første gang jeg så henne var hun bare liten bebi. Jeg var med på Bloggers Battle i samarbeid med L’oreal hvor vi skulle gjøre en extreme makeover på en modell vi valgte ut fra en konkurranse på bloggen min. Jeg var på Nåløyet, og jobbet sammen med en rekke bloggere på en gøyal Pepsi Max konkurranse. Mye gøy som skjedde, med andre ord!

♥ Mars :  Her var det mye reising! Bergen, Geilo Hemsedal, Fræna og Ålesund.

Nok en ny tur på fjellet stod for tur. Først Geilo med Gard, Maria og Erik i påsken, så Hemsedal med jentene mine! Her gikk det i både langrennsturer, slamomturer og afterski. For noen turer!! *Minner* Jeg fikk være med Gard til Bergen for første gang, og bo i huset deres for første gang. Så mange nye inntrykk! Åh, som vi koste oss. I tillegg var jeg i Ålesund og besøkte jentene der.. Jeg var også i Fræna på besøk hos Mamma, så denne måneden reiste jeg massevis.

Så gøy å ha bloggen, hvor jeg kan sette meg ned og lese om hva jeg har gjort på tidligere i år. Se alle de morsomme bildene, og lese om de opplevelsene jeg har hatt ♥ Nå skal jeg og Gard spenne på oss skiene for en nyttårstur, før middag og nyttårsfeiring står for tur her oppe! Ønsker alle mine snille, søte og gode lesere et RIKTIG godt nyttår!! Håper dere får en kjempefin feiring ikveld! ♥

Sesongens første

Selv om jeg ikke var helt 100 % tipp topp i form idag, spente jeg på meg skiene sammen med de andre. Tenkte jeg ihvertfall skulle klare en liten tur . . Den “lille” turen ble jo til over 3 timer, så nå er jeg helt skutt. Hehe, men det var jo superdeilig og få luftet seg litt, det er jo så fint her oppe! Det gikk greit første timen, men ble både kvalm og slapp etterhvert, så lite energi siste biten der.. Nå ligger jeg og slapper av litt i sengen, Gard dro bort på afterskien for å møte gjengen sin. Skal snart prøve å stable meg på beina å dra meg bortover jeg også. Litt sosial må man være ♥ Klar for sesongens første skitur. Har vel aldri følt meg mer norsk, hihi.  Vi har ikke hatt mer enn -6 grader her idag, så temperaturen har vært fin. Fy, så godt der er å være der hvor snøen er altså, håper den kommer til Oslo snart. Ha en kjempefin kveld så lenge, så skrives vi imorgen ♥

Fjolls til fjells

God kveld fra herlige Geilo ♥  Fjolls til fjells i matchende gensere på vei tidligere idag !
Vi fikk jo begge sånn genser fra pappa, Sissel og Oda til jul- de er så fine! I tillegg fikk jo jeg matchende pannebånd fra Kari, perfekt å ha på seg når man skal på fjellet. Jeg har heldigvis blitt bedre i formen, og vi har kjørt i hele dag. Kom frem for en liten stund siden, og fikk servert herlig kjøttsuppe når vi kom frem. Jeg har heldigvis klart og fått i meg litt mat idag, ihvertfall bedre enn de to forige dagene. Veldig deilig og komme opp hit, og gleder meg til noen dager i løypene nå! Var veldig vemodig å dra hjemmefra, så kjenner jeg har litt hjemlengsel.. Men DET har jeg hvert år, bare et tegn på at jeg har kost meg gløgg ihjel. Heldigvis skal vi kose oss med familien til Gard nå, og de er SÅ koselige!  Jeg og Gard har hatt en helt super tur ned hit, vi har det alltid så gøy når vi er på biltur. Ler, babler, synger og tuller, hihihi. Nesten sånn man ikke vil bilturen skal ta slutt fordi man koser seg sånn. Godt å ha en kjæreste som man koser seg så mye med altså, feeling lucky ♥ Vi hadde fint vær nesten hele veien, når vi kom over fjellet til Dokka kom endelig snøen, himmelen var både rosa, lilla og orange. Får liksom ikke tatt nok bilder jeg da. . 

Nå skal vi kose oss med spill her, og legge oss tidlig slik vi er opplagte til skitur imorgen ♥ Også må vi selvfølgelig se en episode av Lilyhammer før vi sovner.  Ha en herlig kveld!

Julegave : Dubaitur

I år bestemte jeg med for å kjøpe Dubaitur til Gard i julegave. Vi har enda ikke vært på skikkelig kjærestetur siden vi ble kjent / sammen – så det er på høy tid nå kjenner jeg. Først bestilte jeg billetter gjennom Norwegian, så greit at de flyr direkte. Så det var det første han fikk under treet. Tanken var at han skulle tro at han kun fikk flybillettene, og det ble han jo kjempeglad for. Underveis i oppakkingen fikk han et brev fra pappa, som jeg hadde skrevet. En liten rebus hvor han skulle finne pakke nummer to, som ikke han visste fantes engang. Der lå reservasjonen til hotellet, samt bilder som jeg hadde printet ut på forhånd. Og han ble SÅ glad!! ♥ Synes det er så kos å gi en opplevelse, som man kan gjøre sammen. Gleder meg så mye! Var jo i Dubai for noen år siden, og bestemte meg allerede da for at jeg uansett skulle tilbake til Dubai. Vi drar 17-25 mars, så vi får hele 8 dager. Og jeg har reservert hotell til oss ute på The Palm, iiih ♥ Hotellet heter : The Fairmont Palm Hotel & Resort. Utsikten fra hotellet og til Dubai’s skyline. Dere kan tro vi gleder oss? ♥ Noen som har vært på dette hotellet før?

Syk og svak

Hei dere ♥
Beklager at jeg ikke oppdaterte dere igår, jeg lå syk hele dagen.. Føler meg en del bedre nå, men ikke helt frisk enda. Våknet igår av de sykeste magesmertene, i tillegg til kvalme. Magesmertene strålte helt bak i ryggen og minnet om en slags forferdelig krampe. Utrolig dårlig timing, siden vi hadde familieselskap igår hvor vi var hele 30 stk her hjemme! Følte meg ganske kjip som ikke hadde energi til å føre normale samtaler med slekten min.. Lå bare på sofaen og sprang til og fra do hele dagen. Til slutt endte det med feber, og legen trodde på det var matforgiftning. Vi var jo på reunion med klassen 2. juledag og spiste thaibuffet.. Så mulig det var noe der jeg ikke tålte. Natten i natt har ikke vært tidenes, men føler meg som sagt bedre.. Fint og være hjemme med familien, og ha verdens beste kjæreste til å passe på meg ♥ Han er så snill!
Planen var jo å kjøre til Geilo idag, hvor vi skal feire nyttår sammen med hans familie. Men vi har bestemt oss for å utsette kjøringen til imorgen, 8,5 time i bil med denne formen frister ikke akkurat. Så jeg holder sofaen hele dagen idag, slik jeg forhåpentligvis blir bedre til imorgen. Jeg skal vel egentlig ikke klage, så lite syk som jeg er. Tror ikke jeg har hatt feber på 5 år, så det er ikke synd i meg. Men man synes jo pittelitt synd i seg selv likevel, når det står på som verst. Nå har jeg ihvertfall fått i meg en halv banan, matlysten er ikke på topp, men det går fremover, hihi.

Så glad jeg har morgenkåpen og tøflene jeg fikk til jul nå, de er virkelig gull verdt. Håper på en frisk og rask Lene i løpet av dagen! Kjenner formen er stigende ihvertfall.
Håper dere er friske og raske, og at dere har en kjempefin romjul ♥

The last couple of days

Siden jeg ikke er i form til å hverken sminke meg, kle på meg eller se representabel ut idag- får det bli et innlegg med litt bilder fra de siste dagene her hjemme på Midsund. 1 juledag var vi bare hjemme hele gjengen, Andreas kom på besøk- så vi var hele 9 stykker her. Spiste deilig pinnekjøtt den dagen også. For oss er 1.juledag familiedag, og vi ble sittende å spille Ryktet går, og Partyalias i nesten 5 timer. Utrolig god steming, og en herlig kveld med alle sammen. 

2 juledag dro storebror tilbake til Trondheim på jobb, så da ble det med én gang litt tomt her hjemme. Likevel koste vi oss og bare slappet av her hjemme.. Jeg og Gard var på julelunsj sammen med alle venninnene mine her hjemme, vi er 12 stk- og 7 har fått barn, to skal få barn- hihi, så veldig koselig og få vært sammen med både jentene og barna deres. På kvelden dro jeg på reunion med klassen min. 10 år siden vi gikk i 10. klasse. Tiden flyr! Gard og Andreas parkerte jeg hos kompisene mine- så de hadde det kjempekoselig sammen der før de kom ned til oss senere.  Paljettkjolen er fra Rebecca Stella sin kolleksjon fra Nelly, den er utsolgt nå..

Igår ble jeg jo som sagt syk, måtte likevel ta meg sammen å få på meg finkjolen, men det har vel aldri vært så deilig og ta den av seg som det var igår. Rett inn i morgenkåpen.  Elsker denne kjolen, den er fra Kouture- her. Eller på butikken deres på Arkaden. Synd at romjulen begynner å ta slutt, synes det går så alt for fort.. Gleder meg til å tilbringe resten av ferien på Geilo, det blir så kos! Langrennsturer og god mat, får virkelig bare håpe matlysten snart kommer tilbake .. Bah.  Hva skal dere på nyttårsaften forresten? ♥

My two new babies

Av og til synes jeg man kan få lov å unne seg selv noe dyrt. Og noe man setter litt ekstra pris på! Jeg har aldri egentlig brydd meg om merkevesker og den slags, men i år tenkte jeg at jeg skulle unne meg det. Rett og slett for egen innsats med mitt eget AS, med bloggen og med butikken. Og det synes jeg at jeg fortjente. Av og til må man få lov å skjemme seg selv vekk litt også ♥ Har siklet lenge på disse to godbitene fra Alexander Wang, disse skal jeg ta godt vare på og ha i mange, mange år! Emilie Distressed Bovine ♥ Perfekt til hverdags, stor og god plass i den.

Marion Black Distressed Bovine ♥ Denne synes jeg passer fint både til hverdags og til fest. Til hverdags om man ikke skal ha med seg så mye.
Disse veskene skal jo se litt slitt/vintage ut- og jeg kan se for meg at de bare blir kulere og kulere jo mer slitt de blir. Gleder meg sånn til å ta de i bruk når jeg kommer tilbake til Oslo. Merker jeg er litt ekstra varsom med å bruke de enda .. Men sånn er det vel i begynnelsen.  Hva synes dere? Var de ikke fine? ♥

Julaften 2013

GOD 1. JULEDAG fineste dere ♥ Jeg håper dere hadde tidenes julaften med dere kjære og nære igår? Det hadde ihvertfall jeg, fra ende til annen var hele dagen kjempefin! Synd den var over på et blunk, kunne gjerne hatt en dag til med julaften jeg. Hvor skal jeg begynne .. Julematen? ÅH JULEMATEN, det er virkelig årets høydepunkt for denne jenta. Jeg kunne spist i timesvis, og aldri blitt ferdig. Desverre blir man jo mett på et tidspunkt. Heldigvis holder pappa på å lage nytt pinnekjøtt til ikveld, halleluja!! ♥ Jeg, Gard og storebror ringte julen inn med et julebad i jaquzzien før middag, mellom middag og dessert, spilte hele familien “Ryktet går” som er yndlingspillet mitt, det anbefaler jeg virkelig! Deretter spiste vi dessert, og begynte på oppakkingen rundt kl 21, noe som er litt senere enn vi pleier. Vi ble faktisk ikke ferdig før klokken var nærmere 01! Så vi var litt ufokuserte på slutten, hehe. Men FOR en kveld! Jeg er helt overveldet over alle pakkene, alt jeg har ønsket meg og enda mer til. For en gjeng med gode mennesker jeg har i livet mitt. Kjæresten, familien og vennene mine er alt for snille! Men så er jeg snille med de også da, hihi. I guess it goes both ways.  Her kommer litt bilder fra min julekveld ♥ Julekjolen er fra Nelly i fjor. Meg og min kjære ♥  Storebror, Anniken, Gard, meg og Oda. Sistemann av denne søskenflokken feirer jul med familien sin i Bodø i år, men får satse på at han kommer hjem til neste jul. Pappa laget som alltid verdens nydeligste julemiddag. PInnekjøtt stekt i sirup på stekepannen og deretter i ovnen, slik man får søtt sø ved siden av. Søtt og salt sammen er bare en smakseksplosjon i munnen spør du meg, hihi. Gard likte det også veldig veldig godt! Han er vant til vanlig, dampet.  Hadde dere en fin julaften igår? Fikk dere alt dere ønsket dere?  Holder på å lage et innlegg med gavene jeg fikk igår, Gard overrasket meg så utrolig! Han der ♥ Deler det med dere senere, jeg er bare så fornøyd med alt jeg fikk! Kan nesten ikke vente med å bruke tingene! Nå skal vi snart hente bror Andreas på fergekaien, han skal ferie resten av julen sammen med oss. 

Håper dere har det fint! Her blåser det, noe som gjør det enda koseligere og være inne med familien. 

Lovely presents

Elsker å våkne 1. juledag og se over alle gavene jeg har fått dagen før, det er alltid noe jeg gleder meg til hvert år.

I år har jeg jaggu meg vært så heldig! Gard lurte meg trill rundt. Han hadde blant annet med seg to ganske store gaver som han hadde kjøpt, en til meg fra han- og en til oss to fra broren hans og konen. Først fikk jeg min, som var et fotmassasje apparat- jeg var jo superhappy, for jeg ELSKER jo fotmassasje. Men etter en liten stund ble han litt utålmodig om ville absolutt at jeg skulle skyndte meg å åpne den fra broren hans og konen. Da jeg hadde begynt å åpne papiret, sier han plutselig at han har gjort en feil. “At han hadde skrevet feil navn på pakkene.” Hehehe. . Fotmasssje apparatet var til oss fra broren og konen, mens den jeg holdt på å pakke opp- det var den fra han. Haha, FOR en luring. Og gjett hva som var inni der?! Jo, en Macbook Air ♥ Hurra!!! Jeg ble så glad jeg! Fullstendig overrasket, luringen. Har hatt min mac i 3 år nå, så den begynner å bli ganske treig. Jeg bruker jo macen mer enn noe annet, så dette var en perfekt gave! Snille kjæresten. 

Her kommer noen bilder av resten av de herlige gavene jeg fikk igår / LUCKY GIRL!

Deilige tøfler som jeg ønsket meg fra TOVA. Og Ullvang genser + pannebånd som jeg også har ønsket meg siden jeg begynte å se på Farmen i år ♥ Herlig pynt fra Bolia til hyllene hjemme, og enda en yndlingskopp fra Arne Jacobsen, design letters, hurra!

Voluspa duftlys i lukten Crispy Champagne.

Salt og pepperbørse fra Menu som jeg har siklet på SÅ lenge. De er awesome! Og den søteste saltskålen fra Muuto. Kjempefine skåler / pynt fra HAY. To nye ting i Pantone Universe samlingen min. Krus og dipskål! Og den søteste og mest oppfinnsomme eggekokeren! Man putter den oppi sammen med eggene, så spiller den musikk ut ifra hvor mye du vil ha kokt egget ditt. Supersmart! Deiligste morgenkåpen! To fantastiske saueskinn som passer perfekt til leiligheten hjemme ♥ I tillegg har jeg fått krukke, ramme, blender + + Og er så glad og fornøyd! FOR en jul altså. I tillegg så ble både Gard, og familien så glade for sine gaver. Oda fikk også alt hun ønsket seg og litt til, så det er kos å se henne SÅÅ fornøyd.  Og julegavene fra meg selv til meg selv, viser jeg dere senere, iiih! 

G O D J U L

Jeg vil bare ønske alle mine lesere en RIKTIG god jul, håper dere får en kjempefin dag sammen med familiene deres, og at dere får alt dere ønsker dere under treet ♥ Dere skal vite at jeg setter kjempestor pris på at dere klikker dere inn her hver dag, det varmer hjertet mitt mer enn dere aner. NYT julaften med god mat, gaver, og kjærlighet ♥  Her hjemme stod vi tidlig opp, tok med dynen ut på stuen, så på julebarnetv, Alene Hjemme 2 og julestrømpe. En ganske så fin start på dagen! Etter fulgt av julefrokost og Tre Nøtter til Askepott. Snart skal vi på graven til kjære bestemor for å ønske henne god jul ♥ Gleder meg sånn til resten av denne dagen. Ingen tvil om at dette er den beste dagen i året! Og den skal nytes sammen med de om jeg er så glad i! Mikko og Bella ønsker dere også god jul . . (Haha, måtte lokke de med godbit for å få de til og sitte stille. SE tungen til Mikko, hahaha *ler*) Hårballene ♥ Vi skrives imorgen. Nå legger jeg bort mac’en for idag!  Massevis av juleklemmer til de beste leserene ♥