Årets første!

Selv om det er VÅR (!) i luften i Oslo, betyr det ikke at man ikke kan spenne på seg slalomskiene å ha en helt nydelig ettermiddag i bakken! På onsdag var jeg og Renate på Tryvann, og stod til  klokken var halv 8! Så koselig, altså ski i solnedgang er jo absolutt å foretrekke ♥

Og siden det var så varmt i luften kombinerte jeg like så greit alpinbuksen med en teddyjakke. Buksen er fra Kjus, og jakken fra Bik Bok.

I morgen vil jeg stå opp tidlig og ta meg en tur på langrenn (om løypene tillater det) .. DET kaller jeg en fin start på dagen. Deilig med helg. Nå sitter jeg på The Hub, på  The Hub Bar og jobber! Så koselig her.

GOD HELG, kjære dere!

Spring in the air!

Og jeg elsker det! Selv om det fortsatt er kaldt, så er gatene  tørre, solen er fremme og fuglene kvitrer. Blir så GLAD!!

Genser fra Bik Bok – jeg elsker alt ved den! ♥ Den er i butikk nå!

I går satt jeg og Marie på Olivia i 4 timer og skravlet på ettermiddagen, sånne kvalitets-dater er gull! Så bar det rett hjem til SATC-maraton, er så hektet – og jeg LER så mye av de damene der. I tillegg så jeg “Pretty Woman” her en kveld, den er så fin!

Idag er det jobb, og deretter rett i skibakken med Renate! Det gleder jeg meg sånn til. Bare stått på langrenn i år, så blir digg med en tur i bakken!

Mine favoritt bikinier!

Inneholder reklame for Good For Me


One happy & tan chica !! Best feeling!

Denne er fra Lahana Swimwear

Dere har etterspurt bikinier! Jeg er meget svak for fine bikinier, og har tullete mange, får knapt igjen skuffene her hjemme. Med det sagt så tror jeg at jeg skal bli flinkere fremover til og ikke kjøpe så mange, men holde meg til den passformen som  jeg synes passer min kropp, og heller adde på med litt flere farger. Det blir bra!

Mine to bikini favoritter er Lahana Swim, Tj Swim  ♥

Også fra Lahana Swimwear

Denne er fra Tj Swim

Favoritt badedrakt fra Lahana Swim – SMILE!!!
Hatten er fra Asos. GOSH – nå fikk jeg lyst tilbake!

De bikinisene har jo en tendens til å være litt små i str. Jeg velger som regel medium i overdel og small  i  underdel. Går alltid opp en str fra hva jeg  typ bruker i “sporty” bomullsundertøy om dere skjønner hva jeg mener.. ♥

Disse blir pakket til neste tur for sure! Og la oss ikke glemme at vi nå snart er i april. Har du enda ikke begynt å ta Betakaroten Gold daglig, så er det på høy tid, så du får “lagt grunnlaget” før sommeren kommer for fullt. To kapsler hver dag. Sett boksen på vasken og ta de samtidig som dagens p-pille. (For de som går på det da..) Og med grunnlaget så mener jeg at jo lengre du tar det før du skal i solen, jo bedre resultat får du. Her taes det to kapsler hver dag! Ett av mine must-have produkter.

Nå får dere faktisk-50% på første boks både med Betakaroten Gold og Hair Luxious som også er to tabletter som taes hver dag hjemme. Mitt hår har, som dere vet – gjennomgått en del striping, bleking, extensions, you name it. Da blir det slitt! Malene min bestie, som driver  Meraki  Studio selger også  disse på sin salong, og jeg tenker det sier sitt.  Jeg har extensions i nå, men her om dagen da jeg tok det av for å heise det ble jeg meget overrasket over hvor mye håret har vokst (måtte klippe det mye når jeg satte i extensions sist) og hvor tykt og sunt det er! Sånt blir man GLAD  av. Prøv det, og se forskjellen selv.

-50% på disse to får dere ved å klikke her for Betakaroten og her for Hair Luxious.

Comme Deux

Reklame for Comme Deux  ♥


Okei, når jeg fikk spørsmål om jeg kunne tenke meg å teste ut det nye danske merket Comme Deux ble jeg så glad! Synes det virket så kult og fresht! Jeg elsker når produkter er gjennomførte, matcher, og ikke minst har en sånn girly girly look over seg. Enda gladere ble jeg når jeg fikk hentet den fine boksen med alle de fine produktene i! Føler disse er veldig “meg” ♥

Det som er så fint med Comme Deux er at det er et merke med overkommelige, fine priser! Jeg får i tillegg lov å gi dere 25% på produktene, og da kan dere bruke kode LENE25. Jeg har laget en pitteliten snutt for å vise dere produktene. Se her!

Er jo ganske fantastisk at man får full refund om man ikke er fornøyd med produktene! Da er det i hvertfall ikke noe i veien for å prøve!

Oppsummert så har jeg nå testet både facemask, serum booster, lip oil og blush som jeg brukte som  øyenskygge. Liker produktene veldig godt allerede! Både hydration og glow (rosa og gul) kommer til å bli mye brukt hos meg ♥ Gleder meg til å teste “discoskin” face mask – den er jo perfekt til helgene! Den inneholder mandelsyre som arbeider med å eksfoliere huden samtidig som man får fukt! Og vi elsker jo fukt?! Lip oilen blir også en favoritt!

Tipp topp tommel opp! ♥

Comme Deux sine produkter kan dere se her. Og husk LENE25!

Og med det sier jeg GOD HELG lovelies!

Power Pants

Er  det noe jeg virkelig elsker, så er det kule bukser kombinert med en kul t-shirt! Det er så  effortless og sexy, både til hverdags og fest! ♥  Jeg har lenge lett etter den perfekte “lakk”  buksen som sitter som et skudd og som føles behagelig, og den har jeg funnet. Halleluja!

Det er  stretch i den, den er myk, tynn, og sitter som et skudd!

Den er fra Ahlvar Gallery (svensk) – Tskjorten er fra Balenciaga og skoene fra  Zara (en stund siden dessverre)

Et godt alternativ å ha på når man ikke aner hva annet man skal dra frem. Bukse, t-shirt og high heels. Litt tilfeldig på håret og the perfect lipstick (Velvet Teddy fra Mac,) and you are good to go!

Bok-tips på en onsdag!

Selvutvikling er en veldig viktig del av min hverdag. Å lese bøker- og bøker av betydning er også viktig for meg. Jeg liker å reflektere og filosofere over de små-  og store tingene i livet. Jeg vil bare dele en setning for der som jeg synes sier så mye, og som dere forhåpentligvis kan ta med dere  videre! PAIN + REFLECTIONS = PROGRESS .. Denne lille formelen beskriver basically livet mitt de siste 2-3 årene. Jeg har aldri hatt så stor progresjon som jeg har hatt- og har nå, men jeg er fortsatt i læring. Det handler om hvordan man ønsker å gripe situasjonen og handle, i stedet for å grave seg ned. Reflekter over de positive og negative tingene,  i vonde situasjoner er det gjerne sånn at det er flest negative ting. Lag lister, reflekter over de, i  timesvis om  du må, stå  i det, kjenn på det, og FRIGJØR deg fra det som søren ikke har rett til å ha en destruktiv effekt på ditt liv. Du skal ikke måtte føle deg dårlig, noensinne! Det beste du sitter igjen med på bunnlinja er læring, DU er sterkere, mer rustet! Jeg elsker den formelen der. Jeg vil tørre å påstå at den er litt “lifechanging”  for meg.. Faktisk.

I tillegg til at jeg er opptatt av selvutviklling, kommunikasjon, og verktøy som kan hjelpe til å bli den beste versjonen av meg, så elsker jeg å bli inspirert av dyktige mennesker! Det blåser enda mer liv i motivasjonen min. Og gir et lite ekstra PUSH!! Jeg har tidligere lest Petter Stordalen sin “Jeg skal  fortelle deg min hemmelighet” og nå skal jeg  lese “Sirkus Stordalen” .. Kanskje feil rekkefølge, men pytt. SÅ! Har jeg fått en anbefaling på en bok som jeg tror og håper jeg kommer til å elske! Jeg liker den allerede, så det lover bra.

Principles av Ray Dalio!

Altså når til og med Bill Gates har blitt inspirert av  Ray Dalio! .. Noen som har lest disse? Den andre boken til Stordalen kan jeg virkelig anbefale, jeg elsket den! Så om du har en sånn type bok som du har lest, og vil dele – please do! ♥

Klem i solen!

Jeg selger drømmeleiligheten min!

Yes, du leste riktig! Jeg skal selge! Mange tenker sikkert at jeg er crazy, det har jeg tenkt mange ganger selv også for å være helt ærlig. Men … Av og til i løpet av livet – så tenker jeg at man skal være såpass tøff at man skal tørre å satse på sin største og skumleste drøm. Da må man også kanskje ta noen tøffe valg på veien som gjør at man forhåpentligvis kommer dit man vil, og måtte gi avkall på noe for å skape noe nytt! Jeg kaller det gjennomførings-vilje, og å ta 14 steg utenfor sin egen komfortsone tror jeg gjør at man vokser noe helt enormt.

Jeg har laget en video hvor jeg forklarer hvorfor jeg selger- og den spennende veien videre! Fingers crossed for at dette faktisk er valget som tar meg i den retningen jeg vil. Noe jeg er ganske sikker på at det gjør. ♥

Og hello – det holdt jeg på å glemme. Finn-annonsen får dere her ♥

Dette blir vemodig, og rart – men jeg er sikker på at dette er det som gjør at jeg klarer å sikre fremtidens karrierevalg.  Og da kan jeg se tilbake og tenke at det kanskje ikke var så crazy å selge likevel!

Latest Obsession

Dette har vært i vinden lenge, men det er ikke før nå den siste uken at jeg har makket meg til å gjøre noen innkjøp. Det er så enkelt å føle seg fin på håret med klemmer! Og man ser både effortless, klassisk og søt ut på samme tid. Enten man har en på siden, eller en på hver side. Jeg har fått helt hang up!

“Cutie” klemmen er fra Beths Beauty – det samme er den i midten med perler. De to andre er fra Glitter.

Malene hadde bursdag i går og da fikk hun blant annet denne i gave av Helen og meg.

De to øverste er fra Glitter de og. De har så mye fint! ♥

I full gang med mais purré til fredagens middag, med favorittklemmen i håret!

Håper dere fant noen dere likte! Love

Min beste Tulum-guide

Mandag! Solen skinner og idag er en BRA dag!! Mye som skjer denne uken, og neste uke kan jeg endelig dele noen crazy news med dere ♥

Det er ikke noen hemmelighet at en av mine favoritt-destinasjoner å reise til er Tulum, såpass har dere fått med dere. Og her kommer en etterspurt Tulum-guide!

Jeg var der i fjor – og jeg valgte å reise tilbake i år. Grunnene er enkle ; man forsvinner helt fra hverdag og realitet da Tulum er som en “bortgjemt” liten hide away. Enda. Man har én “jungleroad” å forholde seg til. Hotell-zone med hoteller som ligger rett på stranden og du kan kjenne sanden under beina så fort du setter de utenfor rommet / teltet / hoteller eller cabanaen. Dette har blitt mitt fristed hvor jeg nyter hvert sekund av alt Tulum har å by på. Naturen, lydene, luktene, menneskene, varmen – og roen. Å stå opp før solen står opp mens de fleste ikke har våknet til live enda er for meg bare helt magi ♥ Jeg kunne skrevet et helt innlegg bare om hvor mye Tulum som destinasjon gir meg, men nå skal jeg sette i gang med tips til dere. Mange som etterspør dette og det synes jeg er gøy, gøy og kunne anbefale favorittstedet sitt videre.

Reisen dit ;

I år oppdaget jeg at TUI har begynt å fly direkte til Cancun – iha! Så jeg og Maria booket billetter der, og oppgraderte til premium (som ikke koster all verden) og det er det uansett verdt på en sånn tur. Betalte rundt 8700,- tur retur. Turene til TUI har en lengde på 15 dager. 10,5 time dit og 9,15 hjem igjen. Så deilig! Turen fra Cancun til Tulum tar ca 1,5 time med bil. Vi bestilte bil på hotellet som ventet på oss når vi landet. Man kan også ta taxi, som er litt billigere – eller buss som er veldig billig (en venninne av meg gjorde dette og sa det var en fin tur!)

Bo ;

Dette er jo veldig individuelt fra person til person. For min (og Maria) sin del så er vi opptatt av å bo bra, og dette er noe vi begge prioriterer å bruke penger på.  Anbefaler dog å bestille hoteller GOD TID i forveien, for bestiller man i siste liten er det svindyrt. Tulum er dyrt, ihvertfall er det dyrt å bo der. Men det spørs selvsagt hva man gjør det til selv også, det gjelder jo alt ♥ Mat og drikke er det normale priser på, vil jeg si.

Mitt favoritt hotell hittil er uten tvil Habitas. Det ligger lengst unna “sentrum” (som ikke er et sentrum- men der det ligger restauranter og butikker langs jungleroaden.) Det er 10 minutter i taxi og 20 på sykkel, så no stress. På Habitas er det basseng og en liten beach men det er ikke knyttet til noe annet, så det ligger litt “avsides” .. Men teltene, hotellet, servicen, menneskene, roen er bare HELT maaaagisk!!! 10/10! Anbefaler telt med delvis sjøutsikt da de ligger “midt i” og det synes jeg er deilig. Da kan man hente seg morgenkaffe uten å måtte gå så langt + man får se basseng og sjø som er vel verdt pengene. Dette er fint hotell for en rolig ferie! Eneste minus her er at maten er litt spesiell. God, men de har typ ikke noe så enkelt som en vanlig omelett, alt er veldig fancy.. Uten at det trenger å være det.

Vil  man ha litt mer “fart” så anbefaler jeg Papaya Playa Hotel, nabohotellet til Habitas. Veldig kult, skjer mye, kule mennesker, stor strand, lørdags-party men dessverre ikke så god service (grei altså,) – og med det mener jeg at det går veeeeeldig sakte.  Men veldig bra mat! Vi elsket å bo i en beach cabana hvor vi hadde strand og sjø rett utenfor døren. Altså wow. Helt magisk!

Mitt favoritt “sted” er nok Nomade! Det ligger på den beste delen av jungleroaden (hvor alt skjer) og ved siden av både BE Tulum og La Valise som er fantastiske hotell (har ikke vært ledig der når jeg har vært der) men neste gang kommer jeg til og ville bo der. Nomade har jeg bodd på, det er også veldig bra (-maten på hotellet..) Beachen er amaaaazing, og min favoritt, maten på beachen  er også helt super og en coronitasss koster bare 30,- (så deeeet er billig hihi)

Drømmen er også å bo på Azulik som etter min mening må være det beste! Men prisen er deretter, sååå…. Da får det spares! Andre hoteller jeg hadde sjekket ut ; Tata, The Nest, Casa Malca og Enchantada. De tre siste ligger best til.

Det er mange bra steder å spise, men nå kaster jeg bare ut mine favoritter. Frokost / lunsj ; Raw Love & Matcha Mama, og frokosten på Papaya Playa er veldig bra. Lunsj ; Posada Margeritha! Så hyggelig. Ellers Nomade på beachen der som jeg nevnte.

Middag ; Her kommer det mange! Rosa Negra, Arca, Gitano, Hartwood, Tseen Ja (Azulik) .. Casa Jaguar er KULT men synes maten er litt spesiell (og jeg er ikke kresen)

Glaad jente på Rosa Negra. Parmesanbrødet man får til “forrett” her er heeelt amazing, og jeg elsker atmosfæren. En av mine favoritter!

Ting man uansett må få med seg ; Torsdager på Casa Jaguar, Fredager/lørdager på Gitano (helst fra 21 tiden og spør om bord ved bandet) for de har salsaband før det blir party og det er gøøy! Lørdagsparty på Papaya Playa.


Stemningen på Gitano er helt magisk! Maten er også god, ikke noe høøøydare, men god!

Pre-drinks på Casa Jaguar før middag! 

Party på Papaya Playa (ute på beachen.) Her med noen superhyggelige (og KJEKKE!) amerikanere vi møtte!  Det er så mye amerikanere der, samt en drøss andre selvsagt – men amerikanere er altså noe for seg selv. 

Jeg ELSKER å sykle i Tulum. Titte, si hei til folk, generelt bare se seg rundt, det er så hyggelig! Jeg gikk meg også en 2 timers tur fra Papaya Playa i ene enden og helt til Nomade i  andre enden av jungleroaden. Gikk stranden, så deilig! De har også en junglegym på beachen for de som vil trene. Og butikkene der er bare helt unike! Alt i Tulum er laget av natur-materialer, og det er jo Lenemors favoritt, så jeg trives altså hvor enn jeg går! ELSKER DET! Jeg kunne sikkert skrevet masse mer, men dere får heller spørre om dere lurer på noe. Highlights på instagram Tulum og Tulum 2.0 kan dere også sjekke ut!

Ikke glem å spise is på Gelato!

Håper dere likte guiden! Som sagt så er det bare å spørre ♥ Kommer også et innlegg med antrekk!

GIRL BOSS!

Annonse Glossybox


Tema for Glossyboxen for Mars er “GIRL BOSS” Man skal tørre å være seg selv, og tørre å ta plass! Boksen er dedikert til alle sterke kvinner der ute ♥ Stay BOSSY!

I den anledning har jeg pyntet meg litt ekstra ♥ Elsker denne sommerlige kjolen!

Sminken er gjort med tre av produktene i boksen. Leppestift, rouge og transparent pudder som gjør at sminken sitter!

Månedens boks inneholder 5 produkter til en verdi av 600,- og produktene skal bidra til at du alltid føler deg ON POINT! De passer også perfekt til jenter som er mye på farten ♥

En deilig dusjsåpe med min favorittduft ; kokos ♥

Transparent pudder som du legger helt til slutt, lager 0 farge og gjør at sminken sitter støpt. Dette er noe  jeg alltid har i vesken. Fungerer så bra til “fet” og oljete hud også. Genial i utlandet (les Mexicooo) om man svetter mye

Naturlig matt leppestift som gir en nydelig farge (just the way I like it) og rouge i lys rosa som gir en frisk farge til kinnene.

Quick fix! Har du dårlig tid og skal lakke neglene før du skal ut? Da kan du dryppe en dråpe av denne på hver negl og den tørker superfort, helt genialt!

En Glossyboks inneholder alltid 5 produkter, er en blanding av travel og full size – og et abonnement koster 179,- pr mnd. (Man får alltid mer verdi enn det man betaler for) Innholdet i boksen kan variere noe ut ifra skjønnhetsprofilen man fyller ut når man blir medlem ♥

Med kode “Lene2019” får dere 20% rabatt – og dere kan bestille her ♥

Nå står søndagskvelden for tur etter en super sosial helg. Skal slappe av med et bad, lasagne og “A Star Is Born” som jeg har kjøpt på itunes!