OOTD : Grey & mint

I skrivende stund venter vi på at lørdagssuppen skal koke seg ferdig, og så snart den er klar- skal jeg og Kari benke oss foran tv’en og se vår favorittfilm SATC 1. SÅ lenge siden jeg har sett en skikkelig jentefilm nå! Virkelig på tide. Gard er på svømmestevne i Bærum, mens vi har hatt jentedag! Ikveld har vi booket bord på BAR Tjuvholmen, så der skal vi kose oss med god middag. Ellers idag har vi vært rundt omkring i byen og kjøpt julegaver til meg og Gard fra Kari, hihi ♥ Julefølelsen smyger seg innpå oss!
Lørdagshilsen fra meg og Poco ute på terrassen ♥ Gleder meg til å få oppdatert den til våren igjen, skal bli så fint!
Lue & Tights BIK BOK / Sko, cardigan og skjerf ACNE / Veske Carla Sade

Håper dere har en fin lørdag, gleder meg til å sette meg ned med “utfordringene” deres fra forrige innlegg imorgen ♥

Siden sist : Instagram

Lørdagsmorgen ♥ Ligger i senga med macen, og en stykk herlig kjæreste ved siden av meg. Poco har allerede vært inne her 3-4 ganger og vil opp i sengen, og jeg har jo ikke hjerte til å la han være på gulvet. Så vi har kost oss. Klart lille vennen må få komme opp i sengen sammen med oss . . Hihi. Igår gikk dagen i ett, med julegaveshopping (ikke for min del) og på kvelden hadde vi besøk av bestekompisen til Gard og kjæresten. Så jeg disket opp med soppsuppe, indrefilet og gulrotkake. Så avsluttet vi kvelden med partyalias, og fikk vår første klage fra naboen. Vi hadde jo ikke party engang?! Haha, huff.. Men man blir jo litt overivrig når man spiller dette spiller da, selv om man er klinkende edru. Men det bli litt roping og høy latter! Her kommer litt instagram bilder fra siste tiden. Synes det er greit å dele litt bilder derfra, ettersom jeg ikke legger ut alt derfra her inne . .


1. Igår kveld, pyntet meg med skjørt fra Kouture. 2. Torsdagstur med Poco og Kari på nydelige Sognsvann. 3. Vår nye skull fra HAY. 4. Og mandagssmilet! Med bandana fra BIK BOK.


5. Kveldskos med snoperier og kakao. 6. Pønta sææ med leppestift på en fredag! 7. Jentejule bord på Lille Asia, her med Ana og Renate. 8. Selfie med godjentene mine Hege og Renate.


9. Godmorgen smil 10. Kos i sengen med kakao. 11. Kjøretur i strålende Oslosol 12. Så fornøyd med nytt, og lengre hår ♥ Nå har de to andre våknet– og stått opp på den tiden jeg har laget innlegget. Så nå er det straks på tide med fellesfrokost! Jeg får hoppe opp i joggedressen og hjelpe til. Gleder meg til frokosten siden vi har igjen knekkebrødene fra tidligere i uken. Imorgen skal jeg lage nye!

Men dere! Jeg ønsker en utfordring! En utfordring om noe spennende som jeg kan blogge om. Så kom gjerne med ønsker. Kanskje jeg tar flere utfordringer også. Trenger å blogge om noe annet enn hverdagsliv ♥ Og er litt ukreativ for tiden . . Vi skrives! Og.. Ha en deilig lørdag så lenge.

DIY : Hjemmelaget julekalender / del to

God fredag dere ♥  Som sagt fant jeg og Kari den perfekte grenen til julekalenderen på Sognsvann igår. Vi fant først én, så fant vi en ny som vi erstattet den gamle med osv. På den 4 eller 5 klarte vi vel å bestemme oss tror jeg, hihi. Og den er akkurat sånn jeg har sett for meg. Så nå er alle pakkene til pakkekalenderen (-én fra meg) klare, og vi skal få hengt den opp ila helgen. Bare å begynne og glede seg her i heimen ♥ Poco har også vært med og pakket inn, lå på fanget mitt i sengen mens jeg pakket, hiih. Søtingen ♥
Håper bare grenen holder de største pakkene! IIK. Tenkte vi skulle henge opp grenen et sted, så håper vi får det til på et vis.
Var ikke den fin? Tror dette blir et supert resultat. Gøy med noe som er hjemmelaget ♥


Lurer på hva som ligger i halvparten av disse *klør i fingerene etter å taog riste på* men jeg får ikke lov sier Gard.. Hmfr. Hihi..

Nå skal vi ut på tur med Poco, og ikke minst- begynne på årets julegaver til familie og venner. Skal innrømme at jeg faktisk våknet med julefølelse idag ♥

KLEM fra oss!

All that glitters

Noen av lenkene i innlegget er annonselenker Da har jeg fått alle julekjolene jeg har bestilt i hus, finally ♥ Nå begynner det å krible i magen, så mye å glede seg til i desember måned! Familie, venner, pakker, god mat, festligheter, ski, hyttetur – ååhååå det gledes ! Idag har jeg og Kari til og med funnet tregrenen til julekalenderen oppe på Sognsvann- så nå kan 1 desember bare komme. Her er mine partykjoler for denne herlige sesongen / Vi snakker paljetter, blonder og åpen rygg ♥
Gull, sølv og svart kjole utsolgt / Grønn kjole her / Gull kjole utsolgt  / Bronse kjole her (bestilte to ved en feil, så har en i XS om noen er interessert) / Svart blonde kjole her 
Rødt skjørt her  Svart kjole med åpen rygg her. 

Alt er så fint på, så nå er det bare å glede seg til neste gang finkjolen skal på. Nok å velge i ihvertfall, og digg er det! Slipper jeg å stresse rundt dagen før eller samme dag og ikke finne noe! Kjent problem? Kan tipse om alt for mange fine partykjoler her. Nå skal vi lage lasagne her hjemme, også bare kose oss og slappe av. Det er så deilig og bare være hjemme ♥

Springfeeling in November

GOD morgen ♥ Igår var det skikkelig mildvær i hovedstaden, hele 14 grader! Så da tok jeg meg den frihet til å kle meg litt lettere. Man må jo bare benytte seg, og deilig var det!


Kjole Cubus / Sko & Cardigan ACNE / Veske H&M / Smykke BIK BOK

Møtte forresten fineste Renate igår ettermiddag, for middag og skravling på Delicatessen her på Aker Brygge. Er så godt med tapas! I tillegg unnet vi oss deilig sjokoladefondant og vanijeis. Kvalitetstid ♥
Kan absolutt anbefale Delicatessen på det varmeste, utrolig koselig sted både og ta med venninner, kjæreste og familie til. Så god atmosfære.

Våknet når Gard våknet idag (05.00,) også fikk jeg ikke sove igjen. Så mange tanker og idéer som svirrer rundt, så da ble jeg liggende i over en time og bare planlegge ting og tang.. Litt godt også da, grave seg ned under dynen og samtidig være kreativ, uten å stå opp! Arbeidsdagen min startet tidlig, for og si det sånn. Og nå er jeg på vei til Oslo City for et Pieces event- og fremvisning av SS14 kolleksjon med Bestseller, og videre går turen til Gina Tricot sin pressevisning. Senere idag får vi besøk av Kari og Poco. Kari skal videre til deilige Tenerife på søndag, mens jeg og Gard er så heldige at vi får passe lille Poco i hele to uker, hurra! 

Måtte torsdagen deres bli fantastisk. Og dere? Snart helg, IGJEN? Tiden flyr! 

Tips til nettbutikk : Carpe Diiem

Annonse Tenk at det snart er 1 desember dere? Det er helt fantastisk. Kan ikke få sagt hvor uendelig mye jeg gleder meg til å reise hjem til jul ♥ Alt for lenge siden sist nå. Har blitt tipset om en ny, spennende nettbutikk : Carme Diiem –  som også har butikk i Molde, på Moldetorget- og gjett om jeg skal innom dit når jeg drar hjem til jul 20 desember. Har ikke visst om den før nå, så gleder meg til å ta turen. De har nemlig flere interessante merker som jeg liker :  ♥ T by Alexander Wang
♥ Geztus
♥ Surface to Air
♥ Holzweiler
♥ Dagmar
♥ Nanushka
♥ Mou  Fra januar får de også inn merker som Marc Jacobs og Stella McCartney. Her er noen av mine favoritter, kanskje tips til hva man kan ønske seg til jul? Boots fra Shoe Biz / Hvit clutchveske fra Emily Cho / Hvit genser fra Nanushka / Svart veske fra Botkier / Svart veske med gulldetaljer fra Botkier / Svart kåpe fra Nanushka Kan også nevne at de har interiør i butikken sin også, utrolig mye fint – det kan dere se her. 

Morgenstund i heimen

Hei hå fra solfylte Oslo ♥ Vi er jaggu heldige med fint vær for tiden, så deilig! Jeg har funnet spisebordet og benket meg til med mac, og deilig frokost. Og ikke minst – digg musikk på ørene, må bare dele med dere.. Vet ikke hvorfor jeg sitter med øreplugger når jeg kan spille så høyt jeg vil, men får en bedre musikkopplevelse med ørepluggene mine, hihi.

♥ Lorde – Tennis Court
♥ Ine Hoem – When We Collide  Var på HAY her om dagen, og forelsket meg fullstendig i disse spisebrikkene i ull. Også i grå, samme som sofastoffet vårt. ELSK! Kjøpte 8 stykker, så nå har vi nok til alle gjestene rundt bordet. Synes ikke de var så forferdelig dyre heller.. 56,- pr stk.. Vel verdt pengene ♥ Igår satt jeg med regnskapet store deler av dagen, men tok meg en luftetur sammen med bestis Helen på café. Hun leser til eksamen i disse dager, og trengte litt luft hun også. Planen var å gå tur i Frognerparken, men det ble for min del erstattet med kakao og gulrotkake før jeg dro hjem og fortsatte, hun var fornuftig nok til å gå seg en tur, jeg angrer enda.. Hihi. 


Mouboots – her / Jakke – her / Veske H&M / Skjerf Cubus
Dere får ha en deilig onsdag, jeg må ta fatt på min alt for lange to-do liste for dagen. 

Mou : Eskimo Boots

Åh ♥  Jeg er så fornøyd med mine nye og ufattelig digge vintersko! Nemlig mine søte små grå eskimo boots fra Mou. De er så skjønne, og samtidig helt fantastisk myke og varme! Disse kommer til å bli mye brukt i vinter. Nesten sånn jeg har lyst å bruke de inne også, hihi ♥ Lenge siden jeg har hatt ordentlige sånne kosesko til vinteren, så det var på høy tid!
Mine er fra Kouture – her / eller hos butikken deres på Arkaden. 

♥ Var ikke de skjønne?

Nå har jeg benket meg til på spisestuebordet, idag er det tid for innsending av regnskap- og det tar sin tid. Vi snakkes senere ♥

Oppskrift : Hjemmelagede knekkebrød

Da vi var hos Maria og Erik på middag for noen uker tilbake, serverte de deilig høstsuppe med hjemmelagede knekkebrød til. Jeg har hatt en oppskrift liggende, men de er ikke så gode som de Maria lagde. For de er faktisk helt SINNSYKE! Nå har jeg fått oppskriften på hennes knekkebrød- og tenkte jeg skulle dele den med dere.  ♥ Hjemmelagede knekkebrød  3.5 dl grovt rugmel
1 dl valnøtter
1 dl mandler
3,5 dl havregryn
1,5 dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
0,5 dl linfrø
1 dl havrekli
7 dl vann ♥ Fremgangsmåte Hakk opp mandler og valnøtter, bland alle ingrediensene sammen. Fordel røren tynt på to langpanner. Bruk silikonbakepapir. Stek begge brettene i 10 minutter på 190 grader varmluft. Skjær de opp, og stek de videre i 30 minutter. Avkjøles i oven med åpen dør. Oppbevares i bakepapir. 


Jeg har laget de ikveld, itillegg til kjøttsuppe kokt på nydelig kraft. Og spiste ikke mindre enn 6 knekkebrød med smør på til! Det er nesten som potetgull, så godt er det. Disse MÅ dere lage!

Innekos!

Tusen takk til bestis Maria for verdens beste knekkebrødoppskrift ♥ 

DIY : Hjemmelaget julekalender / del én

For første gang i mitt liv (tror jeg.. mulig jeg fikk det når jeg var mindre) så skal jeg/vi ha pakkekalender i år! Og den skal være hjemmelaget ♥ Har jo alltid hatt sjokoladejulekalender da, opptil flere- men i år blir det spennende pakker til hverandre. Fra meg til kjærleiken, og omvendt. Vi har bestemt oss for at én holder, og at vi kjøper annenhver dag til hverandre.  Du trenger ♥ En gren 
Papirposer
Natursnor
Hvit snor
Tags
Hjertepynt
Grenen har jeg ikke funnet enda, men jeg skal få kommet meg ut i skauen og jakte etter den imorgen, hihi. Vet akkurat hvordan den skal se ut. Alt det andre finner man på en hobbybutikk. Mine ting er fra Panduro. Jeg er ferdig med 9 av 12 gaver, og tenkte at de 3 siste skal være små lapper med ting jeg skal ta han med på- koselige ting som vi to skal gjøre sammen ♥ Er ikke det hyggelig? Han insisterer på at gave nummer 24 skal være fra han til meg, så da er det jeg som får være først ute 1 desember. Gleder meg som en unge jeg! Alt som har med julen og gjøre? ELSKER det. Julejente!

Innholdet i julekalenderen trenger ikke nødvendigvis koste skjorta, er jo tanken som teller og koseligheten rundt det. Vi har satt et budsjett på 100,- pr pakke ca, og det er utrolig hvor mye bra man faktisk finner for rundt 100,- lappen. Jeg har kjøpt ting til han på Zara, Cubus, H&M – og tror han kommer til å bli kjempefornøyd.
Noen av gavene er litt større, så de passer ikke inn i de søte gaveposene, så da har jeg kjøpt gråpapir til å pakke de inn i.

Har ikke fått pakket inn gavene enda, men har laget én slik dere kan se. Og slik blir resultatet :

Gleder meg til å vise dere resultatet senere i uken. ♥