Another monday

Hei hopp dere skjønninger. Ja, jeg vet jeg har vært litt “dårligere” å blogge siste uken, men det er SÅ mye som skjer, har knapt tid til å sitte i sofaen. Ser mange av dere lurer på om ikke jeg kan blogge mer, det skal jeg bli flinkere på. Promise, for nå blir det en litt roligere uke. Skal få laget sminke/hår innlegg senere idag, men først er det middag! Ovnsbakt kylling med løk, og nudler i fløtesaus til. Er SÅ sulten nå, hadde faktisk ikke tid til å spise på jobb idag, for vi har gjort om hele butikken, og det ble så fantastisk fint!! Synes tiden går så fort for tiden.. Gå saktere! Hihi.


Det er så utrolig mye fint i butikkene fortiden! Hurray

Dagens outfit..


Outfit BIK BOK / Veske Aldo

Gårsdagens outfit..


Fra BIK BOK / Veske Aldo / Jakke Gina Tricot

Hverdagssminke

Får mange spørsmål om ikke jeg kan lage videoblogg om sminke og hår. Men jeg har ikke peiling på redigering og slikt noe, så det får holde med innlegg, får heller lage steg for steg til dere, ok? Hihi.  Innleggene kommer etterhvert, men først får dere hverdagssminken.

Bruker litt forskjellig, men her er favorittene…


Mac sminken kjøpte jeg på tax-free, og Kanebo pudderet finnes i parfymerier.


Foundation HER, Blush HER. (Husk dere får 10 % avslag om dere skriver kode LENE.)
-Produktene er sponset av blivakker.


Kosten fra Elizabeth Arden er fra Cubus. I.d kost får dere HER.

Finnes bla på H&M / Cubus.

Håper dere likte tipsene. Ha en herlig kveld videre.

Last night

Igår hadde vi en utrolig hyggelig kveld. En vellykket bursdagsfeiring med nydelig mat og godt selskap. Idag er det min favorittdag i uken, og vi skal til svigers etterpå på potetball (eller komler som noen av dere sier..) Finfin søndag.

Herlige kommentarer dere legger igjen, jeg blir så glad når jeg har sånne fantastiske lesere som dere. Takk.


Never Denim kjole fra BIK BOK (gammel..) Ringer BIK BOK/Cmyk.


Fuskepels fra BIK BOK / Sko ebay.

Bilder fra fredag.


En herlig gjeng. Og nok en vellykket kveld. Girlsnight er alltid like morsomt!

Ha en strålende søndag så lenge.

Å sette pris på

“Kan du PLEASE ikke blogge om noe annet enn det heeerlige livet ditt, de heeeerlige jentene dine, den heeerlige kjæresten din og det PERFEKTE livet ditt!? Det begynner å bli kjedelig”
Hvorfor skal jeg skrive noe annet enn det som betyr alt for meg i livet?

Jeg er en jente som setter veldig stor pris på den minste ting,  jeg er så takknemlig for det livet jeg har fått tildelt, familien jeg har, vennene mine, kollegaene. Jeg har verdens beste jobb, som jeg trives så godt i at jeg gleder meg hver eneste dag. Jeg har verdens snilleste kjæreste, som tar vare på meg – ett trygt hjem og alt jeg måtte ønske meg.  Det går jo ikke ann å ikke være fornøyd? ..

Jeg er utrolig positiv av natur, det er svært sjeldent jeg er misfornøyd med noe. Det er viktig for meg å vise hvem jeg er gjennom bloggen min – så da blogger jeg om alt det fantasiske jeg har i livet mitt. Helt uinteressant for meg å blogge om noe som helst annet.

Ja, jeg har en herlig kjæreste, herlige veninner, og ett herlig liv.  Litt av grunnen til at jeg er så takknemlig, har nok noe med bilulykken jeg var med i da jeg var 12 år. Jeg mistet nesten livet, men hadde englevakt – og kjempet meg tilbake. jeg tenker hver dag på hvor heldig jeg er. Derfor, er ALT for meg fantastisk, herlig og jeg er så lykkelig. Man lever bare èn gang, så hvorfor kaste bort livet på å være negativ, bitter og misunnelig?

Smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får …

Så glad som dette, er jeg faktisk HVER dag. Og det gjør meg ingenting.

Puter og lamper og sånn..

Idag har vi hatt date med Sander, lillebroren til Rolf Ivar. Vi har vært rundt omkring og kjøpt forskjellig interiørting til leiligheten. Har på en måte aldri blitt helt ferdig med den. Ble kjempefornøyd, men rakk ikke å gjøre den helt ferdig, for nå skal vi ordne oss til kvelden. Vi skal i bursdag til bestekompisen til Rolf Ivar, som disker opp med indrefilet til oss. Herlig.


I morgen skal vi ha opp litt hyller og bilder, tror det skal bli bra til slutt. Dere skal få se bilder.

Tusen takk for fine kommentarer i det forige innlegget, dere er så gode.

Inspiration

God morgen engler! Finally friday, og ikveld er det out with the girls, GLEDER meg veldig til det. Kjolen er kjøpt inn, og jeg er klar, hihi. Men først skal jeg sette meg i bilen, og kjøre til verdens beste jobb. Jeg er så overlykkelig for tiden kjenner jeg, så fornøyd! Tenk å glede seg til jobb hver eneste dag, det er en fantastisk følelse. Jobben min, er jo som mitt andre hjem, så jobber jeg sammen med verdens herligste jenter også da. Igår var vi i fyr og flamme, flyttet om på stativer, flyttet vekk salg – fikk opp nyheter , en herlig dag! Så jeg kjenner jeg nesten ikke klarer å vente med å komme meg på jobb nå. 

Litt inspirasjon til dere på morgenkvisten..

Laget ti nye vegger igår, jeg vil ha ALT.

Outfit /

Fra BIK BOK. Sko Nelly.

Herlig fredag til dere.

Nude dress

Da var jeg klar for girls night out, ahh – gleder meg masse kjenner jeg. Herlig kveld, sammen med masse herlige jenter, kan vel ikke bli bedre ? Håper dere har en fin fredag.

Jeg elsker forresten denne fargen, duse farger er min favoritt – om dere ikke har sett det, hihi.

Kjolen er fra BIK BOK / Øredobbene fra Jenny Skavlan sin kolleksjon. Kjolen finnes også i svart.


Sko fra Miss Selfridges.

Frynser

Dagens outfit /

Alt fra BIK BOK.

Ønsker dere en fortryllende torsdag, tenk at det snart er helg! Tiden flyr.

Wednesday

Igår kveld hadde jeg en veldig fin kveld hjemme hos familien. Malene kom også på besøk, så hadde vi en liten middagsdate – pappa laget verdens beste koteletter til oss! Så har jeg og lillesøster sovet på samme rom, og nå kjørte jeg henne nettopp til skolebussen. Nå¨er det straks tannlegetid, så skal jeg kjøre rett tilbake til Ålesund og ha senvakt på jobb.

Dere får ha en kjempefin onsdag!

Outfit BIK BOK / Vekse Aldo / Sko BIanco / Smykke Miss Selfridge

Silky sexy hair

Får mange spørsmål ang hvilke hårprodukter jeg bruker. Siste halvåret – har jeg testet ut ganske mange forskjellige typer, har vært strålende fornøyd med alle hittil. Den serien jeg bruker nå, er fra Sexy Hair, og det var Malene som anbefalte serien til meg. Hun er jo frisør, så hun har peiling på hva som er bra. Og helt ærlig, så er disse produktene de beste jeg har testet til nå. Begynte å bruke shampoen og balsamen rett før jeg reiste til Dubai, og føler jeg aldri har hatt så mykt hår før. Gjennom hele ferien gikk jeg og dro fingrene gjennom håret – silkemykt, det ligger jo i ordet. Silky sexy hair, oh yes.


SHAMPOO & BALSAM


Spesielt bra produkter for de som har extensions eller slitt hår. Tror nok dette blir faste produkter for meg fremover nå, for de fungerer helt fantastisk på mitt hår.

Og som jeg har skrevet før, bruker jeg denne i håndkletørket hår før jeg føner det, og denne både før og etter føning. Fantastiske produkter, klarer meg ikke uten.

Husk, om du skriver KODE LENE, får du 10 % avslag.

Produktene er sponset av blivakker