In the kitchen

Hei alle mine 25.000 lesere! Kan ikke tro at jeg har fått så mange. Jeg blir så LYKKELIG. Tusen takk for rosende ord på photoshoot bildene, det setter jeg pris på. I skrivende stund holder jeg til på kjøkkenet, tilbereder dagens middag. Solen skinner litt utenfor vinduet her. Håper virkelig været snur snart, og at det blir sommer! Men, Sunnmøre er jo kjent for å ikke ha så veldig fint vær om sommeren, men man får bare håpe på det beste! Blir så trøtt og slapp av dårlig vær, trenger sol på kroppen! Kjøleskapet er min bestevenn, tenk. Og idag er det taco som står på menyen. Jeg får virkelig aldri nok av taco. Dagens inspirasjon. Maxi skjørt og knallfarget basicsinglet. Skjørt fra Selfridges / Sko J.C / Veske modekungen / Jakke BIK BOK / Topp H&M Ha en herlig dag videre !

Some shoes and a purse

IIIIIIIIH – jeg har fått årets nydeligste sko i posten! Og er i ekstase. ÅH – LOVES IT! Skoene er fra Nelly. Kjøpte også en utrolig herlig veske fra Gina Tricot idag, litt retro aktig! Elsker fargen. Klarer knapt vente med å bruke disse tingene. Små barn, store gleder? You like?

Tired monday

Hei mine vakre! Beklager at jeg er litt treg på innleggsfronten idag, men vi styrer med å installere nytt nett her hjemme. Noe vi forsåvidt IKKE får til. Så nå koblet jeg til iPhonen min istedet. Hurra for iPhone. Hadde ikke klart meg uten den, nei. Ellers har jeg vært på jobb, og har planer om å holde meg innendørs resten av dagen – er alltid fantastisk trøtt på mandager, så deilig og bare være inne og kose seg! Igår hadde vi også forsåvidt tidenes sløvesøndag. Men film og godis, always a winner! Ellers har jeg ikke så mye å dele med dere idag, noen dager blir det bare sånn – det er ikke alltid inspirasjonen for oss bloggere er på topp heller. Så da blir det det vanlige ! Jippiii. Prøvde meg på en aldri så liten colorblocking idag. Pink and blue – yey! Levi’s shorts / Topp BIK BOK / Jakke Zara / Briller Ray Ban. Leppestiften er fra L’oreal, og heter Pink Fever. Smykke BIK BOK. På lørdag ble det nok en gang litt handel.. COLOURS. Alt er fra BIK BOK. Nei, dere – nå skal jeg prøve å få meg en liten høneblund. Selv om jeg regner med telefonen ringer AKKURAT når jeg har sovnet, hehe. Det pleier alltid å skje. Suss på kinnet

Photoshoot

Tidligere i Mai, hadde jeg photoshoot sammen med mitt kjære søskenbarn, Lillian. Hun bor i Trondheim, og har sitt eget studio der. Utrolig dyktig! Da hun var hjemme, var hun så snill og knipse noen bilder av meg.. Eller noen.. Sånn ca 600 stk, hehe. Ble kjempe fornøyd med resultatet! Herlig og jobbe sammen med noen som er så proffe som henne, så positiv og blid – og veldig lett å jobbe etter hva hun sier. Så nå er ny header endelig på vei, og snart ferdig – på tide. Håpløst at jeg har hatt samme header så lenge nå. It’s time for a change! Her får dere litt smakebiter. Hva synes dere? Hjemmesiden hennes finner dere her.

Super sale!

En god øyenskygge til hverdags, er fint og ha. Jeg er selv veldig glad i bruntoner til hverdags, og litt mer sotede øyner til fest. Øyenskyggene fra smashbox er utrolig gode, så jeg tenkte å tipse dere om at coverbrands har supersalg på de nå, og på en rekke andre produkter som dere blant annet finner her. Linken til øyenskyggene finner dere HER. Jeg bruker selv fargetrio “headshot” og synes resultatet av fargene sammen er veldig fine. i tillegg sitter den veldig godt. Her har jeg dus rosa nederst etterfulgt av brun, og hvit shimmer under øyenbrynet. Hva synes dere? (Reklamebasert innlegg)

Green

God morgen sweets! Nå har jeg holdt på alt for lenge og makket med dataen, prøver å laste opp en gammel sang (som jeg spilte inn da jeg var 12-13 år) til dere. Men NEI, vil bare ikke samarbeide. Håper jeg får det til senere idag. Hadde vært gøy og vist dere! Igår ble det en liten tur ut med jentene, det er jo det helgen er til for – er det ikke ? Og vi hadde det så gøy! Jeg elsker disse kjolene. Samme som jeg hadde på fredag. Fra BIK BOK. Nå skal jeg ut på en aldri så liten kjøretur! Det er faktisk SOL idag, jippi! Herlig søndag til dere.

Lady in pink

Hallo hallo! Vi hadde knapt kommet oss ut av sengen, før vi var i full gang med rengjøringen etter vorspillet igår. Nå har jeg vasket både gulv og, ja egentlig resten av leiligheten. Deilig når alt er shinet og lukter nydelig sitron. Igår var en vellykket kveld, jeg disket opp med tapas og kake til gjestene – så de var rimelig fornøyde. Og når de er fornøyde, blir Lene glad! Så thumbs up for hygge og kos. Jeg har forresten en gladnyhet! En del av dere har etterlyst den tannblekingspennen jeg skrev om for en stund tilbake, nå har de fått den inn igjen! Jippi. Har laget ett innlegg til dere. Les innlegget HER. Verten.. Maten.. Kjole fra BIK BOK. Håret er fra Locks & Bonds. Krøllene får jeg ved å bruke en krølltang fra Herstyle, 3p heter den. Dere finner den billig på ebay. Det finnes 3 tykkelser på den, og jeg bruker den tykkeste. Nyt lørdagen, hjerter. Ikke glem og les innlegget mitt “Gjør bena dine sommerklare” på blogit her.

Boutique

God dag alle! Nå sitter jeg begravd i klær på stuegulvet, og prøver å organisere hvilket plagg som skal til hvem osv. Litt av en jobb skjønner dere, selv om jeg har ganske bra system da. Så de riktige plaggene skal nok komme frem til riktig person til slutt. Ikveld får vi masse besøk! Jeg har faktisk ikke oversikt over hvor mange som kommer engang. Ops.. Men jeg skal ha noen små overraskelser på lur, som jeg ikke kan skrive her. For da avslører jeg jo alt til gjestene kommer! Vi venter folk så tidlig som i 7-tiden, så nå må jeg snart svinge meg her, det skal vaskes og shines! Etter vorspillet skal vi på et vip arrangement, så dette blir en knall kveld! Fest og fanterier. Vi fikk forresten handlet noen planter igår, samt roser og litt bilder.. Elsker og dille med sånne ting. Kunne holdt på for alltid. Bildet på veggen er fra Bohus. Bilde fra Bohus. Ha en herlig fredag så lenge.

GB by Gun-Britt

I disse tider driver jeg og tester ut det nye merket til makestyle, GB by Gunn-Britt. En venninne av meg, Karoline – jobber som frisør og har bodd i København. Hun sier at GB er den beste frisørsalongen i hele København, så da bør jo også serien deres være bra. Og hittil, er jeg veldig fornøyd! Se – så mye spennende de har! Luksus for mitt hår ihvertfall. Gjennom 5 uker, har jeg tenkt å skrive om disse produktene for dere, og jeg tester alt selv underveis. Det mest grunnleggende for håret, er shampoo og conditioner. Disse produktene lukter så utrolig godt! Shampooen og conditioren, lukter faktisk vaskepulver – det nydeligste vaskepulveret du kan tenke deg, hehe. Ja – jeg er rar, nettopp fordi jeg har en ting for vaskepulverlukter. Klærne MÅ lukte godt. Så nå lukter både håret mitt, og klærne mine godt. Thumbs up. Det finnes flere typer av shampooen og conditioren. Jeg bruker denne shampooen, for blonde hair. Og den er faktisk lilla i fargen, får nesten lyst å spise den opp. Skummer godt og fjerner uønsket gulskjær o.l. I tillegg til at den faktisk inneholder UV-filter – som beskytter håret mot solen. Jeg bruker denne conditioren for normalt hår. Den er turkise i fargen, også nesten til å spise opp. Jeg ELSKER når balsamen gjør håret silkemykt før man skyller ut, det er det ikke så veldig mange som gjør, men det synes jeg denne gjør. Og det er en herlig følelse. Denne inneholder også UV-filter, perfekt nå som sommeren nærmer seg. Disse to produktene finnes til normalt hår, blondt hår og en som gir volum. Produktene er også uten parabener. Håret mitt er utrolig viktig for meg – og for at det skal holde seg fint, må man bruke gode produkter. Innlegget er reklamebasert.

Looking into my closet

Hei vakre mennesker! Så artig med salgs bloggen! Nå er alt solgt bortsett fra 2 plagg. Så i skrivende stund står jeg med hodet inn i garderoben min for å oppdatere salgs bloggen enda mer! Hurra, håper dere blir glad! Kan ikke love at det blir idag, men de nærmeste dagene. Har dere noen spesielle ønsker kanskje? Kjoler, sko, bukser, topper? Topp & Jeans BIK BOK / Armbånd Accesories / Ring Dorothy Perkins   Som dere ser så er det alt for fullt, så skal bli fint å få solgt enda mer. Dessuten får jeg egentlig litt angst av å legge ut bilde slik som det ser ut nå. ROTETE. Men i løpet av helgen skal det bli andre boller. Da skal kontrollfrik-Lene sette i gang med super rydding! YEEE. Idag har jeg bloggkontor hjemme, og tiden flyr praktisk talt ifra meg! Hjelp. Jeg trenger flere timer i døgnet. Igår var jeg og jentene på Lille (utested i Ålesund) hvor vi fikk oppleve vin smaking. Det var SÅ lærerikt, føler meg så mye mer flink på hvilke mat jeg skal servere til hvilken vin osv. Det er faktisk rart hvordan mat påvirker vinen, og det har jeg omtrent aldri tenkt på før. Så thumbs up for vin smaking. Om dere er vin elskere (Til dere som er over 18 år, såklart..) og elsker å lage mat – anbefaler jeg faktisk å dra på et sånt “kurs.” Heaven! Sweets. Birte, Monica og Karoline. Vi hadde også med og Lise, men hun ville ikke ut på bilde .. Men hun var der ihvertfall. Koste meg da vet dere.. Nå venter jeg på at min kjære skal komme hjem fra jobb, vi skal nemlig ut på en aldri så liten shopping runde. Mat, planter og interiørting står på planen. Ha en fin dag så lenge!