Best Basic

God mandag kjære lesere! Idag har det vært full rulle på jobb. Vi har nemlig startet en kampanje nå som heter Best Basic. Mye basictøy til en billig penge. Og fargene er så herlige.


Prisene starter på 79,- Billig, billig.


Ah, jeg er så glad i butikken min. Er den ikke fin, vel ?

Ikveld skal jeg ha de ansatte på personalmøte her hjemme hos meg, og jeg har handlet inn mye godt.

Åh, som vi skal kose oss. De skal få servert innbakt kylling med grønnsaker, baktpotet med kryddersmør og bernaisesaus. Og selvfølgelig, en drøss med godterier.

Dagens /

Fra BIK BOK, Sko fra Ebay.

Håper dere har en herlig mandag.

My beloved BIOSILK

Ville bare tipse dere om at blivakker har BIOSILK 50ml til kun 49,- idag (tilbudet varer kun til imorgen klokken 15)

Det er så utrolig billig, at jeg bare måtte tipse dere. Jeg bruker selv biosilk hver eneste dag, og er helt avhengig! Den er helt fantastisk. Og jeg anbefaler den på det sterkeste.

Dette er en olje, som man ikke trenger å bruke så veldig mye av i gangen. Så den varer ganske lenge.

Den kan brukes både i håret, og på kroppen. Veldig god i håret, det er der jeg bruker den mest. Håret blir så utrolig fresht, og man får en nydelig glans. Perfekt til tørt hår, og spesiellt til hairextensions.Jeg bruker den feks alltid når jeg er ferdig å krølle, eller rette ut håret, da får jeg ett silkemykt resultat.

Fakta:

Rekonstruerer, reparerer, mykgjør, glatter og beskytter alle hårtyper.

Styrker håret, både på innsiden og utsiden.

Reparerer flisete tupper, gir beskyttelse mot varme, UV, kulde og forurensning.

Min daglige must have.

 

Dere får den HER, og skriver dere ORVIK i kodefeltet når dere skal betale, får dere ekstra 10 % avslag! Det gjør dere forresten alle gangene dere handler på blivakker, så lenge dere bruker kodeordet.

I heart..

..My girls. Jeg er så glad i jentene mine, de er verdens herligste. Jeg kan tørre å påstå at jeg har verdens beste ansatte. Så flinke, positive og søte! De er en glede i min hverdag! Hva skulle jeg gjort uten så dyktige jenter i butkken min? I love you girls.

De var ikke så ivrige på å havne på bloggen, men kanskje jeg klarer å knipse til meg ett bilde eller to ved neste anledning. Jeg har ihvertfall 10 ansatte, fra 16-29 år. En fantastisk gjeng. Herlige, alle sammen.
Vi har koset oss kjempe mye i kveld.

Og det går jo ikke ann og ikke kose seg, med så mye godt..


Ja, vi er glade i godterier.

Oppskriften på innbakt kylling finner dere her.


Nå skal denne jenta bysselalle senga si, og lade opp til en ny dag. Jeg prøvde forresten å laste opp verdens nydeligste sang til dere. Men det gikk ikke. Sia – I’m in here. Jeg ELSKER den.

God natt, hearts!

Denim /

Outfit fra BIK BOK

Clips fra Locks & Bonds. Verdens beste! 

My wardrobe

Etter ca 3 timer, er jeg endelig ferdig. Litt av en jobb, men det ble bra! Selv om det ble litt liten plass.. Kjøpestopp de neste ukene! … Eller, ikke.

Her er resultatet..


Hverdags..                                             Sko..                                      Kjoler..

Jeg har enda ett prosjekt idag…


Her klarer jeg ALDRI og holde orden.. Noen som har samme problem?


Men på hårproduktene mine, derimot – der har jeg orden. Viktig å ha litt og velge i.. Hihi.

Herlig søndag, hjerter.

To redo the wardrobe

God søndag mine søte. Jeg fikk totalt ryddekick da jeg våknet idag, og fant ut jeg skulle gjøre om hele klesrommet mitt. Før har har jeg bare hatt sko, kjoler, vesker og jakker på klesrommet mitt, men idag fant jeg ut jeg skulle flytte over alle hverdagsklærne mine også. Føler jeg får litt mer oversikt over hva jeg har. Mye av klærne mine forsvinner i hverandre. Alt fortjener å bli sett, hehe.. Så lillesøster Oda får en hel bossekk med klær av meg, og dere får muligheten til å kjøpe noe av det jeg ikke har plass til lengre, hihi. Legger ut på salgsbloggen når jeg får tid.

Viser dere selvsagt bilder senere, når det er ferdig. Akkurat nå har jeg pause. Frokostpause og VM med min kjære. Det er så deilig med en fridag.


Jeg elsker å ha litt og gjøre..

Hva gjør dere denne fine søndagen?

You guys!

Aiaiaiai – fantastisk å våkne til dette

Dette kan vi like, håpe bare det fortsetter!

I natt hadde vi overnattingsbesøk av verdens beste Henriette & Egil, de bor i Oslo til vanlig – så det er en fryd og få de hjem! Favorittene. Jeg tok fly sammen med dem fra Oslo igår kveld, ett fly som skulle gå klokken 19.10 – men som ikke gikk før 2 timer etterpå, typsik Gardermoen. Men, jeg hadde godt selskap. Vi kom inn døren her hjemme ca 22.30, og Rolf Ivar hadde disket opp med innbakt kylling, baktpotet og bernaisesause – mmm verdens beste!

Så tok vi oss ett glass vin, som fort ble til flere – og plutselig havnet vi på vorspill hos Tone og Daniel. Og før vi visste ordet av det, var vi på byen. Og vi hadde det SÅ gøy! Lenge siden det har vært så gøy på byen. Men jeg har funnet ut at, man har det mye kjekkere om man er litt spontan.

Nå lager jeg og Henriette nystekte baguetter til frokost, hun og Egil skal i bryllup idag. Og jeg skal på jobb senere, senvakt – også vet jeg ikke helt hva som skjer etter det. Jeg er så glad i lørdager!


Kjole fra BIK BOK / Sko fra Ebay.


Henriette med egen sydd kjole, og Acne sko. Jeg fikk egentlig ikke lov å linke til bloggen hennes, hun sier den ikke er helt up and running enda. Men det kommer!

Nå skal jeg nyte en herlig frokost, sammen med herlige venner.

Dere er best!

A late snack

Åh, dere – FOR en film! Så morsom, og ikke minst romantisk. Den må dere se. Jeg koset meg hvert sekund. Nå skal jeg kose meg enda mer, med vårruller og sweet chilisaus. Og… Enda en film.


Lørdagskos

I morgen skal jeg sove lenge.. Ihvertfall prøve. Deilig med fri.


BIK BOK. (Higher bukse. Elsk.)

God natt, hjerter.

Just go with it.

Tusen takk for kommentarene deres på forige innlegg, dere er så fantastiske!

Nå har jeg og elskling nettopp spist en bedre middag, hjemmelagede karbonader med gulrot, potet og bernaisesaus. Nydelig. Om en liten time skal vi på kino, hurra! Herlig med en chill lørdagskveld. Vi skal se Just go with it, med Jennifer Aniston og Adam Sandler, den har jeg ventet på lenge på!

 
Alt fra BIK BOK. (Skjørtet er gammelt..)

Hva gjør dere da? Håper dere har en finfin lørdagskveld.

En ny dag i Oslo /

Hei dere! Igår var jeg på afterpartyet til Moods of Norway, men det ble tidlig kveld på meg. Utrolig bra opplegg ihvertfall, koste meg masse! Orket ikke drasse med meg kameraet, så derfor ingen bilder. Men møtte på mange hyggelige mennesker. Jeg synes Moods gutta er så utrolig dyktige, og showet igår var så utrolig bra! Og ikke minst kolleksjonen.. Thumbs up!

Senere idag drar jeg hjem til Åleby, hvor vi skal ha middagsgjester og kose oss med vin. Henriette og Egil kommer på besøk, gleder meg masse! Nå skal jeg og Therese ta oss en tur ut i Karl Johans gater, og muligens shoppe litt?

Håper dere har en herlig dag! Endelig helg igjen, jippi!


Outfit BIK BOK / Sko Bianco / Smykke H&M

Slenger med ett bilde av roomien min også, hun er jo så skjønn!


Bloggen hennes, kan dere lese HER.