Last night

Uten navn-12Igår hadde vi jo som sagt kundekveld på Steen & Strøm Magasin. Tusen takk til alle som kom, og ikke minst – TUSEN takk for alle stemmene ♥ Jeg var så heldig og stikke av med seieren til og med! Yay! Det var veldig koselig, synes jo de andre var så fine så trodde aldri at jeg skulle vinne! I tillegg så var det jo en av dere som vant gavekortet på 10.000,- Superhyggelig! Gratulerer til fine Lone Hammersland, håper du finner deg noe fint ♥

Uten navn-11Her med Hedda, Guri, Glenn og Vanessa som konfransier.

Uten navn-18Uten navn-14Uten navn-13Uten navn-15Uten navn-19Uten navn-16Uten navn-20En hyggelig kveld, gøy at så mange møtte opp ♥

Home

Åh, lykke ♥ Endelig kommet meg hjem på landet. Er like deilig hver eneste gang! Frisk luft, grønne marker, sjø og fjell så langt øyet kan se. Skal bli utrolig godt med noen dager her hjemme. Det er begynt å bli ganske fullt her allerede, og innen imorgen blir vi 16 stykker som skal bo under samme tak. Heldigvis har vi god plass, puh ♥

Flere som spør etter buksen jeg postet på snapchat idag, så da kan jeg fortelle at den er fra Gina Tricot.

Uten navn-9Denne kombinert med noe så enkelt som hvite sneakers og en hvit tshirt synes jeg gir en chill og comfy look. Så enkelt kan det gjøres ♥

Skrives senere!

White on white

God morgen ♥ Sitter i sengen halveis oppreist, trøtt som en strømpe! Gard måtte omtrent da meg opp av sengen da han skulle på jobb klokken 05.. Creds til han for at han klarer å stå opp så tidlig hver eneste dag! Nå er klokken litt over halv 6, og jeg sliter enda med å få opp øynene, hehehe. Idag drar jeg nemlig hjem til Midsund, Oda Sofie min skal konfirmeres i helgen, og det blir fullt hus hjemme hele helgen. Gleder meg sånn ♥ Vi skal bake kaker, forberede og bare kose oss. Gard kommer imorgen, men jeg drar en dag i forveien for å hjelpe til. Har ikke vært hjemme siden jul, så det blir fantastisk og komme hjem!

Igår hadde vi kundekveld på Steen og Strøm, viser dere bilder senere idag. Utrolig hyggelig, kjekt at så mange kom! Jeg og Henriette gikk og tok oss en matbit på Eat Thai etterpå, veldig kjekt med kvalitetstid ♥ Her kommer gårsdagens.

Uten navn-6DesktopUten navn-1 Uten navn-7Uten navn-2Skjørt Lene Orvik Collection (utsolgt) // Genser her // Veske YSL // Sko Kurt Geiger // Briller Quay

Nå må jeg se og få dratt kroppen min opp av sengen, få på meg noe klær og kaste i meg en smoothie før jeg må fyke ut døren til flytoget om 40 minutter. Vi skrives fra min kjære hjembygd!

Something new

Uten navn-9

Denne lille, fine saken ble med hjem i kofferten fra New York. Det var på høy tid at jeg ordnet meg en skikkelig lommebok med god plass nå, kan ikke huske sist jeg hadde en stor en som dette. Er så digg, her får jeg til og med plass til iphonen min! Veldig enkelt når man ikke orker å drasse på veske, mobil og lommebok er jo som oftest det man trenger når man skal ut en liten tur. Og fargen kunne vel ikke blitt mer riktig til meg.. ♥ Hehe, meg og beige altså.. Håpløst.

Uten navn-10 Uten navn-11Var den ikke fin? Gleder meg til å ta den i bruk ♥ YSL må være en et av mine favorittmerker, de har så ufattelig mye fint, og så synes jeg produktene skiller seg ut fra alt det andre. Lovelove!

That nude outfit

Deler av innlegget er annonse / konkurranse i samarbeid med Steen og Strøm

Uten navn-3
Uten navn-5Uten navn-6Uten navn-8Uten navn-1Uten navn-7Uten navn-4Shorts & Skjorte Nanushka, Steen og Strøm // Veske Proenza Schouler // Solbriller Barton Perreira // Caps Stella McCartney // Sko Adidas // Kåpe H&M

Et nude antrekk fra New York turen, må innrømme at jeg savner litt tilbake når jeg ser skyskraperene i bakgrunnen!

Reminder : Ikke glem og stem, og vinn gavekort på 10.000,- fra Steen & Strøm Magasin ♥

Så koselig at så mange av dere ville stemme på meg ift Stylingchallengen! Mange av dere slet med stemmingen også fikk jeg inntrykk av, snakket med de som sitter på avstemmingsdelen, og dere må bare prøve en annen nettleser, så kanskje det fungerer da. Tusen takk uansett ♥

Dere kan fortsatt stemme på den dere synes hadde best antrekk, og være med i trekningen av gavekortet på 10.000,- Og det kan dere gjøre her. Håper dere vil stemme på meg! Vinneren kåres ikveld på Steen & Strøm Magasin kundekveld.. Kommer du?? Meld deg på her da vel! Der vil vi vise frem antrekkene våre, og butikkene vil vise de fineste vår og sommerantrekkene! Det vil bli goodiebags til de første 50, så her gjelder det å være tidlig ute!

Håper vi sees!

The power is yours

LeneBLUEeyesSB12Her er resultatet fra forrige ukes shoot med SB12. Bildet jeg tok i studio skulle ose av selvtillitt, en litt sånn “the power is yours” feeling. Grunnen til shooten er for å spre budskapet om hvordan man kan øke selvtillitten sin.

For de som ikke vet hva SB12 er, så er dette munnpleiemiddel, og boost (tyggis) som gir frisk og digg pust. God ånde gir jo automatisk bedre selvfølelse, man er jo ofte i kontakt med andre mennesker i løpet av en dag, og da er det godt å føle seg komfortabel, right? 1 min skylling med SB12, gir en automatisk god selvfølelse utover dagen.

Love these products on my bathroomself ♥

Uten navn-60Jeg har blitt utfordret meg til å dele mine 3 beste tips på hvordan man kan booste sin egen selvtillitt. Man må jo lære seg å tåle litt når man blogger, og man blir ganske hardhudet med årene. Har jo lært meg hvordan jeg skal takle kritikk, holde selvtillitten oppe og ikke la det gå inn på meg. Det har aldri vært noen fare for det da, siden jeg har sånne snille lesere som dere ♥ Her kommer likevel mine beste tips til dere, for en bedre selvtillitt!
Uten navn-671. Ha tro på deg selv. Ikke la noen tråkke på deg under noen omstendigheter.. Du, og dine nærmeste vet hvordan du er, og hva du er god for. Aldri la noen få deg til å føle deg mindre verdt. For det er du IKKE.

2. Minn deg selv på dine positive egenskaper. Skriv en liste med alle dine positive egenskaper, og heng den på kjøleskapet. Dermed vil du bli minnet på de hver eneste dag.

3. Ta til deg komplimenter. Ofte vil man ikke høre, man benekter heller. Ta de til deg, skriv de på en lapp – og ta frem lappen når du har en dårlig dag. Vær flink å gi komplimenter til andre også, det gjør at du selv føler deg bedre.

Konkurranse //

Ved å ta et kult bilde av deg selv som viser confident – kan du vinne en selvtillitsboost i form av en photoshoot med den superhotte fotografen (som også har tatt mitt bilde) AKAM1K3, samt styling med stylist. Delta i den coole konkurransen her.

Lykke til ♥

That breakfast

Etter New York turen har jeg blitt veldig inspirert på frokostfronten, og har masse digg jeg kommer til å dele med dere fremover. Det jeg hadde aller mest cravings på idag var dette. Oh – my – god det er SÅ godt! Dette må dere bare prøve altså.. Ditchet til og med min favorittlasagne til middag igår for å lage dette, hehe. Anbefales, og det er så enkelt.

Uten navn-56Hjemmelaget knekkebrød med avocadomash og stekt egg = YUMMY!

Du trenger helt enkelt dette : Hjemmelagede knekkebrød, avocado, sitron, salt og pepper til mashen, og stekt egg med salt og pepper – og boom på null komma niks har du tidenes frokost. Supert med en skål med digge bær til også, og friskt sitronvann ♥ Skal så lite til.. Små hverdagsgleder!

Uten navn-57 Uten navn-58Knekkebrød oppskriften har jeg delt med dere en del ganger før, men til de som ikke har fått den med seg, here it is ♥

2 dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
1⁄2 dl linfrø
2 dl gresskarskjerner
2 dl mandler, malt i blenderen
1 dl vann
1 ts salt
2 ss kokosolje
3–4 egg, avhengig av hvor store de er

Røres sammen, og smøres på stekebrett med stekepapir. Jeg pleier å bruke en slikkepott når jeg smør den utover, da blir den jevnere. Stekes på 150 grader lavt i ovnen i 30 minutter. Skjær de opp i fine ruter med pizzaskjærer så fort du tar de ut av ovnen. La de avkjøles på rist, og gjerne over natten.

Håper dere likte tipset mitt, og del gjerne ditt favoritt frokosttips du og? Frokosten er jo tross alt det viktigste måltidet ♥

Love!

Stylingchallenge – vote for me

unnamed6Uten navn-55Nå kan dere få se hele videoen fra Stylingchallengen med Steen og Strøm Magasin ♥ Sammen med Glenn, Hedda og Guri fikk vi hvert sitt stylingoppdrag – og mitt var å style mitt favoritt festivalantrekk fra butikkene på Steen og Strøm Magasin. Og det var jo ingen problem, det er jo innmari mye kult der! Antrekket fant jeg på 1-2-3, og jeg fikk selv en skikkelig festivalfeeling av antrekket. Kombinerte en søt og lett blondekjole med skinnjakke, hatt, boots, briller og frynseveske – den perfekte festival looken.

Håper dere vil se gjennom filmen av meg og de andre, for så og stemme på den personen dere synes løste oppgaven best, håper såklart dere vil stemme på meg da, hihi ♥ OG! Alle som er med å stemme, har nemlig muligheten til å vinne … WAIT FOR IT – gavekort på 10.000,- hos Steen og Strøm Magasin. Så dere må jo nesten bare stemme i vei, så kan både jeg og dere krysse fingrene for å vinne!

I tillegg håper jeg jo også at dere vil komme på kundekvelden som vi skal ha på onsdag, dere kan melde dere på her. Her vil både jeg, Glenn, Hedda og Guri være, og vise frem antrekkene. Vinneren kåres der og da, så det blir gøy. Dere må jo bare komme!

IMG_0137-2Meg og Rolf Ørjan tar en titt på resultatet den dagen vi filmet. Hva synes dere om antrekket? Passer bra til festival dette, vel? ♥ Stemstemstem i skjemaet under. Sees vi onsdag?

Statue of Liberty Island

Hjemme igjen ♥ Fløy hjemover i natt, sov heldigvis på hele flyturen, men fortsatt stuptrøtt, så blir nok en tidlig kveld på oss ikveld. Vi har hatt det sååå fint på tur, kost oss massevis! Men det er alltid fryktelig deilig og komme inn døren hjemme, spesielt nå som vi er litt slitne etter reisen.

Igår var vi ordentlige turister og brukte dagen på å dra ut til Statue of Liberty med båt fra Battery Park. Man må jo bare oppleve det. Frokosten / brunchen skulle vi egentlig ta på Two Hands i Soho, men det var så lang kø at vi nok en gang endte opp på Butchers Daughter, mmm! Love that place. Her kommer litt bilder, og imorgen er jeg tilbake til rutiner og normal blogging igjen, I promise ♥ Skal få svart på alle kommentarer også ila morgendagen.

Uten navn-44Freaks klare for mat!

Uten navn-45 Uten navn-46 Uten navn-47 Uten navn-48Uten navn-52 Uten navn-50 Uten navn-51
This statue is so pretty!
Uten navn-53
Blir mye turistbilder her nå, hehe – men håper det kan være til inspirasjon for en eventuell NYC tur for dere i fremtiden. Elsker den byen, og sitter igjen med så mange fine minner! Skal lage NYC-bok når jeg får tid, det er så kos å ha liggende.

Nå skal vi hive oss i dusjen, få i oss noe meget sen frokost og deretter skal vi passe vår lille favoritt, Noah ♥ Gleder meg sånn! Håper dere har det bare fint? LOVE

A day in the park

– Spring in NYC –

Uten navn-35Uten navn-37Uten navn-36Endelig kom det litt varme til byen! Så igår var det varmt nok til å gå i Central Park, og det var så deilig! Startet dagen med frokost på Le Pain i Bryant Park, før vi gikk videre til parken. Central Park er ubeskrivelig vakker altså, blir helt satt ut. Så nydelig ♥

Uten navn-38Uten navn-34Uten navn-39Uten navn-33Tok oss et glass vin på Boathouse også, fikk bord helt nede ved vannet, det anbefales ♥

Uten navn-40Uten navn-41Etter parkturen tok vi taxi til Brooklyn, planen var å spise lunsj på The River (en restaurant som ligger rett ved broen med utsikt over hele Manhattan, men den var selvfølgelig stengt. Fant oss en annen koselig restaurant, og ble sittende ute på gata i solen med utsikt over byen, så ikke synd i oss. Gikk over broen tilbake igjen, og møtte en kompis av Gard som var på brunch. Hang litt med de, før vi dro hjem, skiftet og spiste middag på Hakkasan. Mm ♥

Uten navn-43Uten navn-30Idag skal vi ta båt til Frihetsgudinnen, og til Botanisk Hage, det ser sååå fint ut der, dere må google det. Can’t miss that når vi først er her føler jeg.