My neighborhood

Heihopp alle fine ♥ Håper alle har en fin lørdag så langt. Vi kom nettopp inn igjen etter og ha shoppet litt på Karl Johan. Tok lunsj på Bagel & Juice, hvor jeg spiste fin scones med hjemmelaget jordbærsylte, DET var godt det. Anbefales. . Igår hadde vi en helt SUPER kveld, det var morro i Kollen – selv om tåken lå over oss. Rihanna var rå, og vi sang, danset og hoppet – juhu!! Fikk ikke tatt noe særlig med bilder, da jeg ikke hadde med kameraet . . Angrer litt idag, for iphone bildene er så uklare. Vi gikk litt før Rihanna avsluttet, og fikk hoppet på tbanen – så gikk vi på Åpen Bar på Aker Brygge i gummistøvler. Så lenge det var Hunter så var det greit sa dørvakten, haha. Håper det var fleip. . Uansett – vil bare vise dere my neighborhood som er jeg SÅ glad i. Trives så utrolig godt her på Tjuvholmen at jeg ikke har ord. Det er så fint og rent her nede, og at det ligger ved vannet er bare så herlig, og idyllisk. I kept a liiiitle bit of home . . Vokste jo opp ved vannet, så litt deilig og kunne bo ved vannet nå også ♥ Er det ikke fint vel? Se du søte stolene i stein, her sitter folk og soler seg når det er fint vær. I tillegg har vi solen helt til halv ti på kvelden. Idyll ♥ Nye sko – fra Zara // Jakke & veske Zara // Topp H&M Jakken jeg har på meg er ny, den er helt lik den andre hvite i snittet, men stoffet er mye finere, og så har det mønster i seg. Den andre har begynt å bli litt “stygg” så da var det greit å kjøpe en ny, siden det er yndlingsjakken min! PS : den er på salg nå, hurra! ♥ Nå skal jeg rydde litt her, klokken 19 kommer Tone og Daniel (som er her på helgetur) på hjemmelaget pizza, så jeg må hive meg rundt å lage den snart. Klokken 20 kommer det fullt hus, tror vi blir rundt 15-16 personer her ikveld. Mys! Kjenner allerede at jeg gleder meg til imorgen, da skal vi ha kosedag heeeeele dagen. Ah, film, sofa, mat, snop – koskoskos. Men først, fun with friends!    

Crazy haircolour?

Hei dere! I skrivende stund er jeg på vei ut døren til Hilde Christina på Hendrix! Men først – kosefrokost med kjæresten. Deilig å våkne opp sammen med han idag, hihi. Gleder meg til vi skal kose oss sammen hele dagen. Kanskje jeg skal gjøre en crasy change hos Hilde idag?! Farge håret rødt eller noe sånt? Hehe . . Sånn som på bildene under? Haha, jeg leeer! Selv om jeg må innrømme jeg likte både den rødlige og den brunlige fargen . . Hva synes dere?! Denne våren har Schwarzkopf lansert hårfargen Live XXL, som kommer i ekstreme farger som synes i mengden. Og disse måtte jeg jo bare teste på meg selv, kniis! Men jeg tror nok ikke jeg er tøff nok til å farge vekk blondfargen jeg har nå altså. . Ihvertfall ikke nå. Men man vet aldri hva jeg og Hilde finner på når vi koker hodene sammen. Plutselig en dag har jeg knall rødt! Håhå. Uansett . . Du kan gå inn å teste de ulike hårfargene fra Live XXL-serien på deg selv HER, for å se om du kanskje tør å gjøre en forandring? GOD HELG fine lesere.

(Annonse)

Lene goes festival

Heeeeeei dere !! Nå er vi klare for Kollen festivalen, og RIHANNA! Gummistøvlene og regnjakken er på, for værgudene er IKKE med oss idag. Men gøy skal vi uansett få det! Så fornøyd med mine nye solbriller fra H&M, bare synd jeg ikke.får.brukt.deee! Idag har jeg tatt på meg blonder, dongeri, hårbånd, gummistøvler . . Og en blå regnjakke, haha .. Uff, men alt for å holde seg tørr! Skal selvfølgelig også ha svart strømpebukse, det er 16 grader ute, men blåser fælt . . Hunter støvler // Blondekjole fra Gina Tricot // Briller & hårbånd H&M // Dongeriskjorte BIK BOK (gammel) Ha en strålende fredagskveld finingene! Festivalsuss ♥

Hallo!

Titter innom for å ønske mine fine lesere en kjempefin dag ♥ Klokken 08 idag tidlig var jeg på plass hos tannlegen igjen, denne gangen for å bleke tennene – hurra! Jeg måtte jo bare ta bilde, for jeg holdt på å dææævve av meg selv – haha!! Asså – hallo sier jeg bare! Jeg har jo gått til favoritt tannlegen min Lisa Printzell nå siden februar. Grunnen til det er at jeg fikk behandling tidligere som skapte en del problemer, kan man trygt si. Men nå er jeg ferdig behandlet – og feiret med tannbleking! Viser dere resultatet senere ♥ Håper dere fikk dere en god latter . . .

Hjerte

Hahaha, vet dere ? Jeg ler av bilde på forrige post enda jeg . . Morro at dere likte det! Nå har jeg fått hjertet mitt til Oslo! Altså, Rolf Ivar ♥ Det er duket for kjærestehelg, kos, Kollenfestival, god mat, venner og … Regn. Bra alt det andre veier opp for været da! Kjole fra Only // Sko Converse // Veske Cubus // Briller H&M Tydelig at det er duket for kjærestehelg de kommende dagene . . Nå har vi fyllt opp kjøleskapet. Kan ikke huske at det har vært fullt siden … Sist Rolf Ivar var på besøk. Jeg er jo så glad i å lage mat egentlig, men når jeg er i Oslo er det knapt mat i kjøleskapet. Er ikke samme gleden å lage til én . . Mye bedre å gå ut sammen med veninnene. Hihi. Så idag har jeg vært housewife. Rolf Ivar ønsket seg så gjerne viltgryte til middag, og det fikk han selvfølgelig! Hjemmelaget potetmos til også, nydelig var det! Og til gjengjeld – fikk jeg rene vinduer! Hurra for mannfolk som tar tak ♥ Ellers idag har jeg som sagt vært hos tannlegen, hos Beauty Inn og støpt nye negler, og på jobb. Så nå skal vi bare kose oss her hjemme, slappe skikkelig av, se film og nyte kvelden. Håper dere har det fint ♥

Terrassekos med jentene

Hei ♥ I skrivende stund sitter jeg, Henriette og Heidi på terrassen min i varmen og koser oss med potetgull og dip, smash, øl og vin. Skikkelig kvalitetstid. Kom nettopp opp igjen etter deilig middag på Olivia. Tidligere idag har jeg vært på jobb hos miinto, men dro rundt halv fire fordi det var så nydelig vær ute, måtte jo bare nytes. Får heller ta igjen litt arbeid til kvelden. Er så stolt over disse to jentene, de er nyutdannede designere begge to. De har gått 3 år på Esmod, og er så fantastisk flinke at jeg ikke har ord! Fine jentene ♥ ÅÅ som jeg koser meg sammen med disse her. De har ferie nå, og det er vel fortjent! Ehe .. En stykk happy jente! Skjørt, topp & sko BIK BOK // Veske Zara // Briller H&M Jeg vil forresten også tipse dere om en utrolig bra konkurranse vi har gående på miinto nå! Man kan vinne ett års forbruk av sko og kjoler! Kjoler til jentene og sko til guttene. Eneste man trenger å gjøre, er å melde seg på nyhetsbrevet – og det kan man gjøre her. Bare trykk på damebanneret, så kommer dere rett til skjemaet hvor dere melder dere på nyhetsbrevet. Da mottar dere nyhetsbrev fra oss én gang i uken. GOGOGO!

Wants for summer

Alt for lenge siden jeg har vært inne og siklet hos Nelly.com nå, men aahh så mye fint ♥ Jeg har litt problemer med å finne klær / sko i butikkene om dagen, siden de fleste allerede har begynt med sommersalget, så da var det fantastisk deilig og klikke hjem freshe sommernyheter herfra. Beige pumps // Jeffrey Campbell blonde // Orange pumps // Hvite Jeffrey Campbell // Beige med stropper // Mintgrønne Jeffrey Campbell // Gule Jeffrey Campbell // Grønne pumps // Beige pumps   Hvit og turkis kjole  // Hvit og gull kjole // Fargerik kjole // Hvit cut out kjole // Orange kjole // Hvit blonde kjole (affilateslenker) Den hvite cut outkjolen, og de beige pumpsene er allerede på vei til meg i posten, glede ♥ Hva synes dere? Any favourites?

Hvordan lage : Krøller

Hver dag får jeg henvendelser om hvordan jeg lager krøllene mine, og jeg har så alt for lenge lovet dere innlegg. Så her kommer det, endelig! Mange av dere ønsker video med fremgangsmåte, men det er så mye stress – så dere får bilder og forklaring istedet ♥ Mitt favoritt redskap som jeg bruker til å lage krøller – er min fantastiske krøllstav. Den er fra Herstyle, og heter 3p. Denne oppdaget jeg og noen veninner på Oslo City for noen år siden, og i Norge koster den over 2000,- Jeg fant ut at jeg skulle søke den opp på ebay, og fant den der til rundt 5-600,- Beste kjøpet jeg har gjort noen gang . . Søkte litt på ebay for dere nå, og fant mange forskjellige alternativ, de fleste ligger på rundt 5-600,- Bare gå inn på denne linken, så kommer det opp flere alternativ til dere. Husk bare å sjekke om selgeren har god omtale før dere bestiller. Denne krøllstaven har 3 forskjellige størrelser, og min favoritt er den midterste. Den tynneste lager veldig små og “sprettne” krøller, som overhodet ikke passer til mtt ansikt, hihi. Og den tykkeste lager fine store bølger. Husk at om du bestiller fra ebay, vil tangen mest sannsynlig ha denne type kontakt, så man må kjøpe seg ett norsk adapter som passer. Dette gjør du :

  • Del opp håret, ta vekk overhåret slik du kan begynne å krølle underhåret.
  • Krøll håret rundt staven og hold i ca 5-7 sekunder. Spørs hvor kraftig krøll man vil ha. Når jeg vil ha beachhair, holder jeg kun 2-3 sekunder. Vil man ha superkrøll kan man gjerne holde litt over 10 sekunder før man slipper.
  • Krøll alt underhåret før du tar ned litt hår til som du krøller.
  • Til slutt krøller du toppen av håret, luggen osv.
  • Bruk en god olje før- og etter, og en hårspray til og holde krøllene litt på plass.
  • For ett litt mer naturlig / flytende resultat, dra fingrene gjennom krøllene flere ganger før du sprayer det.

Dette er veldig enkelt, og gjort på 10 minutter. I tillegg kan krøllene holde i opptil flere dager! Håper dere blir fornøyd med at jeg ENDELIG har klart å lage dette innlegget til dere. Og om dere lurer på noe, så er det bare å fyre løs nå ♥

A visit is over

Hei ♥ I skrivende stund er jeg og Helen på vei ut døren. Hun har pakket kofferten sin, og er klar for hjemreise. Kjenner det er veldig vemodig, hun kunne godt bodd her i Oslo synes jeg. . Men for noen fine dager vi har hatt sammen! Vi har kost oss så ubeskrivelig mye, og vi ledd til krampa har tatt oss. Ingenting er som fine dager med bestevennen, men det blir tomt uten henne her . . Heldigvis er det ikke mer enn 2 uker til vi ser hverandre igjen. Glede! Fikk forresten nydelige roser hos henne igår, hun er så søt og snill! Buhu, dere kjenner vel igjen følelsen når bestevennen skal dra?! Flyet går heldigvis ikke før 16.35, så vi skal tusle oss en tur på Karl Johan – og sette oss på en café for å kose enda litt til før jeg sender henne avgårde. Kos dere idag ♥

Tine isTe

En av mine favoritt drikker om sommeren (og ellers) er Tine isTe, spesiellt på varme sommerdager med isbiter i og dugg på glasset, for ikke å glemme sugerøret. Mmmmh ♥ Som sagt så er Helen her enda, og vi har nettopp vært på butikken og handlet inn til panang gai gryte, og deilig kald isTe som vi skal ha til. Kjøpte tre forskjellige sorter idag, bare for å teste ut hvilken som var favoritten . . Hvit te Guava – Sitron – Fersken Både jeg og Helen testet ut alle tre  . . Og favoritten hos oss, var uten tvil denne . . Ferskensmak ♥ Tine isTe er sponsor av “tørste øyeblikk” dvs om man mottar sms fra 7-eleven, Shell eller Narvesen om gode tilbud, vil man når gradestokken bikker en bestemt temperatur, får en sms om at man kan hente seg en gratis Tine isTe ♥ Hvor hyggelig er ikke det på en varm sommerdag? Budskapet kan man få med seg om man liker Tine isTe på Facebook, noe man kan gjøre her : www.iste.no Hvilken isTe er din favoritt? (Annonse)