Hipp hurra – endelig rabattkode

Annonse for egen kolleksjon


God kveld ♥ Nå har jeg spist suppe (så digg med norsk mat igjen etter 2 måneder borte) og snakket med lillesøs Oda og vofsen vår Ollie på facetime, hehe.. Er så koselig når det lille søte hodet hans titter frem innimellom.

Senest tidligere idag var det en av dere som spurte her inne etter rabattkode til smykke-kolleksjonen min Safira By Lene Orvik, og jeg har klart og sneket meg til en kode som varer fra idag t.o.m fredag! Den gir 20% på alt fra kolleksjonen, koden er Lene20 og dere kan shoppe her ♥ Mega Hoopsene har forresten kommet inn igjen også!

Som dere ser på bildene så bærer jeg kolleksjonen stolt hver eneste dag. Jeg elsker hver minste detalj og alt fra kolleksjonen er favoritter om det er lov å si. Er så hyggelig når dere sender meg bilder og videoer fra de tingene dere har kjøpt, tusen takk! Jeg er på saken for å sjekke om Vintage Bracelet fra forrige kolleksjon snart kommer inn igjen også, har forstått at det har blitt en stor-favoritt.
Bamboo EarringsBamboo NecklaceMixed Vintage Bracelet – Kjolen er fra Zara


Bamboo Halo RingBamboo Halo Necklace & Mega Hoops

Elsk på perle-øredobbene! Square Pearl EarringsMixed Vintage BraceletNeat Bracelet Silver

Square Pearl Earrings nok en gang – elsk! Så fint til en hatt, med håret bak i en bun og solbriller.

Bamboo Halo Necklace i sølvSquare Pearl NecklaceHalo Bamboo Ring i sølvHalo Band Ring

Håper dere finner noe dere liker – og koden må dere ikke glemme å bruke ; Lene20 (varer ut fredag) Det er fri frakt, og tollen er allerede inkl i prisen.

Nå skal jeg finne sengen, elsker å legge meg tidlig og stå opp tidlig! ♥ LOVE!

Capri-love

Hei fra Norge ♥ Kom hjem i går etter en fantastisk uke på deiligste Capri. Har drømt om Capri helt siden jeg var der i fjor, det er den ultimate sommer-ferien for meg å dra dit. Italia, pasta, nydelig natur, is, rosévin, og bare avslapping. Capri er så rolig og det elsker jeg, det har vært opp tidlig hver morgen (jeg elsker stille morgener før alle andre har stått opp) og tidlig i seng hver eneste kveld. Har vært så godt ♥ Tenkte å lage en Capri-update og en liten guide i en og samme post til dere nå.

Det beste er å fly til Napoli direkte – så ta fergen fra porten og rett til Capri som tar 45 minutter. Derfra tar man taxi opp til selve “sentrum” – hvor det er best å bo. I nærheten av Piazettaen og på den siden mot Faragolini-stenene. Det er der det er best å bo, ikke på andre siden mot marinaen hvor man kommer i land. Jeg har bodd på 4 forskjellige hoteller der på de 3 gangene jeg har besøkt Capri, og uten tvil er Sina Flora Capri det beste. Sjarmerende lite boutique hotell som ligger midt i smørøyet, og har de søteste rommene (bestill med sjøutsikt) og den aller beste servicen!

Mine favoritt beachclubs ; Fontelina – dette er den fineste synes jeg (her må du bestille beachbeds og lunsj lang tid i forveien, lang tid!) Det beste er å booke noen dager der, og lunsj rundt kl 13.

Da Luigi – min favoritt nummer to, denne er ikke så vanskelig å få seng på men bare book i forveien så er du sikker. Her går man trapp både ned, og opp (en tung tur) men nydelig utsikt. Disse ligger ved siden av hverandre.

Så har vi La Canzone Del Mare som ligger ved Marina Piccolo, her ligger mange beachclubs, men dette er den fineste og roligste, så har de nydelig lunsj på restauranten der. Her går det også trapp ned, og opp – men her er det også mulighet for å ta taxi opp igjen. Mye gåing i varmt vær, puh!

Båttur ; Dette er det beste ved hele Capri, nemlig å dra ut på båt. Jeg kunne gjort det hver eneste dag. Vi dro ut en dag, men jeg skulle ønske vi bestemte oss for to, for det er den beste dagen på lenge. Vi dro ut fra Marina Grande kl 10 og kom tilbake til Marina Grande 5 timer senere. Så vi kjørte hele øya rundt. Det mest magiske er jo å ligge i de forskjellige små buktene hvor ingen andre er, med krystallklart vann og stupe uti x antall ganger, drikke litt rosévin og bare nyte livet! Herregud som vi koste oss denne dagen. Vi brukte Capridream Tour og Antonio (hadde han i fjor også, han er superkul) og privat båttur er det dere må gjøre. Det er verdt hver en krone.

Verdens beste is ; Midt i shoppingstreeten fra Piazettaen finner du Capris mest kjente issjappe, det er kø dagen lang, men SÅ verdt det. Jeg har spist is en-to ganger om dagen, hihi.. De lager kjeksen på stedet og den er både søt og salt på en gang. Kokos og pistasj er det beste jeg vet!

Drinks på Capri Rooftop må til fra 18-19, da har dere tidenes utsikt til Faragolini-stenene. Aurora er den feteste restauranten, og her må det bookes lang tid i forveien. Spis rundt 21/22, da er det best stemning. Nydelig mat og veldig gøy restaurant, når vi var der på søndag var det en av Victoria Secret modellene som feiret bursdag der, vi ble litt starstruck, si! Le Camerelle er også supert for middag, veldig koselig. Og Villa Verde! Og Quisiana for drinks hver dag før middag.

Le Camerelle ♥ 
Drinks på Quisiana ♥

Ellers er det bare det å tusle rundt på øya, i gatene, ta inn inntrykkene og alle menneskene, drikke kaffe, spise god mat, og slappe helt av som er oppskriften på en deilig Capri-ferie. Nå har jeg som sagt vært der tre ganger på to år, og neste gang så skal jeg prøve noe nytt! Positano er jo også å anbefale, det må sees. Men Capri er favoritten!

Nyt tirsdagen, idag er det hjemmedag med vasking av klær og oppfrisking av blomster og diverse ♥

The brow game pt.2

Annonse i samarbeid med Nutrilashes


God dag fra deiligste Capri! Herlighet for noen herlige dager ♥ Blir så happy! Bare tasse rundt i lette klær, sandaler, uten sminke på huden, så deilig.

Siden mai har jeg brukt Nutrilashes sitt “Eyelash and brow growth serum” på brynene – til høsten har jeg nemlig planer om å kvitte meg med øyevippene så da er det enda viktigere for meg at brynene er ON POINT! Og generelt så er det jo viktig at brynene er ON POINT – bryn er så viktig for å forme inn både ansikt og øyne. Er så misunnelig på de/dere som har naturlig bushy brows! Men heldigvis finnes det hjelp for sånne som meg, hehe.. Etter at jeg bestemte meg for at vippene skal av, så har jeg begynt å bruke det på vippene og. Prøver å smøre på morgen før jeg sminker meg, og kveld før jeg legger meg – det er bare til å gjøre det som en rutine.

Siden mai har jeg fått så mye hår! Og jeg har klart å la være å plukke de. Når jeg kommer tilbake til Oslo har jeg time for å fikse de, så det blir superspennende å se hvilket resultat jeg får (noe jeg har veldig tro på blir bra!) Så ja – jeg kan absolutt melde om at Nutrilashes sitt serum fungerer til brynene! ♥ Og jeg gleder meg til å vise resultatet.

Tale (min makeup artist venninne) sa det ville ta 6-8 uker og nå ser jeg virkelig at det har fungert, så jeg ser ingen grunn til å slutte. Bushy brows, og naturlige øyevipper here I come – det skal bli en FRYD!! Jeg har hatt lashes i 5 år, det er helt sinnsykt – vippedamen sier at mine under er sterke, men klart jeg ønsker at de skal være litt lengre når jeg først tar av extensions, så nå er det serum for alle penga.

Morgenrutine – før jeg legger på sminke på brynene, og alltid hver kveld før jeg legger meg.

Nutrilashes gir dere en deilig rabatt på serumet, og den lyder på hele 50% – og serumet får dere kjøpt her.

Nå skal jeg tutle meg ned på beachen sammen med de andre, i går var vi på båttur hele dagen – beste dagen på lenge. Elsker å stupe uti, dukke under, sole meg og slappe av – DET er livet! Og Capri er NYDELIG ♥

Første dag på deilige Capri

Annonse – inneholder egenreklame


God kveld fra en som har spist ravioli med ricotta for andre gang på rad og er rimelig klar for sengen. Italia & pasta er en magisk kominasjon, det vet vi alle ♥ Her blir det pasta hver eneste dag helt til jeg reiser hjem (og da tenkte jeg å begynne og lage hjemmelaget pasta, er ikke det litt hyggelig?)

Idag var det opp tidlig for å få med seg dagen – jeg vet man burde sove seg litt  “frempå” på ferie, men jeg elsker (!) å stå opp før de fleste andre og ta inn alle inntrykkene. Det ble frokost ved bassenget / uteområdet på hotellet her, som jeg forøvrig ELSKER. Et lite, autentisk boutique-hotell med superskjønne rom og verdens beste service, Sina Flora Hotel Capri ♥ Hit skal jeg tilbake.

Har tuslet ned til Fontelina som er en av mine favoritt beachclubs her nede, rolig, koselig, deilig stemning, fin utsikt og bare helt herlig (må bookes på forhånd)

Ellers har det blitt litt avslapping ved bassenget, så tok vi noen drinker på Pizetta som det heter, typ et “square” som ligger midt i “sentrum” så hyggelig.

Hver eneste dag bærer jeg kolleksjonen min Safira By Lene Orvik, jeg er så innmari glad i den, i alle produktene! Faktisk begynt å bruke en del sølv igjen – det er en stund siden sist – var mange av dere som etterlyste sølv i forrige kolleksjon, jeg elsker det. Sølv popper og skiller seg ut, og spesielt til brun sommerhud!

Mixed Vintage Bracelet kombinert med Neat Bracelet i sølv og gulv. (Finnes også i smykke) Bamboo Band ring og Bamboo Halo er også så fine på samme finger, synes jeg!

Pearl Necklace med sølvdetaljer kombinert med Bamboo Halo Necklace er også en favoritt hos meg. Alle disse piecesene deres ser i sølv over her – finner også altså i gull! Superelsk til brun hud, og man kan mixe og matche sølv og gull så mye man bare vil.

Klikk her for å se på  / shoppe kolleksjonen.

Natta fra meg og denne vidunderlige utsikten♥

Fra Oslo til <3

På onsdag landet jeg i Oslo, og har brukt de siste dagene på kvalitetstid sammen med venner. ♥ Jeg har fått vært hjemme i leiligheten, vært med Henriette, Egil og guttene, grillet, slappet av, vært i Tønsberg og hatt noen skikkelig fine dager ♥

Vi pleier alltid å reise en gjeng til Tønsberg om sommeren for å få med oss 8 glass, det er alltid like hyggelig. Så påfyll med venninner og venner gjorde seg etter snart 2 måneder borte.

Jeans modellen er det flere som spør om ; Wedgie Straight heter den ♥

Kjolen min er fra Ganni! Elsker mønsteret og den knæsj-grønne fargen! Litt uvanlig for å være meg, men digger faktisk denne.

Igår pakket jeg kofferten igjen, og idag fløy vi til Napoli, og tok fergen til ett av mine favorittsteder ; CAPRI ♥ Skjønner det er / har vært masse nordmenn her nå, fått flere meldinger på insta! Så ikke bare jeg som liker Capri forstår jeg. ♥ Kom frem i 16 tiden så har sjekket inn, slappet av og spist … Ta-daaaaa – pasta! Kommer til å leve på pasta hele uken. Er så nydelig her. Ahh jeg har ikke ord.

Skal være her en uke, tusle rundt, slappe av, lalle seg tidlig og bare nyte den vakre naturen og atmosfæren!

Ohh – jeg så Løvenes Konge i går forresten, herreguuud den får terningkast 6 av meg og jentene! Gråt gjorde vi og.. Men den var så fin! Jeg hører på albumet på Spotify hele dagen lang. Den må dere se. ♥

Håper dere har en MAGISK sommer! LOVE

With love from NY

Annonse – innlegget inneholder produktplassering for Oslo Skin Lab

Hei fra NY!! Nå har Mariaskatt vært her 10 dager allerede, herregud som vi har kost oss! Været har vært nydelig, vi har solt oss på rooftops, slappet av mellomslagene, gått i gatene, spist latterlig mye god mat (mest pasta!) Og virkelig bare hatt the best time! Jeg nyter virkelig hvert eneste sekund av hvert minutt i byen og føler meg skikkelig skikkelig hjemme her! This is my city now – I feel it!! Bare følelsen av å være her og ta inn alle inntrykk og nye mennesker hver eneste dag gir meg så innmari mye ♥

Idag startet jeg dagen tidlig med en sykkeltur (det har blitt min favoritthobby her) før jeg dro på treningstime på Switch Playground, elsk! Det må dere teste om dere skal hit. 1 time med forskjellige stasjoner, styrke, litt kardio og masse gøy energi. Man blir virkelig helt kjørt etter en sånn time. Etter det spiste jeg og Maria frokost på Banter som er et australsk frokost sted. Beste måten å starte dagen på er å komme seg opp tidlig, komme seg ut, trene og spise. Det gjør hele dagen for meg!

Det har vært superviktig for meg å ta vare på meg selv mens jeg har vært her! Søvn, mye trening, mye vann, sunn mat (om man ser bort fra mengder med pasta hihi) gode hudpleierutiner, solfaktor og ikke minst min daglige dose av Kollagenet The Solution fra Oslo Skin Lab. Det er så viktig å forebygge og kanskje ikke alltid noe alle tenker over og har fokus på? Nå som jeg har rundet 30+ så har jeg blitt mye mer bevisst på dette. En liten pakke kollagen hver dag som jeg blander ut i enten kaffe, juice, smoothie eller lignende. Om sommeren blir vi ekstra utsatt for den sterke solen. Det er derfor ekstra viktig at man booster huden med kollagen, samt beskytter huden med solfaktor for å forebygge de negative effekten UVA strålene har på huden vår.

Kjøp en pakke med Kollagenet The Solution her (28 stk) til 199,- (dere får altså 65% på første pakke!) 

Det er viktig å ta vare på huden sin når man kan ♥


Forrige uke bestemte jeg meg forresten for at jeg skal fly hjem til Norge sammen med Maria, så vi flyr faktisk allerede idag! Nå har jeg vært her i 6 uker, og hadde ingen plan om når jeg ville til Norge igjen, men nå blir det en liten svipptur hjemover. Jeg kan nesten ikke snakke om det en gang for jeg har kjærlighetssorg allerede. Vil IKKE dra! Det er vel en bra ting det da, at jeg trives så godt at jeg ikke vil reise. Men jeg har bestemt meg for å dra hjem nå en tur, jeg skal hjem for å pakke litt om, møte vennene mine, jobbe litt, og få kicket i gang businessen til høsten, reise en tur til Italia – og så skal jeg tilbake hit i august!! Weeeee! Så jeg har jo ALT å glede meg til. 

Og nå er det bare å gjøre seg klar for flytur (aiaiai så lite lyst jeg har) Misforstå meg rett, jeg savner alle hjemme så mye og gleder livet av meg til å se de igjen, men jeg føler en sånn tilknytning til NY her at jeg bare vil ta med alle mine nærmeste og putte de på Manhattan <3 Planen er at jeg skal finne meg leilighet her og være her i høst, jeg hadde mange mål med denne turen og ett av de var selvsagt å se om dette her er noe jeg virkelig ønsker og vil. Og det vil jeg. Blir bra og dra seg selv litt ut av NY-bobla forå kjenne på hvor mye man har lyst tilbake (for det vet jeg at jeg vil, og skal) <3

Det blir fint med en tur hjem og litt påfyll av kvalitetstid sammen med venner. Henriette, Egil og gullguttene Noah og Elliot er i Oslo nå så da skal vi endelig få være sammen igjen. 

Vi skrives fra Norge, og da skal jeg lage en skikkelig update på hvordan livet har vært her de siste 6 ukene! NY I LOVE UUU <3

NYC guide 2 – food

God morgen fra Public Hotel (mitt fav fav fav hotel over alle..) Om jeg kunne bodd her ett år, hadde jeg lett gjort det.. Hehe ♥ Maria er her og vi har det så fint i NY sammen, rusler, soler oss, shopper, spiser nydelig mat og koser oss skikkelig med kvalitetstid!

Jeg tenkte jeg skulle lage en del to av NYC guiden min. Og den tenkte jeg skulle handle om det jeg elsker mest i hele verden, nemlig MAT! Jeg har så mange tips,og det er ikke alltid lett å huske alt. Men jeg skal være flink å adde på flere steder etterhvert! ♥ Alle stedene jeg anbefaler ligger rundt Soho, TriBeCa området og noen i Meatpacking.

Da begynner vi med det som er mest naturlig…

Frokost ;

Ruby’s – australsk frokost sted i Mulberry Street. Anbefaler å gå dit en dag det er sol, da kan du sitter halvveis inne, og halvveis ute mens du nyter frokosten din. Er så koselig i den gaten!

Banter – også australsk. Ligger i Sullivan Street. Supergod frokost!

Epistrophy – sitt ute på fortauskanten og naut en deilig frokost i Mott Street. Og bestill Zucchini Fritters. Det er typ sunne pannekaker, med avokado og egg. Er så godt åtte hjelp!

Russ & Daughters er også veldig kult! Jazz musikk, bagels og kul stemning.

Butlers Bakeshop i Dumbo, Brooklyn har veldig god avokado toast.

Buvette, også fin til lunsj. Denne er fin!

Ellers er Two Hands et godt alternativ!

Lunsj / middag ;

Hvor skal jeg begynne … 😀 Er så mange bra steder og jeg har ikke fått besøkt halvparten av de jeg skal besøke enda en gang.

De nevnte frokost stedene fungerer også forresten veldig fint til lunsj.

Pastis – både lunsj og middag! Fransk bistro – deilig atmosfære. Amazing food. Løksuppen og ricotta ravioli er helt magisk! Maten der generelt er magi!

BoCaphe – den beste lunsjen jeg har smakt siden jeg kom hit. Ligger i Lafayette Street og har så mye digg på menyen! Jeg spiste blomkålris, grønnsaker, biff med trøffel og peanøtt saus! Beste noensinne!

Cipriani Downtown – dinner! Hjemmelaget pasta med kremet saus, skinke gratinert med parmesan på toppen. Beste pastaen jeg har spist siden jeg kom. Cipriani er også et supercoolt sted! Classy ♥Herregud denne er så god!

Via Carota – dinner. Jeg syklet forbi der en dag og jeg har aldri sett en lignende kø på et spisested noensinne! Prøvde å få bord der igår, men det var 4(!!) timers ventetid. De åpner 1630 så jeg tror det er smart å gå dit da, sette seg på liste og deretter ta en drink i mellomtiden et annet sted til du får sms! Italiensk btw og skal være helt vill!

L’Artusi – dinner, også italiensk med herlig vibe. Har bord der i kveld. Glad i italiensk eller? YES.

Bowery Hotel, nydelig mat. Kul atmosfære! Fint til lunsj, veldig mye kulere til middag. Bra vibe!

Rosemary’s i West Village. Så koselig sted og kul vibe. Helt nydelig å sitte ute på gata! Elsk!

Meme i West Village, lite koselig sted med nydelig mat!

Le Botaniste – lunsj sted! SÅ amazing! Pasta og supper. Veldig kult sted. 

Gitano Garden Of Love – elsk på dette stedet. Også kult til drinks! Men book middag til rundt 18/19 og bli der utover. Mexikansk mat! En av mine favoritter. Det er palmer og sand der, skikkelig deilig summer-popup midt i Soho/TriBeCa

Sugarfish – kult sushi konsept.

Så er det en drøss med andre steder som jeg ikke har fått testet enda.. 😀 Så jeg må komme tilbake til dere. Men tenkte å nevne mine favorittgater som jeg elsker å gå rundt i ;

Prince Street, Mulberry, Mott, Spring, Broome. Generelt alle gatene i Soho. Er bare noe helt spesielt å rusle rundt her. Har jeg forresten nevnt rooftops for dere? Rooftop’en her på Public er helt magisk,  samme er rootop’en på 1 Hotel i Brooklyn. ♥

 

Så nå har dere i hvertfall litt tips! Spør om dere lurer på noe, men jeg må bare si det igjen – Soho området er det aller aller beste, og det det gjelder i forhold til alt! ♥

<3

Hei! Et lite vink fra NY! Herregud i morgen kommer skatten min!! Maria lander imorgen kveld og skal være her i 10 dager! Det blir helt magisk. Gleder meg til å vise henne byen på min måte. 

Håper dere har det bra? I det siste så har jeg jobbet en del på en kreativ idé jeg fikk mens jeg tasset rundt i gatene her! Blir så inspirert. Her en kveld satt jeg nesten tre timer på en fortauskant i Soho med macen, jazz på ørene og skrev og skrev! For en stund tilbake så fikk jeg faktisk tilbud om å skrive en bok! Jeg hadde til og med kontrakten i boks. Jeg trakk meg til slutt, fordi det var ikke riktig tid! På den tiden så var hodet okkupert med så mye annet og jeg mener at skriving må komme når man er inspirert og har noe å dele og ikke bare fordi man har en deadline. Det blir for mye press og ikke ekte, synes jeg. Jeg er nok på et sted i livet nå hvor jeg godt kunne tenke meg å skrive en bok – men jeg tenker jeg at den andre idéen min får komme først i rekken og deretter er det mer naturlig med en oppfølger av en bok. 

Jeg bare føler at jeg vil bidra med noe mer, bruke de egenskapene jeg har og erfaringene jeg har gjort meg og hjelpe andre på en mer nyttig måte om dere forstår? 

Uansett – NY gir meg så mye tankerom, jeg har fått klarnet hodet på så mange plan. Er så glad for den tiden jeg har hatt og har her. Jeg koser meg hver eneste dag! 

Har fått meg flere bekjente / venner / venninner. Både fra Norge, Sverige, NY, Australia, California you name it! Det er så gøy å bli kjent med nye mennesker. 

Middag sammen med fantastiske Paulina fra Sverige!

Nytt favorittsted! Den maten her! Bocaphe. Anbefales om dere er i NY
Blomkål”ris”, grønnsaker, biff og trøffel! Altså – beste jeg har smakt her hittil! De har så mye digg på menyen. Elsk

Ellers så trener jeg hver dag, spiser kilosvis(!!!) med vannmelon hver dag, sykler hele tiden (føler meg som en skikkelig New Yorker i gatene haha) og ja – bare kost meg! Og så jobber jeg selvsagt med businessen i Norge i tillegg. Fin fin balanse! 

Håper dere har det fint og at dere har fått finere vær! Vet det haglet i Ålesund for et par dager siden! Aiiii ai! 

Begge kjolene er fra Reformation og hatten er fra HM <3

Masse klemmer! 

En helt magisk kveldstur

Nå kom jeg akkurat inn etter en fantastisk kveldstur. Tror dette er noe av det fineste jeg har gjort for meg selv på lenge. Det har vært rundt 30 grader her idag, så deilig – alt man trenger er en lett sommerkjole og et par sandaler – så er man good to go. Så deilig følelse ♥ Jeg har hatt dette på “listen min” siden jeg kom og idag kom jeg endelig på det! Turist-level 10.0 – men likevel, det å sykle over Brooklyn Bridge mens solen gikk ned er virkelig noe av det fineste. Varmt i luften, sykkel, sommerkjole, solnedgang, rosa himmel, og nesten det aller beste som virkelig satte stemningen for meg ;  jazzmusikk på ørene. Jeg måtte smile for meg selv når jeg var på vei tilbake til Soho på sykkelen når det begynte å bli skumring og mørkt – rett og slett fordi jeg synes det virkelig var helt fantastisk! Så glad jeg gjorde det.

Kjolen er fra Reformation ♥

Altså har dere sett. Det var så fint å oppleve det, og så kunne jeg ikke dele det med noen hjemme, for alle hadde jo lagt seg – da er det fint å få skrevet det ned til dere så dere kan lese imorgen ♥

Jeg skrev jo noen ord her for en stund siden om at jeg følte på at ting var litt vanskelig. Og noen ganger kan man ikke overstyre følelser med reflektering eller fornuftig tankesett – sånn er det bare. Og da må man stå i det og føle det akkurat sånn. I ettertid tror jeg faktisk at jeg har klart å løse det for meg selv.

Jeg har ikke hatt det kjipt én gang siden dagen etter jeg nevnte det på bloggen her for dere, og det er akkurat en uke siden idag. Ikke ÈN kjip følelse! Jeg tror liksom jeg har klart å knekke koden. Jeg lærer altså nye, utrolige ting hver dag. Når man har kjipe følelser inni seg så tror jeg det er viktig å komme seg gjennom det der og da, og i ettertid finne ut hva kjernen i “følelsene/problemet” er – og deretter prøve å stykke det litt opp og finne løsninger for hvordan man kan unngå det i fremtiden. Ta valg som gjør at man unngår at kjipe situasjoner og følelser oppstår.

For min del handler det om og alltid være sharp, være på pluss-siden både fysisk og psykisk. Nok søvn, trening, sunn mat, og ikke være ute sent og drikke etter 12-ish i helgene (og ellers selvsagt.) Jeg elsker å være sosial, og spise god mat å drikke vin er en stor del av livet mitt, men jeg har ikke lengre behov for og drikke for å gå ut på byen og den slags. Da er det for meg mye bedre og gi masse bra energi, være med og deretter trekke seg tilbake og få en god natts søvn. Så våkner man og er kvikk i hodet, og sterk i sinn! Det er den aller beste følelsen. Best of both worlds. Jeg vil ikke komme dit at jeg tillater at hverken hodet eller kroppen skal være fryneste og ikke være på topp – da blir man automatisk svakere og det er vanskelig å takle utfordringene som måtte komme ♥

Nå skal jeg spise opp salaten min og deretter skal jeg sove. Trening tidlig i morgen. Jeg har forresten testet Switch Playground som jeg nenvte for dere – HELLO så rått det var! Jeg elsker Barrys, men …. Dette var bedre! 1 hel time med 2 minutter på hver stasjon, heiii hvor det gikk. Aldri vært så svett før i mitt liv. 😀

Work that summertan giiirls!

Annonse Good For Me


God og nydelig mandag! Er dere straks klare for ferie? ♥ Håper dere alle får fantastiske sommerdager, med masse sol, kjærleik og hygge fra ende til annen. Sommer er jo uten tvil livet – på alle mulige måter, og jeg føler meg så heldig som får oppleve den her i NY og omegn. Her er det virkelig fantastisk om dagen,  jakke, bukse og den slags er det bare å pakke bort, her går man i lette, delikate sommerklær fra morgen til kveld.

Beste feelingen om sommeren er og føle seg fresh! Jeg føler at jeg har blitt ganske brun bare ved å være i storbyen, er mye ute i solen når jeg går rundt og prøver å snike meg opp på takterrassen her for å slikke litt ekstra solstråler innimellom.. I tillegg har jeg jo fått vært i Hamptons OG skal kanskje tilbake til helgen, der har de jo deilige strender og skikkelig summerfeeling. Det fine med at man har vært og er flink å ta Betakaroten Gold – er at man får skille og farge superraskt! Trenger ikke ha gått lange tiden på solsengen før jeg har fått skikkelig farge. Det er det jeg elsker med Betakaroten Gold, føler liksom at tanningen blir så mye mer effektiv!

Hamptons er så fint, gleder meg til å dra tilbake ♥

Hver eneste dag tar jeg 2 x kapsler med Betakaroten Gold. It’s working! Jeg er alltid brun og fresh, jevnt over, ingen soleksem og bare deilig sommersetmning. Betakaroten Gold gjør også at fargen holder seg lenge når sommeren er over og man er back to normal igjen. Dette er mitt must-have produkt. Og anbefaler det til alle mine (og dere) ♥  Jeg har allerede brukt en boks her i NY, og  begynt på en ny – så nå begynner jeg å bli livredd for å gå tom før jeg reiser hjem (som jeg ikke vet når er..)

Det er fortsatt ikke for sent å starte NÅ! Kick i gang den brunfargen girrrls! Om du får det inn som en fast rutine i hverdagen eller på ferie så lover jeg deg at du kommer til å se at det fungerer. ♥  Ta før ferie, på ferie, og etter ferie. To om dagen. Og siden det nå er sommer og sol får jeg lov å gi dere 40% (!) på første boks. Dvs én boks til kr 179! Den o´magiske sommerboksen kan du bestille her. Så er det bare én ting å gjøre ; GO GO GO!

1 juli allerede, gleder meg til å feire 4th her! Det blir gøy. Håper juli måned gir dere alt dere ønsker dere.

Mandagslove!