NYC guide del 1

Hei alle fine ♥ Håper livet smiler! Jeg har så mye å dele fra NYC! Men jeg tenkte jeg måtte starte et sted, så får jeg dele det opp i flere deler.

Places to stay ;

NUMBRE UNO! Public Hotels i Soho. Mitt favoritt hotell. Har bodd der i ca 1,5 uke til sammen. Elsker selve hotellet, de som jobber der, servicen, gratis kaffe, friskt vann og frukt hver dag, free wine fra 17-18 hver dag (dette glemte jeg av kom jeg på nå) FET (!!) takterrasse med tidenes utsikt (åpent fra 17) veldig koselig restaurant i bakhagen, rommene er bare AMAZING (anbefaler hi-floor med utsikt mot skyline) Det ligger så sinnsykt bra til, midt i Soho. Kort vei til alt. Kjenner jeg savner litt tilbake til området der. Elsker Soho, viben der, gatene, alt. Anbefales! AHH MISS IT. Anbefaler å bestille god tid i forveien da prisene er ganske stive (men etter min mening veldig verdt det) De har treningsrom også, to barer, et typ “jobbzone” area med kaffesjappe og lunsj hvor mange er sosiale, jobber, har møter etc. ELSK ELSK. 

Koste meg så mye der. Der er rett i nærheten av ALT!

Her er Eline og jeg på rooftopen på kveldstid  Helt nydelig. Anbefaler en tur dit uansett når du er her.

Rimeligere alternativ ; Sister City. Her hadde jeg booket rom med terrasse. Rommene er ikke så store så da er det deilig å ha rom med balkong som man kan gå ut på og ikke minst, nyte den latterlig fine utsikten! Liker dette hotellet også kjempegodt, ikke så «varm» vibe der som på Public synes jeg, men veldig hyggelig og ligger 2 min fra Public, altså veldig bra location! De har i tillegg takterrasse, og kaffesjappe / frokost. Check it out! 

Utsikten fra balkongen. 

Brooklyn ; Et helt AMAZING hotell, blows your mind! Er så fint, kult, gjennomført! I og med at det ligger i Brooklyn blir det et litt annet type opphold, mye roligere, man får liksom ikke den «city-viben» som jeg elsker. Men Dumbo (området det ligger i) er superkoselig. Man bruker bare 20 min med subway til Soho, så det går veldig fint å bo der. Men man har liksom ikke NY rett utenfor døren. Spørs hva man er ute etter. Hotellet er helt rått, utsikten enda råere, og takterrassen – det absolutt råeste! De har basseng for gjestene også. Om dere ikke bor der – så anbefaler jeg en tur på takterrassen fra 18-19! 

Både Public og 1 Hotels er ganske dyre hoteller, det finnes masse rimeligere alternativer. Men da hadde jeg valgt Soho, Tribeca og rundt om her. Midtown er også ok og Uptown men den sjarmen og viben som er i Soho, Tribeca og Greenwich Village synes jeg er helt noe for seg selv. Om man vil til midtown / uptown er det bare å ta subway. Jeg har blitt god på subway her nå forresten, wuhu! Last ned denne appen ; NYC Subway, så bruker du «Route Planner» – den er genial. Par turer med subway så er du pro! Jeg har knapt tatt taxi eller Uber siden jeg kom hit, jeg går for det meste, eller så tar jeg Subway ♥ Alt er så innmari dyrt, så her kan man spare penger (og trimme litt) samtidig, hihi. 

Things to do! Byen er jo full av ting man kan gjøre, jeg har ikke rukket å gjøre halvparten av alt jeg skal enda. Puh. Men siden trening er viktig for meg tenkte jeg å anbefale dere å gå på Barry´s, det er det jeg har gjort siden jeg kom hit, i tillegg til vanlig trening på hotellene jeg har bodd på (de fleste hoteller har treningsrom.) Neste jeg skal teste ut er ; Switch, Tonehouse og Neou. Gleder meg! Elsker jo å prøve nye ting. Barry’s i Noho liker jeg best, i Lafayette Street. Tribeca sin er også bra.

Jeg har masse annet jeg kan anbefale (som jeg har fått tips om fra andre) til de som måtte være interessert i å teste forskjellige treningstyper her.

Classpass, da får man testet masse forskjellig. Soulcycle. Equinox. Rumble Boxing. Orange Theory. Bode. SLT

Walk the walk – GÅ MASSE! Jeg elsker å gå. Musikk på ørene, og jeg kan gå i evigheter. Jeg elsker det! Jeg opplever masse nye steder, gater, restauranter, coffee-shops, altså det er bare helt magi å bare gå. Aldri gått så mye i mitt liv før, haha. Elsker spesielt å gå om morgenen, eller rundt 19 tiden da det er soft light ute, altså det er så magisk. Får ikke sagt det nok. Er sånn jeg har lært meg de forskellige områdene her. Og jeg har ikke lært meg 1/10 en gang enda. But it’s a start!

Her er jeg ute og rusler i TriBeCa

SYKLE! Man kan laste ned «Citybike» appen og leie sykkel i 30 min for 3 dollar. Så parkerer man og tar en ny tur (og ny sykkel) om man vil sykle mer. Prøv å lær deg veien til målet før du sykler, for å sykle her OG se på maps deeet er ikke å anbefale, hehe.. Det som virkelig gav meg det lille ekstra, var å stå opp tidlig en dag, tusle og hente en sykkel og deretter sykle over Brooklyn Bridge før alle turistene våknet, hehe.. HELT nydelig! Da syklet jeg over broen og parkerte sykkelen ikke langt fra, så tuslet jeg rundt i Dumbo-området. Er superkoselig der. Gikk tilbake over broen (litt mer kaotisk med så mye folk).. Så anbefaler enten en morgen sykkeltur, eller en kveldstur! Kveldstur har jeg ikke rukket enda, men for en magiiii når solen går ned! HALLO ♥ Det må oppleves. 

Grocery-shopping! Ja, jeg er kanskje litt rar – men å rusle rundt på Wholefoods og titte på alt mulig rart samt handle morsomme ting, det liker jeg å gjøre! Føles så hverdagslig og jeg elsker det! Wholefoods er overalt, må si jeg elsker den i Tribeca, i Greenwich Street. 

Åh – en liten kommentar! Jeg kjenner virkelig på hvor godt jeg trives her når jeg skriver denne guiden, for da får jeg liksom reflektert over de siste ukene og alt det fine jeg har gjort! Føler meg så heldig! ♥

Jeg kommer tilbake med en del to, hva gjelder butikker, kaffe-steder, lunsj, middag, og generelt kule steder å gå! Har masse sjamerende og koselige steder også! Er det andre ting dere kommer på som dere ønsker at jeg deler? Let me know.

Idag våknet jeg tidlig, så  tuslet jeg ned på Wholefoods for å handle litt, så har jeg fått jobbet en god del, og nå tar jeg med meg macen på sykkeltur! Så deillig vær her om dagen.

NYT helgen!

SAFIRA BY LENE ORVIK – LANSERING IDAG!

Annonse for egen kolleksjon


! KOLLEKSJONEN ER LIVE – SHOP SAFIRA BY LENE ORVIK HER.

ÅH IDAG ER JEG SÅ GLAAAD!!! Klokken 19.00 i kveld kommer jeg til å dele en link med dere i dette blogg innlegget –  hvor dere endelig kan gå inn å SHOPPE Safira By Lene Orvik kolleksjonen min “The New Vintage!” Den er altså live i kveld, og jeg gleder meg sånn! Klarte ikke sove til klokken ringte en gang og idag føler jeg meg på topp i forhold til hva jeg har gjort de siste dagene. Og det er ikke rart! For en gledens dag! Jeg har laget en liten videosnutt hvor jeg viser alle smykkene i kolleksjonen og snakker litt om hver enkelt pcs! Håper dere finner noe som faller i smak, jeg er så innmari stolt over resultatet at jeg snart sprekker. Her kommer først noen bilder så dere har å se på, etterfulgt av video lengre nede ♥

Og her kommer videoen! Lots of love

TriBeCa

God mandag fra NY! De fleste av dere er kanskje i seng allerede. Selv har jeg nettopp vært på Barry’s Bootcamp og sitter her enda for å oppdatere dere litt ♥

I går flyttet jeg inn i en leilighet som jeg har fått leie frem til 1 september. Det er virkelig helt magisk her, både nabolaget, leiligheten og utsikten. Altså WOW. Jeg fikk oppleve den nydeligste solnedgangen her i går kveld og kjente bare at jeg nesten ble slått i bakken!

Bare se! Er det mulig at det er så vakkert. Skal sies at jeg setter like stor pris på utsikten hjemme på Midsund også, hihi! Vakkert med by, skyline, og vakkert med natur! Men dette her er magi!

Og her er utsikten fra soverommet. Våknet før 07 idag med solen i øynene. Liker ikke å ta igjen gardinene når jeg sover jeg da. Liker å våkne tidlig av lyset ♥

NY er magisk på alle måter – jeg skulle bare ønske jeg kunne puttet alle vennene mine og hele familien på Manhattan. Da hadde jeg vært ordentlig lykkelig ♥

Jeg trives veldig godt i NY men jeg har liksom ikke fått landet helt enda, til tross for at jeg har vært her i 3 uker. I perioder føles det veldig rart og være her – og det kan til tider føles kjipt (misforstå meg rett.) Man har jo ikke det trygge rundt seg som man har hjemme. Men det går alltid over – tror det er normalt å føle det litt sånn. Da er det godt å ha jentene som man kan ringe til hjemme, og en leilighet hvor man kan føle seg litt “normal” og kjenne litt på den “hjemme-følelsen”.. Idag har jeg endelig fått vasket klær, og bare det føles sykt digg! I går var jeg på den største Wholefoods’en jeg har sett her borte, kunne surret der i timesvis! ELSK! Været her er helt magisk om dagen, nå begynner den ordentlige varmen å komme. Så får man ta dag for dag og nyte alt det fine man får oppleve her ♥ YES.

Når jeg har det litt kjipt inni meg så gjør jeg alltid ting som jeg vet gjør meg glad! Jeg har jo alltid positivt mindset, men av og til kan man ikke styre følelsene inni seg. Jeg har det veldig bra altså,  men ja – det tar tid å venne seg til å være alene i en så stor by, man blir plutselig så liten! Få på plass litt nettverk nå, så blir det bedre!

Kaffe, musikk på ørene, gåtur og trening er alltid bra! Spesielt i soft light som er den vakreste tiden i døgnet.


Idag har jeg vandret litt i TriBeCa. Morsomt område! Ble anbefalt en kaffesjappe som visstnok er veldig poppis!

Nei, det er mye å se! Jeg må bare ta litt og litt hver dag! Og guide kommer ♥

I morgen blir det spennende! Så følg med her i morgen kveld!

Masse kjærleik!

Den siste uken <3

God morgen fra regnfulle NY, denne uken har det regnet hver eneste dag – det er veldig varmt så sommerfølelsen er her likevel. Jeg er så utrolig heldig å ha min bestevenn fra barndommen her på besøk denne uken, Helen ♥ Synes det er så leit for henne at hun ikke har fått se the sunny side of NY! Men vi har virkelig hatt det helt fantastisk sammen, kvalitetstid i form av samtaler, bare det å være sammen, mimre tilbake på alle minner, og ikke minst den komiske humoren og alle latterkulene.

Min skatt ♥ I love you!!!

Jeg har jobbet en del denne uken, gjort shoot for den nye smykke-kolleksjonen min – og det var ikke en dans på roser skal jeg si dere- i øspøs regn. Holdt på i 18 timer og var helt ferdig når jeg endelig la meg 0330 natt til onsdag! Men det var det verdt! Puh!

Denne uken bor vi på 1 Hotel Brooklyn Bridge. Brooklyn er så koselig! Og hotellet er helt magisk. Alt ved det, atmosfæren, rommene, utsikten, takterrassen. Mye av grunnen til at vi bor her er fordi det er helt perfekt lokasjon for shooten på tirsdag, man har liksom alt.

Utsikten fra takterrassen – mindblowing. Jeg klarer aldri ta innover meg hvor vakkert det er med skylinen. Det er like vakkert hver gang  jeg hviler øynene i den retningen.City on fire!

Utsikten fra sengen den ene morgenen det var litt sol. Herregud!

Og utsikt fra rommet mot skylinen. Det er virkelig bare helt utrolig – føler meg så heldig som er her!

Nå har jeg vært her i 2,5 uke allerede – det er helt rart å tenke på! Jeg savner selvsagt venner og familie, men jeg har enda ikke savnet den trygge hverdagen hjemme, leiligheten, rutinene – jeg pleier alltid å gjøre det. Det er jo en positiv ting nå som jeg først er her.

I kveld reiser Helen hjem og jeg har hjertesorg allerede, det har vi begge. Vi bor ikke i samme by, det har vi ikke gjort på lenge – da Helen har vendt snuten hjemover til øya. Vi har daglig kontakt, og når vi først møtes så er det som om man har vært sammen 24/7 alltid. Det er så deilig følelse – kan tenke meg dere har vennskap som er likt som vårt også, den følelsen der ♥ Jeg er så heldig som har så mange trygge, ekte og gode jenter i livet mitt – og det tar jeg aldri for gitt. De er alt for meg!

Senere idag er det tilbake til Soho-området, det er favoritt det! Har vært uptown bare et par ganger siden jeg kom. Supert det også men liksom ikke fått helt tak på uptown som jeg har fått i områdene rundt Soho og TriBeCa. Det er så koselig der, jeg har ikke ord. Tror aldri jeg kan bli lei!

Tenkte å lage en liten NY-guide med alt jeg har opplevd hittil, men jeg vet ikke om det er interessant for flertallet? Gi meg en lyd på det så blir jeg glad! Jeg har til og med rukket å besøke The Hamptons også, men det kommer i et senere innlegg.

Her kommer et turistbilde level 10! Hihi.   

Og meg i loungen på hotellet.  Er så kult her! Rommene er helt rå – men jeg har faktisk glemt å ta bilder! Hotellet kan anbefales, virkelig. Men da må man bruke litt ekstra tid til å komme seg til Manhattan. Om dere skal hit som turister, vil jeg sette en knapp på Soho-området!

Masse love til dere ♥

 

Min hudpleierutine

Annonse i samarbeid med Dr.Ankerstjerne


♥ Dette vet jeg er et etterlengtet innlegg da mange av dere spør hvordan jeg tar vare på huden min. Jeg har prøvd forskjellige produkter opp igjennom, det viktigste for meg er å beskytte huden mot sol, gi den nok fuktighet og føle meg fresh med gode produkter. Siden i fjor høst har jeg brukt mitt nye norske favorittmerke Dr. Ankerstjerne. Jeg fikk det anbefalt av Gabrielle som var superfan og sa jeg måtte teste produktene – nå har vel så og si alle jentene i den gjengen vår produkter fra Dr. Ankerstjerne! De har fått seg noen fans der ♥

Det er mange fine produkter i serien, som jeg kan ta dere gjennom. Idag så tenkte jeg å fortelle litt om tre av de. “Wash the day off, Superfood multiporpose vitamin face gel, og Urban Protection SPF30 daycream.

Jeg har laget en liten videosnutt hvor jeg viser frem og snakker om produktene som dere kan se på ♥

Wash the day off er som jeg sa i videoen en cleanser som brukes som en sminkefjerner på kveldstid, jeg bruker den også alltid i dusjen. Det føles så deilig og fresht og rense huden med denne. Det er en gele-aktig cleanser som er kald, deilig og forfriskende.  Inneholder Aloe Vera også, derfor den føles så calming på huden. Denne er parfymefri.

Superfood multiporpose vitamin face gel er som sagt en skikkelig vitaminbombe for huden! Så deilig. Masse vitaminer i, som B3 (Niacinamid i 4% konsentrasjon,) B5, Vitamin A, E og C. Denne er den første jeg legger på før jeg gjør noe annet. Den + dagkrem før sminke, og den + nattkrem før sengen. Den er latterlig digg! Man kan også bruke Superfooden over sminken for å tilføre enda mer glød!

Urban Protection anti-pollution, anti-age, SPF30, UVB, UVA daycream. Jeg har ikke vært veldig flink til å bruke vanlig dagkrem med SPF i, men huden utsettes for stråling hele tiden, uansett vær, så hvorfor ikke bruke en to i én type  dagkrem som ikke bare gir fukt men som også beskytter huden. Dette er viktig uansett vær og klima, men ekstra nå om sommeren selvsagt ♥ This is a winner! Smidig og deilig å påføre er den også, og lukter fresht. Denne gir ikke kviser til tross for at den har høy solfaktor.

Jeg har fått lov å gi dere 20% på alle produkter fra Dr. Ankerstjerne. Koden er Lene20 og dere kan shoppe de freshe produktene her ♥ Koden varer ut juni!


Dr. Ankerstjerne er utviklet av to leger og her er det de selv skriver om produktene sine ;

Dr.Ankerstjerne revolusjonerer hudpleie ved å gjøre avansert hudpleie enkelt å bruke. Overlegen effekt dokumentert i kliniske studier, innovativ vitenskap kombinert med naturlige ingredienser er nøkkelordene bak serien. Produktene er utviklet med fokus på å styrke hudens egne forsvarsmekanismer, redusere hudens aldringstegn, og forebygge skader som følge av luftforurensning og UV stråler. 

En ekstra bra dag!

Annonse


Hei dere ♥

Idag er jeg ekstra glad og giret! Jeg mottok nemlig en pakke til hotellet som kom hele veien fra Stockholm. I år har jeg jobbet med noe som virkelig gjør meg stolt langt inni hjerterota, jeg elsker å jobbe med dette – og nå kan jeg endelig dele med dere hva det er!

HOLD AV 25 juni girls – da lanserer jeg nemlig en helt ny SMYKKEKOLLEKSJON for mine fantastiske samarbeidspartnere Safira! De er helt fantastiske å jobbe med, alltid positive, de gir meg frihet til å lage akkurat de smykkene jeg selv vil, de lar meg skape det innholdet jeg vil og det tror jeg er mye av nøkkelen til at man får gode resultater, OG kan lansere enda en kolleksjon! WÆÆ, jeg er så GLAD! Jeg har bært smykkene mine fra forrige kolleksjon hver eneste dag siden september i fjor. Og har nå valgt og “videreføre” den gamle litt, og bygge på med den nye. Noe som vil si at den nye kolleksjonen er perfekt til å kombinere med den gamle. Den gamle er litt utplukket nå  – men dere kan se den her ♥

Denne gangen har jeg også valgt å lage smykker i sølv, vet mange av dere har ønsket det. Sølv og gull i kombinasjon er også helt fantastisk nydelig! Elsker det – og det er så fresht til sommerbrun hud atte hjelp!

Håper dere synes dette er like gøy som meg! Jeg elsker hvert et eneste smykke, hver en minste detalj, alt! Jeg sprekker snart her jeg sitter i lobbyen på hotellet i o´store New York.

Det kommer snart ett innlegg med litt tanker om New York også, jeg har bare trengt denne uken til meg selv, jeg måtte lande litt. Jeg har gått hver eneste dag, hele dagen her, tatt inn alle inntrykk, og sortert litt oppi hodet – det er så fantastisk befriende og deilig.

Takk Safira for muligheten til å lage enda en ny kolleksjon, jeg er ydmyk og veldig takknemlig!

Rooftop søndag i sommersolen

Annonse – i samarbeid med Boots Apotek


Hei og god mandag fra deilige, deilige New York! Det er så fint vær, sol nesten hverdag og en herlig sommerfølelse fra morgen til kveld. Tasser bare rundt i lette kjoler og joggesko eller sandaler (alt ettersom hvor mye jeg skal gå.) Man rusler jo mye rundt her, når Ragnhild var her, gikk vi 70.000 skritt på 3 dager, helt vilt! Det ligger på 25-30 grader hver dag her. Solen er knallsterk og det å smøre seg hver dag før man går ut er vel så viktig som å smøre seg når man soler seg. Ikke bare kroppen, men ansiktet og leppene også, føler fort man glemmer det når man er i storbyen og ellers andre steder som ikke er type “solsteder”

Føler virkelig at jeg har fått tjuvstartet på sommeren ved å være her i NY! Er så fantastisk deilig her. I går følte jeg for å chille noen timer i solen, hatt ting på agendaen helt siden jeg kom, så veldig deilig å kose seg på en rooftop med basseng i varmen. Med i vesken hadde jeg selvsagt solkrem både til kropp, ansikt og lypsyl til leppene.

Viktigheten av å smøre seg tror jeg dessverre det er noen som glemmer til av til så derfor tenkte jeg å minne dere på det nuh! Å skade huden ved å bli solbrent eller sette seg selv i fare for hudkreft er ikke særlig kult. Og ikke bruke solkrem er like ukult som og ikke ha hjelm i skibakken. 

“Det begynner å demre for de fleste at solfaktor er en god ting hvis man skal beskytte huden sin mot tidlig aldring og solskader. Norge har beholdt sin topp-plassering i hudkreftstatistikken, og skal vi få endret det, må nordmenn få et enda med bevisst forhold til solkrem og smørerutiner.”

PREACH!!

Vær brun og blid med god samvittighet, da vel ♥ Å være solbrent er ingen god følelse, i tillegg så flasser det jo også bare av innen kort tid. Skrubb deg, smør deg, sol deg og behold fargen lengre.

Jeg er supersupersuper fan av Piz Buin sine produkter, det har jeg vært i mange år! Piz Buin selges på alle Boots apotek. Synes de er “smidige,”  tynne, og dermed gir en litt sånn fresh glødete look i solen. I tillegg lukter de så latterlig godt og alle deilige sommerminner kommer til meg så fort jeg åpner flasken. Lukten av sommer!

Verdens beste lypsyl, lukter vanilje og jeg elsker den!

So guys ; Den viktigste beskjeden for sommeren i år – vær flink og smør deg, og smør deg ofte nok. Du blir like brun uansett! Så blir huden myk og full i fuktighet i tillegg til at du lukter godt! Og om du skulle trenge det, så kan du lese Boots sine tips til solbeskyttelse her ♥

Take care <3

<3

Hei ♥ I skrivende stund sitter jeg ute på en superkoselig restaurant i Soho. Første dag helt alene siden jeg kom, og første gang  jeg spiser middag ute, alene! Det har jeg aldri gjort før faktisk, men det er en første gang for alt! Nå har jeg macen min, så det er kanskje litt juks? Uansett så føles det bra for meg å gjøre det, for meg!

Idag har jeg solt meg, kost meg på hotellet, strollet i gatene, tenkt over livet, snakket tre ganger på facetime med folk hjemme. Det er ganske magisk egentlig, alt sammen! Eneste som er uvant er og ikke ha vennene sine her. Familien har jeg liksom blitt vant til å være borte fra etter så mange år – jeg er jo ekstremt sosial, så det er litt rart.  Men alt er en læring og jeg gleder meg til hver nye dag her.

I morgen er det mandag og fri hjemme i Norge, men jeg skal gjøre som alle andre her, ha vanlig hverdag. Tror det er veldig bra å få på plass litt rutiner nå. I morgen skal  jeg teste Barrys i Tribeca! Jeg har så mange steder jeg skal teste hva gjelder trening, virker som det er så sinnsykt mange gøye ting å prøve her, og jeg elsker jo å trene. Så skal jeg jobbe. Sitte på en café og jobbe, gleder meg. Vi har full sommer her,  bare rusler rundt og koser meg i det varme været.

Det har vært helg magisk å ha Ragnhild her, hun reiste fredag – savner å ha henne her ♥

Jeg begynner å få ganske mange bra steder / restauranter på listen min her nå, så om det er ønskelig skal jeg selvsagt lage en NY-guide!

Zucchini Fritters, hello! Pannekaker med avokado og egg. Så godt!

Vi har spist på så mange deilige steder. Her er vi på en Italiensk en.  Veldig fornøyd som dere ser ♥

Fredagskveld og i går var superhyggelig og sosialt, og idag er det Lene alene ♥  Føler det er så mye å oppleve her, vet snart ikke hvor jeg skal begynne. Klokken er snart 20, så nå skal jeg tusle hjem til mitt fantastiske hotell (kan varmt anbefale Public i Soho!) finne boken min, ta på meg noe chill og lese litt i en av de svære sofaene i loungen på hotellet. Kanskje med ett glass rødvin til  ♥ Kos!

Min favorittbutikk hittil er uten tvil Reformation, og der kjøpte jeg denne kjolen.

Og her er forresten bilder av rommet på Public Hotel. Fra sengen har jeg utsikt over skyline, så der koser jeg meg veldig ♥

Håper dere får en fin fridag i morgen ♥

Kjærleik fra Spring Street i vakre Soho!

Gjør huden klar for sommeren

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab


Idag vil jeg skrive litt om det å ta vare på huden sin- forebygge og pleie. Etter at jeg ble 30 for to år siden har jeg blitt mye mer bevisst på dette, og jeg skulle ønske at jeg var like flink før 30 som etter fylte 30! Så jenter – vær bevisste og fokuserte på huden om du kanskje ikke er så flink fra før. 

I tillegg til god hudpleie, gode produkter, dagkrem med SPF 30 (uansett vær og klima!!) så er det også viktig å jobbe med huden innenfra og ut. 

Om sommeren blir vi ekstra utsatt for den sterke solen. Det er derfor ekstra viktig at man booster huden med kollagen, samt beskytter huden med solfaktor for å forebygge de negative effekten UVA strålene har på huden vår.

Så i tillegg til at jeg har pakket med meg massevis av god solfaktor til NY reisen, så har jeg også pakket med meg kollagenet The Solution fra Oslo Skin Lab som inngår i min daglige rutine, som dere vet ❤️Det er veldig enkelt å pakke med seg på tur, samt ha med i vesken / toalettmappen siden det er små, lette porsjonspakker. Kollagenet blandes enkelt i vann, smoothie, kaffe elle hva enn som måtte passe hver enkelt. Det smaker ingenting 💛🌟

Som skrevet tidligere har kollagenet hatt positiv virkning på min hud og gjort den både jevnere og glattere på kort tid. Med flere prosenter, faktisk! Og da får jeg jo motivasjon til å fortsette – når jeg vet det fungerer 😀

Dere får 65% på første pakke med kollagenet The Solution og 35% på neste bestilling (pakkene inneholder 28 pulverposer) Tilbudet på kollagenet får dere ved å klikke dere inn her 💛

Lots of love!

New York, New York

Hvor skal jeg begynne? Jeg har så mange følelser, tanker og inntrykk. Det føles både bra, og skummelt på én gang. Nå er jeg så utrolig heldig at jeg har min fantastiske venninne Ragnhild her, hun var her og ventet på meg da jeg kom sent mandagskveld. Det var virkelig helt gull, hadde vært skummelt og ensomt og komme helt alene! Vi har hatt så fine dager sammen hittil. Vi bor på et nytt, kult og urbant hotell i Soho. Sister City heter det! Jeg føler liksom ikke helt jeg har fått “landet” enda, det har skjedd ting hver dag siste ukene så det skal bli fint og få skikkelig følelsen av at “nå er jeg her” om dere skjønner. Det kommer nok etterhvert ♥ Byen er magisk, så interessant, annerledes, så mye og utforske, lære. Det er femte gang jeg er her, men det fortsatt så mye jeg ikke har sett. Været er så deilig, menneskene så kule og åpne, og det er hundrevis (!) av frokost, lunsj og middags-steder som jeg gleder meg til å teste. Jeg elsker jo sånt!

Jeg gleder meg til å hive meg på sykkelen og lære meg alle områdene, gatene. Til og komme meg inn i treningsrutiner (medlemskap og timer her er seriøst over dobbelt av prisen hjemme, helt sinnsykt! Aiii ai ai!) Men trening er jo det som driver meg om dagen så jeg får finne noe passende. Jeg elsker å ha Ragnhild her, og er veldig spent på å se hvordan jeg reagerer på å være her alene. Men som jeg sier til jentene hjemme ; jeg har aldri vært mer rustet, klar og sterk for å takle en sånn type utfordring alene, jeg føler jeg kan klare å takle det meste – og det hadde jeg kanskje ikke klart på samme måte for 1-2 år siden. Det vil komme dårlige, ensomme og rare dager, da vet jeg at det viktigste jeg gjør er og gjøre noe som er trygt og hyggelig. Så vet jeg jo at de dagene alltid går over også. Trygghet og kjærleik er jo bare en phonecall away hjemme i Norge uansett, så glad jeg har så mange hjemme som støtter og heier på meg, det er gull ♥

Jeg gleder meg til hver dag, til hvert nye inntrykk – og ikke minst til å bli kjent med folk!

Takk for at dere følger! Love