Update from London

Hei hjerter. Vi har kommet oss vel frem til herlige London. Her er det strålende sol og alt er bare velstand! Vi bor i leiligheter på Oxford Street, så midt i smørøyet med andre ord. Vi har nettopp kommet inn etter dagens innsats med shopping! Vi er så slitne. Det tar virkelig på å traske opp og ned disse gatene. Men litt nytt har det blitt idag. Vi har jo tross alt nettopp kommet. Nå skal vi freshe oss opp og pynte oss med høye hæler, drikke litt vin for å bli fin – spise en bedre middag – og deretter sjekke utelivet! Så denne kvelden ser jeg frem til! AH – LONDON. Topp & shorts BIK BOK / Veske Zara Meg og verdens fineste søstre. Kamilla og Ida. Dagens fangst.. My very own levis shorts, denne har jeg jaktet på lenge! Fra urban outfitters. Nå må jeg hoppe i dusjen! Vi blogges nok imorgen. Nå skal vi kose oss!

A little sewing

I skrivende stund sitter jeg ute på terrassen og nyter solen og det herlige været! Så har jeg selvfølgelig også fått med meg den vakre vielsen som foregår i London akkurat nå. Hurra for brudeparet!  Kofferten er ferdigpakket til imorgen, og jeg har nesten ikke pakket noe! Jeg har lært! Jeg brukte ikke halvparten av det jeg pakket da jeg dro til Gran Canaria. Så denne gangen er jeg mye mer fornuftig. I tillegg så har jeg jo planer om å shoppe en del når jeg først er i London! IIh, det kribler i magen! Gleder meg både til ikveld og imorgen! Livet er herlig. Nå driver jeg og syr om en kjole som jeg kjøpte meg på H&M igår. Lager åpen rygg på den – spennende å se hvordan den blir – siden jeg syr den for hånd. IIIk.. Bikini Victoria Secret / Hatt H&M / Briller Lindex. Har dere en bra fredag?

Going out

Ready to go ! Jeg blogger når jeg kommer til London imorgen, ha en fin fredag så lenge. Dere er fantastiske ! Kjole fra H&M / Sko Jessica Simpson. Ps: Jeg venter med å kåre en vinner av konkurransen til imorgen.

Housewife

God dag solstråler! Nok en dag med fri, og det har vært deilig. Jeg har ryddet i skuffer og skap, støvsugd, vasket, luftet ut og virkelig fått shinet leiligheten til vi skal reise. Rolf Ivar skal til København med guttene så her blir det ingen hjemme. Så har jeg vært på en liten shoppingrunde, klarer liksom ikke helt å holde meg unna fristelsene da, vet dere. Vi har fyllt opp kjøleskapet til vi kommer hjem også, så har vi noe å glede oss til.   Mat, mat, mat… Nå er vi gode og mette etter en litt sen påskemiddag, med påskeskinke og deilig tilbehør. Imorgen skjer det mange gøye ting. Malene kommer og skal overnatte, for hun skal også være med til London. Så skal jeg på middag sammen med den nye jobben, spennende å få møte alle! Og deretter skal vi på nyåpning til nordvestlandets største utested, WII – BOCCA! Awh, jeg gleder meg skikkelig. Tror jeg har fått meg en ny stamplass, var der og kikket en dag, og det blir råkult! Men desverre, så blir det tidlig kveld på oss jentene, for vi skal opp klokken 05.30 – for å rekke flyet til LONDON, så det er ikke så desverre likevel.. Åh – jeg gleder meg! Todays wearing.. Sko Jeffrey Campbell / Veske Zara / Ringer, shorts og genser BIK BOK.

Recommendation

De fleste av dere setter pris på anbefalinger. Og jeg får veldig mange spørsmål i løpet av en uke. Spørsmålene kan være mange, hvilke hår produkter jeg bruker, hvordan jeg lager krøllene mine, hvordan jeg farger håret, hvilke sminke jeg bruker osv. En del av dere reagerer dessverre negativt på at jeg reklamerer for ting, men jeg vet at mange vil vite dette, så jeg kommer nok ikke til å slutte å gi tips / anbefalinger. Men nå har jeg opprettet en ny kategori som heter Lene anbefaler – som ligger til høyre i sidebaren. Der vil jeg legge ut forskjellige tips/anbefalinger fra sminke, hår til reiser osv. Jeg kommer til å si fra til dere hver gang jeg legger ut en ny anbefaling, så kan de som interesserer seg, gå inn å lese. Og til dere som ikke er interessert, la være. Lurt ikke sant ? Den første anbefalingen kan dere lese her. Min første anbefaling ligger allerede ute, håper dette er noe dere setter pris på! Nå skal jeg og min kjære finne sengen for kvelden, og fra i morgentidlig blir jeg forlatt til meg selv, hehe..  Men bare noen timer, for Malene kommer for å holde meg med selskap. Tør ikke sove alene jeg skjønner dere, litt husredd.  IIK. Håper dere har hatt en herlig kveld. Jeg har jo også skrevet til dere tidligere at jeg nå også skriver for blogit, og idag har jeg laget ett reiseinnlegg ang Dubai. Les artikkelen her.   Natta da!

Some old photos

Når man har fri, har man plutselig litt tid å slå ihjel. Det er jeg ikke vant til, dagene går som oftest i ett – med jobb og blogg. Så idag har jeg brukt litt av dagen til å sett gjennom noen gamle bilder. Og tenkte jeg skulle dele noen med dere… Alltid gøy å mimre litt. Bildene er scannet, så de er av litt dårlig kvalitet.. 2004 – søskenkjærlighet. Meg og mine to søstre. Anniken og Oda Sofie. Se så små vi var! Jeg var 17 år, Anniken 13år og Oda 4 år.. Samme året møtte jeg Rolf Ivar. Jeg var 17 år, og han var 25 år. Aiai .. Oioioi, flotte striper i håret – og ultratynne øyenbryn. Heia fjortisstiden! Vår første sydentur sammen året etter vi ble kjærester. Jeg fikk tur i 1 års gave fra Rolf Ivar, til Cala Bona i Mallorca. Min første gang i syden! FOR en stil jeg hadde.. Og for å gjøre verst verre.. Her har dere russekortet mitt også. Skjønner ikke hvorfor jeg viser det til dere engang.. Haha, men men, alle har vært.. ung? en gang.. Heldigvis er det 5 år siden.. Men det var en gøy russetid da! Og her er vi.. Nesten 7 år senere. Lykkelig og forelsket. AAh, den kjærligheten.

Konkurranse / AVSLUTTET

Da er det på tide med en konkurranse til mine favoritt lesere! Det fortjener dere! JAAA! Jeg kårer to vinnere som vinner hvert sitt gavekort til en verdi av 150,- som kan brukes i alle butikker som tar VISA online. (De fleste butikker tar dette.) Kommer godt med nå som man skal friske opp sommergarderoben. Mitt spørsmål er: Hvem står bak dette underholdende tidsfordrivet? Husk å legg til mail adressen deres. Jeg kårer en vinner allerede på fredag. Så heng i! LYKKE TIL! Dette er reklamebasert innlegg.

Baobab lopesan

Jeg lovte dere lit ekstra bildedryss fra ferien. Savner skikkelig tilbake, og har allerede begynt å planlegge neste påske, da skal vi definitivt tilbake. Og jeg har store planer om at min familie også skal være med. Så pappa, ingen fjellturer neste påske. Veldig koselig å reise på familietur synes jeg! Elsker å ha mange rundt meg hele tiden. Vi hadde rom rett ved siden av svigers, og det var så koselig! Sander kunne komme til oss på besøk når han ønsket det. Kjenner jeg savner dem allerede, men de er jo bare noen minutter unna med bil, da.. Om dere skal til Gran Canaria i nærmeste fremtid, anbefaler jeg absolutt dette hotellet. Det var virkelig helt supert! Og om dere er litt usikker på hvor dere skal reise til visst dere skal til Gran Canaria, så synes jeg Meloneras er den beste plassen. Det er rent og pent, og har mange bra hoteller! Nede på strandpromenaden kryr det av restauranter. Utelivet foregår for det meste i Playa Del Ingles, men det er bare 5 minutter unna med taxi. Hovedstaden Las Palmas, har mye bra shopping, men ligger over en time unna Meloneras. Om man ikke orker å dra så langt, kan man dra til Atlantico shoppingcenter – som er veldig stort, og de har butikker som blant annet Zara, Mango, Blanco osv. Og ikke minst, et enormt stort supermarked – jeg elsker supermarked, spesielt i utlandet. Jeg kunne gått rundt i flere timer. Den beste stranden synes jeg, er Amadores – som ligger ca 15 minutter unna. Verdt et besøk. Om dere har spørsmål, så kan dere bare spørre meg! En perfekt feire, tar med meg mange gode minner – og gleder meg til neste år! JIPPI!

Something old, something new

Idag startet jeg dagen med ett møte sammen med min nye salgsjef og kollega Lene. Ja, Lene og Lene.. Vet ikke helt hvordan vi skal løse det, Lene 1 og Lene 2, Lene B og Lene O? Jaja, vi finner nok ut av det. Veldig lærerikt, jeg kjenner jeg klør i fingrene etter å begynne i den nye jobben. Mye spennende som skal skje fremover. Etterpå spiste vi en bedre lunsj, nærmere bestemt vårruller for min del. Det er så fantastisk godt. Og ellers har jeg brukt resten av fridagen min til å svare på litt mailer og diverse. Fint å få unna litt kontorjobb også. Se de nydelige blomstene jeg fikk hos min kjære Henriette. Tusen takk søta! Skjørt og min absolutte favorittveske akkurat nå, fra Zara (Love the colours..) Topp BIK BOK / Smykke Aldo. Og så har jeg jo fått shoppet litt idag også da. Selv om jeg egentlig burde spart, i og med at London nærmer seg med stormskritt! 4 dager igjen! Ankelskjørt fra Gina Tricot / Topp BIK BOK / Kjole BIK BOK Hvit shorts fra H&M / Army grønn shorts fra BIK BOK. Herlige plagg i herlige farger til sommeren! Nå skal jeg diske opp meg hjemmelaget pizza a la Lene, mmm ..

Lipstick jungle

Jeg har blitt superhektet på leppestifter, og bruker farger på leppene hver eneste dag! I tillegg har jeg begynt å bruke en lipcote, som gjør at leppestiften sitter på kjempe lenge. Så slipper man å ha på ny hele tiden, genialt. Jeg har hundrevis av leppestifter for øyeblikket, men mine favoritter akkurat nå, er fra coverbrands. Dette er et reklamebasert innlegg. Her har jeg blant annet på meg en rosa/tan leppestift fra Barry M – i farge 101. Fargen heter Marsmellow, og er fantastisk fin på. Legger man ett lag lipcote over, holder leppestiften seg utrolig lenge. Jeg hadde samme leppestiften nesten en hel arbeidsdag! Holder seg på uansett om man spiser, eller drikker. I tillegg er den vannfast, og kun laget av naturlige ingredienser. Den svir litt de første sekundene man har den på, men det går over nesten med en gang. Barry M har utrolig mange fine farger på leppestiftene sine. Jeg har også i farge 144 – Cerise, som jeg er blitt veldig glad i. Coverbrands har tilbud nå, på alle fargene. Før 115,- nå 89,-! Dette er et reklamebasert innlegg.