Chaos

Hei dere! Og GOD helg. Idag føler jeg meg litt .. Lettere. På en måte. Må ha noe med helgen og gjøre ♥ Og så sov jeg så fryktelig godt i natt også .. Hjelper på og være nydusjet og legge seg i heeelt rent sengetøy. Beste jeg vet! For noen timer siden kom de siste tingene mine til Oslo, litt vemodig.. Men likevel så er humøret ganske på topp! Og det er godt. Så nå er det bare å brette opp armene, og sette igang. Litt av hvert som skal på plass her nå . . Godt man har tipptopp musikk på dockingen og godteskålen som kan gi ett ekstra kick? Og så er det så fint vær ute, hjelper på humøret det også! Håper dere har det bra, og at livet smiler ♥ Nå må jeg sette igang, hadde vært deilig og blitt ferdig før kvelden kommer. Gode klemmer ♥

Mr.Grey – I love you

Jippi! Da har jeg endelig makket meg avgårde på bokhandelen og kjøpt siste boken av Fifty Shades. Gleder meg som ett lite barn til og begynne på den *klappe i hendene* Jeg er faktisk så inderlig liksomforelsket i Christian Grey .. For en mann! Ihvertfall etter bok nr 2. Sukk.. Spent på om nr 3 er like bra? Jeg liker ikke helt tittelen “Fri..” Kjenner jeg blir litt engstelig .. Uansett… Nå har jeg tent stearinlys, og funnet frem ett glass hvitvin som jeg skal nyte sammen med x antall kapitler av den nye boken min. Hjemmekosekveld ♥ Håper dere har en finfin torsdagskveld ♥  

I´m alive!

Hei fine, gode solstrålene “mine” ♥ Ville bare gi lyd fra meg, og samtidig igjen takk for at dere er så fantastisk omtenksomme som dere er. Det varmer veldig! Igår kom jeg tilbake til Oslo, og sørget for å ha full timeplan fra morgen til kveld. Føler det hjelper veldig på i en tid som denne.. Gjøre masse ting, være med venner, ha litt annet fokus rett og slett. Man kan ikke sitte hjemme å tenke, og drunke seg i egne sorger. DET går ikke. Gjør bare vondt verre. Det går jo relativt greit nå, men jeg tror kanskje ikke helt jeg har innsett hvordan hverdagen blir fremover, enda. Men jeg får bare ta tiden til hjelp! Igår var jeg hos Malene på Hendrix og freshet opp håret mitt igjen. Farget en litt varmere bunnfarge, og heiset extensionsene mine. Flinke gullet mitt, blir alltid så fornøyd hos henne. Om dere trenger en FLINK frisør, er det bare og hive seg på tråden til Hendrix avd Frogner. Idag har jeg vært på Artesia SPA på Grand Hotel og blitt litt bortskjemt med “Caritas Askepott behandling” Som er en umiddelbar glød og oppstrammende behandling  . . Perfekt nå før jul, julebord osv! Så utrolig deilig. Føler meg veldig fresh nå! Dro dit rundt kl 09 idag, så det var nesten ingen folk heller. Så avslappende, og litt godt å være alene også.. Her fikk jeg både rens, peeling, maske, massasje .. Åh, var i himmelen i 55 minutter. Denne pakker skal jeg ta igjen. Aldri hatt så myk hud før! Fantastisk. Og så flink en hudpleier! Jeg skal gi en sånn behandling til en av mine nærmeste til jul, det er jo en perfekt julegave! Skjemme bort de man er glad i! Det er viktig. Man kan forresten kjøpe gavekort hos Artesia Spa – både til venner, familie, og … Kanskje også til seg selv? Gavekortene finner du her  Skal prøve og være flink og oppdatere fremover, men om det ikke er helt optimalt – regner jeg med dere har forståelse for det ♥ Massevis av gode klemmer!

26-Nov-12

♥ Jeg vil bare få sagt tusen takk for at dere er så omtenksomme og gode som dere er. Tusen takk for fine, og støttende kommentarer. Det varmer veldig. Det er en trist tid, men heldigvis har jeg og Rolf Ivar støtte i hverandre, vi har familier og verdens beste venner som støtter oss. Venninnene mine er bare ubeskrivelig gode å ha i disse tider, og jeg setter så utrolig stor pris på all støtte de gir. Det samme gjelder den fine familien min. Godt og tenke på hvor mange som bryr seg. Imorgen drar jeg tilbake til Oslo. Eller .. Hjem. Det er jo Oslo som blir hjem nå fremover. Veldig rart, vemodig og trist. Vi går en uvant, og merkelig tid i møte nå .. Så kvelden skal kun brukes sammen med Rolf Ivar. Gruer meg veldig til morgendagen, og håper dere kan ha litt tålmodighet med meg fremover .. Selv om jeg regner med det, for dere er så gode! Håper dere har det bra ♥

Life doesn’t always turn out the way you plan

… Etter 8 fantastiske, ubeskrivelige, trygge, morsomme, minnerike- og lærerike år har jeg og Rolf Ivar tatt en stor avgjørelse og valgt å avslutte forholdet vårt … Det er forferdelig vondt, rart, uvant, og virker veldig meningsløst selv om vi vet at dette er riktig avgjørelse på sikt. Det har vært noen harde- og vanskelige uker, men nå føles ting ihvertfall litt bedre. Heldigvis er dette et helt udramatisk brudd, og vi har bestemt oss for å være verdens beste venner! Så langt har vi kommet oss gjennom dette bruddet sammen, og slik kommer det også til å bli fremover. Vi har tross alt vært sammen i over 8 år, og ingen av oss klarer å gi slipp på hverandre. Rolf Ivar har vært, og er en veldig stor del av livet mitt, og det er en naturlig ting for oss og være venner etter så mange år. Det er veldig vanskelig å se fremover nå, men vi får ta en dag av gangen. Alt er vel en vanesak I guess, uansett hvor vondt det er.. Og det kommer nok til å bli lettere for begge to etterhvert. Men etter 8 år er det ikke så veldig enkelt og plutselig skulle omstille seg til en helt annen hverdag. En hverdag uten hverandre .. Det er veldig vanskelig for begge å gi slipp på det vi har sammen. Vi har så utrolig mange gode minner, vi har alltid vært veldig like, og utfyllt hverandre på magisk vis. Vi har en leilighet sammen, møbler, bil .. Alt var så tilrettelagt. Men når man kommer til det punktet i livet at man ønsker forskjellige ting, må man rett og slett bare velge å gå hver sine veier. Selv hvor vondt der har vært / er for begge to.

Stem på ditt favorittprodukt

I samarbeid med blush.no setter jeg igang en spennende kampanje. Her skal stemme i kommentarfeltet på deres favorittprodukt, og deretter vil det produktet som blir kåret til vinnerprodukt satt ned til 50 % i 2 hele dager. Så her må dere bare stemme i vei på det dere ønsker skal bli satt ned til 50 % .. Perfekt til deg selv før jul, eller som julegave til venninner, mødre osv.. Dere skal stemme ut ifra de produktene jeg selv har valgt som mine “må ha” produkter fra blush.no .. Og det er disse 3 : Dior Addict lipstick – Baby Rose Jeg har alltid hatt Dior sine leppestifter som en liten favoritt, og denne yndige fargen elsker jeg. Den er så naturlig, og søt .. Opi Nail Lacquer – Over the Taupe Elsker denne fargen til neglene, den passer til det meste – og er perfekt til julebord/julefester o.l Estée Lauder – Lash Primer Plus Denne har jeg brukt helt siden jeg gikk på ungdomsskolen og bestevenninnen min Helen introduserte meg for den. Siden, altså i 9 år (!!) har jeg vært tilhenger av denne saken her. Det er en primer man har under maskaraen for at vippene skal bli lengre, fyldigere og i tillegg gir den pleie til vippene dine. LOVE it! Og hadde aldri klart meg uten. Regner med jeg kommer til å bruke den i 9 år til .. Og kanskje enda lengre .. Hvilken av disse produktene er din favoritt, og hvilket produkt ønsker du og handle på 50 % ? Stem i vei i kommentarfeltet, og om få dager vi jeg annonsere hvilket av produktene som ble en favoritt hos dere. Gøy med noe litt annerledes, ikke sant?? Annonse

Lace dress and red lipstick

Endelig lørdag! Og en rolig en for vår del, innekveld.. Igår var vi også bare hjemme. Tente stearinlys, så tv og spiste baconsurret indrefilét med gulrot og løkstuing og bakt potet. Tror faktisk vi var i seng rett etter kl 23.. Deilig og ha en rolig helg også innimellom. Ikveld skal vi passe Sander, så nå skal jeg bake sjokoladekake og ha med opp til han. Mmmh. Her er lørdagens antrekk : Jakke & Kjole BIK BOK / Sko Jeffrey Campbell / Belte Lindex / Leppestiften er fra Lancome nr 361 L’absolu Rouge. Senere ikveld planlegger jeg å hoppe opp i jaquzzien, og så skal vi bare og spise god mat, se film og slappe av. Håper dere har en herlig helg uansett hva dere gjør på. Suss!

Et renere Oslo

Til våren lanserer Bymiljøetaten i Oslo en større kampanje mot forsøpling i Oslo. Derfor ønsker de gode filmidéer fra dere! Målet med kampanjen er å få de som forsøpler byen til å slutte med det. Bymiljøetaten tror mange forsøpler uten å være bevisste på det. Og de ønsker og gjøre alle som forglemmer seg bevisste på at dette er forsøpling. Alle ønsker jo å bo i en by som er ren og trivelig å oppholde seg i?! Vi var jo i Dubai for to år siden, og jeg fikk rett og slett nedtur når jeg kom tilbake til Norge mtp hvordan gatene ser ut hver ift til Dubai. Her må vi rett og slett gjøre grep! Har du en idé til en film som på en positiv, humoristisk og motiverene måte kan bidra til å få slutt på denne typen forsøpling?  Da kan du klikke deg inn på bildet under og delta i konkurransen. De kårer tre vinneridéer som stikker av med hver sin smarttelefon til en verdi av 6000,- eller et universalkort med samme verdi. Her er mitt bidrag til konkurransen : Idag er det politiet som har lov å bøtlegge for forsøpling. For å effektivisere arbeidet, synes jeg både private vektere og også parkeringsvakter kunne tatt denne jobben. Dette har jo også vært snakk om når det kommer til å bøtlegge huseiere for dårlig vedlikehold av fortau o.l.. Min idé er at man kan lage en humoristisk reklamefilm hvor parkeringsvakter / vektere går rundt og bøtlegger de som forsøppler. Dette kan jo fort bli en tankevekker for de fleste. Og føre til at man blir mer OBS. Konkurranseregler:

 • Alle kan delta. Flere personer kan gå sammen om én idé, men én person må stå som avsender. Man kan sende inn flere idéer.
 • Frist for innlevering er 15. januar 2013
 • Man skal levere idé til en film, ikke filme selv. Det er dog tillatt å bruke film- og bildeeksempler for å lettere forklare idéen. Sørg for at eventuelle opphavsrettigheter ivaretas. Bymiljøetaten vil utarbeide ferdig filmmanus og stå for hele filmproduksjonen av vinnerideene. Bymiljøetaten står fritt til å tilpasse vinnerideene før innspilling.
 • Innkomne idéer gjennomgås og publiseres fortløpende på kampanjesiden og på Facebook.
 • Utvelgelse: Bymiljøetaen velger ut de tre beste ideene. Dersom flere sender inn like ideer, er det den først innsendte som vurderes.
 • Premier: Tre vinnerideer premieres med hver sin smarttelefon til en verdi av 6.000,- kroner eller Universal gavekort på tilsvarende verdi. Vinnerne får følge innspillingen av sin idé og krediteres med navn på slutten av filmen. Hver vinneridé premieres med én premie. Dersom det er flere personer som står bak en idé, må de selv fordele premien seg i mellom. Premien overrekkes den personen som står som avsender.
 • Rettigheter: Når du deltar i denne konkurransen samtykker du i at Bymiljøetaten har rett til å bruke ideen din og de ferdige filmene. Vinnerne blir ikke honorert utover premien, men krediteres med navn på slutten av filmen. Dersom du ikke ønsker kreditering må dette opplyses særskilt.
 • Dersom ingen av de innsendte forslagene kan benyttes til filminnspilling, vil ikke vinnere kåres, men tre deltagere får premie gjennom trekning.
 • Vi vil ikke akseptere idéer som inneholder følgende:
  • – Oppfordrer til vold eller annen bruk av fysisk makt
  • – Utgjør hatytringer
  • – Viser farlige eller voldelige aktiviteter
  • – Har pornografisk innhold
  • – Har rasistisk innhold
  • – Er fornærmende, ærekrenkende eller uanstendige
  • – Er uredelige, villedende eller misvisende
  • – I strid med rettigheter til en tredjepart
  • – Inneholder personopplysninger til en tredjepart hvor det ikke er innhentet samtykke
  • – Er i strid med gjeldende lover og forskrifter
  • – Viser spam, egenreklame eller er irrelevantEr dere flinke til å ikke forsøple?! Annonse

Skinny Love

Hei dere, og god helg! Starter inngangen til helgen med en liten sang. Nærmere bestemt, min yndlings sang.. Den er så fantastisk fin… LOVE IT! Håper dere liker den ♥ http://youtu.be/s2_kNEk_BBc My, my, my, my, my, my, my, my, my, my, my♥

Aztec & peplum

Jakke BIK BOK / Topp BIK BOK / Skjørt Cubus / Sko Jeffrey Campbell / Veske Cubus Nå har vi spist middag her hjemme, chicken curry, mmm! Og så skal jeg møte to av mine skjønne jenter her hjemme i Ålesund for litt skravling og vin, gleder meg til å se de igjen! Gledelig gjensyn. Rolf Ivar skal på guttekveld og se Batman, litt misunnelig kjenner jeg – for den vil jeg også se! Håper dere har en fin kveld.