SommerOslo og energipåfyll deluxe

Hei! ♥ Fra torsdag har jeg som dere vet hatt besøk av Henriette, babyElliot og Egil. De er ikke bare  bestevenner av meg, men også familie, det blir litt sånn når man knytter seg til sin indre kjerne.  Hvert minutt sammen med de gir meg lykkefølelse og masse energi, jeg savner de allerede. Så tomt her uten de, men gud så fine dager vi har hatt sammen. Elliot har blitt 6 mnd og er verdens skjønneste bebis, bare smiler og er helt nydelig. I Oslo er det sommerfølelse om dagen, vi er så heldige! Tross for nydelig vær så har jeg klart å dra på meg en forkjølelse, så sitter nå med en varm kopp overfylt med ingefærvann! Det får gjøre susen sier jeg bare! Syk nå har man ikke tid til. Om under en måned er det avreise! Først på familietur med hele familien som jeg har arrangert (12 pers) og det er  hemmelig til hvor, blåtur. 3 juni drar jeg direkte fra tur med familien til NYC. Jeg begynner å grue meg! Gleder meg og men det er veldig mixed feelings. Utfordringer på straks arm nå snart, puh

Ville dele noen bilder fra de siste dagene.

Bebi! Elsker han der ♥Vakreste Henrimin!! ♥

Gabrielle hadde bursdagsfeiring i helgen og i den anledning ble det fletter og gul kjole fra Zara.

Og blazeren er en nydelig favoritt! Fra Mango, kombinert med Levis jeans og sko fra ACNE.

♥ Håper dere får en fin tirsdag og frionsdag i morgen! Kjærleik!

Hudpleie innenfra

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab


Hei og hopp og du glade torsdag! Idag kommer Henriette og bebis på besøk og jeg er i himmelen av lykke ♥ Jeg har også laget en aldri så liten videosnutt til dere hvor jeg snakker om min daglige dose av kollagenpulveret The Solution. Kollagenetpulveret The Solution er enkel og effektiv hudpleie innenfra, som forebygger aldring og reduserer linjer, rynker og cellulitter. Hos meg har det allerede gitt effekt ved at huden har blitt glattere og jevnere. Du kan lese mer om resultatene jeg fikk fra hudscanningen her. Èn ting er å forebygge rynker og linjer med gode og sunne rutiner, samt god hudpleie – en annen ting er å forebygge rynker og linjer innenfra, og begge deler er vel så viktig og ting man kanskje ikke alltid tenker på. Håper dere vil klikke dere inn på videoen ;

Når det kommer til å implementere kollagenpulveret inn i daglige rutiner, så må man gjøre det som fungerer best for en. Jeg liker å ta det i kaffen på morgenkvisten, eller blandet det ut i sitrusvann. Den er enkel å oppbevare hjemme samt å putte i vesken når man er på farten!

Som vanlig gir jeg dere 65% rabatt på første pakke, og på de neste leveringene får dere 30% rabatt. Det får dere ved å bruke denne linken. En sånn pakke inneholder nok collagen til 28 dager. Dere kan lese mer om studier utført på The Solution her.

Must have blazer

Jeg har fått så sansen for Weekday i det siste! Både bomullsundertøy, t-shirts og ikke minst denne elskbare litt look-alike vintage blazeren ♥ En jeans, hvit t-shirt og en blazer utenpå løser enhver kleskrise både til hverdags og fest.

Jeans fra Levis, T-shirt Samsøe, Sko Balenciaga, klemme Glitter, jakke Weekday ♥ Fått mange spørsmål vedr jakken, så tenkte det var på høy tid å dele!

Njut onsdagen!

En fantastisk påskeuke

Annonse – lånt bil og opphold på Hemsedal er sponset


O strålende mandag! I hovedstaden føles det som sommer, helt fantastisk om dagene. Heldige er vi. Ikke noe problem å komme hjem fra fjellet til dette, får ikke “påskeknekk” da nei! Håper dere er ladet opp og klar for jobb og hverdag igjen. Det er jeg, og det føles nydelig! Påsken min har vært magisk, jeg har rømt til fjellene Geilo og Hemsedal og hatt 3 dager med bypåske. Første del av påsken var jeg på Geilo og Vestlia Resort sammen med Marie, og vi hadde også en del kompiser oppe i Havsdalsgrenda som vi var sammen med. Både Vestlia-siden og Havsdalsgrenda er mine favoritter oppe på Geilo. Ski, god mat, sosiale dager, sol, godt humør og afterski var helt njuuuudelig første del av påsken. Deretter dro jeg til Oslo igjen for en natt,  for å holde Marie med selskap hjem  til Oslo, pakke om, hente bil og dra til fjells igjen. Det ble en natt til på Geilo ( ja, jeg eeeelsker Geilo) før jeg satte kursen mot Hemsedal med Gabrielle og en vennegjeng av oss! Hemsedal har bydd på strålende vær, nydelige bakker og føre ikke minst, god stemning og bare KOS og gøy! Dro til Oslo igjen på lørdag og har fått noen deilige dager i solen hjemme sammen med Mariagull og andre friends ♥ I natt har jeg klokket inn 11 timers søvn, og er klar for en ny og effektiv uke.

 

Torsdag er jeg så latterlig heldig at jeg får Henriette og bebis på besøk igjen, herregud for en glede!! De er jo som familie for meg, så jeg blir overlykkelig hver gang vi sees igjen!

Håper dere får en helt  NYDELIG uke!

Deilig påskesol – og nedtelling til sommersol!

Annonse – Good For Me


Hei fra O´ deilige Geilo!

Som ivrig tilhenger av 2 kapsler Betakaroten Gold daglig, er det ekstra hygge å få solen rett i fleisen i disse påskedagene. Da kommer fargen ekstra fort, og fregnene ligeså!

De spørsmålene jeg opplever å få mest av, er de som omhandler hvordan jeg klarer å holde på brunfargen og hvorfor jeg har sånn glød i huden og i ansiktet.  Jeg opplever at brunfargen fra de gangene jeg har vært i solen holder seg ganske så lenge. Jeg er fortsatt veldig brun etter Tulum, og det er en GLEDE, for sånn har det ikke alltid vært. Men igjen, så er rutinen med Betakaroten G0ld + 2 kapsler om dagen helt med på å hjelpe til her, det er det ingen tvil om.

Som jeg skrev da jeg var i Tulum så har jeg aldri før blitt så brun og den har holdt seg ganske så bra fortsatt. Det var ikke snev av soleksem på hele turen i Tulum, og for meg så er det en helt fantastisk følelse. Både det og slippe soleksem, men også det å bli superfresh, brun og ikke minst fortsatt være brun så lenge etterpå. Nå er jeg fortsatt flink å ta Betakaroten Gold for snart er sommersolen rundt hjørnet og da vil jeg være forberedt. Det er IKKE for sent å begynne, så anbefaler å bestille nå – og gjøre dette til en morgen- eller kveldsrutine. Jeg anbefaler også dette til alle mine venner, så det er ikke kun her inne ♥

Alltid brun – og alltid blid!

Dere får, som alltid 20% ekstra on top of introtilbudet som allerede er på første boks med Betakaroten Gold. LENE20! Go go go !! (Koden er gyldig til 20 april) Bestilles her!

Når jeg skal ut og lignende, “fresher” jeg opp / eller “fremhever” brunfargen jeg har i bunn med glød. Alltid glød i form av olje, shimmer eller lignende. Da ser man jo ekstra brun og shiny ut. That’s my secret. Bruker også krem med litt farge og shimmer i hver eneste dag til ansiktet. Det føles alltid bra ♥

Fortsatt god søndag – og god påske! Kjærleik

Påskeplaner

God fredag, fine dere! Så koselig at dere er så glad på mine vegner i forhold til NY. Mange fantastiske mennesker som har tatt kontakt og vil møtes, og  det betyr jo alt når en frøken skal reise alene over dammen ♥ Gjør at jeg bare gleder meg mer!

Påske rett rundt hjørnet, det er meldt strålende sol så langt øye kan se, hva mer kan man be om. Jeg reiser til Geilo idag. Der står alpint og afterski på menyen, så det blir gøy!  Tilbake i byen til mandag og tenker bypåske noen dager før det bærer avgårde til Hemsedal igjen. Elsker fjellet i påsken, gleder meg til å bli påskebrun i ansiktet å få fregner! ♥ Hva er deres planer, fjell, by, utlandet? Nyt hvert sekund av hvert minutt, i såfall! Find a reason everyday to be grateful som jeg pleier å si.

Jeg driver og pakker as we speak. Jeg elsker jo skiklær, raske briller, freshe farger. Men denne tar kaka.. Og den er ikke for alle! He he he.. Fresh og litt (!) gærn!

90 tallet ringte og ville ha tilbake jakka si ♥

Ellers pakkes det solo-genser og andre freshe ting som passer til påskesolen! Og med det ønsker jeg dere en helt fantastisk påskefeiring. Og jeg er så glad for at dere fortsatt klikker dere inn her.  TAKK!

Denne er fra Bik Bok! Er ikke den cute, så vet ikke jeg..

Påskeklemmer i fleng, fineste dere!

When sky is the limit!

God, strålende mandag! Solen skinner og dagen ble kicket i gang med en økt på Barrys, sammen med ELLE! Digg, sosialt og påfyll med energi ♥

Happy bean!! ♥

På vei til Barrys idag, da jeg satt på trikken, gjorde jeg noe som jeg lenge har drømt om. Jeg fikk helt tårer i øynene der jeg satt for meg selv. I så mange år som jeg kan huske har jeg drømt om dette – og jeg har tenkt mer og mer på det det siste året. Idag gjorde jeg det!

Jeg bestilte en one way ticket til NEW YORK i  juni. Alene! Herregud, jeg føler meg sjukt tøff, spent, redd og alt på en gang. Men nå hopper jeg i det! Jeg tror NYC, menneskene, inspirasjonen og alt byen har å by på hjelper meg på vei til å kicke i gang business drømmen hvor jeg skal flippe leiligheter. Og det skjer når tiden er inne, og forhåpentligvis i løpet av året. Leiligheten er ikke solgt enda, og det er helt OK. Et lite set-back i planene mine i forhold til at business-drømmen blir satt litt på vent. Men den gode nyheten er at jeg ikke ser problemer, men løsninger. Leiligheten må ikke selges nå, og jeg kan jo likevel reise til NYC og følge den drømmen. Å flippe leiligheter skal jeg uansett selv om oppstarten kanskje blir til høsten og ikke nå. Det går fint! Alt skjer for en grunn! Det er mitt motto!

Jeg gleder meg SÅ VILT til å oppdatere dere fra hverdagen og livet i NYC! Det er så spennende og jeg føler at alt kan skje. Tanken er å bli 4-6 uker i første omgang, bo litt her og litt der, kjenne på hvilke områder jeg trives i. Jeg er LIVREDD! Ingen trygg grunn i form av familie eller venner – men heldigvis er jeg et sosialt og åpent vesen, så dette tror jeg ikke blir noe problem. Er det noen som leser bloggen min som bor i NYC?? I såfall møter jeg deg GJERNE for en kaffe. Hehe!

Nedtellingen har startet! Dette blir en spennende reise, og jeg gleder meg til å dele den med DERE!

Life is like a book. Some chapters sad, some happy, and some exciting. But if you never turn the page. You will never know what the next chapter holds!

Pasta to die for!

Hei tirsdag! I helgen lagde jeg en pasta som jeg med hånden på hjertet kan si er den beste jeg har laget, og den vil jeg gjerne dele med dere! ♥

Pastaputer, entrecote, soppsaus med gorgonzola og parmesan! Dette er det du trenger.

Gourmet Girasoli
Entrecote
Løk (jeg sløyfet faktisk denne, så det kan dere også gjøre om dere vil)
Aromasopp
Fløte
Gorgonzola
Parmesan
Timian
Salt, pepper, olje, smør

Stek sopp og timian i godt med smør, salte og pepre dette. Gjør klar pastaen i en kasserolle, denne skal koke i saltet vann i 4 minutter helt på slutten. Legg soppen i en gryte, og gjør klar til stekingen av entrecote. Krydre kjøttet med salt og pepper, sett stekepannen på høy temperatur, ha i olje. Stek  kjøttet 2 minutter på høy varme. Skru deretter ned varmen, ha i godt med smør og snu biffen. Denne skal stekes rundt 3-4 minutter på middels varme, og smøret i pannen skal helles over kjøttet med en skje. Deretter skal kjøttet få hvile, og da kan du begynne på sausen.

La “kraften” fra kjøttet i stekepannen bli der, og hell i fløte. Ha deretter i sopp og timian. Så begynner det fun part!  Tilsmaking! Ha i gorgonzola, parmesan, salt og pepper til  du føler sausen blir perfekt. Dette er en kunst, så ha litt tålmodighet. Pass også på at sausen er ganske rennende, og ikke for tykk. Den sausen der er noe av det beste jeg får, kunne slurpet den i meg hver dag! Anyways ; Kok pasta, ha det i en form, hell over sausen, skjær opp kjøttet, legg det over, og strø parmesan over. Bele anbefalt en “orange vin” til dette måltidet, helt topp! Dinavolino heter den! Så er det bare å nyte i godt selskap. Snart helg! Hehe.. ♥

Kjærleik!