Canary Islands

Hei til mine fine lesere ♥ Sminkefrie dager og en mailboks jeg har gjemt bort på slide nummer fire på telefonen min, det kaller jeg ferie. Jeg har vært på Gran Canaria siden onsdag og (nesten) skrudd helt av. Der har jeg virkelig funnet roen. Elsker når den følelsen kommer over meg, hvor jeg faktisk klarer å koble ut å være Lene. Å reise bort fra Norge gir meg en fantastisk frihetsfølelse, og frihet har alltid vært viktig for meg. Når jeg reiser, om det er på en flyplass, eller i et fly, eller hvilken destinasjon jeg måtte befinne meg på – så er det en deilig følelse. Jeg er sikker på flere kjenner seg igjen? Jeg kan ikke huske sist jeg hadde sminke på meg på dagtid, må ha vært flere uker siden – det var vel to kvelder i Italia når vi skulle spise ute hvor jeg sminket meg litt, så til og med huden får fri, er så godt! Ingen bekymringer, ingen høye skuldre – det trenger vi alle sammen ♥ Og slik blir man rustet til den kommende høsten med jobb, og prosjekter!

Var ganske flink å la telefonen ligge mens jeg var i Gran Canaria, litt godt med bildefri også, selv om jeg har vært flink å oppdatere instagram-story! Slenger med noen av de få bildene jeg knipset på turen. Har slappet av, sovet lenge, spist god mat, badet, sup’et, spilt tennis og kjørt billturer – superkos!

Badedrakten er fra h&m – elsker den! 199,- LØP og kjøp!

Tennis har jeg bare spilt to ganger – men det er så utrolig gøy sport! Lyst å lære mer!
Collection freckles er det ikke det de sier! Og pigmentflekkene mine har flyttet seg fra under øynene til over øyenbrynet – rart det der! Men jeg har en fantastisk hudkrem som hjelper mot pigmentflekker så den skal taes i bruk når jeg kommer hjem ♥

Det kommer flere deilige Italia-bilder etterhvert samt en guide med tips fra meg. Nå skal jeg nyte ferien litt til! NYT fininger!

På øret i sommer

Reklame – i samarbeid med Storytel


Jeg elsker å reise, og på flyet, på stranden- eller ellers hjemme når jeg er ute og nyter det deilige været er det fint å slappe av og forsvinne inn i sin egen verden litt. Ikke bare med musikken på favoritt-spillelisten men også fra bøker som jeg kan lytte til. Jeg har ofte behov for å melde meg helt ut, og da er dette helt perfekt for meg. Før Italia turen så jeg filmen “Et helt halvt år” igjen, jeg elsker den filmen – og etter det var det rett inn å legge oppfølgeren “Etter Deg” i bokhyllen i Storytel appen min.

Meg på solsengen som prøver å lære meg litt Italienske gloser gjennom Språkkurs inne i appen, for det finnes også, nemlig!

Storytel er det mange kategorier å velge mellom, jeg er nok litt over gjennomsnittet glad i romaner, i tillegg prøver jeg å lære meg noen ordentlige gloser både på italiensk og fransk. Jeg lærte meg allerede litt italiensk når jeg var på Capri og måtte deale med Rafaela som jeg skrev om i forrige post, da var det inn på google translate og prøve å uttale setningene på italiensk. Veldig gøy! Og fransk er det fineste språket jeg vet om – så det hadde vært drøm å lære seg det.

Om jeg skulle skildret mitt drømmested akkurat nå for avslapping og Storytel med “Etter Deg” på ørene – ville det vært akkurat her, med akkurat den utsikten, og akkurat den utsikten og atmosfæren.

… Ønsker meg sånn tilbake 

… Jeg er på vei til flyplassen i skrivende stund, ut på tur igjen – men ikke til Italia denne gangen. Jeg gleder meg uansett til å krype inn i ullgenseren (fryser så lett på fly) lukke øynene og høre på boken “Etter Deg”

Anbefaler deg å laste ned Storytel på telefonen, du får høre på helt gratis i 30 dager. Tilbudet varer ut august – og det finner du om du klikker deg inn på denne linken. (Dette gjelder de som ikke har prøvd Storytel før) Appen er superenkel, du finner blant annet bøker om fakta, romaner, krim ++ så her er det noe for enhver smak.

Fortsatt god sommer ♥

Isla De Capri

Min favoritt favoritt favoritt destinasjon ♥ Hjertet mitt gråter (nesten) fordi det savner hele stedet. Alt ved det! Capri sitter igjen i hele meg og jeg vil bare være der nå! Ja, Capri tok meg veldig med storm – noe jeg ikke hadde trodd, fordi jeg først og fremst gruet meg for å dra fra Positano. Savnet Positano med én gang jeg satte meg på båten.. Samtidig ble det alt for mye turister der fra torsdag, så det var litt godt å rømme fra fastlandet også. Med en gang jeg satte mine bein på Capri var Positano glemt, ha ha ! Så vakkert, rolig, romantisk, sjamerende, spennende, nydelig og annerledes. Som i en film! Jeg følte virkelig jeg var tilbake der alle ikonene ferierte før i tiden, og det er noe helt spesielt ved det.

Det er ikke lov å ha med bil over til Capri, og taxiene som fyker rundt er taxier uten tak med litt sånn “Havana” feel over seg. Så innmari kult. Sentrum er noe for seg, ikke så stort, men helt perfekt. Rent, fint og sjarmerende. Men det som tok min interesse – var gelateriaen som ligger midt i smørøyet. Mitt favorittsted! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg var der ….. Og køen var alltid like lang. Når du får kjeks som er varm når du får den i hånden, som er salt og sprø, og på toppen får du verdens beste pistasje – og KOKOS is! Da trenger ikke jeg så mye mer, blir 8 år igjen! NAM ♥

Bodde på verdens skjønneste hotell! Med den mest komiske verten noen sinne, Rafaela! Hun var gærn! På en god måte da. For det første så snakket hun ikke ETT ord engelsk. Ikke ETT. Og det blir ganske tragikomisk når hun serverer deg x antall italienske closer selv om hun skjønner du ikke skjønner ett eneste ord. Hun skulle absolutt servere frokost på rommet om morgenen, og vi måte fylle ut et skjema. Bestemte oss egentlig for å droppe frokosten der siden vi ville gå morgentur i byen og ta en frokost der. Åneida!! DET skulle vi IKKE! Hun kom og banket på døren til rommet, og når vi ikke åpnet så stod hun omtrent ute på terrassen! No joke! Prøvde å forklare at vi ikke skulle ha frokost – men for å si det sånn. Det var ikke noe valg, så 5 minutter etter på dundret hun gjennom rommet med frokost tralla si og dekket på ute til oss. Haha, så skjønn og så bestemt! Følte jeg var på besøk med en streng men søt bestemor. Hotellet er utrolig klassisk, veldig italiensk, slitt – men på en utrolig sjarmerende måte. Dit vil jeg tilbake. Det heter Villa Calypso, se bilder av det på booking.com – superskjønt!

Åguud nå blir jeg ikke ferdig å skrive.. Jeg tror jeg må dele det opp i to innlegg, hehe.. Uansett, kom frem til Capri rundt 18 tiden på torsdag, sjekket inn på hotellet og gikk tur ned til et sted som jeg har bestemt meg for å dra til lenge før jeg reiste. Fontelina Beach Club. Drømmen var et glass vin og et kveldsbad. Dessverre var det stengt når vi kom, men kveldsbad ble det. ELSKER det. I solnedgang, hallooo! Nybadet, sminkefri og våt i håret ble det et glass vin og pasta med trøffel og reker på verdens nydeligste restaurant i deilig kveldslys før det ble mørkt. DET er en kveld jeg aldri vil glemme ♥

Jeg elsker disse bildene. De tar meg rett tilbake til denne fantastiske, avslappede og spontane kvelden.

Planlegg en tur til Capri jenter – dere vil ikke angre ♥

Positano-loving

♥ Hjemme igjen i Oslo fra Italia – hvor jeg kunne vært i minst 3 uker til. Italia er noe for seg selv, og mitt nye favoritt reisemål, uten tvil! Følelsen av Italia sitter igjen i hele kroppen, og i går ville jeg ikke hjem i det hele tatt. Men da vet man det! Jeg vil tilbake før høsten setter inn – og til neste år blir det minst 3 uker i Italia. Mange av dere har skrevet til meg på instagram at dere ser at jeg elsker Italia like mye som dere – og ja, det stemmer på en prikk. Er noe helt spesielt! Blitt Italia frelst.

Flytur til Roma, leiebil fra Roma og 3,5 time til Positano som jeg skrev tidligere. Var 4 dager i Positano og tok en kjøretur til Amalfi og en by som heter Ravello før turen gikk videre til Capri med båt. Jeg var litt usikker på om Capri ville bli en favoritt siden jeg likte Positano så godt, men vet dere – Capri er det BESTE! Er det noen som har vært der og som vet hva jeg mener? Altså, wow – et sted med mer sjarm, ro, skal man lete lenge etter. Desidert min favoritt og dit jeg kommer til å dra neste gang. Mer om Capri i neste innlegg.

Var heldigvis i Positano første del av uken, for på torsdag når turen gikk videre til Capri var det helt kaos, og alt for mye folk som for min del ødela litt av den gode følelsen som jeg hadde for Positano tidligere i uken. Men, så vakkert! Utsikten til husene som ligger tett i tett på klippen er virkelig noe for seg selv, og noe som må oppleves, og som jeg er glad for at jeg har fått opplevd. Leide et hus i bydelen Fornillo i Positano, et litt rolige område som jeg lett hadde bodd i igjen. Da bor man øverst i den ene bukten som ligger rett før selve Positano. Rolig, sjarmerende og litt mindre folk og trafikk – og ikke minst, DEN utsikten. Gåturen (om man tok snarveien med trapp) tok rundt 15-20 minutt ned til sentrum i Positano. Ble noen trappetrinn de fire dagene for å si det sånn. Jeg kan komme tilbake med guide på beachclubs, strender, restauranter og barer senere om det er interessant? Har masse å dele. Let me know.

Rosé er alltid en god idé! Og spesielt nyte den til den fantastiske utsikten der. Åh, savn!

Positano på kveldstid er så vakkert. Spesielt rett før solen går ned. Her er utsikten fra Le Sirenuse, som er et nydelig hotel!
To kvelder hvor jeg har pyntet meg og sminket meg – ellers har jeg bare gått uten sminke, vært så deilig! Kjolen er fra Ganni ♥

Nå får jeg sette i gang med litt husarbeid, alltid godt å komme ajour med utpakking av koffert, vasking av klær osv. Smakte godt med hjemmelaget kaffelatte i dag! Mm, nyt dagene!

Hoops-loving

Reklame – i samarbeid med Safira


Hei fra Italia! Jeg elsker å kombinere antrekkene og bikiniene mine med øreringer – det er så innmari fint og fresht! En stor favoritt hos meg er uten tvil gull hoops til solbrun hud. Hoops i alle strukturer, størrelser og fasonger. En enkel bikinioverdel kombinert med enkle gull hoops er min favoritt når jeg skal på ferie og på beachen. Så enkelt som det. Fungerer til løst hår, hår i knute og vått hår etter man har badet, frest er det uansett  – så slipper man å tenke på så mye mer, det er en deilig følelse!

Her følger tre herlige favoritter ♥

Disse to har jeg brukt nesten hver dag siden jeg fikk de. De minner meg om noe vintage, fordi de har så nydelig struktur i seg. Gull hoop nummer med struktur

Disse er enkle og klassiske, passer til alt ♥ Klassiske gull hoops 

De største gull hoopsene med struktur. Disse er perfekte til hverdags når man vil gjøre det lille ekstra, eller til kveldstid når man ønsker å sette prikken ekstra over i’en ♥


Har hatt noen fantastiske og deilige dager i postkort-vakre Positano. Idag står roadtrip for tur, til Amalfi og Ravello før kursen settes for CAPRI! Håper dere har det fint ♥

Postkort fra Italia

♥ Hei fra vakre, vakre og helt unike Positani. Byen som jeg har drømt om så lenge! En flytur til Roma, og en kjøretur nedover Amalfi kysten er det som skal til for å komme seg hit. Til de svingete veiene med en eksepsjonell utsikt som slår deg i bakken, og følelsen av og komme til en helt ny verden. Hit må dere reise. Positano er vel noe av det mest sjarmerende stedet jeg har besøkt. Jeg sitter på en klippe under en parasoll, ser på bølgene og utover den vakre utsikten av husene som ligger som en pastelldrøm på en klippe. Tett i tett, det er så nydelig jeg har ikke ord. Nå skal det nytes ♥ Men jeg ville bare gi en lyd! Og dele bilder.

Utsikten fra terrassen i huset.

Denne morgenkaffe-utsikten er det ikke mye som slår!

Fantastisk beachclub ved klippene. Helt magisk
En Lenemor som koser seg. Se byen bak!

Fra i går kveld. Magisk å spise middag med den utsikten.
Håper dere har det kjempefint. Anbefaler virkelig å legge en tur til Amalfi kysten ved en eller annen anledning. Mange av dere har sikkert vært her allerede, har dere noen deilige tips?

Stor klem!

Coco & Nuts

Reklame – bikiniene er sponset


Hei dere! Har dere det bra? Jeg nyter dagene i Oslo – men straks setter jeg og Espen kursen mot Larvik, Farris Bad og Stavern, heiaaa ♥ Håper å se noen av dere der?

Jeg har totalt hang-up på bikinier i sommer, og elsker jo alt som er så fint, og spesielt som er litt shiny i tillegg. Så her kommer to deilige favoritter fra et merke som ikke er for dyrt – noe som er viktig!

De er fra Coco & Nuts! Love the name! De er små i str, jeg har medium ♥

Veldig fin også i beige – men den har jeg ikke fått gleden av å bruke enda. Jeg elsker de minimalistiske overdelene med stropper – de ser superfine ut på! ElskDet var litt sånn full fart hei på dere fra meg! Håper dere har det fint og nyter hvert sekund.

Suss

Ny favoritt app

Reklame – i samarbeid med Egmont People // Min-appen


Forrige uke var en skikkelig bra treningsuke selv om jeg har vært hjemme og ikke hatt treningssenter. Når jeg er så i “ett” med naturen, elsker jeg å finne måter å være aktiv på uten å gå på treningssenter. Det føles mye freshere å trene ute i frisk luft, så deilig. I uken som har vært har jeg gått i fjellet og stått på SUP. I tillegg til dette – har jeg gjort styrketrening hver eneste dag på terrassen hjemme.

Det er kanskje ikke alltid like lett å motivere seg til å trene ute, eller inne hjemme om været er dårlig. Men om man blir bevisst på det, og oppsøker enkle metoder for å komme i gang blir det noe annet. Før jeg reiste hjem, passet jeg på å pakke trenings-strikk. Jeg vet jeg får mange gode øvelser ut av en sånn. Den veier jo ingenting i kofferten så det er enkelt å ta den med på ferie.

Jeg har mine faste øvelser både hva gjelder mageøvelser – og treningsøvelser med strikk. Men forrige uke trengte jeg variasjon, og litt nytt! Nye øvelser – ny giv! Gjennom Min-appen som jeg har på telefonen, finner jeg masse inspirasjon til treningsøvelser. Jeg inspireres veldig av de “kjappe” øktene som Maren Erdvik legger ut på appen. Hun var min første personlige trener for mange mange herrens år siden, og hun inspirerer fortsatt.
Hun skriver at det deiligste med magetrening, er at det skal brenne skikkelig i magemusklene. Jeg er så enig! Gjør det ikke det – gjør man det ikke hardt nok. Og det er den følelsen vi skal få når vi gjør mageøvelser. Jeg elsker disse programmene :

“Maks magestyrke på 15 minutter” hvor hun tar oss gjennom 4 forskjellige øvelser. Jeg lover – dette svir!

“Sterkere med strikk på 15 minutter” hvor hun også tar oss gjennom 4 forskjellige øvelser. Alt man trenger for en effektiv økt er trenings-strikker og en god guide til å hjelpe på vei.

“Effektiv utetrening” og “Eksplosivt treningskvarter” ♥

Hofteløft. Jeg elsker denne, tar skikkelig på rumpa!

Knebøy med strikk! YES!Maren har mange gode treningsprogram, men det finnes mye annet interessant inne på kategori trening også. Jeg får så mye rask inspirasjon når jeg er inne på appen. Alle trenger litt ny inspirasjo i blant.

Min-appen er en app som daglig oppdateres med artikler fra en rekke norske magasiner. Man laster ned Min, og velger hvilke interesser man har, deretter oppdateres appen med nytt og spennende lesestoff om tingene du er interessert i. Mine interesser i appen er ; Helse, interiør, kjendis, livet, mat, mote, reise, skjønnhet og trening. Så her kan jeg lett lese om, og la meg inspirere av både trening, matoppskrifter, de siste trendene i motebildet og lese sladder om kjendisene, hihi. Enkelt samlet i én og samme app. 

Som dere vet ble mitt skjønne fadderbarn lille Iben ble døpt på søndag, og Helen lurte på om ikke jeg kunne lage en pastasalat til etterfesten. Selvsagt! Og en supergod pastasalat oppskrift fant jeg inne på Min-appen. Det finnes så mange deilige oppskrifter inne i appen også, i tillegg til reisetips, delikate interiørbilder som inspirerer og masse annet snadder ♥ I love!

I sommer kan dere teste Min-appen gratis i 30 dager – og det kan dere gjøre ved å klikke dere inn her – registrere dere, laste ned appen, logge inn og deretter velge interesser ut i fra hva dere selv vil bli inspirert av. Om dere ikke skulle være fornøyde – kan dere melde dere av før det har gått 30 dager. Dette velger dere helt selv.

Stolt fadder

Hei fra Oslo, jeg er tilbake igjen i byen. Hatt en helt magisk uke hjemme! Tok to dager før stresset slapp taket, men når det først slapp taket så har jeg virkelig nytt hvert eneste sekund. Jeg savner allerede lukten av nyklippet gress, fuglekvitter, utsikten til fjellet, rusle ned til vannet og kjenne sjølukten, starte dagen med fjelltur – og trening ute på terrassen hjemme! Selvsagt i tillegg til familietid, og venninnetid. Jeg er så recharged og happy! Det gjør noe med en når man kommer seg litt ut av den Oslo-bobla man er i, veldig sunt! Men absolutt deilig å være tilbake i byen også, selv om jeg savner gjengen hjemme. Og spesielt nydelige lille baby Iben som jeg er så stolt fadder til!

Trekløveret fra barndommen har nå blitt til firkløver, og det er helt fantastisk for oss alle 3 ♥ Iben er den skjønneste lille skapningen, jeg bare elsker å kose med henne! SAVNDette var jo hovedgrunnen til at jeg var hjemme, tid med henne og mamma Helen, og barndåp på søndag. Det var en helt nydelig dag, og jeg føler meg beæret over oppgaven som fadder til verdens skjønneste lille ♥

Jeg og Oda lagde blomsterkrans kvelden før barndåpen, så koselig å gjøre det selv, sammen med verdens beste lillesøster ♥

Nå skal dagen omfavnes her i Osloby! Det er noe med å komme hjem til seg selv selv om man har hatt fantastiske dager på hjemtraktene, vanne planter, vaske klær, pakke ut av kofferten, sove i egen seng, være med venner, og trene! Dette blir en fin uke! Håper dere nyter ferien om dere har gått ut i ferie, er så deilig!

Snev av sommer

Lørdag, og late dager på øya!

Pappa og stemor har ryddet på loftet i det som var bestemor sitt hus (det er nå blitt til en ny del av vårt hus) og de har funnet så mye kult som jeg bare digger. Blant annet en gammel solstol, den er så retro og morsom i farger og mønstre.

Siden solen har vært fremme én hel dag på alle disse dagene (hehe) tenkte jeg å dele noen få bilder med dere. Det er så fint her når solen skinner!

Se solsengen! Er så kul
Og hva gjør man når det er 12 grader i vannet? Jo man bader i jaquzzien! Koser oss gjør vi uansett vær! Begge bikiniene er fra i fjor, men de er fra Zaful

I tillegg til solstolen fant de bestemors gamle burdekjole! Jeg dør ♥ Jeg og bestemor var BESTEVENNER, så dette var veldig stort for meg. Den ble omsydd slik at tanten min kunne bruke den i konfirmasjon i sin tid, og nå passet den nesten perfekt til meg. Så den er vasket og strøket og skal brukes i morgen! Da skal jeg nemlig være fadder til nydelige lille Iben, som er datteren til bestis Helen.  Gleder meg stort! I ettermiddag skal jeg og Oda lage blomsterkrans som passer til ♥