Giveaway & hayu-kveld

Annonse 

Jeg elsker jentekvelder, av alle sorter. Tid med jentene er GULL. Uansett hva vi finner på. Ingen kvelder er like- og forrige uke inviterte jeg Malene og Ragnhild hjem til meg på slumbernight, så kos! ♥


Her varmer jeg opp til kvelden før jentene kom, med The Kardashians på skjermen. Er ikke så siden jeg startet å se det faktisk. Følte jeg måtte gi etter jeg også, må jo se hva dette Kardashians “hysteriet” dreier seg om, hehe.

 

Annet en Keeping Up With The Kardashians, så har hay blant annet dette : The Real Housewives of…Beverly Hills, Orange County, Atlanta, New York, New Jersey etc.., Vanderpump Rules, Life of Kylie etc.

Ragnhild elsker også å lage mat, om ikke mer enn meg – og kom på besøk med utrolig mange deilige ingredienser. Og ut av disse, ble det pokebowl til middag, yummu! Hver sin pysj, masse digg stæsj og serier på hayu til dessert. Perfekt jentekveld spør du meg. Blir naturlig nok en del skravling innimellom også- det kan man ikke unngå når det er girlsnight.

Hallo! Dette var så godt! Salma, ris, bønnespirer, chili, ristede sesamfrø, mango, agurk, avocado, vårløk. Anbefales ♥

Tid med jentene er høyt prioritert, det er også tid for meg selv. Det beste jeg vet når jeg er alene er og dra dyna inn i stuen og se på serier. Jeg har alle app’er mulig – og hayu er en av de. Realitytv, bam!

Pssst – har du hayu fra før? Om ikke så har jeg en kode til én heldig vinner- som gir 6 måneder gratis abonnement, faktisk! Er ikke det digg så vet ikke jeg, altså. Og som om det ikke var nok så har jeg en hel boks med fantastisk giveaways til samme vinner også! Her snakker vi digg stæsj!

Det herlige hayu slumberkitet inneholder : Pysjamas og tøfler fra Cubus, Koreansk Sheetmask og hårband fra skinsecret.no, Brynsgelé og Lipgloss fra NYX, Beautyblender fra Beautyblender, Te fra Black Cat, Krem og parfyme fra Escada, Spa of The World body cream fra The Body Shop, Natural Lip Perfector og minimascara fra Clarins, hayu promokode (6 mnd. gratis prøveperiode), hayu kopp + (annen hayu merch)

For å delta i konkurransen, legger du bare igjen en kommentar og bekrefter at du har registrert deg til 30 dagers gratis prøveperiode hos hayu- og det kan du enkelt gjøre HER (Ps, det er ingen binding)

Viktig å unne seg selv ordentlige kosekvelder i blant, legge bort telefonen, og gjøre andre ting. Serier er min great escape. Da koser jeg meg så fælt ♥

Nå må dere delta i konkurransen da! Masse godbiter til den heldige vinneren!

Nyt kvelden. Her blir det tapas ute etterfulgt av kos hjemme. Idag orker jeg ikke lage mat.. Laget så mye når jeg var hjemme på øya ♥

Ukens tips : ATP

Hola hola hei ♥ Hjemme igjen i Oslo, vegret meg for å dra tilbake – ikke fordi jeg ikke ville til Oslo, men fordi jeg ville være hjemme litt til. Får ta meg en tur igjen snart. Godt med ned-på-jorda-pustepauser hjemme i blant ♥

What’s in the bag?

I have a confession to make! Jeg var så flink å gå forbi Givenchy sandalene på Høyer forrige uke, og “sparte” meg dermed for 2000,- Noe jeg var fryktelig stolt av. Helt til min venninne Kim begynte å vifte med noen sandaler som jeg falt helt for! AI, auch! Men til mitt forsvar, så mangler jeg noen svarte, klassiske og enkle sandaler som er litt penere og som kan brukes til både dag- og kveldsantrekk i Tulum. Har nemlig ikke tenkt å gå så mye i høye hæler der. + at jeg faktisk ikke har noen sånne fra før. Så da måtte det være lov. . . . Anyways – med det kommer ukens tips! Jeg har aldri hørt om dette merket før, men de har så latterlig mye fint, så jeg vil gjerne dele det med dere.

Merket heter ATP – All tomorrow’s parties
Jeg synes de var så fine! Gleder meg til å bruke de til kjoler, skjørt, avklipte jeans etc. Freshe, superlette og gode på foten. Litt små i størrelsen, så jeg gikk opp en størrelse.

You like?! Jeg synes det er verdt et besøk på nettsiden deres ♥
Teller dager! Kulden i Oslo er ikke akkurat deilig å få i ansiktet skal jeg si dere. Pappa og stemor var litt bekymret for de 5 minusgradene vi hadde hjemme idag tidlig, men ja.. Det var rundt 14 minusgrader når jeg landet på Gardermoen, så må si at det frister med palmetrær og sand mellom tærne nå ♥

Suss og klem!

En god dose selvinnsikt

Det er rart hvor mye jeg får tenkt når jeg er her hjemme. Hvordan hodet som konstant er på, faktisk tillater seg å la tankene vandre til de helt viktige tingene. I Oslo går livet sin gang, det er et konstant stress, og press – og det tror jeg alle som bor der kan si seg enig i. Jeg elsker livet der, men jeg elsker enda mer og komme hjem, hvor jeg i all stillhet kan tillate meg plass til tanker som er livsviktige, stoppe litt opp, se ting klart, eller klarere. Tankene er jo der, men de slipper kanskje ikke alltid helt gjennom kjas og mas, høyt tempo og forventninger.

Det er jo ikke så rart at tankene kommer trillende når man er i sånne omgivelser ♥

Idag når jeg våknet hadde jeg huset for meg selv. Og for første gang på så lenge jeg kan huske tok jeg morgenkaffen alene i fred og ro. Og da mener jeg alene som i uten telefonen og uten macen, og uten et hode i full speed og en to do liste som stresser meg mer enn jeg orker. Jeg bestemte meg for å la tankene flyte fritt. Så bestemte jeg meg for å skrive noen ord på et papir.

De ordene ble fort til 5 a4 sider. Og jeg klarte ikke slippe pennen før jeg følte meg helt ferdig. Man kan kanskje kalle det for litt selvterapi, og om ikke annet en skikkelig god dose med selvinnsikt.

Ofte føler jeg det er tabu og vise både overfor meg selv, og de rundt meg at jeg har min sårbare og svake side. Jeg vet disse tingene – men jeg har veldig vanskelig for å innrømme det. Si ordene høyt. Det er vanskelig. Jeg føler at ved å gjøre det – så er jeg ikke lengre den personen som skal klar alt selv, som skal ha full kontroll, som vil ha alt i livet på stell. Men.. Jeg er jo det, jeg er jo fortsatt meg. Jeg må bare lære meg å legge “flink-pikesyndromet” til side i blant, legge fra meg kontrollfreaken i meg selv, og lære meg og innrømme for meg selv at det er greit og  ha problemer i blant. Jeg er den personen som alltid skyver det bort, fordi .. “Det er jo ikke noe problem” Det er så typisk meg! Og jeg er så lei av det! Jeg er så opptatt av at jeg skal strekke til, overalt, og i alle sammenhenger. Tillater aldri meg selv og ikke strekke til. Det er jo ikke rart at kreativiteten og motivasjonen til tider faller helt bort! Jeg er for opptatt av å levere! I tillegg til at jeg alltid skal levere på alle fronter – så kverner hodet konstant. Jeg er en tenker, jeg tenker, reflekterer og funderer utrolig mye på alt. Og da mener jeg på det personlige plan. Alt dette sammenlagt blir jo bare kaos, og den eneste personen det går utover er jo meg selv. Men til et visst punkt. Det går jo ikke i lengden.

Det var så inderlig GODT for meg og sitte her i all stillhet alene, med kaffekoppen, papiret og pennen. Jeg ble litt forundret over meg selv når jeg ikke klarte å stoppe og skrive – men alt kom samtidig, det måtte ned. Og så. Ringte jeg noen. Jeg vegret meg ikke engang – jeg vet det er 100 % riktig, og nå er jeg så lettet! Jeg har ringt en coach. Fordi jeg må ha hjelp! Og jeg skal ikke behøve og føle meg som en “faliure” fordi at jeg trenger det heller. Jeg er jo fortsatt Lene, jeg trenger bare litt veiledning og et push i riktig retning for å komme meg på riktig spor. Tenk at det skulle ta meg så mange år å se akkurat det så klart som jeg gjør idag.

Uten at jeg skal gå så mye inn på det, så kan jeg si at jeg har oppdaget at jeg har et mønster. Et mønster som jeg vet jeg har hatt så lenge jeg kan huske, for å være eksakt så tror jeg det begynte rundt 14-15 års alderen. Det ble ekstra tydelig for meg i 2009, men enda tydeligere idag. Og jeg må, for meg selv, finne ut hva som er grunnen til det. Jeg kan si så mye som at det handler om mitt følelsesmessige liv. Det er ikke noe galt, men jeg har sperrer som må bort, ganske mange faktisk. Ting som må snakkes om, reaksjoner jeg må forstå, og handlinger jeg må forstå.

Det er et resultat av noe jeg helt sikkert har opplevd i barndommen, men jeg klarer ikke helt sette fingeren på hva det er. Jeg hadde jo en fantastisk barndom, så det har ingenting med det å gjøre. Jeg har likevel mine mistanker om at det kan ha med mamma og pappa sin skilsmisse og gjøre. Jeg var bare 4 år da jeg fikk telefon fra mamma om at hun skulle reise. Jeg husker det øyeblikket som om det var i går! Jeg husker hvor jeg stod, jeg husker ordene- store og vanskelige ord for en jente på 4 år. Kanskje det har satt noen spor? Kanskje ikke? Jeg aner ikke. Jeg er en jente med utrolig mye kjærlighet, omsorg og omtanke, så sånn sett er det ikke noe feil på det følelsesmessige plan, det handler om så mye annet. Kanskje jeg føler meg klar for å dele det med dere etterhvert, kanskje er det flere som har det på samme måte som meg.. Men jeg må finne ut av det selv, først.

Bare det at jeg satt meg ned og vært helt ærlig overfor meg selv, og skrev ned alt jeg har på papiret- uten begrensninger – er et stort steg. Jeg må kunne innrømme overfor meg selv at jeg har feil, at jeg gjør handlinger som er feil, at jeg kan være mer ydmyk, og ikke minst – at det er lov å legge ned guarden i blant.. Jeg har fortsatt så mye å lære. Men jeg vet at jeg er på god vei.

Nå føler jeg meg lettet, og lettere. Fordi jeg har tatt et viktig valg for meg selv og veien videre. Dette kombinert med en god dose selvinnsikt og vilje til å ta tak i det har allerede hjulpet meg.

Man kan ikke få hjelp før man innser at man trenger det selv. Og det er det absolutt ingeting galt ved ♥ Bare å skrive disse ordene til dere, er også er stort steg for meg, og kanskje jeg – ved å kladde ned disse tingene til dere kan hjelpe dere også.

Stor klem fra en ydmyk Lene ♥

Så muligheten til å skape mitt eget, lille prosjekt

Hei fra hjembygda Midsund. Så deilig å være hjemme igjen ♥ Koser meg i sofaen med macen på fanget, pappa har fyrt i peisen og jeg har gjort klart for pulled pork taco med mangosalsa og deilig tilbehør.

Idag blir det litt interiør igjen, men det vet jeg jo dere liker!

Flere som har spurt om artikkelen som var i Dagbladet for en stund tilbake – den handler jo basically om hvordan jeg har tenkt under oppussingen. Hvorfor jeg har valgt de materialene og fargene jeg har gjort – og ja en litt utdypet versjon av hva jeg har skrevet her inne, så håper dere synes det er gøy å lese ♥

Ommøblerte i går når jeg vasket, fikk så lyst å gjøre noe nytt. Så jeg satte sofaen under vinduet, og flyttet stolen der hvor sofaen stod. Ble veldig koselig! Under kan dere lese saken.

For Lene Orvik ble interessen for interiør og oppussing vekket for alvor da hun flyttet til Oslo for syv år siden. I sin nye leilighet har hun hatt fritt spillerom til å velge noen helt spesielle løsninger.

Rett før sommeren i fjor kjøpte Lene Orvik sin nye leilighet på Frogner i Oslo. Gjennom høsten har publikum kunnet følge oppussingsprosjektet gjennom bloggen hennes, og i løpet av få måneder har den klassiske bygårdsleiligheten forandret karakter totalt.

Ifølge Orvik var leiligheten i fin stand fra før, selv om den ikke var nyoppusset.

– Men da jeg så denne kjente jeg at det var akkurat den jeg ville ha. Leiligheten hadde alt jeg så etter, både i forhold til størrelse, lys og romfølelse. Og den hadde balkong. Jeg så muligheter for å endre litt på planløsningen, slik at jeg kunne skape mitt helt eget lille prosjekt, på min måte, forteller Orvik som umiddelbart falt for atmosfæren og beliggenheten.

– Jeg kjente på hele meg at dette var helt riktig kjøp for meg.

Dette er den tredje leiligheten hun har pusset opp siden hun flyttet til Oslo i 2011.

– Jeg elsker jo dette, det er dette jeg virkelig brenner for og dette jeg har ambisjoner om å gjøre mer av fremover; å skape en livsstil og et visuelt uttrykk som jeg har tro på, forteller Orvik som blogger om både mote, reiser, mat og hverdagsliv i tillegg til interiør.

Utålmodig

Selve oppussingen tok ikke veldig lang tid, og leiligheten sto innflyttingsklar i løpet av 6-8 uker.

– Jeg er litt utålmodig og liker at ting går fort. Å finne håndverkere som er effektive og løsningsorienterte, er viktig for meg.

Alle detaljene var imidlertid ikke på plass før for noen få uker siden.

– Men det er deilig å få bo seg litt inn og føle på ting før man bestemmer seg helt, sier hun.

Så selv om leiligheten egentlig var «ferdig», betyr det ikke at hun ikke er åpen for å gjøre nye endringer.

– I forrige uke fikk jeg plutselig et innfall om å male veggen i stua. Så her skjer det stadig ting. Blir man egentlig noensinne «helt ferdig» med å pusse opp?, spør hun.

Edgy og annerledes

Orvik ønsket å skape noe som var hundre prosent henne, og forteller at hun lenge har visst akkurat hvordan hun ville ha det.

– Jeg ser alt for meg visuelt og dermed var det ingen tvil om at det var denne leiligheten jeg ville ha da jeg først så den. Jeg så den rett og slett for meg ferdig da jeg var på visning. Da var det bare å håpe på at den ble min – noe den ble – og sette i gang.

Selv om dette er den tredje leiligheten hennes, er det første gang hun pusser opp helt alene. Dermed behøvde hun ikke å ta hensyn til andres smak eller ønsker, og sto fritt til å ta de valgene hun selv ville.

– Tanken var at leiligheten skulle bli lys og luftig, samtidig som den skulle være både «edgy», annerledes og ha «det lille ekstra». Å kombinere den sjarmerende Frogner-stilen med det moderne synes jeg er det som gjør den unik.

Gjennomgående for leiligheten er en forholdsvis stram stil med hvitt og svart, mens det lyse tregulvet bidrar til å myke opp inntrykket. I hjørnet av stua har hun satt inn en kakkelovn som også bryter med det minimalistiske preget.

– Den passer fint til stukkaturen og rosettene som var her fra før. Ovnen er et smykke i rommet som jeg aldri blir lei av å se på. Og så gir den utrolig god varme.

Hun forteller at grunnen til at hun har valg sort og hvitt fremfor farger er at hun hele tiden endrer på ting.

– Jeg liker å prøve nye ting og gjøre det annerledes. Det gjelder både mote og interiør. Jeg ville skape en leilighet som hadde en ganske «basic» fargepalett, slik at jeg ikke går fort lei. Og jeg går aldri lei av kombinasjonen svart/ hvitt og tre. Om jeg skulle ønske å endre på noe, så er det enkelt å gjøre endringer når det er basen i leiligheten.

Glassvegg

Hun har også valgt å bruke mye marmor eller materialer med «marmor-look». Av praktiske grunner har hun valgt Silestone-overflater til kjøkkenet og keramiske fliser fra Italia til badet fremfor ekte marmor.

– Jeg må kunne bo her uten å føle at jeg hele tiden må passe på. Toalettet er av marmor og det samme er begge vaskene mine. Så her må jeg jo være litt mer forsiktig.

Det unike tregulvet er av gran. Plankene er 40 centimeter brede, og de lengste er ni meter lange.

– Gulvet gjør hele leiligheten spesiell. Det er utrolig fint, men krever mye stell og oppmerksomhet. Det er det verdt, for det gir en lunhet og et uttrykk som jeg elsker, sier hun.

Der hvor man normalt ville ha ventet å finne overskap på kjøkkenet, har hun valgt å henge opp et stort, sotet speil.

– Jeg ønsket å bryte opp med det jeg har gjort tidligere, så jeg droppet overskap og valgte speil i stedet. Det skaper en bedre romfølelse på kjøkkenet. Kjøkkenøya er selve smykket i rommet, og jeg valgte å utvide den til spiseplass i tillegg.

Et annet grep var å sette opp en glassvegg mellom kjøkkenet og stuen som «rammer inn» kjøkkenet. Veggen ble designet spesielt for leiligheten, med utgangspunkt i et inspirasjonsbilde hun fant på Pinterest.

– På den måten er rommene delt, samtidig som man beholder følelsen av at det er åpent. Det virker også større enn det er, forteller Orvik, som allikevel var redd for at hun hadde tatt feil valg.

– Men da glassveggen kom opp ble jeg overrasket over hvor store rommene hver for seg faktisk ble. Det er den beste avgjørelsen jeg har gjort for leiligheten.

Hotell-inspirert

Et annet originalt valg, var å kombinere bad og soverom.

– Det er jo en litt «rar» løsning, og veldig mange har rynket på nesa når jeg har fortalt om det. Men jeg synes det er superkult, og jeg elsker å prøve nye ting. Jeg ble inspirert av et hotell jeg bodde på i Bangkok og bestemte meg ganske raskt for å gjøre om det lille badet og de to små soverommene som var her fra før, til et stort bad og soverom i samme rom. Det er annerledes enn det som er standard, og det liker jeg.

Noe av grunnen til at mange har reagert, er at de tror toalettet også står inne på dette rommet.

– Men det er selvsagt i et eget rom ved siden av. Det får være grenser, smiler hun.

Både den italienske marmorvasken og dusjdøren er spesiallaget.

– Jeg ville lage en dusjdør som ikke var standard, men som gjør litt mer utav seg. Jeg synes den passer godt til resten av interiøret og de svarte detaljene, sier hun.

Også sengen er laget spesielt til leiligheten. Den har et enkelt design med trebunn- og gavl og Futon-madrass. Madrassen fikk hun tips om fra lesere av bloggen.

– Jeg har alltid hatt interesse for det lille ekstra og hatt lyst til å gjøre ting som kanskje ikke alle andre gjør. Ofte kan jeg se ting på Pinterest eller i andre sosiale medier som jeg tenker at jeg vil ha selv, men som jeg ikke finner i Norge. Jeg har allikevel bare bestemt meg for at jeg vil gå for det, og funnet løsninger deretter. Sengen synes jeg er noe helt for seg selv. Jeg valgte ut materialer i fargen jeg så for meg, og har fått den spesialbygget av en dyktig håndverker.

Sosialt

For Orvik er det kjøkkenet som er det viktigste rommet i leiligheten.

– Det har det alltid vært, og derfor er det viktig for meg å skape et rom hvor man lett kan være sosial, og faktisk snakke med gjestene sine mens man lager mat. Det er noe av det beste jeg vet. Uansett hvilken leilighet jeg har hatt, har kjøkkenet alltid vært det stedet folk har oppholdt seg i. Denne leiligheten er intet unntak. Så jeg skapte et supersosialt kjøkken med spisebord knyttet til kjøkkenøya og er veldig fornøyd med det.

Grønne planter er en viktig del av innredningen i hele leiligheten.

– Det gjør så mye og gir så mye glede. Nå er ikke jeg en person med grønne fingre, dessverre, så jeg har en del å lære på den fronten der. Men grønne, friske planter både på toalettet, på badet, i stua og på kjøkkenet er et stort must for meg.

Selv om leserne har fått mange smakebiter av oppussingsprosjektet, legger hun ikke skjul på at hun gjerne skulle ha delt mer:

– Når man først står i det er det ikke alltid like enkelt å få delt alt. Derfor har jeg bestemt meg for at ved et eventuelt nytt prosjekt skal de få følge prosessen tett på. Leserne er veldig engasjerte og flinke til å komme med tilbakemeldinger. Og de elsker interiør. De er mye av grunnen til at dette er noe jeg vil gjøre mer av fremover, avslutter hun.

Har dere flere spørsmål så er det bare å fyre løs, jenter ♥ Når jeg kommer hjem igjen til Oslo skal jeg begynne på en vlog housetour til dere!

LOVE

Fra Ingenting til … ?

Annonse


Husker dere boksen Ingenting?

For vel en måned siden, skrev jeg et innlegg om sparing. Hvor viktig det er å være litt bevisst på det, og hvor man ved enkle og små grep faktisk kan klare å spare opp en fornuftig sum uten at man egentlig anstrenger seg så veldig. Dette har jeg testet meg selv på nå helt siden 25 januar.

Gjennom DNB-appen SPARE – la jeg inn slik at det ble rundet opp til nærmeste 50 hver eneste gang jeg dro kortet. Summen kan man selv velge, om man ønsker å spare 5 eller 10 kroner hver gang man bruker kortet. Jeg valgte opp til nærmeste 50,- og fra 25 januar til idag 25 februar – har jeg spart opp hele 2354,- ved å gjøre nettopp dette. Jeg har faktisk ikke gjort noe for det, Ingenting! Jeg har rett og slett ikke lagt merke til at jeg har spart en gang da det automatisk trekkes. Dette er helt genialt! Si jeg sparer tilsvarende hver måned i et helt år, det er hele 28248,- !! Tenk så gøy, og tenk hva man får brukt disse pengene til – noe man virkelig trenger eller har ønsket seg lenge. Kanskje en reise, en opplevelse?

Jeg skrev også til dere i det forrige innlegget om SPARE, at jeg også ønsket å bli bevisst på “bomkjøp” – eller spontankjøp av ting jeg absolutt ikke trenger. Hvor mange har ikke kjøpt klær eller sko som aldri har blitt brukt? Som sagt så sa jeg meg skyldig i dette sist gang. Nå tenker meg om to ganger før jeg drar kortet når det kommer til klær, sko, interiør og sånt noe. Her om dagen tuslet jeg litt i butikker – og kom på at jeg trengte (?) et par sandaler til Tulum-turen som snart står for tur. Det ble en tur på Høyer Luxury hvor jeg så på et par Givenchy sandaler som koster i underkant av 2000,- … Superfine, kule, kan brukes til alt. Trengte jeg de? Nei. Kjøpte jeg de? Nei. “Sparte” jeg 2000,- på å kjøpe INGENTING? Ja.

Jenter – det er ikke mye som skal til! Som sagt : Små, enkle og smarte grep i hverdagen, og et fornuftig hode på handletur!

Last ned appen SPARE til Apple her og Google her. Og sett i gang med spare tiltak IDAG ♥ Sett deg opp sparemål for deg selv, enten det er et fast trekk hver gang du drar kortet, en fast sum i måneden.. Dette velger du helt selv.

Og nå er jeg UTROLIG spent på hvem av dere som valgte å bli med meg i denne utfordringen? Jeg har holdt ord og gjort det jeg sa jeg skulle – inkludert å lage en premie til den leseren som har spart MEST! Og da har jeg satt sammen en liten, men utrolig deilig goodiebag til en heldig leser ♥ Den inneholder flere av mine favoritter

– 10 minute glow mask
– Lipglosser i 3 herlige farger
– En melting balm-oil sminkefjerner
– 1 boks Betakaroten Gold
– Tannbleking strips nok til en hel behandling
– Neglelakker

♥ Har noen spart i det hele tatt? Jeg er kjempespent! Legg igjen en kommentar hvor du forteller hvor mye du har spart – og den som har spart mest, får denne tilsendt i posten av meg i løpet av neste uke. Dette gjelder til dere som har spart med DNB sin spare-app. Til de som ikke har spart enda, men som laster ned appen og er ready to go, delta gjerne dere også, så kan jeg sette sammen en liten goodiebag til for å premiere for at dere vil sette i gang. Trekker to vinnere altså! LYKKE TIL ♥

Rat & Boa

God søndag godtfolk! Har dere det fint? Jeg sitter i godstolen i stuen og skriver til dere – ute skinner solen, og jeg har ikke vært ute idag! Blir i grunn helt stresset når jeg ikke nyter det fine været – men jeg har prioritert vaskedag hjemme idag. Det trengtes, og er så deilig når det er gjort ♥

Helgen min har vært så koselig! På fredag var det bare rolig hjemme med Broen, mat og kos. I går var jeg på brunch i Askim hos Aida! Vi var 7 jenter, og koste oss verre med litt bobler og fantastisk mat! Jeg skal lage salaten vi fikk servert og legge ut oppskriften her til dere for den var ON FIRE! Vi snakker karameliserte valnøtter, granateple, jordbær, pære, reddik, balsamico – perfeksjoooooon! Vi jentene har en sånn “klubb” greier hvor det er hver sin gang å invitere, sist var det jeg som var vert og i går var det Aida. Så herlig lørdag! På kvelden var det duket for Ragnhild sin 30 års feiring, det var så hyggelig! Hurra for Ragnhild! Pizza, shuffleboard og GOD stemning.

Imorgen reiser jeg hjem til Midsund med tidlig fly. Skal bli fantastisk og komme hjem til min beste Helen og lille nusket som har rukket å bli 1,5 uke gammel. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til å se de! Og familien min da ♥

Mye skravling, lite bilder – her kommer bilder av leopardkjolen jeg hadde på meg i bursdagsfeiringen min forrige helg.


Jeg elsker den! Og den er like fin til fest som til hverdagskjole i Tulum med sandaler og hatt til! Den er fra min nye favoritt nettside ; Rat & Boa! Er så mye kult, og du har pakken hjemme seriøst på 2 dager! LOVE

Skoene er jeg også forelsket i, det er sånne sokkesko fra Zara! Fin søndag, nå skal jeg ommøblere litt her, hehe…

Når var sist du …

FREDAG!! SOL! GLAD-LENE! Har dere en fin start på fredagen? Det håper jeg ♥ Jeg ble så inspirert da jeg så Sigrid Bonde Tusvik la ut på instagram at ELLE hadde intervjuet henne med noen spørsmål, synes det var så interessant å lese at jeg fikk lyst å “intervjue meg sjææl, gitt” – håper dere synes det er litt gøy! Det synes jeeeeg ♥

På sånne intervjuer er det alltid bilde av folk så her har dere meg, da.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva var det siste …

Klesplagget du kjøpte?

Det var et leopardmønstret skjørt fra Ganni. Det kjøpte jeg i går! Så fornøyd med kjøpet mitt, da skjørtet er maxi og jeg vet jeg får brukt det masse fremover både på reiser, til våren, sommeren og høsten ♥

Skjønnhets-produktet du kjøpte?

Vet ikke om dette kommer som noe sjokk, det var i hvertfall ikke noe sjokk for hun som jobbet på Mac når jeg kom innom for å kjøpe.. Wait for it. Velvet Teddy! Den var så skrapa tom her om dagen at det neste var kritisk, så jeg måtte innom mac for påfyll. Hekta, sa du? 

Du gjorde før du gikk hjemmefra idag?

Da tok jeg på meg en BB creme i ansiktet, satte håret i en strikk, og dro på meg treningsklærne. Deilig å starte dagen med en treningsøkt! Oh – og.. Lette etter nøklene mine. Såklart.

Bildet du lika på instagram, og hvorfor?

Da må jeg nesten inn å se på siste aktivitet, for det husker jeg ikke… 2 sek..

Se der ja! Det var min bestevenninne Maria sin bilde-karusell fra Thailand. Der karusellen startet med at snella mi sitter i vannkanten brun som ALDRI før (hun får ikke komme hjem før jeg har dynket meg i selvbruning, eheheh ……..) og var såå fin og hot! Grunnen til at jeg likte det? Først av alt fordi hun så SJUKT bra ut, så er hun jo bestisen min, og for det tredje så har jeg unnet henne og mannen denne turen SÅ INDERLIG – og det gleder meg å se at hun koser seg sånn ♥

Du googlet? 

Det må jeg sjekke på loggen. Lol. gud så flaut – man vet jo aldri hva jeg har googlet ……

Haha! Phuuuu, heldigvis ikke noe som ikke egner seg på bloggen. Jeg hadde ganske enkelt googlet “dollars to nok”

Yep.

Hva var den siste …

Filmen du så?

Åh hva het den! Det var sammen med lillesøster Oda for noen uker siden da hun var på besøk. Vi tok en rolig lørdagskveld hjemme på sofaen med dyne, snop, og film. Først så vi “Askeladden i Dovregubbens Hall” og deretter bestemte Oda at vi skulle se en sånn teenage-film som jeg gryntet på nesten til – det verste av alt var at den faktisk var veldig bra! Handlet om et kjærestepar som gjorde det slutt mens de kranglet i fylla, han møtte en annen og begikk en tabbe om man kan si det sånn. Og i etterkant ble han sammen med kjæresten sin igjen, og hun jenta som han begikk tabben med (i mangel på bedre ord som egner seg på bloggen?!) ble helt psykopat og prøvde å ta livet av alle sammen. LOL. Veldig interessant, altså. Den heter “You Get Me”

Låta du hørte på?

Det var på vei hjem fra trening, at jeg hørte på låten altså. Det var denne ; Rhys – Mabye I Will Learn

SMS-en du har mottatt?

Hehe – ja dette er jo litt morsomt. For det handler faktisk om DERE! SMS’en er fra Ella på kontoret som skriver :

” Hmmm. Lage en fin liten goodiebag? ”

SMS du sendte?

Og før hun skrev den – skrev jeg til henne :

” Ja, eller de må delta og si hva de har spart! Finner på en lur premie til de. Vet ikke helt hva det skal være (også sånn klovnesmiley)

Hehe.. Dere får vente til søndag for å se hva vi melder om…

Boka du leste?

Hei! Det var planteboka mi, for å få inspirasjon! Leste ikke så mye da, var vel mest for å glo på bildene. Men jeg elsker den boken. “Green Home Book” heter den ♥

Drinken du bestilte i baren?

Ja, det var faktisk på bursdagen min! Tok en drink i baren på Thief før vi spiste middag på restauranten der senere. Supernam – og den het “The Roof Bar” – den innehold favorittginen min Monkey47!

Når var sist du …

Danset?

Heihei, ja deet skal jeg si dere! Det var forrige lørdag! På Bølgen når vi feiret bursdaaag vol.2,  OG hjemme etter Bølgen! Hoho. Elsker!

Gråt?

Ai, den var verre. Nå må jeg faktisk tenke.. Jeg lurer på om de siste tårene kunne vært når jeg satt i stolen min på stuen her, og bladde gjennom bilder av Levi den tiden vi hadde henne.. Hun er så fin ♥ Og her om dagen fikk jeg bilder av henne på vinterferien hvor hun lever det gode liv, så jeg vet jo at hun har det bra. Men det er et veldig sårt punkt for meg..

Hadde krampelatter? … 

Everyday?! Altså er det noe jeg gjør mye, så er det å le! Jeg elsker å tulle med folk, og de elsker å tulle med meg. Og når jeg er med jentene så har vi den .. Dere vet, den interne humoren som bare vi kan skjønne. Men sist jeg lo ordentlig hardt, haha – latterkrampe tror jeg måtte vært på søndag. Dagen-der-på etter bursdagsfeiring vol.2, hvor jeg våkner opp her hjemme både med Renate og Ana og vi gjennomgikk lørdagens mange hilariouse-episoder. Dere vet hva jeg mener! Det er så gøøøy det!

Sang karaoke?

Ja, det er ikke så lenge siden. Siste helgen i januar da Maria og Henriette arrangerte surprise for meg. Da endte hele gjengen opp på SYNG på Youngstorget, heheh herregud……. GØY!

Ble Starstrucked?

Nei – det tror jeg faktisk ikke jeg kan bli? Eller jeg har ikke blitt det enda! Eller har jeg? Kanskje jeg har det? Gud, jeg har hukommelse som en gullfisk. Jeg husker ikke, unnskyld! Og jo – jeg kan helt sikkert bli det, spørs helt på hvem det er!

Hva var din siste … 

Opptur?

Den største oppturen er uten tvil at min bestevenninne Helen fikk en frisk, liten datter forrige uke! Lenge siden jeg har vært så stolt ♥ Det er så nært! Tenk det, min barndomsvenninne har blitt mamma liksom, og til verdens skjønneste lille trulte. Jeg har bestilt fly hjem på mandag så da blir det kvalitetstid på høyt nivå med de TO jentene mine!

Nedtur?

Hah! Ja det skal jeg fortelle dere. Nedturen min var senest i går. en nedtur jeg tok med et smil, da skal sies. Leeeet me tell you the story.

Dere vet Walther? Bilen min? Ja han ja. I 2012 kjøpte jeg han, lite visste jeg at jeg ble “svindlet” om man kan si det på den måten. Lille søte, uskyldige Walther er nemlig en ombygd bensinbil, som  da ble til en elbil i sin tid. Lene for 6 år siden, strålende fornøyd med sitt nye kjøp som i ettertid skulle vise seg og bare være hodebry (sorry Waltherboy) .. Han har nemlig et problem, han er litt værsyk. Når det er kaldt ute vil han ikke kjøre. Stopper i tide og utide – det er jo livsfarlig! Forrige uke kom NAF og hentet han til Asker, det eneste bilverkstedet som kaaaaaanskje kunne fikse feilen (som vi fortsatt ikke vet hva er?!)

Fikk en telefon i går om at .. Nei, de hadde ikke instrumenter nok til å finne ut hva som var galt og at ingen andre i Norge har det heller. Neeei? Akkurat. De fortalte meg at de hadde ladet han og at jeg måtte hente han så jeg slapp og betale x antall kroner for å la han stå der  x antall dager. Tok toget til Asker da, for å hente han.. Tenkte i mitt stille, og håpefulle sinn at KANSKJE han ville samarbeide så jeg fikk han til Oslo. Nei? Nei. Det var faktisk bråstopp. Først og fremst 0 (!!) varme i bilen, så jeg måtte skrape isen på innsiden av ruten for å i det hele tatt se .. Litt. Ca 4 minutter senere var det jo fryst på på nytt, så.. Han startet, men det stod 0% batteri på måleren, lite lovende med andre ord…. Jeg prøvde likevel å kjøre noen runder på parkeringen der, noe som faktisk funket (?) i ca.. 10 sekunder før han stoppet, igjen, igjen og igjen. Måtte fint se det slaget tapt og ringe til NAF som nok en gang måtte hente han og kjøre han tilbake til Oslo. Nå vet hverken jeg, eller NOEN andre i dette landet hva som kan gjøres, så.. Det ser ikke lyst ut for lille Walther dette = nedtur.

Moteopplevelse?

Jeg er ikke så opptatt av sånt jeg. Sorriiiiii ♥

Skuffelse?

Skuffelsen var stor da jeg kom inn på soverommet tidligere idag, og håndtverkerne hadde hengt opp den siste ovnen i leiligheten rett under vinduet i stedet for lengre ned mot gulvet og listen som er normalt … De fikset det da, så det varte ikke lenge! Åh + at de skulle henge opp persiennene i leiligheten min. ENDELIG, men alle var 1 cm for brede, så de passet ikke….. Det var kanskje en større skuffelse enn ovnen når jeg tenker meg om! LOL.

Reise?

Det var vel Stockholm! Supergøy, dit skal jeg tilbake snart. Jeg elsker Stockholm, og da skal jeg bo på Haymarket igjen!

Hvem var den siste …

Personen du snakket på telefonen med?

Det var Elisabeth fra Ålesund, som også jobber i United Influencers! Vi går waaay back, og jeg DIGGER den dama! Vi skravlet både om jobb og fææææst på samme tid! Begge to like giret, både på jobb og fæst!

Dette synes jeg var så gøy å svare på! … Mer sånn fremover? Og med dette sier jeg riktig god helg ♥

I kofferten tar jeg med meg

Annonse

Åh så mange herlige tips dere kom med i innlegget om Tulum. Det er så BRA for meg, for lurer jeg på noe er det jo bare så spørre dere ♥ Heldig jente jeg altså, det må jeg bare få sagt! Dere er gull!

Cenoter, restauranter, steder å besøke, nei nå begynner Tulum-lista å bli lang, dere! Pakkelisten derimot, den har jeg tenkt ikke skal bli så lang denne gangen.. Jeg pakker alltid så mye at kofferten sprekker, og jeg tuller ikke! Det har skjedd så mange ganger nå. Sist når jeg skulle hjem igjen til Oslo fra Midsund for eksempel … Stakkars pappa måtte lete frem alt mulig av tau og tape under tidspress fordi vi måtte rekke fergen slik jeg rakk flyet, hehehe. Det gikk til slutt. Men. Jeg er håpløs. Så nå må jeg ha ny koffert til turen..

Innholdet i kofferten begynner å bli ganske klart for meg nå. Jeg tenker at jeg pakker en del basic ting, så mixer jeg og matcher det med hverandre og lager to antrekk ut av ett skjørt feks, så pakker jeg ett skjørt mindre – yes. For det meste så har jeg lyst å gå rundt uten sko med sand under beina og en lett og tynn lang maxikjole dagen lang- men jeg må vel kle meg litt mer om jeg skal ut og gjøre ting, hihi.

Welcome to the jungle (?)

Denne strandvesken er bare MWAH! Jeg fant den på Zara her om dagen. Den måtte bli med hjem, og den må bli med til Mehhico.

Disse to kjolene fra Rat & Boa. Lette, tynne, lange, kule. Elsker!

 

Ingen tur til varmere strøk uten : Betakaroten Gold. Den må med! Alltid en kapsel Betakaroten på morgenen, både på feire- og hjemme når jeg vet jeg skal på tur. Og da begynner jeg en god stund før jeg reiser. Sesongen er i gang, og da er jeg alltid flink å ta Betakaroten. Hvorfor? Jo, fordi det hjelper! Jeg har brukt Betakaroten siden 2011 tror jeg.. Man får en dypere brunfarge, blir raskere brun og mindre solbrent. Obs obs! Til dere som er nye abonnement kunder : det vanker -40% rabatt på Betakaroten til dere! Og det tilbudet får dere ved å klikke inn her.  (Rabatten blir kalkulert når du kommer til handlekurven)

 


Dette skjørtet! HALLO. Det skal brukes både som skjørt – OG strandkjole.


Sko! De blir neppe brukt så mye mens jeg er der-men om jeg mot all formodning kjenner at “idag vil jeg pynte meg litt ekstra” .. Ja, så er de i hvertfall med. Eller. Mulig jeg må droppe det ene paret, for fornuftighetens-skyld? Ja? Nei? Hva sier dere? Røde eller svarte med i kofferten?

Jeg mangler en skikkelig fin beach-hatt! En litt ordentlig en, som tåler en støyt. Jeg kjøper alltid på H&M men de er jo flat før jeg har kommet meg ut døren her hjemme … Kremt. Anyone?

Bøker. Siden jeg skal ha SOME-break, så trenger jeg noe godt lesestoff. Og da mener jeg ikke noe sånt tull som jeg har lest før. Sånne pusebøker.. Jeg vil lære noe! Any tips?!

Glød. Ja, det har jeg nok av. Men denne lille nuskete NUX oljen lukter helt amazing og gir shimmer. Fin å smøre over solkremen bare for å … Gjøre det! Hihi ♥

 

Det blir en lang flytur og reise, så jeg reiser i joggis. Så deilig! Nå er det bare 12 dager igjen. Countdown! Deilig å ha litt kontroll en stund før man reiser, så slipper man å løpe rundt som en hodeløs høns dagen før.. You know..

Klem

Wedgie Straight

Dere har allerede sett den på i den forrige vlog’en jeg laget – men dette må være en av favoritt-jeansene mine for sesongen som kommer. Den er kul til det meste, og alle trenger en “all-time-wear” jeans i vårgarderoben sin. Jeg har lett så latterlig lenge etter en sånn type jeans modell, men liksom ikke funnet den som har alt! Den sitter fint i rumpa, har perfekt lengde i beina og som har den straight’e looken. Superfine både til boots, joggesko, sandaler og pumps, og kan styles til så mange forskjellige type looks. Med et belte i livet og en cool t-shirt, kommer man langt! Men jeg gleder meg så mye til å kunne kjøre et par nude pumps til denne og t-shirt på en varm vårdag! JADDA!

Endelig har jeg funnet mine favo-jeans, hoho ♥ Veldig mange har spurt om modellen, og det er en “Wedgie Straight” fra Levi’s. Jeg kjøpte min hos Carlings.

Var dette et litt kjedelig innlegg? Mulig, men jeg vet at veldig mange leter etter den perfekte jeansen – eller tar jeg feil? Er det forresten ønskelig at jeg lager en vlog med “én jeans – tre antrekk?” .. Jeg har nemlig en annen jeans liggende på posten som venter på meg, og den er også HELT RÅ! Så jeg kan godt lage en jeans-typ-vlog. OM interessant

♥ Love!

Reise : En skikkelig SOME pause

La meg ta dere gjennom noen deilige bilder ♥ Så kan vi drømme oss litt bort, sammen … Man trenger det i blant, bort fra grått og kaldt vær, is på veiene, slaps og sølepytter

Herlig, ikke sant? Noen som ser hvor det er? That’s right – Tulum, Mexico ♥ Jeg har vært i Mexico før, for mange år siden, men bare innom Tulum på dagstur. De siste månedene har jeg sett så mange som har reist hit og blitt amazed over hvor utrolig FRESHT det er! Det er så up to date, edgy, nytt, kult, fint, eventyrlig, og jeg blir så utrolig nyskjerrig! Strendene og vannet i Mexico er to die for, virkelig. Det er så nydelig vakkert at jeg har ikke ord.

Jeg har bestilt tur til Tulum og reiser om under to uker, og jeg kan ikke få sagt nok HVOR MYE JEG GLEDER MEG. En sånn type ferie, bo på hotell rett ved beachen, altså rett ved vannet, kjenne sanden under føttene, droppe skoene, bo i “jungelen” av trær og fuglelyder. Ja. Akkurat DET ♥

I den anledning har jeg også bestemt meg for å ta helt fri. Fra alt egentlig.. I fjor hadde jeg en sosiale medier break, og det er noe av det beste jeg har gjort. Dette skal jeg også gjøre når jeg er i Tulum. Jeg vet ikke hvor mange dager enda, men appene skal puttes bort, logges av, slettes for noen dager. Jeg skal selvsagt være flink å ta bilder og videoer til dere slik jeg kan vise dere når jeg er på igjen, for jeg elsker jo å ta bilder! Det gir meg så mye. Men denne gangen blir det fordi jeg har lyst, ikke fordi jeg føler jeg må. Jeg vil koble av hodet en stund, ikke scrolle, ikke poste, ikke stresse. Og det ser jeg utrolig frem til. Jeg tror alle trenger en sånn break av og til jeg og nå skal jeg ta den- for meg selv.

Jeg har funnet så mange fine hoteller, lunsj-steder, restauranter, og fått noen tips fra dere allerede. I tillegg har jeg googlet meg ihjel for å finne ting jeg vil gjøre. Og nummer 1 på lista er å besøke et typ water-fall sted. Jeg har sendt melding til en kompis av meg som har vært i Tulum, han og kjæresten var på et sånt sted, og det har jeg så lyst til jeg også! ♥

Kom kom kom med tips om dere har Tulum-tips å dele! Da blir jeg så glad. Jeg skal bruke flyturen dit på å planlegge ALT.

Jeg skal prøve å lage en superfin vlog til dere mens jeg er der, det må være lov å gjøre selv om man melder seg ut av den sosiale verdenen for en stund.

LOVE ♥