Calvin Klein

Uten navn-26Uten navn-27Uten navn-28Tshirt Calvin Klein | Caps Bik Bok | Bikinitruse VS | Solbriller Quay

Elsker denne nye tshirten min, så kul og det fineste snittet. Litt sånn 90 talls, og jeg digger det! Gårsdagens beachantrekk. Igår koste vi oss på stranden, og deretter var vi på David Guetta på Ushuaia. De to siste jentene kom igår også, så nå er vi hele 6 stykker. Ana har bursdag idag, hurra! Så vi skal feire henne på Km5 og deretter skal vi på Flower Power Party på Pacha. Gleedings! Imorgen drar vi hjem allerede. Men hører rykter om 30 grader og sol til helgen så det blir fantastisk.

Klemmer fra Ibiza

20 things about being on vacation

Jeg elsker å være på ferie, hvem gjør vel ikke det? I tillegg er jeg en hjemmekjær jente, og merker at jeg gleder meg litt til og komme hjem til Norge også, til rutinene mine. Cottage cheese, gresk yoghurt og bær, kaffe på Kaffebrenneriet og norsk sommer! Men gud som vi koser oss her, har ikke ord ♥ I går var vi en hel dag på Formentera, helt nydelig – det anbefales. Mer om det senere! Idag kommer Ana og venninnen hennes, og vi skal på David Guetta på Ushuaia ikveld. Woop!

Tenkte det var på tide med et litt annerledes innlegg mens jeg er på tur, det går jo litt i det samme når man har ferie- det vet dere skkert selv også. Here goes :

Uten navn-2510 ting jeg elsker ved å være på ferie i utlandet

Å dra gardinene til side når man våkner, å se knallblå himmel og sol

Lukten av syden og sommer når man entrer terrassen om morgenen

En iskald corona med lime

Lukten av sjø og solkrem på stranden

Følelsen av å bade i lunkent, og knallblått sydenvann

Og gjøre andre ting enn og kun ligge på stranden. Eksempelvis – båt eller sykkelturer. Få litt andre inntrykk

Å dusje av seg saltvann og sand etter man har vært på stranden en hel dag

Å teste nye restauranter og ny mat

Å finne hotellsengen etter en lang, men deilig dag i solen.

10 ting jeg ikke er så begeistret for når jeg er på ferie i utlandet (man skal jo ikke klage da, men likevel)

Å våkne til dårlig vær

Sand overalt på solseng, i strandvesken og generelt

Innpåslitne innkastere og selgere

Å våkne på solsengen av at man slagger, og at alle mest sannsynlig har fått det med seg

Den dagen alt går i mot deg. Man har alltid en sånn dag i syden, eller?

Å bli solbrent på leppene

Når tidenes måke frekker seg ved å ta baconet på burgeren du skal til å spise

Store bølger som lett kan tippe deg over og under på 0 komma niks

Når extensionshåret ditt blir orange

Dårlig internett

Shades of Norway by Lene Orvik

Screen Shot 2015-06-25 at 13.11.201Photo : Thomas Qvale Hår & Makeup : Birgit Flønes

Hurra!! ENDELIG kan jeg få dele denne store nyheten med dere! Det er med stolthet jeg kan fortelle at jeg i flere måneder har jobbet med min helt egen solbrillekolleksjon! Kolleksjonen er designet i samarbeid med Shades of Norway, og det har vært en utrolig morsom reise. Føler meg så heldig som har fått denne muligheten. Og resultatet ble så bra!

Kolleksjonen min inneholder tre solbriller. Alle tre er forskjellige på sin måte, og jeg elsker hver ett par Gleder meg vilt til å vise dere resten ila den neste uken.

Solbrillene vil bli lansert ila sommeren, både i utvalgte butikker og på nett. Dere får til og med muligheten til å sikre dere en favoritt eller to (eller tre?) ved å forhåndsbestille. Mer info om dette kommer etterhvert.

Det kribler i magen, og jeg gleder meg utrolig til å slippe min egen Shades of Norway by Lene Orvik kolleksjon. More to come, så det er bare å stay tuned.

Tusen takk til guttene i Shades of Norway for dette ærefulle oppdraget! Jeg blir så stolt ♥

Stort SMIL Lene

This place

Uten navn-23
 OMG! Igår flyttet vi til det fineste leilighetskomplekset jeg noen gang har sett ♥ Så happy med å ha funnet denne perlen av et sted på Playa D’en Bossa. Vi bor på Royal Beach Complex nå, helt frem til hjemreise onsdag. Om dere skal bo i leilighet i Ibiza, må dere bo her. Helt fantastisk. Høy standard, rent og pent, stille og rolig. Vi har 3 soverom, 2 bad, terrasse med utsikt mot basseng og hav, marmorgulv, marmor badekar, you name it. Jeg dåner ♥

Uten navn-17Uten navn-18
Nydelig, eller hva? Tenkte jeg skulle vise bilder av leiligheten, for den er såå fin! Men med 4 jenter boende under samme tak, kan jeg ikke si at den er så veldig ryddig lengre, hehe..

Koste oss på stranden igår også, og avsluttet en fin dag med middag på Bambuddah. Nå skal vi til Formentera! Vi storgleder oss ♥ Og psst…. Klokken 17.00 idag må dere klikke dere inn her idag, da kommer jeg nemlig med en spennende nyhet!

Uten navn-24
Love

Beachday

God morgen! Jeg er alene våken, og nyter soloppgangen fra terrassen mens jeg oppdaterer dere. Idag flytter vi til nytt leilighetskompleks litt lengre bort på beachen her, gleder meg til det. Senere er planen og bare henge på Cafe Del Mar, digg lørdag ♥

Lazy days.. Oh. Anbefaler Mumbak for lunsj om dere er i Playa D’en Bossa området! Superkult og nydelig mat.

Uten navn-3Uten navn-8Uten navn-1Uten navn-4Uten navn-2Bikinien er fra Victoria Secret ♥

Noen bilder fra kvelden med jentene, klare for middag og vin!

 Uten navn-5Uten navn-6Uten navn-7♥ Godjentene!

Igår var første dagen til Kari og Lise her sammen med oss. Utrolig kos å få de hit altså, og i går ble det bare til at vi slappet av sammen på beach club på stranden. Ble en rolig kveld med middag og vin.

Håper dere har det finfint! Smil fra Lene

That Levi’s

Uten navn-2Uten navn-1Shorts Levi’s | Badedrakt H&M | Solbriller Celiné | Sko Nelly

Antrekket fra Armin Van Buuren igår, valgte å gå for noe litt midt i mellom siden det startet ganske tidlig. Måtte liksom passe til daytime og nighttime. Levi’s shortsen min var redningen, jeg elsker den. Men nå begynner den å bli slitt, gitt! Må få meg en ny. I tillegg har jeg ufattelig lyst på en sånn, bare i jeans. Vet jeg kan se på ebay, men tålmodigheten min er lik 0. Noen tips?

Love

Rosegold

Uten navn-4Uten navn-2Uten navn-3Uten navn-5Elsker de nye øredobbene mine, og ringen fra Cecilie Melli, er så fine! Passer perfekt med klokken min fra  Dyrberg og Kern. Synes det er så fint med rosegull, blitt helt hekta! Fint til sommerbrun hud ♥

Hvordan har dere det, er det kommet dere i gang med ferie? Og hvordan er været hjemme? Vi er på 5 dagen allerede, tiden flyr avgårde. Men guud som vi koser oss! Igår var vi bare på stranden, og på Ushuaia senere på ettermiddagen/kvelden, på åpningspartyet til Armin Van Buuren. So much fun! I natt kom endelig Lise og Kari, og vi stoorgleder oss til dagene fremover med de nå.

Jeg sitter ute og koser meg med en kurv med jordbær på terrassen, og ser utover havet som er blikkstille idag, nydelig!

God klem

Ibiza snapshots

God morgen! Nå setter vi snart kursen mot stranden hvor vi bare skal slappe av og kose oss idag. Senere i ettermiddag skal vi på poolparty og konsert med Armin Van Buren på Ushuaia, det tror jeg blir awesome ♥ Og ikveld kommer endelig Lise og Kari, det blir så kjekt å få de hit, to energibomber med humøret på topp!
Vi har byttet fra hotel Garbi til en leilighet som ligger nesten vegg i vegg med Ushuaia, så nå bor vi virkelig midt i smørøyet.

Har rukket og gjort en del på disse to dagene, men glemmer litt av å bruke kameraet. Derfor tenkte jeg å vise dere noen snapshots jeg har tatt med mobilen.

Desktop31. Første dag på stranden utenfor Garbi Hotel | 2. Chillin’ in the pool | 3. Klar for middag og vin første kvelden. 4. Marmorgulv og hvitt antrekk ♥ | 5. Snapshots fra da vi var på en cool beachbar igår ettermidddag. 6. Loving this chair!

Desktop47. Middag og drink på B.For Ibiza 8. Garbi Hotel, love it 9. På Lips Beachclub igår 10. Strandpose, hehe.. 11. Digg corona på strandbar 12. Heidi og Renate koser seg ♥

Ha en nydelig dag, dere! Lots of love.

Summervibes

Uten navn-11Uten navn-14Uten navn-10Uten navn-12Uten navn-13Uten navn-1Uten navn-2Skjørt Lene Orvik Collection | Body/Badedrakt Nasty Gal | Veske YSL | Sko Nelly | Tattoos Fashion Tattoos

GOOOOD morning! Jeg sitter her med den fineste utsikten foran meg, crystal clear basseng, hvite møbler, palmer, blå himmel og hav. Feeling lucky.

Igår lå vi rett ut som to slakt hele dagen, og feiret ferien med en Corona og lime i solen, mm. Dro på Minami og spiste middag senere på kvelden, det er en japansk restaurant som ligger på Ushuaia Hotellet ( som er et stooort, fancy partyhotell ) .. I tillegg var det fullt party der, siden Hardwell spilte. Fikk med oss litt av det før vi avsluttet med et glass vin og rett i seng. Deilig og ikke ta den helt ut hver eneste kveld.

Idag flytter vi fra finfine Hotel Garbi, for å flytte inn i leilighet, til de andre jentene kommer! Vi skal bo rett ved siden av Ushuaia i et superfint leilighets kompleks, så det gleder vi oss til!

Klemmer til dere ♥

Vacay mode

Uten navn-8God tirsdag fra fantastiske, solrike og varme Ibiza ♥ Den følelsen av å våkne opp her, åpne gardinene å se ut på de deilige omgivelsene. Her skal vi kose oss gløgg helt til neste onsdag! Vi kom frem i natt, så det var helt himmelsk å treffe hodeputa, tror jeg sovnet på flekken.

Jeg og Renate bor på et superfint hotell i Playa D’en Bossa, Hotel Garbi. Så fint uteområde, fine rom, rett på stranden, og veldig sentralt. Midt i smørøyet! Nå har vi spist frokost, og idag skal vi kun flate HELT ut, gud som jeg gleder meg til det. Koble av hverdagen og nyte ferien. 

Uten navn-5
Uten navn-7-2Uten navn-9Uten navn-6  Kimono H&M | Briller H&M | Sandaler Birkenstock

Jeg inntar vacay mode nå, og en stund fremover. Prøver å oppdatere dere vanlig om jeg har mye å dele, men dere vil nok for det meste bare få én oppdatering daglig, noe jeg håper på forståelse for. Dere må bare følge meg på instagram : @leneorvik og snapchat : leneorvik – hvor jeg kommer med hyppige oppdateringer!

Stoooor solskinnsklem fra meg til mine fantastiske lesere ♥