Innedag

Hei dere, idag har jeg nesten bare vært hjemme. Med unntak av en liten handletur for å fylle opp kjøleskapet. Deilig med sånne dager iblant, hvor man ikke trenger å gå utenfor døren engang. Nå har vi mange gode middager som vi bare kan glede oss til! Har nettopp inntatt en deilig biffsnadder middag, og Rolf Ivar har stekt deilige vafler som vi skal ha til dessert. Mmm, kan vel ikke bli stort bedre? I tillegg sitter vi å surfer etter en ferietur, spennende å se hva vi bestemmer oss for. Antrekksbildene får dere innendørs idag ♥ Tskjorte Gina // Skjørt BIK BOK // Smykke Glitter Dere får ha en fin kveld videre, jeg skal gomle i meg verdens beste vafler med jordbærsyltetøy! Jummy ♥

Eye makeup

Heihopp! Sitter hjemme og jobber med miinto idag, “heldigvis” er det overskyet, og da får jeg gjort så mye mer! Ellers ville jeg vel helst bare vært ute i solen og kost meg. Men deilig å få unna litt arbeid, mails etc. . Ukens sminketips fra meg, kommer her ♥ Smokey eyes med disse tre produktene // Øyenskyggekit fra NYX, Mascara fra Lancome & Shadow Shields. Med disse produktene kan man lage en smokey eyes, både til hverdags- og til fest. Noen av fargene i øyenskyggekitet er mørke, mens andre er veldig naturlige og fine. Den mørkeste av de er en mørkebrun farge som heller litt over i svart. Alle kjenner vel følelsen av den irriterende øyenskyggen som drysser, og lager flekker som er vanskelige å få bort? Da er Shadow Shieldsene supersmarte å bruke. De kommer med lim på baksiden, slik de holder seg på plass mens du legger øyenskyggen. Man behøver ikke å ta av limen, man kan også bare holde shieldsene inntil. Jeg har lenge testet denne mascaraen fra Lancome. Før brukte jeg mascara fra Dior, men jeg må si meg mer fornøyd med Lancome sin. Den har en ganske tynn børste, som unngår at man får klumpete resultat. I tillegg har den godt hold, og vippene holder seg “stående” hele dagen. Og med disse produktene, får du enkelt lagt en fin look, både til hverdags- og til fest. Nedenfor har jeg brukt den nest mørkeste fargen i øyenskyggekitet, samt mascaraen fra Lancome. Hva synes dere? Ha en strålende tirsdag alle sammen ♥ (annonse)

White skirt

Hei dere! Startet dagen med å hoppe ut av sengen – og var nede på bussen 5 minutter senere, tok bussen sammen med Malene opp til Hendrix avd Frogner, og så satte hun i litt mer hairextensions på meg, hurra! Masse hår, deeet liker vi. Så har jeg og min kjære gått litt rundt på Karl Johan og i butikker i det fine været. Spist nydelig lunsj på Friday’s i solen, og underskrevet kontrakten for den nye leiligheten. Åh, dere! Den er så fin. Gleder meg ihjel til 1 september, hurra! Tror Rolf Ivar også ble litt småforelsket i den, så regner med han kommer eeeenda oftere på besøk nå! Idag tok jeg på meg mitt deilige nye skjørt fra Zara   Skjørtet koster bare 279,- på Zara, utrolig billig for ett sånt skjørt synes jeg. Kupp! OG det er helt nytt. Finnes i beige, svart og mintgrønt. // Beltet er fra Mango // Topp & Briller BIK BOK // Sko Nelly. Det ble litt forandringer i planene idag. Skulle egentlig være igjen i Oslo til onsdag, da planen var å dra hjem pga jobb i Ålesund. Men Rolf Ivar hadde store ønsker om å få meg hjem ikveld, og jeg er jo ikke så vanskelig å be – så Ålesund here we come again! Det blir bare for en uke denne gangen. Til helgen skal min venninne Lise gifte seg, og jeg skal ordne håret hennes, så utrolig gøy! Har dere en fin start på uken dere også?

Sunday love

God kveld fine leserene ♥ I skrivende stund sitter jeg med beina godt plantet i sjeselongen, og har flott utsikt bort i sofaen og på min kjære. Han skulle egentlig vært på flyplassen nå, men bestemte seg for å være en ekstra dag. Koselig! Tone og Daniel dro for noen timer siden, men det har vært så kos og hatt de her. Idag har vi bare kost oss. Gikk en tur på Jacob Aall på Aker Brygge for å spise lunsj sammen med Egil og Henriette. . Jeg spiste nydelige kamskjell. Anbefales! *Vann i munnen* Deretter gikk turen bortover mot Lucky lips for å fylle opp godteposen, og til slutt havnet hele gjengen hjem til meg. Der var det duket for pizza, godterier og film. Over halvparten sovnet under filmen, men som forloveren til bruden sa i talen sin i går. “Det er hos virkelig gode venner man kan sovne på sofaen..” Hihi.. Så det tar jeg som ett kompliment. Fulgte nettopp Egil og Henriette til bussen etter en meget hyggelig kveldstur rundt Tjuvholmen sammen med dem. Rett nedenfor bygget jeg bor i, fant jeg og Henriette det morsomste speilet, og ble stående en god stund å le av oss selv. Hehe, hello! Imorgen skal jeg og Malene møte megleren for å underskrive kontrakten på leiligheten, i tillegg til at vi skal ta litt diverse mål – ah vi gleder oss! Håper dere har hatt en nydelig helg ♥  

The perfect wedding

De sa JA! ♥ Igår hadde vi en fantastisk dag fra morgen til kveld. Nydelig vielse, rørende taler, og fantastisk mat. For ett brudepar! De holdt nydelige taler til hverandre, og brudgommen hadde i tillegg laget en video til bruden, hvor han sang en sang til henne. Så skjønt! Kvelden ble avsluttet med fantastisk musikk hvor alle, inkludert brudeparet tok helt av på dansegulvet. En perfekt dag! Jeg ønsker brudeparet all lykke i tiden fremover ♥ Alle jentene i bryllupet med den vakre bruden i midten. Rebekka stråler! Jeg hadde på meg kjolen min fra Kristian Aadnevik igår ♥ Maten var PERFEKT. Kamskjell, hjorterygg og nydelig dessert. Table nr 6! The girls on the dancefloor! Det var så gøy musikk igår, fra Grease til Frank Sinatra – de hadde leid inn en fra England til å synge, o han var bare superflink! Er det noe jeg elsker, så er det bryllup. Akk – den kjærleiken ♥ Nå skal vi ut å nyte dagen. Rolf Ivar, Tone og Daniel drar heldigvis ikke før sent ikveld – så da får vi hele dagen sammen. Glede!

Mango dress

Hei dere, og god lørdag! I skrivende stund er vi i bryllup og feirer brudeparet Rebekka og Sten. (Forhåndskrevet innlegg) Men i mellomtiden tenkte jeg å vise dere bilder av den nye kjolen min fra Mango som jeg hadde på meg i går kveld. Meg og min kjære ♥ Jeg var forresten hos Hilde Christina på Hendrix før helgen, og ble litt lysere. Bort med mørk bunn, og inn med striper. Litt mer sommerlig det! Er dere ikke enig? Kjole Mango // Sko Zara Igår kveld dro vi på Radisson Blue Skandinavia i 8 tiden, og møtte de andre i skybaren for drinker og litt vin. Alltid kos å samle menneskene som skal på bryllupsfest sammen dagen før. Etter noen timer begynte folk å dra, så da tok vi turen på Friday’s BAR hvor vi satt ute under varmelampene en stund, før vi tuslet oss hjem igjen med hver sin Mc Donald’s pose under armen. Ønsker dere en deilig lørdag!

Konkurranse : Vinn billetter til Øya! AVSLUTTET

I samarbeid med Hafslund får jeg lov å dele ut to dagspass til Øyefestivalen. Jeg trekker én heldig vinner! Jeg skal på Øyafestivalen selv, og gleder meg som en unge allerede! Aldri vært der før, så det blir super spennende. Dette gjør du for å delta i konkurransen :

  • Legg igjen en kommentar om hvilken dag du helst ønsker å dra
  • Legg igjen mailadressen, slik jeg kan kontakte deg om du vinner

Litt om Hafslund’s rolle på Øyafestivalen: Øyafestivalen har som mål å bli blant verdens mest miljøvennlige festivaler. Dette setter sitt preg på alt fra energiforbruk, avfallshåndtering, mat, transport, trykksaker og dopapir. Øya jobber hele året med å finne løsninger som er enda mer miljøvennlige. Øyafestivalen jobber målrettet med fokus på miljøet i hele driften og gjennomføringen av festivalen. Hele festivalen på faststrøm i stedet for på forurensende aggregater.  Hafslund har siden 2010 vært generalsponsor for Øyafestivalen. Hafslund gir Øya ren festivalenergi ved å erstatte forurensende aggregater med strøm fra fastnettet.  På Hafslund standen kan du ta Grønt Bånd som gir deg fordeler her på Øyafestivalen. Hafslund har også en scene hvor det blir minikonserter hver dag. Onsdag:  1705 – Sondre Lerche Torsdag: 1700  – Lars Vaular Fredag:  1900   – Siri Nilsen Lørdag:  1705 –  Philco Fiction  Øyas fokus på miljøet innebærer blant annet innkjøpsplan med miljøkriterier, økologisk mat så langt det er mulig, omfattende panteordninger, materialgjenvinningsgrad på rundt 60 prosent. Hva kan du gjøre for miljøet på Øya? Gå, sykle, skate eller bruke kollektivtrafikk til og fra festivalområdet. Kjøp Øyakortet på Trafikanten. Pant glass, pizzaesker, bærehanker og sneiper i pantebodene. Kildesorter avfallet ditt og velg økologisk mat. LYKKE TIL! (Annonse)

Fringes

Hei dere! Nå sitter jeg og Tone og venter på at guttene skal komme. Ikveld skal vi mingle litt med bryllupsgjestene, spise middag og kose oss. Imorgen blir det full rulle med bryllup, og jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg. IIK! I Oslo er det varmt og deilig, men værmeldingene til imorgen ser ikke lovende ut. Krysser fingrene for at det blir en perfekt dag for brudeparet. Idag har jeg på meg mitt nye Zara skjørt med frynser. Loves it! Skjørt & Sko Zara // Tskjorte BIK BOK // Veske Bianco // Solbrille H&M Håper dere har en fin fredag så langt.

Reker, vin og sang

GOD MORGEN, og gooood helg ! Igår hadde jeg en fantastisk helaften med gode venner! Det var strålende vær her, og det måtte vi selvfølgelig utnytte. Så jeg inviterte til takterrassefest hos meg. Vi begynte med reker og vin allerede klokken 18, mens solen fortsatt sto på for fullt. For en deilig sommerfølelse. Bedre blir det faktisk ikke altså. Så ble vi sittende i flere timer, høre på musikk, skravle, se på at solen gikk ned, og bare  nyte kvelden. Avsluttet med en tur på byen. Superdeilig kveld! Gode venner er GULL verdt. Her er en liten knippe bilder fra kvelden : Reker må jo være noe av det beste man får, ikke sant? Vi var 9 jenter til å begynne med, men vi ble flere utover kvelden, både jenter og gutter. Tror vi ble ca 16 stykker til slutt. Så koselig! Vakre jenter! Meg, Fiona og Mari! Skjønneste de to der altså. Champagnen måtte sprettes! Så fine! My roomie! Vakre Camilla! Verten strålende fornøyd med kvelden. Meg og beste Marimi! Sånne kvelder er gull verdt. Ønsker meg flere sånne! Ser ut som været blir strålende idag også, så hvem vet.. Kanskje vi havner der i kveld også? Tone har vært på besøk hos meg siden onsdag, og ikveld kommer Rolf Ivar og Daniel. Imorgen er det duket for bryllup på Bygdøy! Så nå skal jeg ut på kjoleshopping. Nyt denne deilige fredagen.

9th floor

Åh dere, igår skjedde det noe virkelig hyggelig ♥ Jeg har jo vært i Oslo i snart ett år nå, og trives veldig godt med det. Jeg holder jo en hårfin balanse mellom Ålesund og Oslo, og har det kjempefint sånn som ting er. (Selv om jeg gjerne skulle hatt kjæresten sammen med meg 24/7) Elsker leiligheten min her i Oslo over alt på jord, men det er jo litt ensomt til tider når kjæresten ikke er her. Så igår.. Fikk jeg meg roomie!! 1 september flytter jeg inn sammen med min beste venninne Malene! Ihi! Jeg er SÅ glad! Tenk å dele leilighet sammen med en så god venninne. Tenker bare på alt det hyggelige vi skal gjøre sammen – skravle fra morgen til kveld, le sammen, lage middager sammen, pusse tennene sammen, se film sammen, være trygge sammen. Alt det fine. I tillegg så kommer jeg til å dra hjem til min elskede kjæreste like ofte som jeg gjør idag. Så da har jeg selskap både her, og der! Helt perfekt i mine øyne, og så koselig. Jeg flytter ikke lange veien. Kun én etasje ned! Trives så utrolig godt på Tjuvholmen, og vil aldri bo noe annet sted. Fikk nyss om en leilighet i 9 etg, i samme bygg – og igår var vi på visning. Få timer etterpå bestemte vi oss! Hurra!! Den er 70 kvm, stor stue, 2 soverom, ett mini walk-in closet, stor terrasse, nydelig utsikt – lys og så fin! Rett frem til høyre planlegger vi spisestue. Stor deilig stue! Og se terrassen, gleder meg til å tilbringe utallige sommerdager der. Kjøkken, og inngang til soverom og walk-in closet This is where the magic happens! Soverommet mitt, med verdens herligste utsikt! Og til slutt : The view Tror dere vi kommer til å kose oss eller? I tillegg ligger den ytterst i bygget, mot Olivia, BAR, Bølgen og Moi, og vi har superfin utsikt utover Bygdøy og den biten. I tillegg ligger den litt mer skjermet for naboene enn den jeg har idag. Så dette skal bli så fantastisk. Hva synes dere? ♥