Pysj-kos


Dette må være min favoritt-pysj over alle pysjer. Herlighet jeg er så forelsket i den. Den er så fin, så innmari behagelig, og passer til alt! Tasser rundt med denne, tøfler og gjerne en ullgenser over. Dette blir outfitet mitt for hele julen, hehe ♥ Like før jeg bruker den som et partyoutfit, neida- et sted går vel grensen!

Min favoritt ting i hele verden er å kose meg foran peisen i denne stolen. Gjerne fullt slått ut (jeg kan nemlig slå den ut som en daybed) og med dyne! Beste. Da koser jeg meg så fælt. Nå har jeg blitt en kløpper på å fyre i kakkelovnen også, uten at det slukker hele tiden hehe.. Så nå fyres det hver morgen og hver kveld. Og jeg kan nesten ikke vente til jeg kommer hjem igjen fra Parii, for da skal jeg kjøpe juletre å sette ved siden av! Julekos!


Pysjen er fra Bik Bok – Tøflene fra Sheperd – Sovemasken fra Vita

I skrivende stund har jeg 3 mannfolk her! En rørlegger, og to som fikser og ordner de siste tingene på kjøkkenet. Begge vaskene mine på toalett og bad kom opp i går, og det ble så fint! Så nå har rørlegger fikset så jeg endelig har vann. Har jo seriøst pusset tennene i badekaret i over en måned, hihi. I tillegg har han fikset ferdig så jeg endelig kan ta et BAD! Det har jeg lengtet etter. Men spørs om det må vente til søndag .. Søndagskos ♥

Nå blir det jobb her, før jeg må henge i å pakke, for det har jeg selvsagt ikke gjort enda. Men godt det enda er noen timer til avreise!

PUSS

Dette gleder jeg meg til fremover

Fine onsdag ♥ Jeg sitter på spisebordet og gjør en jobb for et kjøpesenter, gøy å gjøre noe annet innimellom! Veldig inspirerende!

Jeg har en sånn skikkelig god-følelse i meg om dagen. Det har jeg jo som oftest, men enda mer nå! Det har nok noe med at jeg endelig har kommet meg på plass. Jeg har funnet roen i mitt herlige og nye hjem. Ord kan ikke beskrive hvor godt jeg trives her. Og jeg elsker å være hjemme. Setter pris på hvert et minutt her ♥ Bare de små enkle tingene som å legge seg i den digge sengen med nyvasket sengetøy, tasse ut på stuen og fyre i kakkelovnen om morgenen, tenne lys og se på tv i sofaen om kveldene, lage mat, nyte.. Og mitt høydepunkt hver eneste morgen ; Kaffekosen! Jeg kan seriøst glede meg til morgenkaffen dagen etter, når hodet treffer puten om kvelden. Og enda mer nå! For jeg har nemlig funnet noe HELT magisk.

En fantastisk kaffe som jeg aldri har smakt maken til. Snowball fra Nespresso. Altså, navnet! Så søtt. Denne både lukter og smaker KOKOS! Med hint av vanilje. Jeg er frelst! Jeg kjøpte ett rør først, for å smake. I går nærmest løp jeg tilbake og kjøpte 6(!) rør til. Limited Edition, skjønner dere – så her er det bare å skyndte seg for denne må dere smake. Skikkelig jule-følelse og en fantastisk kaffe! Jeg håper virkelig denne blir så populær at de tar den inn i sortimentet sitt.

Dette er en fin julegave til de som elsker kaffe ♥

Jeg har også sneket meg til å kjøpe med lakris smak, men har ikke smakt den enda siden Snowball går ned på høykant her! Kaffe er en så viktig del av dagen for meg, den kosen er uslåelig!

Veldig mange spør om kaffemaskinen min. Det er ett av mine beste kjøp i år. Jeg bare elsker den! Snakket med de på Nespresso på Eger her om dagen og de sier den er helt utsolgt og har lang venteliste, men det kan jo være at noen andre selger den og som faktisk har den på lager ♥ Creatista Plus heter den. Og denne kan man leke seg så mye med. Jeg elsker å steame melk med den, man får velge hvilken varme, hvor mye skum etc.

Ellers gleder jeg meg veldig til julefest med United Influencers ikveld på Bølgen og Moi, det blir så hyggelig! Jeg setter sånn pris på alle de som jobber der, for jeg synes de gjør en helt fantastisk jobb. Også har vi det så gøy sammen!

… I morgen går turen til Paris! Jeg overrasket Maria til bursdagen med weekend tur til Paris. Så vi skal virkelig kose oss, og ikke minst – kicke skikkelig i gang julefølelsen! Ingenting som slår å strolle rundt i julepyntede gater i en annen by. Ah! Vi skal bo på et superskjønt Boutique-hotell og bare gjøre ordentlige jenteting hele helgen! Mange år siden sist jeg var i Paris, så kom GJERNE med tips? Vi har notatene fulle på telefonene med ting vi skal, men vi setter veldig stor pris på tips fra DERE!

Ellers gleder jeg meg til å komme hjem igjen, også. For da skal jeg kjøpe meg juletre, ha bakekveld med jentene og sette i gang en ordentlig julete-måned!

Ila denne uken og neste er så og si alle de “store” tingene på plass i leilighetene som jeg skrev om her om dagen, og det skal også bli en fryd!

Så gleder jeg meg til alle jule-lunsjer, julebord, julefester og ikke minst – å reise hjem til jul!

Ellers har jeg hatt 3 nydelige dager med bror Andreas. Herlighet som vi to koser oss! Vi er så like, og har samme humor, så vi har virkelig fått trimmet magemusklene disse dagene. Og ikke minst laget god mat og kost oss inne i leiligheten.

Skrivelysten idag! Nå skal jeg skyndte meg en tur på trappemaskinen før jeg har et møte klokken 14! Ciao lovelies! I LOVE YOOOU for beeing here!

Vlog : How to

ANNONSE I SAMARBEID MED SPOTLIGHT WHITENING

For to uker siden skrev jeg ett innlegg om mitt nye ambassadørskap med tannblekingen Spotlight Whitening. Nå har jeg laget en liten vlog til dere hvor jeg viser dere hvordan jeg bruker den. Den skal brukes i 1 time om dagen i to uker i strekk, og i timen hvor du har stripsene på, kan du jo gjøre mye uten og merke at stripsene er på. Det er ikke så mye som skal til ♥

Tannblekingen kan du få kjøpt her til 599,- (i pakken får du to strips, en oppe og en nede- og nok til en to ukers behandling)

Gla’video med masse energi! Og jeg gleder meg til hvitere tenner til julebord, jul og nyttår! Nå skal jeg ta med meg energien min å bruke den på kardio på Jobbsprek, skrives ♥

Irriterende!

I norges land har vi lite å klage på. Virkelig. Og dette innlegget er ikke laget for å være utakknemlig på noe vis, men og faktisk sette lys på ting ved oss nordmenn og andre ting i hverdagen som kan gå oss på nervene. Listen er lang – men her er noen av de tingene som irriterer meg mest med en dash humor. Tålmodigheten blir satt på prøve til tider. Og jeg eier ikke tålmodighet…..

Scenario : Du er på butikken, du står i kø. Lang kø, du er litt sånn småirritert, fordi du er sulten og har handlet mer enn du trenger fordi du er så sulten. Det åpnes endelig opp en ny kasse. HVA skjer? Køsystem er ikke noe som er selvsagt i Norge, så de som står bakerst i køen gjerne eller de som ikke står i kø i det hele tatt, de går ikke – de LØPER til kassen før deg, mens det egentlig var din tur lenge før deres. Men du sier jo selvsagt ikke noe. Det holder man seg så klart for god til.

Scenario : Du går på gaten, i en folkemengde og da er det helt normalt at de fleste i mengden går rett frem. Så har du de som plutselig stopper opp og du ender opp med å gå rett på de! Enten stopper de helt opp, eller så stopper de opp og beveger seg en helt annen retning og ødelegger hele gå-systemet for de rundt.

Scenario : Alle skal inn i flyet. Alle vet at flyavgangen blir forsinket om ting ikke går smooth. Flyvertinnene må gang på gang gjenta seg selv over høytaleren, fortsatt går det ikke inn. Det er ikke selvsagt å flytte seg til siden for å slippe folk forbi, er det? Vel. Det burde det være. For alle! Noen har ekstremt god tid, kle av seg, putte yttertøyet og baggen i hattehyllen, ta seg goooooood tid og totalt overse alle de andre 222 passasjerene som gjerne vil komme seg frem til destinasjonen i tide. Iiiiiisje tenk på det.

Scenario : Du skal på fjellet. Det er ikke glatt. Du havner bak en bil som kjører i 50 km/t i 80 sonen. Du ligger bak og irriterer deg, og folk bak deg igjen irriterer seg. Men det finnes ingen strekning hvor man kan kjøre forbi. Det er jo bare typisk. Å få bot fordi at man kjører for fort, det er selvsagt – men hva med å bøtlegge de som faktisk kjører for sakte i forhold til fartsgrensen? Om man tenker på statistikken, så er jeg helt sikker på det har forekommet flere bilulykker fordi folk har kjørt for sakte og skapt milevis med irritasjon. Neida, for all del. Ta deg goooood tid. Ikke tenk på andre, og i hvertfall ikke kjør inn til siden når du får muligheten. NOPE.

Scenario : Det er søndag. DU VIL HA TACO. Du går til en søndagsåpen butikk. Du er supersulten, og har litt hangover fra lørdagens sprell. For det første så er den søndagsåpne butikken SÅÅÅÅ liten at du så vidt kan passere personen foran deg (og den personen har selvsagt veldig god tid i tillegg) … Når du har handlet inn alt av tilbehør  og ingredienser til tacoen og endelig får karret deg frem til der hvor kjøttdeigen ligger. Da er det selvsagt tomt. Utsolgt. Ferdig-snakka! TAKK.

Irritasjon : PASSORD! Passord på forskjellige enheter, og generelt. HVOR mange ganger glemmer du passordet ditt? Hvor mange passord har du egentlig? Dette er noe av det mest irriterende jeg kan være borti. Jeg har sikkert 18 passord og ikke snøring på hvilket som er til hva, noen gang! Og når jeg MÅ logge inn på noe som jeg ikke vet passordet på- da lar jeg de like så greit bare være. Fordi det er for mye “hassle” å fikse opp i det. Selv om det egentlig ikke er det.

Irritasjon : Du skal legge inn bilder, videoer eller lignende inn på macen / dataen din. Evt laste ned en større fil. HVOR mange ganger har du fått beskjed om at det ikke finnes mer plass og du må slette for å få plass? Skjer dette som oftest når du har noe du må levere eller må gjøre innenfor et visst tidsrom? JA. Klarer du å finne store filer som du kan slette fordi du må lage plass? Eeee NEI.

Irritasjon : Her om dagen kjøpte jeg en lysestake hvor det er plass til 8 lys. Ved siden av solgte de en pakke med lys som hørte til. Så det kjøpte jeg selvsagt. Hvor mange lys tror dere var i pakken…. 15! Ikke 16, nok til to runder. Neida. 15. Ok.

Yes – det var alt for denne gang. More to come!! Men jeg er interessert i å høre hva som irriterer DEG grønn?! Er det trafikken, køer, passord, folk som deler FOR mye på facebook (hehe) – hva er det?

KISSES ♥

Bad : 95 % ferdig

Hei fra sengen ♥ Deilig, slapp søndag, med Sia sitt nye julealbum på ørene. Altså. Superelsk! Hun er så utrolig dyktig! Vet jeg tipset om dette forrige uke, jeg er fortsatt like fan! Ikke mye julefølelse, for den kommer bare når jeg høre på de “gode, gamle” låtene! Men sangene er bare helt rå!

Tenkte det var på høy tid med litt leilighets-oppdatering! Nå har jeg jo bodd her i en måned allerede! Tiden flyr. Og jeg koser meg så utrolig mye. Mitt elskede krypinn, min baby! I løpet av to uker nå kommer resten på plass, så da blir det andre boller på interiørfronten! Det er mye hyggeligere å lage interiør-blogger når ting er ferdig. Vaskene kommer opp på bad og toalett, speilet på kjøkkenet blir rammet inn, ny benkeplate kommer, dører og lister rundt blir ferdig, glassveggen kommer (HALLOO jeg gleder meg!) Garderoben blir levert, og forhåpentligvis dusjdøren min (som forøvrig er helt rå! Det er en dusjdør dere ikke har sett før! Hihi) Venter fortsatt på Futon madrassen min også, og resten av møblene kommer neste uke troor jeg! Så da er det endelig på tide å kjøpe inn krukker, planter, og diverse interiør-ting. Mangler fortsatt litt møbler, ting og tang men jeg har ikke makket meg til å bestille det enda. Nå har det liksom vært leilighetskjør siden august, så når jeg endelig kom meg i hus er det godt og bare lande litt! Men jeg gleder meg veldig til å sette i gang. Kjøpe planter og speil, samt håndklær og duftlys til toalettet, gjøre det koselig! Nå er det bare toalett der inne, hehe.

Her kommer litt bilder fra badet mitt. Dere har hatt litt spm vedr det å ha soverom og bad i samme rom, og gjøre om vanlig rom til våtrom .. Tidligere var det sånn at man måtte søke om dette, men det har endret seg nå. Dere lurer jo også på dette med å gå på do, hehe. Toalettet er jo selvsagt ikke i dette rommet, men på et eget rom ved siden av. Når det kommer til fukt så tror også mange av dere at både madrassen og dyner / puter blir fuktige, slik er det ikke. Dinesen, som har lagt gulvet på soverommet ville ikke legge gulvet om det var fare for for mye fukt da plankene ville blitt ødelagt. Så her har jeg og vi selvsagt tenkt på alt! Jeg har to fuktstyrte vifter som automatisk går på når jeg dusjer. De drar dampen ut med én gang. Jeg har en fuktmåler som gjør at jeg hele tiden har kontroll. Fuktprosenten kan ikke være høyere enn 65 % og den ligger som regel på rundt 40-45! Så helt innafor ♥

Følelsen jeg ville skape var litt sånn hotell-feeling, fordi jeg elsker å bli inspirert av hoteller jeg besøker når jeg er ute på reise. Denne idéen kom fra da jeg var i Bangkok i fjor! Da var bad og soverom i samme rom og jeg elsket det. Det er annerledes, også må man gutse litt innimellom, da ♥

Her kommer snart dusjdøren som er spesialdesignet. Den blir helt rå! Gleder meg latterlig mye til å vise dere. I tillegg vurderer jeg hyller eller skap over badekaret, får se hva jeg lander på. Men tror jeg heller mot hyller hvor jeg kan ha duftlys & planter for å gi litt mer liv i hjørnet der.

Vasken er også spesialdesignet, for tiden ligger den på gulvet som dere ser. Den veier over 100 kg! Og nå har jeg fått en til å sveise understell til den, som skal “powdercoates” med svart matt til uken. Så da får jeg den endelig opp å stå! Det blir et enkelt stativ med hylle i midten til håndduker og planter. Vasken er dessverre ødelagt, har sprukket og ja, har noen småfeil. Lager ny nå, men i mellomtiden funker den helt fint! Så det blir bra å få den opp! Elsker høyskapene med masse plass til sminke, håndklær – you name it. Har så mange planer her inne, men vil liksom vente til vasken og dusjdøren er på plass før jeg begynner. Vi snakker grønne planter til den store gull medalje, fine håndklær, koooooos og ja i det hele tatt. Jeg koser meg sånn her!

Mange har spurt om speilet – det er fra AYTM. Digger det!

Utsikten fra sengen er ganske smooth! Jeg elsker det. Ikke for alle, men absolutt for meg! Gleder meg sånn til det blir helt ferdig. Forhåpentligvis blir det før jul! Nå skal jeg vaske gulvet, det tar jo 1,5 time ca….. Hehe. Og så kommer LILLEBROR på besøk! Han skal være her til onsdag. Glede på jord! I kveld blir det definitivt søndagsmiddag og skikkelig family-time!

Fredags-looken

ANNONSE I SAMARBEID MED LYKO

Denne looken er ganske enkel, og er gjort på ca 15 minutter. Svosj så er du klar for morro ♥

Disse produktene har jeg brukt ;

Aller først starter du med en god fuktighetskrem under. Deretter tar du NYX sin Liquid Illumination i hele ansiktet. Om du bruker fingrene eller foundationbørste her, bestemmer du selv. Denne gir en latterlig fin glød! Når den er påført, går du over med NYX sin fantastiske “Stay Matte But Not Flat” (denne ligger øverst på min foundation-liste. Helt latterlig hvor bra den er, og den er så billig!


Stay Matte Foundation – Liquid Illuminator 

Så da har vi både fuktighet, glød og dekk på plass. Da beveger vi oss videre til enda mer glød, og highlight. Her har jeg MANGE favoritter. Revolution sin er også helt super, den er litt kaldere i tonen mens Mary-Lou Manizer er varmere. Denne brukte jeg veldig mye før, og har nesten glemt hvor god den er! Denne legger jeg på kinnbeina, litt på nesebenet, over leppen på toppen, og over øyelokkene. Og det blir aldri nok glød! Man ser så fresh ut da! Så istedet for å bruke solpudder på denne looken, brukte jeg Revolution sin “Baked Bronzer” for en mer “flytende og naturlig look” Den sklir perfekt inn med resten uten at den lager skjolder eller striper, og man får helt flawless hud. Trust me on this. Disse produktene blir julegaver til jentene mine (hysj,ikke si noe..) He he.

Mary-Lou manizer finner du herBaked Bronzer finner du her

Ja, da er vi ferdig med selve huden, og den føles fresh, og ren! Øyenbryn. Jeg elsker Anastasia, og min farge er Taupe. Både “blyanten” og skyggen er god her. Men skyggen er lettere å påføre. Bruk en øyenbrynskost så har du både til skyggen og til å børste brynene først. Børst de oppover og legg skygge under for å lage en “ramme..” Jeg fyller litt inn i resten av brynet og avslutter med en bryns-gele, denne børster jeg også oppover slik at brynene blir litt buskete.

Øyenskygge palett herBrynskygge herBrynskost herBryngele her

Så er det øynene ; Dere vet jo at jeg elsker den burgunder-fargede øyenskyggen fra NYX og nå har jeg jaggu funnet en større palett med ENDA flere farger. I denne looken brukte jeg en rød/peach som hoved øyenskygge og deretter la jeg på litt burgunder over. Den lyseste la jeg også under vippekanten. Jeg brukte de to skyggene som ligger på tre nedover, de to ytterste.

Til slutt : LEPPER. Her kan man velge om man vil ha lyse lepper, eller gå mørkere. I dag falt valget mitt på en nude-ish farge fra NYX – og kjørte på med min FAVORITT lipgloss (uten tvil) Clarins sin Instant Light. Om man vil ha matte lepper, kjører man kun leppestift, men idag følte jeg for litt glossy!

Lipglossen finner du herden lyse leppestiften herden som er mørkere her

Siden det er Black Friday idag, har jeg en hyggelig nyhet til dere. Dere får 3 for 2 på alle disse produktene som jeg har nevnt over! Ut søndag! (Og husk at dette er billige produkter fra før, så her får man mye for pengene) OG en flawless look. Jeg elsker å toppe den med burgunder-farget øyenskygge, det føles liksom litt annerledes! Lyko har 3 for 2 på alle produkter i nettshoppen forresten – og alt det kan sjekkes ut her.

GO WILD – og god helg lovelies! SUSS

Fra California til nordens Paris

Hei fine mennesker ♥ Hjemme igjen i Norge, og jeg har så mye å dele med dere! Både bilder, opplevelser og en vlog som jeg skal få klippet til når jeg har litt tid til overs. Det kommer også svar på spørsmålsrunden etter hvert! Gleder meg til å få oppdatert dere skikkelig, programmet på turen og reisen hjem har liksom ikke helt tillatt så mye tid på macen – og i skrivende øyeblikk er jeg og McKenzie på vei til Tromsø, nordens Paris! Hvor gøy er ikke det? Jeg har aldri vært i Tromsø, og McKenzie sin første tur i Norge da hun bare har vært i Oslo hittil. Vi skal på jobb, hjem igjen i kveld. Kom hjem fra LA sent i går kveld etter en del forsinkelser og rett opp klokken 06 for å fly. Gjett om det er en jente som gleder seg til å komme hjem i kveld. Men Tromsø liksom, jeg gleder meg til å oppleve Tromsø selv om mesteparten av tiden går til jobb. Gruer meg litt til å lande der siden Ylva herjer, men det går vel fint ♥

I mellomtiden kommer det noen bilder med herlig Cali-feeling! Herlighet så deilig vi hadde det når vi var der! Superelsk!

Her kommer noen bilder fra da vi var på besøk hos en vingård i Temecula.

Elsker denne kjolen! Og fant en perfekt anledning til å bruke den. Grønn kjole på grønn vingård. JA! Den er fra You & I, og skoene er fra Miu Miu ♥ De søte øredobbene er fra HM!

Nå flyr vi! Snakkes ♥

Bucketlist – check

Annonse – turen er sponset av Norwegian

Altså. Jeg er målløs. Og SÅ takknemlig og glad for at jeg har fått oppleve dette! Dette var stort (og veldig skummelt) for en jente med høydeskrekk, hehe. Jeg tenker at man av og til må gripe de sjangsene man får og bare “go with it” Puls på 100-høy, svimmel, litt smålig angst – men hei! Jeg gjennomførte det. Og nå har jeg vært i en luft ballong! Tenk den følelsen av å sveve i luften, og det eneste undelagert du har er en “kurv?!” Det er ganske utrolig. Men han som “kjørte”(?) oss, David, han har gjort dette i 40 år, og jeg passet hele tiden på å spørre han hvordan ståa var, hehe. Hilsen nervøs. Han tullet jo selvsagt litt med oss og gikk høyt, lavt, veeeeldig lavt, veldig høyt og alt i mellom. Vi traff til og med trær med kurven underveis, og han kjørte oss rett over trær, hus, veier uten problemer. En nervepirrende men unik opplevelse som jeg er veldig glad for at jeg gjennomførste. Det er en sånn type bucketlist ting jeg er veldig stolt over!

Vi var oppe 0430 for å dra avgårde, først måtte vi signe oss inn, og deretter kjørte vi avgårde så fort solen begynte å vise seg. Så måtte vi sjekke vind forhold, og ca 1,5 time senere var det dags for å komme seg på plass i i kurven. En rar følelse når kurven forlot bakken! Hjelp? Men etterhvert så blir man så opptatt av omgivelsene at man egentlig glemmer litt hvor høy puls man har .. ( I tillegg så er det litt lurt og ikke tenke på hvor surrealistisk situasjon man faktisk befinner seg i…)

Altså! Kan dere tenke dere denne følelsen? Er så glad jeg får oppleve – OG dele det med dere!

Vi så ALT! Og dette er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Nå har jeg vært oppe i fly, helikopter, sjøfly og.. BALLONG! Fallskjerm og lignende skjer aldri, hehe – men nå har jeg gjort dette. En millioner takk til Norwegian som har tatt oss med på denne turen!

Noen av dere som har vært i luftballong? Evt hvor? Og hvordan var din opplevelse?

Blue feels

Annonse – turen er sponset av Norwegian

Current location ; Palm Springs! Vi forflytter oss fort, men vi har det så fint! Det er full fart og masse fine opplevelser som jeg passer på å filme for dere ♥ Vi har gjort så mye fantastisk allerede, og idag har vi gjort turens høydepunkt for min del, nemlig luftballong! (Dette kommer jeg tilbake til.) Imorgen har vi vår siste “fulle dag” før vi reise hjem igjen på tirsdags kveld. Gleder meg til å dele alt med dere etterhvert. Det er ikke så mye tid i programmet til å “lande” med macen for å jobbe / oppdatere – men når har jeg en times tid i sengen før middag, så da kommer det noen ord og bilder fra meg. Håper helgen deres har vært fin! Jeg må faktisk innrømme at jeg gleder meg til å komme hjem til leiligheten og peisen igjen selv om jeg storkoser meg med en fantastisk gjeng her!

Igår spiste vi deilig frokost på ordentlig amerikansk vis, var på beachen, gjorde stand up board, dro fra Long beach til Temecula – var på vinsmaking, og la oss tidlig! Vi var oppe 0430 idag for luft ballong turen vår! Og det skal jeg bare si dere. DET var det verdt!

SÅ deilig og tusle rundt i solen i skjørt igjen!

Elsker å finne fine locations med farger som jeg føler er i Califorina-feel, om dere skjønner? Elsker pastell-farger.

Mm, camera eat’s first?!

Toppen er fra Ganni – Skjørt HM – Belte Maud – Sko Miu Miu – Solbriller RayBan & jakke Berskha

JA, til pannekaker, omelett, kaffe, juice, bær, sirup. Alt som er DIGG!

Og … Et lite tips (selv om jeg er i “sommer-modus” nå..) Det nye albumet til SIA. Altså! Snowman, Snowflake, Underneath The Mistletoe, Everyday Is Christmas, Underneath The Christmas Lights = REPEAT.

Ønsker dere en deilig mandag!

CALI – LOVE

Annonse – turen er sponset av Norwegian


Utsikt fra Hyatt Centric Pike Long Beach

From Cali with love! ♥ God lørdag der hjemme! Se den morgenstemningen jeg fikk på bilde nettopp, her er klokken fortsatt super-tidlig (0700,) jeg har allerede vært våken siden 0530. Ble en lang dag i går, på 25 timer, så gjett om jenta var glad for å treffe hodeputen på hotellet igår.

Jeg og Espen er så utrolig heldige at vi har fått være med Norwegian på tur til California! Er så takknemlig for det, og alle de fine tingene vi nå skal få oppleve. Og jeg gleder meg til å dele eventyret med dere, både via bilder og vlog som jeg lager til dere når jeg kommer hjem. Vi kom hit som sagt i går og drar igjen tirsdags kveld. Og i løpet av disse dagene skal vi bo på 4 forskjellige hoteller, vi skal besøke 4 forskjellige steder. Nå befinner vi oss på Long Beach, hvor vi snart skal spise ordentlig amerikansk frokost før turen går til stranden. Der skal det SUPES! Jeg elsker stand up paddeling og gleder meg som en unge. Det blir burger til lunsj før vi setter kursen mot et vindistrikt som heter Temecula (og dette tror jeg blir mitt høydepunkt på denne turen) ♥ Det ser utrolig vakkert og unikt ut på bildene, vinsmaking er jo en opplevelse og jeg er veldig interessert i god vin, MEN – vet dere hva vi skal imorgen? Vi skal dra fra hotellet i Temecula 0530 og se soloppgangen fra en LUFTBALLONG! Jeg får frysninger bare jeg skriver det. Jeg gleder meg utrolig mye til denne opplevelsen. Høydeskrekk eller ikke – dette skal oppleves.

Etter Temecula går turen til Palm Springs og turen avsluttes i West Hollywood. Jeg skal passe på å være flink å filme opplevelsene til dere, synes det er så kos å vise dere gjennom linsen ♥

Vi fløy hit med Norwegian i går, og var så heldige at vi fikk sitte i Premium avdelingen. God service, god benplass, seter som man kan legge langt bak og vippe opp beina på, underholdning og dyner om man skulle fryse. Når vi landet fikk vi hilse på alle 4 kapteinene og sitte litt i cockpit! Heldige, er vi!Jeg kommer tilbake til dere så fort det finnes tid i programmet ♥ Her går det i ett helt til tirsdag, og jeg gleder meg til eventyr!

Håper dere har en nydelig helg der hjemme! Stor klem fra meg