PACKSHOTS

EGENREKLAME
2015.08.10-bikbok-lene-aw15-29654
Uten navn-1
2015.08.10-bikbok-lene-aw15-30064
Uten navn-2Da kan jeg endelig vise dere produkt-bildene av alle plaggene i kolleksjonen min! Dere har jo ikke fått sett alt enda, tenke seg til. Så nå var det på tide. Idag er det 15 dager til den lanseres over hele Norge, og det er så spennende! Kribler i magen ♥ Var på Bik Bok sitt head-office idag og gjorde litt styling av kolleksjonen som dere får se litt nærmere på i uke 42, samme uken som kolleksjonen lanseres. En super gøy, og inspirerende dag! I kollasjene over er altså alle plaggene som lanseres, i tillegg til dette kommer det : En veske, et smykke, ett armbånd og en svart caps.

Tenkte jeg skulle være snille-Lene og holde en konkurranse for dere her inne, slik dere fikk muligheten til å vinne noen av plaggene. Kunne det vært noe kanskje? DET tror jeg nok ja. Jeg har nemlig litt prøver liggende her til dere. Da er spørsmålet. Hvilke plagg vil dere jeg skal lodde ut? Jakken har jeg loddet ut på instagram allerede, vesten og teddy-genseren er avsatt til to instagram-konkurranser senere (bare å følge med : @leneorvik) Resten kan dere få velge fritt frem! Let me know ♥ Tenker vi sier 3 premier i første omgang, flertallet bestemmer. Hva ønsker du deg?

Konkurranse kommer!

YELLOW SALESCOOP

OLYMPUS DIGITAL CAMERASALESCOOP AT H&M YESTERDAY

God morgen vakre lesere. For en fantastisk dag! Av en eller annen grunn er jeg ekstra glad i dag. Kanskje er det fordi jeg har fått nytt design? Eller kanskje fordi jeg endelig fikk ryddet i garderoben min i går, og at jeg føler at jeg har litt mer kontroll hjemme? Eller bare rett og slett fordi det var super-inspirerende å våkne opp, og tre denne gule, freshe genseren over hodet? Fant den på salg hos H&M i går da jeg og mamma var på shopping. 75 kroner!
Denne skal brukes godt i høst. En ordentlig frisk og fin sak som kan kombineres med så mange andre nydelige høstfarger ♥ Håper dere liker det nye designet? Det er ikke helt ferdig enda, og vil få mer endringer ila dagen/morgendagen – en del som skal på plass enda. Men det blir bra til slutt!

Nå skal jeg sette meg i bilen og kjøre ut til hovedkontoret til Bik Bok, jeg skal nemlig gjøre en styling-jobb der idag. Følg gjerne med på snapchat : leneorvik

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFIN DAG!

LAYERS

P9283436P9283502P9283444P9283451OLYMPUS DIGITAL CAMERAP9283460P9283474P9283511
Briller 
ShadesofNorway By Lene Orvik
Overkneeboots Nelly
Veske/Clutch Sandro
Hatt & Poncho
Miss Selfridge
Genser Envii
Kjole Nelly

Lag på lag, mikse forskjellige kvaliteter, overknee boots, hatt og digge høstfarger! Elsker at høsten er her, og enda mer at det ikke er alt for kaldt enda. Vi har nydelige høstvær i hovedstaden for tiden, og det er så godt! I går hadde vi hele 17 grader, så skal ikke klage. Da kan man faktisk tillate seg å la buksen og jakken ligge igjen hjemme. I hvertfall for en stund til… Nå skal jeg snart ta meg tid til å shine i garderoben min. Rydde vekk sommertøy og pakke det ned i boden. Lover å lage et lite “in my wardrobe” innlegg etterhvert ♥ Med litt høstinspo, rett og slett!

SNAPS | WEEKEND

Vi hadde det så herlig i helgen, været var upåklagelig og stemningen var helt super. Så koselig å dra på tur med to bestiser, og lille Noah-favoritten. Vi koste oss med mat, godteri, vin og skravling – og en liten tur på lørdag etter at lille Noah hadde sovet ettermiddags hvilen sin ♥ Nede i sentrum av Geilo er det et vann, og helt nede ved vannet er det en benk hvor man kan kose seg med litt lunsj eller hva det måtte være. Vi tok med oss kakao, engangsgrill, pølser og sjokolade. Mmm, tur-kos (selv om turen ikke var så veldig lang…) Men godt å være ute i fjelluft likevel. Gud så trøtt og avslappet man blir av den gode luften, mmm. Ingenting slår en helg på fjellet, med fint vær og herlig selskap. Crispy luft og nydelige farger, jeg blir helt matt!

Her er litt snaps fra en deilig høstdag på fjellet

P9263415 P9263428 P9263419P9263399P9263396 P9263374 P9263377P9263379P9263332P9263381P9263364OLYMPUS DIGITAL CAMERAP9263378Så ikke det herlig ut eller? ♥ Kom gjerne med tips til andre nydelige steder man kan gå på tur på Geilo, vi skal opp om ikke mange helgene igjen! Pleier alltid å gå på tur opp i fjellet fra Kikut, men åpen for andre forslag også. Høsten altså, I love it. Når jeg og mamma våknet idag, fyrte vi i peisen og koste oss med en kopp kaffe. Små gleder! Og dere! Tusen takk for gode og snille tilbakemeldinger fra gårsdagens innlegg. Dere er herlige!

CHANGES IN LIFE

Dere ♥ Først og fremst vil jeg takke dere alle sammen for at dere klikker dere inn her hver eneste dag. Det betyr mer enn dere kanskje tror. Dere er min motivasjon og inspirasjon til å oppdatere hver eneste dag, og jeg setter så stor pris på det. Noen av dere har kanskje merket litt frafall i det siste, selv om jeg synes at jeg gjør så godt jeg kan. På alle mulige måter. Men noen ganger strekker ikke tiden alltid til, det er ikke nok timer i døgnet til jobb, blogg, kjæreste, middag, familie, venner, møter, husarbeid, OG det å legge hodet i bløt for å være kreativ nok. Mange av dere kjenner dere garantert igjen, det er jo sånn for de fleste! Men det forventes mye av deg, det gjør det… Og sånn er det bare. Jeg leverer når jeg kan, og mer enn det kan jeg ikke gjøre ♥

Over til overskriften.. Forrige uke sa jeg at jeg skulle dele en nyhet med dere. Noen fikk det kanskje med seg på snapchat i går kveld, men nå vil jeg gjerne fortelle det her inne. Jeg er SÅ glad, spent, nyskjerrig og IVRIG. Jeg vet snart ikke hvor jeg skal gjøre av meg. En ny hverdag og spennende tider i møte.

Jeg har fått meg jobb!
100 % stilling. Jeg har nemlig skrevet under kontrakt som markedsdirektør (!!) i TheMOON.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det er bare helt sinnsykt. Jeg, markedsdirektør? Det er så voksent! Og jeg ELSKER det. Kunne ikke vært mer fornøyd med de forandringene som nå skjer i livet mitt. Jeg trenger noe nytt, jeg trenger større utfordringer, jeg trenger å jobbe mot nye mål! Jeg har engasjement, jeg har idéer, og jeg tenker nytt, annerledes og stort. Jeg brenner virkelig for dette, og vil være med å bidra til at TheMOON får en knallstart når det først lanseres. Det er ikke helt enda, og jeg kan dessverre ikke fortelle dere så veldig mye nå, selv om jeg vil vil vil! Men bare vent! Det er et helt rått konsept, og jeg har bare ett ord å si – WOW! Gled dere ♥

Flere har i det siste spurt om hvordan jeg har kommet dit jeg er idag, og synes det er inspirerende å lese om (det må jeg jo bare si tusen takk for..) Jeg har gjort mye på min vei, prøvd ut, lært, erfart, og vokst. Og nå har jeg valgt en ny vei i arbeidslivet, noe jeg gleder meg stort over. TENK så spennende. Det kribler i magen!

Jobberfaringen fra 2010 – til nå :
I 5,5 år har jeg blogget. Men, jeg har ikke bare blogget disse årene, det har vært mye annet ved siden av. Og hadde det ikke vært for dette, hadde jeg mest sannsynlig ikke vært hvor jeg er idag.

2010 – jobbet som daglig leder i Bik Bok, dette var mitt 5 år i kjeden. Startet bloggen samme året.

2011 – sa opp jobben som daglig leder hos Bik Bok, begynte å bruke mer tid på bloggen, samt jobbet 2-3 dager i uken som selger- og programleder for TV8 i Ålesund. Samtidig jobbet jeg som stylist og blogger for AMFI Moa i Ålesund som er et av Norges største kjøpesenter. Senere dette året bestemte jeg meg for å følge drømmen å flytte til Oslo. Jeg sa opp jobben i TV8, og flyttet til Oslo. Her fikk jeg meg jobb som prosjektleder i Miinto. Jeg hadde fortsatt bloggen ved siden av, samt styling og bloggjobben for kjøpesenteret i Ålesund (pendlet en del) og en ny jobb som blogger for Trekanten kjøpesenter i Asker.

2012 – sa etterhvert opp jobben som prosjekleder, da mitt eget prosjekt Styleway tok over all tiden min. Jeg jobbet ofte fra 05 om morgenen til 02 om natten. Jeg lanserte merket mitt i desember, med stor suksess. Lageret hadde jeg hjemme i leiligheten min på Tjuvholmen. Etterhvert ble det for mye jobb for én person, så da flyttet vi lageret hjem til pappa, og han var til stor hjelp den perioden. I 2012 vokste bloggen fort, og jeg ble en del av Nettavisen. Samtidig dette året startet jeg mitt eget AS. Så meg nødt til å si fra meg småjobber ved siden av og fokusere kun på blogg og nettbutikk. På slutten av dette året valgte jeg å avslutte Styleway, ikke fordi dette ikke solgte, for det gjorde det – i massevis! Men dessverre var det ikke mye å tjene på det, siden man bestilte såppass små kvantum av varer.. Men, for en erfaring!

2013 – jobbet med bloggen på fulltid dette året, lå under nettavisen og hadde mange jern i ilden.

2014 – jobbet med bloggen, samt lanserte min første kolleksjon for Bik Bok, samt begynte å jobbe på nummer 2. Dette var litt av et eventyr, og jeg lærte så utrolig mye! I tillegg lanserte jeg Byleneorvik.com – hvor jeg solgte mine egne produkter samt produkter for både Bik Bok og Nelly.

2015 – dette året har det skjedd mye! Jeg begynte å jobbe for United Bloggers i februar, og har jobbet med- og lansert kolleksjon to for Bik Bok i tillegg til at jeg har jobbet med tredje kolleksjon for Bik Bok. I tillegg til at jeg også har hatt egen kolleksjon med solbriller for Shades of Norway. Og NÅ, nå har livet mitt tatt en ny vending, og jeg – jeg skal ta mitt første steg i en ny, og spennende business verden. Tenk det!

Jeg har eget AS og har styrt arbeidsdagene mine helt selv i 3-4 år nå, og har trivdes veldig godt med det. Jeg har hatt hendene fulle, tro meg. Selv om mange tror bloggen har vært min hovedjobb, er det ingen som kanskje har visst hvor mye annet hardt arbeid som har vært ved siden av. Det kan både venner, familie og kjæreste skrive under på. Det har gått i ett de siste årene, og noen av vennene mine lurer på om jeg noen gang sover. Hehe, og ja – det gjør jeg. Jeg har heldigvis en fornuftig kjæreste som drar meg med tidlig til sengs hver kveld. Nå vil hverdagen bli enda mer hektisk, jeg trer snart inn i en stilling som krever 100 % av meg, og mer. Jeg skal ikke slutte å blogge, men bloggen vil heretter bli mer som en hyggelig hobby for meg. Det skal bli forandringer her inne, til det bedre. Det vil bli mindre innlegg, men bedre innlegg. Mer motivasjon og inspirasjon for dere. Jeg skal være flink å planlegge uke for uke, innlegg for innlegg, og prøve å følge dette slik at dette fortsetter og være et hyggelig sted å klikke seg inn. Og kanskje enda hyggeligere enn før? Det håper jeg ihvertfall. Men lov meg og husk på at jeg nå blir veldig opptatt med ny jobb fremover, og lov meg at dere ikke sender meg skuffede kommentarer om at dere synes jeg er dårlig og oppdatere, for jeg lover – jeg gjør mitt aller beste, hele tiden ♥

TAKK for at du er du, og for at du følger meg! I LOVE YOU ALL! Og ps.. Ønsk meg lykke til i ny jobb! TVITVI.

Denne uken har jeg mammaen min på besøk, på fredag drar jeg på tur med mine to søstre, tilbake på mandag. Og tirsdag 6. oktober begynner denne jenta i den nye jobben! Jeg GALgleder meg ♥

(Stort) SMIL Lene

DEILIG FROKOSTKOS

adlink
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
GOD MANDAG! La oss kickstarte uken med et deilig frokost-tips! På fredag startet jeg dagen med å teste ut dette brødet. Så enkelt og veldig godt! Eneste jeg gjorde var å blande i 3 dl vann, og steke det i ovnen 70 minutter. Nystekt brød med smør og brunost er det ingenting som slår. Det var en perfekt start på helgen ♥

Jeg hadde i litt ekstra linfrø og solsikkekjerner i røren, og hadde litt ekstra frø på toppen før jeg satte det i ovnen. Supergodt, og veldig fort gjort!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIngenting er som et nystekt brød, rykende fersk og med nydelig pålegg på. Smeltet smør og brunost, hvitost og paprika, eller leverpostei med agurk er noe av det beste jeg får på nybakt brød. En GOD start på dagen er viktig, vet dere ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA♥ Brødet kan du bestille her ♥

THAT DRESS & COAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKjole Sando – Veske YSL – Sko Zara – Jakke & Other Stories – Øredobber H&M

Her kommer hele antrekket fra tirsdag ♥ Gleder meg veldig til å bruke denne jakken mye fremover nå, forelsket meg helt i den i London, og visste at denne ville bli mye brukt nå ila høsten. Både til hverdags og til fest. Synes den er litt annerledes og skiller seg litt ut fra de andre jakkene jeg har hengende i skapet. Denne er superfin til en skinnbukse, en skjorte og boots til hverdags også.

SMIL Lene

WALLMANNS

Sponset arrangement
Uten navn-4OLYMPUS DIGITAL CAMERADetails, and tuesday’s date, Espen.

Åh, som vi koste oss på Wallmanns på tirsdag. Vi kom utenfor til lilla løper, store lilla og hvite ballonger over broen til Wallmanns, med fossen som bruste som jeg aldri har sett den før, og 4 mannfolk i dress med paraply som fraktet oss over så vi ikke skulle bli klissvåte. Meg og Espen spankulerte over og var klar for show! Det var Wallmanns sitt 15 års jubileums show, med 9 artister og fantastiske presentasjoner. Jeg og Espen fikk vårt eget bord med utsikt rett på scenen. Vi kom til poppet popcorn, brød med ordentlig deilig smør, program for kvelden og en 4 retters meny som vi bare kunne glede oss over. Til denne var det også vinpakke. Showet varte fra ca 18.30 – 23.00 med show, middag og vin. Og det var litt av en opplevelse.

P9223183-2P9223184-2collageP9223186-2P9223187-2P9223207-2Selv har jeg aldri vært på Wallmanns før, men skal absolutt ta med venner eller familie dit en gang i fremtiden. Koselig med en litt annerledes night-out ♥

Vi er fortsatt på Geilo, og det er helt fantastisk nydelig vær her. Vil ikke hjem! Kunne vært her minst en uke til.. We will be back.

Søndagsklem

CABINLIFE

Uten navn-4Hei ♥ En aldri så liten update fra Geilo-fjellet. Vi kom opp i går kveld og har fått oss en natts deilig søvn, mykt sengetøy, iskaldt soverom.. Så deilig! Sov helt til halv ti jeg idag! Nå har vi spist frokost, bare slapppet av og Noah har lagt seg for en liten nap. Nå han våkner, skal vi ut på tur. Grille pølser og drikke kakao, virkelig bare kose oss og nyte ♥

Håper dere får en fin helg!

P9263332P9263336 P9263338 P9263341Er det ikke nydelig her oppe nå? Så fine høstfarger ♥ Peace of mind altså, denne helgen skal vi bare kose oss og slappe av.

SMIL Lene, Noah, Henriette og Maria

DETAILS

P9223005-2OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADetails from tuesdays outfit ♥
Kjole Sandro – Jakke & Other Stories – Veske YSL – Øredobber H&M – Sko Zara

Altså, jeg bare elsker denne kjolen! Så glad for at jeg endelig fikk brukt den. Gleder meg til neste sommer, da skal den brukes MYE! Denne kan nemlig brukes både til party, selskap o.l samt til og bare ha over bikini på stranda om du skal være litt ekstra fin. Love it.