Familyday

♥ Herligheeet, så godt vi sov i natt! Ikke så mye som en lyd når vi la oss igår kveld. Ingenting er som å sove her hjemme på landet, med vinduet på vidt gap. Fantastisk å våkne til utsikten utenfor også, fjell, hav og grønne marker. Balsam for sjelen ♥ Spiste felles frokost før vi dro oss avgårde på fjelltur. Jeg, Gard, Anniken, Sissel og Oda – vi hadde en super tur til tross for at det var både overskyet og tåkete. Nå har vi nettopp spist en bedre lunsj som pappa har stelt i stand, og skal straks begynne og ordne oss til kveldens bryllupsfest! Vi har invitert til vorspill her hjemme hos oss med grilling og kos før vi alle drar videre samlet, dette blir en supergøy dag!! ♥ Og nå skal jeg endelig få brukt det nye sølvskjørtet mitt, hurra! Gjett om jeg hadde høydeskrekk ned her? Ææ, klamret meg fast i alle busker og trær jeg fant, haha.. 

Litt dårlige bilder, orket rett og slett ikke drasse med meg speilrefleksen på fjelltur – så får bli snapshots fra iPhonen ♥  Nå står pappa og tripper foran meg her, jeg må visst begynne å lage til til gjestene kommer sier han – sååå da får vi skrives imorgen! – God lørdag –

Blue

Da er vi klare for hjemreise, ville bare innom for å ønske dere en riktig god helg ♥ Skrives fra Midsund, og da kommer flere bilder av dagens antrekk, som er blått på blått ♥

Fredagskonkurranse

Annonse ♥ God morgen hjerter, her skinner solen inn soveromsvinduet, og det er så herlig! Hittil idag har jeg startet hjemmekontoret i sengen med en god kopp mango te, anbefales. Vil gjerne gå inn i helgen ved å starte en litt kreativ konkurranse for dere. Jeg har selv deltatt i den to ganger nå, og synes det var så utrolig gøy å sitte og jobbe med. Dette må dere prøve! 

Fargerike har en konkurranse gående nå, hvor man kan vinne tur til Lofoten (Ballstad) ved å lage moodboards til rorbuene deres som skal pusses opp. De som har det beste moodboardet, får en gratis eventyrlig tur til Lofoten sammen med en venn, samt at man får bo i rorbuen inspirert av eget design. Man kan sende inn så mange moodboards som man vil. I tillegg til hovedpremiene, deler Fargerike også ut ukentlige premier, som er gavekort på Fargerike på 500,- Selv har jeg aldri vært i Lofoten, men har alltid tenkt på at jeg vil dra dit. Hadde vært perfekt å dra dit med Gard, og fått en eventyrlig helg sammen i en rorbu som jeg har laget moodboard til. Delta dere også da? Her er mine to moodboards, ble så fornøyd med de og synes de ble delikate og lune. Som dere ser har jeg blitt veldig inspirert av pastellfarger, må ha noe med sommerværet og gjøre altså! Nummer 1 : Blå & mint sommerdrøm – se og les mer her. Nummer 2 : Pastelldrøm – se og les mer her.

For å være med i konkurransen om en eventyrlig tur til Lofoten : ♥ Gå inn her for å delta  ♥ Lag moodboard i de farger, mønstre og bilder du ønsker ♥ Send inn ditt moodboard med tekst, og du er med i konkurransen. (Ps, et tips er å få folk til og stemme på seg slik man får mest mulig stemmer. Dette kan også hjelpe til å vinne de ukentlige premiene. De går nemlig til de som har de mest populære moodboardene) ♥ Lag gjerne flere moodboards Setter kjempepris på om dere vil dele linken(e) til det dere har sendt inn, slik jeg kan se hva dere har laget, samt gi dere en stemme ♥ Masse lykke til, og ha en kreativ start på helgen! 

Hjemme på øya
Skjørt Monkii – Topp Zara – Sko Zara – Hatt Vivikes – Veske Zara – Smykke her – Armbånd Nineteen Eighty Nine Vel hjemme på øya hos familien. så utrolig deilig og komme hjem igjen nå! Gleder meg til fine dager ♥ Nå er det overskyet og litt småkjølig, så ikveld blir det kos foran peisen i utestuen samt grilling og litt vin i glasset. Også selvfølgelig, kvalitetstid med familien ♥ Vi skrives imorgen, nå skal kvelden nytes. God helg!

Summerday

Åh, OSLO ♥ Jeg digger deg ellers også- men du er virkelig fantastisk disse sommerdagene! Det er ikke mye som slår norsk sommer, sjølukt, svaberg, grønne frodige trær, grillukt, lukten av solkrem- og bare .. Norge. Jeg elsker det! Og idag har det vært en sånn dag hvor jeg virkelig har fått kjent på sommerfølelsen. Jeg og Gard dro først ut til stranden på Fornebu, og for et område! Så stort, åpent og fint. Dit skal jeg masse i sommer, likte meg så godt der borte. Da Gard dro på jobb, dro jeg videre til Huk for å møte Henriette, Egil, Helle, Jesper, lille babyStorm, Malin,  Iver og min andre kjæreste lille Liam på 2,5 år ♥ Hehe, han sier så. Søting! Stappfullt med folk, 24 grader, grilling og kos. Helt herlig! 

Fikk ikke solt meg så mye idag, MEN det gjorde overhodet ikke noe. For jeg har nemlig nettopp vært og sprayet meg til helgens bryllup på Spraytanhuset. Det tok 15 minutter, og nå er jeg mørkebrun og så fresh! Aldri sprayet meg hos salong før, men det skal jeg absolutt benytte meg av når jeg føler for det. Kjempedigg nå når det er en spesiell anledning, men også ellers. Istedet for å ta sol i solarium synes jeg dette er en bedre måte å bli brun på, herlig! Spraytanhuset tar 500,- for en “dusj” som jeg kaller det, og den fargen varer i 5-7 dager. I tillegg bruker de økologisk spraytan, tommel opp! (Sponset behandling)

Nå har jeg og Gard nettopp grillet, og har planer om å slappe av inne på sofaen resten av kvelden, og bare kose oss ♥ Imorgentidlig skal kofferten pakkes, for da er det hjemreise! JIPPI!

Leather on leather


Summer in the city, got to love it ♥ Lenge siden jeg har hatt på meg bukse nå kjenner jeg, og jeg liker det! Så digg at det er ordentlig sommervær ute.  Håper alle har en fin start på fridagen så langt? Jeg og Gard har nettopp spist brunsj, han har vært på jobb allerede. Snart skal vi hive oss irundt å dra til Huk for grilling og kos med venner. Digg! Tror ikke jeg våger meg ut i vannet enda, det er nok litt for kaldt? 
Veske, smykke & topp Zara – Skjørt BIK BOK (gammelt) – Sko ACNE – Solbriller Rayban Nå gjelder det å nyte siste dagen i Oslo før hjemreise imorgen. Har ikke ORD for hvor mye jeg gleder meg til og komme hjem nå. Vi blir til mandag, og på lørdag skal vi i bryllup til et vennepar av meg. Gleder meg til fine stunder med familie og venner denne helgen ♥
Var forresten hos flinkeste Marianne å la negler her om dagen, denne gangen gikk vi for en litt hvitaktig akryl under, og halvmåne i rosalilla, elsker det! Så fresht synes jeg, også er det kjekt å prøve noe nytt. Anbefaler å ta en negletime hos henne altså. Se hjemmesiden her. (Sponset behandling) – NYT fridagen, det skal ihvertfall jeg –

P for perfectionSkjørt fra Designers Remix

Dette skjørtet – er bare perfeksjon i mine øyne. Jeg elsker det!!! Og er så glad for at jeg klarte og kapre meg ett på Steen & Strøm igår, de hadde ett igjen i min str, hurra ♥ Tror kanskje jeg skal bruke det i bryllup i helgen, om jeg finner den perfekte toppen til. Ser for meg en fin croppet topp i enten lysblå, mintgrønn eller peachfarget. Skrik ut om dere har sett noe som kan passe ♥ – Ha en deilig solskinnsdag – 

Frokost med Stylemag

Så gøy at dere likte mitt forrige innlegg, det setter jeg pris på. Veldig artig å dele sånne ting med dere også, skal prøve og være kreativ på sånn type innlegg fremover. 

Idag hadde jeg en helt fantastisk start på dagen sammen med Stylemag og massevis av herlige mennesker. Var på lanseringsfrokost i forbindelse med det nye magasinet hvor Caroline Fotballfrue ROCKER forsiden. Hun er altså så hot og fin på de bildene at jeg nesten svimte av når jeg så de! Tommel opp for den dama der! Lanseringen blr holdt på Steen & Strøm, inne på Joe & The Juice, hvor vi fikk sandwich, juice og en liten titt på sommerens fresheste moteplagg. Avsluttet frokosten med hver sin deilige frozen yoghurt på YoBerry, og fikk med oss fantastiske goodiebags hjem! Føler meg så heldig som får muligheten til å være med på sånne ting, kjempegøy! 

(Produktene i goodiebagsene er sponset) ♥ Så ikke det ut som en hyggelig morgen? Jeg koste meg ihvertfall gløgg ihjel. Viser dere mer av antrekket senere, samt verdens fineste skjørt som jeg har sikret meg idag, iik. Men nå er det jobb først!

Todays : Peach, beige and whiteBildene er tatt med to forskjellige kamera, derfor de er så ulike ♥


Photos : Hao Vu Sko Zara – Skjørt Monki – Topp Zara – Hatt Vivikes – Veske Proenza Schouler I ettermiddag har vi grillet her hjemme på terrassen i solen, Gard dro avgårde for å spille fotball mens jeg sitter i sofaen i joggisen med iskaffe og jobber. Tidligere idag har jeg laget en videoblogg til dere, knisknis. Den kommer ut ila uken. Jeg må virkelig bare lære meg hvordan jeg skal redigere?! Hjæælp. Men, det blir vel til slutte, google is my best friend ♥ Fin kveld!

Ting du kanskje ikke visste om meg

Jeg har deltatt på UKM flere ganger med sang. Kom videre én gang hvor jeg sang You Raise me up, Malene spilte piano og en som het Bente spilte fiolin.  Hadde en sanggruppe med venninnene mine når jeg var yngre, hvor vi opptrådde og sang blant annet Killing me softly og Spice Girls sanger Var med i Revy når jeg var yngre Spilte handball i 10 år, fra jeg var 6 år til 16 år Spilte fotball i ett år eller to år. (På lag med guttene..) Spilte piano i noen år Fikk min første kjæreste i 2 klasse, etter at vi spilte flasketuten peker på i et bursdagsselskap Mamma og pappa ble skilt da jeg var 4 år Har hatt veldig mange hunder i oppveksten. Gaia – en Sibirian Huskey, Tassen en Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Beauty (husker ikke rasen her og nå) og nå har vi Mikko og Bella som er to Shih Tzuer Har 5 søsken Vokst opp på landet, hvor det er 50 meter ned til egen strandlinje Flyttet for meg selv til Ålesund da jeg var 16 år. Gikk ett år på tegning, form og farge. Fortsatte på frisørlinjen før jeg avsluttet med allmennfaglig påbygging. Begynte å jobbe på BIK BOK som 17 åring. Ble butikksjef som 18 åring.  Flyttet til Oslo i 2011, noe jeg ikke har angret ett sekund på Min aller første bil var en hvit BMW 1 serie (åååh jeg savner den bilen) Elsket å dra på campingturer når jeg var yngre, spesielt her i Norge Brukte opp alle konfirmasjonspengene mine på klær Fikk min første scooter da jeg var 16 år Fikk lappen noen mnd etter jeg fylte 18, siden jeg klarte å STRYKE 2 ganger, hahah. Jada, det er helt sant! Ene gangen på en lukeparkering, og andre gangen fordi jeg kastet meg ut på motorveien mens det kom en bil i 80 km/t. *Leeer* Hadde utallige kattunger og kaniner når jeg var yngre. Den ene kaninen bodde i en campingvogn når det var vinter. Pelle ♥ (Pappa’s idé) Hjalp pappa og Sissel å bygge hytte da jeg var sånn 13-14, for å tjene til “livets opphold” .. Tjente meg 2000,- den sommeren, aldri bært så mye material i hele mitt liv.  Fikk min første sommerjobb på kjøkkenet til sykehjemmet da jeg var 16 år, kjørte scooteren til jobb hver morgen kl 06.30. “Gøyeste” jeg visste, hehe.  Hatt utallige forelskelser opp igjennom, dagbøkene mine er stappfull med hemmelig informasjon fra yngre dager, haha. Heldigvis har jeg funnet den største kjærleiken nå, da ♥ Farget håret knallrødt sammen med Malene da vi var 14 år, alle guttene lurte på om vi hadde puttet hodet opp i ett malingsspann.  Begynte å sminke meg som 12 åring? Litt for tidlig synes jeg på den tiden.. Lånte Buffaloskoene til venninene mine når det var inn, det var nemlig ikke aktuelt at pappa skulle betale for noe sånt. Haha, ler.  Ble verdens stolteste storesøster 31 Mars 2000. Glemmer aldri den dagen Oda Sofie ble født ♥ Har aldri vært sjenert eller reservert Var med i en alvorlig bilulykke da jeg var 12 år. Heldigvis oppdaget de hvilken skade jeg hadde, før det ble forsent. Ble hasteoperert, og lå på sykehus 1-2 uker, og hjemme i 3 uker før jeg kom meg igjen. Her må jeg faktisk bare fortelle noe morsomt som jeg husker fra denne perioden. Jeg hadde pusteslanger en stund, og var veldig avhengig av at mamma eller pappa var hos meg siden jeg var så redd. Pappa måtte et ærend, så broren min måtte passe på meg. Jeg truet med å klipe over slangene visst pappa ikke var tilbake innen så og så lang tid, haha! 12 år! For en skrue jeg er. Gikk til psykolog en stund etter ulykken, da jeg brått ble redd for alt. Mørket, og kjøre bil, ta buss, ta ferge, fly – alt gjorde meg redd. Rart å gå til psykolog når jeg var så ung, men gud jeg er glad for det idag. Sitter liksom fortsatt igjen med skrekk for alt mulig, men tror det hadde vært mye verre om jeg ikke gikk til psykolog etter ulykken. Prøvde meg på Idol en gang, superspontant! Jeg hadde ikke øvd engang, men jeg og to skolevenninner kjørte fra Ålesund til Molde også kastet jeg meg uti det. Gikk ikke så bra da …. Haha.  Noe av det jeg kom på i farten, kunne sikkert skrevet en hel stil om ting og tang, gøy å dele sånne ting med dere synes jeg. Viktig og være litt mer personlig innimellom ♥
Meg som 1 åring. – Håper dere setter pris på innlegget –