Mani & pedi at home

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset
Jeg har testet ut produkter fra Scholl, blant annet en elektrisk neglefil som er helt ny på markedet. Denne kan brukes til manikyr så vel som pedikyr. Siden jeg allerede går til negledame, testet jeg ut denne filen på tærne.

En enkel og rask måte å freshe seg litt opp på til vår og sommer. Det er alltid godt å bruke litt tid på badet hjemme for å jåle seg litt ekstra, og ikke minst – godt å føle seg neglefresh både på fingre og tær! Kan jo være et tips for å spare litt penger i lengden også, i stedet for å påspandere negletimer, kan man heller prøve ut dette hjemmekitet.

Step one : Fjern neglelakk // rengjør neglene // klipp de om nødvendig

Step two : Bruk den elektriske neglefilen for å file til neglene. Den har tre har 3 forskjellige filer. En grov for filing, en finere for pussing og en som er ment for polering på slutten. Gjør dette i 3 steg. Først grov fil, deretter pussefil og til slutt polering.

Processed with VSCO with s2 presetStep three : Når poleringen er gjort, bruker du Nail Oil Care på neglene, og gjerne rundt neglebåndene. Denne er rik på Omega 3 & Vitamin E. Perfekt nå som været har vært kaldt. Det går jo utover både neglebånd og negler.

Processed with VSCO with s2 presetStep four : Om du vil gjøre en ordentlig overhaling, kan du gjerne investere i en elektrisk fotfil. Denne kan du bruke både med og uten vann, siden den er vanntett. Man har jo ofte litt hard hud på hælene når det har vært vinter, og lite sol, så dette er godt å få vekk. Filen er ikke alt for grov, så det er ikke ubehagelig. Og den er veldig effektiv! Huden på hælene ble mye mykere kun etter én gang, så denne skal jeg prøve å bruke 1 gang i uken fast i dusjen, og dermed avslutte med en god fuktighetskrem. (Psst.. Den er oppladbar også)

Og på få strakser har du sommer-klare tær og bein, og fingre om du ønsker det ♥ Kan absolutt gå god for disse produktene her. Synes ikke prisene er så ille heller. Neglefilen – Velvet Smooth Electronic Care System 449,- Oljen – Nail Care Oil 89,-

Velvet Smooth Electronic Nail Care System og tilhørende produkter er tilgjengelig over hele landet.

IMG_4198SUSS og KLEM ♥

Pink for spring

Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 presetJeans Shein – Sko Zara – Jakke Samsøe Samsøe – Cardigan Acne – Solbriller Le Specs

Pink thursday! ♥ Elsker denne duse, delikate fuskepelsen! Den er så søt, og samtidig så spring. Det er jo fortsatt ganske kaldt ute, så godt med en jakke som varmer litt! I skrivende stund har jeg kontor på kontoret til Malene på Meraki Studio. Er her og bleker håret igjen! Må gjennom noen runder før det blir helt ferdig, noe av underhåret ville ikke bli helt “hvitt” sist, pga mye pigmenter, så nå bleker vi det slik alt blir likt. Elsker å være så lys altså, er så glad jeg gjorde det! Viser bilder imorgen, jeg blir nok enda litt blondere nå. Målet er at jeg skal bli isblond / silverblond, det er så RÅTT! Så nå kan sommeren og brunfargen bare komme. I am ready!

Fin torsdag til alle dere! LOVE

Styling for shoot

Idag skal jeg på en liten shoot, og har i den anledningen bestemt meg for å style meg selv med disse antrekkene ♥ Tema er vår, og det er så herlig. Nå kan vi endelig glede oss til våren, yay!

Det ene bildet skal være et coverbilde, hvor kun overkroppen skal vises. Siden tema er vår, og deler av magasinet inneholder pasteller, synes jeg det passer utmerket med en dus rosa fuskepels. Det blir delikat og vårlig.

Processed with VSCO with t1 presetI magasinet skal det taes 2-3 bilder til en reportasje, og da synes jeg det blir kult med disse 2-3 antrekkene.

♥ Lyse, løse bukser med høyt liv og grønn t-shirt. Kaller denne fargen kaktus grønn, den er så fin synes jeg. Blir helt nydelig til våren og sommeren. Beige pumps til.

Processed with VSCO with t1 preset♥ Kaktus grønn løs kjole, med snor i midten

♥ Kaktus grønt skjørt med enkel lys t-shirt og hvit fuskepels

Processed with VSCO with t1 presetAlt er fra Samsøe Samsøe. Hadde meg et lite raid der i går etter trening! Så mye fint nå ♥

Jeg skal snart avgårde, så må sette i gang med hår og makeup, samt få i meg frokost, ha en nydelig dag fine dere! Susser fra meg og lille Levibebi!

Uke 12

Ukens høydepunkt : 
Å sette seg i bilen med kursen mot Geilo og fjellet. Var rett og slett bare helt magisk å legge kaos og rot og skitne gulv (haha) bak seg litt, og tenke på noe annet.. God, I miss it already. Veldig synd, burde jo heller føle at NÅ ER VI ENDELIG HJEMME i ny leilighet, men sånn føles det ikke. Bah. Ikke når vi mangler vask, oppvaskmaskin og platetopp. Er ikke tidenes og kun lage middag i ovnen, og ikke kunne vaske opp ordentlig. I tillegg er det mye annet som ikke er ferdig, sånne små dille-ting som irriterer meg noe grenseløst og som arbeiderene bruker evig lang tid på å fikse. Vil bare få ut alt av materiale etc og få alt på plass! Men uansett, Geilo var virkelig godt for oss alle, kjekt å ha et sted hvor man virkelig finner roen, slapper av, senker skuldrene, og sover lenge uten å stresse med noe. Geilo altså, love it ♥

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetEn fin uke, med mange fine minner ♥

Ukens tanke(r) :
Ble mange av de når jeg plutselig fikk overskudd til å tenke! Hehe.. Når man er så inni noe så glemmer man nesten av alt annet. Hodet mitt har vært okkupert av oppussing, møbler, interiør, materialer, valp, valpetrening etc i det siste, og tiden har flydd avgårde! Heldigvis har jeg prioritert jobb innimellom, men absolutt ikke like mye som jeg burde. Noe som gjør at jeg får dårlig samvittighet, og føler meg uproduktiv. Jeg som alltid har så mange baller i luften, så mange prosjekt, og jeg ELSKER det. Kjenner jeg savner det skikkelig, og når jeg endelig fikk litt overskudd kjente jeg at jeg bare ble så GIRET! Giret på å få tilbake rutinene i livet mitt. Jobb, nye prosjekter, muligheter, planlegging, jeg ble så motivert til å satse, stå på og jobbe mer, mer, mer! Så nå føler jeg meg klar til å sette inn alle motorer og kjøre på, hehe.. Dessverre er det litt vanskelig når man har en valp som krever en del. Når hun er våken gjør jeg faktisk ikke annet enn å løpe etter henne. Rampungen! Skal stjele alt, bite i alt, bite i meg, ta skoene mine, ta skoene til arbeiderene, haha – jeg må le.. Valper altså ♥ Har nesten vurdert hundebarnehage av og til altså, haha – men jeg som er så heldig at jeg kan jobbe hjemmefra, skal søren meg klare å gjøre begge deler. Tror ting blir lettere når alt i leiligheten er på plass, og vi kan føle vi bor i et ordentlig hjem!

Ukens sang :
Aurora – Warrior, DNCE – Cake By The Ocean, Astrid S – Paperthin, Lumineers – Cleopatra

Ukens digge følelse :
Sove lenge på fjellet! Uten og stresse, og grue seg til å gå ut fra sengen fordi soverommet er iskaldt. Hehe, leiligheten er jo gammel, fra 1870 – og det er ikke akkurat varmt hos oss. Så var godt å komme til Geilo hvor temperaturen er mer enn 10 grader, hehe.. (Føles i hvertfall slik av og til. Og jeg er en frysepinne!) En morgen på Geilo våknet vi tidlig, klokken 08.. Jeg tok ut Levi og Gard laget frokost og kaffe på sengen, Levi la seg igjen og vi så film i sengen, er så koselig det!

Ukens koseøyeblikk :
Hele Geiloturen selvfølgelig, kveldene med god mat, vin, snop og film. Bare tasle rundt uten sminke, i joggisen. Veldig hyggelig når Espen og André kom opp, fredagen laget jeg fiskesuppe, og lørdagen lam. Elsker middager med gode venner, vin og stearinlys. Det er koseøyeblikk det ♥

Ukens utfordring :
Nei, orker ikke! Haha. Føler jeg bare syter og klager på leiligheten! Skal jo egentlig ikke klage. Men er jo litt komisk når man er midt oppi det, og bare vil bli ferdig, og ALT går galt. Seriøst. Vi holder på å skal gjøre ferdig kjøkkenet, har bestilt marmorfliser fra Italia. 3 meter x 1 meter. Vi har (hadde) 5 sånne plater og skal bruke 2. Flislegger har klart å ødelegge 2! Dvs, vi har én eneste sjangse igjen! ÈN! Vi skal skjære ut åpning til koketopp og vask, og to ganger har flisen sprukket. Disse koster over 3000,- pr flis altså.. GRIN! I tillegg så streiket vinkelsliperen hans onsdag ettermiddag, og da var jo de fleste stedene stengt før påske, slik han ikke fikk kjøpt ny. Vi ringte til Maxbo, og de hadde utlån, heldigvis! Så dro han dit, og når han kom dit var selvfølgelig den siste vinkelsliperen UTLÅNT sånn 10 minutter før. MULIG? Han skulle gjøre ferdig kjøkkenet onsdag og torsdag før han tok påskeferie. Så jada, neida, vi sitter her fortsatt uten, hehehe.. Og dette er en brøkdel av alt som har skjedd! Blir bra frustrert når man står oppi det, men når man får det litt på avstand så må man jo bare le. I tillegg til dette har vi et kjempe problem på badet! Dere vet murpussen? Den som er så fin? Det lukter altså så ille inne på badet, at  vi ikke aner hva vi skal gjøre. Jeg skal ikke en gang si HVA det lukter, hahaha! Det er murpussen som lukter, så blir spennende å se hvordan vi får løst det. Får heldigvis inn noen for å se på det på fredag, så krysser fingrene for at dette går bra.

Ukens positive :
Følte jeg måtte ta med dette som et nytt punkt for denne uken, hehehe. Måtte få opp positiviteten i innlegget mitt følte jeg! MANGE positive ting her altså, herregud. Man må ikke glemme det! Men det negative overskygger gjerne det positive dessverre.. Egentlig er jeg veldig flink å snu negativt til positivt, men har vært litt vanskelig de siste ukene, hehe.. Det positive opp i det hele er lille gullungen Levi, hun har lært seg “vent,” samt begynt å venne seg til buret sitt (vi har bestemt oss for å ha bur til henne likevel forresten..) Hun har blitt flink til innkalling, stueren så og si, flink å dusje, flink å klippe klør, og er jo bare så skjønn og god – herlig ♥

Jeg og Gard har kost oss sånn sammen, blir jo nesten som at kjærligheten blusser litt opp igjen når man endelig har tid til hverandre. Gud så viktig det er! Kvalitetstid ♥

Processed with VSCO with s2 presetSkitur, er så godt altså! Frisk luft og en liten treningstur i fjellet gjør alle godt!

Nå gleder jeg meg til å :
Kjøpe inn grønne planter, og fylle leiligheten med LIV! Jeg skal kjøpe kaktuser, mer equalyptus-blader, monstera blader (er det ikke det det heter?) og ellers store grønne planter til bad og stue, og gang, og soverom, og ja – dere skjønner tegninga. Gleder meg også til å kjøpe inn duftlys, andre stearinlys, grave frem lysestakene mine og få det koselig her. Gleder meg også til å kjøpe et nytt teppe til sofaen. Har jo den hudfargede sofaen, med lysegrå puter, skulle kanskje hatt et lysegrått chunky pledd, noen forslag? Fryser sånn vet dere, så må pakke meg inn! Og gleder meg til å teste peisene, begge to. Gi meg varme!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with s2 presetCognac hjørnet til Gard, som han selv sier.. Hehe. Gleder meg til å få det litt mer hjemmekoselig! Som dere ser så er det ganske tomt og trist nå. Men kommer seg etterhvert. Gleder meg til å sitte her med en bok og en te, og fyre i peisen, som er på andre siden av rommet ♥

Ønsker dere en fin uke! Litt vanskelig og komme i gang? Jeg skal dra meg selv på trening når Gard kommer hjem fra jobb. Blir digg! (Håper jeg..)

KLEM

Last day

Processed with VSCO with a5 presetJeg har ikke ord for hvor mye vi har kost oss her oppe denne påsken. Bare slappet av, ikke stresset, ikke tenkt på klokken, spist god mat, sett filmer, vært ute, kvalitetstid med Levi og hverandre ♥ Dette trengte både vi og forholdet vårt. Det tærer på med oppussing og innflytting, det vel vel alle som har vært i samme situasjon. Da må man faktisk bare stoppe opp, og ta vare på det som betyr noe ♥ Puste litt, le litt, spise god mat sammen, og ha ordentlig kvalitetstid!

Levi elsker å være ute i snøen, står stadig vekk i vinduet og ser ut! Elsker å løpe rundt, og frem og tilbake når vi roper “kom” og “Levi,” dette er jo veldig viktig å lære henne. Innkalling! Hun har vært så flink her oppe! Vil nok si at hun er så og si stueren nå! Flink jente! Går til døren når hun må ut, og nå holder hun seg mye lengre enn hun gjorde for en måned siden, naturlig nok. Sov til 1030 idag! Godt å ha en hund som kan slappe av og sove lenge når mammaen og pappaen trenger det. Koseungen vår ♥

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetHun er så flink når det kommer til “vent” nå! Rører ikke maten, eller godbiten før hun får klarsignal!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetNorgesdrakten er fra Swix – Jakken fra Rönisch – Moonboots og Briller fra Samsara Geilo (sponset) – Lue fra Rossignol

Nå er vi nesten klar til å dra hjem igjen, altså det er enda noen timer til vi drar, men vi føler liksom at vi må “manne” oss litt opp til å dra hjem. Det føles ikke helt som hjem enda. Det føles kaotisk, og noe vi forbinder med kaos.. Det er jo fortsatt mye som skal gjøres, og vi føler hele tiden at det skjer noe negativt som gjør at ting tar mye lengre tid. Vi vil komme i mål! I går skrev jeg en liste over alt som må gjøres av arbeiderene, og hva som må gjøres av oss. Og målet er å bli ferdig til helgen. Vi trenger å få hjemmefølelsen, kosefølelsen, trygghetsfølelsen. Om dere skjønner? Den har vi ikke fått enda. Men vi er klar til å få det til å føles sånn! Gleder meg til vi kommer så langt at jeg kan begynne å kjøpe inn grønne planter, stearinlys, interiør, lage ordentlig middag og fyre i peisen ♥

Vi skrives fra Oslo igjen imorgen, fine dere! Og så må jeg bare få sagt takk for herlige kommentarer i forrige innlegg. Dere altså ♥ Forresten, ikke glem å still spørsmål i spørsmålsrunden som jeg skal lage videoblogg av! Og om dere følger meg på instagram, blir jeg superhappy om dere tar på “slå på varsler om innlegg” – da går dere inn på ett av bildene mine, og trykker på de tre “dottene” som ser slik ut ••• og deretter slå på varsel om innlegg. Instagram skal visst endres fra imorgen av, så om dere vil fortsette å se oppdateringene mine, blir jeg superglad!

Klemmer fra meg, Levi og Gard!

13 Q&A’S FROM ESPEN

Hei fra påskefjellet ♥
Processed with VSCO with t1 presetMååå du tvinge meg med på bildeeee? Spør Levi..

Ikke tidenes påskevær, så idag får vi kose oss inne mesteparten av dagen. Ingen skitur idag tror jeg, bare en kosetur med lille Levi! Igår fikk vi besøk av to kompiser av Gard som var her til idag, så vi var 6 stykker til frokost idag. I går laget jeg lammestek med rotfruktgrateng og rødvinssaus, det falt i smak sa de ♥ Koste oss ellers ute med grill, pølser og øl, men siden været ikke var på topp ble det ikke lange stunden. Godt å være inne når det er kaldt og rufsete! Kjipt at været ikke har vært helt på topp denne påsken, men vi har jaggu meg kost oss likevel!

I mangel på kreativitet når det kommer til blogging denne uken, tvang jeg Espen til å lage noen spørsmål som jeg kunne svare på! Så får dere i hvertfall litt variasjon!
Processed with VSCO with t1 presetDin største cravings, must have?
GODTERI? Jeg vet du sikter til noe som har med mote å gjøre, men akkurat nå tenker jeg bare på snop, chips, sjokolade! Jeg vet ikke hva som går av meg for tiden, men jeg er så godtesyk. Jeg craver noe søtt konstant. Siden onsdag, har jeg vært på butikken og handlet inn smågodt, sjokolade og chips 3!! ganger. Det verste er at jeg nesten craver godteri mer enn mat denne påsken, hehe. Og ellers søte ting. Våknet for noen dager siden og sa til Gard.. ÅÅ, jeg vil ha søt bolle med brunost på! Det hadde vi jo ikke, så Gard (søt som han er) laget brødskive med smør, VANILJESUKKER og brunost, hehehehehe. Bare for å få den søte smaken. Skjønn vettu! Så nå har jeg selvfølgelig kjøpt inn rosinboller da, er så godt!! 

Hva er den siste tabben du gjorde?
Spurte Gard nå.. Han sier bare : Vet ikke, du gjør så mange hele tiden! Haha, thanks. Hmm, nei jeg kommer ikke på noe i farten nå! Men som Gard sier, det skjer jo noe klønete med meg konstant!

Om du kunne forandret noe på dine tidligere design kolleksjoner, hva ville det vært og hva ville du byttet ut?
Jeg vet ikke. Jeg er jo jevnt over fornøyd med kolleksjonene mine. Men sånn i ettertid skulle jeg ønske at jeg kanskje lagde litt mer basic og tidløse ting, mye av det er jo etter sesong, og farger som man gjerne ikke kan bruke året rundt. Skulle ønske jeg tenkte litt mer all-year slik at man kunne bruke nesten alle plaggene til alle årstider. Selvfølgelig er det uansett noen nøkkelplagg man ikke kan bruke hele året, som feks sommerskjørt, sommerkjoler etc. 

Hva kunne du tenkte deg å designe neste gang, din største designer drøm?
Åh vet du, jeg KLØR i fingrene etter å designe en ny kolleksjon. Virkelig. Jeg ser allerede for meg farge-palletten, mønster, snitt, tags, alt! Det er dette jeg elsker, å designe, lansere, planlegge, markedsføre, selge. Love it! Jeg kunne tenke meg å designe en helt ny kleskolleksjon, men også bikinier, treningstøy, basic – jeg har så mange idéer. Jeg vet jo at jeg kanskje burde satse på en egen kolleksjon å gå ALL IN, men det krever utrolig mye å lykkes. Mange konkurrenter, og ikke enkelt å slå gjennom på egenhånd. Men vi får se hva tiden bringer ♥

Har du noe i garderoben din du aldri ville solgt videre?
Ja, enkelte plagg fra Bik Bok By Lene Orvik kolleksjonen min som jeg er ekstra fornøyd med. Det er minner som jeg vil ha med meg resten av livet, vise til barna og barnebarna. Koselig ♥

Hva er det dummeste ryktet du har fått på deg?
Åh gud, det aner jeg ikke. Jeg har sikkert mange usanne rykter på meg som jeg ikke vet om jeg? Men det er én ting, som jeg synes er veldig trist. Dette har jeg fått hørt hele livet, og det er absolutt ikke sånn det er. Alltid fått høre at jeg er sånn og sånn, en bitch, uhyggelig, overlegen. Det må jeg bare få sagt en gang for alle – det er jeg ikke! Jeg er alltid blid, imøtekommende og inkluderende. Alltid! Jeg har opplevd flere som har kommet til meg i ettertid og faktisk sagt unnskyld! Fordi de har hatt et negativt inntrykk av meg pga ting de har hørt, men når de har møtt meg i egen person så har de skjønt at det bare er tull og rykter. Det gjør meg veldig varm om hjertet ♥ Synes det er kjedelig at veldig mange forhåndsdømmer andre, trist er det. Men veldig glad for at jeg kan snu det negative inntrykket om til noe positivt da, yay! 

Fortell meg en hemmelighet som bare dine næmeste vet om deg?
Da er det jo ikke en hemmelighet lengre Espen! Hehe. Jeg har ikke så mange hemmeligheter egentlig, er det ikke sånt man har på barneskolen? Hehe, neida. Men – fra spøk til alvor. Nå skal jeg komme med en innrømmelse, som sikkert mange av dere har ventet på.

For det første så har jeg ikke villet snakke om dette rett og slett fordi det er en personlig greie for meg, som jeg egentlig ikke synes noen har noe med. I det hele tatt. Det er personlige grunner til at jeg har gjort dette, og også personlige grunner til at jeg ikke har villet flashet det på bloggen. Noen ting må man få lov å ha for seg selv, trodde jeg. Men tydeligvis så har man ikke rett til det det, siden man er “blogger..” Da må man by på seg selv, vettu! Jeg har jo aldri benektet dette, men jeg har jo heller aldri avkreftet det. Dette er rett og slett fordi jeg ikke skjønner hvorfor folk skal ha noe med det å gjøre. Det er jo min kropp.

Ja – jeg har tatt silikon. Det gjør meg ikke til et dårlig forbilde fordi. Jeg tok det for to år siden. Jeg tok ikke mye. Jeg ville ikke det skulle synes. Fordi jeg gjorde det for meg selv.

Jeg måtte ta brystløft i tillegg, som ikke er en særlig gøy følelse for en som da var 27 år gammel. Grunnen til dette var fordi jeg hadde veldig store og tunge pupper når jeg var yngre, som etterhvert forsvant mer og mer da jeg begynte å trene, ble slankere og mer trent. Dette er jo ganske naturlig. Jeg følte meg ikke komfortabel, og ville gjerne gjøre noe med det, for meg selv. Ikke for noen andre. Det var mitt valg, og jeg ville holde det for meg selv.

Familien min vet ikke om det en gang. Men nå får de jo vite det da, sorry pappa! Hehe.. Sånn, da var katta ute av sekken og det er sikkert mange som er fornøyd siden jeg eeeendelig har innrømmet det. Aldri skjønt greia med hvorfor dette er så viktig for noen å vite. Hadde jeg tatt masse silikon, hadde jeg flashet puppene, hadde jeg villet vist de frem og trykt de i ansiktet deres her på bloggen, ja – da hadde jeg kanskje gjort det for oppmerksomheten sin skyld, men tilfellet her er noe helt annet. Jeg gjorde det for Lene.

Sånn! Da er det er lukket tema fra nå av. Om noen har spørsmål om dette er det bare å sende meg en mail, men jeg kommer ikke til å skrive noe innlegg om dette i etterkant, for det er absolutt ikke noe som jeg vil ha fokus på ♥

Hva gir bloggen og leserene din hverdag?
Leserene gir meg utrolig mye. Det er jo derfor jeg liker å blogge så godt! Gode tilbakemeldinger, snille lesere og motivasjon fra de betyr alt for denne bloggen, og for meg. Bloggen gir meg frihet til å være så kreativ som jeg vil, selv om det ofte ikke er så lett å være kreativ dag etter dag. Men det gir meg ihvertfall muligheten. Her inne kan jeg skrive om, og dele hva enn jeg måtte ønske, og det gir meg en god følelse at det faktisk er mennesker som klikker seg inn her fordi de ønsker å lese om meg og min hverdag. Tusen takk ♥

Hvilken blogger leser du selv? Har du noen blogg favoritter?
Jeg er ikke så veldig flink å lese blogger, det skal jeg innrømme. Det er fordi jeg ikke har tid! Når jeg først sitter med macen er det fordi jeg jobber med eget, og vil komme ajour med det. Men jeg synes Eirin Kristiansen har en utrolig skjønn og gjennomført blogg, den liker jeg å klikke meg inn på når jeg har tid ♥ Inspirerende jente! 

Du har blitt mer åpen på bloggen i 2016, er det en spesiell grunn til dette?
Jeg gikk litt inn i meg selv, og tenkt litt på hva jeg egentlig vil med denne bloggen. Følte en stund at alt gikk veldig på repeat, og at det ble mer en vane enn en hobby. Og slik ville jeg ikke ha det. Jeg trengte foranding, og jeg trengte å gi leserene mine en forandring. Det mest naturlige for meg da, var at jeg ville vise litt mer av hvem jeg faktisk er som person. Hvordan personligheten min er etc. Føler ikke man får vist det så godt gjennom tekst og bilder, ihvertfall så har jeg ikke klart det så godt før. Derfor tok jeg utfordringen med min første videoblogg, som fort ble til flere. Og føler jeg fikk vist litt av hvem jeg er. Viktig for meg å vise personen bak bloggen som jeg har skrevet i nesten 6 år. Helt utrolig når man tenker på det, det er lenge! I tillegg prøver jeg å være litt mer personlig i innleggene mine, i tillegg til at jeg er mer bevisst på hvilke innlegg jeg lager. Jeg legger med arbeid i det, og prøver å være så variert som mulig. Føler selv jeg har blitt flinkere, men vet jeg kan bedre. Det har bare vært en litt hektisk periode nå, med valp, oppussing, innflytting og kaos. Gleder meg til å få tilbake rutinene mine. Det trenger jeg nå ♥

Ser du på Paradise Hotel? Kunne du vært med på PH selv om du fikk spørsmålet om det?
Jeg ser ikke på Paradise nei, ikke sett en eneste episode i år, ikke et glimt en gang. Merket i fjor at jeg er blitt litt for gammel for å se på det, hehe.. Jeg hadde aldri kunnet være med i Paradise Hotel nei! 

Hva gjør du akkurat nå?
Akkurat nå har jeg laget meg en bolle med smør og brunost, og en kopp te som jeg nyter mens jeg oppdaterer bloggen. Gard koser seg i sofaen med dataen og Levi har akkurat sovnet. 

Hvorfor har du ikke dusjet i dag?
Haha, det måtte komme et typisk Espen-spørsmål! Er som en storebror vet dere, skal alltid mobbe og erte meg. Jeg har dusjet idag, første jeg gjorde når jeg våknet (og det vet han, hehe..) Vasket håret med blåshampoo (som jeg forøvrig elsker, vil holde håret så kaldt som mulig) og smurt meg inn med digg bodylotion! Hvorfor har ikke du dusjet i dag Espen, hmmmm? 

Processed with VSCO with t1 presetNyt søndagen! Vi blir på Geilo enda litt til, nå er det bare meg, Gard og Levi igjen her oppe, litt stille men godt med kvalitetstid også. Har kost oss utrolig mye med besøk ♥

HAPPY EASTER

Processed with VSCO with a5 presetVille bare titte innom for å ønske alle mine gode lesere en superfin påskeaften! Espen og André kom opp her i går, og idag våknet vi til nystekte rundstykker som André hadde laget til oss, perfekt frokost! Espen passet Levi en liten time mens vi andre fikk oss en påske-skitur. Nå skal ut å grille, drikke kaffe og baileys og bare kose oss før jeg skal inn og forberede lammesteken til kvelden ♥ Været er dessverre ikke på topp, men det er heldigvis humøret så dette blir en fin dag! Snart kommer det flere venner av oss, så det blir en aldri så liten påskefest!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetDress Kari Traa – Jakke Save The Duck – Lue Solo – Moonboots & Solbriller Samsara Geilo (Sponset)

Håper dere koser dere idag, det unner jeg dere ♥ Vi skrives igjen imorgen!

LOVE fra Geilo

Questions for me?

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetYES, siden det var så gøy å lage videoblogg for en stund tilbake, vil jeg gjerne lage en ny. Men helst en med godt innhold, og DER kommer jo dere inn ♥ Vet dere er fullt opptatt med påskekos og andre hyggelige ting, men dere kan jo stille spørsmål når dere ønsker. Så skal jeg få laget en videoblogg etter påske! Spør om hva dere vil. Og kom gjerne med utfordringer også! Kan jeg og Levi lage en liten hyggelig video fra den nye leiligheten, yay (om jeg får henne til å sitte stille, hehe..) Fire away, fire away!

Vi koser oss på hytta, er så godt! Snart kommer Espen og André, da blir det liv her, hehe.. Se disse to da, fine de ♥

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetVerdens fineste ønsker dere en god påske ♥

It’s yellow, and cozy

Processed with VSCO with a5 presetEASTER ♥

ENDELIG på hytta ♥ Etter hektiske uker og en halvferdig (føles det i hvertfall som) leilighet, var det virkelig helt fantastisk å komme seg til Geilo i går. Nesten sånn det ikke kan beskrives. Var bare så godt og bare få et kjøkken som fungerer igjen, ikke bo i rot, og følelsen av og kunne puste ordentlig ut for en stund. Det gjorde meg ordentlig lykkelig merket jeg, hehe. Vi handlet inn massevis av DIGG påskemat i går og kom opp her på kvelden. Da ble det viltgryte og film. Idag har vi sovet lenge, drukket kaffe i sengen, jeg har disket opp med deilig påske frokost, og kom nettopp inn igjen etter en skitur. Godt! Påskeværet er ikke helt med oss, men så lenge vi koser oss uansett er alt i orden ♥

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetTo favoritter ♥

Processed with VSCO with a5 presetLånte Gard sine skøyteski på tur i dag, tror jeg må investere i sånne selv, elsker å gå på treningstur på ski ♥ Og så kan jeg beholde mine klassiske til koseturer.

Nå gikk Gard opp til en kompis for å se på den nye hytta deres, og senere skal vi møte de ute. Levi må få hvilen sin, og mor må få jobbe litt først!

GOD PÅSKE fininger!

Cosy things to do for easter

Processed with VSCOcam with a5 presetHurra ♥ Idag begynner påsken for den lille familien, Orvik & Kvale. Levi har sagt til meg at hun gleder seg til hytta og snø igjen, da skal hun leke masse, hihi. Nå ligger vi i sengen og koser oss, utenfor er det knall blå påske-himmel og sol. Vi ble vekket av Levi litt over 08, da stod hun med de søte potene sine på sengekanten her og ville opp, og det fikk hun. Får alltid komme opp å kose på morgenen ♥ Da legger hun seg under dynen min, eller ved siden av hodene våre, evt oppå, hehe. Rampen! Nå har vi litt ærender og gjøre, vi må pakke, og vi skal hjelpe flisleggeren med å få på plass de store flisene til kjøkkenøya. I tillegg får vi to leveringer med varer fra Bolia & Room21 som vi skal ta ta i mot før vi endelig kan sette oss i bilen mot Geilo, åh som vi gleder oss. 

Cosy thing to do for easter

Kjøpe påskeegg til noen du er glad i, eller bare til deg selv. Fyll den med masse godterier, eller andre koselige ting. Blad, te, en håndkrem, kosesokker, neglelakk, en ansiktsmaske, dusjsåpe, lypsyl, listen er lang.

Processed with VSCOcam with a5 presetLage påske-handleliste, fyll den med ordentlig “påskete – ting” så blir handlingen så mye hyggeligere. Selv skal jeg søke på inspirasjon til påskefrokoster / lunsjer og middager før jeg handler senere idag. Nå skal kjøleskapet på Geilo ikke bli annet enn fullstendig PÅSKE. Her snakker vi selvfølgelig kvik lunsj, solo, lammelår, alt for mye godterier, egg, laks, juice, turmat. Skikkelig NYT.

Logge av klokken 22.00 #offlineoclockbruk heller tiden på familie og venner

Gå på påsketur, være ute i friluft. Enten du har by, syden, land eller fjellpåske. Kom deg ut! Er så godt, og forhåpentligvis får vi fint vær hele gjengen. Vi skal gå på skiturer, og koseturer. Sistnevnte med Levi, siden hun ikke kan gå så lange turer enda. Skiturer får vi nesten gå hver for oss, og koseturene med henne tar vi sammen.

Gjøre utendørsaktiviteter. Påskerenn, grilling, andre type leker, spis en lunsj ute ved skitrekket, etc.

 Sov lenge. Åh, det skal vi gjøre på verdens beste Geilo, i den diggeste sengen og det mykeste sengetøyet. Alltid så godt å sove på Geilo, selv om det er godt å sove hjemme også da, på det nye soverommet.

Processed with VSCOcam with a5 preset Spille spill. Uansett om det er kort, brettspill, eller rett og slett andre spill som Wii U, eller lignende. Så lenge man gjør det sammen.

Slappe av innendørs. Les en bok, et blad, se en serie, strikk litt, ta deg en varm og god dusj, ta deg et glass rødvin på sengen mens du ser en film, ring familien eller en god venn

Gå på ski, eller stå på ski. Eller renn på akebrett. Elsker å gjøre sånne type aktiviteter utendørs i snøen. Gleder meg masse!

Ta en kaffe. Enten du har bypåske eller fjellpåske, er det alltid godt med en kaffe sammen med noen du er glad i. Gå på kafé, eller nyt den utendørs.

Processed with VSCOcam with a5 presetAfterski. Jaa! Det må til i påsken!

HEI PÅSKE 2016, vi er klare  Hva er deres favoritt-ting å gjøre i påska? Og hva er planene deres, jeg er nyskjerrig!

GOD PÅSKE, nyt!