Et knippe Oslotips

Nå som det er høst så koser jeg med veldig med tre ting ; musikk, mat og drikke ♥ Og jeg tenkte jeg skulle dele litt med dere. Om dere ikke bor i Oslo eller i nærheten, så kan det alltids være greit å ha en liste å se tilbake på når dere skal på tur hit! Jeg elsker å prøve nye steder i byen, det får meg til å føle at jeg er i en helt annen by! Jeg har en liste med restauranter og steder jeg skal prøve fremover. Mye hyggeligere det enn og alltid gå på de samme stedene. Men man får jo sine favoritter, selvsagt!

MUSIKK :

Mine spillelister er det flere som har spurt etter. Det er så hyggelig. Jeg lever virkelig for musikk og har musikk på ørene konstant. Jeg har en spilleliste som jeg kaller DINNER. Denne har deilige, rolige sanger, jazz og sånt som er behagelig å høre på når man har middagsgjester. Den neste som jeg hører mest på heter DEILIG. Det er rolige sanger som jeg bare aldri får nok av. Er så behagelig! Og til slutt har jeg en som jeg kaller FEELS. Den er litt mer upbeat og den blir man giret av vet dere, o g det er bra! Spørs helt på hvilken dagsform man er i, men nå har dere litt å velge i!

Et lite spotifytips! Om dere går inn på spillelisten og ser øverst i høyre hjørne, så har dere tre streker. Ikke de tre prikkene, men de tre strekene. Trykk dere inn der og velg “Recently added” så får dere de ferskeste sangene først!MAT OG DRIKKE :

 

Tre i én type kveld! Start med noe å drikke på Håndslag på Youngstorget. Deretter går dere opp trappen og til venstre til et fantastisk pizzasted, Girotondo. Bestill Formaggio pizzaen, jeg lover deg! Når dere har spist, går dere til rommet ved siden av, Andre Til Høyre som er en fantastisk koselig coctailbar som bare må besøkes. Men ikke gå for sent, for det er stor pågang der! Elsker det stedet ♥

Trøffel-himmelen! Trattoria Populare på Løkka må besøkes. De har en avdeling nede og en oppe. Den nede er litt mer “urban” mens den oppe er litt mer classy. De har en hel side med mat som har trøffel i seg. Halloooo ♥

Nedre Foss Gård. Her hadde jeg lanseringsfesten min for smykkekolleksjonen! De har både vinbar, restaurant og bryggeribar (bring your man!) Maten er helt sinnsykt og det er superfresht og veldig koselig.

Kumi. Brunch på lørdager med mimosas! Super fresht og nytt sted som dere må prøve ut!

Bølgen Briskeby. Et av mine favorittsteder. Det er så sosialt der oppe, elsker det! Bestill litt forskjellig og del! Løksuppen, spekematfatet og trøffelpastaen er nammenam! Og de har verdens beste cæsarsalat!Vi var på italiensk aften på Bølgen på mandag. Trøffel og ost, takk!

Kaffesteder ; Samson i Majorstukrysset, BIT på Frogner – her liker jeg å sitte og jobbe. Og selvsagt alle Kaffebrenneriene. Jeg elsker den kaffen! Og Espressohouse for de har kokosnøtt-sirup!

Sawan! Alltid en vinner på lørdagskveldene. Drinkene er amazing og maten ligeså.Girls night!

Olivia er den mest sikre. Dit går vi alltid om vi ikke orker å tenke, hehe. Pizzaene der, og pastaene og tomatsuppen med ekstra kjøtt i og med parmesan er magisk. Veldig fin den Oliviaen på jernbanetorget.

Jamie Oliver på Brygga har masse deilig italiensk mat! Nam.

Juicery på Frogner! Almond Bowl og Go Nuts er mine favoritter ♥

Steder jeg skal teste fremover, og som jeg gleder meg til!
Perlen – beste coctail i Oslo sies det!
The Golden Chimp – restaurant med kun DIMSUM. YES!
Andre restauranter ; Nemisis, Lulu, St Lars, Katla, Brutus, Galt, Fangst, Palace, Bass og Kontrast.

Throwback – Panelet

Halloooo! I dag startet Maria, Erik, Marie og jeg dagen på Barrys Bootcamp klokken 06! Der var det full rulle med intervaller, spurt, og rumpe/lår! Elsker den timen. Det og kunne være ferdig trent allerede klokken 07 er himmelsk, og energien på topp! Så vidt jeg kom meg opp  trappene her hjemme – så det er tydelig verdt det! Gruer meg til de neste dagene (stiv og støl…)

Forrige onsdag gjorde jeg noe veldig morsomt! Kanskje ikke så mange som vet det, eller tror det for den saks skyld. Men jeg elsker jo å gjøre narr av meg selv, og vennene mine ligeså! Det er underholdning å se på alt det rare jeg foretar- og har foretatt meg tidligere. Og veldig gøy å le av det! Og da passet det helt perfekt at de i Panelet tok kontakt med meg og spurte om de ikke kunne få gjøre en “Throwback” episode med meg. Jeg stilte selvsagt opp, så utrolig gøy! Da har de altså gravd laaaangt tilbake i arkivet. Og ikke bare her på bloggen, på facebook og instagram også. Selv synes jeg dette var utrolig morsomt og gleder meg masse til episoden kommer ut neste torsdag!

Jeg kommer aldri til å glemme den tiden da alt startet! I 2010. For en reise det har vært! På den tiden var jeg daglig leder på Bik Bok, bodde i Ålesund, hadde nettopp oppdaget hairextensions med “ringer” som man lett kunne sette på hjemme (og OM vi satte på! Aldri hatt så mye hår før, haha! Og det var min første kjæreste som hjalp meg med dette.. Festlig!) Jeg husker jeg kjøpte 3-4 forskjellige farger som jeg puttet i bare for å få masse spill i det. Og senere hadde jeg helt blondt! Og så gikk jeg helt mørkt! Gud jeg tror jeg har gjort alt! Jeg kjøpte sko med wegde-hæler og snøringer på ebay, og lagde egne kjoler av korsett og fjær, eller to skjørt sammen! Så jobbet jeg jo med klær og elsket alle nyhetene som jeg kunne dele med dere. Det var sånn det startet! Jeg var veldig kreativ på den tiden, lagde alltid noen kreasjoner og koste meg meg det. Morro! Jeg gleder meg innmari til å dele “Throwback” episoden med dere, for dere kommer til å le!

Slenger med et bilde av 164 vs 203 (eller hva han er!) Morten er så hyggelig!
Jakke og tskjorte fra Zara ♥

Idag kommer Tale til Oslo. Hun er fra romsdalen hun også, og den råeste makeup artisten jeg vet om! Vi skal ut og handle til halloween i morgen! Jeg skal være en helt SYK klovn! Kommer til å bli redd av meg selv! …Skal dere være noe gøy på halloween i år? ♥

Nyt dagen! Her har det snødd i natt..

En nysgjerrig mandag?!

Mandag og ny deilig uke! ♥ Jeg tenkte rett og slett at det var på tide å kicke i gang mandagen med en spørrerunde?! Det er jo hundre år siden sist! Håper dere har litt dere lurer på da, slik jeg kan lage et gøy innlegg med svar for dere.

ASK AWAY girls!

Og i mellomtiden slenger jeg med noen bilder fra en herlig helg!
Denne joggisen her er bare så fin, og kul! Fra Zara

Jeg lagde viltgryte middag til 5 fine i helgen. Jeg sier det igjen ; kvelder hjemme ♥

Vi var på deilig tur til Grefsenkollen i går. Bare det å komme seg ut i kald og frisk luft, og i solen! D Vitamin søndag. Veldig koselig oppe på Grefsenkollen der. Sitte ute og nyte den fine utsikten over Oslo.

På lørdag var jeg og Maria på brunch, og det var superkos! Anbefaler brunch på KUMI. Så fresht og kult sted!

Så har jeg for første gang på evig lenge, begynt å gå med stritt hår igjen! Uvant, for jeg har jo alltid krøller!
Fredagssol! Helgen har vært så fin med masse deilig sol! Det har til og med snødd!

Denne uken er fylt av morsomheter! Blant annet så er det jo Halloween. Tale (maaagisk makeup artist) og jeg har noen coole plans! Liker å ta den helt ut, da – hihi.

Gleder meg til spørsmål fra dere nå!

LOVE!

Life Happens Podcast!

Dette er så stas! Jeg har aldri vært gjest i en podcast før! Men for to uker siden var jeg og spilte inn en episode med Ane og Maria i “Life Happens Podcasten” ♥ De var så søte at de ville invitere meg til å snakke om “høstkos” og tips til hva man kan gjøre om høsten, hvordan man kan unngå å få “høst-deppen” og virkelig bare kose seg når det er kaldt og mørkere ute. Det ble en veldig koselig podcast synes jeg! Jeg hørte på den når jeg var ute og gikk i går, og folk måtte jo lure på hva jeg lo sånn av – men den er veldig lystig, og feel-good! Håper dere vil ta dere tid til å høre på den ♥

Her er to smakebiter hvor vi snakker om “shaggy rug” og om å ligge flatt på første date?? Jeg ler! Link til podcasten finner dere under! God helg fininger, håper den blir fin for dere!

Hør podcasten her (den finnes også i itunes)

Nå nærmer det seg!

Annonse for egen kleskolleksjon


Herlige onsdag – og bare 2 uker og 1 dag til kleskolleksjonen min for Bubbleroom lanseres! Lanseringsdato som dere må skrive bak øret er 8 november! ♥ OG! Jeg anbefaler å følge @bubbleroom på instagram for å få tilgang til VIP-shopping 1 time før lansering! Spennende, spennende! Jeg gleder meg i hvertfall! Nå har jeg endelig fått kolleksjonen i hende her hjemme og jeg er så glad! Vi har jobbet lenge med kolleksjonen, og da er det ekstra stas at jeg har fått den hjem til leiligheten og kan begynne å bruke plaggene!

Jeg ser at velour er veldig i vinden om dagen, og flere steder har jeg sett at det kommer plagg i velour i burgunder til våren. Men da var jeg tidligst ute gitt, hoho – kolleksjonen inneholder både burgunder og grønn velour! Og det er litt gøy! Burgunder er jo også så fint nå til julebordsesongen og til jul! Jeg håper virkelig at dere finner dere noen favoritter som dere har lyst til å bære i månedene fremover ♥

Denne kommer jeg til å bruke så mye! ELSKER! Den passer fint både med heels og over the knee boots ♥

Kan jo ikke ikke ha med leopard når jeg elsker leopard! Denne kjolen ♥ ♥ ♥ Med matchende body som kan brukes som topp til bukse og skjørt fra kolleksjonen!

Jumpsuiten er en av mine favoritter! Kommer i burgunder også, og den har flared legs. I livet har jeg et skinnbelte som også er fra kolleksjonen. Perfekt å bruke både til denne og til de to blazerkjolene i kolleksjonen.
Se fargen!! Elsk!

Glitterbuksen er også en av mine favoritter (haha.. alle er favoritt!) Den har split fremme og er supernice til pumps! Jakken er også fra kolleksjonen. Alle trenger en svart fuskepels! Den er så fin, med litt retrosnitt!

Så kommer det litt burgunder-paljetter også! I genser, paljettjakke og skjørt! Fint som sett både med jakke og genser til skjørtet! Dette skal vi se nærmere på etterhvert girls! Mye jeg ikke har vist dere enda, men må spare litt på godbitene, vet dere!
Denne genseren er i ballongform, så den går inn nede med strikk, da kan man justere og ha den kort eller lang! Spørs helt hva man kombinerer den med. Den er veldig fin til denne highwaist buksen! Se glitterbuksen da! ÅÅÅ ♥ Den blir mye brukt fremover skal jeg love dere. Går til alt! En topp, en t-shirt, en blazer, en genser!

Håper dere ser noe dere liker??? ♥ Da blir jeg innmari glaaaa`

OG PSST! Akkurat nå får dere 10% og fri frakt med koden LENE på hele Bubbleroom´s sortiment!

Hjemme!

Det var med klump i halsen at jeg kjørte fra møre i dag og nedover til Oslo igjen. Selv om jeg alltid gleder meg til å komme hjem til Oslo er det noe helt magisk med det å være hjemme hos de aller nærmeste ♥ Jeg har kost meg så fælt disse dagene. Jeg har fått ladet batteriene selv om jeg også har rukket over mange nære og kjære. Det er jo aldri stress å besøke de man er glad i!

Fredag til lørdag var jeg som dere vet hos Henriette, Egil og Noah, hadde det så kos! Lørdag til mandag var jeg hjemme hos familien, og fikk hilst på verdens beste lille Ollie, og sett Helen og Iben igjen også. Er så forelsket både i Ollie og Iben og synes det var supertrist å forlate de begge på mandag. Før jeg sa hadet til familien og Ollie mandagskveld, var vi hos stesøsteren min Anniken og kjæresten på besøk og deretter dro jeg til mamma og overnattet til idag! Vi har kost oss vi to ♥ Nå er jeg ladet opp med både søvn og kjærleik fra alle kanter, hehe.. Kjørte hjem idag gjennom både vind, regn, snø og sol. 9 timer i bil tar på – men jeg elsker jo roadtrips da!

Teppet er fra Bolia, puffen fra Ikea.

Nå skal jeg kose meg med suppe og tv i sengen ♥ Natta!

Verdens mest kosete!

Hei dere, og god søndag! På fredag kjøre jeg hjemover fra Oslo. Elsker roadtrips, også alene! Kjøre bil, høre på musikk, tenke, drikke kaffe og kose meg. Jeg elsker ruten fra Oslo og oppover. På fredag kjørte jeg rett til Godøy, utenfor Ålesund. Henriette, Egil og Noah har flyttet dit (hun har termin idag!) og jeg var på overnatting hos de. De er jo familie for meg – og å være hos de en natt var høyt verdsatt for oss alle ♥  Gleder meg til bebis kommer!

Dobbel latte med kokosnøtt gjorde starten på turen ekstra deilig! YESS ♥

Romsdalen er så nydelig at jeg har ikke ord! Så glad jeg er herfra. Er en fryd å komme hjem!

I går kjørte jeg hjemover til Midsund og hjem til pappa, stemor, lillesøster Oda og verdens BESTE lille valp, Ollie! Herreguuuuud han er så søt, så tillitsfull, snill og verdens mest kosete valp. Aldri vært borti maken. Levi var kosete hun også, men han her er helt ekstrem – og jeg elsker det! Han vil bare ligge inntil hele tiden. SE HAN!!

Jeg orker ikke! ♥♥ Lille venn i verden – jeg kommer aldri til å klare å dra fra han! Det er egentlig Oda sin, men hun deler den litt med pappa og stemor. Jeg gleder meg sånn til jul hvor jeg kan kose enda mer med han lille knøtten her. Han er en blandingshund, og mange har spurt hvilken rase. Here goes ; 87,5 % Chinese Crested Powder Puff og 12,5 % chihuahua ♥ Ollie!

Nå er det må tide med litt Ollie kos her før jeg og lillesøs skal i jaquzzien. Det er skikkelig innevær idag – men vi skal uansett snike oss til et deilig bad! Pappa har heldigvis bygget det inn under tak så da kan vi kose oss med det blåser og regner ute.

Håper dere har en fin søndag, LOVE!

Hvilken type er du?

Hei dere ♥ Er så fint vær idag! Var ute og gikk allerede før 08 – frisk start på dagen!

I går var jeg hos coachen igjen hvor vi driver med NLP life training. Det er altså så interessant! Jeg suger til meg alt jeg kan lære og kjenner at jeg blir så engasjert jeg kan sprekke. Jeg skal med hånda på hjertet si at jeg virkelig aldri har hatt en så bratt læringskurve i livet som jeg har hatt de 5-6 siste ukene. Jeg har et enormt engasjement hva gjelder å lære om hvordan vi som mennesker fungerer og det å forstå andre mennesker bedre, og å utnytte potensialet man har. Å utvikle seg og lære er virkelig noe av det mest fascinerende jeg vet om. Jeg lærer meg praktiske verktøy til å skape forandring gjennom og frigjøre ressurser! Og med denne kompetansen lærer jeg hvordan jeg får frem de beste ressursene i både meg selv og andre. Er så mye lettere å forstå andre mennesker på den måten. Er det noe som begrenser meg, har jeg lært en rekke hjelpemidler for å overkomme disse! Hverdagen har virkelig blitt så mye lettere, mye av det handler jo om å ta aktive valg som jeg har snakket om tidligere! Jeg tar så mange gode og aktive valg for meg selv hver eneste dag, og det er helt fascinerende hvor mye mer “hel” man føler seg. Hver eneste dag lærer jeg noe nytt, enten det er om meg selv, eller i kommunikasjon med andre.

I går fikk jeg i oppgave å tenke over hva jeg bidrar til utover meg selv – og hvem jeg er en del av. Dette er et bredt og veldig interessant tema! På sengen i går leste jeg “Enneagrammet” som jeg fikk tips om av coachen. Har dere hørt om det før? Det er 9 punkt som beskriver en personlighetstype, og coachen sa at vi mennesker gjerne er 3 av de 9 punktene. Jeg har funnet mine tre! Men jeg er veldig interessert i å høre hvilke personlighetstyper dere er? Det er så gøy! Eller er det bare jeg som synes dette er gøy?! Håper på engasjement her!

 

Jeg legger ved en beskrivelse av TYPE 2 her, det er bare et eksempel – så håper jeg dere vil gå inn å lese for å se hvilke typer dere er. Det hjelper dere til å fortså dere selv litt bedre også ♥ Jeg tenkte jeg ikke skulle lime inn all teksten i blogginnlegget, det blir så langt. Men les om “Enneagrammet” her. 


Type 2: Hjelperen

Tanke- og handlemåte: Disse menneskene er svært oppmerksomme på hvordan de kan hjelpe andre mennesker og særlig til de som står dem nær. Type 2 gir gjerne men er ofte dårlige til å motta hjelp. De er heller ikke flinke til å kjenne etter, og å gi utrykk for egne behov. Dette kan gi dem indre konflikter både i relasjoner generelt, og i parforhold spesielt fordi Hjelpere ofte føler seg ufri, og fordi de pålegger seg selv en opplevelse av at de alltid ”må” gi. Type 2 er oftest utadvendte mennesker som er liker til å gi omsorg og anerkjennelse til andre, og som selv setter stor pris på å bli anerkjent for det de gjør.

Du er muligvis type 2 hvis du kjenner igjen følgende:

  • Du er hjelpsom og svært empatisk, og tenker ofte på andres behov før dine egne.
  • Du ser andre menneskers evner og muligheter, og liker å støtte og oppmuntre andre til å ta disse i bruk.
  • Du er stolt over at det er behov for deg og over å være en sentral person i andres liv. Det gir deg en god følelse av å være spesiell og
uunnværlig for andre.
  • Du har vanskelig for selv å be om hjelp og å uttrykke dine egne behov.
  • Du tilpasser deg ofte for å gjøre andre fornøyd og kan derfor oppleve at du har mange forskjellige jeg’ er eller litt i overkant fleksibel.
  • Du opplever en merkelig indre tomhet hvis du kommer for mye i sentrum.
  • Du spør iblant deg selv: – ”Hvem er jeg”?
  • Du kan føle deg ufri av at du bestandig skal gi til andre og har egentlig et stort ønske om frihet.

Press
: Når du føler deg presset eller utrygg blir du mindre positiv og blir lettere sint. Da setter du tydelige grenser overfor andres behov, og tar styringen på en måte som kan oppleves kaldt og uten empati. Du blir svært opptatt av urettferdighet og uttrykker dine følelser og behov med stor tyngde.

Trygghet
: Når du er trygg og har overskudd blir du mere kreativ og har lettere for å kjenne hva som er viktig for deg. Du får økt oppmerksomhet på intensitet og nærhet, og det er viktig for deg at du kan sette ditt personlige preg på tingene og gjøre dem til noe spesielt.


Gi meg en lyd på hvilke 3 punkter du kjenner deg igjen i og føler at du er?! Jeg elsker sånt! Tror denne NLP utdanningen er noe jeg skal ta fra nyttår! GØØØY!

3 favoritter i toalettmappen om dagen

Jeg elsker høsten – men jeg er ikke så glad i når huden blir tørr. Nei nei nei. Jeg er avhengig av fukt og glød, det tror jeg dere har lært dere nå.. Hehe ♥ Og når jeg var i Las Vegas, gikk jeg morgentur langs “The Strip” med musikk på ørene og endte opp i en Sephora butikk – hvor jeg ble en stund … Dere vet. Er så mye gøy å se på der! Det jeg var ute etter var en olje som jeg kunne ha i ansiktet. YES! En beauty oil som gir masse fukt og glød til ansiktet – dessuten gjør den også at det er kjempelett å få sminken til å legge seg fint på huden. Det verste jeg vet er når huden er tørr, og ingenting vil samarbeide.. Det finnes sikkert tonnevis av disse beautyoljene – men nå ble jeg anbefalt denne. Og den liker jeg så godt!

Jeg bruker den ene og alene til å fukte huden, og når jeg sminker meg så blander jeg den i beauty blur (som gir farge og glød) og foundation. Det blir så fint! I tillegg er den fin å brukte til og fukte leppene, og gjøre tørre produkter lettere å jobbe med. Feks en tørr øyenskygge, gir enda mer farge om du blander den med oljen. ELSK!

Denne sprayen tipset jeg om på vei til Vegas. Når jeg flyr er det 4 ting jeg ikke kan fly uten. Fuktighetsspray, fukt til leppene, fuktighetskrem til hender og nesespray (!) .. Vi vet alle hvor tørre vi blir når vi flyr langt. Fuktighetssprayen fikser ansiktet og gir deilig fukt! Denne bruker jeg også her hjemme over sminken for å få looken til å se freshere ut!

Og til syvende og sist har jeg altså funnet en ganske tykk og deilig lip balm! Jeg sier bare coconut-kisses altså, yeeeees ♥

Fresh Sugar Coconut Lip Balm! Elsker. Den gir så fin farge litt leppene også, selv om den ikke gir farge. Man får bare en sånn naturlig svak nude farge. Njudelig! Og den lukter jo… Helt himmelsk, og akkurat som morgenkaffen min!

Jeg ønsker dere en deilig dag! I kveld skal jeg og Renate på kino og se “A Star Is Born” med Gaga og Bradley Cooper (sikle emoji, hehe..) Har hørt at den skal være SÅ bra??! Hører jo på Shallow og Remember Us This Way fra albumet til filmen hele tiden. Mine favorittsanger om dagen. Hør de! ♥

Onsdagsklem!

Hjemmelaget og sunt proteinbrød

Hei og god høst-tirsdag! Ute skinner solen luften er så deilig og fargene så fine! Godt å gå ute nå ♥ Å bruke tid hjemme på kjøkkenet er noe alle vet jeg elsker, men det er alt for lenge siden jeg har brukt tid på å lage mitt favorittbrød! Proteinbrød ♥

For å lage dette trenger du ;

400 gram cottage cheese,
4 egg, 400 gram havregryn,
2-3 ts bakepulver, salt og gresskarkjerner

Bland egg, og cottage cheese – og ha i bakepulver og salt
Deretter mikser du inn havregryn. Husk at røren skal være fast og litt “seig”
Bruk en stavmikser til dette. Ha i gresskarkjerner til slutt, smør en brødform og strø gresskarkjerner på toppen! Stekes på varmluft, 210 grader i 25 minutter.

Dette brødet er både sunt og latterlig godt med pålegg og grønnsaker, og et perfekt kokt egg til! Hverdagsgleder, sier jeg bare! ♥ Min favoritt er uten tvil bremykt som smelter på brødet, servelat, agurk og paprika!

NYYYYT!