Skuddag!

God morgen i gryotta. Fysj, så grusomt det var når klokken ringte 05.30 (!) idag, jeiks.. I skrivende stund er jeg på vei til hovedstaden igjen, jobb venter! Vi skrives senere idag når jeg har kommet meg hjem til den fine, søte leiligheten min. Er s greit at jeg kan ha med meg dere overalt :-* Knisknis Jeg har en liten happy happy nyhet til alle : I og med at det er skuddag idag (wiii!) feirer Nelly med ett nytt tilbud hver eneste time idag!! Ett superbra produkt til 30 %! Så her er det bare å følge med, klikk dere inn HER for å se hvilket tilbud de har nå – så er det bare å følge med time etter time :-* Hihi. Håper det dukker opp noe du liker ! Ingenting er vel bedre enn fine produkter med avslag? IIIK. Jeg vet ei jente som skal følge med. Jakke Zara / Shorts Topshop / Sko J.C / Topp BIK BOK

Sushitime

Hei hjerter! Idag har jeg overnattingsbesøk av Tone, og vi har trasket litt rundt i butikker i ettermiddag. Kom nettopp inn døren, fikk freshet oss litt og nå skal vi gå ned til Aker Brygge og få sushi i magen. Vi har nemlig date med søte Maria og Knut Eirik på Onda, det gledes! Kjøpte meg en ny jakke på H&M trend, men noe mer enn det ble det ikke idag – hadde ikke helt shoppingånden noen av oss. We love silver! Tone hilser også til alle søte. Enjoy your evening sweeties!

Good morning sleepyheads

Åh, jeg var midt inn i en kjempespennende drøm da klokken ringte . . Er ikke det typisk?! Nå venter jeg på at min kjære skal komme med bilen, og så venter en hel dags arbeid på AMFI Moa. Ikveld tenkte jeg at vi skal kose oss med litt ekstra god mat, siden jeg reiser imorgen, kose oss litt! Om noen dager kommer det forresten til å skje noen forandringer her på bloggen, kan fortelle dere om det senere idag :-* Viser dere også antrekket senere idag, nå må jeg løpe .. Men her er noen detaljer i mellomtiden. Klokke fra DKNY her Yndlingskjørtet fra Zara :-* Nyt dagen!

Changes

God kveld til mine lesere fra sofakroken i Ålesund. Siste kvelden i godsofaen og i armkroken på en stund . . Men så langt har vi kost oss ikveld. Jeg ville så gjerne lage noe ekstra godt siden jeg drar imorgen, så ikveld ble det dette. Mørbradbiff med asparges, pommes frites og deilig rødvinssaus, i tillegg hadde vi bernaisesaus til, jeg er så ufattelig glad i saus, det er det beste jeg vet i hele verden. Ellers har jeg løpt frem og tilbake i hele dag på jobb, så det var fint og krype opp i sofaen nå. Vi har faktisk hatt 8 grader i Ålesund idag, iiihi!! Elsker det! Har jeg sagt hvor mye jeg elsker den nye blitsen min?! Ahh, jeg er hektet. Jakke Style By Marina // Sko herfra (affilatelink) // Skjørt Zara // Genser BIK BOK Så – over til endringene ift bloggen : Etter nesten ett år hos Modette, hvor jeg har trivdes kjempegodt – har jeg nå bestemt meg for å gå nye veier. Så om noen dager finner dere meg på LENEORVIK.NO – det blir nytt design, og litt forskjellige endringer. Blant annet at dere kan svare hverandre på hverandres kommentarer osv, det tror jeg blir fint. Jeg gleder meg kjempemye, og håper virkelig dere søtinger følger meg videre på den nye bloggen også. Jeg er så takknemlig for at jeg har dere som lesere, dere aner ikke. Simply the best! Nå lukter det nystekte vafler her, mmm – Rolf Ivar ville så gjerne steke vafler til kvelden, og det sier jeg ihvertfall ikke nei til?! Tror jeg skal snike til meg en liten smakebit.

Monday monday

God mandag! Regner med de fleste er tilbake på skolen etter herlig vinterferie nå? Selv om en del av dere er så heldige å ha fri denne uken . . I envy you just a little. Jeg for min del, er på vei ut døren til jobb – idag er det den første av to dager hvor jeg skal hente produkter fra butikkene til påskemagasinet som skal lages for AMFI Moa. Håper mine fine lesere har det fint, og at dere har en strålende start på uken. Skrives senere når jeg er ferdig å jobbe. Topp H&M divided / Skjørt Zara / Sko J.C Enjoy the rest of the day sweeties :-*

Dinner, popcorn and a movie

Da jeg kom inn døren etter jobb ble jeg overrasket med stearinlys, middagen sto i ovnen og det var bare og slappe fullstendig av . . Herlig når kjæresten ordner ut :-* HeldigeLene . . Fikk servert nydelige koteletter til “Sønner av Norge,” det er sånn et koselig program. Nå har vi poppet popcorn, og skal krype oppi sofaen og se film. Ute er det skikkelig ruskevær, og da er det ekstra deilig å dra pleddet over seg og bare kose seg inne. Trygt og godt. Elsker disse skålene, selvom jeg kunne trengt en hvor det sto popcorn på også ser jeg nå.. Jeg har faktisk 4 av disse, to med chips og to med godis. Flere som er glade i de? Mmm.. :-* Jeg pleier å smelte smør og helle over popcornet før jeg salter det – da blir det ekstra godt. Snadder. Imorgen venter en hel dag med jobb på AMFI Moa, før jeg må pakke å gjøre meg klar til avreise Ålesund – Oslo onsdagsmorgen. Der venter jobb og forhåpentligvis deilig vær med sol og sånn? Her kan man knapt gå ut døren uten å blåse vekk. Kniiis, men det er vel litt av Sunnmørs-sjarmen .. :-*

Hair jewellery

Hei hjerter! En herlig søndagsmorgen her i Ålesund, solen titter frem – jeg og min kjære våknet utvilt og har nettopp spist en god frokost. Idag skal vi bare nyte fridagen sammen. Igår hadde vi en rolig lørdagskveld med film, god mat og godteri – deilig med avslapping. Siden det var så mange som gjerne ville se “hårsmykkene,” tenkte jeg å vise de til dere nå  . . Ikke helt sikker på i hvilken anledning jeg evt kommer til å bruke de, men . .   Litt fint, og litt rart. Men kult :-* Eller hva synes dere? Yes or no? Jeg kjøpte mine hos Glitter, tror de kostet 80,- pr stk. Litt gøy å eksprimentere med! Nå skal jeg og min kjære være litt aktive, og komme oss ut i sola! Håper dagen deres er fin fine leserene mine.

I love – wedges

Velkommen i postkassen min skal dere være. Var de ikke superfine?! Disse skoene er perfekt til jeans og korte dressbukser. Men også fine både til shorts, skjørt og kjole.Jeg bestillte de i beige, siden jeg er så alt for glad i den fargen, også er det så fint til sommerbrune ben. IH! De beige er herfra / De svarte herfra (affilateslinker) You like? Siden bloggen min fortsatt ikke er helt 100 %, klarer jeg kun å legge inn ett bilde av gangen, buhu.. Kjempesynd, for da blir alle innleggene så begrenset. Men jeg håper dere holder ut :-* Imorgen er det endelig hverdag igjen, så da håper jeg at de får ordnet det.

Peach

God ettermiddag lovely’s! Da har jeg kommet meg hjem til Ålesund igjen, jeg, Rolf Ivar og Sander har date med pizza og film nå – you got to love saturdays. Savner familien og veninnene mine alt for mye allerede . . Men godt å være hjemme med kjærleiken igjen også. Skulle ønske jeg kunne bo med alle sammen, hele tiden. Men det er jo fint når gjensynsgleden blir så stor :-* Kom hjem til to pakker fra Nelly, and I am in heaven . (Bloggen min er fortsatt helt på styr, og jeg får ikke lastet opp alle bildene, men trykk på spørsmålstegnet inn i ruten for å se bilde av skoene og skjorten som kom idag, wii) Skoene er herfra Skjorte herfra / Skjørt fra Zara Elsker fargene sammen! Pasteller i mitt hjerte. Nå er det kosetid, og kvalitetstid. Kos dere!  

A beautiful day

Beskjed til mine søte lesere : Bloggen er helt KLIKKET, og jeg er så frustrert. Det er noen servere som er nede, og jeg har forsøkt å legge ut innlegg i 2 timer nå, men neiii – funker ikke 🙁 BUHU! Det går ikke ann å legge ut bilder, og hva er vel bloggen uten bilder . . .  SUKK. GOD MORGEN superstjerner, er dere oppe? Her kommer en liten morgenhilsen fra landet. I skrivende stund sitter jeg og Oda på kjøkkenet, jeg skal til å lage dagens frokost, og hun koser seg og ser på favorittserien på tv. Kvelden igår var bare perfekt! Startet med at veninnene kom på besøk og overrasket meg med den herligste bursdagsgaven. Så kastet vi oss i Jaquzzien, og ble sittende der med hvert sitt vinglass. Når vi var ferdige der, tok vi et aldri så lite mini vorspill på badet, hvor vi sminket og ordnet hverandre. Skikkelig jentekveld. Senere tok vi turen til en kompis av oss, og ble der ut i de sene nattetimer, mye latter, dans og sang. Koskos på bygda. En helt egen bildebok med gode minner og fine veninner. Åh, ble så rørt når jeg fikk den, de er så omtenksomme og snille, verdens beste jenter. Så fikk jeg kjempefin ring, og en skål som passer rett inn hjemme. Og jaggu er lørdagskosen også sikret. Herlige jentene mine! Drar snart tilbake til Ålesund, men først – kvalitetstid med Oda. Kjærlighet til alle! Hvilke planer har dere jenter idag da? Ett lite tips til handleglade jenter : Nelly har – 15 % på utvalgte produktet, kun idag!! MANGE fine produkter. Se utvalget her!