Barneselskap og familiemiddag.

Hei dere skjønne mennesker! I natt sov jeg og elskling hele 12 timer, herlig å være opplagt på søndager. Nå er vi på vei ut døren, vi skal i barneselskap til lille Eline, som fyllte 2 år på mandag. Senere idag, skal vi til svigers på middag, så idag har vi fullt program – og det liker vi..
Håper dere har en fin søndag. Outfit..

Fra BIK BOK / Sko Ebay / Veske modekungen / Smykke Cubus.      

Lunsjdate.

Hei dere! Nå har jeg vært i byen på lunsjdate sammen med min elskede, Sander og en hel vennegjeng. Spiste oss god og mett på Egon, ah elsker maten der.. Spesiellt fan av de små baguettene med flere lag smør på, hehe.. Outfit fra BIK BOK / Smykke Cubus / Sko Zara.

L O V E


Ahhh – jeg ELSKER denne vesken her. Fantastisk. Fra modekungen – kjøp den HER.

Vårrull i lomma?

Fikk meg en god latter da jeg våknet idag, og fant en vårrull i jakkelommen min, hehe ..

Her får dere noen bilder fra i går..
Annette som flytter fra oss, buhu..

Tone mi.

Hanne og Ida.

Jeg og mine to heltider, de gleder seg sånn til åpningen av nybutikken, wii!!

Sweets! Nå er det breakfast time her i gården, så blir det kanskje en liten joggetur? Satser på det. Ha en flott dag!

Lovely morning.

Titter bare innom for å ønske dere en herlig fredag, endelig helg igjen – jippi! Jeg gleder meg sånn til jobb nå, åååh det kribler i magen, i dag skal jeg prøve å få tatt bilder til dere. Stay tuned! Outift..

Fra BIK BOK.  

Barnet mitt.

Nå har vi fått pakket opp alle varene, alarmert dem og hengt de opp – så har vi ryddet og vasket butikken – slik den er klar til mandag. Da begynner vi på den gøyeste delen, nemlig å lage vegger med klær og accessories, wii – gleder meg! Tok litt bilder til dere idag, men når det er sagt så er jo butikken helt tom, og på langt nær så fin som den blir neste uke, så gled dere til flere bilder.
Jeg ELSKER utseende på butikken, ahw – den er så fresh. Litt minimalistisk – med herlige detaljer, akkurat sånn jeg liker det.

I kveld blir det en liten Bik Bok fest / avsluttning for Annette fra Molde som skal slutte, vi kommer til å savne deg! Kassapunkt og jeansavdeling. Den kommer til å bli helt RÅ!

Detajler fra prøverommene, love it. Dere skal selvfølgelig få se alt i sin helhet når butikken er ferdig. Det blir Norges fineste BIK BOK butikk, uten tvil – hehe.. I hvertall i mine øyne. Hva synes dere da?  

Tonights outfit..


 
Kjole fra H&M / Smykke fra Cubus. Ha en perfekt fredagskveld.  

Fantastiske OSiS.

Mange av dere spør hvordan jeg får volum i håret mitt, og det får jeg ved hjelp av denne:

Osis er for meg det ALLER beste produktet, jeg bruker det hver eneste dag – og jeg har rett og slett blitt helt avhengig av det. Dette hvite pulveret drysses i hodebunnen, og gir både volum og tekstur. For å få det beste resultatet, tar jeg først i osis – så tupperer jeg håret, og jeg kan faktisk påstå at tupperingen holder seg hele dagen. Fantastisk. Så om dere vil ha volum, anbefaler jeg dere å  kjøpe osis.

I frisørsalonger, koster osis rundt 200,-.
Hos blivakker, får dere den for KUN 69,- ! KJØP DEN HER.
Og ikke glem KODE LENE når dere bestiller, da får dere 10 % på kjøpet. Hurra!

Jeg er så glad!

Og ikke minst FORNØYD! Ahh, den nye butikken blir helt HIMMELSK! Jeg klarte nesten ikke gå hjem, hadde egentlig lyst å være der hele natten.. Hihi. Vi pakket opp 10 paller på 4 timer, fikk alarmert og hengt opp alt, effektivitet! Det liker vi, og jeg har så mye energi – for jeg gleder meg så sinnsykt mye til å jobbe der hver eneste dag, lovelove.
Nå har jeg og elskling laget nachos, og har planer om å slappe av og grave oss ned i sofaen. Så gleder jeg meg til en ny dag i min nye butikk i morgen, wiii! Jentene mine er så utrolig flinke, for en gjeng – ahh. I heart you guys! Dagens middag..
Nachos, kjøttdeig, tacokrydder, løk og ost.

Serveres med salsa og en frisk salat.

Dagens kjøp…

Fra BIK BOK. 149,- pr stk.

Fra BIK BOK 99,-

Og favorittkjøpet mitt idag..
KUN 99,- på Rema 1000. I love it.