The season’s first

God morgen! Nyttårsaften allerede, tiden flyr ♥ Gleder meg til å tre inn i det nye året med kjæresten, venner og familie – og ikke minst se hva det nye året bringer. Spennende.  Igår var vi på sesongens første skitur, og hadde selvsagt med oss lille Poco venn. Blåste utrolig mye, så ble en kald fornøyelse, men forfriskende også. Godt å komme seg ut på ski igjen.
Ler meg ihjel av Poco på dette bildet, hehehe.. Blåser snart vekk stakkar!


Poco er så skjønn med den lille Marius genseren sin, både barn og voksne stopper i skiløypen for å kommentere hvor skjønn han er!Nydelig ♥

Nå skal vi ut på nok en skitur, deretter skal vi på spa på det nye anlegget til Vestlia Resort, behandling, og 4 – retters middag også på Vestlia. Broren til Gard, konen og datteren hennes dro til Bergen igår, så det er bare meg, Gard og Kari igjen. Så derfor vil vi spise der nede, og så skal jeg og Gard feire sammen med venner på Holms! Vi gleder oss. Et riktig godt nyttår ønskes til mine fantastiske lesere ♥ Håper dere får en nydelig feiring!

FAV APP

Innlegg skrevet i samarbeid med So Bazaar Jeg har fått meg en favoritt fashion-app : So Bazaar. Håper dere vil følge med meg der, hvor jeg lager fashion-boards og håper på å inspirere dere i klesveien ♥ Dere kan selv også lage dere en konto, lage boards, shoppe, følge andre, å få følgere. Jeg bruker appen mest på mobilen, men det er fullt mulig å bruke den på mac/data og.  Følg kontoen min her, og jeg vil bli superhappy ♥ Veldig enkelt å lage seg en egen konto også, man logger bare på med facebook-infoen sin. Laster ned i appstore, og voila!


Titt innom her, og følg gjerne- så blir jeg veldig glad! Legg gjerne igjen deres kontoer her i kommentarfeltet her også, så skal jeg sørge for å gå inn å følge dere også ♥ Alle trenger litt inspo i hverdagen, vel? La oss inspirere hverandre!

2014 – part one

Januar :
Startet det nye året på Geilo, deretter var det bare å sette igang med trening etter en lat jul, weekend på Beitostølen med skiturer og gode venner. Var også blant annet på Costume Awards og Vixen Blogawards.

Februar :
Paristur med Hege, Renate og Kathrine. Geilo og spa sammen med Gard, vi fikk peisen i hus endelig! Bursdagsfeiring sammen med jentene mine, og jentetur til Hemsedal. Paris


GeiloPeisen endelig på plass

Bursdagsfeiring av mine 27 år, sammen med denne herlige gjengen

Jentetur til Hemsedal

Mars :
Begynte å jobbe med f/w kolleksjonen Bik Bok by Lene Orvik, denne måneden presenterte jeg hvordan jeg ville ha kolleksjonen, og deretter gikkk det slag i slag. Var også på en herlig Dubaitur sammen med min kjære. DubaiVår i hovedstadenApril :
Våren kom på ordentlig, jeg og Gard var i Portugal på surfeferie, vi var på Geilo sammen med Henriette og Egil i påsken, og i Stavanger for NM i svømming hvor Gard tok to sølvmedaljer til tross for lite trening, flink! PortugalGeilo


Stavanger


Vår i Oslo

4 nydelige måneder i begynnelsen av året, mye reising, fjell, ski og surf, i tillegg til at den deilige våren snek seg innpå oss! Gleder meg allerede til de 4 første månedene av 2015 ♥

Geilo

Hei fra fjellet ♥

Kom oss trygt opp her igår, etter en 9 timers kjøretur. Heldige oss fikk servert svineribbe når vi kom inn døren, litt av en luksus! Nå er vi 6 stykker her oppe, Gard sin mor, broren, konen og hennes datter, pluss lille Poco da såklart. Så godt å være på fjellet at vi sov til halv 11 idag, og det er ikke hverdagskost for oss. Våkner alltid så tidlig ellers! Masse snø, fint vær og bare deilig! Gleder oss til å være her frem til lørdag. 

Gard og de har leiligheter i Kikut Fjellandsby, og det er så utrolig fint her oppe ♥


Favorittguttene!

Ble ikke noe skitur på oss idag, siden jeg har pådratt meg en skikkelig forkjølelse, håper på å bli bedre til imorgen! Gleder meg sånn til å spenne på meg skiene igjen! Nå skal vi en tur ned i Geilo sentrum, ta en kaffe, og handle litt. Ikveld skal jeg lage middag og viltgryte til hele gjengen her. Håper dere har det finfint!

Creating memories

♥ I luke 24. i pakkekalenderen, fikk Gard fotobok av meg med massevis av bilder av oss to fra sommeren dette året. Synes det var en utrolig koselig gave å gi han, og det er så kjekt å få det ned på trykk. De fleste bildene mine fra tidligere år ligger bare inne på en harddisk, så nå skal jeg være flink å gjøre dette fremover.Trist at man liksom glemmer å forevige på den måten, ihvertfall gjør jeg det selv. Viktig å ha litt å se tilbake på!
Lovevacay til Barcelona i Juli.MIAMI!!
Her er vi i Romsdalen, ikke langt i fra Trollveggen, så ufattelig nydelig der. På vei hjem til familien på slutten av sommeren.
På fjelltur her hjemme på Midsund, i bakgrunnen ser dere hvor jeg er vokst opp!

En nydelig høsthelg på Geilo. Var den ikke koselig? Her kan man legge inn så mange sider og bilder man vil, og bestemme hvilket oppsett man vil ha. Laget en til mamma og som en del av julegaven hennes, med bilder av henne, meg, lillebroren min og Gard, så det synes hun var veldig koselig. Det koster ikke så alt for mye, og er viktig for å bevare de gode minnene på trykk synes jeg. Ja takk til flere sånne ♥ Fint å gi i gaver til venner og familie også! Jeg googlet bare fotobok så kom det opp drøssevis av steder hvor man kan lage sånne, mitt valg falt på Photobox, og jeg er veldig fornøyd! Nå er vi på vei til fjells og Geilo, vi skrives derfra imorgen. Har 10 timer foran oss i bilen ca, og kommer sent frem. Men sees fra winterwonderland ♥

Few days left


Throwback Christmaseve ♥

Det er ikke mange dagene igjen av avstemmningen til Vixen Blog Awards, og jeg håper, håper, håper dere vil hjelpe meg, ved å stemme meg videre til finalen. Jeg ble nominert til Årets Blogger, og Årets Livsstilsblogg. Dere kan stemme én gang hver 12. time, og jeg håper dere vil klikke dere inn ♥ Dere kan stemme på meg på Årets Blogger – her & Årets Livsstilsblogg her. Tusen takk om dere gir meg en stemme eller to, blir veldig glad!

White


Wearing : Outfit from Zara | Handbag Proenza Schouler

Blir mye pysjamas, morgenkåpe og joggis her i julen, men følte for å ta på meg noe litt anstendig idag ♥ Alltid godt å komme tilbake til pysjen igjen, og den blir nok på resten av kvelden kjenner jeg. Ikveld er det siste kvelden med min fantastiske familie, jeg har helt hjertesorg fordi julen er over så fort! Heldigvis sees vi alle igjen i Mai når Oda skal konfirmeres! Nå pakkes koffertene, og vi er klar for romjul og nyttårskos med Gard sin familie, gleder oss til fjellet nå ♥

Yesterday


– Morgenstund i sofaen – Hei leserene mine, har dere det fint? ♥

Nå koser jeg meg i sofaen med pysjamas, kaffe og tøfler etter et morgenbad med Gard i jaquzzien, så deilig! Beklager 0 oppdatering igår, men dagen gikk i ett med familieselskap. Pappa (kokken i huset) var ute og brøytet, så derfor laget jeg suppe til hele slekten, og det var ikke få. 35 stykker kom hit i går, og vi laget 37 liter med kjøttsuppe (!!) til alle sammen. Det er tradisjon hver jul at vi har juleselskap for alle her hjemme hos oss, og det er alltid like koselig. Vi har en utrolig koselig slekt, tanter, onkler, søskenbarn med barn, herlig gjeng alle sammen ♥ Dro fra familieselskap, og rett hjem til et vennepar av oss hvor resten av vennegjengen var. Så da fikk vi oss en hyggelig kveld sammen med de også. | Litt snapshots fra gårsdagen, tatt med mobilen |
Våknet opp til snø og denne deilige utsikten.

Kaffekos i godstolen foran juletreet.

Ute i snøen!

Jepp, kaldt! Men synes det var så fint å ta bilder ute istedet for inne. Så løpte utenfor døren for å knipse til dere ♥
My love ♥

Fine lillesøsteren min!


Klar for å ta imot gjestene! Nå har resten av familien stått opp her, så nå skal vi få i oss frokost! Og resten av dagen skal vi bare slappe fullstendig av sammen med gjengen her, ordentlig familiedag! Imorgen kjører vi til fjells og til Gard sin familie! Nyt dagen!

Christmas eve

GOD JUL from the crazy family ♥

Bakerste rad – Gard, storebror Chris, pappa, og stebror Arnt, Arnt sin kjæreste Ellen og deres datter Lone.
Fremste rad – meg, Helene- Chris sin kjæreste, lillesøster Oda, stemor Sissel og stesøster Anniken Julaften igår var helt super, fra morgen til kveld! Etter en fantastisk middag, pakket vi opp gaver fra 19 – 00 (!!) Det tar sin tid når man er så mange, men guriland så mye fint vi fikk. Alle la seg ganske fornøyd igår altså. Håper dere hadde en strålende julaften og? Synd så fort den er over bare..


Kjolen er herfra


Familien min ♥

Gard overrasket meg utrolig med gaven igår, jeg er sååå fornøyd. Viser dere senere idag ♥

What’s in the box♥ Luringen!

Jeg ønsket meg sånn denne vesken fra Gucci. Gard hadde pakket den inn i gråpapir med pakketeip, slik jeg overhodet ikke skulle skjønne hva det var.. Og han lurte meg jaggu godt! Jeg er SÅ glad for denne! Perfekt størrelse, og så nydelig fin.
Denne kommer jeg til å bruke masse fremover ♥

Av meg fikk han Islandstur, så vi drar avgårde tredje helgen i Januar, gleder meg! Blue Lagoon here we come. I tillegg fikk han Nudie Jeans, Samsøe Samsøe genser og hodetelefoner fra Bose – så nå har jeg en veldig fornøyd kjæreste her. Koselig! Vi fikk så mye annet fint av familie og venner også, viser dere det imorgen. Nå skal vi spise pinnekjøtt fra igår, og senere skal vi ha ost, kjeks, vin og spekemat kveld! Kos dere så mye.