White dress

Hei hei hei vakre lesere! Idag er siste dag! Auuu, gjør vondt i hjertet mitt og skulle forlate dette paradiset. Så idag skal vi virkelig NYTE dagen ekstra mye. Solen er fremme, men det er mye dis på himmelen så den er ikke så sterk. Vi skal uansett slappe av på solsengene ute på terrassen vår, snorkle med fiskene, dra en tur på stranden, ta en drink i solnedgang, sykle en siste kveldstur, og spise god middag. Dont-want-to-go-home! Men hei – idag får Malene nøklene til leiligheten vår! Så mye å glede seg til hjemme også. Man blir så lat av å være her nede, og ingenting er bedre enn å gå sminkefri og i akkurat det man vil av klær. Jeg har vært kjempesløv på den fronten, og faktisk bare pyntet meg to ganger her nede, føles så deilig og bare sløve rundt .. Men igår var det på med finstasen! Litt deilig det også da. Kjolen er herfra (på salg til bare 200,- wiii )  // Skoene herfra // Vesken er fra Aldo // Solbrillene fra H&M (affilateslenker) Mmm, iskald rosévin i kveldssolen . . Got to go! Solen og Maldivene kaller. . Ha en herlig torsdag!

Goodbye beautiful Didhoofinolhu

Åh . . Da er koffertene pakket, og vi er klare for å krype opp i sengen. Imorgen tidlig kl 06.15 lokal tid drar vi fra paradis og finefine Didhoofinolhu. Vi har hatt en perfekt ferie! Kunne ikke vært bedre. Men nå venter hverdagen, og det er mye spennende som skjer fremover, så jeg kan ikke annet enn å glede meg. Hihi! Vi har en lang reise foran oss imorgen, så dere hører nok ikke fra meg før på lørdag. Vi drar fra Male – Doha, Doha – London, og London – Oslo. Så vi er ikke fremme før sent på kvelden / natten. Hade bra Maldivene for denne gang, we will be back! Vi har virkelig hatt en perfekt kjærestetur her i paradiset. Ingenting å klage på overhodet. En fantastisk opplevelse. Håper alt er fint med dere hjemme, gleder meg til å skrive om litt hverdagslige ting igjen. Skrives i Norge ♥

Beach day

Idag forlot vi vår deilige terrasse til fordel for strandlivet, og vi angrer ikke! Vi ble der likegreit i hele 9 timer vi . . På andre siden av øya, hvor de har beachbar, trøbåt, kano, kajakk og alle slags vannakvitivteter mellom himmel og jord. . Kom nettopp inn igjen på rommet nå, så det var godt å komme inn til aircondition. Imorgen er aller siste dag her i paradis, kjempetrist – men jeg skal innrømme jeg gleder meg til å komme hjem også. Til hverdagslivet – ny leilighet, og roomie! Men litt vemodig og skulle dra fra alt her, alt det fine . . Gjett om vi skal tilbake, gjett da! Den siste 1,5 dagen skal NYTES! Dere får bare holde ut med alle disse bildene mine hver dag, men jeg kan ikke for det. Det er så vakkert her at det må bare vises! Bryggen ut til hvor sjøflyene legger til. Det kommer og går flere sjøfly pr dag, og det er like fascinerende å se på hver eneste gang . . Fineste vannet! Her har vi vært i hele dag, kost oss! Inn under trærne ligger beachbaren som spiller Jamaicarytmer all day long, all day, all day looong. I tillegg så ligger divingsenteret rett ved siden av. Ikke det at vi har divet da . . Ikke det at vi skal heller forsåvidt. Tror jeg hadde fått panikk! Så har vi badet litt . . Og snorklet litt . . Og solt oss i massevis! Vi lider ihvertfall ingen nød her nede, hihi. Tenker dere er klare for litt hverdagsblogging igjen snart? Det er ihvertfall jeg! Selv om jeg helst kunne vært her på Maldivene i all evigheten . . Kyss til alle leserene mine, dere er BEST!

Feeding stingray

Idag har vært en ganske så slapp dag for min del . . Kløhosten har ikke gitt seg, så da dro jeg til legen for å få medisiner.. And I sure did get them! Jeg fikk hostesaft for tørrhoste, men det viser seg jo at hostesaften her nede er litt sterkere enn den hjemme . . På flasken står det følgende : This may cause drowsiness. Nei sier du det du? Jeg kastet i meg 10 ml, og la meg i stekende sol. For det var jo supersmart! (Ironisk) Så jeg har vært litt mer en drowsi idag for å si det sånn, haha .. Ligger som ett slagt nesten hele dagen. Sovet, våknet, sovet, våknet, og følt meg helt fjern . . MEN, tok meg selv i nakkeskinnet ved 4 tiden og dro meg selv opp fra solsenga (det har jo ikke akkurat vært synd i meg idag da i over 30 grader og stekende sol) .. Så nå kom vi nettopp inn etter bading, tur, stingray feeding og bare kos. Her kommer dagen i bilder  som vanlig. Ikke så mye variasjon på dere om dagene, men er man på ferie så er man på ferie. Altså, er ikke dette som på ett postkort – så vet ikke jeg?! Hurts my eyes! Tenk at vi skal forlate paradis om bare to dager . . BUH! Det er så frodig og fint her .. Så er det fin, deilig sand på alle veier, jeg elsker å gå uten sko på denne øya. Deiligste følelsen. Syklet har vi gjort idag også . . Må være litt aktive på ferie! Hei lille venn i verden! Det er så mange fine fisker her, dere aner ikke! I alle farger, og fasonger . . Og så har man de mindre pene (nå får jeg dårlig samvittighet, det er jo ikke hans feil . .) Men, den er jo søt på sin egen måte da . . Disse kan bli 2 meter i bredden! Sykt! I tillegg så er det så mange søte ting på denne øya her .. Blant annet : Care for a fresh coconut? Fine øya by night! Ikveld er det Maldivian night, så nå skal vi spasere bort for å se hva som skjer . . Hørte rykter om pop up dining tables og Maldivisk musikk. Spennende. Ha en herlig kveld der hjemme. Håper dere har en fin tirsdag!  

Paddling a canoe

GOD MORGEN! Igår leide vi kano! Så padlet vi rundt på området på østsiden av øya, blant øde sandbanker, og villaer der borte. Det ble veldig gøy etterhvert! I begynnelsen gikk det ikke så bra, haha . . Rolf Ivar padlet i ett litt annet tempo enn meg, så jeg klarte overhode ikke å følge med . . Skulle sett oss da….. Men, så fikk vi orden på rytmen, og det var kjempekos! Padling i kano i halveis solnedgang. Deilig! I tillegg var vannet så utrolig varmt igår, skulle nesten ikke trodd det var mulig! Tipper langt over 30 grader.. Nesten som å bade i badekaret .. Herlig! Her er litt bilder fra turen igår. Fiven gjør klart til avgang! Vi strandet på en sandbanke og badet litt på turen. Koselig! Vannet ♥ Frøken Orvik in action! Så det ikke koselig ut, vel? En herlig ettermiddag etterfulgt av middag på Senses som er en indisk restaurant. De hadde nydelig tikka masala på menyen, og deilig iskald rosévin . . Jeg må forresten tipse dere om Caviar Manicure settet mitt, som jeg endelig har fått tatt i bruk i på denne turen. Så fint med hvite negler når man er litt brun! Jeg har det i hvitt . . (Se bort ifra at mine negler under har vokst litt ut under, men det er fordi jeg har gele .. ) Disse manikyr settene får man kjøpt hos Coverbrands i tre forskjellige farger : Hvit, rainbow og svart. Jeg har det i svart hjemme, og gleder meg masse til å ta det i bruk til høsten! (Annonse) Ha en herlig dag, nå går vi til frokost før vi skal legge oss på beachen ! Ah, livet!

Monday in paradise

Hei hjerter der hjemme ♥ Stikker bare innom for å ønske dere en riktig fin start på en ny uke! Håper alt er bra med hver og en av dere. Sånn ser det ut hos oss idag! Her har vi startet uken med soling, bading og avslapping. Nå skal vi til andre siden av øya for å padle kano! Aldri prøvd det før, så det blir riktig så spennende! NYT DAGEN!

Har du en modelldrøm?

Hei hjerter! Jeg har en superfab konkurranse til dere! Om du går med en aldri så liten modelldrøm i magen, kan du bli med i konkurransen om å bli den nye modellen til L’oreal, i en reklamekampanje for Casting Creme Gloss! Gøy, ikke sant?! Det vil trekkes ut 2 vinnere som vil få en reise til Stockholm for å være med på et profesjonelt fotoshoot med dyktige stylister, frisører, make-up artister og ikke minst en av Nordens beste fotografer. Dette må du gjøre for å melde deg på konkurransen :

Konkurransen foregår fra den 20. august til og med den 15. september 2012. Jeg har også meldt meg på, så det er bare å hive seg i rundt! Så GO, GO, GO! Jeg heier på dere. Legg igjen en link med bidraget ditt her i kommentarfeltet, så skal jeg gå inn å stemme på dere! (Annonse)

Dinner on the beach

Tittei til alle der hjemme ♥ Idag er SOLEN her, jippi! Så nå nyter vi alle solstråler vi kan ute på den deilige terrassen vår! Blir mye bading da, siden det er 110 grader ute, hihi.. Deilig! La det vare! Igår var vi ute å spiste på en italiensk restaurant som heter Allegra, den ligger på østsiden av øya, så vi tok en buggy i mørket. Så koselig! Da vi kom frem fikk vi bord nede på stranden, toppen av romantikk? Vi bestillte vin og biff, og ble sittende å kose oss i ca 30 minutter, før værgudene bestemte seg for å blåse opp til storm.. Så både maten, bordet- og vi holdt på å blåse vekk ett lite sekund.. Men vi kom oss i ly, og maten var god! Vi fikk ihvertfall opplevd litt romantikk på stranden da ♥ Her er kveldens antrekk (uten sko da, selvfølgelig . .) Sko Nelly // Belte Zara // Skjørt River Island // Topp BIK BOK En finfin kveld. Nå må jeg ut i solen igjen! Og muligens ta meg en dukkert sammen med fargerike fisker. Ah! Ha en deilig søndag hjemme.

Sunset

Idag har vi rett og slett vært på vannvillaen nesten hele dagen, badet, spist lunsj og solet oss. Når solen forsvant bak taket her, tok vi oss en sykkeltur til østsiden av øya og kjøpte iskald cola og is på beachbaren der . . Så dro vi til Senses (bar/restaurant) hvor vi ble liggende i 2 timer og bare døse på solsengene helt til solen gikk ned. Her får dere litt bilder ♥ Her er det ene bassenget vi har på øya, infinity pool. Det ser ut som det går i ett med havet. So pretty! Asså . . Får man en sånn i hodet …. AU! Fine min sin! Koste oss, da vel! Hihi . . Nydelig solnedgang ♥ Her ser dere fra bassenget og bort til vannvillaene hvor vi bor. Alt er så magisk når det er halvmørkt ute. Nydelig! Villas by night . . Gjett om vi koser oss!

Romantic bubbles

Se! Se hva vi har brukt deler av lørdagskvelden vår til! Ved 6 tiden bestemte fiven seg for å åpne alle dører ut fra badet til terrassen, slik vi kunne bade “delvis” ute. ÅÅÅÅ, så koselig! I mean, can this vacation get any better?! Kom nettopp inn igjen etter middag, på stranden! Viser dere bilder imorgen. Så koselig! Selv om vi midt i middagen måtte løpe inn fordi værgudene plutselig bestemte seg for å blåse opp til storm . . Nå er det film, og natta! Håper hosten er bedre i natt, tusen takk for så mange gode tips. Dere er skjønne! Ta vare på dere selv på lørdagskvelden ♥