En makeup fri ferie <3

Annonse i samarbeid med Nutrilashes ♥


Som jeg nevnte i forrige ferie-post så har jeg kun hatt på meg sminke én kveld på hele ferien. Og det har vært helt nydelig. Godt å stå opp, vaske seg i ansiktet, smøre seg inn med solkrem, børste håret og ikke tenke noe mer på hvordan man ser ut! Det er så koselig med meldinger fra dere både her og på instagram om at jeg kler den naturlige looken bedre – og det er jo så fint å høre! Vi alle er jo nydeligst når vi er naturlige synes jeg ♥ Det er jo sånn vi ser ut!

Det er jo noen ganger man kanskje ikke føler seg helt vel uten sminke, og sånn har jeg hatt det i mange år – ikke selve ansiktet, men brynene mest. Det har virkelig plaget meg at de ikke har vært tykke, fine og symmetriske slik at jeg bare kunne gått uten sminke. Alltid måtte sminke de, og vært bekymret for om sminken har “falt av” når jeg har badet etc. Det er jo ingen hyggelig følelse. I tillegg så har jeg vel da også prøvd å kompansere med falske vipper i stedet, det hadde jeg i hele 5 år, tenk det! Og det er ingenting feil i å ha vippeextensions, men for meg var det litt over i fjor sommer. Jeg føler meg ikke fin med de lengre, det ble for mye, for “grovt” – om jeg kan si det på den måten.

Derfor er jeg SÅ glad for at jeg har kommet dit hvor jeg har kommet i dag – hvor jeg kan være mitt naturlige jeg og føle meg superfin! Det har mye med valgene man tar på veien å gjøre, og man må gjerne også jobbe litt for det – i hvertfall så har jeg måttet det. Det er som jeg sier til lillesøster Oda som har de nydeligste brynene og vippene, ALDRI skad de, overplukk de, slit de ut etc. Og hittil har hun hørt på meg, så det lover bra ♥

 

Jeg tok et valg for lenge siden om at jeg ønsket å jobbe med brynene mine, som jeg har skrevet til dere så mange ganger før. Og det har vist seg å være veldig verdt det. Jeg tok også et valg i fjor sommer om å fjerne vippene, og jeg var livredd for å føle meg naken, og for om vippene mine under var slitte, korte etc. De var de jo naturligvis og jeg begynte å bruke serum umiddelbart etterpå – det fikk jeg beskjed om fra vippedamen også om at jeg måtte. Da var det jo veldig fint for meg å få et samarbeid med Nutrilashes sitt serum som virkelig har hjulpet meg på veien. Også gøy å høre fra flere av dere at dere også synes det fungerer!

For vippene : Tykke, lengre og sunnere vipper har jeg helt klart fått etter at jeg jevnlig har brukt serumet 1-2 ganger om dagen. Man må gjøre det til en rutine. Akkurat som man gjør ved å pusse tennene, vaske av sminken etc. Jeg tar på en eller to “strøk” slik at jeg vet at jeg har fått dekket hele vippelinjen. Og for første gang har jeg nå endelig fått prøve vippeløft rett for jeg dro på feire – og som dere så på forrige post i begynnelsen av ferien – ble det veldig fint resultat. Da farget jeg de i tillegg da- og da ser man jo selvsagt enda bedre resultatet ♥ Serumet kan du kjøpe her til 398,-

For brynene : Disse har vokst så mye! Jeg har fått mer hår på steder hvor det nesten ikke har vært hår, jeg har fått lengre hår og det kan brynsdamen min bekrefte – og da er det ekstra gøy at det ikke bare er jeg som ser det. Jeg smører på selve brynet, under, over, og inn mot midten. Det kan aldri bli for mye brynsserum. Dette er det samme som jeg bruker til vippene – så her har man altså to i ett. Og serumet kan kjøpes her ♥

Sminkefri er best! ♥

Kjærleik!

Vel hjemme <3

Hei dere ♥ Da var ferien over for denne gang, Tulum er forlatt til fordel for Norge. Selvsagt alltid litt trist å reise, savner varmen, sanden, lydene – ahhh, har virkelig fått slappet av på turen og nytt til tusen ♥ Tulum er LIVET!! Har dessverre klart å fått i meg en bakterie som ikke har sluppet taket på 6-7 dager.. Heldigvis ikke kastet opp (det er det verste jeg vet) – men fått det på alle andre måter, haha! Aldri vært så mye på do jeg, nå er jeg så lei! Leeer av hele greia! Verste var faktisk når jeg kom hjem i går- har bare ligget under dyna med de verste krampene og bølgene med smerte, og løpt frem og tilbake på do. Imodium, idoform og væskeerstatning har vært redningen så akkurat nå føler jeg meg litt bedre, og da vil jeg gjerne dele noen deilige feriebilder med dere!

 

Har som sagt testet litt forskjellige hoteller denne turen, første Habitas (som er og forblir en favoritt) Mamasan, som dere har fått sett bilder av allerede. Kanaan er veldig kult, veldig sentralt og elsker at de har sånne “nest” som man kan ligge og sole seg i, borte fra alle andre. Bodde på Nomadé også, i en tretopp hytte, helt magisk! Og til slutt, på BE Tulum. Nå er det jo tredje gang i Tulum og jeg blir aldri lei – men om jeg skal velge tre favoritthoteller ut ifra service, rom, og område så er det BE Tulum på første plass, Habitas, og så Papaya Playa. Liker Nomadé også veldig godt.

Her er rommene på BE Tulum (Dette er Arena)

Frokost-området  Så deilig frokost med utsikt over vannet.

Og selvsagt soft-light utenfor rommet. Jeg elsker tiden når solen holder på å gå ned. Helt magisk!

Er ikke så mye å rapportere om annet enn at vi har trent, solt oss, syklet masse, spist deilig mat (litt lei guacamole og tacos nå må jeg innrømme haha) … Gått turer, vært på båttur, HERREGUUD jaaa svømt med SKILLPADDE i havet. Altså, det var helt magisk. Jeg valgte å kalle den for Fred! Så søt ♥ Shoppet litt, sovet, badet og ja – det man gjør på en avslappende ferie. JA! Så har jeg ikke gått glipp av en eneste soloppgang,. Elsker å starte morgenen med det på ferie!!

Så nå er jeg brun, bliiiid og har fått ladet batteriene (minus bakterien som har herjet da- men satser på den slipper taket snart.) Skal bli veldig rart å sminke seg igjen, tror jeg har hatt på sminke én kveld i hele ferien og det var på bursdagen min! Herlighet så fantastisk følelse.

FRED!  Restauranten på Habias er helt rå!

Her har dere litt av tretopp hytten på Nomadé.

Hørt at Meze skal være bra for magen – så da måtte jeg karre meg gjennom en for å ta knekken på bakteriene. (Hjalp litt, men smaker jo helt gruuuusomt)

Nå venter det så mye spennende her hjemme. Blant annet lansering av poden! Den blir litt forsinket  dessverre, krever litt når man er perfeksjonist skal jeg si dere. Men viktigere for meg at den blir tipp topp når jeg lanserer, så da får det bare gå litt ekstra tid. Så håper jeg våren titter frem snart, og gleder meg allerede til påske! Alltid noe fint å se frem til uansett hvor man er ♥

Ha en nydelig kveld, hjerter!

Tulum-love!

Deler av innlegget er annonse for mine egne smykkekolleksjoner for SafiraLene20 gir dere 20% ut hele februar ♥ Og dere får fri frakt. (Moms og toll er inkl i prisen – og vi har endelig fått en del påfyll av kolleksjonen huhu!)


God morgen fra Tulum! En uke har gått allerede og vi har hatt det SÅ deilig! Vi skal teste ut litt forskjellige hoteller mens vi er her – og akkurat nå skriver jeg til dere fra en tretopp hytte med panorama-utsikt. Det er helt vilt! Første 4 dagene bodde vi på mitt favoritt hotell, Habitas – nå har vi forflyttet oss til Mamasan Treehouses and Cabins. Ecofriendly hotel – og den hytten vi bor i nå åpnet for bare to uker siden. Vi bor over trærne og ser utover jungelen. Har sett både rosa flamingoer og flaggermus rett utenfor vinduet her. Og når det er mørkt ser vi stjernehimmelen fra sengen. MAGISK!

Vi har solt oss, spist alt for mye god mat, trent, vært på båttur, spist masse is, syklet og bare kost oss ♥ Akkurat sånn en ferie skal være. Tulum er og forblir mitt favorittsted.

Jeg har massevis av freshe bilder å dele med dere fra turen, tenkte jeg skulle lage nok en Tulum-guide med litt oppdaterte tips! Men nå skal vi straks pakke kofferten og flytte bort til et hotell som heter Ahau, som ligger ved siden av jungle gym! Så gøy, trening utendørs laget av tre! Så kult – så må få meg en økt der før det bærer avgårde til min favoritt beachclub – på Nomade.

Her har dere en fornøyd 33 åring på bursdagen sin på onsdag! Hadde den så fin dag ♥

Ut februar har jeg fikset slik at dere får 20% på begge Safira By Lene Orvik kolleksjonene mine – ved å bruke kode Lene20. Vi har fått påfyll både av retro bracelet og retro necklace, samt Vintage Bracelet i gull. Finally!! ♥ Jeg bor jo i kolleksjonen min var jeg tenkt på å si – jeg virkelig elsker den. Og mens jeg er her så bruker jeg den hver eneste dag på stranden til bikini ♥

Retro BraceletVintage Bracelet

Stone necklaceStone Earrings

Retro Necklace

Vintage Stud Earrings

Fri frakt – moms og toll er allerede inkludert i prisene ♥ Dere kan se begge kolleksjonene her. Og husk Lene20 som gir dere 20% ut hele februar ♥

Ha en deilig søndag hjemme ♥

Brows & lashes

Annonse i samarbeid med Nutrilashes ♥


Jeg gleder meg så latterlig til å våkne hver morgen her i Tulum uten at jeg trenger å sminke meg. Elsker å gå sminkefri – det er jo det aller aller fineste man kan gjøre. Jeg føler meg så ren og naturlig. Litt fresh brunfarge i fjeset og fregner på nesten i tillegg, ahh – skulle ønske det var sommer for oss hjemme i Norge året rundt, jeg!

For å føle meg ekstra fin sminkefri så har det vært viktig for meg at brynene mine også er så naturlig, tykke og synkrone som mulig. Det er liksom noe med det at når brynene er på plass, så trenger man ikke så mye mer. Som dere vet så er jeg flittig bruker, og fan av serumet fra Nutrilashes. Dette er en stor del av min daglige rutine, hele to ganger i løpet av dagen om jeg er skikkelig flink. Det er liksom noe me det å få det inn i «rutinen» – akkurat som med tannpussen. Jeg går for å legge på farge på brynene én gang i måneden, og da ser både hun som fikser de- og jeg forskjell, og at serumet faktisk fungerer. Rett før jeg dro på feire, var jeg der – og da fikk jeg faktisk skryt! Det kommer mer hår, og hårene blir lengre! Det er gøy. Men det er en tålmodighetsprøve, det vokser ikke over natten.

Et annet lite eksperiment jeg har jobbet mot før jeg dro er lashlift! Har dere prøvd det før? Det var min første gang nå forrige uke. Veldig viktig å bruke Nutrilash serumet i forkant av dette for å styrke og forlenge vippene, da blir jo resultatet enda bedre! Lashliften varer fra 6-8 uker. Å farge brynene slik at de nye hårene kommer ekstra godt frem samt ta lashlift og farge vippene før jeg reiste var så deilig! Da trenger jeg ikke noe sminke på turen juhuu ♥

Her har jeg 0 sminke – kun farge på bryn og lashlift+farge som gjør at det ser ut som man har pittelitt mascara på. Superhappy med resultatet!


Frem mot sommeren nå kommer det til å være superviktig for meg å fortsette å være flink med Nutrilashes sitt serum både på brynene, og vippene – slik at jeg kan være sminkefri hele sumaren. Og forhåpentligvis få enda lengre vipper, enda mere bøy på de – og enda mer bushy brows! Av og til må man jobbe litt for resultatene, dere! <3

Jeg er godt på vei i hvertfall!


Om dere også vil begynne å jobbe på bryn og vipper frem mot sommeren så får dere nå hele 60% på serumet til Nutrilashes, til kun 159,- ! (varer ut 15 feb) ♥ Shop det her. 

Hasta La Vista

(Obs obs – innlegget ble skrevet på søndag men har ikke gått på autopublish som planlagt – derfor kommer det idag) ♥


Hei mine fine, tålmodige følgere!

Beklager mitt fravær den siste tiden. Med storsatsning på en helt ny arena – har tiden min rett og slett blitt spist opp hele januar-måned. Jeg har knapt hatt tid til meg selv, og har ikke vært særlig sosial heller. Jobbet fra tidlig morgen, til sene kvelder – januar har gått til jobb og trening.

I tillegg til utvikling av nye konsepter, salgspitcher, strategier, årsregnskap, to hemmelige og veldig spennende prosjekter jeg jobber på for 2020 – og en del andre småting, så har jeg jo nå spilt inn hele sesong 1 av podcasten min! Det har vært så utrolig, utrolig givende og gøy. Dagene har gått til å skrive konsepter, episoder, gå i meg selv litt ekstra for å by på det jeg kan by på.

Det var så skummelt å trampe inn på Universal sitt kontor for 3 uker siden – jeg hadde så høy puls første dagen jeg skulle starte å spille inn. Mens nå kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg var så nervøs – det er jo bare helt fantastisk! Å snakke høyt ut om ting, er som en slags terapi.

Jeg har valgt å kalle podcasten min «I Dybden» med Lene Orvik – nettopp fordi det er det jeg gjør gjennom alle episodene, gått i dybden. Jeg har delt traumer, usunne relasjoner, sex og singelliv, historien min, og alle erfaringer og verktøy som har gjort meg til den jeg er i dag. Jeg har med gjester – og jeg har valgt å ta med mine nærmeste venner i poden, det føles mer ekte og riktig siden jeg virkelig har lettet på sløret i denne sesongen. Det er tøffe ting, ting jeg aldri kunne vært foruten, mye latter og uhøytidelighet! En god blanding. Jeg er så stolt!! Nå har jeg virkelig brutt en barriere jeg aldri trodde jeg skulle bryte! I tillegg til at jeg har spilt inn alle 10 episodene, har vi også laget intro låt. Jeg har vært på shoot og tatt coverbilde, samt filmet til vignett som skal på youtube. For dere får også muligheten til å se podcasten, og ikke bare høre den. Det har med andre ord vært en av de mest hektiske månedene jeg kan huske å ha hatt.

Derfor er det nå ekstra fantastisk å sitte på flyet til mitt favorittsted, Tulum! Tredje året på rad. Jeg virkelig bare elsker det stedet – og kan ikke vente med å luske rundt 2 uker i herlige omgivelser, varme, sol opp og nedganger – og generalt bare prøve å være litt mer i nuet! Har vært i en boble i hele januar, og nå er jeg down to the bone supersliten. Men det har det virkelig vært verdt.

Dagene på stranden skal jeg bruke til å høre igjennom alle 10 episoder av podcasten før den klippes ned til det som skal lanseres ut til dere. Det blir ferie – men likevel ikke helt, fortsatt en god del jobb som gjenstår. Men jeg kan i hvertfall jobbe med sand mellom tærne, lucky me!! Planen er at podcasten ska lanseres siste uken i februar, én episode per uke. Er så spent på tilbakemeldingene deres – og samtidig ganske redd. Jeg uroer meg hele tiden for hva jeg har delt, men for meg så viser det bare at dette virkelig betyr mye for meg.

I helgen har jeg hatt Henriette på besøk, jeg har feiret bursdag med alle mine fantastiske venner! Bursdagen min er på lørdag, og jeg føler meg jo ganske heldig som skal få feire den i deilige Mexico. Tror aldri jeg har feiret i utlandet før – gleder meg.

Masse kjærleik!