ALL GREEN

Uten navn-2Uten navn-1BALMAIN x H&M – antrekket er lånt av H&M

GOOOD lørdag mine fantastiske lesere ♥ Og happy halloween!

I går var det duket for James Bond galla premiere på Colosseum kino, vi var en liten før-fest før vi ble hentet med biler og kjørt til Colosseum. Der så vi Spectre, drakk litt champagne og spiste popcorn. Jeg hadde høye forventninger til filmen da jeg har hørt den skulle være så bra, men ble faktisk pittelitt skuffet.. Den var bra altså, men jeg har sett bedre Bond filmer. Uansett så var det en super opplevelse, hele salen var ikledd smoking og kjoler og stemningen var super. Etter filmen ble vi hentet og kjørt til Grand for etterfest, tror det var 700 stykker der. Superfin kveld med fine folk. Tusen takk Ronnie Ottem for at du ordnet en super kveld for oss!

Heldige meg fikk låne klær fra Balmain kolleksjonen til H&M. Jeg er rett og slett helt forelsket, kjolen, beltet, jakken, smykket og armbåndet, dette MÅ jeg få kapret meg på lanseringen. En av de fineste antrekkene jeg har hatt på meg på lenge! Dere får se bilder av hele antrekket imorgen.

Helgen går i ett! Idag arrangerer jeg og Gabrielle fra BAR en stor halloween fest på Bar Bygdøy Allé, hvor vi har fikset med makroner, ballonger, drikke, pynt og det kommer til å bli GOD stemning. Vi har hele nedre etasje på BAR til rådighet, så dette kommer til å bli en sykt morsom kveld. Gleder meg ♥ Jeg får makeup artist på besøk klokken 12, som skal sminke meg til kvelden.. Dere får selvfølgelig se bilder imorgen, men hint til kostymet er : Blå, med spisse ører, og svart rastahår, hehehe. Ikke så vanskelig å skjønne hva det er kanskje? Så nå må jeg avgårde for å hente makroner, ballonger, ferdig sydd kostyme og deretter er det bare å sette seg i sminkestolen her hjemme. Gud som jeg gleder meg til resultatet! Skal dere feire Halloween? Hva skal dere være?

SMIL Lene

HAIR – TUTORIAL

ANNONSE
Stående… HERLIGE PRODUKTER SOM LUKTER GODT …

Flere av dere har etterlyst en hair – tourial på hvordan jeg lager den wavy hverdags, og party-looken min. Dette er en hårsveis jeg har hatt som favoritt så lenge jeg kan huske. Alfa omega for å få den til er en stor, tykk krølltang og gode produkter som gir volum, struktur og hold. Her kommer steg for steg fra meg, med gode produkter fra Toni&Guy

collage kopi1Steg 1 : Vask håret godt med shampoo og balsam. Produkt : Toni&Guy Cleanse & Nourish

Steg 2 : Mens håret er vått, gi det en god fuktighets-boost ved å smøre inn en leave in conditioner. Denne hjelper også på frizzy hår, og er perfekt til denne årstiden her hvor håret er litt mer frizzy enn vanlig. Produkt : Toni&Guy Prep, leave in conditioner

Steg 3 : Mens håret er vått, ha i litt 3D volumiser fra rot til spiss. Ikke alle ønsker volum, men jeg synes håret ser mye mer kult ut når det er volum i det. Produkt : Toni&Guy Glamour, 3D Volumiser

Steg 4 : Om du ikke har tid til å krølle håret før du fyker avgårde til jobb, skole eller lignende, anbefaler jeg å spraye i saltvannsspray. Gjør dette rett før du tørker håret med føner, jobb litt i håret med fingrene og “klip” litt i det, slik at du får tekstur og bølger. Så er du ready-to-go før du vet ordet av det. Produkt : Toni&Guy Casual, sea salt texturising spray.

Steg 5 : Om du vil krølle håret, hopper du over steg 4, og går rett til føningen.

Steg 6 : Spray i litt heat protect spray før du går løs med krølltangen, dette er viktig for å beskytte håret mot varmen. Produkt : Toni&Guy Prep, heat protection mist.

Steg 7 : Del håret opp i to med en klemme, slik du kommer til i under-håret. Begynn å krøll store fine krøller under, dermed slipper du ned over-håret og gjør det samme. De vil bli ganske “spretten” til å begynne med. Men don’t worry, det løser vi senere. Produkt : En stor krølltang, eller rettetang.

Steg 8 : (Mitt favoritt-tips) Når du har krøllet ferdig, drar du børsten lett gjennom hele håret. De fleste blir stresset av det, og tror krøllene forsvinner. Det gjør de altså ikke, man bare gjør de litt mer sexy, wavy og cool. Etter du har børstet gjennom det, spray litt tørrspray fra rot til spiss. Dette gjør jeg alltid. Det gir hold, tekstur og volum, og i løpet av dagen kan du bare klipe og dytte litt i det, så fresher du opp sveien på én-to-tre. Denne bruker jeg ofte i bunnen for å få mer struktur når jeg har håret stritt også, et produkt jeg bruker hver eneste dag!
Produkt : Toni&Guy Glamour Dry Shampoo

Uten navn-14Steg 9 : Helt til slutt er det alltid greit å bruke litt hårspray for å holde på plass. Jeg er ikke så glad i å bruke “stiv” hårspray i selve krøllene, men her er en firm spray veldig fin å bruke. Ellers bruker jeg en litt sterkere spray (hold) til å spraye på små hårene som er helt håpløse på toppen. ( Noen som kjenner seg igjen?) Produkt : Toni&Guy firm hold hairspray & fleksible hold hairspray

Dette høres kanskje innviklet ut, i og med at det er en del steg. Men, jeg kan love dere at det ikke tar lang tid. Dette er noe jeg gjør veldig ofte, flere ganger i uken.. Når man får dreisen på det, så er det gjort på 15 – 20 minutter etter man kommer ut av dusjen. Det kan man unne seg når man har tid. Dette er forøvrig også en supercool partysveis som fungerer til alt. Om du ikke orker å vaske håret når du skal krølle det til hverdags eller fest, går du rett til steg 6. Start med heatspray, krøll, børst, spray tørrspray og til slutt hårspray. BOOM – ready to go!

LiggendeAlle disse fantastiske produktene (som forresten lukter himmelsk) får dere på -30 % hos alle Vita butikker denne uken og neste ♥ Produktene får dere her. Dette kan være et godt julegavetips også, perfekt med gode forbruksvarer under juletreet? Det synes i hvertfall jeg.

God klem til alle

BLACK & BLUE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA– BLACK AND BLUE, CLASSIC OUTFIT –

Veske Chanel Boy – Jakke Gina Tricot – Genser Bik Bok – Armbånd Dyrberg/Kern – Sko Acne – Tights Shein

OFFICE

Uten navn-6
MY OFFICE DESK ♥

Dere kan tro at jeg trives på det nye kontoret mitt? Nå har jeg til og med “flyttet” ordentlig inn her, tatt med både bilder og blomster hjemmefra. Viktig med trivsel og en personlig touch på kontorpulten når man bruker så mange timer der om dagen, ikke sant?

Uten navn-5OM KONTORET VÅRT ♥

Vi har lokaler på Skøyen, så jeg og Walther (el-bilen min) fyker hit på 5 minutter hver morgen. Bygget vi jobber i er ganske stort, og man blir møtt med en supersprek resepsjon når man kommer hver morgen. Den er så kul!

Kontoret vårt er stort og delikat. Store vinduer, hvitt, lyst, fint møblert, og med frostet glass inn til alle kontorer. Noen sitter sammen i hoveddelen, mens utviklerene sitter i andre enden sammen. I midten har vi en rekke kontorer som er oppkalt etter store shopping gater rundt om i verden, details details.. Jeg liker å trekke meg tilbake når jeg jobber. Sitter ofte med musikk i ørene og lukket dør. Da konsentrerer jeg meg aller best. Så jeg har altså fått mitt eget kontor, noe jeg er superglad for. Jeg har jo muligheten til å sitte med de andre også, om jeg ønsker det. Løper jo ofte rundt frem og tilbake til både daglig leder, brand manager, og utviklere. Har fleipet om at jeg snart må få meg sparkesykkel slik at jeg kommer meg kjappere frem, hehe. Kontoret er med andre ord ganske stort. Så flott, ren og ryddig og pent. Sånn vi liker det. Trives så godt.

Uten navn-8KOLLEGAENE MINE ♥

Jeg har bare kjekke kollegaer, og går godt sammen med alle. Vi er 11 stykker til sammen, 8 av de er mannfolk, så har vi styreleder og regnskapsfører som er damer, men de er ikke her hver dag. Så jeg må jo hanskes med disse mannfolka alene da, noe som er helt håpløst. Hehehe, neida – jeg bare fleiper! De er så trivelige, og humøret er alltid på topp. Koser oss veldig, og det er så viktig på en arbeidsplass. En herlig gjeng!

Trives veldig godt i den nye stillingen, mange spennende utfordringer. En helt ny hverdag for meg, som jeg virkelig elsker. I tillegg jobber jeg jo også med mitt eget AS, så det blir mye jobb hver eneste dag. Heldigvis har jeg funnet en kombinasjon som har fungert veldig bra hittil. Kjekt å få tilbakemeldinger om at dere er fornøyd med bloggen til tross for at jeg har gått ned fra to til ett innlegg om dagen. Føler i hvertfall at det er mer innhold i innleggene mine enn når jeg har hatt to om dagen. Er dere enige?

Uten navn-7
Ha en fin dag videre!

LONDON GUIDE

Endelig – her kommer den etterlyste London-guiden. Nå sier ikke jeg at jeg er noen London ekspert, overhodet – men her er i hvertfall mine tips til en hyggelig London-tur ♥

IMG_2674-2IMG_2678-2Uten navn-4OLYMPUS DIGITAL CAMERAUten navn-4OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAUten navn-4 IMG_1383P9182668IMG_1376Håper du likte disse tipsene, og at noe av det kan komme til nytte ved neste London tur.. Hva er ditt beste London tips? Del det da, vel 

PARTYFACTOR

ANNONSE; i samarbeid med Gina Tricot
OLYMPUS DIGITAL CAMERAUten navn-2OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJUMPSUITVESKEPELS

Flere av dere som har spurt om jeg ikke kan tipse om festantrekk som passer til denne årstiden. Jeg synes denne jumpsuiten er helt rå, og kombinert med heels, en pelsjakke og en edgy veske, passer den både til eventer, fest og dinner and drinks med jentene.. Antrekket er påkledd og classy, og man slipper å føle seg naken. Resten av partykolleksjonen til Gina Tricot kan dere se her, produktene finner dere også i butikkene. Jeg var der på lørdag og sikret meg noen andre godbiter også som jeg gleder meg til å ta i bruk. Synes prisene på plaggene er rimelige, så her kan man finne mange fine party antrekk til sesongen.

Sikre deg noen godbiter til helgen. Så utrolig masse fint ♥
collageSMIL Lene

UKE 43

God mandag, girls ♥ Håper helgen har vært avslappende og at dere har fått ladet opp til en ny, og spennende uke. Tenk at vi snart er kommet til november, tiden bare flyr avgårde. Må jo snart begynne å forberede seg til jul? Rart å tenke på, noen som har begynt allerede kanskje? Her kommer ukens mandagsspalte :

– Uken som gikk –

Ukens høst-kos øyeblikk :
Øyeblikket som troner høyest forrige uke, tror jeg må være lørdagsmorgen. Våknet tidlig, ryddet og shinet hjemme, laget meg kaffe, fyrte i peisen, jobbet med “make it a good one” innlegget mitt for dere, og koste meg i godstolen foran peisen.
Uten navn-1Ukens høydepunkt :
På torsdag fikk jeg beskjed om å være klar til date klokken 17.00 – fikk ikke vite noe mer enn det. Elsker sånne overraskelser! Gard var hemmelighets full helt til vi kom til restauranten vi skulle spise middag på. Han tok meg med til Tjuvholmen Sjømagasin, som blant annet ligger rett i nærheten av der jeg bodde før, samt The Thief hotellet. Anbefales virkelig. Vi hadde bort helt nede ved vinduene, med utsikt over deler av Tjuvholmen og sjøen, magisk stemning. Vi bestilte en 4-retters middag med vin, og i tillegg fikk vi appetizer, nydelig brød med smør underveis. Maten var himmelsk. Etter middagen tok han meg med på Latter! Så lenge siden vi har vært der nå, vi så Raske Menn, 90 minutter på 80. Veldig morsomt og en superhyggelig kveld. Man trenger seg en ordentlig datenight innimellom altså, viktig for å pleie kjærleiken litt ekstra ♥

Ukens utfordring :
Denne uken har jeg ikke hatt noen spesielle utfordringer. Føler jeg begynner å få kontroll på de nye rutinene på jobb, og med mitt eget AS. Men det skal sies at hadde jeg ikke hatt kalender i livet mitt, så tror jeg at ting hadde sklidd ut, hehe. Jeg er 100 % avhengig av kalenderen min, der står alt. I tillegg er jeg også avhengig av to-do lister, og jeg har gjerne tre stykker ila en uke. To til jobb som er alfa omega for å holde styr på alt jeg må rekke over. En til TheMOON jobben, en til mitt eget AS, og en til hverdagslige ting.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAUkens film :
Uten tvil Southpaw. Ikke ofte jeg griner av filmer og lignende altså, men da må jeg innrømme det ble noen tårer. Koste meg med taco og film under pleddet i sofaen mens Gard var på kino med Aleks. Finfin hjemmekveld.

Ukens musikk : 
Den fineste sangen denne uken Adele – Hello, den cooleste sangen denne uken Justin Bieber – Sorry. Andre :
Astrid S – Hyde, Juicy J – Low, Donkeyboy – Lost

Ukens antrekk :
OLYMPUS DIGITAL CAMERAcollagePA194704
Ukens måltid :
Laks med pasta og parmesan saus. Helt fantastisk! Her kan man bytte ut laksen med kjøtt, kylling eller lignende.
Parmesan saus funker til alt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADu trenger – laks, pasta, løk, sopp, squash, paprika, fløte, parmesan, salt og pepper + sitronpepper.
Dette gjør du – krydre laksen med salt og sitronpepper, stek den i ovnen på 225 i ca 20 minutter.
Kok pastaen mens du lager sausen. Kutt opp grønnsakene, stek dette i panna til det er ferdig, blant i fløte, salt og pepper, samt rasp opp parmesan og ha i. Smak til. Det er ordentlig godt med litt kraftig parmesansmak, synes i hvertfall jeg. Legg laks og pasta på fatet, og hell over parmesan sausen, topp det med litt grønne urter.

Ukens spørsmål :
Hvordan er det med kostholdet ditt nå, Lene? Ser jo du spiser brødmat, godteri, generelt mer karbohydrater nå, enn når du spiste etter oppsettet fra Helle?!

Ja, det stemmer nok. Jeg er ikke så nøyaktig på kostholdet nå, som jeg var fra februar – august. Etter sommeren har det vært full fokus på nye ting i livet som den nye stillingen i TheMOON. Jeg har ikke kommet i gang med treningen enda, rett og slett fordi jeg ikke har hatt motivasjonen eller tid til det. Jeg har heller ikke ryddet tid til det, om du skjønner. Så fokuset har vært på helt andre ting. Jeg er fortsatt bevisst, men unner meg godteri og litt ekstra kos i hverdagen nå. Når jeg begynner på igjen med treningen, kommer jeg nok til i bli enda mer bevisst, men akkurat nå er det ikke så viktig for meg. Blir en del enkle løsninger når man jobber mye ♥

GOOD FOR ME

ANNONSE
PA254713I tillegg til et nogenlunde sunt og variert kosthold, har jeg blitt flink å ta vitaminer. Det er ikke alle som har behov for dette – men jeg vet med meg selv at jeg trenger litt ekstra vitaminer i hverdagen, og jeg har funnet de fire som jeg synes passer meg godt. Dette er nok litt forskjellig fra person til person. Her er mine, og i tillegg får dere grunnene til hvorfor jeg tar akkurat disse fire, og hvordan jeg enkelt får de i meg i / eller ved siden av måltidene.

VITAMIN D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA– Dette er en tyggetablett med bringebærsmak, som jeg tar hver morgen før jeg drar på jobb.
Hvorfor ta Vitamin D? 
– Det forebygger mot benskjørhet. Alt for mange har mangel på dette viktige vitaminet. Styrker skjelett og benbygning gjennom å sikre kalsiumopptaket. Styrker immunforsvaret og normal muskelfunksjon. Vitamin D kan også hjelpe for bedre søvn, forbrenning og humør.
Hvordan ta Vitamin D?
– Svelg den til måltid eller tygg den som en tyggetablett.

SUPERFRUKT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA– Et produkt som inneholder 23 ingredienser innenfor 4 hovedgrupper ; grønt, frukt, grønnsaker og enzymer. Dette er helt naturlig tørkede råvarer.
Hvorfor ta Superfrukt?
– Mer energi – Mot dårlig kosthold – Naturlig multivitamin. Om du er dårlig på å spise variert, eller får i det for lite frukt og grønt i hverdagen, kan Superfrukt være et godt kosttilskudd slik du får i deg det du trenger. Frukt og grønt inneholder mange viktige vitaminer, mineraler og enzymer som er helt nødvendige for at kroppen skal fungere 100 %
Hvordan ta Superfrukt?
– Denne kan du enkelt ta alene, eller blande den i morgensmoothien din før du drar på jobb. Lag deg en grønn smoothie og bland den ut med Superfrukt, så er du i hvertfall helt sikker på at du har fått i deg nok.

CHILI

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA– Tablett som består av chili, grønn te, vitamin B3 og krom.
Hvorfor ta Chili?
– Her får man en ekstra boost med energi i hverdagen. Chili kan blant annet hjelpe til med å øke forbrenningen din, i tillegg hjelper den ved å holde søtsuget ditt borte. 
Hvordan ta Chili?
– Taes 30 minutter før måltid.

ACAI

Uten navn-1– Et kosttilskudd at høy kvalitet som inneholder frysetørket acai og Vitamin D3. Kapselen er vegetabilsk.
Hvorfor ta Acai?
– Acai beskytter cellene, og bidrar til bedre hud, hår og negler i tillegg til at den styrker immunforsvaret. Acai er en sterk og naturlig antioksidant, en veldig næringsrik frukt. Acai har blitt superpopulært og brukes til både juicer, smoothier og i kosttilskudd.
Hvordan ta Acai?
– Miks den i frokosten din, i juicen, i smoothien eller lag deg en digg Acai – bowl som jeg har gjort over her. I denne er det yoghurt, bær, mandelflak og pulver fra Acai tabletten.

Er du flink nok til å spise sunt, variert og ta de kosttilskuddene du trenger? Det er i hvertfall noe å tenke på ♥
Produktene kan du bestille hos Good For Me, samt finne ut og lese om andre typer kosttilskudd.

FLARED

PA194721OLYMPUS DIGITAL CAMERAPA194702PA194704OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeans – Sko Sapatos By Polliani – Hatt Miss Selfridge – Kimono Bik Bok – Genser – Veske Chanel Boy

Flere enn meg som tør å kaste seg på denne trenden? Flared-bukser ser man over alt i butikkene nå, i skinn, i stoff, i suede og i dongeri. Denne favoritten fant jeg på Bik Bok, Never Denim er det som har den. Synes den er superfin og klassisk. Neste gang skal jeg ha en hvit, litt lengre skjorte til, samt svart tilbehør. Her kan man gjøre mange forskjellige kombinasjoner. Superfint til høsten synes jeg, hei 70-tallet!

Idag våknet vi uthvilt klokken 0830 (?) .. Hehe, vi sovnet faktisk på sofaen begge to klokken 22.30 igår. Pensjonistene vi altså.. Men veldig godt å være uthvilt. Ryddet, støvsuget og vasket hele leiligheten før klokken 10.00 idag? Det må være rekord. Men fy så godt når det er gjort. Gard har vært på løpetur og nå skal vi spise deilig søndags frokost. Ferske rundstykker, eggerøre, bacon og godt pålegg. Senere er tanken å ta seg en tur i skogen, kanskje grille pølser også.. Mm, kose søndag ♥

SMIL Lene