Tv2 Sumo / Konkurranse

Som den Hotel Cæsar fan’en som jeg er, hoppet jeg i taket da jeg fikk mail om at Tv2 Sumo har samlet alle 29 sesongene, håhå! Og i tillegg kan man nå se morgendagens episode dagen før den går på TV. Huuurra! For som oftest har jeg ikke tid til å se episodene på TV, så da er det greit at man kan se det på Sumo.. Hotel Cæsarfest! Her kan dere se alle sesongene, om dere ønsker. I tillegg til dette, så kan man nå se enda flere, fulle sesonger med TV2 sine serier på Sumo, både norske og utenlandske. Jeg har blant annet sett Desperate Housewifes siden jeg ikke fikk sett det da det gikk på TV. Også er det jo så gøy når man kan se mange på rappen, istedet for og kun se én! De forskjellige seriene kan dere finne her. I samarbeid med TV2 sumo har jeg fått lov å dele ut 5 Sumo Gull koder med varighet på 3 måneder, og da kan dere velge å vrake fra alt av innhold på siden, juhu! For å være med i konkurransen, trenger dere bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet + mailadressen deres, så kårer jeg 5 vinnere ila noen dager! (Annonse)

Grand Hotel & Artesia SPA

God søndag fine leserne mine  ♥ Igår hadde vi en fantastisk lørdag, fra morgen til kveld. Startet dagen med å lage nybakt brød til Henriette og Malene, etterfulgt av massage, spa, vin, frukt, og skravling sammen med 5 herlige jenter på Artesia SPA på Grand Hotel, så koselig Slike dager er gull verdt! Her sammen med Malene, Kari Janne, Hanne og Lise. Henriette er fotograf! Det er så fint inne på spaet hos Artesia, med svært basseng, steam og badstue. Jeg hadde full massage på 60 minutter, og det var awesome! Deilig med litt massage i en stressende hverdag, hihi . . Det har alle lov å unne seg. Vi fikk deilig frukt og vin servert når vi kom, så bestillte vi oss hver sin drink når vi hadde badet ferdig. Ble så borskjemte og dullet med, kjempeheldige er vi! Hit skal vi flere ganger. Perfekt lørdag/søndags aktivitet sammen med kjæresten eller jentene. Artesia SPA arrangerer jo jenteweekend på Grand som passer perfekt for venninne gjengen! Etter deilig spa, bestillte vi pizza på hotellrommet, som forøvrig var innredet av Tutta! På ladies floor på Grand er det forskjellige kjendiser som har innredet hvert sitt rom! Var det ikke fint? Åh, kosedagkosedagkosedag! Hoppet inn i en gammel Asos kjole igår, tror faktisk de har fått den inn igjen nå . . Se denne buketten av VAKRE jenter! Og så er de så snille og gode også da, på toppen av det hele! Hehe, heia søteste Fiona :-* En perfekt dag og kveld som idag tidlig ble avsluttet med den BESTE hotellfrokosten vi har spist. Jeg og Malene ble sittende i nesten 1,5 time. ÅH, for ett utvalg! Er ikke dette perfekt dagenderpåmat så vet ikke jeg 😉 Nå skal søndagen nytes hjemme, og jeg skal diske opp med fårikål og hjemmelaget eplekake med vaniljeis til Malene og Henriette ! Søndagskos ♥ (Behandlingen og oppholdet er sponset)

Helaften

Hei fine jenter! Følte jeg måtte gi litt lyd fra meg, i skrivende stund er jeg og 5 herlige venninner på Artesia SPA på Grand Hotell, og vi koser oss virkelig ihjel! Med massage, basseng, steam, vin, frukt og drinker. I tillegg har vi sjekket inn på Ladies floor, hvor vi skal ha skikkelig jentevorspill med sushi og vin før det blir bytur! Ååh som vi koser oss. Viser dere flere bilder imorgen!

Nyt lørdagskvelden! Smask

Love Artdeco

God helg til verdens godeste lesere Idag har jeg vært på farten, blant annet har jeg vært innom kontoret på Miinto, så lenge siden jeg har sett alle nå… Trist, men veldig kjekt å se de igjen! Stoppet på Pascaal på vei bort, for å kjøpe makroner til hele gjengen, daaa ble de glade da! Nå skal jeg, Maria, tannlegen min Lisa og Henriette på Onda og spise deilig middag og drikke litt vin, gleder meg! Idag har jeg sminket meg med produkter fra Artdeco, som forresten endelig har fått nettside. Mine favoritter er disse : Dream foundation – Pudder foundation – Brun øyenskygge – Lys øyenskygge – Lipgloss, alt er fra Artdeco, og det er virkelig gode produkter! Kan anbefales. Begge foundationene har en fantastisk dekkevne, får superfin hud! Antrekket i kveld : Sko Nelly // Topp Cubus // Skjørt StyleByMarina I tillegg vil jeg også oppfordre dere til å gå inn å stemme på “Norges mest elskede blogg” som Artdeco har i samarbeid med Side2. Heiaheiaheia, fine jentene! Alle fortjener jo å vinne synes jeg da . . Men stem på deres favoritt, så blir de glade! Jeg holder en knapp hver på Annette og Caroline, siden det er de to jeg følger daglig. Heiaheia! Ha en deilig fredagskveld hva enn dere har planlagt for kvelden. (Annonse)

Mexican fiesta

GOD MORGEN!! Her er det full rulle i leiligheten, jeg har vært våken siden klokken 08, til tross for at vi var ute igår .. Men jeg var i superfin form, så heldigvis er jeg opplagt slik jeg kan nyte fredagen! Men først, jobb. Igår laget jeg til Mexican fiesta til jentene og Knut Eirik, så ble det ett kjapt vorspill her hos oss før vi dro videre til BAR Bygdøy Allé for premierefesten til Tigerstaden, skjønne jentene – så flinke! Dere må se første episoden på søndag! I tillegg sang Carina sangen sin, og det var så fint! Laget taco og nachos med hjemmelaget guacamole og massevis av deilige grønnsaker. Og med litt coronas, lime, ananas og paraplyer ble det litt mexicanfeeling over det hele . . Så lett, så enkelt! Hihi.. Og maten gikk heldigvis ned på høykant! SNADDER! Jeg bestilte meg to nye kjoler på ASOS til helgen, og fikk de heldigvis på døren igår. Var den ikke fin? Har blitt så glad i den allerede, og ønsker meg den i 14 farger, hihi .. Ha en deilig fredag!

#Workout

HALLO! Jeg har hatt en knallstart på dagen. Med treningsøkt på SATS. Første gang uten Maren, og jeg synes faktisk jeg klarte meg meget bra! Å springe intervaller med Swedish House Mafia på ørene er helt fantastisk! Mine favoritter er : Don’t you worry child & Miami 2 Ibiza. I tillegg fikk jeg trent både mage, rumpe og lår. PUH! Så nå er jeg virkelig klar for kveldens morsomheter sammen med jentene! Vi skal på førfestpremiere på Tigerstaden, og vi får besøk av masse jenter hjem hit først. Så da skal jeg diske opp med noe godt, og gjøre det litt spennende her hjemme, viser dere senere! Idag fikk jeg testet ut mitt nye treningstøy fra X-life, love it! Jakke herfra // Tights herfra // Sko Reebook.. Craft har forresten inngått et samarbeid med Rosa Sløyfe, så om man kjøper klær fra Craft går 10 % av kjøpesummen til Rose Sløyfe! Idag har jeg laget den beste lunsjen, ååå nam! Proteinpannekaker, og det var faktisk helt nydelig. Og, bra når man trener, juhu! To fluer i en smekk .. Det er bare å blande ut to scoops med vann, og steke i vei! Gjort på under 5 minutter. Blandingen finner du her  (Produktene er sponset) Nå må jeg hive meg rundt, jeg skal vaske leiligheten, dusje, ordne meg, og lage til til jentene kommer kl 18! Gleder meg sånn til kvelden ♥ Snart helg!  

Fresh glamour – film

Dere husker når jeg var i Stockholm i forbindelse med ett oppdrag? Som dere vet så var det i samarbeid med Yves Rocher. Det har jo vært litt styr mtp dette i ettertid . . Og jeg har brukt over én uke på og bestemme meg for om jeg skulle fortsette samarbeidet eller ikke, og etter utallige telefonsamtaler med Yves Rocher både i Sverige og i Frankrike, vil jeg bare at dere skal vite disse tingene : Ja, Yves Rocher står på listen over dyretestede produkter. Men de tester IKKE på dyr. Jeg vil dere skal vite, og forstå at jeg IKKE er for dyretesting. Dere vet jo at jeg selv har to hunder hjemme som jeg elsker over alt på jord, og tanken på at mennesker kan være stygge med disse uskyldige dyrene får meg til å rase innvendig. Før jeg sa ja til oppdraget, fikk jeg vite at Yves Rocher IKKE tester på dyr.  Men i ettertid har jeg fått vite Yves Rocher selger sine produkter (som de fleste andre merker) til Kina. Og i Kina hender det at myndighetene tester ferdige produkter (som er importert fra andre land) på dyr. Dette er også grunnen til at Yves Rocher ligger på de røde listene. Jeg har tatt beslutningen om å fortsette samarbeidet etter jeg har fått vite hvor Yves Rocher står i forhold til dette med Kina : De er sterkt engasjert i denne saken, og de jobber hardt for at myndighetene i Kina skal slutte med dyretesting., og heller finne alternative metoder. Og ved å ha en tett dialog med kinesiske myndigheter, er sjansen for å kunne påvirke dem i riktig retning mye større enn at man trekker seg ut og ignorerer problemet.  Og det tror jeg vi alle sammen kan være enige i?! Jeg føler ihvertfall at jeg heller vil støtte ett merke som faktisk prøver og gjøre en forskjell, enn ikke? Uansett, looken fra Yves Rocher er allerede ute, og jeg har lenge lovet dere å vise både den og videoen som er laget, samt invervjuet med meg, så her kommer den! (Og neste uke kommer forresten en konkurranse hvor dere kan vinne en tur til Paris!) http://youtu.be/f4mRE2dsqa0 Kampanjesiden kan dere få se her, samt de andre bloggerenes looks også. Og looken min kan dere få kjøpt her! Her ser dere looken, både på meg – og på den VAKRE modellen! I tillegg legger jeg ved ett skriv jeg har fått fra Yves Rocher i Frankrike, slik dere kan lese enda mer om hva de står for. (Annonse)

Crispy fall

Hei fine leserene mine! Tusen takk for de fineste tilbakemeldingen på forrige post, dere er bare så gode! ♥ Idag har dagen gått til jobbing, lunsj med Tone, og kveldstur i butikker sammen med Henriette. Så koselig å gå på Karl Johan når det er halvmørkt ute, og litt crispy høstvær. I skrivende stund multitasker jeg med blogginnlegg og matlaging. På matplanen står stekt torsk, gulrøtter og hjemmelaget potetmos, det skal bli så nydelig! Og resten av kvelden skal macen klappes sammen, og så skal det slappes av med filmer på apple tv! Elsker apple tv, det er jo så smart! Her er dagens . . Med fine Oslo i bakgrunnen ♥ Skjørt Zara / Jakke, singlet & cuffs BIK BOK / Veske Cubus Fikk pakke som jeg hentet på postkontoret idag, og den var ikke liten .. En svæææær pappeske, på maaange kilo som jeg måtte bære med meg helt hjem puuuh. Fikk jo trenet armene litt da, i det minste. Og – det som lå oppi gjorde det absolutt verdt bæringen. Massevis av treningsklær og diverse fra X-life, hurrahurra! GLEDER meg til trening imorgen med nye, freshe treningsklær. Håper dere har en deilig onsdagskveld!

Our home pt.2

GOD MORGEN! Jeg startet tirsdagsmorgenen med hjemmekontor på sengen, sååå deilig! Så nå har jeg allerede rukket og jobbe i 3 timer. Herlig! Har ikke hatt tid til å lage noe morgeninnlegg til dere, men jeg kom jo på at jeg ikke har vist dere resten av leiligheten, så her kommer noen bilder. Detaljer ♥ Badet ♥ Vi har felles walk-in closet (om jeg kan kalle det ett. . ) Det er kjempelite, så vi bestemte oss for å presse inn sko og jakker! Men vi har ihvertfall ordnet oss med ekstra skohyller, og så har vi skap til jakker osv. Mine ting til høyre – og Malene sine til venstre ♥ Hva synes dere? Nyt tirsdagen, nå skal jeg på trening og bli ULTRASPREK sammen med PT-Maren!  Forresten, venninnen min Carina Dahl gav ut en ny singel igår, jeg ELSKER den! Og hørte på den hele veien fra Ålesund til Oslo igår, repeat, repeat, repeat! Kjøp den da vel, lover at dere kommer til å like! iTunes: http://bit.ly/UJaGAm Spotify: http://spoti.fi/RVlcA1 Wimp: http://bit.ly/SfIikh

Innekveld

Endelig traff rumpa sofaen, etter en hel dag med forskjellige ting på agendaen. Og her har jeg planer om å sitte resten av kvelden .. Det er ordentlig høstvær ute, da er det så deilig og bare være inne og kose seg! Malene er på jobb enda flinkejenta, mens jeg og Henriette nettopp har spist en ny versjon av panang gai gryten min. I tillegg har jeg bakt knekkebrødene mine igjen, og denne gangen har jeg kjøpt knekkebrødboks til oss også. Så søt! Jeg mener . . Kan det blir mer “knekkebrødete” .. ? Denne fant jeg forresten på Traktøren. Uansett, så tenkte jeg at jeg skulle være hyggelig å dele den nye, ganske enkle oppskriften av panang gai. Du trenger :

  • Kylling
  • Kokosmelk
  • Gulrot
  • Sukkererter
  • Brokkoli
  • Red curry paste (fra Blue Dragon) fåes kjøpt på dagligvare butikker . .
  • Fløte

Kok gulrøttene, mens du hakker brokkoli og sukkererter i biter. Stek kyllingen samtidig. Ha kokosmelken i en gryte, og ha litt fløte i. Begynn og smak til med curry pasten, idag brukte jeg to bokser kokosmelk, litt fløte – og nesten hele glasset med curry. I tillegg har jeg mange suketter i (istedet for sukker) og salt. Smaken skal være veldig søt, med litt salt . . Når du har fått en perfekt saus, har du i kyllingen, gulrøttene og det grønne. La det småkoke i ca 5 minutter før du serverer. Nå blir det avslappingsmodus på oss her! Jeg har forresten oppdatert salgsbloggen pittelitt idag, så om dere vil ta en titt kan dere klikke inn her.