Oslo <3

Hei alle sammen! Lille nyttårsaften, og jeg har kommet meg hjem i leiligheten. For en deilig jul jeg har hatt med familie og venner hjemme. En rolig jul med alt for mye god mat, og masse kjærleik! Helt fantastisk. Jeg føler meg veldig heldig ♥ Håper dere har hatt en fantastisk juleuke dere også. Godt å få ladet batteriene før man begynner med blanke ark.

Jeg dro en tur til Ålesund i går og fikk kvalitetstid med Henriette, Egil og favoritt-guttene Noah og Harley. Harley har rukket å bli 2 måneder allerede og er verdens beste kose-gutt. Noah ville jeg skulle sove på rommet hans i natt, søøtingen – og han var ikke i tvil om at han skulle være med og kjøre meg på flyplassen tidlig idag. Lille gullet ♥ Så kjekt å se de igjen, og få litt kvalitetstid med Henriette og Egil også! GULL ♥ Alle mine nærmeste venner er som familie for meg, så jeg setter pris på hvert sekund vi får sammen.

Etter en fantastisk juleuke var det likevel helt magisk å komme hjem! Jeg ble så glad når jeg kom hjem til leiligheten igjen. Idag har jeg vasket hele leiligheten og shinet her, vært på trening, og laget viltgryte. Imorgen skal jeg ha 18 stykker her på nyttårs-brunch klokken 13! Det blir en nydelig start på nyttårsaften med gode venner. Gleder meg masse. Senere skal vi på nyttårsmiddag og fest sammen, det blir fint å avslutte 2018 med de man er glad i! Håper dere får en nydelig nyttårsaften og hurra for det nye året!

Home sweet home!

Her er noen av julegavene jeg fikk i år! Jeg fikk denne “Coffeemakeren” som man putter filter i, kaffe og heller varmt vann over, så trakter den seg ved frokostbordet. Heldige meg!

I tillegg fikk jeg disse fantastiske glassene fra Ripple som jeg skal begynne å samle på. De finnes i longdrink glass, i vannglass, og i champagneglass! Elsker. På toppen av hyllen ser dere den fine nye presskannen min som jeg fikk av Odaskatt! Jeg ønsket meg denne – og synes det er så gøy at man kan lage kaffe på så mange måter!Dette kaller jeg bare årets karaffel. Jeg er så forelsket i den! Jeg kjøpte den i julegave til meg selv fra pappa og de. Jeg var ikke i tvil om hva jeg ønsket meg. Ser dere at den matcher favoritt lysestakene mine?

Heldige meg som har fått disse tingene av familie og venninner. Gleder meg til å ta alt i bruk! Resten av gavene kommer ♥

Godt nyttår – jeg ønsker dere et sunt, godt, og FINT 2019!

God jul, fantastiske dere

God jul mine fine og trofaste lesere ♥ Jeg håper dere har deilige dager sammen med de dere er glade i. At dere får stoppet litt, og hentet litt overskudd til den nye hverdagen i 2019. Julen for meg er ikke bare tid med familien, det er også tiden for refleksjoner fra året som har gått, og tanker om hvordan jeg ønsker at 2019 skal være. Som dere vet – så haster vi avgårde i hverdagsrushet med alt vi skal,alt vi vil, og alt vi må rekke – og ofte blir det lite tid til ettertanke. Da er det deilig og få litt ekstra tid til å tenke gjennom alt, før man starter på nytt med blanke ark.

For meg har 2018 vært bra på veldig mange måter, herregud det har virkelig vært et bra år!! Men parallelt så har det har også vært året med mest motgang, sårbarhet og vonde dager. Og det har på en måte vært bra, for jeg har virkelig fått kjent på ting jeg ikke har fått kjent på før. Og ut av dette har jeg lært, så uendelig mye, blitt så mye sterkere, og blitt enda bedre kjent med meg selv. Man skal ikke alltid tenke på motgang som noe negativt. Jeg vil vel si at 2018 har vært året for læring! Og jeg er veldig klar for å gå rustet inn i det nye året med mål, planer og et sterkere sinn ♥ Det gjelder bare å se det positive i alt! 2019 – I’m ready!

Julaften var så utrolig hyggelig! Jeg er så heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt. Jeg elsker jo å gi, men jeg skal jaggu si at jeg er super takknemlig for alle de nydelige gavene jeg fikk i år! Akkurat hva jeg ønsket meg! Om dere vil kan jeg dele dette i et innlegg? Alltid litt gøy å se hva man får, og kanskje snakke litt om hva man har gitt også? ♥

God jul fra Ollie, Oda og meg! (De andre i familien er litt mer kamerasky enn oss, hihi)

To favoritter ♥ Love you!

Julekjolen i år er fra By Malina & Sko fra Kurt Geiger, øredobbene fra Glitter ♥

Vi har vært 6 stykker hittil i julen, i dag kommer det 6 stykker til – og i morgen kommer Andreas og Maiken. Så da blir vi 14 (!) stykker i morgen. Herregud jeg gleder meg!! Familietid med de beste! Håper dere har det fint.Og god romjul! ♥

Hvilepuls og lille julaften

Heeeeei ♥ Nå har jeg litt dårlig samvittighet for lite oppdatering, men jeg håper dere har det herlig på lille julaften! I går kom jeg hjem til gjengen, og da var det var duket for sjømat med reker og kreps – og nesten alle var på plass i heimen. I dag har vi alle sovet lenge og spist felles frokost. Er så innmari hyggelig når alle er sammen. Og veldig viktig i denne førjuls og juletiden, vi er heldige som har hverandre ♥ Ellers idag har jeg vært på besøk hos min kjære Helen, jeg er jo fadder på datteren hennes Iben, sammen med Malene og en kompis som heter Mads – så idag var vi alle samlet der.

Mmmm!Kreps er så godt! Min favoritt er faktisk krabbeklør, men reker og kreps er NYDELIG det også. Jeg lagde meg nettopp gratinerte sjøkreps med smør, hvitløk, estragon, dillsmør og ost – det var helt vilt godt! Anbefales om dere skal servere forrett eller bare litt kosemat!

Ollie har blitt mye større enn sist og fått verdens søteste store ører! Ååå. ♥ I tillegg er han så snill, glad, kosete og sosial – en fryd å ha løpende rundt i huset. Gullet!

Så gleder vi oss til julaften i morgen, i kveld er vi slappe hele gjengen og koser oss hjemme med hver sine aktiviteter som matlaging, boklesing, og kos! Alt er heldigvis i orden hva gjelder gaver så i morgen er det bare en ting å gjøre ; NYTE!

GOD JUL til alle dere som klikker dere inn her. Det betyr så utrolig mye! Kjekt å dele litt av livet og hverdagen her inne med dere – det er så god energi og dere er herlige. TAKK!

Nyt dagen i morgen med de dere er glad i. Det er det som betyr noe ♥

En deilig kyllingrett

Hei dere! Snart i mål med julegavene nå hoho, når man først setter i gang så går det jo rimelig fort. Selv om det er mange å kjøpe til. Fått unna 3/5 treningsøkter denne uken har jeg også! Det er så deilig å føle seg ekstra fresh før jul, for det blir jo som vi vet, ekstremt mye kos i julen – noe jeg gleder meg veeeeeldig til!

I går lagde jeg en av mine favoritt kylling-retter, som jeg tenkte jeg ville dele med dere. Den er veldig enkel, og gjør seg omtrent selv. Bruk gjerne en jerngryte om du har det, det går greit uten også.

Dette trenger du ; kyllinglår, timian, småpoteter, løk, champignon, stykke med bacon (ikke skiver,) salt, pepper & smør.

Start med å skjære bacon i store terninger, stek det mens du skjærer opp løk og sopp. Ha poteter, løk,  sopp i gryten og ha i smør og vann. Vannet skal bli til typ “sjy” så ikke ta for mye. (Heller ikke for lite) Jeg tar alt sånt på gefylen. Ha i noen klatter med smør, salt og pepper, og la det småkoke til potetene blir møre. I mellomtiden steker du kyllingen i pannen slik den blir gullen på begge sider, krydre godt og ha timian både i pannen og på kyllingen, NAM. Når den er gyllen – legger du den på toppen av grønnsakene i gryten og lar den “koke” sammen med det andre. Baconet kan du ha i helt på slutten. Denne retter er bare helt njudelig, spesielt med sjyen til som lager ekstra god smak. Smak til den underveis så du vet den er krydret nok!

NAM – den er så god! Anbefales virkelig. Jeg elsker den (om jeg skal si det sjæl) … ♥

Enkle grep til litt mindre støy i hverdagen

Reklame i samarbeid med Klarna


Idag skal jeg sette inn støtet og handle julegaver – det er kanskje på tide nå! Det er jo så hyggelig å gi gaver til de man er glad i, men jeg skal være ærlig og si at jeg synes den fysiske shoppingen er litt … støy! Jeg synes det er mye enklere å shoppe på nett, da kan jeg sitte hjemme i sofaen under pleddet med en deilig kopp kokos-latte og klikke ting hjem. Jeg gjorde det i fjor – kjøpte alle julegavene på nett lenge før jul og sendte det rett hjem til øya!

… Sjekk ut med Klarna når du shopper på nett! Hvorfor? 

I tillegg er det både veldig smart og gratis å sjekke ut med Klarna foran å betale med én gang. Noen liker jo å få betalingen unnagjort med én gang, men det er ikke alltid man har ork til å hente kortet sitt når man sitter limt fast i sofaen( (ja, for så late har man blitt?? Alt skal være så enkelt som mulig) Og for de som i tillegg ikke har nettbank på mobil så er det jo enda mer ork å lete etter brikken i tillegg. Den finner jeg aldri så det er bare å gi opp. Det er jo heller ikke alltid at det man klikker hjem passer, eller sitter som man skulle ønske, og har man betalt med Klarna så slipper man i ettertid og passe på at pengene har kommet inn igjen på konto. For da har man faktisk ikke betalt det enda. Klarna har forfall på 14 dager, så da rekker man fint å få det hjem, se på, prøve på og bestemme seg for om man vil betale det – eller returnere det.

Ett steg til en enklere hverdag, med mindre støy! Ja takk! Klarna-appen ;

Som regel er det enkle ofte det beste – og det gjelder mange ting i hverdagen. Heldigvis kan man gjøre bevisste valg for at ting skal gå litt “smooothere” – og det er ingenting som er bedre enn det i en travel hverdag. Alle tiltak jeg kan gjøre for at jeg får en, to eller tre mindre ting å gjøre er varmt velkomment hos meg. To-do-listene er lange nok som de er.

Mine tips til en litt smooothere hverdag er å starte med å laste ned Klarna sin app på telefonen. Dette er gratis, og hvorfor i alle dager skal man det? Joda, det skal jeg fortelle deg!

Hvor mange ganger har du fått en faktura på mail som du har glemt av? Jeg rekker opp hånda der og føler meg skyldig som fy! Det skjer HELE tiden. Jeg kan til og med klare å glemme forfallsdato på de fysiske fakturaene i posten. Rett og slett fordi det faller bort i alt annet man skal huske. Og det er ikke kult å være den som glemmer en faktura, og får purring i posten. Dette her er også noe av det jeg kaller for STØY. Og jeg må kvitte meg med mest mulig støy i hverdagen for å få brukt kapasiteten min på de tingene jeg skal ha fokus på. Fordelen med Klarna-appen er nemlig at man slipper å glemme forfallsdatoer og få purringer, gjennom appen legges fakturaer direkte inn, og man får varsling på telefonen når den skal betales.

Klarna appen hjelper deg med disse tingene ;

  1. Betale fakturaer med et klikk i appen
  2. Aldri gå glipp av en betaling, man får melding av appen når en faktura nærmer seg forfall.
  3. Chatte med kundeservice 24/7 (døgnåpent)
  4. Snooze betaling – utsette betaling i 10 dager gratis
  5. Melde retur av varer – da fryses også betaling av dissevarene.
  6. Oversikt over alle kjøp man har gjort med Klarna

Det er GENIALT og gir deg ganske mye mindre støy og ganske mye mer oversikt på en veldig enkel måte! Du starter ved å laste ned Klarna-appen. Så logger du deg inn med BankID. Du kan laste ned Klarna-appen til apple/ios her – og til android/play her

Ha en deilig førjulstid!

Juleuke!

God mandag fra meg ♥ Denne uken kaller jeg bare juleuke! Jeg skal gjøre alt jeg kan for å få jule-følelse fra morgen til kveld. Tenk at det bare er en uke til julaften, det er helt rart! Jeg føler at det går fortere og fortere frem mot jul for hvert år som går, om dere skjønner? Klarer ikke å henge med jeg altså. Nå teller jeg faktisk dager til jeg skal sette meg på flyet hjem, for det er først når jeg kommer hjem at jeg virkelig føler jule-følelsen på hele kroppen. Jeg gleder meg til å se et julepyntet barndomshjem, en liten Ollie som har vokst siden sist og fått på seg rød julesløyfe, Odaskatten min, storebror og kjæresten, pappa og stemor, Anniken og kjæresten! Jeg gleder meg til å tusle rundt hjemme med pysj, tøfler og drikke x antall kopper kaffe hver dag, til å høre på julemusikk, bade i jaquzzien, spille spill og bare ha kvalitetstid med familien. Det er lite som slår akkurat det. Gleder meg til å se alle jentene igjen, Helen og lille fadderbarnet mitt Iben ♥ Og så håper jeg at det blir nogenlunde OK vær så jeg kan gå steintrappene å få litt trening i løpet av uken. Men det slår aldri feil – det er alltid full storm i julen hjemme på Midsund. Mulig jeg må se langt etter de trappeturene der..

Jeg regner med dere er godt i gang med alle forberedelser. Har dere kjøpt inn alle julegavene? Jeg har ikke begynt ordentlig … Så det er bare å få i gang alle julegave-listene og komme seg ut, det går jo fort når man først begynner!

Sofa og kaffekos blir det mye av i julen! Flere har spurt om denne skjorten – og den kan dere kjøpe her. 

Uansett – i julen slapper man jo veldig av hjemme, og da er det jo også hyggelig å se litt serier innimellom slagene. I går begynte jeg å se en serie som jeg bare ELSKER! Den nye, norske på NRK, “Lykkeland” Dere kan se den på NRK Nett Tv. Dette er en norsk serie, året er 1969, og serien tar oss gjennom det første store oljefunnet og snur Stavanger på hodet! Virkelig anbefales, jeg er helt hektet og har bare 3 episoder igjen nå. Nei og nei! Denne må dere se! I tillegg så synes jeg at man skal se “Parterapi” sammen med hele familien hjemme – jeg bare ELSKER Parterapi, det er så latterlig morsomt. Jeg trodde alle hadde fått det med seg, men er faktisk litt overrasket over hvor mange som ikke har sett det – og derfor tenkte jeg at jeg måtte anbefale det. “ÅÅÅ VI LOOOOOO” ♥ (Dere  kommer til å skjønne hva jeg mener med det når dere har sett det) Dette blir felles-serien i familien i julen hjemme hos oss i hvertfall. Jeg hadde begynt rett på sesong 2, det er den som er gøy!

Om dere har noen gode serietips til serien som bare engasjerer fra start – let me know! Jeg trenger noe til julen selv nå som jeg snart er ferdig med Lykkeland!

Ønsker dere en deilig mandag!

Nede for telling

… Eller UTE for telling som jeg presterte å skrive på instagram her om dagen, hehe. Hei forresten, og god fredag! Ja – det har vært stille fra meg noen dager. Jeg fikk besøk av mamma, bror og kjæresten hans på tirsdag, så fantastisk deilig å ha de her! Kvalitetstid med familien er noe av det jeg setter høyest. Da var det ekstra kjipt at kroppen min bestemte seg for å streike helt med 39 i feber og alt som hører til! Hell i uhell siden det var veldig godt å ha de her mens jeg var syk. Jeg skulle jo ta de med på masse hyggelige julegreier – men vi var alle enige om at så lenge vi var sammen så var jo det det viktigste! Vi klarte likevel å rekke innom julemarkedet i Spikersuppa på tirsdag ettermiddag, spise pinnekjøtt, masse godteri, se juleprogrammer og filmer, og så avsluttet vi med hyggelig julelunsj i går før de reiste hjem. Separasjonsangst! Hehe.. ♥ Men nå er det 8 dager til det er hjem til juuuul! Andreas er i militæret i år, så han får ikke vært hjemme til jul – og det er den verste beskjeden han, jeg og vi alle kunne fått, vi vil jo ha han hjemme! Så jeg driver og tenker ut en plan for å få han hjem likevel.. Lov å drømme..

Jeg har kastet meg over rød-leppestift-trenden igjen jeg! Dette er “Spice” fra NYX.
Pinnekjøtt laget på Orvik-vis, og mammakos ♥ Skjorten min er fra H&M

Anbefaler en tur innom julemarkedet om dere enda ikke har vært der – utrolig koselig å tusle rundt.
Fyr i peisen er godt når man er syk ♥

Men folkens! Og jeg tuller ikke. Onsdags kveld laget jeg meg en blanding av masse ingefær, sitron, honning og vann som jeg drakk før jeg la meg. Jeg hadde typ 38,7 i feber når jeg la meg, våknet feberfri?! Jeg tuller ikke når jeg sier jeg tror det gjorde susen. Så det er bare å koke seg “heksegryte” om dere er / blir dårlig!

Fortsatt ikke helt tipp topp – men idag skal Espen feires her hjemme, så det er bare å bli bedre! ♥ Ønsker dere en deilig helg! Takk for at dere klikker inn og leser. Det betyr alt!

DIY til julebordet

Hei og riktig god mandag fra Oslo! Si meg – har dere fått julestemningen på plass enda? Det har ikke jeg nemlig, og jeg som er en sånn julejente! Heldigvis kommer familien i i morgen – og da skal det bli juuuul i heimen, med julemusikk og julemat, jippi! ♥ Så må jeg nesten få med meg mamma på julebakst, hun bakte alltid sjakkruter til meg når jeg var liten jente, og det var det beste jeg fikk!

Prøvde å få den frem i går – var hjemme hele dagen, hørte på julemusikk, så julefilm. Nei… HVA skjer! Hehe..

Det skjer jo mye gøy i desember, og det er ikke alltid man finner akkurat det man vil ha på seg eller ser for seg. Jeg var på julebord / middag hos min nydelige venninne Marie på fredag, det var så gøy! Og jeg ante ikke hva jeg skulle dra på meg. På Zara fant jeg en silkekjole i den nydeligste gul/gull fargen. Denne er opprinnelig lang, men jeg tok rett og slett frem saksa og klippet den av så den ble litt mer party! Og siden vi skulle være inne, tillot jeg meg selv å gå uten strømpebukser og med pumps. DIY partykjole på 1-2-3 og bare til 399,-! (Mange har spurt hvor den er fra så derfor tenkte jeg og komme med et lite tips) ♥ Er jo gjerne litt sent å bestille kjoler fra nett nå også pga posten – og ikke alltid at man finner det man vil ha i butikkene – så da gjelder det å være litt ekstra kreativ!

Beltet er også fra Zara – synes det er så fint med statement belte! Skoene er YSL ♥

I ettermiddag skal jeg få koll på julestemningen kjenner jeg! Er jo bare 14 dager igjen, og det raser jo avgårde. Tusen takk for masse fine tips når det kommer til julepynt til treet mitt!

Mandagsklem!

Et lite hint av jul i stuen

I går hentet jeg opp det nydelige juletreet mitt fra boden, jeg kjøpte det i fjor på en eller annen plantasje på Nordstrand (ikke plantasjen altså – men jeg husker ikke navnet akkurat nå..) ♥ Jeg har ikke makket meg til å kjøpe pynt enda – Milla Boutique har så mye fin pynt, store kuler og annen pynt i gull, bronse og sølv. Men jeg synes det er så DYRT med julepynt generelt sett. Espen tipset om å gå på HM Home, så det skal jeg gjøre. Enn så lenge så får det holde med lys. Fikk melding av søteste mamma i går hvor hun spurte så skjønt om jeg ikke skulle ha stjerne på toppen! Jo – jeg må jo det og. Så nå er det bare å sette jule-iveren i høygir her og få på noe pynt ♥

Neste uke kommer mamma, lillebror Andreas og kjæresten hans Maiken hit på besøk. Jeg gleder meg så latterlig mye! Kvalitetstid, julekos, julemat, julemusikk – julealt – vi skal kicke julen i gang sammen fra neste uke. Og på søndag kjenner jeg at det blir godis og julefilmer på sofaen eller i sengen hele dagen. JA ♥

Ønsker dere en herlig helg, kos dere så mye!

Torsdag

Hei ♥ Dere har ønsket dere flere antrekks-bilder, så her kommer et aldri så lite bildedryss med antrekk fra idag.

Hele antrekket er fra Zara (glad i Zara, si??) Sko fra Nelly ♥

Jeg sitter på BA3 og jobber i favoritthjørnet mitt ved vinduet. I går hadde vi  julebord med ELLE-bloggerne og redaksjonen, superkoselig middag med gjengen. Idag tror jeg at jeg skal hente frem juletreet,blitt litt forsinket pga Paris i helgen, men gleder meg veldig til å få det på plass ♥ Har dere pyntet, eller venter dere til rett før? Er jo veldig hyggelig å gjøre hele desember til jule-måned!

KLEM