Inspirasjon til ny stue

Reklame i samarbeid med Skeidar


Denne uken har jeg fått gjort så mye gøy! Jeg har blant annet vært hos Skeidar på Alnabru to dager – hvor jeg har fått stylet min helt egen stand! Første gang jeg har gjort – og det gav meg så mye inspirasjon, glede og motivasjon! Enn å gå og plukke favoritter fra hele den store butikken og velge akkurat det man ønsker å skape et “miljø” av. Utrolig gøy, og jeg elsker jo sånt! Er jo dette jeg brenner for ♥

Here goes!

Detaljer ♥ Jeg endte selv opp med å handle duftlys, diffuser med Fig & Cinnamon! Og vaser i bronse/gullfarget glass. Er så fint nå til høsten.Glasset er Christian Bitz. Så fint!

Jeg stylet min egen stand i forbindelse med Drømmekveld som vi gjennomførste på torsdag. Hvor det var masse tilbud, inspirasjon, mat og masse inspirasjon å ta innover seg. Dere kan selv melde dere på Drømmekveld – og her er listen over byer de har det i! Var veldig stas at så mange likte hvordan jeg hadde stylet stuen min på arrangementet. Sånt blir man glad av!

Jeg ønsket å gjøre noe helt annet i forhold til hvordan jeg selv har det hjemme. Jeg er jo ikke så veldig “tøff” når det kommer til å prøve nye ting utenfor komfortsonen min hjemme hos meg selv. Men det kunne jeg jo gjøre hos Skeidar! I stedet for en soft stue med jordfarger og shaggyteppe, valgte jeg denne gang en litt mer “loungeaktig” stil, mer edgy – med utgangspunkt i svart og brunt. For å gå utenfor min egen komfortsone valgte jeg å pynte med masse forskjellige etnisk print! Både i puter og på puff for å bryte opp og lage litt mer liv i stuen. Og det var SÅ GØØØY! Jeg vil gjøre det igjen! Bare det og først velge seg base med teppe, sofa, bord og reol – for så og velge interiørting som gjør ALT for et bra resultat.

Svart “floss-teppe,” brun vintageaktig sofa og stol, svart marmorbord, svart velour stol og etnisk puff er noe av det som jeg puttet inn i “stua mi” som jeg kaller den! Med lys, lamper, duftlys, pinner, planter og vaser ble det bare så deilig atmosfære der.

Dere finner absolutt alle disse tingene hos Skeidar butikkene! Mange har spurt etter diverse ting på instagram ; Teppet heter Monika, sofa + stol heter Royan – link her

Og om det er noe annet dere lurer på – så spør dere bare!

Se huuu koser seg i stua si!

Ble dere inspirert? Det håper jeg! ♥

Bevisstgjøring og aktive valg for en bedre hverdag

Jeg elsker å være i vekst og utvikle meg, jeg elsker å lære og å engasjere meg og engasjere andre i tingene jeg lærer på veien. Never stop learning, sier jeg bare! For en stund tilbake ble jeg så inspirert av min agent Viola som tok et coaching kurs. Det kurset heter NLP Practitioner.  NLP sin kommunikasjons modell, som kort fortalt blant annet handler om måten vi som mennesker tenker på, og oppfører oss på. Hvordan vi får frem det beste i oss selv. Feks ved å bevisstgjøre og endre negative følelser og tankemønstre som igjen gjør at du får mer harmoni, balanse, glede og overskudd i livet. Dette er så viktig! For meg er det så viktig å være bevisst på ting og jobbe ut i fra det – ta aktive valg som gjør at man får det bedre. Det er jo kun jeg som kan gjøre at jeg får det bra! Det er mitt valg.

Hvor mange ganger har du vært i en situasjon som draaaaar livsgleden og energien ut av deg og som du bare vil bort fra, og som du vet ikke er bra for deg? Enten det er på jobben, i kjærlighetslivet, i et vennskapsforhold eller andre typiske situasjoner. Vi har vel alle vært der? Det har vi. Og hvor mange ganger har vi vært i en sånn situasjon alt for lenge? Mange. Det tror jeg alle her kan kjenne seg igjen i.

De siste ukene har jeg vært to ganger hos en coach som jobber med NLP sin kommunikasjonsmodell,og det er virkelig helt fascinerende hvor mye man lærer bare av to timer. Og hun coachen er så KUL! Jeg digger henne! Jeg har hatt så godt av de to timene, både der og da og nå i ettertid. Og har blitt kjempe inspirert til å ta coaching kurset selv! Det er en utdanning over et halvt år som begynner i januar – super spennende!

Hun coachen jeg går til sitter på så mange verktøy som viser hvordan hjernen vår fungerer og hvordan vi feks kan bryte et negativt mønster vi er inne i. MEN! Hun gir meg bare verktøyene, jobben ligger jo hos meg selv i etterkant. Aktive valg og bevisstgjøring – det jobber jeg med hver dag – og det er SÅ GØY!!

Dette er interessant. Synes jeg ihvertfall, og vil gjerne ta dere gjennom det!

Den første timen gjorde hun en øvelse på meg. Øvelsen handler jo i all hovedsak om det å bli bevisst på hvem man er, hva som er viktig og hvorfor  jeg fungerer som jeg gjør. Og når jeg selv er bevisst på dette – er det så mye enklere å forstå hvem andre mennesker rundt meg er. Hva som trigger de, hvorfor de reagerer sånn osv.

Verdier har vi alle vært borti en million ganger. Jeg vet mine verdier – men det var likevel morsomt å gjøre øvelsen, sette verdiene opp mot hverandre for å finne ut hva som faktisk er det viktigste for meg! Og å se det foran seg på papirlapper gjør en utrolig forskjell!

Rent instinktivt handler det om og svare det første magefølelsen sier, ikke tenke på hva som er riktig å svare. Bare svare. Noe jeg gjorde – jeg fikk ikke tid til å tenke – ordene bare kom. Vi hadde da på kort tid 12 verdier foran oss. Dermed satte hun verdiene opp mot hverandre i forhold til hva som er viktigst. Er frihet viktigere enn lojalitet feks? Er forståelse viktigere enn trygghet? Og sånn holdt vi på til vi hadde de 12 verdiene fra viktigst til mindre viktig. Dette er jo en personlig sak – men jeg vil likevel dele mine med dere ;

1. Frihet
2. Trygghet
3. Lojalitet
4. Ærlighet
5. Rettferdighet

Om noen spør meg om hva som gjør meg sint, frustrert, eller lei meg – så handler det ofte om at noen har provosert frem eller tråkket på en viktig verdi hos meg. Det er det som gjør at man tenner på pluggene, og for å få en bedre relasjon med et annet menneske – er det  veldig viktig at den personen respekterer og forstår deg, dine verdier og dine følelser. De kan ingen ta fra deg, for det er dine.

Når vi hadde kartlagt alle disse verdiene – var neste oppgave stikkord til hva jeg legger i de forskjellige verdiene. Og det finnes ikke noe rett eller galt. Frihet for meg kan være noe helt annet enn frihet for andre. Trygghet for meg kan være noe helt annet enn hva trygghet er for deg.

Frihet for meg er at jeg kan være meg selv. At ingen legger begrensninger på meg, eller prøver å endre på den jeg er. Om noen prøver å ta fra meg min frihet til å være meg – kan jeg føle meg veldig dårlig.

Trygghet for meg går igjen i verdiene mine som ligger lengre ned på listen. Lojalitet og ærlighet. Om jeg ikke får lojalitet og ærlighet fra menneskene som står meg nær, har jeg heller ingen trygghet. Alle mine beste venner gir meg en 100% trygghetsfølelse. Og derfor er de mine beste venner.

For meg er lojalitet at man er et ekte og genuint menneske. At man har ærlige hensikter.

For meg handler rettferdighet om forståelse.

Ut i fra øvelsen vi gjorde den første timen har jeg 7 verdier til. De er viktige de også, men dette er verdier man selv kan velge å styre at man ønsker å få til i den relasjonen man er i. Se visuelt for dere de 12 lappene på gulvet med verdier på rangert fra 1-12. Det står et vannglass på hver lapp. I min relasjon til andre mennesker, bør de viktigste verdiene skal ha overfylte vannglass, faktisk så overfylte at de renner over og ned på de andre verdiene som vi kaller for “påfyllsverdier” – for har man de viktigste verdiene på topp i en relasjon som grunnleggende byggesteiner, kan man selv – eller sammen bestemme at man ønsker å fylle på de andre verdiene.

Jeg vet med sikkerhet at mange av mine nærmeste deler minst 2-3 av mine viktigste verdier, og derfor er vi venner. Jeg vet at i flere parforhold så deler man mange av de viktigste verdiene, og derfor fungerer forholdet. Om man ikke deler de samme verdiene i en relasjon med et annet menneske, så vil det jo ikke fungere. Det er faktisk så enkelt. Og et så enkelt verktøy som man i SÅ mange tilfeller i livet har bruk for. Om jeg skulle vært i et forhold med en person som hverken gav meg frihet eller trygghet ved å være 100% ærlig med meg eller lojal mot meg, eller som aldri gav meg rettferdighet i form av forståelse, sier det seg selv at det ikke fungerer. Noe å tenke på ♥ En eller to av påfyllsverdiene som feks latter, glede, lidenskap eller det sosiale er i seg selv ikke nok til et sunt forhold. Man må ha de grunnleggende verdiene i bunn.

Jeg kjenner bare enda sterkere at jeg har lyst å bruke tiden min på dette coaching kurset når det nye året starter. Det gir meg så mye!

Hva tenker dere, synes dere dette er interresant og engasjerende? Jeg håper dette innlegget kan gi dere noen pekepinner og verktøyer i hverdagen og i livet generelt. Det har gjort så mye for meg de siste ukene! Utrolig fascinerende hvordan vi mennesker fungerer, reagerer, føler og gjør. Hva er det som for eksempel trigger deg til å bli sint? Da må du huske på at du blir sint fordi noen pirker i eller fremprovoserer noe som er viktig for deg.

God søndag ♥

SURPRISE FRIDAY!

Reklame


Det er FREDAG – det er SOL, og en helt perfekt dag til å dele en supergøy NYHET med dere ♥ Er dere klare???

BUBBLEROOMXLENEORVIK !!

Herreguuuud det er så GØØØØØY! Og dette har jeg ventet så lenge på å kunne dele med dere. Nå er dagen endelig her! Jeg har i smug og all hemmelighet jobbet sammen med Bubbleroom både i Borås utenfor Gøteborg og i Gøteborg helt siden starten på året for å få til denne kolleksjonen. Dere klarer helt sikkert å tippe dere frem til hvilken type kolleksjon jeg nå skal slippe – og det er min aller første rene PARTYKOLLEKSJON! Det er nytt for meg, og jeg har hatt det så utrolig gøy på denne reisen sammen med Bubbleroom og United Influencers. Har gått og gledet meg til å dele dette med dere, så jeg håper dere synes det er like gøy som meg!?

Bubbleroomxleneorvik slippes på nett i november så det er jo under en måned til! Kolleksjonen består av mange spennende plagg og kvaliteter, i deilige høst og partyfarger. Vi snakker velour, glitter og glam og selvsagt litt LEOPARD. Sjokk?! Hehe.. Nei dere – dette blir så gøy!

Hva tenker dere? Ser dere noe dere liker ut i fra de tre første bildene? Stay tuned fremover – for det kommer mye, mye mer! Jeg gleder meg så utrolig mye til å dele alt med dere fremover ♥ Og ikke minst – så håper jeg at dere finner noen plagg som dere vil fylle partygarderoben deres med nå fremover til julebordsesong og alt gøy som skal skje de neste månedene frem mot jul! NUUUU KØØØR VI, som svenskene sier!

Og med det vil jeg også ønske dere en helt MAGISK helg! ♥

Eggerøre med en deilig tvist!

Hei dere – og fin torsdag i regnet! ♥ Jeg har nettopp kommet hjem fra en stylingjobb – så spennende! Fikk laget en helt egen stand med en helt egen stue – og den skal jeg vise dere etterhvert! Startet dagen klokken 07 på Barrys idag! Er altså så deilig og trene tidlig, og ikke minst en så effektiv økt. Blir Barrys i morgen også, DIGG!

Jeg har fått helt hekta på både omeletter og eggerøre om dagen – og lager mange forskjellige varianter. Sist jeg bodde på Pigalle i Gøteborg så fikk jeg en eggerøre som var så godt at jeg måtte lage den hjemme og dele den med dere. Deilig frokost til helgen da!

Eggerøre med spinat, grønn pesto og parmesan ost! Altså det er så godt, nammenam! ♥
Til meg brukte jeg 3 egg, en liten klunk med melk, en skje med pesto, en stor håndfull spinat og en god del parmesan (siden jeg er osteelsker nummer én) ..

Først så stekte jeg spinaten i litt smør med salt, vispet sammen egg, melk og pesto og helte det over spinaten. Så var det bare å rive deilig parmesan over etterpå. Steker det på svak varme slik den holder seg saftig! Ikke mye som skal til for å få en god eggerøre, altså. NYT!

Anbefales ♥ Nå er det noen timer jobb hjemme – før det bærer avgårde på event som jeg skal delta i fra 17-22. Spennende dager om dagen, liker full fart jeg vet dere ♥

Håper dere har det fint – tenk at vi snart er i oktober allerede?! Var det ikke nettopp mai? Tiden flyr avgårde!

Stor klem!

Noen favoritter til høstkosen hjemme

God mandag! ♥ Jeg kom nettopp inn hjemme, og har fått på plass de nye tingene jeg har kjøpt til spisebordet og til stuen. Jeg har lenge lett etter et skikkelig, ordentlig kosete pledd til å ha i sofaen til kalde høstkvelder – jeg fryser nesten alltid når jeg er hjemme! Til og med når ovnene står på fullt! Til spisebordet har jeg ønsket meg vaser og lysestaker i litt varmere farger for å mykne opp kjøkkenet litt. Det passer veldig fint til fargene i stuen. Det er ihvertfall en begynnelse. Jeg leter etter noen skikkelig fine spisebrikker også! Vet ikke helt hva jeg ser for meg – men har tittet litt på spisebrikker i flettet tre. Vi får se hva som føles riktig etterhvert! Gi meg gjerne tips til noen fine om dere vet om ♥

Er så fornøyd! ♥

Alle tingene er fra Bolia – og i vasen er det pampasgress som er tørket. I den lille orange lysholderen skal det selvsagt i lys men det glemte jeg å kjøpe gitt! Mer opptatt av og komme meg hjem og dekorere. Gleder meg til middager på spisebordet og kvelder under pleddet! I går lagde jeg seng inne på stuen, på gulvet – og så på film! Er så kos med HØST!!

Nå skal jeg på hjortemiddag på Bølgen! Det blir stas – og helt nydelig og kickstarte uken med ♥

Do it like Espen!

Reklame


Venner for meg, er livet! Og en av mine beste dro til Gran Canaria for snart to måneder siden – men snart kommer han hjem igjen! YES – det gleder jeg meg til. Espen er i Gran Canaria og jobber med Love Island som går på TV3, så utrolig gøy! Hvem ser på her?! Jeg har jo ikke tv-kanaler på tv’en min da jeg streamer alt fra telefonen, men jeg har sett noen episoder fra viafree på nett! Du kan se de her.

Koser seg på Granca han!

Uansett – venner er til for å hjelpe hverandre, støtte og heie! Espen elsker trening og mat, og han er superflink på det, og ikke minst motiverende. Så i dag har jeg lyst å gi Espen en liten hipp hurra og klapp på skulderen. Han er nemlig i gang med sitt nye konsept Happy Body People som i all hovedsak handler om å dele raske og effektive treningsprogammer slik alle kan få nytte av det, uansett om man er hjemme, på ferie eller på treningssenteret, eeeller på Love Island!

Det som er litt ekstra gøy, er at han (siden han jobber med Love Island) har klart å snike seg inn der for å trene deltakerene med ett av programmene sine som dere enkelt kan teste hjemme. Eller i parken! All trening er digg trening, og bevegelse av kroppen er så utrolig deilig! Se videosnutten med Love Island deltagerne her.

Jeg ble inspirert av hele gjengen og tok meg en tur i Frognerparken for å gjøre programmet selv!


Ja – hva sier du coach Espen, ser det godkjent ut?! Burpees og litt stående squats?! Spørs om deltagerne var litt flinkere enn meg på dette! Haha – det er i hvertfall viktig å ha det gøy på trening! Og det vet jeg han er enig i!

Tights Nike, sko Nelly – genser Kouture / Under Armour – Jakke Nike

Ellers i dag har jeg vært på kino med Henriette og Noah. Vi så den nye Flåklypa filmen! Assa sååå koselig, jeg elsket den! Vil se den en gang til! Nå skal jeg lage noe deilig nachos med overload av mozarellaost og kose meg her hjemme ♥ Håper helgen deres har vært fin!

Helg – og tid for kos

Ute regner det, blåser og er kaldt! Men – jeg liker det. Jeg liker høsten, jeg liker og kunne rømme inn i varmen etter og ha vært ute i crispy høstluft! De siste ukene har det gått i ett, men levering av shoots, bilder, lansering – og det har vært så gøy!! Jeg elsker når det er full fart – men jeg kjenner at jeg er sliten og trenger mye søvn og hvile. I dag skulle jeg unne meg å sove til 09 – men våknet 07 lys våken. Og fant energi til og komme meg på trening, har faktisk ikke trent på 1,5 uke pga hektiske dager så det gjorde godt for skrotten.

Vet dere hva jeg skal idag? Hihi! Jeg skal synge inn en sang. I studio! Til dere ♥ Jeg skal ha med meg fantastiske Fredrikke Fioline på fiolin (ligger jo i navnet, hehe) og sammen skal vi bli ei litta duo tenkte vi. Og vi gleder oss til å dele denne låten med dere! For den er så NYDELIG fin og helt perfekt for årstiden. Jeg har ikke vært i studio på mange år så dette blir en fin dag på mange måter.

Begge t-skjortene er fra Zara, buksen er fra Maud, og blazeren fra Zara. Jeg elsker forresten den ye Zare butikken på Karl J! Altså hello så inspirerende. Finner så mye fint der!

Men finere fredagen bli, forresten. I kveld skal jeg nemlig passe verdens beste lille gutt! Noahskatten min! ♥ Vi skal handle på butikken, vi skal lage pizza sammen, poppe popcorn (noe av det gøyeste han vet når han er på besøk her) og så skal vi sooove godt. I morgen når vi våkner skal vi spise frokost og se tegnefilm på sengen. Jeg gleder meg sånn til å ha lille her. En helt perfekt kosefredag og lørdag. På søndag skal vi på kino og da skal mammaen hans være med! Henriette har termin om under en måned, gleder meg sånn!! ♥

Håper dere får en deilig helg, med alt det gode den har å by på! Og igjen – takk for all støtte gjennom uken i forhold til lanseringen. Dere er altså helt magiske!

LOVE!

Vlog ; Jeg snakker om- og viser frem kolleksjonen

Reklame for egen kolleksjon


Nå er det jo en liten stund siden jeg har laget vlog! I tillegg så ønsker jeg å snakke litt om kolleksjonen ♥ Gøy og fortelle litt om tanken bak! Det ene smykket er foreksempel inspirert av et av pappas smykker da han var yngre – og da var det veldig gøy å lese at en av dere også hadde en pappa med samme smykke! Og det var før jeg i det hele tatt hadde skrevet eller sagt noe om det, hehe.. Så gøy! Tanken er jo at det skal se ut som det er arvet ♥

Here goes! Dette er en film jeg opprinnelig laget til IG-TV (så er derfor jeg sier det i begynnelsen så dere ikke blir helt forvirret!)

#safirabyleneorvik og Vintage Gold kan dere shoppe her!
(Toll og moms er inkludert og frakt er gratis!)

Og PS! Senere kan dere være med i konkurranse om å vinne smykke fra kolleksjonen. Så følg med på instagram!! ♥

Dagen etter

ALTSÅ ÅÅÅ!!! Takk for all støtte, tilbakemeldinger og ikke minst at dere vil bære kolleksjonen min! Jeg blir så innmari STOLT. Dere altså ♥ Tusen tusen takk – dette er gøy!! Jeg håper så inderlig at dere blir fornøyd med smykkene deres fra kolleksjonen ♥

Jeg starter dagen hjemme idag, høsten har virkelig kommet til Oslo og da er det så deilig og jobbe hjemmefra, kose seg med kaffe og i det hele tatt. Snart skal jeg på en spennende workshop! Er så mye gøy som skjer på høsten! Gleder meg til tiden fremover, alle høstantrekkene, kveldene, middagene og kosen ♥

Jeg er helt frelst av de pampasstråene mine altså! Lyst å fylle hele leiligheten (enda mer..) De gir så lun og god atmosfære! ♥

KLESSALG! Jeg skulle også titte innom for å si at førstkommende TORSDAG fra 17-19 skal jeg enda en gang selge ting fra garderoben min! Det var supersuksess sist! Jeg har litt igjen fra forrige runde som jeg kommer til å selge for 50,-! Og i tillegg kommer jeg også til å selge nytt fra garderoben. Altså ikke nytt, nytt – men ganske freshe ting! Skal selge sammen med en rekke andre ELLE bloggere! Salget skjer i Barcode og jeg kommer tilbake til dere med adresse! Håper dere vil komme!

Ønsker dere en nydelig dag – nå skal jeg raide garderoben til torsdagens salg! WOOP!

NÅ ER VI LIVE!! #SAFIRABYLENEORVIK

Reklame for egen kolleksjon


Stor dag – gøy dag! Alle produktene i Safira By Lene Orvik kolleksjonen er LIVE – og jeg er så stolt!! Altså wow ♥ Og tusen takk for all støtte og fine kommentarer på veien. Dere er altså bare så herlige! Uten dere hadde det jo ikke vært noe kolleksjon!

Det er viktig for meg å nevne at toll og moms er inkludert i prisen – så dere kommer altså ikke til å komme regning i posten hvor dere må betale dette. I tillegg er det jo FRI FRAKT. YES ♥

Dere kan shoppe hele Vintage Gold kolleksjonen min her ♥

Og her kommer close-up bilder av alle produktene, samt produktbilder så dere får se de ordentlig! Produktene er gullbelagt og alle produkter uten ett (som har 18) har 24 karat gull!

Det hadde vært supergøy og høre om du har en eller flere favoritter? I såfall hva? Og skal du shoppe? ♥ Alltid gøy med tilbakemeldinger!

Her kommer en film fra det fantastiske lanseringseventet vi hadde forrige uke på Nedre Foss Gård sammen med Safira, kollegaer fra UI, ELLE girls og venninner! ♥