Inspiration / Sexy summer

♥ L O V E Oh – la – la så klar jeg er for SOMMER! Etter det været som har vært her i Oslo den siste uken, kan man ikke annet enn å glede seg ♥ Jeg er glad i alle årstidene, synes alle har noe digg ved seg. Men det er jo ikke til å unngå at sommeren er en klar favoritt, ikke sant? I år er planen til meg og Gard og ha norsk sommer ( – de to ukene han skal på treningsleir i Calella og jeg kanskje skal være med ) Vi skal kose oss hjemme, reise til Bergen, reise på hytta vår i Bodø, reise hjem. Denne sommeren vil jeg nyte norsk sommer for fullt. Det er jo så fantastisk deilig. Forbeholdt at man får sommervær, såklart. Visst ikke – setter jeg meg på første fly til varmere strøk (tror jeg..) Her er uansett min inspirasjon til en sexy sommer ♥
BrillerTanktopBadedraktSandaler 
BikinitoppBadedraktHattSandaler


SolbrillerBlondetoppHvit overdelHvit underdelSvart overdelSvart underdel

SolbrillerDongerioverallJumpsuitSandaler

Selv, blir jeg så inspirert av å lage sånne kollasjer, og det endte opp med at jeg måtte klikke meg hjem den svarte badedrakten, den svarte bikinioverdelen og den svarte bikinien. Mye svart på meg plutselig? Når skjedde det.. ? Er jo fint til solbrun hud til sommeren da! Også har jeg så mange fargerike bikinier fra før. De FWSS brillene er så ufattelig rå, jeg har et gavekort på Høyer som jeg fikk til bursdagen min, så de skal jeg sikre meg ila uken ♥ Så greit og kjøpe inn ting som er så tidløse synes jeg, som man kan ha i mange år uten at man blir lei. Bedre det enn å hamstre inn alt mulig rart, som man kanskje får brukt noen få ganger før man er lei.   Uansett- så har Nelly masse fint nå til sommeren, anbefaler å se bikiniguiden deres her ♥ (Adlinks) – Håper dere fikk litt inspirasjon fra innlegget? –

Black / White

Inspirert av svart og hvitt idag ♥ Hei fra sofaen. Har styrt på med møter o.l fra tidlig til nå, og merker på formen at jeg må lytte til kroppen og slappe litt av. Da er det deilig og krype opp i sofaen med dynen, en god lunsj med juice, kakao, egg og brød med godt pålegg. Deilig at jeg har friheten til å jobbe fra hvor jeg vil, føler meg veldig heldig sånn sett. Så nå skal jeg få gjort ferdig resten av jobben som gjenstår for dagen. På ørene har jeg to nye favorittsanger som går på repeat konstant : 

♥ Røyksopp, Robyn – Do It Again
♥ Sia – ChandelierHatt, bukse & topp fra BIK BOK – Sko Zara 

Haircandy


Er ikke denne bare nydelig? Elsker fargene, fasongen, alt ♥ Tror dette må være den fineste blomsterkreasjonen jeg har. Det er absolutt ingen hemmelighet at denne jenta elsker ting å putte på hodet. Capser, hatter, bandanas, hårbånd og den største favoritten : Blomsterkranser. Elsker det. Synes det er så søtt, og det gjør virkelig noe med looken. Jeg har jo så mange fine varianter, og så mange nydelige farger. Og siste innskud til vår og sommergarderoben er deilige pastellfarger. Den sjøgrønne er fra Accessorize – den lilla fra BIK BOK – den blå og peachfargede fra MyJouels ♥ Sistnevnte er forresten laget av Mulberry papir! Så fine ♥ Var de ikke fine? Disse til blondt beachhair, bikinier på stranden, fine blondekjoler eller dongerishorts – can’t wait!

Sundaybreakfast on a monday


Mmm, bananpannekaker ♥ Hei mandag, og hei til den nye uken! Følte meg litt bedre på morgenkvisten idag, så satte meg selv i gang på kjøkkenet. Nå har jeg derimot havnet i sofaen igjen, haha. Heldigvis har jeg macen, så jeg får jo uansett gjort det jeg skal mtp jobb. På tide å bli bedre snart kanskje? 

Så gøy at dere likte innlegget mitt igår forresten, sånt blir jeg glad av. Så kjekt med tilbakemeldinger fra dere også, gir meg liksom litt ny giv til bloggingen. Føler jeg klarer å gi mer så fort vi kommuniserer litt ekstra med hverandre.

Idag følte jeg for å lage meg selv en bli-bedre-frokost. Så smelte til med søndagsfrokost på en mandag. Hvorfor ikke, tenkte jeg. Godt var det ihvertfall. Unn dere en sånn frokost en dag denne uken, om dere har tid og lyst. Lett å stå opp litt tidligere når man har noe sånt å glede seg til. Selv setter jeg utrolig stor pris på morgenstund for meg selv, hvor jeg kan nyte frokosten .. Å gå gjennom sosiale media på telefonen ( … noen som kjenner seg igjen? Jeg er nok ikke den eneste.. Hehe )   ♥ For å lage bananpannekake til én person, trenger du :
1 banan – 20 gram havregryn – 1 egg, – 0,25 dl melk  ♥ Mos bananen, bland i egg, havregryn og melk. Rør sammen. Ha olje i en stekepanne og stek pannekakene på medium varme. (Røren gir to små bananpannekaker) 
Gjort på 1-2-3

Fantasien har ingen grenser for hvilket tilbehør man kan bruke. Bær / frukt er nydelig til. Her har jeg laget med bringebær, bjørnebær og en dæsj med mager vaniljekesam. Vann med lime og bringebær, kiwi, druer og appelsinjuice gjorde mandagsmorgenen min ganske så fin ♥


♥ Nyt dagen i solen hjerter. Utrolig for et vær vi har i April. Love it!

Å bli litt bedre kjent

Nå har jeg skrevet blogg i over 4 år, og jeg stortrives med det. Dere aner ikke hvor glad jeg er over at så mange følger meg og min hverdag. Tusen takk ♥ Hadde aldri trodd dette da jeg startet med bloggen i April 2010, jeg er utrolig takknemlig. 

Jeg deler mye personlig med dere, men andre ting vil man jo gjerne holde for seg selv også. Men det vet jeg dere respekterer. Jeg synes til tider vi bloggere får ufortjent kritikk fordi ” alt skal fremstå som perfekt”
Det er ikke det det handler om. Nå kan ikke jeg snakke for alle, men jeg vil at min blogg skal være et positivt og hyggelig sted å besøke. Et sted hvor man forhåpentligvis kan finne motivasjon og inspirasjon. Jeg legger ut det som gjør meg glad, fine, livlige bilder som skal gi dere inspirasjon, en del av min hverdag. Og visst man tenker seg om, er det det man gjør selv også. Hva er det de fleste menneskene rundt om i verden deler på sosiale media? .. Akkurat. Ja, akkurat det samme som vi bloggere deler på en blogg. Blir det da riktig å kalle alle – rosa ? Noen av dere spør meg om jeg ikke opplever dårlige dager, krangler med kjæresten, om jeg noengang føler meg trist .. Selvfølgelig gjør jeg det! Det er mye i mitt liv jeg ikke deler med dere, rett og slett fordi det ikke er naturlig for meg. Enkelte ting er private. Dette gjør generelt at mange reagerer på oss bloggere, men igjen – det er ikke mange som skriver om sine krangler, sine dårlige dager o.l på sine facebook og instagramprofiler. Sånn er det bare. Og det vet jeg de fleste er enige i. Om man skulle ønske å dele sånne ting på sosiale media? Ja, da blir man sett på som en sytepave som er ute etter oppmerksomhet, alltid er det noe folk skal rakke ned på. Jeg har ALLTID vært en gladjente, positiv, blid, og jeg synes min blogg gjenspeiler det. Det er ikke påtatt, det er ikke tilgjort. Alle som kjenner meg, vet at jeg er sånn. 100 % tvers igjennom. Derfor blir jeg provosert og irritert når noen påstår noe annet. Men. Janteloven er sterk, så man må bare tåle og høre det. Det viktigste er at jeg selv vet hva jeg står for, og at venner og familie som står meg nær vet hvordan jeg er.

Men, en ting skal sies. Det er vanskelig å vise sin fulle personlighet gjennom en blogg. Jeg skulle ønske jeg klarte å vise enda mer av hvem jeg er. Dette er noe jeg gjerne vil jobbe mer med fremover, og i mellomtiden tenkte jeg å dele noen faktaopplysninger om meg, som dere kanskje ikke visste- og som kanskje gjør at dere kan bli litt bedre kjent med meg, så langt det går ♥ Det er ihvertfall en start? Jeg er et A-menneske. Det har jeg alltid vært. Husker pappa sa det til meg da jeg var liten jente. Det var ingen problem å få meg opp av sengen, for jeg spratt opp så fort jeg skjønte at jeg måtte. Haha! Jeg har aldri vært morgengretten. Venninnene mine rister ofte på hodet, for de mener jeg har FOR mye energi om morgenen. Heldigvis har jeg funnet meg en kjæreste som er like A- menneske som meg selv. Og jeg elsker det. Takk Gard! Jeg sover sjeldent midt på dag, og jeg tar meg aldri en middagshvil. Visst det mot all formodning skulle skje (meget sjeldent) begynner jeg å klø i halsen når jeg nærmer meg søvnpunktet, slik at jeg ikke får sove likevel. Hva er det liksom?! Jeg sovner alltid når jeg prøver å se en film på kveldstid.  Jeg er den mest utålmodige personen jeg kjenner. Ting-må-skje-fort. Effektivitet er det viktigste for meg! Jeg blir ofte jentesur… Blir ikke alle det…? Jeg krangler aldri med søsken, foreldre eller venninner. Det er kun Gard det går utover. Er det ikke sånn det skal være da? (Stakkars mann) 😉 Når jeg først blir sur, er jeg sur ganske lenge. (Men egentlig ler jeg hver gang Gard ikke ser på, men alt to proove a point, ikke sant?) Jeg er som oftest blid og positiv Jeg har over gjennomsnittet mye energi. Har flere ganger blitt kåret til årets duracellkanin på jobb. (Helt sant) Jeg er en veldig kosete kjæresteejente.  Jeg er ekstremt hjemmekjær. En dag/kveld hjemme er gull verdt. Jeg elsker å dusje.  Å lage mat er min favoritt hobby, og jeg elsker å diske opp for andre Den aller beste tingen i hele verden : Krype opp i sengen i nyvasket sengetøy, nydusjet og legge seg inntil verdens beste kjæreste.  Dagen derpå sover jeg svært sjeldent lengre enn til 9.  Om vi har hatt vorspill / fest hjemme – må jeg som oftest rydde opp før jeg legger meg. Jeg elsker å invitere / arrangere og inkludere. Middagsgjester, vorspill og fester er noe av det gøyeste jeg vet. Jeg har 5 søsken. En helbror, to halvsøsken og to stesøsken. Jeg elsker alle 5 like høyt. Er veldig familiekjær. Og har stor respekt for foreldrene mine. Venninnene mine er som gull for meg. Jeg tar meg selv veldig lite høytidlig. Jeg spiser veldig sakte, når Gard er ferdig- er jeg halveis. Det nytter ikke å gi meg en hel brus, for jeg drikker som oftest et par slurker før er jeg fornøyd

Jeg glemmer å drikke nok vann i løpet av en dag  Jeg liker å ha det veldig ryddig rundt meg Klesskap, skuffer, badehyller, skohyller o.l er likevel som oftest totalt kaos Jeg har det alltid travelt. Men det er egentlig bare noe jeg tror selv. Jeg stresser alt for mye.  Jeg tenker på klokken omtrent hele tiden, det er et kappløp med tiden nesten hver dag. Jeg elsker alt som er søtt. Brus, godteri, sjokolade, kake. Veldig vanskelig å holde seg unna.  Jeg er veldig glad i sjømat og vin Jeg elsker blomster Jeg er veldig lite sjenert Elsker barn og babyer, diller og duller utrolig mye med de når jeg først kan Har flyskrekk, og egentlig alle andre typer skrekk når det kommer til fremkomstmidler Jeg blir veldig fort redd om familie / venner ringer på merkelige tider av døgnet Hater veps og andre småkryp Må ha lesebrillene mine for å se tv Elsker te, og kan drikke flere kopper daglig Er over gjennomsnittet entusiastisk til ting Elsker å spille spill, spesielt Rayman (ps 4) og alle de gamle gode Mario slagerene. Her kan jeg bli sittende i timesvis Liker å kose meg med en god bok, forsvinner helt jeg da. Musikk er jeg avhengig av, det hører jeg på så ofte jeg kan Familie og venner synes jeg er overgjennomsnittet hyperaktiv til tider. Men det har jeg fått fra min far! Jeg sier ofte veldig mye rart Visst jeg går for lenge uten mat, kan jeg fort bli litt gretten Gard er min favorittperson i hele verden Jeg elsker å gå på matbutikken Jeg er en livsnyter, setter pris på livet og alle de fine menneskene i livet mitt. Man vet aldri når det tar slutt ♥   Det var litt mange faktaopplysninger, jeg kunne holdt på i evigheten. Men jeg håper ihvertfall dere har lært litt mer om meg idag. Innleggene på bloggen blir ofte veldig lite personlige, og det skal jeg bli mye flinkere på ♥  Legger ved en svært klønete video av meg fra påsken, uvitende om at Gard filmet meg. Trodde han tok bilder, men luringen Henriette fikk han til å filme. Ikke så enkelt å hoppe i snøen som dere ser? Og ja, jeg er edru selv om det ikke virker sånn. Haha . .

Instashots

1. Nyter en Superbock etter første dag med surf i Ericeira 2. Selfie med blomsterkrans og frynsetopp i Ericeira 3. Surf’s up 4. Kjærleik ♥ 5. Geilopåske med lille Pocovenn, matching matching 6. Soloselfie i snøen
7. Hjemme igjen fra surfeferie og påskefjellet, 24 grader på terrassen og fornøyd jente. 8. Summeroutfit.9. S M I L E 10. Flashbacksaturday, bilde av meg og kjærleiken i Dubai 11. Koser seg i solen på terrassen
12. Palmtrees & sun ♥ 13. Detajls. 14. Lunsj i Stavanger 15. Puss puss, så får du en suss? 16. Søteste joggeskoene fra Nike, som jeg elsker. 17. Kos med kjærleiken 18. Nok en .. selfiiie 19. Treningstryne 20. Firstclass breakfast på flyet til Portugal ♥ Ååå, jeg blir G A L av å ligge inne. Det er så fint vær ute, og jeg våger meg ikke ut. Vil ikke bli verre når jeg endelig begynner å føle meg bedre, har desverre ikke energi til og lage så gode innlegg som dere fortjener. Håper dere holder ut med meg litt til. Av og til må man bare lytte til kroppen. Gard får skylden, for det er han som har smittet meg. Fy! Hehe.. Men, på den lyse siden har vi ihvertfall fått slappet godt av i helgen begge to. Sett serier, filmer, spist god mat og bare vært inne, sammen ♥ Håper dere nyter fineværet og denne fine søndagen. Dere er så gode som følger meg hver eneste dag. Setter umåtelig stor pris på dere!

Angelica Blick / BIK BOK

Synes det er så fantastisk hyggelig at BIK BOK har latt Angelica Blick designe kolleksjon for dem. Ingen hemmelighet at jeg elsker BIK BOK, og jeg digger Angelica, så ingen tvil om at jeg er fan av kolleksjonen hun har designet for de. Tommel opp! Siden jeg fortsatt er sengeliggende har jeg ikke fått kommet meg ut for å hamstre fra kolleksjonen, men heldigvis fikk jeg noen av plaggene på døren fra This is pr. Tusen takk ♥ Så får jeg bare håpe på at det er noen godbiter igjen når jeg blir frisk. 

Storgleder meg til å bruke settet med genser og shorts til hvite høye hæler, bestilte meg et par godbiter fra Windsor igår, og de blir perfekte til. Bodyen blir supersøt både til dongerishorts og skjørt. Can’t wait to use it ♥ Været ute idag er fantastisk, så det er superkjipt å ligge her under dynen. Jeg skal likevel kose meg med snop og House of Cards, synes den serien er helt rå! Synes den var litt treg i begynnelsen, men nå digger jeg den.  Hva synes dere om kolleksjonen til Angelica? Bra, ikke sant? – God lørdag –

Vårantrekk

1. Sko Zara / Skjørt BIK BOK / Tshirt ACNE / Veske Gucci / Smykke Zara / Solbriller Rayban
2. Kjole Zara / Sko Zara / Krans Glitter / Veske Gucci
3. Bukse Weightless / Jakke BIK BOK / Sko Acne / Veske Gucci
4. Bukse BIK BOK / Jakke BIK BOK / Sko Ecco / Veske Ecco / Solbriller LeSpecs
5. Skjørt Cubus / Sko Converse / Skjorte BIK BOK / Bandana BIK BOK / Veske Gucci
6. Bukse, skjorte, cardigan BIK BOK / Sko H&M
7. Tights og jakke BIK BOK / Veske og sko Ecco / Skjorte Zara / Krans Glitter
8. Kjole BIK BOK / Sko Zara / Veske Gucci / Krans Glitter Deilig å se på de siste antrekkene at våren uten tvil er her. Lette plagg, lettere sko, blomsterkranser og små hint av freshe farger. Dette er uten tvil den beste årstiden, og det er nå det bugner over av alt for mange fine plagg i butikkene. Nesten litt småfarlig. Har dere noen favoritt over her? Selv liker jeg best nummer 6 og 8. – Nyt fredagskvelden, selv skal jeg slappe av og se noen episoder av New Girl fra sofaen – ♥ 

I godt selskap

Annonse God fredag, og god helg ♥ Håper dere har en bedre inngang til helgen enn meg, for jeg er fortsatt sengeliggende. Jaja, ikke ofte jeg er det- så jeg har ingenting å klage over. Dessuten har jeg verdens beste kjæreste som tar vare på meg ♥ Noen dager på sofaen med god mat, leskende drikke, frukt, serier, snop og underholdende blader er egentlig ikke noe å klage over.. Jeg er i godt selskap. Men man blir jo litt rastløs, da. Vil ut i det fine været jeg. Kan ikke dere nyte det litt ekstra for meg?


Heldig som jeg er, har jeg fått en drøss med digge magasiner av Aller Media, tusen takk ♥ Passet meg perfekt disse dager. Jeg har jo sagt før til dere at Stylemag uten tvil er mitt favorittblad, ingen over- ingen ved siden av. Dere må lese det om dere ikke allerede har gjort det, perfekt helgekos. I tillegg har Aller Media andre gode blader som KK, KK Living, Henne, KK Stil ++ Gard har også fått seg noen manneblader, autofil og båtmagasinet, så han er også fornøyd. I tillegg skal jeg få holdt meg opptatt med Se & Hør sitt kryss og quiz blad som jeg også har fått tilsendt. Det er noe med den kosen blad fører med seg. Jeg skal ihvertfall storkose meg med iskald iste, frisk melon og ferske blader under dynen på sofaen nå, og jeg gleder meg ♥ Aller Media har blader for alle, både for menn, kvinner og ungdom. I tillegg kan man også abonnere på de ulike magasinene, og Aller Media har massevis av gode tilbud ute nå. Her kan man bestille blader til seg selv, og som gave til noen man er glad i. Her finnes gaver både til foreldre og besteforeldre, søstre og brødre. Noe for enhver aldersgruppe. De fleste abonnenttilbudene innebærer ekstra gaver også, bare et lite tips ♥ Feks : Kan du få 4 utgaver av Vakre Hjem & Interiør + 2 missoni håndklær til kun 298,-
Eller :  4 utgaver av STYLEmag + make-up sett til bare 199,- Dere kan lese mer om bladene og tilbudene til Aller Media – her.  – GOD HELG – 

I love it when he gives me flowers

Snilleste kjæresten min ♥ Jeg er senge/sofaliggende disse dager, formen er ikke helt på topp- og da hjelper det veldig på når kjærleiken kommer med fine blomster til meg. Love you ♥

– Håper dere er friske og raske, og får nyte det deilige været –