All I need in my beauty bag

Hei! Åh herlige land for en fin dag. Jeg, Gard og Levi har vært på tur i 3,5 time idag! Vi gikk fra Sognsvann til Ullevålseter og det var helt nydelig ♥ Er så godt for kropp og sjel og Levi koste seg så utrolig!


Her er mine absolutte favoritter i toalett vesken om dagen! Deilig og våkne, ha body blur i ansiktet og gå ut døren, bruke minst mulig sminke i hverdagen. Og når jeg skal sminke meg mer bruker jeg highlighter, blush, øyenskygge i burgunder og leppestift.

Body Blur i fargen Latte Light til ansiktet – Oh Darling Skin Finish (highlighter) fra Mac – Bronze Goddess fra Estée Lauder – Sweet As Cocoa blush fra Mac – Velvet Teddy leppestift fra Mac – Øyenskygge i fargen Color Riot fra Nyx

Imorgen drar jeg til Palmesus, og det gleder jeg meg utrolig til! Aldri vært i Kristiansand så det blir spennende. Noen steder jeg må innom mens jeg er der? ♥

Life is better outside

Herlighet for en sommerfeeling det er i byen om dagen. Jeg blir så latterlig glad, energisk og ikke minst motivert – på alle fronter! Og det er jo som nevnt tidligere i flere poster – ingenting som slår det og komme seg ut i den deilige naturen. AH. Jeg og Levi har hatt så mange fine turer sammen siste tiden, det gleder meg! Jeg, hun og Gard var på lang tur i skogen i går! Nå er hun hos han, men i morgen kommer hun til meg igjen en tur og da skal vi ut i skogen, kos! Så godt for kropp og sjel ♥ Balanse!

Turtips :

Ta t-bana mot Frognerseteren og hopp av på Vettakollen stoppet. Gå oppover til du kommer til toppen av Vettakollen, og når du kommer ned derfra går du mot venstre og 5 minutter innover i skogen til du kommer til Båntjern. Et nydelig vann! ♥ Sett av rundt 2 timer til dette, med transport og tur! (Om du ønsker en lengre tur, fortsetter du bare nedover fra toppen av Vettakollen og på andre siden. Til slutt kommer du til det samme vannet, bare turen er mye lengre!) Superdeilig!

Ta t-bana til Sognsvann og gå rundt hele vannet. Om du ønsker en lengre tur er det bare å gå oppover i skogen langs alle de fine veiene som går oppover der.

Ta bussen ut mot Bygdøy, gå av ved Kongegården og innover veien til du kommer til skogen, der går du retning Paradisbukta, og derfra til Hukodden. Skog og deilige strender!

Jenta koser seg på toppen av Vettakollen. Så elsker hun å bade ved vannet / Båntjern.

Nå sitter jeg og jobber, og klokken 19 skal jeg ha med meg to firmaer på befaring i den nye leiligheten. Jeg må ansette noen til å gjøre jobben, og idag skal de få se hva jeg skal gjøre, og gi meg en prisantydning på arbeidet! Klem fra sommerOslo!

The perfect yellow dress

 
Kjole fra By Marlene Birger – Sko Topshop – Veske YSL  – Øredobber H&M

Denne kjolen er like fin pyntet, som nedtonet- og jeg kan gjerne bruke denne til skinnjakke og sandaler, eller faktisk hvite sneakers. Elsker fargen, kvaliteten og mønsteret – dette blir en favoritt fremover. Under ser dere bilde av meg og Espen på vei inn på VG – lista på lørdag ♥ (Ps – her ser dere gløden fra Body Blur som jeg har i ansiktet. Genialt!)

 Ha en nydelig og solrik tirsdag, jeg våknet at solen i ansiktet idag – så deilig start på dagen! Nå er det Frognerseteren med Levi og Gard som står for tur, siden det ikke ble tur i går pga jobb ♥ Men jeg og Levi var på Sognsvann på morgenen vi to, elsker tur med henne!

Treningstøy på budsjett

Trenings- og turglad Lenemor, må ha min daglige dose, og jeg er så glad jeg har kommet dit. Det er fantastisk å være aktiv. I tillegg til trening og turer med Levi i skog og mark, går jeg nesten overalt hvor jeg skal, jeg hverken kjører eller tar kollektiv veldig mye med mindre jeg må. Sjeldent man ser meg stæsjet i hverdagen, jeg går nesten bare i trenings- eller joggetøy, og det er jo det jeg trives aller best i! ♥

Før helgen fant jeg meg en utrolig fin treningsbh fra h&m og i dag måtte jeg tilbake. Endte opp med en del nytt i samlingen. Det som er så fint med disse plaggene, er jo at de er billige! Mye billigere enn treningstøyet med merke på seg. Så hvorfor ikke spare inn litt hvor man kan? Jeg er superhappy,og fikk meg 2 shortser, 3 treningsbh’er, og 2 tightser til under 1500,- HALLO – det kan vi leve med?!

Jeg har bh’ene i s, og underdelene i xs. Normale i str for de som måtte lure ♥ Nå skal mor i et Skypemøte, mens lille sover og koser seg på gulvet. Senere skal vi på tur med Gard! (Fortsatt bare venner, haha. Dere ass) ♥

Self Tan Routine

Annonse

♥ Med rabattkode “lene20” gir -20% på alt fra Vita Liberata tom tirsdag på Hexashop.no

Produkter i videoen : SkrubbFuktighetskremSelvbrunings mousse (dark) – Gradual tanninghanskebody blur (jeg har latte light til ansikt og latte til kroppen)

Disse produktene kan også anbefales :
Sololje med solfaktor 50o og selvbruning i – solkremer og solpudder ♥

Håper dere likte tipsene! Dere spør jo alltid hvordan jeg bevarer brunfargen og får glød! God søndag fra meg og Levi’en.

#braidinspo

God søndag fra sengen ♥ Jeg og Levi er straks på vei opp Vettakollen, og vi gleder oss veldig til frisk luft og deilig natur. Turene med henne er de beste! I går var jeg og Espen på VG lista, etterfulgt av Eldens hageparty – en utrolig hyggelig kveld! Og i den anledning ønsket jeg å pynte meg litt ekstra. Derfor spurte jeg pent om min venninne Lenita hos Meraki, om hun kunne lage flette på meg. Ante ikke hva jeg ville ha, helt til jeg googlet “braidinspo” på instagram og fant fire bilder av de samme flettene som jeg falt pladask for. Og Lenita? Hun nailet de! Elsk. Jeg vil aldri ta de ut! Jeg må begynne å se på youtube videoer, og faktisk ha tålmodighet nok til å lære meg å flette, for det er så fint!

Here goes ♥Håper de kan være til inspirasjon ♥ Sånne skal jeg har flere ganger!

God søndag så lenge – senere i dag kommer det en ny vlog som omhandler det beste jeg vet, nemlig GLØD! Suss til dere.

Three cuties for the summer season

JA! Jeg har fått dilla på kule t-skjorter om dagen. Med fint snitt, fin farge og et morsomt budskap. Her får dere mine 3 favoritt t-skjorter til sommersesongen. Perfekt å kombinere til søte skjørt, jeans eller en digg joggeshorts ♥ I dette tilfellet til jeans skjørt fra H&M. Toppen jeg har på meg i begynnelsen av vlogen er fra H&M den også!

God helg, fra meg og Levi ♥

Å føle at man lever!

Den aller beste følelsen, hvor man virkelig kjenner at man lever, og er menneske – er når man tilbringer tid ute i naturen. Akkurat den følelsen er uslåelig. Og spesielt når man har verdens fineste turkompis ♥ Siden jeg overtok Levi på fredag, har vi vært på lange, deilige turer hver eneste dag. Nå er vi veldig velsignet med været også så det gjør det jo enda bedre. Og tur uansett tid på døgnet er fint. Men det er lite som slår denne følelsen :

Forrige lørdag, våknet vi før klokken var 07. Solen stekte ute på terrassen og det var blå himmel så langt øyet kunne se. Klart man blir giret, og vil ut da! Og selv om man bør unne seg noen timer ekstra på øyet i helgene, så ville jeg ikke det. Å stå opp tidlig, kickstarte morgenen og få gjort mye før lunsj tider – er som jeg skrev tidligere i uken noe av det beste jeg vet.

Uansett – inn med mat både på meg og Levi, og morgenkaffe på meg før vi var ute av døren kort tid etterpå. Det er fint å gå tur i byen, og i parkene rundt omkring her, men lite slår skog, fuglekvitter, og deilig terreng. Så vi tok t-banen oppover mot Frognerseteren, og hoppet av på Vettakollen. Og derfra går det bare oppover. En liten mini treningstur men balsam for kropp og sjel. Bare for å vise dere følelsen jeg og Levi hadde forrige lørdag, og dette var før klokken hadde rukket å bli 0830 på lørdag. Se videoen på Levi sin instagram her ♥ (Ta på lyd!) Nei – det kan ikke beskrives. Er så godt, på alle måter. Spesielt å starte dagen med dette! Vi har vært på Vettakollen flere ganger siden lørdag (en kveld øspøsregn, men var deilig det og) og flere turer til Bygdøy. Godt å være aktiv, og få bevegd seg ute i den deilige naturen vi er så heldige å ha. En t-bane tur eller en busstur unna så er vi plutselig i deilige og landlige omgivelser. Litt av alt, kombinert med bylivet. Herlig mix!

Når vi kommer ned fra Vettakollen, tar vi til venstre og går litt nedover – da kommer vi til et fantastisk fint vann!

Magisk å gå tur uansett når på døgnet, men lite som slår en tidlig morgentur i solskinn. Tidligere i uken så jeg på snapchat når jeg våknet, at Viola var på toppen av Vettakollen før klokken var 08 – og jeg ble så misunnelig, hehe. Så flere sånne morgenturer. Anbefales ♥

Tur til Paradisbukta i går. Er så fint der!


♥ Nå skal mor på trening, og senere venter en ny tur!

Ha en fin torsdag, dere!

Halfway through 2017

Hei til dere fra dagens kontor, Kaffebrenneriet (de har den beste kaffen, uten tvil..) Startet dagen tidlig idag, og får så utrolig mye ut av morgenen noe jeg ELSKER. Jeg er et A-menneske og føler meg så bra når jeg får gjort mye før lunsjtider. I går inviterte jeg Henriette og lille Noah (som nå begynner å bli stor, snart 3 år!) på overnattingsbesøk. Og når han var sovnet i Lene sin dobbeltseng, kom Malene og joinet oss. Jentekveld og kvalitetstid. Både jeg, Henriette, Noah og Levi var våken kl 07 idag. Så frokostkos, tur med Levi og Noah på sparkesykkel før klokken rundet 08! Nå har jeg vært på PT time, og nyter en kaffe mens jeg jobber ♥ Senere idag går turen oppi marka med Levi. Vi har gått lange, deilige turer hver dag i det fine været. Elsk!

Jeg fikk for meg at jeg så gjerne ville lage en oppsummering av året 2017 hittil! Året hittil har både bydd på oppturer og nedturer, men heldigvis mer oppturer enn nedturer – og jeg har det så fint nå! Elsker livet, og Oslo og alt som hører til! Happygal! Jeg har i hvertfall fått utrolig mye ut av dette halvåret, og det er jeg så utrolig takknemlig og glad for.

Her er årets reiser og noen av høydepunktene hittil i år. Gleder meg til fortsettelsen!

Bangkok

Phuket

Puerto Rico – Vieques

Feiret mine 30 år!

Hemsedaltur og ski med jentene! Gabrielle, Kine, Kim, Camilla og Marie ♥

NYC – tur med Maria

På Hovden med en super gjeng. Hele 8 stykker var vi. Så kos!

Dubai med Maria

Var på photoshoot til den nye kolleksjonen min. I Marbella

Påsken med Kari og Renate i Hemsedal

Solgte leiligheten min i mars!

Lanserte min fjerde Lene Orvik kolleksjon i mai …

…og var rundt om på lanseringseventer

Kjøpte ny leilighet – Flyttet ut av den gamle – Og inn i ny mens jeg venter på overtagelse

Frankrike sammen med Helen

♥ FOR ET HALVÅR!!!

Ja, jeg opplever mye, gjør mye, og reiser mye! Og jeg vet det er mange som klør seg i hodet av tempoet mitt. Jeg er fri, og frank – og det er sånn JEG vil ha det nå! Jeg gjør alt dette, samtidig som at jeg har flere forskjellige prosjekter for hånd til enhver tid! Tiden min står aldri stille, og det elsker jeg. Det er sånn jeg vil ha det, og sånn jeg vil leve livet mitt akkurat nå! Jobben er med meg overalt, og jeg er veldig heldig som har det sånn! Jeg leverer alltid når det kommer til jobb, fordi jeg er strukturert og har mål og mening med det jeg gjør. Jeg klarer å kombinere og prioritere jobb, reiser, det sosiale liv, tid med Levi, med venner, trening, fokus på sunn mat, hjemmekvelder/dager, og tar ellers godt vare på meg selv om de rundt meg til en hver tid. Man lever bare én gang, og jeg vil alltid gjøre det beste ut av livet mitt mens jeg kan. Man er heldigvis sjef i sitt eget liv. Og når jeg en gang i fremtiden forhåpentligvis sitter med mann, barn, hus og hage – kan jeg alltid smile og se tilbake på det eventyrlige livet jeg levde før jeg slo meg til ro! Deilig ♥

Iskald kos

Annonse

Ingen tvil om at frøken Orvik er glad i kaffe, og nå som sommeren er her – går det mest i iskaffe. Både inne og ute ♥  Det er godt, kaldt og avkjølende, mmmm – perfekt i sommervarmen. Mine to favoritter er disse to variantene fra TINE. De går ned på høykant for å si det sånn!

Kjøleskapet mitt har alltid 2-4 sånne, og plukker alltid med meg flere når jeg er på butikken. Den rosa er litt mer krydrete i smaken, og den andre smaker kaffe latte. Som oftest går det i isbiter og iskaffe når jeg er hjemme, eller iskaffen i hånda når jeg er på vei fra et sted til et annet.


Er ikke bare jeg som synes dette så interessant ut, nei. Hehe – søteste jenta mi!

Når jeg blir litt keen på noe ekstra godt, kjører jeg noen deilige vanilje iskuler i og heller iskaffe over, altså  – hello!! Om man vil kan man også lage en milkshake variant, masse is + en boks iskaffe i blender, og gjerne litt vanilje fra en vaniljestang. Skikkelig kos!I tillegg til å tipse dere om disse deilighetene, kjører jeg også en ny konkurranse :

Inspirert av mønsteret på den rosa iskaffen, har jeg altså i samarbeid med TINE designet et badehåndkle og en beachbag.

Disse to tingene + hele kolleksjonen fra Lene Orvik Collection kan en av dere vinne! Legg igjen en kommentar og begrunn hvorfor du skal vinne. Lykke til ♥ Ps. Kolleksjonen finnes bare i S, M og L.