iHud

Annonse i samarbeid med iHud – få 10% på tjenesten ved å bruke kode LENE ♥


Normalt vis er jeg så heldig at jeg har ganske fin hud, jeg sliter en del med pigment-flekker om sommeren, noe jeg absolutt kan leve med. Når det derimot blir høst og kaldere vær (som jo er en ganske lang periode) så får jeg en slags ubehagelig eksem akkurat rundt nesen. Det er rødt, irritert og til tider vondt, jeg tenker jo at det har med kulden å gjøre. En slags kuldeeksem.. Huden blir tørrere, får ikke nok fukt etc. I alle år har jeg prøvd å diagnosere det selv, og diskutert med frem og tilbake med venner og familie i forhold til hva jeg kan bruke for å få det bort. Og ja – det har til tider forsvunnet i korte perioder, men det kommer alltid(!) tilbake igjen. Skal absolutt ikke klage altså, men er jo fint finne ut hva det kommer av, samt få behandlet det så det ikke kommer like hyppig (eller aldri??) tilbake igjen.

Her har jeg dekket det til med foundation. 

Mens her ser dere hvordan det ser ut uten sminke.
Rødt og irritert. Det blir jo litt plagsomt i lengden. Noen andre her som sliter med samme? Rart at det kun er rundt nesen, men det er kanskje der man er tørrest..

Jeg har dog aldri tatt meg tid til å booke time hos hudlege før, det har rett og slett ikke vært en prioritering fra min side. Vi har alle en travel hverdag, med jobb, trening, alle gjøremål og oppgaver, ha tid til oss selv, venner, familie etc – you know the drill. Da blir det litt ork og skulle bruke tiden til å besøke en hudlege for min del. Derfor er jeg veldig glad for at jeg nå har fått et samarbeid med iHud. En tjeneste hvor man rett og slett får hudlegen “rett hjem” .. Det har jo blitt vanligere å få både legekonsultasjoner og dyrlege-konsultasjoner via nett nå, nettopp fordi det er så mye enklere for de som har en travel hverdag.

Jeg sendte inn informasjon og bilder til iHud og fikk svar på sms samme dag. Det viser seg å være (som mange av dere har nevnt allerede) Perioral Dermatitt. Rådene jeg fikk av legene hos iHud var følgende : Ikke bruke kremer som inneholder kortison. De anbefalte meg også å bruke lette hudpleieprodukter og ikke-okkolsive kremer og solkremer. Toleraine-serien fra La Roche Posay sammen med ikke-okkulerende sminke og evt en periode uten sminke. Og om det ikke har effekt må jeg begynne på en antibiotikakur (tetracyliner) som går over 2-3 måneder og reseptbelagt krem som heter Elidel. Så det var veldig fint å få et så utfyllende og konkret svar, og veldig enkelt for meg å gjøre noe med det nå med én gang. Fungerer ikke førstnevnte, så blir neste steg å teste antibiotikakur og reseptbelagt krem. Krysser fingrene!

Hos iHud, behandles informasjonen din konfidensielt, så om det er noe du synes er flaut eller ubehagelig så er det ingen som trenger å vite hvem du er, ikke en gang legen ♥ Tjenesten koster 295,- og med min kode LENE får dere 10%. Det du må gjøre er å skrive inn på nettsiden hva du vil ha hjelp med, samt sende inn bilde av “promblemområdet”. Du slipper å booke time, vente i kø, dra til hudlege, du kan enkelt få hjelp via nettet. Jeg synes dette er en så fin tjeneste. Etter du har sendt inn bilde, ber legen deg om litt ekstra informasjon slik at de kan hjelpe deg videre.

Kort oppsummert :

Kode Lene gir deg 10 %
Du betaler med vipps etter at du har sendt inn bilder, og svart på noen spørsmål til hudlegen
Deretter vil du få en konfidensiell vurdering av hudlege
Bilder og informasjon slettes etter du har fått svar (derfor kan du føle deg trygg om det er noe du er flau over eller lignende..)

Du kan lese mer om – og få en vurdering av hudlege her ♥

NY Snapshots lately

Tenkte å gi en liten oppdatering på NY-livet siste uken. Siden sist har jeg flyttet inn i en super super super fin leilighet i Financial District. Var litt skeptisk til å bo der, siden jeg synes det er litt langt ned og siden jeg elsker Soho. Men det er virkelig ingen problem! Kan absolutt anbefale å bo her nede om dere skal til NY. Med tuben er det 2 stopp til Soho, så 0 stress i det hele tatt. Jeg har booket meg inn på The Assemblage i John Street, og de får terningkast 6 fra meg. Leiligheter som er så fine, freshe, har kjøkken, man kan vaske klær, og de som jobber her er helt magiske. Så veldig veldig fornøyd. Føler meg trygg og alt er tipp topp!

Har endelig fått vært sosial her også, oversosial vil jeg si haha.. Første uken gikk til jobb, trening og søvn. Nå har jeg møtt masse nordmenn, svensker, hatt lunsjer, middager, vært på Halloween-party og bare kost meg! Er så godt å føle at man har alt på stell i forhold til leilighet, vasking av klær og treningsrutiner og at man har landet litt, da er det mye enklere å være sosial og ha det gøy også.

Selv om jeg har vært her bare to uker så er det helt utrolig hva jeg har rukket å lære. Jeg vet ikke jeg bare lærer av å være her, møte nye mennesker, snakke med andre mennesker, få ny erfaringer etc – og jeg elsker det. Jeg elsker å lære ting som gjør at jeg får det bedre i livet og hverdagen fremover. Søndag gikk jeg lang tur med musikk i ørene, det var 19 grader ute, begynte å bli mørkt – det var helt magisk. Jeg følte meg så inspirert og det endte opp meg at jeg måtte stoppe opp midt i gaten og skrive masse notater på telefonen, ting jeg reflekterte meg frem til, ting jeg hadde lært siste uken, ting jeg vil bli bedre på etc. En VELDIG bra søndags-ettermiddag etterfulgt av food-shopping på Wholefoods og tacokveld i leiligheten.

På mandag startet jeg uken med en skikkelig treningsøkt, jobb i “nytt” kontor-landskap, og så – best av alt. Jeg gjorde noe jeg har tenkt på siden i sommer. Gikk på kino. ALENE! Det var litt sånn …. “flaut” – følte liksom litt på det haha. Men når jeg først kom meg inn på kinoen var det jo virkelig 0 problem, og SÅ mange andre som var på kino alene. Så Hustlers med J.Lo, den anbefales!

Var på lunsj sammen med Sophie Elise og Hanna på søndag (influenser fra Stlhm som jeg har møtt litt siden fredag) Superkos!! Skjønne jentene!

Og på lørdag var jeg på lunsj med Hanna og en annen svensk venninne, Paulina. Etter det så møtte jeg og Hanna to norske jenter, + en venninne av meg, Line som var på besøk fra Norge. Superkoselig at vi “scandis” holder sammen. 

Her er antrekket fra Halloween- aner ikke hva jeg var. Tema var Funk Your Fetish og jeg ante ikke hvordan jeg skulle tolke det hahahaha. Så ble en siste liten disco-kostyme med korsett 😀 Veldig gøy kveld var det ihvertfall.

Her er vi på RH rooftop, superfin utsikt, anbefaler enten lunsj, eller drink på taket her. Det ligger på toppen av en svært interiørbutikk. Så har jeg fått meg hatt da som dere ser. Og : Jeg elsker bootsene! Blitt mine favoritter. De er fra & Other Stories

Håper dere har det fint, nå har jeg vært på lunsj med en norsk og to svenske tjeier på Pastis (amaaazing restaurant) så skal det jobbes før jeg skal på trening på Switch Playground og middag kveld på et sted som heter Manhatta. Hørt det skal være veldig bra – så skal si ifra til dere. Sånn til om dere ønsker NY-tips ♥

Dette gjør meg så stolt!

Annonse – i samarbeid med Safira og egne smykkekolleksjoner. Lene20 gir deg 20% på begge kolleksjonene én uke fra idag ♥ Vil også minne om at toll og moms er inkludert i prisene og at det er fri frakt.


Hei fra min nye “workspace” i NY, midt i midtown – et type sånt åpent coworking community. Veldig hyggelig, og kjekt å sitte sammen med masse andre mennesker fra all over the world ♥

Når jeg “fordyper” meg litt i livet mitt i forhold til podcasten som jeg jobber med, både fortiden, nå-tiden- og skriver litt om hva jeg har gjort og ikke gjort i karrieren min, så føler jeg meg altså så heldig og takknemlig. Jeg har gått på så mange smeller opp igjennom, hvor jeg har tapt penger, tatt feil valg, men heldigvis lært av det og aldri gitt opp. Og i tillegg så har jeg også fått til mye! Tenk at jeg har vært så heldig at jeg har designet så mange gjestekolleksjoner som jeg har fått. Det er jo helt fantastisk. Veldig takknemlig for alle samarbeidene, men kolleksjonene som jeg virkelig ordentlig har følt en tilknytning til – er uten tvil smykkekolleksjonene med Safira.

Her er litt flat-lays av den andre kolleksjonen som jeg slapp i sommer ♥

Dere kan shoppe alle tingene ved å klikke på denne linken ♥

Så gøy å få jobbe med ett merke fra Stockholm, få såpass frie tøyler som jeg har fått, blitt så tipp-topp fornøyd med den og solgt så mye! Det er virkelig virkelig helt fantastisk. Så selv om man har fått et par slag rett i ansiktet på veien, så har man søren meg fått mange oppturer også. Jeg vet at jeg alltid lander på beina – og har alltid klart meg økonomisk selv uansett hvor store smellene har vært, og jeg gleder meg til å fortelle om både oppturer og nedturer og alt jeg har tapt og ikke lykkes med. Det er jo en del av alt man lærer på veien, og det bidrar også til at man blir sterkere og bedre!

Jeg tok en titt på #safirabyleneorvik hashtaggen på instagram her om dagen og kjente at jeg boblet over av glede. Så mange skjønne jenter som både elsker, og deler min kolleksjon på sosiale medier. Assa WOW – se på dette ♥ (Nedenfor linker jeg til de forskjellige bildene)

Med kode Lene20 får dere 20% (kanskje man allerede kan begynne å tenke litt på julegaver og?.. It´s never too early. Here we go :

Bilde 1 : Mix Plate Necklace, 2 : Stone Earrings – dessverre utsolgt nå, 3 : Triangle Earrings, 4 : Coin ring + Structure Ring, 5 : Structure Ring, 6 : Bamboo Band Ring Silver, 7 : Stone Necklace, 8 : Vintage Earrings, 9 : Structure Ring, 10 : Triangle Earrings, 11 : Stone Necklace, 12 : Structure Ring, 13 : Triangle Earrings, 14 : Structure Ring + Pearl Necklace, 15 : Triangle Earrings, 16 : Vintage Gold Bracelet, dessverre utsolgt også

Her kommer noen bilder hvor jeg har mixet den første kolleksjonen og den andre sammen. Det var viktig for meg at jeg laget to stykker som går som hånd i hanske, som man kan mikse og matche sammen uansett, og ikke minst som har god kvalitet, føles tungt og ser helt nydelig ut på ♥

Link til begge kolleksjonene sammen får dere her. ♥

Nå er jeg så motivert til å skrive på podcasten min, fikk det helt i går da jeg gikk ettermiddagstur med musikk på ørene, reflekterte over alle tingene jeg har lært de to ukene jeg har vært her.. Alt jeg lærer hjelper meg å reflektere tilbake på ting som har skjedd tidligere, hvordan jeg kan tørre å dele, by mer på meg, hvordan enda bedre forstå meg selv. Dette er så spennende!

Ha en fin kveld hjemme. LOVE!

Snapshots

Coucou! Nå har jeg vært en uke her allerede, tiden flyr. Jeg har ikke rukket og gjøre så veldig mye mer enn å trene, jobbe, og sove av meg jetlaget .. Så nå har jeg litt FOMO-følelse. Man ligger jo automatisk litt bakpå hver dag siden dere hjemme ligger 6 timer foran, når jeg våkner er det jo slutten på arbeidsdagen nesten hjemme – så mye som må gjøres og ting jeg må levere. Og når jeg jobber, så er jo alle mine nærmeste ferdig på jobb, sosiale og vil chatte og snakke, haha – så det er en balanse jeg må finne ut av dette her. Egentlig burde jeg skru av telefonen min – men jeg vil jo ha kontakt med de hjemme så mye jeg kan ♥

I går var jeg på Switch Playground – og idag ble det en tur på Barrys. Alltid digg å kickstarte dagen med trening. Jeg har bodd på fire forskjellige hoteller hittil, så nå må jeg bare jobbe på. Det er altså så dyrt i denne byen her at hjelp. Torsdag får jeg leilighet, huhu – så jeg gleder meg til å handle inn til og lage mat selv. Kan anbefale både William Vale, 11 Howard og Sister City om dere skal til NY på besøk.

Ellers har jeg rukket å løpe innom & Other Stories i Broadway for å kjøpe meg et par nye boots. Det har jeg aldri hatt før så nå føler jeg med litt “brautete” haha. Er nok bare litt uvant.. Og de er litt stive enda så det føles sikkert verre enn det ser ut. Skal jo sies at jeg selvsagt liker de litt også da.

Buksen er fra Levis (Wedgie Straight – min favoritt style) Jakken fra Zara
Det badet her er goals! Men det var det eneste som var goals på Ludlow Hotel… 😀
Pyntet meg for middag på Cipriani på lørdag med noen norske venner av meg. Elsker Cipriani Downtown, de har verdens beste pasta, gratinert med parmesan. Jeg kunne spist den HVER.ENESTE.DAG.

Og noen bilder fra verdens beste by!

Å gå rundt i gatene her med musikk på ørene og bare la seg inspirere og reflektere er livet. ♥

Jakker til høsten <3

Annonse i samarbeid med Bubbleroom – kode LENE gir dere 10% på alt fra Bubbleroom


HERLIGE mandag – jeg våknet opp til at solen fylte hele hotellrommet mitt på Sister City i Soho, helt fantastisk deilig, det er skikkelig vårfølelse her og tynn boblejakke er til og med for varmt. Fin start på uken med andre ord. Jeg startet uken på Switch Playground med en skikkelig HIIT økt, helt most jeg nå haha – men samtidig har jeg masse deilig energi! Sitter på Two Hands as we speak og skriver til dere. Hjemme er det jo ganske mye kaldere enn her – og før jeg reiste tok jeg bilder av favoritt-jakker nå utover høsten. Dere etterspør jo sånt i ny og ned så da passer jo det fint å dele noen bilder nå ♥

Elsker denne – fin til kjoler (om man skulle være heldig å få en solrik dag med litt varmegrader) og ellers fin til jeans, skinnbukser etc – veldig myk og fluffy og fargen elsker jeg. Get it here ♥

Leo leo! Blir man noensinne lei av det? Ikke jeg. Og denne jakken her er edgy, cool og går til det meste. Jeg liker å kombinere den med skinn, tshirts, jeans, hoodies etc. Jakken får du her.

Teddy slår aldri feil og jeg elsker denne fargen! Jeg liker å ha den på til og fra trening, og ellers synes jeg den passer skikkelig godt til type søndager og chill dager. Veldig kul, og finner også i cremefarget ♥ Klikk her for å shoppe den. 

Her kommer favoritten over alle favoritter – føler det står LENE på den! Den er classy, edgy, søt, fin – alt! Og passer til alt, tung er den også, så kvaliteten føles tipp topp. Og ikke minst er den varm. Superhot å kombinere med skinn eller lakk bukser og high heels!! Jakken får du her, og ikke glem at LENE gir 10% på absolutt alt hos Bubbleroom.

I tillegg til jakkene, så har jeg litt annet snadder på lur. Den fineste og BESTE turtleneck genseren jeg har eid, kvaliteten er helt utrolig deilig og den sister som et skudd på. Anbefaler å kjøre en typ chill “sporty” bomullsbh under, hohooo så hot man ser ut da 😀 😀 Sitter veldig fint over puppene for å si det på den måten. Jeg klarte å rote rødvin på den på vei til NY – og må finne meg ett sted å vaske den, hehe.. Ikke rukket det enda. Her har jeg en annen bh, og den ble litt gjennomsiktig ehe.
Kjøp genseren til 279 her. 

Skinnbukser er alltid en fav hos meg, og disse elsker jeg ekstra fordi de er myke, korte i beina og generelt ganske kule. Kjøpt buksen her ♥

Skinnskjørt og en cool t-shirt slår aldri feil om man skal noe ekstra, en afterwork, middag eller lignende. Skjørt hert-shirt her ♥

Håper dere finner noe dere liker. ♥ Mandagsklem fra NY!

Ohhh brows – part four ♥

Annonse i samarbeid med Nutrilashes


God søndag formiddag (eller kveld for dere) ♥ Så gøy at dere er så positive til podcast – det gir meg masse motivasjon til å hamre løst på tastaturet for å sette episodene, veldig gøy! Gleder meg til å sette i gang innspillin – og ikke minst til den dagen jeg endelig kan lansere min første episode, blir gøy å vise seg fra en mer personlig side. Litt skummelt også men hei hei alle nye utfordringer er bare gøy!

Idag tenkte jeg å ta dere med på min daglige rutine. Jeg har jo lenge brukt serumet til Nutrilashes nå, målet har jo lenge vært naturlige vipper og bushy brows, det er så fint når man kan være helt naturlig.

Jeg har noen spots på brynene hvor det fortsatt mangler litt mer hår enn andre steder men Anna som gjør brynene mine sier at jeg bare må fortsette å være tålmodig og bruke serum to ganger om dagen. Det har absolutt blitt så mye bedre siden i våres når jeg startet å bruke det – så det er veldig veldig gøy når man ser fremgang. Før ville jeg ikke vise meg uten sminke på brynene men nå er de fine nok til at jeg faktisk kan gå uten sminke, selv om jeg fortsatt foretrekker og fylle litt inn med farge der det trengs.

Vippene mine synes jeg virkelig har kommet seg etter jeg tok av eyelashes. De er så fine, sterke, tykke og faktisk så synes jeg de har fin lengde også. Jeg bruker serumet både på brynene og vippene to ganger om dagen.

Dere får nå kjøpt serumet til 50% ved å klikke på linken her ♥

Ha en fin kveld – nå skal jeg skifte til treningstøy og gå søndagstur iiiii …. Central Park!

Å være fryktløs er å være redd, men å hoppe likevel

For to år siden hatet jeg følelsen av å være alene, den tiden var jeg ikke særlig flink til det heller. Men som med alle utfordringer i livet så liker jeg å se det positive i det, nettopp fordi jeg kan lære av det – bli bedre, sterkere. De to siste årene etter fylte tretti – har vært de beste årene i mitt liv, med tanke på personlig utvikling. Enten så har det med alderen å gjøre, eller at jeg generelt har vært mer bevisst, mer nyskjerrig på og finne ut de ulike sidene av meg selv. Sette det i system, positivt og negativt. Men at jeg skulle komme dit jeg har kommet i dag, trodde jeg ikke for to år siden. Alenetid har gått fra skummelt – til en nødvendighet for meg. Jeg har lært meg å elske mitt eget selskap, og kjenner mer og mer behov for det. For to år siden kunne jeg aldri reist til en storby som NY alene, og nå er jeg her igjen for andre gang på ett år. I AM BACK!!

Jeg bestemte meg forrige søndag, jeg hadde kjent en stund på behovet jeg hadde til å dra tilbake en god stund, men ikke vært helt klar for og bryte meg ut av de vante, og trygge mønstrene hjemme. Men man vokser ikke når man er komfortabel, i hvertfall så gjør ikke jeg det. På søndag kom det over meg som lyn fra klar himmel at NÅ var det dags. Jeg rakk ikke forberede meg mentalt før jeg plasserte stumpen op flysetet i går. Det føles både skummelt og rart å være tilbake, men samtidig helt helt riktig. Jeg må ha alenetid, head-space, jeg må ha nye impulser, møte nye mennesker og jobbe. Jeg skal endelig gjøre noe som jeg har tenkt på så lenge nå. Jeg har egentlig følt behovet for å sette opp alle vegger rundt meg og ikke dele noe av mitt private jeg – men nå har jeg bestemt meg for å gjøre det helt motsatte. Nemlig virkelig vise dere hvem JEG er. Helt ufiltrert, i hvertfall skal jeg prøve. Jeg er i NY for å utvikle et podcast-konsept, og det eneste stedet jeg kan få det til uten å bli avbrutt av alt hjemme i Norge, er her.

Jeg gleder meg så innmari innmari mye til å fortelle min historie ♥

Anbefaler å teste ut William Vale i Williamsburg! ♥ Kan også anbefale Whyte Hotel og Williamsburg Hotel – kule begge to, har ikke bodd der enda – men elsker viben!

Snadder til høstgarderoben

Annonse i samarbeid med NA-KD

Hei fra høstkalde Oslo ♥ Mandag og klar for enda en ny uke med masse gøy på agendaen, starter uken med å dele noen dryss av klær som kanskje kan inspirere dere til å fylle på garderoben litt. Denne lille “haulen” består av basic plagg som fint kan kombineres sammen, og med andre ting. For meg er det viktig å ha de “nøkkel” plaggene som man alltid kan føle seg vel i og som er enkle å slenge på seg til alle mulige farge-kombinasjoner. Alltid når jeg er usikker på hva jeg vil ha på meg, og har tidspress, velger jeg alltid enten en jeans, eller en skinnbukse kombinert med enten topp eller t-shirt og en skinnjakke eller en blazer over. Det er ALLTID safe ♥ Og veldig greit å ha slengende i skapet. Man trenger nødvendigvis ikke så mye klær om man har basic som går til alt, det er ihvertfall mitt mindset (selv om jeg har mye klær så bruker jeg nesten alltid bare basic klær – med noen tvister av spennende spiss-produkt) Here we go! Og ps ; Med koden ORVIK15 får dere 15% på absolutt alt fra NA-KD.COM

Først en fantastisk COOL Levis´ modell. Elsker vasken, fit’en er råfin, den er komfortabel (stretchy) og sitter som et skudd i stumpen! Superfin å kombinere enten med en enkel tubetopp eller hvit t-shirt. Skal ikke mer til, for å få en ganske HOT look.


Levis jeans her / Hvit t-shirt her

Skinnbukser er livet om dagen – de har jeg mange av, og som regel ender jeg opp med det når jeg skal i middager, lunsjer, eller ut. En skinnbukse er liksom alltid “det lille ekstra” Kul med både t-short, topp og ikke minst – en oversized blazer. Og denne blazeren er NYDELIG i fargen.

Skinnbukse / Blazer

Enkle tubetopper har også blitt en favoritt om dagen.

Beige tubetopp / svart tubetopp / skinnbukser

Jeg har fått totalt-hekta på litt lengre skinnjakker med belte i livet om dagen, synes det er så sexy! I svart – og så fant jeg en i tidenes flaskegrønne farge. ELSK, den skiller seg ekstra ut og er dødsfin til en svart jeans eller bukse.

Jakke her

I tillegg til skinn og jeans så er jeg glad i bukser som skiller seg litt ut. Som denne creme-fargede buksen med splitt fremme. Den sitter som et skudd i livet og bak i rumpa, samt at den blir litt mer rocka siden den har splitten fremme. Et par sexy boots og en enkel topp og blazer så er du good to GO på det meste.

Lys bukse her

Og sist men ikke minst denne elskverdige boblejakken. Detaljene på den, fit’en og fargen. SUPERB!

Bobblejakke ♥

Håper dette innlegget kunne være litt til inspirasjon! Ønsker dere en fin høstkveld videre ♥