2.0

Coat Zara · Handbag Chanel · Balloons Festligeting · Earrings H&M · Photo McKenzie Price


… Vi (Team Lene & McKenzie) Har jobbet sammen hver eneste dag denne uken, nettopp for å skape et nytt univers her inne. Noe må skje, og det skal skje nå. Jeg kjenner det på hele meg at det er på tide med forandring ♥ Jeg klør i fingrene etter å vise dere – men “tålmodighets”-strikken må nok strekkes litt til. Helst skulle alt vært klart I GÅR – men magiske ting tar tid. Stay tuned… 

5 x fallfavourites / shoes


ANNONSE I SAMARBEID MED DIN SKO

Hei dere, håper høstdagene behandler dere fint om dagen! Jeg har satt sammen en liten vlog til dere hvor jeg har stylet 5 forskjellige par med sko til 5 høst antrekk. Sko til alle anledninger, både med og uten hæl.

Pris på de forskjellige skoene finner du på denne siden – og her er alle mine 5 favoritter samlet på én gang ♥ Bli medlem i medlemsklubben FEETFIRST Friends tom. 1.oktober (søndag) – så får du 20% avslag på et kjøp + fri frakt. Yay! Og husk og følge Dinsko på instagram for inspirasjon og nyheter!

Fin torsdag til dere, nå skal jeg møte McKenzie å ta bilder! Så gøy!

Furniture on my mind

Før klokken var rukket å bli 0735 idag, hadde jeg allerede gått tur hjemmefra med en kopp kaffe i hånda og sagt god morgen til Henriette og Noah, hehe. Herlig start på dagen! Lille gladingen vår så på barnetv og spiste frokosten sin når jeg var innom for låne bilnøkler. Min lille Walther går jo ikke så langt, så da måtte jeg fri til Egil og Henriette om å få låne deres. Idag har jeg nemlig vært på roadtrip til Tønsberg for å se på møbler hos en samarbeidspartner. Har ikke tenkt så langt enda – siden fokuset har vært på alt annet i leiligheten. Men nå! Nå blir det ♥

Sofaen er det eneste møbelet som er bestilt hittil, og som skrevet før så er det i offwhite velour. Så utrolig deilig og delikat! Idag har avgjørelsene vært mange og valgene har falt på materialer og farger som : en soft grønnfarge i velour, smådetaljer i svart velour, grønn marmor, svart marmor, hvitt glass, messing, svart krom, noe i hvitt med hvitt glass, noe i svart med svart gjennomsiktig glass. Kombinasjoner som svart, gull og grønt, for å nevne noe. Altså – jeg er i syvende himmel! Alle valgene føles bra langt ned i magen skal jeg si dere. Stuen min vil bære preg av en deilig lounge-feeling med en herlig miks av egdy,spennende og myke detaljer. Siden kjøkkenet blir ganske maskulint og litt industrielt, mykner jeg opp stuen litt. Det blir så bra!

Jeg skal ikke helt avsløre hvilke møbler i hvilke farger og kvaliteter enda – men jeg vil gjerne dele litt inspirasjon med dere i mellomtiden. Og en liten sneekpeak først ♥

Tror dere dette blir fint eller? Til det lyse Dinesen gulvet, den hvite kakkelovnen med gulldetaljer, den lyse velour sofaen, glassveggen.. Awhh – magen min kribler!

Og så – litt inspirasjon som dere kan drømme dere bort i. Bildene har jeg fått låne fra Interiorbutikken i Tønsberg ♥


ELSK på alt. Er det rart jeg brenner for renovering, interiør og møbler? LIVET.

Jeg har forresten ansatt fantastiske McKenzie Price fra USA, hun skal være min kreative partner in crime – og vi har så mange spennende planer fremover at det bobler over. I morgen er første dag med jobb sammen, gleder meg sånn!

Status

Starter mandagen med gårsdagens søndags-innlegg. Bloggen min har ikke fungert i helgen, jeg har ikke fått lagt inn bilder i innlegget- og hva er blogg uten bilder.. Så jeg fikk hjelp fra support sent i går- den er enda ikke helt friskmeldt, så håper det kan løse seg ila dagen. Beklager derfor dårlig oppdatering.


Hei dere ♥ Søndag og ukens aller beste dag, og været er helt perfekt til at man kan være inne en hel dag uten å ha dårlig samvittighet. Når høstsolen titter frem – vil man selvsagt rusle tur.. Men jeg har ruslet likevel jeg – for å se litt i leiligheten og kjøpe inn mat. Resten av dagen tilbringes inne.

Helgen min har vært så koselig, håper deres også har det? Fredag hadde vi jentekveld hos Henriette – hvor jeg laget min “spesialitet” Pulled Pork Nachos. Fikk noen timer med Noahskatt før han lallet seg og. Lørdagen startet med kaffe på Kaffebrenneriet sammen med Henriette og Noah etterfulgt av Åpen Branndag for kidsa i Spikersuppa ♥ Koste oss i går med andre ord, også med shopping og lang lunsj, skikkelig kvalitetstid. På kvelden var jeg og feiret 40 års dag på Mr Bay, en helt perfekt helg.

Nå koser jeg meg med fersk bakst – rundstykker med ost og paprika! Kravet det så innmari, og crossiant med jordbærsylte til dessert! Tåler jo ikke brødmat, men det får gå for denne gang..

Poenget med innlegget var en status på leiligheten! Men jeg skravler jo så fælt..

På torsdag kommer gulvet!! Herlighet – det er lenge siden jeg har gledet meg sånn til noe som jeg gjør med det gulvet. De må ta det inn vinduet med kran, så det blir stor ståhei på Frogner på torsdag, hehe. Nå har håndtverkerene lagt sponplater så det er klart til å skrues fast. Ila to uker er gulvet ferdig lagt og behandlet, så da maler håndtverkerene to strøk til med maling – samt gjør de siste tingene som må på plass. Så monteres kakkelovnen og rett etter det kommer kjøkkenet! Så nå begynner det virkelig å skje ting.

Akkurat nå grunner de vegger og tak, og så har de endelig begynt på badet! Flisene begynner å komme opp og det er en ren glede å se! Hjemmet mitt tar form, liksom!

Kaos enda da- men dere ser det begynner å ta form? Så gøy!

Denne uken skal jeg bestemme meg for garderobeløsning, ta mål til glassvegg og dusjdør og sette det i produksjon – bestille trevegg (mer om dette senere) finne seng, bestille møbler og gjøre litt annet dill dall! ♥

Oppskrift : Grønn salat


Jeg ELSKER denne salaten

Salatblad
Kylling
Mini sylteagurk
Oliven
Jalapenos
Løk
Fetaost
Salt & Pepper

Så enkel – og så god! Masse forskjellige deilige smaker ♥ Jeg pleier alltid å bestille denne type salat hos BIT og synes det er helt himmelsk – men nå har jeg også begynt å lage den hjemme. God lunsj /kvelds ♥

Keeps me warm

ANNONSE

Idag når jeg stakk hodet ut terrassedøren var det ingen tvil om at god jakken måtte på ♥ Elsker fargene på den, kombinert med burgunder sko og solbriller i samme nyanse. Liker høsten, jeg! Den er så gossete!

Tights fra Gina – Sko Pura López – Veske LV – Jakke Sand/Kouture – Solbriller Céline

Ha en fin onsdag alle sammen ♥

Tiden for nettshopping

Annonselinker

Mens man koser seg inne under pleddet – er det så inspirerende å titte litt på nye trender og chunky høstplagg som man kan klikke rett hjem i posten uten å gjøre så mye mer. Dere etterlyser flere høstinnlegg, og her kommer noen tips fra meg ♥ Og alle disse tipsene får du -20% på, så det håper jeg kan hjelpe litt på. Kode : FILTER

Høye boots – en favoritt i år, som i fjor. Både med lav og høy hæl. Fine både til hverdags og fest. Til store, deilige ullgensere, skjørt, kjoler, skinntights. Om man skal på fest og går for disse – og vil gå med kjole, velg kjole med armer – det er mest sexy. Skjørt og en cool t-shirt er også en favoritt hos meg til høye boots.


Black chunkybeigeblack with heelblack shinyblack

Chunky, kosete ytterjakker – åh! Får man nok? Jeg pleier å velge en større størrelse i sånne type jakker, det er for det første fordi jeg synes de får et finere og coolere utrykk på – samt at man også får plass til en tykk genser om man føler for det. 1-2 hverdagsjakker som kan kombineres med alt, samt en klassisk kåpe til helgene.


Black furbomberbrown furlong bomberblack coat

Ullgensere – min favoritt til høsten. Og gjerne en lang en som er litt for stor. Elsker å kombinere den til skinntights, lakkbukser, jeans og høye hæler. Og når man er hjemme kan man tusle rundt i den med store digg sokker på beina. Og de kortere versjonene er perfekte jeans, eller skjørt med belte. Elsk!

Burgundygreygreenshort greyshort burgundy

Så kan jeg opplyse om at alt fra Nelly brands er på 20% – og varer ut 21 september. Kode : Filter.

Dette gleder jeg meg til

Jeg fikk så lyst å dele noen ord med dere her jeg sitter. I sofaen, foran tv’en for første gang på nesten 4 måneder ♥ Med musikk i ørene og macen på fanget, så tv’en var visst ikke så interessant likevel. Men snart skal jeg se første episode av “Bloggerne” for der er jo Espen med! I tillegg til både Marna og Anne Brith som jeg kjenner. Må heie de frem og støtte de ♥

Jeg har vært på trening i kveld, var ikke helt lett og komme seg ut av døra – men når det først er gjort er det innmari godt. Tusle en tur på butikken og handle inn, for så å gå hjemover i halvmørket, veldig koselig. I kveld har jeg laget min første Chili Con Carne! Og den ble god, mm! Chili Con C, stearinlys, musikk på ørene og “dere på fanget!” Nei nå koser jeg meg! Og så følte jeg bare for å dele noen ting.

Nå har jo alt roet seg etter sommeren for oss alle. Luften forandrer seg og man blir mye mer kosete av seg. Vil være inne, under dyna, under pleddet, tenne lys, drikke te, lese bok, se på serier, ha hjemmespa og rett og slett gå litt i “hi” – selv om man ikke gjør det 100% helt enda. Men det er godt! Samtidig som at man endelig får tid til å stoppe litt opp og tenke. Og vi vet jo alle at selv om tiden nå fremover er så innmari fin, så har vi en mørkere tid i møte – og da kan man jo av og til føle seg litt lost – eller føles som den står litt stille. Sier ikke at det er negativt, på noen måte- men det kan være godt å ha noen lyspunkt å glede seg til.

♥ Dette gleder jeg meg til fremover

Til at hjemmet mitt skal bli ferdig! Jeg venter i spenning og tripper rundt der oppe hver dag for å sjekke at alt går riktig for seg.

Jeg gleder meg til å flytte inn! Til å føle en 100 % tilhørighet igjen. Mine ting, min “hule” ♥

Jeg gleder meg til å innrede! Til å kjøpe planter, til å fylle opp skuffer og skap med mat og drikke. Re opp sengen, og sove der for første gang.

Til å fyre i kakkelovnen, og drikke rødvin i den nye, myke sofaen min.

Men noe av det jeg gleder meg aller mest til – er faktisk å invitere de jeg er glad i hjem! Herregud – det er virkelig noe jeg savner. Det beste jeg vet – er nemlig å invitere hjem. Lage middag, spille spill, drikke vin,være sosiale, ha fester og sosiale samlinger. Det gleder jeg meg innmari til!!

Jeg gleder meg til jeg får tilbake lysten 100% til å kokkelere og leke meg på kjøkkenet igjen. Til å lage alle mulige varianter av supper, høstgryter, viltgryten min, lam, fårikål! Alt det deilige høsten har å by på.

Jeg gleder meg til mitt første bad og min første dusj i leiligheten.

Jeg gleder meg til å spise suppe med jentene på en koselig Bistro mens det pøser ned ute.

Til å bruke skjerf, tykke jakker og ullgensere.

Til å se de fine fargene som snart kommer i Slottsparken og ellers.

Til å begynne på Sex And The City seriene helt på nytt og til å lese ferdig boken som jeg kjøpte for en stund siden.

Til å planlegge, og reise på en helgetur med jentene til en koselig by ♥

Til å handle grønnsaker og ferske oliven med fetaost fra grønnsaks-butikken ved siden av meg.

♥ Og så uendelig mye annet. Lyspunkt som får en mørk tid i møte til å virke lysere ♥

Hva gleder du deg til? Ønsker dere en fin kveld, her skal det fylles på med Chili Con C.

Vlog : 10 Minutes Glow


ANNONSE

Du føler deg litt ekstra sliten, kanskje du har sovet lite eller jobbet mye, kanskje har du uken din og føler deg litt annerledes i huden.. Eller kanskje du rett og slett skal på noe gøy og vil føle deg litt ekstra fresh? Og få en liten touch av litt ekstra glød? Ja – da skal jeg nemlig introdusere dere for mitt favorittprodukt om dagen! Altså ELSK. 10 MINUTES GLOW MASK. Åh – er lite drypp med hudpleie og luksus i hverdagen, og det gjør en stor forskjell! Det føles så bra. Denne har jeg brukt hver helg når jeg skal noe gøy på kvelden, eller når jeg er litt underernært på søvn og føler meg sliten i ansiktet. Så deilig når man har dusjet, føler seg ren og fresh og avslutter 10 minutter med denne, etterfulgt av rens og en deilig fuktighetskrem. Den følelsen. Den elsker jeg ♥ Jeg brukte masken i går før jeg skulle i bursdag, og i dag har jeg brukt en annen  – som jeg skal fortelle dere om en annen dag (dere så den kanskje på snap)

♥ I tillegg til 10 minutes glow mask – følte jeg denne helgen for litt ekstra farge i ansiktet. Nå etter sommeren forsvinner jo den naturlige brunfargen dessverre litt etter litt. Men da er det godt og få en ekstra boost innimellom. Og som sagt – for å føle seg litt ekstra fresh. TAN DROPS oljen brukte jeg på kroppen i sommer, blandet med solkrem, men nå bruker jeg den til ansiktet – blandet med fuktighetskrem. To dråper er nok, så oljen holder lenge! (Husk å vaske hendene etterpå) ♥

En liten “jeg gjør meg klar til bursdag” video. Hvor jeg først viser dere med masken, etterfulgt av sminken og hele looken til slutt. Enjoy!

Slik påfører du masken :
Rens ansiktet først, smør den utover enten med fingrene eller med kost. Dette må gjøres raskt da den stivner fort. Dekk hele ansiktet, og vent i 10 minutter til den har tørket. Deretter drar du den av. Rens ansiktet igjen og avslutt med ansiktskrem. Evt ansiktskrem med tan drops om du ønsker litt ekstra glød.

• Ved å bruke rabattkode “LeneGlow” får dere 100,- i avslag (masken koster da 459,- totalt og varer til ganske mange runder med maske – så det er den verdt) Masken finner du her.

• Om dere i tillegg til masken, ønsker tan drops kan dere bruke kode “LeneTanGlow” og dere vil få begge produktene til 999,- (299,- i rabatt til sammen om dere kjøper begge) Kodene virker fra idag – 15 oktober. Oljen finner du her.

Nyt søndagen!

In my black corner

GOD søndag fra sengen! Jeg elsker søndager, nå har jeg dusjet, tatt ansiktsmaske (hver dag i helgen, så digg) laget omelett og skal til å se de to siste episodene av GOT. Beste serien som finnes ♥ I går var vi i bursdag på Bølgen & Moi.

Siden jeg klippet meg kort har jeg blitt så glad i å kle meg i svart! Og her kommer gårsdagens antrekk ♥
Bukse fra Zara – Sko YSL – Veske Gucci – Jakke Zara – Genser Bershka – Bh Gooseberry Intimates

Håper dere får en deilig, avslappende søndag. Jeg kommer tilbake senere med en liten vlog ♥