Puss, puss

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Solidox Design By Jordan

Har dere en fin sommerdag? Håper det ♥ Tar opp igjen tråden her litt fra sist gang, for å fortelle dere at Solidox har laget “Solidox Design by Jordan,” med sitt egen design på tannkrem-tubene! Dette designet matcher tannbørstene i Individual serien som jeg viste dere litt i forrige innlegg. Er jo litt gøy med en tannbørste og en tannkrem som skiller seg litt ut da, hæ? Som oftest gjemmer jeg det bort i en skuff, men nå synes jeg liksom ikke det gjør noe at de ligger fremme ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Solidox Design by Jordan har en mild mintsmak, anbefalt fluormengde, motvirker hull og fjerner effektivt plakk. De har mange varianter når det kommer til design, og jeg har valgt tannkrem og tannbørste som jeg synes passer mitt bad best. Nemlig svart og hvitt, med hint av blått for å få inn en litt fresh farge ♥

Individual serien er lansert med 12 nye design, som er inspirert av nordisk design. Finnes i to forskjellige størrelser, slik man kan finne en tannbørste som passer din individuelle børsteteknikk. Reach eller Clean. Reach med lite børstehode og smalt håndtak, og clean med stort børstehode og bredt håndtak. Sistnevnte er min favoritt!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Hvilket design passer ditt bad best? Design med svart og hvitt, blått, rosa?

Nyt denne nydelige sommerdagen videre ♥

HOW TO : Wear the flared pants

Vet dere hva jeg fant i skapet da jeg ryddet her om dagen? En superdigg og veldig kul flared bukse! Jeg har jo flere i dongeri, men rett og slett helt glemt av denne i litt sånn nylonaktig stoff med stretch! Ikke nok med at den er behagelig på, men den er også ganske sexy synes jeg, den strammer over rumpe, lår og knær, og har en perfekt sleng nederst! Jeg er superinspirert til å gå til innkjøp av en hvit en, i dongeri til et event jeg skal på på torsdag ♥ Noen som har sett en skikkelig fin hvit en noe sted? Please let me know!

Processed with VSCO with a5 preset

Så, hvordan kan man bruke flared bukser på best mulig måte?

• Til sandaler, kule sneakers, høye hæler eller boots
• Til pene skjorter, en basic t-shirt eller singlet
• Til korte jakker, enten dongeri, skinnjakke, eller pelsjakke
• Til en pyntet topp, eller magetopp

♥ Er du usikker hva du skal ha på deg på event / fest / happening hvor du skal pynte deg litt ekstra, ville jeg gått for høye hæler, og en magetopp med et choker smykke og en kul skinnjakke til! Av og til er man bare ikke helt i skjørt / kjole humør, og da er det fantastisk å ha ett annet alternativ som faktisk er supercoolt!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Bukse fra Bik Bok (for en stund siden, aner ikke om den er i butikk nå) 

Klokke Mockberg
Skjorte fra Zara
Jakke Kouture 
Sko Superga

The perfect everyday bag

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetEveryday bag ♥

God mandags morgen! Idag går det i ett, først til tannlegen for å fjerne sting, deretter møter fra 11 til sent i kveld, så nå skal jeg komme meg avgårde på trening, dusje der og dra direkte videre i møter på United Influencers. Mye spennende på agendaen idag. Er så inspirert og giret, og gleder meg over hver den minste detalj når det kommer til planer for fremtiden ♥

Forrige uke kom jeg over denne fantastiske everyday bagen! Akkurat hva jeg trengte, og har trengt lenge egentlig, bare ikke makket meg til å kjøpe en. Perfekt å bruke til trening, helgeturer, overnatting, eller rett og slett en dag du bare har ufattelig mye drass med deg (som jeg ofte har, og ender opp med alt for mange poser og en stappfull veske, kaos..) I tillegg er den faktisk fin, og passer til hvert et antrekk du måtte ha på deg, om det er treningsklær, joggeklær eller vanlige klær. Fin er den til uansett!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Den koster bare 399,- noe jeg ikke synes er ille i det hele tatt! Kjøpte den på Eger ♥

Jeg har pakket bagen min for en lang dag. Med mac, briller, treningstøy, parfyme, tørrshampoo etc. Greit å bare få pakket alt i ett! Og det er faktisk utrolig hvor mye det er plass til i en sånn bag! Den finnes i flere størrelser tror jeg, og i toalett-veske også. bare et lite tips ♥

Processed with VSCO with a5 preset  Processed with VSCO with a5 preset

Fin mandag til dere alle!

Inspiration for the walls

Processed with VSCO with a5 presetPosters for the walls ♥ Get them here. (Psst.. Det er -15 % på alle postere frem til imorgen så jeg nå) 

Vi har hatt og har ganske tomme vegger her hjemme enda, eneste vi har på veggene nå er noen hyller, litt blomsterpotter og litt annet plukk. Bilder og postere gir jo hvert rom en personlighet. Jeg er veldig glad i postere, og har egentlig hatt det på veggene så lenge jeg kan huske. I denne leiligheten ønsker jeg også postere, men litt annerledes enn hva vi hadde i forrige.

Processed with VSCO with a5 presetLevi synes også posterene var fine sa hun, og la seg rett foran mens jeg tok bilder, nusselig!

Jeg har prøvd å planlegge rom for rom, men samtidig tenke helhet i det, slik at vi har en rød tråd gjennom hele leiligheten. På stue, kjøkken og gang har jeg tenkt litt fashion & steder (Oslo • NYC) mens på soverommet blir det litt mer “dreamy” om jeg kan kalle det det. Litt “roligere” bilder som skaper en fin atmosfære. Vi har jo den litt dype blå fargen på rommet, som er veldig beroligende, så da synes jeg det passer fint med bilder som er det samme.

Denne gangen har jeg valgt å blande litt når det kommer til farger på rammene. Svart, hvitt og gull blir det. Svart i stuen, siden det blir litt edgy opp mot sofaen.

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetMin absolutte favoritt poster! Jeg har ventet så lenge på dette, var utsolgt da jeg skulle bestille. Er det ikke rått? Hello liksom, Kate! Sier til Gard at nå har han to (tre med Levi) jenter å se på på stuen, hehe.. Lucky guy, right? Denne plakaten finner dere her. (Jeg har 70 x 100 cm) 

Jeg har tenkt hvitt og litt svart på kjøkkenet siden det står best i stil til kjøkken og kjøkkenøy, det meste er jo hvitt med svarte detaljer, så det passer perfekt.

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Jeg tenker gull og hvitt i gangen siden vi har svarte detaljer fra før. Her vil jeg bryte litt opp og ta igjen hvitt i gulv og på lister, samt gull som er under på lampene vi har.

Processed with VSCO with a5 preset

På soverommet tenker jeg hvitt, rett og slett fordi jeg synes det er renest opp mot den blå veggen, og at rammene da matcher klesskapene og taklampen!

Processed with VSCO with a5 preset
Som dere ser så tenker jeg en helt annen stil på soverommet, men jeg tror virkelig dette vil bli en kjempefin kombinasjon til den blå fargen, hvitt eller grått sengetøy og store gode puter. Er dere ikke enige? Litt sånn lunt og koselig ♥

Dette var i hvertfall litt skriving om hvordan jeg tenker når jeg planlegger. Desenio har veldig mange fine inspirasjonsbilder, som det kan være verdt å ta en titt på også ♥ Inspirasjons siden kan dere se her Og da kan dere også velge rom for rom, så blir det lettere å finne noe som passer det rommet du helst vil ha plakater til!

Nå skal jeg og Levi ta med oss dynen i sofaen, litt mat til mor og se resten av sesong to av SKAM. Jeg har bare kommet til episode 2, så jeg har tydeligvis (i følge ALLE) masse å glede meg til! Åh, nå skal jeg ordentlig søndagskose meg!

Nyt kvelden! Dere er fine, og jeg elsker engasjementet deres her inne de siste dagene!

Laced up

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Åh, disse skoene ♥ De er fine, gode å gå i, og gjør virkelig det lille ekstra med antrekket. Passer like godt til bukser som til kjoler og skjørt. Disse blir brukt mye i sommer, både til hverdags og fest!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Disse fant jeg på Zara her om dagen, etter at jeg ble inspirert av Julie, daglig leder i United Influencers, takk Julie ♥ Det var akkurat disse skoene jeg trengte til sesongen vi er i nå!

Skoene finner dere her 

Ønsker dere en magisk søndag! Senere kommer til inspirasjon til hva dere kan pynte veggene hjemme med. Ett hint : Kate Moss! Ih, gleder meg til å vise dere. RÅTT sier jeg bare. Er så fornøyd! Vi sees!

 

HOW TO : Make homemade popsicle

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Homemade Lemon & Ginger popsicles ♥

Jeg føler meg så inspirert om dagen, inspirert til å inspirere dere! Til å tipse dere, vise dere ting og bare være kreativ. Gud, det føles så bra ♥ Har liksom fått en sånn ny giv de siste dagene!

På torsdag etter trening tok jeg meg en tur innom Åhléns, jeg skulle egentlig på butikken men stoppet innom der på veien. Skulle egentlig ikke ha noe, men så endte jeg opp med noe likevel. Jeg fikk nemlig en idé om at jeg ville lage hjemmelaget is på pinne! Nå ble det riktig nok en plastikkløsning (som vi brukte når vi var barn, remember?) denne gangen, men tips meg gjerne om hvor jeg kan få tak i ispinner og form slik jeg kan lage ordentlig is! For jeg har mange lure oppskrifter på lager ♥

Jeg har jo de siste dagene drukket te med Lemon & Ginger til den store gullmedalje, fått meg en ny favoritt! Så tenkte jeg, hvorfor ikke lage Lemon & Ginger popsicles? NAM, tenkte jeg!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Here goes  (Til 4 is)
4 dl vann
3 teposer
Suketter
Sitron
Mynte
Lime
Og selvsagt noe å lage isene i, jeg fant mine “isformer” på Åhléns til 49,-

Processed with VSCO with a5 preset

Enkelt og greit
Kok opp vann og lag te’en. Ha i ganske mange suketter slik te’en blir supersøt. Skjær opp lime, sitron og riv av mynteblader. Ha dette i isformene. Jeg hadde i 1 limeskive, 1 liten sitronskive og 2 mynteblader pr is. Ha i frysen til den er ferdig ♥ (Her må man jo dessverre ha tålmodighet da. NOE JEG IKKE HAR! Hehe..) Men den som venter på noe godt!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Da er det bare å glede seg til varme sommerdager ♥ Sørg for å ha et lager av disse herlighetene i frysen! Og – ikke spis skallet på sitronen og limen, hehe..

That yellow one

Processed with VSCO with a5 preset
♥ The perfect jacket

Jeg har uten tvil funnet min favoritt for sesongen. Det sa bare “pang” da jeg så den i butikken. Synes den skiller seg ut, er noe for seg selv, og kan kombineres med på mangt både nå og når sommeren slår inn for fullt ♥

Denne skal brukes til dag antrekk, kalde sommerkvelder, til fest, bryllup, festivaler .. Kan brukes til alt! I tillegg blir den jo også veldig fin utover høsten ♥ En god “investering” i garderoben. Og vet dere hva? Den koster bare 559,- ♥

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Jeg skal i festival-bursdag i kveld, og tenker at jeg vil bruke denne. I kombinasjon med noe svart, hvitt, gull-sjalet på hodet og frynsevesken fra YSL. Ikke dette antrekket jeg har på meg her, men i samme “farger” og litt mer festival-aktig.

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
You like it? It’s just SO cute 

Følg meg på instagram / snapchat : @leneorvik og fb-page leneorvik.no

Perfekt kvelds- og søndagsaktivitet

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

I går skinte solen, og jeg var så heldig å få ta med meg en leser, Anja og venninnen hennes Natali på The Hatters Tea Party. Vi var utendørs på Ingensteds på Grunerløkka. Nydelig sted, rett ved elva. Der hadde noen av United Influencers jentene disket opp med skikkelig hygge-stemning altså, det må jeg si! Tusen takk for en super trivelig ettermiddag. Sol, langbord, kaker, godteri og te, tea party i ordentlig stil med andre ord.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Etter teselskapet, fikk alle hver sin goodiebag, ble hentet og satt av på Colusseum. Her var vi så heldig at vi fikk gå på verdenspremieren av “Alice Through The Looking Glass,” altså la meg bare si : Jeg ELSKER Disney, er en ordentlig Disney jente og liker å leve meg inn i disse fine filmene. Jeg har jo sett film nummer én, og måtte jo selvfølgelig se film nummer to også. Den kan så absolutt anbefales!

Processed with VSCO with hb1 preset

Så ta med foreldrene dine, venninner, eller kjæreste på en ordentlig kino date, for å se denne filmen! Kos dere med popcorn, brus og snoperier og slapp av i to timer mens filmen går ♥ Husk 3D briller, om du har det. Visst ikke får du kjøpt det der!

En fantastisk fin ettermiddag med fine mennesker og ikke minst var det veldig trivelig å være med Anja og Natali! Visst dere er nyskjerrige på filmen, kan dere se en liten smakebit her : Alice Through The Looking Glass. Billetter til kinoen fåes kjøpt her.

Nå skal jeg på trening i det fine været ♥ Nettopp vært og gått en herlig tur med lille Levi i parken, er så ufattelig fint ute nå for tiden. Nydelig vær, fuglekvitter, grønne trær, og blomster som lukter himmelsk. Ah, nyt! 

Wardrobe on a budget

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 presetVi gikk mange runder med oss selv for å finne garderobe til soverommet. Når vi kom så langt at vi skulle begynne å planlegge og bestille, hadde vi allerede brukt så mye penger på resten av oppussingen, at vi rett og slett ikke hadde lyst å bruke så mye penger på garderobe.

Vi var innom flere steder for inspirasjon, og sjekket på priser. Vi ville ha en garderobe som dekket hele den ene veggen på soverommet, og den måtte da være 5 meter. I tillegg er det ganske høyt under taket her, så den måtte være ganske høy, rundt om en 260 cm. Vi fikk først pris på ett sted, over 90.000,- GLEM DET. Gikk et annet sted, 54.000,- her tenkte jeg at vi nesten halverte prisen fra det første stedet og tenkte at det var ok, men fortsatt dyrt for å bruke på en garderobe?! Så la hodet i bløt og tenkte på løsninger som kunne være billigere.. Vi dro på Ikea, så på Pax-systemet, men det var ikke, på langt nær så minimalistisk i stilen som jeg ønsket. I tillegg hadde de en max høyde på 201 cm. Det var for oss uaktuelt. MEN! Så fikk jeg plutselig en supersmart idé.

Hvorfor ikke bare kjøpe kjøkken fra Ikea og bruke som garderobe? … De som jobbet der rynket på nesen, tror ikke de helt skjønte hva i alle dager jeg snakket om. Så jeg måtte bare ta en egen avgjørelse på at dette gikk! Det var jo bare å kjøpe kjøkken, uten så mye innmat! Og finne garderobestenger ett annet sted. Gard var enig, og synes det var en god idé, så da satte vi oss ned for å tegne.

Vi valgte de mest minimalistiske frontene, og de vi har heter Veddinge. Knottene heter Borghamn. På 5 meter ble det 8 skap til sammen, 6 skuffer og to åpne løsninger med hyller til vesker og sko. Det jeg trenger mest er skap hvor jeg kan henge klær, så derfor ble det sånn. Vi tegnet også en egen garderobe til Gard, helt lik, bortsett fra at den er mindre. Den har to skap og 4 skuffer (hehe.. Forskjell på folk! MEN, han fikk sitt helt eget spillrom mot at jeg fikk en stor garderobe, og han trenger ikke mer plass! SAANT?)

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Og prisen på alt dette? Altså 10 skap, med 8 skuffer til sammen, og masse plass til å henge opp samt hyller, 28000,-!! YAS! Det er prisen sin det! Fra 90.000,- til 28.000,- det er ganske mye penger spart for å si det mildt! VELDIG happy for at vi hadde litt is i magen og var løsningsorientert. Superfornøyd, og synes garderobene ble veldig fine! Enkle, men fine, og veldig praktiske da vi har helt sinnsykt med plass. De skapene over skapene har jeg ingenting inni enda, så der kan jeg jo fylle opp med masse, sengetøy o.l!

Nå har jo vi kjøpt en veldig stor garderobe, men tenk dere så billig garderobe man kan få! Om man feks bare vil ha 2-3 skap med skuffer, ikke mer enn 4-5.000,-! Garderobe stengene kjøpte Gard på Biltema, og kuttet de opp slik de passet inn i skapene. Og voila! ♥ Orviken fikk seg finfin garderobe med plass til alt ROTET sitt, hehe. Dere som følger meg på snapchat vet hva jeg snakker om!

Håper dette var litt nyttige tips i hvertfall, hovedbudskapet her var vel at man faktisk kan tenke litt annerledes for å finne smarte og billigere løsninger, selv om det innebærer å bruke kjøkken som garderobeskap, hehe..

Klem til dere alle, i solen ♥

HOW TO : Make it a good one

To små enkle grep i hverdagen, som rett og slett hjelper deg til å få en god start på dagen. Det skal ikke mye til! Hverdagsgleder.

Stå opp litt tidligere enn du trenger. Nå går det mot sommer, og det er tidlig lyst. Desto enklere å stå opp!
– Jeg synes følelsen av å tasse inn på kjøkkenet om morgenen, med dagslyset i ansiktet er så deilig. Spesielt når det er sol og fint vær, selvfølgelig. Gi mat til Levi, lage meg en te eller kaffe og rett og slett bare bruke litt god tid på å starte dagen. Sett opp ett vindu, og ta inn alle lydene utenfor. Om det er stillhet, fuglekvitter, trafikk, mennesker – det er bare godt og høre at det er liv utenfor ♥

Lage en god te eller kaffe.
– Det aller beste jeg vet er å blande sjokomelk i kaffen min om morgenen, enten det er vanlig sjokomelk eller Styrk melk med sjokoladesmak. I tillegg er det så mange forskjellige tesorter å velge i, finn en god en, så gleder du deg til å lage deg en kopp ♥

Processed with VSCO with a4 presetLemon & Ginger te – anbefales – den er så god! mmmm … 

Starte dagen med en god frokost. 
– Trenger vel ikke presisere viktigheten av dette. Mange slurver med det første måltidet og det er så synd. Det er jo absolutt ikke noe motiverende å starte dagen på tom mage? Jeg elsker å starte dagen med masse energi! Det gir meg så mye. (Så er det jo viktig å holde den energien oppe i løpet av dagen også..) Vet jo at mange gjerne hopper over lunsjen fordi de har for mye og gjøre i løpet av arbeidsdagen.. Men hva godt kommer ut av det? Ingenting. Annet enn lavt blodsukker og sure miner.. (Snakker av erfaring her altså.. Hehe)

Min frokost i dag ♥
Skyr med kokossmak
En neve mandler
Cottage cheese
Bringebær
Blåbær

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAHer har du både proteiner, bær og en fettkilde som holder deg mett. Tro det eller ei, men en sånn skål gjør i hvertfall meg stappmett! Ta med en banan og/eller en proteinbar i vesken eller treningsbagen, for å fylle på litt i mellom. Annen snack jeg anbefaler er speltlompe med ost og skinke! Enkelt og greit ♥

Ta deg en treningsøkt eller powerwalk.
– Skal du rekke dette før jobb, må du jo enda tidligere opp, men for en fantastisk følelse det er og faktisk kickstarte dagen med en tur, eller en treningsøkt og en dusj. Allerede før jobb har du vært supereffektiv og fått gjort masse, og energien din er på topp, humøret også. Rart hva en treningsøkt faktisk gjør med deg! Elsker sånne dager fremfor ueffektive, late, daffe dager, da føler man seg gjerne ikke helt på topp alltid! Greit nok i helgene selvfølgelig, men i hverdagen er det godt og komme seg opp og ut!

Start dagen med og rett og slett KOMME I GANG! 
– Jeg jobber hjemmefra.. Ja. Men det aller beste for meg da, er å komme meg ut ganske tidlig, og deretter gå hjem igjen og jobbe. Jeg må føle på at jeg er en del av den sosiale verdenen, selv om jeg sitter mye hjemme og jobber resten av dagen. Nå er jo jeg mye ute og farter i møter og diverse også, men likevel – jeg liker ikke og starte dagen med å daffe i sengen, se på serier og spise dårlig frokost, det gir ikke en god følelse hverken da, eller resten av dagen. Opp tidlig, kom i gang, opp og ut, og være effektiv og produktiv. Så kan man bare glede seg til man kommer hjem igjen, og kan lage middag (og se på SKAM.. #HEKTA)

Følg meg på snapchat, instagram og facebook : @leneorvik // leneorvik.no på facebook