Golden hour

Reklame i samarbeid med Safira


God og GLAD fredag! Oppe allerede 0630 idag, og første møtet var ferdig allerede før 09. Da føler man seg effektiv, og at man har hatt en finfin start på dagen. Ute skinner solen, i kveld er det bursdag og bare god stemning!

Men det er mye som er god stemning om dagen, blant annet disse herlighetene av noen gull-favoritter som er perfekte accessories til deilige sommerantrekk. Er som jeg sier – prikken over i’en, og gull til sommerbrun hud er så fint!

Accessories fra Safira – Kjole Mango – Hatt H&M – Veske Zara

Elsker øredobbene, de gjør litt ut av seg, og da er det perfekt å kombinere det med et minimalistisk og enkelt smykke. Smykket er så fint! Og alle jenter elsker vel ringer som blinger?! I know I DO!

ØredobberSmykkeRing – og til info så er det 20% på alle halskjeder hos Safira nå ♥  Safira har fått så mye fint i nettbutikken nå, masse herlige sommerfavoritter som blir perfekt til ferie og beach.

God helg ♥

Ei litta forventningsavklaring

Hei fra en kafé på Aker Brygge. Elsker å sitte i vinduet med kaffe og jobbe med musikk på ørene. Ute er det så deilig temperatur. Heldige oss ♥ Nå er flybillett hjemover bestilt, og mandag blir det sommerferie på denne jenta. Og i forkant av det så vil jeg gjerne bare skrive noen ord om hvilke forventningene dere fantastiske lesere av denne bloggen kan ha til meg i sommer.

Jeg har de siste månedene jobbet veldig med meg selv i forhold til å bli bevisst på visse ting i livet mitt. Jeg har en fantastisk dame som jeg snakker med når jeg virkelig kjenner at jeg trenger det, har ikke sett henne på 1,5 år – men for noen uker tilbake tok jeg turen for å lufte hodet. Hun trengte ikke si så mye, men de få tingene hun sa har gjort at jeg har lært meg å tenke annerledes, ta andre valg, og være bevisst på de tingene som plager meg. Og de tingene som plager meg har ingenting med dere å gjøre, altså. Bare så det er avklart, hehe ♥

Konklusjonen er at jeg som person er litt sånn allergisk mot press – altså, jeg har en type press-angst på et vis. Og den har jeg kun lagt på meg selv, det er i mitt hode. Det knyttes nok opp til “flink-pike-syndromet” som så mange av oss sikkert kjenner oss igjen i. Jeg har hele livet mitt, og spesielt de siste årene alltid hatt dårlig samvittighet. Jeg har dårlig samvittighet for alt. Om jeg ikke strekker til, om jeg ikke leverer, om jeg ikke er på, om jeg sier nei. Jeg sier nesten aldri nei. Og det er ikke alltid positivt. Men jo eldre jeg blir – jo klokere bli jeg. Jeg lærer ting om meg selv hver eneste dag, og det er det mest interessante jeg vet om – man kan aldri bli skikkelig “utlært” på livet, tenker jeg.

Grunnen til at jeg aldri sier nei, er av disse enkle grunnene. Jeg er redd for å skuffe andre, og redd for at jeg skal sitte igjen med dårlig samvittighet for valget i ettertid. Jeg hater de to følelsene. Det jeg gjør mot meg selv når jeg ikke sier nei når jeg føler jeg vil si nei, er jo ganske enkelt at jeg skuffer meg selv, og sier nei til meg selv. Jeg setter annet, og andre foran hva jeg selv vil. Og sånn har det vært i så mange år jeg kan huske..

Man må jo selvsagt kalkulere seg litt frem til hva det ikke er ok å si nei til også, ikke sant? Man vil jo ikke skuffe venner, familie, kollegaer og alle andre som er viktige i livet. Men man må likevel ikke alltid si ja. Det jeg sliter med er at jeg, selv om jeg er helt berettighet til å si nei i mange situasjoner, føler på dårlig samvittighet. Så skal jeg gjerne unnskylde meg for det i ettertid – men saken er at i de aller fleste tilfeller, så er “skuffelsen de får” kun i mitt eget hode, jeg “dramatiserer” det når de egentlig synes min avgjørelse er helt OK. For jeg stiller alltid opp når det trengs, og gjør ALT i hele verden for mine nærmeste. Og da er det ok å si nei når man trenger det.

Dette var jo den private-siden av det – men jeg tror mye av press-angsten kommer av den rollen jeg har i det offentlige. Det forventes jo ting av meg, og det er jo selvvalgt, så jeg kan jo bare legge skylden på meg selv. Poenget mitt her er at jeg ofte tror at det forventes mer av meg enn det egentlig gjør. Og når jeg føler det sånn, og kanskje da får en eller to kommentarer som påpeker forventninger, så kan jeg føle meg helt pyton. Selv om jeg ikke trenger å føle det..

Essensen i innlegget mitt i dag, er vel egentlig at jeg må lære meg så sette “hva Lene egentlig vil” først. Og derfor vil jeg gjerne avklare på forhånd av sommerferien at bloggen kommer til å fungere som en slags dagbok, hvor jeg (når jeg vil og føler for det) oppdaterer fra dagen min, viser bilder av dagen min, og antrekkene mine. Og that’s it. For det er det jeg vil ♥ Jeg vil ta meg en pause, men ikke en pause likevel om dere forstår? Jeg føler på presset til å levere bedre, og best, og inspirere og når jeg kanskje ikke har gjort det på noen dager, gnager det på samvittigheten for dere. Men nå skal jeg sette meg selv først – og titte innom dere når det føles som at jeg har lyst til å dele! Det kan være hver dag, eller annen hver, eller et par ganger i uken. Og når sommeren er over er det back on track igjen, og det gleder jeg meg allerede til! Jeg har så mange spennende prosjekter i ermet – og derfor trenger jeg å lade Lene så godt jeg kan denne sommeren ♥

Ja – dette ble en lang avhandling, men rett fra hjertet og helt ærlig. Tusen takk for at dere fortsatt leser bloggen min, etter så mange år! WOW!! Det er lykkefølelse det, når dere er her!

God klem fra meg ♥

Mine tips til en perfekt selftan

Reklame i samarbeid med MineTan


Jeg har ikke solt meg særlig mye denne sesongen, selv om det har vært masse deilig sol ute. Heldigvis har jeg fantastiske selvbrunings-produkter som gjør jeg brun og blid likevel! Og jeg har tatt meg frihet til å lage en vlog til dere, hvor jeg viser hvordan jeg påfører for best mulig resultat ♥

To varianter ; Maroccan gir en mørkebrun farge, tenker den er helt perfekt når bikinisesongen slår inn for fullt! Gradual er kjempefin å bruke når man ønsker en naturlig, gyllen farge til hverdags eller fest. Den kan man gjerne ta i flere omganger også, kommer helt an på hvor brun man ønsker å bli.

Coconut 1 hour selftan er min favoritt! Man blir altså brun på 1 time, og brunere etterhvert som timene går. Anbefaler å påføre alle typer “mousse” selvbruning med påføringshanske – det er da man får det aller beste resultatet uten skjolder, ujevnheter og skiller. Dette ser dere ganske tydelig i filmen jeg har laget til dere.

Alle MineTan sine produkter er godkjent av PETA, er parabenfrie og inneholder ingen skadelige kjemikalier. Du kan få kjøpe produktene i utvalgte Life butikker, forresten ♥

Ved å bruke denne koden “Lene2018” når du handler, får du en gratis påføringshanske på kjøpet – noe du trenger for å påføre denne jevnt og fint.

Produktene finner du her

Og her kommer vlogen! Håper den kan hjelpe deg på vei til en perfekt brunfarge ♥

Ha en fin kveld – Viola og jeg er på vei hjem fra Gøteborg, hatt noen kickass dager her, det gjør meg glad!

Hei fra Gøteborg!

Reklame – inneholder en affiliatelenke


Hei dere ♥ I skrivende stund sitter jeg på hotellet i Gøteborg for å oppdatere dere litt! Dagene går i ett nå før ferien, og jeg rekker knapt å tenke over neste gjøremål før det er rett foran meg, så nå er jeg plutselig i Gøteborg! Jeg er her med agenten min Viola, vi har litt jobb å gjøre her i morgen – og vi starter såpass tidlig at vi valgte å ta en natt her. Så som klapp på skulderen (før vi i det hele tatt har startet på jobben….) så skal vi ut å spise og kose oss på Toso. Det skal visst være veldig bra, så nå skal vi spise deilig asiatisk i solen før vi legger oss, og lader opp til i morgen!

Fant verdens søteste linkjole på H&M Trend idag som jeg valgte å kombinere med superchunky sneakers. Det er ikke helt likt meg, men jeg tror jeg digger det! Skoene er herfra – vesken fra Farrow

Nå skal jeg skifte til t-shirt, skjørt og hvite høye sandaler – de er så fine, så de gleder jeg meg til å vise dere. Magen er så sulten og jeg har superlyst på deilig asiatisk! Håper kvelden deres er fin!

LOVE!

Min favoritt kjole

Hei dere, og god mandag! ♥ Jeg har vært våken siden 06 i dag – sitter og jobber med en stor presentasjon som jeg skal ha senere i dag, en presentasjon som er så viktig for meg at jeg allerede kjenner at skuldrene sitter “opp under ørene” .. Men super super spennende! Blir enda bedre å ta ferie etter at den er overstått. Wish me luck?! Hehe..

Helgen i helgen har vært veldig fin, jeg var på VG-lista på fredag, lørdag var det duket for verdens beste Noah sin 4 års dag. I går var det full fart og popup-shop! Tusen takk til alle som kom, wow!! For en dag! Det ble en 8 timers dag med bæring, organisering, salg og sammen-pakking. Hadde det ikke vært for Henriette og Renate tror jeg at jeg hadde stått i bakgården der enda for å si det sånn. Er så gull med gode venninner som stiller opp ♥

Jeg ville bare innom for å vise dere veeerdens søteste kjole! Dette er min favoritt i garderoben hittil i sommer. Jeg så den helt tilfeldig på en jente jeg følger fra London – og falt helt pladask for den.

Den er fra Nala.se

Hvit, store armer, store knapper – den er bare så spennende synes jeg. Skjer så mye, men samtidig så er den så klassisk og “clean” .. Denne kan pyntes opp, og tones ned. Spørs helt hva man har til. Til VG-lista valgte jeg svarte boots og svart skinnjakke for å rocke den litt!

Nå må jeg back to work! Hodet har fullt fokus på noe helt annet i dag. In my zone! Ønsker dere en nydelig ukestart!

En smart investering

Reklame – skrevet i samarbeid med Oslo Skin Lab


God fredag fra en grå hovedstad. Jeg sitter på kafé og drikker latte med ekstra varm melk – for i dag er jeg en skikkelig frysepinne. Men – jeg koser meg da ♥

De siste ukene har vært ekstra hektiske uker, men nå er sommerferien nærmere enn noensinne. Jeg merker utrolig lett på meg selv når jeg har stresset mye. En ting er at håret helst ikke vil samarbeide, men huden vil heller ikke. Det går litt i perioder – men nå er jeg inne i en periode hvor huden er tørr, sminken ikke vil sitte som den skal, og linjene i ansiktet vises ekstra godt. Dere som er over 30 skjønner helt sikkert hva jeg snakker om – og noen kjenner seg helt sikkert igjen? Det er i disse periodene jeg vet at jeg trenger å roe ned, sove litt mer enn jeg gjør, og få i meg nok vann, og komme meg på pluss-siden igjen. Jeg vet jo at jeg alltid kommer tilbake til hvor jeg føler meg opplagt og fresh – så da er det bare å gjøre det som trengs for å komme dit!

En deilig morgenrutine og en smart investering hjelper meg godt på vei.

Huden ser alltid best ut med mye søvn, og mye vann. Forrige uke var jeg hos hudpleier, og uten unntak fikk jeg litt “kjeft” den gangen der også. Jeg gjør alltid det, selvsagt med glimt i øyet da! Tilbakemeldingene går i at jeg må bli flinkere til disse tingene :

♥ Rense huden ordentlig hver morgen og kveld 

♥ Ikke bruke sminke-servietter fra butikken …….. 

♥ Bruke ansiktskrem med solfaktor 50 hver eneste dag – CHECK

Siden sommer,  og fri står for tur får jeg litt mer tid til overs til å gjøre disse tingene til en rutine. Det tar jo litt tid å rense hver morgen og kveld. Sminke-servietter – ok, der kan jeg bli flinkere. (De tørker ut huden, fy fy!) I tillegg til å drikke masse vann, og – SOVE NOK ♥

I mellomtiden gir jeg – uten å anstrenge meg, ekstra tilskudd til den daglige hudpleie rutinen. Min  som per i dag er og være flink til å fukte huden med gode kremer og ellers er jeg flink å skrubbe samt bruke masker som gir glød og fuktighet når jeg føler det trengs.

Det ekstra tilskuddet er “The Solution” – som jeg har testet ut sammen med Oslo Skin Lab. Dette er en liten, søt pose på 2,5 gram med et pulver som inneholder kollagen. For dere som lurer på hva kollagen er ; En komponent i hudens bindevev, og den viktigste enkeltårsaken til at huden innehar spens og elasitet) Dette pulveret blandes lett inn i enten noe drikkbart, eller mat. For meg føles det mest naturlig å ha i juicer, vann og lignende. Det smaker ingen verdens ting, så du merker ikke at du får det i deg en gang.

Jeg har aldri vært veldig flink å gi huden min akkurat det den trenger – jeg synes også det er litt vanskelig å vite hva det er den trenger. Men det jeg vet – er at jeg som 31 åring må begynne å tenke litt på tiden fremover, og ikke tro at huden alltid vil holde seg spretten og glatt, hehe .. ♥ “The Solution” pulveret bidrar ganske enkelt til å redusere linjer og rynker, og det uten at det tar noe ekstra tid på badet!

Vær snill med huden din, du også. Både fra innsiden og fra utsiden. Vi har jo tross alt bare én hud, hihi! Dere får -50% på “The Solution” ved å klikke dere inn her. 

God helg til dere. Håper vi sees på utsalget på søndag, 12-15 i Eilert Sundts Gate 27!

Noe nytt til veggene

God og herlig torsdag til dere ♥ Jeg vil bare starte med å si at det er en endring i forhold til popup-shopen førstkommende søndag. Vi starter 12 istedet for 13, så én time tidligere! I går var jeg, Henriette og Renate på loftet og ryddet i alle klær, sko etc som skal selges – jeg tror aldri jeg har hatt SÅ MYE før! Vi holdt på i nesten 4 timer! Så – håper vi sees i Eilert Sundts Gate 27 på søndag fra 12-15. Vipps er foretrukket – men cash går også!


I går fikk jeg endelig hengt opp de svarte Meert hyllene mine på kjøkkenet! Det ble så fint! Jeg hang de opp slik de henger i symmetri med kjøkkenøya. Synes virkelig det gjorde seg med litt “liv” på den ellers hvite veggen. Synes det har vært fint å “bo seg litt inn” på veien – alt trenger ikke skje når man flytter inn. Helt OK å føle litt på ting, tenke over over en lengre periode hva man ønsker å ha. Og nå er jeg veldig happy!

Etterhvert skal jeg fylle hyllene med annet snadder som jeg har planer om – men enn så lenge brukte jeg det jeg hadde i skuffene, samt litt tørkede eucalyptus blader.

Hyllene kjøpte jeg her. Det er de samme som jeg har i hvit over sengen på soverommet. Er de ikke fine? ♥

Nyt torsdagen – er så sliten etter den ryddingen i går at det kjennes ut som jeg har vært ute en uke i strekk. Masse godbiter jeg skal selge girls!

Til lunch ; Avocadokrem – spinat og bønnespirer

God onsdag ♥ Nok en deilig start på dagen, var på trening rundt 0730! Det gjør altså så mye med både humør og energi. I dag jobber jeg hjemmefra, og har laget meg en drøyt digg lunch som jeg bare måtte dele med dere. Her får dere knekkebrød med avocado&pesto krem, spinat og bønnespirer. Hallo himmel! Små gleder, vet dere! ♥

Til avocado&pesto krem trenger du ;

1 avokado, 2 ts pesto, 1/2 fedd hvitløk, litt sitronsaft, salt og pepper – dette mikser du i blender så du får en deilig avokadokrem med superherlig smak.

Smør dette på knekkebrødet og topp det med spinat og bønnespirer. Insane godt om du spør meg. Også godt med kokt egg på toppen, så får du i deg litt ekstra proteiner også!

Enjoy lovelies ♥

Sommerlig inspirasjon

Ikke lenge til ferien står for tur for de aller fleste – og med det kommer “prepping” .. Selv driver jeg med full innspurt på alle prosjekter i form av samarbeid, regnskap, klessalg, salg av bil og så videre. Er så deilig å pakke kofferten med god samvittighet og vite at man har full kontroll på alt hjemme til man kommer tilbake. Det er da man vet at det er ordentlig sommerferie ♥ Så får man liksom et siste dryss av motivasjon og gjennomføringsvilje når man vet at ferien snart står for tur, er dere ikke enig?

Kveldene bruker jeg til å titte litt på nett etter nye bikinier – og wedges (som er mitt favoritt skotøy denne sesongen) trener, og spiser sunt! Gleder meg allerede til å pakke kofferten til ferie – men av og til trenger jeg å se tilbake på hvilke antrekk jeg har hatt på meg tidligere, rett og slett for å åpne øynene litt for hva jeg kan pakke, hva jeg kan sette sammen, kombinere – for det er det lett å glemme når hodet er opptatt av alt annet! Favoritter hos meg for sesongen i år er nok mest søte kjoler, og skjørt, kombinert med enkle basic t-shirts, stråvesker, hatter, accessories, mye mønster, blomster, blonder, hårbånd.. Listen er lang, alt er jo favoritter når sommeren kommer ♥ Det er jo virkelig da man orker å gjøre en “effort” på klesfronten.

Nå er det alt for lenge siden jeg har samlet sammen en antrekks-post med et sammendrag av antrekk slik dere forhåpentligvis kan bli litt inspirert. Og dere ville jo har mye mer antrekk, så her kommer noen av mine favoritt-antrekk og kombinasjoner for sommeren!

Alt som er hvitt – er gull til sommerbrun hud. Her er mine favoritter ♥
– Delikate kjoler med blonder, prikker, mønster generelt. Skjorter, skjorte-kjoler, sett med kjole og topp, maxi kjoler.. Jeg elsker å kombinere hvitt med hatt. Det gir en skikkelig følelse av sommer. Wedges er også, som dere vet – en favoritt, og gjerne med belte til kjolene. Alt dette kan pyntes både opp og ned, spørs helt til hvilken anledning.

Gult! Tørr å gå med gult. Det er fresht, litt annerledes og bare god stemning!
– Noen av mine favoritter her er skjørt og bluse sammen som sett, skjørt kombinert med korte topper eller basic t-shirt, kjoler, jumpsuits. En ordentlig glad´farge som passer helt nydelig til glødete sommerhud!

And wait – “what a surprise” … Sa noen leopard-mønster??? Det er vel det jeg er mest kjent for i vennegjengen. At jeg nesten alltid går med dyreprint, hihi. Men det er jo så fresht!
– Best å kombinere med en helt enkel farge, eller en helt basic t-short / singlet, eller bare ha det på seg ene og alene i sin helhet.

Mønster, print og farger. Det slår aldri feil! Fresht, fargerik, playful!Det var det for denne gang – så håper jeg at dette kan bidra litt på vei når du skal pakke kofferten din for ferie. Det aller beste når det kommer til pakking er jo å planlegge alle antrekk på forhånd, slik man ikke sprenger kofferten omtrent på hver reise, slik som jeg gjør …….

Poppeti-popupshop!

Reklame – inneholder to sponsede produkter


HEIA! ♥ Idag var jeg hos PT kl 08 og det er lenge siden hun har kjørt meg gjennom en så hard økt. Men gud så deilig likevel – har ikke trent på langt over en uke, så godt og være i gang igjen. Prøvde meg på en løpe-økt etterpå, men det gikk ikke så bra. Beina var helt gele! Det som skjer når jeg trener på morgenen- er at jeg blir helt sykt produktiv og effektiv, jeg får energi til å ta tak i alt! Så idag har jeg fått gjort så utrolig mye. Føles så deilig!

Antrekk fra deilige Italia forrige uke. Fått det helt med søte kjoler nå om dagen!Kjole fra You&I Aker Brygge, veske fra Farrow Official, belte LV og sko fra Spania

På søndag jenter, da må dere holde av litt tid! Jeg skal nemlig selge omtrent HELE garderoben min. Jeg har jo et helt loft med klær som skal selges også, så dette kommer til å ta helt av. Planen har vært og selge det på nett – men det er rett og slett for mye jobb, når man har så mye.

POPUP SHOP!
Førstkommende søndag fra kl 12-15, skal jeg selge klær sammen med Hedda Skoug, Tone Damli og Caroline Skjelbred. Adresse ; Eilert Sundts Gate 27. Håper vi sees der!? Gjør vi? Gi gjerne tilbakemeldinger, kjekt å vite om dere tar turen! Er jo perfekt med utsalg nå før alle skal på ferie, kan man sikre seg godbiter å ha med i kofferten ♥

Vi snakker alt fra sko, til accessories, kjoler, skjørt, hverdagsklær, vesker, jakker, masse jakker, i alle slags varianter. Jeg kommer til å selge nesten alle de fine “fluffy” jakkene mine, samt skinnjakker, semskede jakker, dressjakker. Sko i alle varianter, bukser, gensere i ull og andre type gensere, topper, dette blir et STORT salg for min del. Blir superspennende!

Nyt mandagen!