En “recap” av opplevelser fra 2017

Herlighet for et år. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er super takknemlig for alt jeg får oppleve! Hver dag i mitt liv er en reise, og jeg gleder meg til hver eneste en! Med mindre jeg har vondt i hjertet mitt og er lei meg da, that is. Men det må være lov det også i blant. Man er ikke superwoman året rundt!

Men jeg elsker livet og dette året har jeg virkelig gjort akkurat det jeg har hatt lyst til- og det kommer jeg aldri til å angre på. Jeg har utfordret meg selv på flere områder, og det er jeg stolt over. Jeg vet jeg ofte kan få kritikk fordi jeg reiser mye, men hvorfor skal man få det? Herlighet jeg unner ALLE å reise, oppleve og LEVE! Hvorfor ikke, visst man kan? På neste års “reiseplan” har jeg Italia, Hellas, Afrika og Tokyo. Italia og Hellas fordi det har sjarme, Afrika fordi det må være en helt sinnsyk opplevelse – og Tokyo fordi alle sier det er tidenes villeste by, og så skal jeg dra mye på fjellet, og alpene er også på reiselisten min. Ischgl nærmere bestemt.

Her kommer en recap fra 2017, fra januar – juni!

Nyttår (og langt hår! Så uvant) I Bangkok etterfulgt av Phuket.

Hjem til verdens fineste lille hjerte- som jeg savner så mye ♥ (For de som ikke vet- så har hun fått seg nytt hjem i Telemark og har det fantastisk bra)

Tur til Vieques i Puerto Rico med Espen og en gjeng andre! Fantastisk opplevelse.

30 års dagen min og Great Gatsby! Beste feiringen jeg kunne hatt. De fleste liker ikke å bli eldre, jeg elsker det – for da har man jo fått leve et år til!

En av flere skiturer til fjells! Her på Hemsedal ♥

Hjemmekos i leiligheten ♥

New York med Maria ♥

Hovden med Espen, Ana, Renate, Elisabeth ++

Shoot i Marbella for ny kolleksjon

Dubai med Maria ♥

Påske, og Hemsedal med Renate og Kari!

Vår i Oslo

Roma

Bergen (min favorittby!) og lansering for kolleksjonen min, samt Gullruten!

17 mai! ELSK! Gleder meg til neste år. Vurderer å kjøpe meg festdrakt faktisk! Nå har jeg jo hatt bunaden min i 15 år! Greit og bytte litt på.

Jentene mine ♥

St Tropez med Helen ♥


Norsk sommer med verdens fineste Levigull ♥

Det var noen tilbakeblikk fra første halvår av 2017. Herlighet som tiden flyr! 1 år føles som en måned! Kommer med del to om noen dager om dere vil se resten ♥

Jeg er kommet tilbake til Oslo, savner gjengen min hjemme allerede. Hatt en fantastisk deilig jul hjemme. Dessverre fortsatt syk på 4. dagen, og feberen vil ikke gå ned – så nå skal jeg tusle meg en tur til legevakten! Håper dere nyter romjulen, er sååå misunnelig på alles som er på fjellet, og som står på skiii! NYT!

En avslappende aktivitet

ANNONSE

O deilige romjul hjemme hos familien Orvik. De dagene da det meste av “julestresset” er over. Om man ser bort fra juleselskaper da – men det skal jo bare være kos ♥ Pysjen er på, skuldrene er lave og hvilepulsen er inntatt. Ingenting er som noen dager med ordentlig fri. Og at jeg nå er hjemme på Midsund, er rett og slett et mest avslappende jeg kan gjøre – for her er det ikke noe stress eller jag. Det er liksom ikke så mye man må, eller trenger å rekke på en øy! Og godt er det. En stor kontrast til bylivet i Oslo, kan man trygt si. Alle har behov for en sånn break i blant.

I tillegg til pysj, kaffe og gode samtaler med familien, står både bok og serier / filmer høyt på listen hos meg. Og flere turer i jaquzzien, da. Jeg elsker å lese bøker, men synes også det er veldig gøy at man kan høre på lydbøker. For da kan man jo gjøre andre ting samtidig. Jeg har lastet ned Storytel på telefonen som en egen app.

Storytel er jo for det første billigere enn å kjøpe flere bøker, og det er så enkelt at man rett og slett har bøkene på telefonen. Man kan høre på hjemme når man slapper av, når man lager mat, når man er på vei til trening, på trening, i bilen når man kjører lengre turer, når man legger seg – her er det mange muligheter.

Et abonnement hos Storytel koster egentlig 199,- pr måned (det er ingen binding) men jeg får lov å gi dere en lenke som gjør at dere kun betaler 9,- for den første måneden. Det er jo bare en symbolsk sum. Og om dere synes dette høres interresant ut og har lyst å prøve så er det jo bare å laste ned appen og se hva dere synes. Last ned her.

Her kan man søke etter bøkene man leter etter, man kan legge de i boklisten, lytte på de, man kan browse litt i ulike kategorier.. Supersmart, enkelt og veldig bra spør du meg. Og høre en hel bok for 9,- er jo også latterlig billig og enda billigere om du hører flere! Hihi. Test det ut da vel ♥ Og gi gjerne linken videre til familiemedlemmene dine i julen, så får de også teste! Alle mine har fått tilbud om link her hjemme, sånn at de har mulighet til å høre på bøker de også. (Psst – det er 60.000 lydbøker på Storytel!) Jeg har funnet min favoritt – nemlig Calendar Girl. Jeg synes det er deilig med en litt lett bok! Og har jo lest flere av disse før.


Fortsatt god romjul ♥

Håper dere koser dere!

En romjulshilsen

Hei dere ♥ Håper dere har noen fine dager? Jeg har kost meg sånn her hjemme med familien. Alt jeg gjør er å gå rundt i pysj eller joggis, uten sminke, ser på filmer, drikker kaffe, spiller spill og kort med familien. Rett og slett bare kos! Det er så hyggelig når hele gjengen gjør ting sammen synes jeg, da blir det så sosialt.

Vi har endelig fått litt snø her! Så koselig. Men idag er det storm! Hehe.. Sånn er det, alltid i julen så får vi dårlig vær. Men se så fint!

I går ble jeg syk, for første gang på så lenge jeg kan huske. Men av og til blir jeg det når kroppen endelig går inn i avslappings-modus. Så 39 i feber og tørrhoste på meg! Men men, jeg skal absolutt ikke klage. Sov godt i natt,og nå har jeg mekket meg det eneste jeg hadde lyst på ; nystekte knekkebrød med ost og paprika. Blir vel bedre etterhvert!

Julaften var superkos! Vi var våken helt til 04 hele gjengen. Spiste verdens beste julemiddag (vi lager den med sirup og med en sirupsaus til som bare er helt amazing) Søtt, og salt sammen vet dere- beste kombinasjonen! Så pakket vi opp pakker helt til klokken 23, kjørte dessert og spilte spill resten av kvelden / natten. Tiden går så fort når man har det gøy sammen. Familien min altså ♥

Jeg har ikke tatt så mye bilder, rett og slett fordi jeg er i ferie-modus, og det må være lov synes jeg. Men her kommer litt i hvertfall!

Jeg har klippet meg forresten! Tror aldri jeg har vært så kort før. I love it!

Min elskede lillesøster og lillebror! De 3 andre er ikke hjemme i år, en jobber, en er i Telemark og en i Bodø.

Til jul fikk jeg så mye fint! Herlighet, venner og familie kjenner meg godt! Blant annet dobbeltdyne, Missoni håndduker, Missoni badematte, Aesop håndsåpe, duftlys og duftpinner, gavekort på Illums, Louis Vuitton toalettmappe, vin, krydder til matlaging, pysjamas, kaffe, treningstøy, smykkeskrin, verdens søteste snøkule – herlighet jeg blir helt målløs! Så mye fint å ta med seg til Oslo igjen. Jeg drar først på torsdag, så blir deilig med noen dager til hjemme. Fikk dere noe fint til jul? ♥

Fantastiske dere

GOD JUL til dere, trofaste, søte og fantastiske lesere. Jeg vil bare takke for at dere har fulgt meg gjennom nok et år, hva skulle jeg vel gjort uten dere ♥ Vit at jeg setter pris på alle klikk, kommentarer, og støtte fra dere-og jeg ELSKER at dere slår av en prat når dere ser meg. Det er så utrolig koselig!

Julefreden har senket seg- jeg nyter hvert et sekund hjemme hos familien. I går sov hele gjengen lenge, jeg var hos bestis Helen på julelunsj, tok boblebad med familien, laget viltgryte til de, hadde pakkeleken og bare koste meg sammen med de. Idag er vi meget klar for julefeiring sammen. Jeg feirer litt ekstra idag, for i natt har jeg passert 100k på instagram, og det synes jeg er så stas!!

Håper dere har det kjempefint og at dere virkelig nyter og koser dere ♥

GOD JUL! Stor og ydmyk klem fra meg

4 godbiter til garderoben

Hei til dere fra flyplassen! Nå skal jeg og mor fly hjem. Vi har hatt noen helt magiske dager sammen, å være sammen med mamma er som å være med en venninne- vi har det bare supergøy! I går hadde vi vårt eget lille julebord med pinnekjøtt, herlighet så godt!! Skulle egentlig spare meg til julaften, men klarte det altså ikke. Lite som slår både maten og lukten, snakk om julestemning! Nå er det hjem til pappa og de på Midsund, mamma blir med for en kaffe, skikkelig kos!

Jeg ville bare vise dere fire kjøp som jeg har addet i garderoben min. Et par ordentlig digge vintersko, en hvit “boblejakke,”en brent orange farget jakke, og en superkul lue som jeg elsker!

Luen er fra ACNE

Skoene kjøpte jeg på Høyer

Og jakken er fra H&M trend

Jakke fra Zara ♥

Oppdaterer dere imorgen – i kveld er det kosekveld med familien og skalldyrsaften, wuhu!

LOVE og NYT ferien deres. God klem

Oppskrift : Chili Con Carne

God morgen ♥ Hvilepuls og morgenkos hjemme. Mamma kom igår, og vi har det så latterlig morsomt! Mamma er den mest komiske personen jeg vet om, og jeg elsker å utnytte det (ref snapchat..) Hun er så søt, og virkelig noe for seg selv, og så positiv og lystig her hun traller rundt i leiligheten. Igår lagde jeg Chili Con Carne til henne, hun digget det – men holdt på å stryke med fordi det var så sterkt. Likevel forsynte hun seg to ganger til i etterkant, så det var tydeligvis godkjent likevel, hihi!

Jeg tok sofaen i natt da, slik hun skulle få sove lenge i sengen og jeg kunne stå opp. Nei.. Klokken 0630 stod hun og RASLET med brødposen på kjøkkenet! Hahaha, jeg ler. Vi utfyller hverandre ganske bra- da hun gjør rare ting, og jeg “erter” henne for det. Det digger hun. Hu er ganske kul, hu mor! ♥

Nå har jeg laget hver sin kokos kaffe til oss, og har begravd meg under dynen i godstolen min med pysj OG en supermyk morgenkåpe utenpå. Koser meg verre.

Jeg er ferdig med alle julegaver og på jobb-fronten er det ganske stille. Så det som gjenstår før jul nå er å KOSE SEG! Og.. Pakke inn julegaver, vaske gulv og alt annet i leiligheten, rydde i skuffer og skap, levere julegaver og pakke kofferten. Fredag drar vi hjemover!

Her kommer min absolutte favorittgryte, som jeg startet å lage i høst. Aldri laget en gryte så mye som jeg har gjort med denne, og den er rett og slett knallgod (om jeg får si det selv..)

Karbonadedeig, bacon, tomater, paprika, løk, hvitløk, chili, chilibønner, ferdig hakkede tomater, champignon. Salt, pepper og sukker.

Hakk opp alle ingredienser. Jeg bruker 4-5 tomater, 1/2 paprika, 1 løk, 2-3 fedd hvitløk, 2-3 champignon.. Start med og putte tomaten i en gryte og la det koke forsiktig til de blir helt myke. Stek løk, hvitløk, sopp, paprika og chili sammen med kjøttdeigen, og bacon på siden. Når alt er klart har du alt i en og samme gryte og adder chilibønner og hakkede tomater. Så begynner selve “jobben” – nemlig å smake til. Salt, pepper og nok sukker så du får en salt, sterk og søt gryte – det er da den smaker aller best! Dette tar gjerne litt tid, men du kjenner når du har fått den helt perfekt! Om du ønsker kan du ha i litt oregano også.

Jeg synes den er best alene, mens mamma ønsket å ha ris til. Sikkert godt med brød til eller hvitløksbaguetter også ♥ Jeg pleier alltid å lage litt ekstra slik jeg har stående litt. Superdigg!

Herlighet! At det er 4 dager igjen til jul er helt ubegripelig! Men gud som jeg gleder meg til julemat. Det er mitt høydepunkt. Og å gi gaver da ♥

Noen refleksjoner i juleuken

Mandag 18 desember. Siste uken før jul med de man er så glad i. Da man endelig kan tillate seg å senke skuldrene, og roe helt ned. Kan tenke meg at de fleste nærmest teller dager til fredagen kommer og julehelgen kan begynne. Jeg gleder meg veldig til hva denne uken har i vente- for dette skal bli en skikkelig JULEUKE! Jeg har allerede julestemning, men skal gjøre alt jeg kan for at den omtrent skal gå i taket! Jeg elsker jul og alt som følger med. I morgen kommer mammaen min på besøk, jeg gleder meg sånn! Gjett om vi to skal kose oss. Kvalitetstid på høyt nivå ♥

Jul igjen! Tenk at det allerede har gått et år siden sist. Dagene, månedene og årene flyr forbi – og da er det så viktig og gjøre det beste ut av alt. Stoppe opp og tenke – hva kan man gjøre for at en selv skal ha det best mulig? Hvilke grep må taes, hva vil man – hva vil man ikke? For meg har det siste året som har gått innebåret både skuffelser, glede, tøffe valg, vonde og gode følelser, savn, rådløshet til tider, men utrolig mye styrke. Jeg finner alltid styrke i meg selv – og jeg klarer alltid å se det positive! Det er som en jeg kjenner godt sier til meg ; bak skuffelse og problemer ligger det alltid en mulighet! Det gjelder å se muligheten i alt.

Om jeg skal oppsummere hele året så har det vært litt av et år! Dette har vært året da jeg vært meg selv på min helt egen “arena”.. Jeg har gjort akkurat det JEG har villet. Ingen begrensninger. Dette har virkelig vært året som har lært meg så utrolig mye. Jeg har fått så mange wake-up calls, jeg har lært av andre, jeg har lært av meg selv. Jeg har lært videre! Jeg har stått på egne bein, nok et år – og det er jeg skikkelig stolt av. Jeg har solgt leilighet, jeg har kjøpt, jeg har totalrenovert og skapt mitt drømmehjem som er mitt krypinn og mitt yndlingssted. Jeg har tatt tøffe valg som jeg vet har vært riktig – både for meg selv, og for lille Levi. Jeg har vært sårbar, jeg har vært knallhard, jeg har satt meg selv i respekt opp til flere ganger der det har vært nødvendig – og ikke minst så har jeg opplevd SÅ mye! Jeg har møtt nye mennesker, jeg har fått nye venner, jeg har blitt overrasket – og overrasket. Jeg har LEVD! Jeg har reist, opplevd, og ikke minst utfordret meg selv på veldig mye. Og med alt dette i “kurven for 2017” er jeg mer enn klar for nye eventyr, læringskurver og nye mennesker i året som kommer. Livet er en lære, man lærer noe hele tiden. Og som en utrolig kul dame sa til meg på lørdag ; VERDEN ER EN LEKEPLASS! Jeg kommer aldri til å glemme den setningen, det er den beste setningen jeg har fått servert på lang tid- og det er mitt motto for neste år. Som sinte sure Mr Scrooge (i julefilmen A Christmas Carol) sier når han endelig har oppdaget gleden ved jul og gleden ved livet ; du skal være dø mye lengre enn du lever – så LEV!

Det var mandagens refleksjoner. Av og til våkner jeg opp og kan nesten ikke finne macen fort nok slik jeg kan kladde ned tankene mine. Denne uken skal jeg gjøre mange gledelige ting, og her er noen av de ;

– Kjøpe ferdig de siste julegavene (uten å stresse)
– Bake pepperkaker (forhåpentligvis sammen med lille Noah)
– Spille “Julen kommer snart” spillelisten på Spotify
– Drikke gløgg
– Lage et måltid som inneholder “julesmakene” (ikke pinnekjøtt fordi det må man spare til julaften synes jeg)
– Gå på julemarked
– Levere julegaver til jentene mine
– Gjøre juleting med mamma
– Se én julefilm hver dag. (Hittil har jeg sett The Holiday og Mr Scrooge) Har litt å ta igjen
– Finne en deilig pysjamas eller joggedress som skal pakkes i kofferten hjem
– Spise julegodteri
– Tenne duftlys som lukter jul
– Og NYTE denne siste uken før julehelgen, for snart er den over igjen!

I tillegg skal jeg bruke romjulen på å lage en liste for meg selv med ting for 2018.  Ting jeg vil oppnå, mål og ambisjoner. Ting jeg vil gjøre mer av, og hvilke ting jeg ikke kommer til å finne meg i for det nye året. For av og til står man ofte i situasjoner som er vanskelige, det er vanskelig å ta et oppgjør – men det må gjøres. Og det skal gjøres. Man skal være snill og god, men man skal ikke ta i mot dritt som skapes av sjalusi og bitterhet fra andre. Jeg skal bruke tiden på å finne ut hva det er som virkelig gjør meg til den beste versjonen av meg selv 100 %, også skal jeg bruke tid på å gjennomføre det. Gleder meg ♥

Hjemmekos og baderomsnakk

Annonse ; deler av innlegget er annonse i samarbeid med Spotlight Whitening

Elsk på dette koseantrekket. Så comfy! Pysjbukse fra Bik Bok, tøfler fra Sheperd og verdens fineste genser fra H&M Trend.

Hei søndag! Her er de vanlige morgenrutinene gjort unna. Dvs ; tasse på stuen, fyre i peisen, sette på lysene på juletreet, sette på julemusikken, lage kaffe (lakris kaffe ble det idag!) Jeg har laget verdens beste ostesmørbrød etter min fantastiske bestemors oppskrift og når koser jeg meg bare! Åh, jeg er så forelsket i denne leiligheten. Får ikke sagt det nok. Godt å finne roen i sitt lille store krypinn ♥

Men straks skal jeg møte Renate for litt julegaveshopping i Bogstadveien i det herlige vinterværet, etterfulgt av suppe til lunsj og julekos i heimen! Ikveld skal jeg lage kalkun med alt av digg tilbehør til, og se julefilm. MYS!

Nå har jeg kommet litt lengre på badet- så tenkte å vise dere hvordan det ble med vasken! Selv om vasken ble ødelagt under frakt så valgte jeg å ha få den opp til den nye kommer på nyåret. Men tror det blir veldig bra altså! Dusjdøren kommer også på nyåret ♥

Jeg har fått en “sveisemann”(?) til å lage understell til vasken, jeg ønsket å ha det minimalistisk og åpent. Litt annerledes. Veldig fornøyd ♥ Så er det utrolig god plass i de høyskapene! Bortsett fra at nå ser det helt bombet ut inni der. Jeg klarer bare ikke å ha orden lengre enn en uke i strekk, hehe. Og det resulterer jo i at jeg ikke finner det jeg skal når jeg skal ha det.

Fått opp hyller har jeg også! Det skjer ting. Sakte men sikkert. Herlighet som jeg gleder meg til alt er på plass og jeg kan lage vlog! Hoho

Mine musthaves på badet nå om dagen

Først og fremst ; Tannblekingen som gjør at jeg alltid har hvite og fine tenner fra Spotlight Whitening. jeg virkelig elsker denne blekingen. Har jo brukt den i to uker nå, så jeg har gjort ferdig min første behandling. Det er liksom så fort gjort, jeg har på stripsene når jeg sminker meg og diller om morgenen, når jeg ser på film eller serie, når jeg rydder eller vasker, eller henger opp og organiserer i mitt nye garderobeskap. Genialt! Har de ved siden av tannbørsten eller tannkremen slik jeg alltid husker på det ♥ Tannblekningen får dere kjøpt her til kun 599,- for en hel behandling (psst : julegavetips!)

Min nye favorittparfyme fra Jo Malone! Skikkelig krydret, god og veldig spesiell! Og håndsåpen fra Aesop. Superelsk! Den siste svarte flasken er en romduft som jeg kjøpte i Paris. Vi var en del på Hotel Costes, og det luktet så innmari godt i lobbyen – og den lukten måtte jeg bare ta med meg hjem ♥

En perfekt lørdagsmorgen

Annonse ; lampen, bordene og speilet har jeg fått rabattert pris på

Hjemmekos på en lørdag er det lite som slår. Sove lenge, ligge og slappe av litt ekstra i sengen, spise nybakt brød,og crossianter fra bakeren ved siden av og generelt bare KOSE seg hjemme. Har ryddet, vasket gulv og fikset litt her. Liker når alt er på stell!

Fikk hengt opp litt nye ting her i går. Både speil, hyller og diverse, som dere få se etterhvert ♥ Speilet fra Gubi over er bare helt fantastisk fint!

Sofaen er fra et merke som heter Linge Roset – de selger det på Milla Boutique. Lampen, bordene og speilet er fra Flos og Gubi og er kjøpt hos Interiørbutikken. Er så fornøyd med alt! Men gleder meg til jeg har overskudd til å fylle opp mer her. Med hyller, en skjenk, en lampe til, en stol og en puff. Og selvsagt enda mer planter og KOS som mykner det enda mer opp. Sofaen er forøvrig den BESTE sofaen jeg noensinne har hatt. Den er så myk og deilig at jeg sovner hver gang jeg ser på tv eller film ♥ Og sånn – skal det være!

God lørdag!

The perfect little red dress

Annonse / kjolen er sponset

Hei dere! Jeg har vært i Gøteborg idag, tidlig opp for å fly propellfly! Og nå sitter jeg på flyplassen og venter på flyet hjem igjen. Begynt å jobbe på et spennende prosjekt som jeg gleder meg til å dele med dere i 2018. Tror dere kommer til å like det. I mellomtiden vil jeg dele denne nydelige røde kjolen med dere. Jeg virkelig elsker den! Perfekt nå til jul og nyttår ♥ Jeg har den både i hvit og svart fra før og ble så glad da den kom inn i vinrød og mosegrønn hos Kouture på Arkaden. Denne er, som dere ser både utringet og trang, men den er ikke alt for kort heldigvis. Til sånne type kjoler, synes jeg det mest klassisk å kjøre håret stramt bak, med spisse pumps og en lang kåpe til! Da er med “avkledd” men på en classy måte ♥ Mange av dere har spurt etter denne på instastory så da tenkte jeg å dele den med dere.

Øredobbene er fra HM. Synes kanskje disse ble litt over the top ift kjolen, så egentlig ville jeg gått for noen i gull ♥

Ønsker dere en fin torsdag, når jeg kommer hjem skal jeg på middag med Espen. Vi skal teste Kolonialen på Bislett som jeg har hørt så mye bra om! Spent ♥