Auch

Hei dere! Jeg sitter her med en grusom tannverk, au au.. Det er ikke noe godt. Verker ikke bare litt i en tann, men smerten sprer seg helt opp til øyet. Men, verken kommer og går, så regner med det gir seg snart. Var hos tannlegen tidligere idag, men fikk beskjed om å komme tilbake over helgen. Fysj og fy. Jeg får nøye meg med litt smertestillende, selv om jeg ikke liker å ta det. Igår var vi på Valen! Synes showet var kjempe morsomt, og vi endte med å gå en liten tur ut etterpå – selv om vi var hjemme klokken 22.. Vi tok likegreit frem godteskåla og så oss en film istedet. Det var nok godteskåla jeg forøvrig skulle holdt meg unna, da.. Får svi for den kosen idag. Håper jeg blir bedre til ikveld, for da skal jeg og jentene på quiz! Hytteturen i helgen ble avlyst, så da får vi kose oss på andre måter istedet. Gårsdagens.. Topp & Smykke // H&M. Skjørt // BIK BOK (gammelt..) Sko // Jeffrey Campbell. Så vil jeg benytte anledningen til å GRATULERE verdens beste lillesøster Oda Sofie med 11 års dagen idag, hurra hurra for deg lille venn. Søta! Kjempe glad i deg lille prinsessa mi. Ønsker dere en fin kveld. Send noen gode tanker til tanna mi.. Hehe. Kisses

Lashes & eyebrows

Jeg hadde ikke hatt noe imot at øyenvippene mine var lengre og fyldigere. Og jeg hadde heller ikke hatt noe imot at øyenbrynene mine kunne vokse ut å bli normale igjen. Jeg vet virkelig ikke hva jeg drev med i fjortiss tiden, men jeg nappet brynene mine fordervet, og det virker som om de aldri vokser ut igjen. HJELP. I tillegg bruker jeg falske vipper når jeg skal ut, rett og slett fordi jeg føler meg mer fresh når jeg har det. Kunne gjerne tenkt meg å slippe. Jeg har en venninne, som har testet ut ett serum, som hun smurte på både vippene og øyenbrynene i ca 3 uker. Jeg la godt merke til at hun hadde fått lengre vipper! Og hun forsikret meg om at det fungerte kjempegodt, både på vippene og på øyenbrynene. Jeg tok en telefon til henne idag, da jeg fant denne anonnsen: “Nå kan du få mørkere, lengere, fyldigere og vakrere øyevipper. Bestill Idol Lash i dag Klikk Her” Og hun anbefalte meg på det sterkeste å teste ut. Hun sier også at hun kjenner flere andre som også har testet ut dette, og at det også fungerer på dem. Så jeg kan ikke annet enn å tro på at det fungerer … Hun kjøpte serumet på parfymeri til 1000,-  Men om dere kjøper gjennom annonsen over, koster den 0,- første 30 dagene. Man betaler kun for frakt. Og om man ikke vil abonnere, kan man bare si opp abonnementet. Nå er denne på vei hjem i posten til meg.  Så jeg tenkte og høre litt med dere, om noen har prøvd den ? Og hvilke resultater den gav evt? Gleder meg til å prøve! Gi meg gjerne andre tips, om dere har noen på lur! Ps: Levering tar ca 8-10 dager, etter endt bestilling. Man må være over 18 år for å kunne bestille dette produktet. Dette er en reklame, som jeg kan ha økonomisk gevinst av. Men jeg vil samtidig si at jeg kun omtaler produkter som jeg selv har tro på, og som jeg har hørt positive ting om. Jeg kommer til å lage før/etter innlegg når jeg har testet det!

Sporty Spice

God morgen dere! Her skinner solen, og jeg kjenner jeg blir så glad! Idag skal jeg faktisk starte dagen min med en treningsøkt, det har jeg sånn ca … Aldri gjort før, så det tror jeg blir bra. Senere skal jeg på jobb, og i kveld skal vi på Kristian Valen – Raskere enn sitt eget beste. Mye å glede seg til med andre ord. Jeg elsker sånne dager. Sko & Jakke // G-sport. Treningstights // H&M. Singlett // BIK BOK. Herlig onsdag til mine søte lesere!

I put my new shoes on

JIPPI! For en glede det er å få sko i posten, føler meg som en unge på julaften. Jeg er strålende fornøyd, og gleder meg til å bruke de når jeg (forhåpentligvis) får brune ben mens jeg er i Gran Canaria! Drar forresten om 18 dager. Jippi, ferie! Det er så mye som skal foregå i April, så jeg har fantastisk mye å glede meg til! Til helgen skal jeg på hyttetur, sammen med en gjeng herlige jenter. Neste helg skal jeg til Oslo, sammen med enda en gjeng med herlige bloggere! Der skal det foregå mange gøyale ting, og dere blir selvfølgelig med. 16 april, reiser jeg som sagt til Gran Canaria på familietur – det blir amazing. Og 30 april, reiser jeg til LONDON. ÅÅh, jeg stråler av glede. Life is GOOD. Jeg liker å ha mange ting å se frem til! Love life.
Hva synes dere? Jeg elsker både trehælen og fargen! Ha en finfin kveld!

Straight hair

God morgen solstråler! Følte bare for å ønske dere en herlig dag! Nå fyker jeg på jobben, så er det trening etterpå! Det gleder jeg meg til, siden jeg ikke var på trening hele forige uke, opsops. Håper dere har det fint! Skjorte fra BIK BOK. Kisses.

Vintage

Er det noe jeg elsker, er det duse herlige pastellfarger mikset sammen. Det gir meg følelsen av vår og sommer på èn gang. Utrolig kjedelig at vinteren har kommer for fullt igjen her, men det stopper ikke meg .. Bluse // BIK BOK. Bukse // Cubus Dressjakke // Vintage (Fra ebay) Topp // BIK BOK. Smykke // H&M. Neglelakk // BIK BOK. Ring // H&M. Awh, som jeg gleder meg til våren nå! For ikke å snakke om sommeren. Nærmer seg med stormskritt. Nå har jeg og elskling vær på drive in på Burger King og fått oss middag. Senere ikveld skal jeg ha personalmøte her hjemme, med pizza og godteri. En fin kveld. Håper dere har det fint!

MAKEUP /

Mange av dere lurer på om ikke jeg kan lage sminkevideo, men jeg føler heller for å lage innlegg, der jeg forklarer steg for steg. De fleste lurer på hvordan jeg sminker øynene mine til fest – here it is. For ett bra resultat – er man avhengig av gode produkter. Jeg har endelig funnet en palette som sitter godt. Og som har fantastiske fine farger. Perfekt til både hverdag og fest. Jeg elsker virkelig disse fargene. Den hvite bruker jeg over hele lokket til hverdags. Mine favorittfarger er grønn, brun og den sorte. Den fargen jeg bruker mest er nok den sorte, for jeg soter øynene mine hver gang jeg skal ut. Og denne fargen er perfekt! Den er helt sort. De fleste jeg har prøvd før, går litt i det gråsvarte, og det blir ikke like fint. Shady Lady palette – får du kjøpt her hos coverbrands. Si fra visst det er noe dere lurer på, da. Innlegget er skrevet i samarbeid med coverbrands.

The winner

Utrolig mange bra grunner her til at dere skal vinne hairextensions. Synes alle fortjener å vinne! Skulle ønske jeg kunne dele ut til hver og èn av dere.  Men, det kunne bare bli èn. så nå har jeg, i samarbeid med  Locks & Bonds kåret den heldige vinneren! Jeg trenger så sårt extensions for her i huset er det tensions For lillebroder’n på fjorten er av den trassige sorten Han nekter å klippe håret og sparer på andre året Nå er håret hans snart blitt lenger enn mitt og derfor jeg trenger extensions så stakkars moder’n kan se forskjell på meg og broder’n Til dere som lurer på mye rundt dette med hairextensions, og hvilket hår jeg har – kan dere lese om det her og her. Haha, jeg holdt på å le meg ihjel! GRATULERER til Heidi! Du har fått en mail av meg. Ah – hair. Jeg har hatt clips en stund nå, men nå skal jeg ha microringer igjen. Venter til jeg er tilbake fra syden! Gleder meg.

HAIR /

Mange spør hvordan jeg laget frisyren jeg hadde igår. It’s quite simple! For at frisyren skal tåle både vær og vind, er det veldig viktig med en god hairspray, med masse hold i. Jeg bruker en fra Sebastian, som har blitt min favoritt. Dere kan blant annet få kjøpt den her. Og husk at om dere skriver kode ORVIK når dere kommer til betaling, får dere 10 % avslag.   Produktet er sponset av blivakker.no

My dearest

God morgen mine solstråler! Ah, ingenting er bedre enn å sove litt lenge, ta en forfriskende dusj og krype inn i joggisen. Jeg elsker søndager. Min favorittdag i uken. I går hadde vi det helt supert, vi var ca 20 jenter samlet – så det var høyt nok nivå kan dere tro. Vi dro tidlig til byen, slik vi kunne gjøre litt stas på bursdagsjenta vår. Når klokken nærmet seg tolv, fikk vi DJ’en på utestedet til å slå av musikken – så fyrte vi løs med bursdagssangen. Alle på utestedet var med, så det tror jeg hun satte pris på. Idag har jeg planer om å flate helt ut, senere skal vi til svigers å få middag, herlig. Deilig og ikke lage middag her hjemme iblant. Endelig fikk jeg tatt i bruk ACNE kjolen min. Kjole // ACNE. Sko // Jeffrey Campbell Nyt søndagen!